Hanna Schewenius

Profilbild för Hanna Schewenius
Hanna Schewenius
4.9 / 5
(34 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Hanna Schewenius var registrerad mäklare mellan 2012 och 2023.

Presentation

Hanna är inte längre registrerad mäklare.

Säljare om Hanna.

05 maj 2023

"Jag är väldigt nöjd med Hanna som mäklare när jag sålde min bostad.
Hon höll mig uppdaterad genom hela processen! Positiv, engagerad och trevlig. Kan varmt rekommendera Hanna! "
säljare på Erik Dahlbergs gata 7B

19 nov 2020

"Det blev lite missar i kommunikation i början och hade gärna haft lite mer info. Men det gick snabbt och Hanna var sjukt under tiden så hade överseende över detta. Över lags var jag väldigt nöjd med både Hanna och Vesna."
säljare på Övre Eneborgsvägen 34B

13 nov 2020

"Hanna är en väldigt genuin och ärlig mäklare. Hon lyssnar på kunden och är inte överdriven på något sätt, hon försöker inte sälja på extratjänster utan är ärlig i vad hon tycker är bra att göra och inte. "
säljare på Prästgatan 18

10 nov 2020

"Toppenbra! Hade inte kunnat bli bättre. Vi är mycket nöjda. "
säljare på Fågelsångsgatan 27

01 okt 2020

"För oss som köpare märktes det redan från start att Hanna är väldigt engagerad, otroligt erfaren och pålitlig. Något som sen egentligen bara växt med de fortsatta kontakterna vi haft under tiden. Arbetar själv med försäljning och tycker att en mäklare helst ska lyckas med konststycket att både fö..."
"För oss som köpare märktes det redan från start att Hanna är väldigt engagerad, otroligt erfaren och pålitlig. Något som sen egentligen bara växt med de fortsatta kontakterna vi haft under tiden. Arbetar själv med försäljning och tycker att en mäklare helst ska lyckas med konststycket att både företräda säljaren för dennes affär, samtidigt som mäklaren också skall få köparen att känna tillit och förtroende, allt detta klarar Hanna med bravur! Pratade själv med köparen efter klart kontrakt och hon tyckte Hanna var otroligt lugn och förtroendeingivande redan från första kontakten. Skönt att få reda på som säljare också!
Alla kontakter med henne, både före, under och efter affären har varit till vår högsta belåtenhet och vi har bara positiva rekommendationer att lämna. Blir det aktuellt i framtiden att kanske göra en ny försäljning, då kommer vi utan tvekan att ta kontakt med henne igen.
Så stort tack Hanna om du läser det här!"
Läs mer
säljare på Husensjövägen 79A

25 aug 2020

"Hanna är proffsig, ärlig och genuin. Kan bara varmt rekommendera henne!"
säljare på Brommagatan 8

06 aug 2018

"Vi är mycket glada över Hannas arbete vid försäljningen av vår lägenhet. Otroligt varm, kunnig och engagerad i sitt arbete. "
säljare på Möllevångsvägen 8B

30 jul 2018

"Mycket proffsig hantering!"
säljare på Byggmästaregatan 25D

30 maj 2018

"Mäklare ÄR rent generellt alldeles för dyra. Jag är väldigt nöjd med Hanna och försäljningen. Jag behövde under resans gång hjälp att upprätta ett gåvobevis. Den hjälpen fick jag dock inte av er, trots att ni har tillgång till jurister. Fick köpa in det från annat håll till dyr extrakostnad. Tyck..."
"Mäklare ÄR rent generellt alldeles för dyra. Jag är väldigt nöjd med Hanna och försäljningen. Jag behövde under resans gång hjälp att upprätta ett gåvobevis. Den hjälpen fick jag dock inte av er, trots att ni har tillgång till jurister. Fick köpa in det från annat håll till dyr extrakostnad. Tycker nog att sådan hjälp borde ingå i mäklararvodet. Annars är jag supernöjd och kan verkligen rekommendera Hanna "
Läs mer
säljare på Trastvägen 5

18 maj 2018

"Hanna har varit helt fantastisk vid försäljningen av vår lägenhet. Hon har hållit oss uppdaterade på vad som händer genom alla stadier och lyssnat på vad vi vill och behöver. Kommer rekommendera henne vidare till alla!"
säljare på Margaretavägen 3L

16 maj 2018

"Att sälja min lägenhet med Hanna Schewenius har varit ett rent nöje! Tusen tack för ditt engagemang och för ett väl utfört arbete."
säljare på Trollebergsvägen 21

28 mar 2018

"Jag är supernöjd! Verkligen glad att jag valde Hanna som fastighetsmäklare. Lägenheten kom ut väldigt snabbt och såldes ännu snabbare till ett bra pris. Stort tack!"
säljare på Doppingvägen 8B

04 feb 2018

"Supersmidig, positiv och övertygande. Kan uppskattningsvis sälja till en väldigt bred målgrupp."
säljare på Kung Oskars väg 9B

09 aug 2017

"Mycket trevlig och ambitiös mäklare, mycket nöjd med både henne och hela fastighetsbyrån. Tydliga besked, stor flexibilitet när det skulle bestämmas möten, mycket god tillgänglighet och väldigt snygg bostadsannons som framhävde lägenheten från sin bästa sida. Rekommenderas starkt!"
"Mycket trevlig och ambitiös mäklare, mycket nöjd med både henne och hela fastighetsbyrån. Tydliga besked, stor flexibilitet när det skulle bestämmas möten, mycket god tillgänglighet och väldigt snygg bostadsannons som framhävde lägenheten från sin bästa sida. Rekommenderas starkt!"
Läs mer
säljare på Södra Esplanaden 16

17 maj 2017

"Vi är mycket nöjda med Hanna som vår mäklare. "
säljare på Eldaregatan 2B

05 maj 2017

"Hanna gjorde ett kanonjobb och lyckades få bra betalt för min lägenhet.
Rekommenderas varmt."
säljare på Jaktstigen 63

28 apr 2017

"Grymt nöjd med Hanna, supertrevligt bemötande från första kontakt, proffsig och väldigt driven, stor kännedom och full koll på vad hon pratade om, kommer varmt att rekomendera Hanna för bekanta som är i säljtankar, stor tumme upp!"
säljare på Steglitsvägen 3C

18 apr 2017

"Vi hade Hanna som mäklare både som köpare och säljare och är enormt nöjda. Hon är kompetent, kunnig, professionell, lyhörd, energisk och otroligt lätt att ha att göra med. Vi har haft stor hjälp av henne och det har känts tryggt och skönt att ha henne som vår mäklare. Av de mäklare jag mött vill ..."
"Vi hade Hanna som mäklare både som köpare och säljare och är enormt nöjda. Hon är kompetent, kunnig, professionell, lyhörd, energisk och otroligt lätt att ha att göra med. Vi har haft stor hjälp av henne och det har känts tryggt och skönt att ha henne som vår mäklare. Av de mäklare jag mött vill jag lyfta fram Hanna som den som står ut från mängden och jag kan varmt rekommendera henne. Hon är mån om att göra ett gott jobb och det märks att hon kan sin uppgift. "
Läs mer
säljare på Protokollgränden 17

10 apr 2017

"Hanna gjorde ett utmärkt jobb, höll mig uppdaterad och gav mig goda råd före, under och efter försäljningen. "
säljare på Norbergsgatan 5B

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
31 av 33 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
33 av 33 säljare
Hanna var tydlig och höll mig uppdaterad
32 av 32 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Hanna på kartan.

247 tidigare bostäder
34 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Tågaborg
3,5 rum, 95 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Tågaborg
3 rum, 78 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
2 rum, 46 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Västra Innerstaden
2 rum, 62 m²
Slutpris saknas
Radhus Raus Vång
4 rum, 136 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.