Isabelle Lindgren

Profilbild för Isabelle Lindgren
Säljarfavorit
Isabelle Lindgren
4.9 / 5
(107 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
36 st
23 st
83 850 000 kr

Bakgrund

Isabelle Lindgren jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2021-02-24. Isabelle har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2021. Isabelle har enligt vår statistik haft 30 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 102 660 000 kr.

Presentation

Med ett brinnande hjärta för lyckade affärer och nöjda kunder tar jag mitt uppdrag som fastighetsmäklare på största allvar och omsorg. Min ambition är att alltid överträffa mina kunders förväntningar och att mina kunder ska känna sig trygga genom hela köp-/säljprocessen. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer och att bli anlitad återkommande gånger. Byggstenarna för det är förtroende.

Jag brinner för mitt jobb och ledorden i mitt arbete är kvalitet, engagemang, personlighet och tillgänglighet.

Säljare om Isabelle.

14 apr 2024

"Isabelle är engagerad, tillmötesgående och respektfull. Vi är tacksamma att hon ville ta sig an vårt uppdrag och kan med värme rekommendera henne inför din kommande försäljning. Vi hade flera önskemål kring annons, fotografering och visningar och Isabelle är närvarande och mötte oss i en bra dial..."
"Isabelle är engagerad, tillmötesgående och respektfull. Vi är tacksamma att hon ville ta sig an vårt uppdrag och kan med värme rekommendera henne inför din kommande försäljning. Vi hade flera önskemål kring annons, fotografering och visningar och Isabelle är närvarande och mötte oss i en bra dialog och hade konkreta förslag på våra funderingar."
Läs mer
säljare på Nordostpassagen 33

12 apr 2024

"Isabelle är den mest självklara mäklare att arbeta tillsammans med. Hon är tillgänglig, intresserad, rådgivande och en påläst mäklare. Skulle aldrig tveka i valet av ny arbeta partner för framtiden! Ta Isabelle och låt henne sprida magi över dig och ditt objekt !"
"Isabelle är den mest självklara mäklare att arbeta tillsammans med. Hon är tillgänglig, intresserad, rådgivande och en påläst mäklare. Skulle aldrig tveka i valet av ny arbeta partner för framtiden! Ta Isabelle och låt henne sprida magi över dig och ditt objekt !"
Läs mer
säljare på Stubbeledsgatan 26

30 mar 2024

"Engagerad mäklare som ser och hör oss kunder. Hjälpsam och alltid tillgänglig när det behövs. "
säljare på Klostergången 3

14 mar 2024

"proffsig, kunnig och övertygande"
säljare på Paradisgatan 21A

14 mar 2024

"Isabelle är väldigt engagerad och kompetent. Hon var lyhörd gentemot mina funderingar och önskemål. Det gick smidigt från första mötet fram tills att kontrakt skrevs. Kan varmt rekommendera Isabelle som mäklare om man ska sälja sin bostad."
säljare på Seglaregatan 4

22 jan 2024

"Väldigt trevlig och kunnig om området. Tillgänglig när som. Mycket nöjd."
säljare på Såggatan 71D

20 jan 2024

"Proffsig och effektiv. Väldigt nöjda med samarbetet då Isabelle är väldigt enkel att få en bra dialog med. "
säljare på Seglaregatan 17

19 jan 2024

"Bilderna kunde varit bättre, vi borde nog provat med en annan fotograf. Men men."
säljare på Lotsgatan 9

12 dec 2023

"Isabelle överträffade redan högt satta förväntningar. Hon är kommunikativ, professionell, trevlig och kunnig. Jag är väldigt glad och nöjd med att Isabelle var min mäklare och kommer utan problem att kunna rekommendera henne framöver. "
säljare på Krokegatan 7

01 dec 2023

"Mycket trevlig och professionell mäklare jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Seglaregatan 4

23 nov 2023

"Isabelle är extremt kompetent, samtidigt som hon är trevlig och genuin! Tar sig tid att svara på frågor oavsett vad man undrar. Hon hade bra strategier och låg ett steg före marknaden. Hon är med sitt kunnande och engagemang väldigt förtroendeingivande och vi var trygga med henne genom hela proce..."
"Isabelle är extremt kompetent, samtidigt som hon är trevlig och genuin! Tar sig tid att svara på frågor oavsett vad man undrar. Hon hade bra strategier och låg ett steg före marknaden. Hon är med sitt kunnande och engagemang väldigt förtroendeingivande och vi var trygga med henne genom hela processen. "
Läs mer
säljare på Vaktmästaregången 4

19 nov 2023

"Supernöjd med Isabelle! Mycket professionell, pålitlig och kunnig mäklare. Levererade långt över mina förväntningar. Snabb, smidig och bra affär i en osäker marknad. Rekommenderas varmt!"
säljare på Frida Hjertbergs gata 1

10 nov 2023

"Måste vara Göteborgs bästa mäklare! "
säljare på Mattssonsliden 28

10 okt 2023

"Isabelle fyller varenda kriterie för en utomordentligt bra mäklare. Med värme och glädje har hon väglett mig pricksäkert genom denna spännande tid. Jag är väldigt nöjd och känner mig lyckligt lottad att det blev just denna kontakten och ingen annan. "
säljare på Nedre Fogelbergsgatan 7B

10 okt 2023

"Isabelle guidade oss genom försäljning på ett lyhört, tydligt och säkert vis, i en osäker marknad. Hennes bedömningar och timing har varit korrekt och vi har kunnat lita till Isabelle under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Isabelle! "
säljare på Paradisgatan 16

09 okt 2023

"Jag rekommenderar helhjärtat Isabelle; hon är en duktig och kompetent mäklare som också tar sig an både en själv och affären med värme"
säljare på Älghagsgatan 3H

13 sep 2023

"Vilket proffs! Vilket engagemang!
Jag är fullkomligt nöjd med all den hjälp jag har fått med att sälja min lägenhet.
Tack Isabelle!"
säljare på Karl Johansgatan 15B

07 sep 2023

"Kompetent och engagerad i ett rätt så tufft försäljningsklimat. Vi är, under rådande omständigheter, nöjda med vår försäljning och kan definitivt rekommendera Isabelle."
säljare på Godhemsgatan 23A

07 sep 2023

"Isabelle var super professionell, hittade en bra strategi för att maximera antal spekulanter och få en bra pris i en tuff och pressad marknaden ( Sept 2023).
"
säljare på Kabelgatan 16

28 aug 2023

"Isabell är en mycket kompetent och driven mäklare med god kunskap om timing och struktur. Process drevs framåt i en takt som var väl avvägd mellan våra behov och marknadsläget. Detta möjliggjorde ett snabbt avslut med nöjda säljare och köpare."
säljare på Klostergången 7

25 aug 2023

"Isabelle har under hela processen varit tillgänglig, engagerad, informativ. Hon har också ställt upp och gjort saker som egentligen inte ingår i uppdraget."
säljare på Linnégatan 64

15 aug 2023

"Isabelle är en fantastiskt engagerad mäklare som gjorde mer än förväntat för att göra oss nöjda och få vår lägenhet såld, särskilt i dessa tider. Hon är väldigt proffsig, snabb och effektiv och därtill mycket trevlig och lätt att ha att göra med. Hon var rak och tydlig i sin kommunikation och va..."
"Isabelle är en fantastiskt engagerad mäklare som gjorde mer än förväntat för att göra oss nöjda och få vår lägenhet såld, särskilt i dessa tider. Hon är väldigt proffsig, snabb och effektiv och därtill mycket trevlig och lätt att ha att göra med. Hon var rak och tydlig i sin kommunikation och var noga med att hålla oss uppdaterade under hela processen. Vi kan varmt rekommendera henne till andra säljare och vi vill gärna anlita henne i framtiden om det blir aktuellt."
Läs mer
säljare på Paradisgatan 18

11 aug 2023

"Professionell o tålmodig"
säljare på Klostergången 7

27 jun 2023

"En driven och kunnig mäklare. Lätt att kommunicera med och tycka om, kände verkligen att hon gjorde sitt bästa för att hjälpa mig med försäljningen "
säljare på Såggatan 56B

19 jun 2023

"Isabelle är ett totalt proffs. Hon satte rätt förväntningar och fick försäljningen att kännas enkel och rolig. Rekommenderas starkt!"
säljare på Fyrmästaregången 16

09 jun 2023

"Vi är verkligen supernöjd.
Isabelle är väldigt trevlig och professionell och man kände sig trygg genom hela processen."
säljare på Sjömansgatan 3

17 maj 2023

"Hela processen med Isabelle har varit väldigt trygg hon har varit väldigt engagerad genom hela affären. Innan och efter visningen hade Isabelle en aktiv dialog med spekulanterna och höll mig uppdaterad hela tiden.
Man märkte det tidigt i processen att Isabelle brinner för sitt jobb som mäklare ho..."
"Hela processen med Isabelle har varit väldigt trygg hon har varit väldigt engagerad genom hela affären. Innan och efter visningen hade Isabelle en aktiv dialog med spekulanterna och höll mig uppdaterad hela tiden.
Man märkte det tidigt i processen att Isabelle brinner för sitt jobb som mäklare hon var engagerad, lyhörd och driven.
Jag kommer absolut anlita Isabelle i framtiden om jag ska sälja. "
Läs mer
säljare på Vattugatan 3

30 apr 2023

"Isabelle är inlyssnande, professionell och engagerad som mäklare. Tack vare aktiv matchning säljare-köpare gick vår försäljning mycket smidigt. "
säljare på Klostergången 11

27 apr 2023

"Isabelle Lindgren är en kompetent mäklare som kan sin grej. Isabelle är saklig och effektiv när hon förmedlar vilket gör försäljningen lätt och små roligt, vilket annars är en stressfull process. Jag ger Isabelle lätt 5 styckena stjärnor och rekommenderar henne varmt! "
"Isabelle Lindgren är en kompetent mäklare som kan sin grej. Isabelle är saklig och effektiv när hon förmedlar vilket gör försäljningen lätt och små roligt, vilket annars är en stressfull process. Jag ger Isabelle lätt 5 styckena stjärnor och rekommenderar henne varmt! "
Läs mer
säljare på Gröna gatan 35

26 apr 2023

"Isabelle är personlig, tydlig och proffsig. Jag har känt mig otroligt trygg genom hela säljprocessen och rekommenderar henne starkt. "
säljare på Stenklevsgatan 1A

19 apr 2023

"Det gick väldigt snabbt och smidigt och såldes på förhand till och med. "
säljare på Bäckegatan 20

31 mar 2023

"Jag skulle rekommendera Isabelle till ALLA som ska sälja sitt hem! Hon har gett mig den trygghet och tydlighet som jag behövde när jag skulle sälja en lägenhet för första gången. Hon är omtänksam och mjuk och superkompetent. Jag är nöjd med slutpriset och hela processen!"
"Jag skulle rekommendera Isabelle till ALLA som ska sälja sitt hem! Hon har gett mig den trygghet och tydlighet som jag behövde när jag skulle sälja en lägenhet för första gången. Hon är omtänksam och mjuk och superkompetent. Jag är nöjd med slutpriset och hela processen!"
Läs mer
säljare på Såggatan 71D

24 mar 2023

"Isabelle är en riktig stjärna! Hon läste av marknaden på ett lysande sätt och lyckades få till en försäljning som blev långt över förväntan, i tider som jag trodde skulle vara svåra att sälja i. "
säljare på Slottsskogsgatan 71

15 mar 2023

"Vi ger våra varmaste rekommendationer till Isabelle. Hon hjälpte oss att sälja vår tvåa på en väldigt skakig marknad och har gjort ett imponerade jobb. Isabelle är engagerad, kunnig, trygg, professionell och dessutom väldigt trevlig och enkel att ha att göra med. Vi hade inte kunnat önska oss en ..."
"Vi ger våra varmaste rekommendationer till Isabelle. Hon hjälpte oss att sälja vår tvåa på en väldigt skakig marknad och har gjort ett imponerade jobb. Isabelle är engagerad, kunnig, trygg, professionell och dessutom väldigt trevlig och enkel att ha att göra med. Vi hade inte kunnat önska oss en bättre mäklare och skulle inte tveka att anlita henne igen."
Läs mer
säljare på Oljekvarnsgatan 13A

10 mar 2023

"Jag är jättenöjd! En förtjusande ung kvinna, som jag fick stort förtroende för! Jag rekommenderar henne verkligen! Kunnig och hjälpsam på alla sätt! En härlig person! "
säljare på Mattssonsliden 12

07 mar 2023

"Isabelle var lyhörd, engagerad och drivande genom hela processen. Hon hade alltid ett positivt och professionellt bemötande. Vi är nöjda över att vi valde Isabelle! "
säljare på Vattugatan 3

15 feb 2023

"Isabell gav ett kunnigt intryck vid första mötet. Lyssnade och framförde synpunkter både ekonomiska och taktiska ur försäljningssynpunkt. i detta kan jag säga att hon är ett proffs ge henne förtroende och använd henne. Tack"
säljare på Kustgatan 14A

14 feb 2023

"Vi upplevde en personlig, professionell och smidig försäljning genomförd av Isabelle.
Hon höll oss uppdaterade och informerade under hela processen."
säljare på Bäckegatan 22

14 feb 2023

"Vi hade fast pris på mäklararvodet upp till en viss nivå (i sek) och därefter en %-sats över en ny nivå (i sek), vilket är ok. Nu nådde vi inte upp till vår målbild för vad vi skulle sälja lägenheten för och då kan jag tycka att mäklararvodet skulle sänkas. Vi gjorde en förlust på försäljningen, ..."
"Vi hade fast pris på mäklararvodet upp till en viss nivå (i sek) och därefter en %-sats över en ny nivå (i sek), vilket är ok. Nu nådde vi inte upp till vår målbild för vad vi skulle sälja lägenheten för och då kan jag tycka att mäklararvodet skulle sänkas. Vi gjorde en förlust på försäljningen, men mäklaren fick sitt arvode utan avdrag. I tillägg så är det andra gången på 3 år som samma mäklarföretag säljer denna lägenhet."
Läs mer
säljare på Paradisgatan 21A

18 jan 2023

"Isabelle är som ingen annan mäklare jag träffat på, engagerad lyhörd och varm. Genom hela försäljningsprocessen har jag som säljare kunnat känna mig lugn och trygg trots en svajande marknad. Jag skulle rekomendera henne till alla som planerar att sälja i centrala göteborg"
"Isabelle är som ingen annan mäklare jag träffat på, engagerad lyhörd och varm. Genom hela försäljningsprocessen har jag som säljare kunnat känna mig lugn och trygg trots en svajande marknad. Jag skulle rekomendera henne till alla som planerar att sälja i centrala göteborg"
Läs mer
säljare på Mors Backe 1

19 nov 2022

"Isabelle Lindgren är en mycket kompetent mäklare. I sitt uppdrag visar Lindgren stort engagemang och förtroende. Med en trygg hand lotsar både säljare och köpare genom hela processen. Bra kommunikation och en ärlig dialog om förväntansbild grundade för ett bra och enkelt samarbete."
"Isabelle Lindgren är en mycket kompetent mäklare. I sitt uppdrag visar Lindgren stort engagemang och förtroende. Med en trygg hand lotsar både säljare och köpare genom hela processen. Bra kommunikation och en ärlig dialog om förväntansbild grundade för ett bra och enkelt samarbete."
Läs mer
säljare på Bäckegatan 20

13 nov 2022

"Mäklaren bytte arbetsgivare under vår tid med henne, vilket blev lite förvirrat, men det löste sig bra. Därefter gick det på räls. Vi är mycket nöjda."
säljare på Fyrmästaregången 2

07 nov 2022

"Kompetent, engagerad, tillgänglig, enkel, supertrevlig. Rekommenderas! "
säljare på Kompassgatan 7

03 okt 2022

"I en väldigt orolig marknad gjorde Isabelle en otroligt bra jobb genom hela processen. Mycket nöjd! "
säljare på Nordostpassagen 48

15 sep 2022

"Isabelle är väldigt lätt att jobba med och proffsigt. Hon engagerar sig, följer upp och informerar sina kunder under hela processen, och alltid med är vänligt sätt. Varmt rekommenderar henne. "
säljare på Masthuggstorget 5

28 jun 2022

"Vi valde Isabelle för hennes starka engagemang, driv och unika upplägg i kontakten med potentiella kunder. Med värme, personlighet, professionellt agerande, effektivitet och snabbhet mötte hon oss i den omvälvande process som det innebär att sälja sin bostad. Snabbheten hjälpte oss att hålla ett ..."
"Vi valde Isabelle för hennes starka engagemang, driv och unika upplägg i kontakten med potentiella kunder. Med värme, personlighet, professionellt agerande, effektivitet och snabbhet mötte hon oss i den omvälvande process som det innebär att sälja sin bostad. Snabbheten hjälpte oss att hålla ett högt tempo genom processen vilket var en stor fördel för att nå en affär innan semestern i en tid av ökad oro på marknaden. Vi kan varmt rekommendera henne och önskar henne lycka till i kommande projekt."
Läs mer
säljare på Nordostpassagen 54

15 jun 2022

"Vi sålde under en skakig marknad och Isabelle var verkligen en klippa! Fick oss att inte ta skambud och hålla ut till vi hittat rätt köpare "
säljare på Doktor Forselius gata 10

15 jun 2022

"Med härlig energi, drivkraft och stor förståelse för affärer och relationer, är Isabelle en person som snabbt kan ta sig an utmaningar, och föra en dialog och försäljning i mål.
Hon löser saker med bravur och tar sig an varje försäljning med stor dos av passion och hängivenhet. Vi är tacksamma ..."
"Med härlig energi, drivkraft och stor förståelse för affärer och relationer, är Isabelle en person som snabbt kan ta sig an utmaningar, och föra en dialog och försäljning i mål.
Hon löser saker med bravur och tar sig an varje försäljning med stor dos av passion och hängivenhet. Vi är tacksamma över vårt samarbete och rekommenderar varmt henne till vår omgivning. "
Läs mer
säljare på Örnehufvudsgatan 17

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
102 660 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
104 av 107 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
104 av 104 säljare
Isabelle var tydlig och höll mig uppdaterad
107 av 107 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Isabelle på kartan.

139 tidigare bostäder
20 bostäder till salu
107 rekommendationer

20 bostäder till salu.

Bostäder

1 990 000 kr
1 rum, 30 m²
66 333 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 130 kr/mån
2 290 000 kr
2 rum, 36,5 m²
63 611 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 164 kr/mån
1 990 000 kr
2 rum, 34 m²
58 529 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 787 kr/mån
1 rum, 42 m²
Lägenhet, Göteborg
2 878 kr/mån
2 rum, 55 m²
Lägenhet, Göteborg
5 463 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 490 000 kr
Lägenhet Centrum
2,5 rum, 61 m²
Utropspris: 3 490 000 kr
2 375 000 kr
Lägenhet Masthugget
+ 85 000 kr
1,5 rum, 42 m²
Utropspris: 2 290 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Linné
3 rum, 83 m²
2 850 000 kr
Lägenhet Masthugget
+ 100 000 kr
2 rum, 44,3 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
2 450 000 kr
Lägenhet Majorna
+ 60 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 390 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Isabelle är den mest självklara mäklare att arbeta tillsammans med. Hon är tillgänglig, intresserad, rådgivande och en påläst mäklare. Skulle aldrig tveka i valet av ny arbeta partner för framtiden! Ta Isabelle och låt henne sprida magi över dig och ditt objekt !"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.