Frida Nordeborg

Profilbild för Frida Nordeborg
Säljarfavorit
Frida Nordeborg
4.9 / 5
(84 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
35 st
27 st
71 385 000 kr

Bakgrund

Frida Nordeborg jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2019-06-04. Frida har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2020. Frida har enligt vår statistik haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 66 415 000 kr.

Presentation

Jag är övertygad om att en riktigt lyckad bostadsaffär kräver en mäklare som är beredd att ge det där lilla extra. Min ambition är att bygga en affär som överträffar dina förväntningar genom ett stort personligt engagemang och enorm kämparglöd.

Med stort fokus på mina kunders önskemål och behov arbetar jag för att också skapa en trygg försäljning för både köpare och säljare. För att optimera förutsättningarna och nå högsta möjliga slutpris krävs en tjänst av högsta kvalitet med en driven mäklare som alltid presterar sitt yttersta hela vägen från start till mål. Jag arbetar som mäklare med specialitet på centrala Malmö och i huvudsak Möllevången och S:t Knut.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Frida.

18 okt 2021

"Vi är verkligen så nöjda med Frida och kände verkligen att hon hela tiden jobbade professionellt och engagerat. Hela processen var så smidig och vi kunde inte blivit mer nöjda! Vi skulle rekommendera Frida alla dagar i veckan! "
säljare på Bodekullsgatan 31A

08 okt 2021

"Frida lyssnade både på oss och kommande köpare, höll en tredje visning utan omsvep, vilket hade ett positiv utfall sett till slutpris. Vi ville sälja snabbt vilket vi också gjorde, fotografering och annons utfördes snabbt och blev bra. Frida motsvarade våra förväntningar. "
säljare på Kristianstadsgatan 39A

06 okt 2021

"Mäklaren var positiv, engagerad och hade en rimlig syn på den aktuella bostadsmarknaden. Jag fick ut precis det jag förväntade mig vid anlitande av mäklare. "
säljare på Kronborgsvägen 20B

28 sep 2021

"Otroligt bra arbete och upplevde Frida som mycket professionell samt lösningsorienterad. Om jag säljer en lägenhet igen kommer jag absolut använda mig henne som mäklare! "
säljare på Almbacksgatan 17

12 aug 2021

"Frida är en väldigt härlig, engagerad och driven person/mäklare. Kommunikationen var toppen rakt igenom och jag kände mig väldigt trygg då Frida visade på mycket kunskap om området samt fina tidigare säljresultat - en väldigt bra mäklare helt enkelt! "
säljare på Skanörsgatan 3B

10 aug 2021

"Jag upplevde Frida som väldigt engagerad och professionell. Hon satte rätt förväntningar inför och höll mig uppdaterad genom hela processen. Tillsammans med hög tillgänglighet och flexibilitet kan ju resultatet inte bli annat än världsklass!
Kan varmt rekommendera Frida!
"
säljare på Sankt Knuts Torg 10

30 jul 2021

"Frida är engagerad och håller god kommunikation genom hela processen. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Hyllie Allé 10

16 jul 2021

"Jag är mycket nöjd med Fridas insats både innan, under och efter min lägenhetsförsäljning. Frida är både lyhörd och har en extremt god kännedom kring vad som krävs för att göra både mig som säljare, men även köparen nöjd."
säljare på Södra Parkgatan 29B

10 jun 2021

"Jag är väldigt nöjd med Frida som mäklare, genom hela försäljningsprocessen har Frida varit engagerad, tillmötesgående och professionell. Rekommenderar varmt hennes tjänster. "
säljare på Ystadsgatan 9D

10 jun 2021

"Frida har varit väldigt engagerad, proffsig och tillmötesgående genom hela processen. En enorm trygghet för mig som säljare! Hon fanns alltid tillgänglig för frågor och höll mig uppdaterad hela tiden. Kan varmt rekommendera Frida!"
säljare på Listergatan 1

17 maj 2021

"Vi som bostadsrättforening valgte Frida som mægler, og det nok en af det bedste beslutninger vi har taget i styrelsen. Det resulterede med en rekord salg i området :-)"
säljare på Kristianstadsgatan 19A

17 maj 2021

"Väldigt nöjd i stort. Kände att vi hade en stark relation med väldigt bra återkoppling, uppdatering och bra guidande. "
säljare på Falsterbogatan 20

05 maj 2021

"Frida är precis så som en mäklare ska vara. Hon satte rätt förväntningar från början, har en hög tillgänglighet med privatvisningar tidigt på morgonen och mycket god lokalkännedom. Jag har både köpt och sålt lägenheter via Frida, vilket talar sitt tydliga språk. Jag rekommendera Frida! "
säljare på Helsingborgsgatan 5

14 apr 2021

"En mäklare med värme och kunskap med en bra känsla för bostaden"
säljare på Ronnebygatan 1A

12 apr 2021

"Frida är alltid väldigt proffsig i sitt arbete, oavsett tid på dygnet. Lätt att få tag på och lyhörd med våra önskningar, det finns inget hon inte kan lösa. Hon satte rätt förväntningar och höll oss uppdaterade hela tiden under processen. Har sålt och köpt bostad med Frida flera gånger nu och rekommenderar verkligen ett samarbete med henne! 10/10"
säljare på Mäster Palmsgatan 7D

06 apr 2021

"Frida är supertrevlig, engagerad och har full koll - allt man kan önska!
Trots pandemi och att jag befann mig i Stockholm under hela försäljningen har det gått jättebra med all kontakt, annons, visningar, nycklar, kontraktsskrivande, osv. Jag hade fullt förtroende för henne hela vägen, trots att vi endast pratat över telefon. Tack vare Fridas mellanhand är både jag och den nya ägaren nöjda med affären. Rekommenderas till 100%!"
säljare på Falsterbogatan 3

30 mar 2021

"Frida var otroligt engagerad och tillmötesgående genom hela processen. Hon är inlyssnade och har full koll på marknad och område så jag kände mig trygg med att följa hennes råd, vilket visade sig vara succé. Tack Frida!"
säljare på Falsterbogatan 25

21 mar 2021

"Jag så nöjd med Fridas insats i samband med försäljningen av min lägenhet! Frida är en driven och engagerad mäklare som verkligen brinner för att det ska bli ett lyckat resultat. Kände mig trygg och lyssnad på under hela processen, mycket bra! "
säljare på Ängelholmsgatan 5

21 mar 2021

"Tillgänglig 24/7, alltid hjälpsam och med en stor kunskap om området.
Högsta betyg! "
säljare på Monbijougatan 18

01 mar 2021

"Jag är så nöjd att jag valde Frida som min mäklare. Hon gjorde allt och lite till för att verkligen få mig att känna mig väldigt trygg med min försäljning. Hon verkar ha ett väldigt stort kontaktnät och redan innan vi la ut den fanns det intressenter för den. Det hade inte kunnat gå bättre än vad det gjorde!"
säljare på Österportsgatan 3B

15 feb 2021

"Frida var väldigt inlyssnande och drivande genom hela säljprocessen. Hon kände till området väl och vi diskuterade fram en välgenomtänkt strategi. Hon var lätt att få kontakt med och försäljningen slutade i ett pris över förväntan! Kan varmt rekommendera Frida efter mina erfarenheter!"
säljare på Nobelvägen 117A

18 jan 2021

"Frida är mycket driven och kontaktbar vardagar som helger. Trevlig i alla lägen och hjälpsam. Jag kände mig helt trygg med att potentiella köpare liksom jag själv skulle uppfatta henne som professionell, kunnig och tydlig i sitt arbete."
säljare på Mäster Danielsgatan 4

30 dec 2020

"Frida är klar och tydlig och levererar med express med ett fantastiskt resultat. Frida hjälpte mig tom att hitta objekt att köpa och gav råd under den processen för mig. När jag sålde min lägenhet var det många intressenter och priset hamnade långt över utgångspriset, mycket tack vare Fridas goda kundkrets. Jag kan inget annat än att rekommendera Frida inför din kommande försäljning."
säljare på Bergsgatan 35

28 okt 2020

"Stort personligt engagemang. Tydlig och professionell kommunikation. Lättillgänglig. Gav verkligen allt. Toppbetyg!"
säljare på Sankt Knuts väg 7

25 okt 2020

"Jättenöjd! Frida var närvarande och aktiv hela processen.
"
säljare på Mäster Henriksgatan 6

25 okt 2020

"Den bästa mäklaren jag någonsin träffat! "
säljare på Amiralsgatan 32

25 okt 2020

"Fantastisk mäklare för både köp och sälj!
Väldigt kompetent, kunnig och hjälpsam. "
säljare på Mäster Henriksgatan 6

14 okt 2020

"Mycket proffessionell och fokuserad på sitt uppdrag."
säljare på Kulladalsgatan 28B

14 okt 2020

"Jag är jättenöjd med Fridas insats. Hon höll mig uppdaterad genom hela processen och var duktig i förhandling!
"
säljare på Disponentgatan 16

13 okt 2020

"Frida har gett allt i samband med försäljningen av min bostad. Hon har varit positiv, hjälpsam, saklig, lyhörd och uppdaterad ända vägen in i mål. Jag fastnade för henne första gången vi sågs eftersom hon gav intrycket av att i första hand vara där för mig, inte för att göra reklam för sig själv eller sin mäklarfirma. Jag rekommenderar Frida å det varmaste!"
säljare på Bergsgatan 13B

17 sep 2020

"Frida var oerhört samarbetsvillig och lyhörd!
Proffessionalitet samt en super trevlig tjej som är nere på jorden!
Kan verkligen rekommendera Frida"
säljare på Hantverkaregatan 14A

17 sep 2020

"Det var første gang jeg skulle sælge en lejlighed i Sverige, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre mægler end Frida. Hun var fra første møde velforberedt, energisk, sympatisk og hjælpsom - ting jeg virkelig værdsætter. Hun forstod min situation og tog mine "dumme" spørgsmål seriøst.
Fridas anbefalinger og opdateringer var konkrete og præcise hvilket skabte tillid og gjorde det nemt at træffe beslutninger som jeg er tilfreds med i dag.
Frida var effektiv, viste lejligheden hurtigt til spekulanter og den var solgt over prisen før første visning.
Jeg kan varmt anbefale Frida og vil helt sikkert arbejde med hende i fremtiden.
Tak fordi du gjorde min første oplevelse rigtig positiv Frida!"
säljare på Sankt Knuts väg 2B

09 sep 2020

"Jag är väldigt glad att jag valde Frida Nordeborg när jag sålde min bostadsrätt! Hon planerade försäljningen bra, var driven, positiv och lättillgänglig när jag hade frågor eller behövde råd. Kan rekommendera henne varmt till alla som vill ha en proffsig mäklare! "
säljare på Ängelholmsgatan 5

08 sep 2020

"Frida, gjorde ett fint jobb och stöttade oss genom hela processen.
Kanon jobb"
säljare på Simrishamnsgatan 15

23 aug 2020

"Otroligt ödmjuk och mycket engagerad person som fanns där genom hela processen fram till objektet var sålt. Skulle inte önska en bättre mäklare än Frida"
säljare på Kronetorpsgatan 44A

22 aug 2020

"Frida gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja min lägenhet. Hon var driven, engagerad och fick mig att känna mig lugn genom hela processen genom att ständigt återkoppla och vara pålitlig. Jag skulle rekommendera Frida till alla inför en bostadsaffär! "
säljare på Falsterbogatan 20

19 jul 2020

"Frida är en engagerad och driven mäklare som jag verkligen kan rekommendera till andra som ska sälja sin bostad."
säljare på Mäster Henriksgatan 8

09 jul 2020

"Frida brinner för sitt arbete,ErikOhlsson ska vara tacksam som har en sådan supermäklare i sitt stall."
säljare på Bergsgatan 35

17 jun 2020

"supernöjd!"
säljare på Mäster Palmsgatan 7D

29 maj 2020

"Mycket alert korrekt Mäklare med stort M
Med ett folkligare uttryck Kanon!!!"
säljare på Davidshallsgatan 7

25 maj 2020

"Allt fungerade bra under processen att sälja vår lägenhet. Slutpriset blev något högre än värderat vilket vi är nöjda med. "
säljare på Kamrergatan 9

12 maj 2020

"Frida var lätt att ha att göra med och kom med goda råd när det behövdes. Gick alltid att få tag på och jobbade snabbt och effektivt. "
säljare på Möllevångsgatan 35

10 maj 2020

"Kan varmt rekommendera, gjorde mer än vad man kan förvänta sig"
säljare på Torekovsgatan 22D

26 feb 2020

"Med Frida kan man känna sig trygg i varje steg av sin försäljning. Jag rekommenderar henne starkt till alla som är i säljtankar! "
säljare på Sofielundsvägen 10A

19 jan 2020

"Vår Mäklare Frida Nordeborg har verkligen infriat våra förväntningar med råge!
Vi rekommenderar henne på det varmaste. "
säljare på Helsingborgsgatan 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
66 415 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
79 av 84 säljare
Frida satte rätt förväntningar på slutpriset
78 av 84 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
83 av 83 säljare
Frida var tydlig och höll mig uppdaterad
83 av 83 säljare

Frida på kartan.

107 tidigare annonser
3 bostäder till salu
84 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 250 000 kr
3 rum, 52 m²
43 269 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 809 kr/mån
1 850 000 kr
1,5 rum, 43,9 m²
43 023 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 441 kr/mån
1 595 000 kr
2,5 rum, 50 m²
31 900 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 669 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 970 000 kr
Lägenhet Sorgenfri
+ 275 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är verkligen så nöjda med Frida och kände verkligen att hon hela tiden jobbade professionellt och engagerat. Hela processen var så smidig och vi kunde inte blivit mer nöjda! Vi skulle rekommendera Frida alla dagar i veckan! "
4 500 000 kr
Lägenhet Sankt Knut
+ 505 000 kr
3,5 rum, 95 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
2 905 000 kr
Lägenhet Nobeltorget
+ 310 000 kr
3,5 rum, 83,5 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 810 000 kr
Lägenhet Folkets Park
+ 215 000 kr
3,5 rum, 79 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Frida lyssnade både på oss och kommande köpare, höll en tredje visning utan omsvep, vilket hade ett positiv utfall sett till slutpris. Vi ville sälja snabbt vilket vi också gjorde, fotografering och annons utfördes snabbt och blev bra. Frida motsvarade våra förväntningar. "
Slutpris saknas
Lägenhet Sankt Knut
2 rum, 59 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt bra arbete och upplevde Frida som mycket professionell samt lösningsorienterad. Om jag säljer en lägenhet igen kommer jag absolut använda mig henne som mäklare! "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.