Fredrik Larandén

Profilbild för Fredrik Larandén
Fredrik Larandén
4.9 / 5
(112 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
3 st
4 st
2 475 000 kr

Bakgrund

Fredrik Larandén jobbar på Entré Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2012-06-26. Fredrik har fått in 4 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Fredrik har enligt vår statistik haft 9 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 33 825 000 kr.

Presentation

Välkommen att höra av er för era bostadsfrågor oavsett om ni är köpare eller säljare. Med tio års erfarenhet från Trollhättans bostadsmarknad försöker jag hjälpa er på bästa sätt.

Som född och uppvuxen i Trollhättan känner jag till staden som min egna ficka, vilket är en trygghet för både säljare och köpare! Mitt stora kontaktnät är även det en styrka för dig som säljare då jag har goda kontakter med presumtiva köpare på den lokala marknaden. Universitets- och högskoleutbildad. Den lediga tiden spenderas bäst i Hamburgsund, på havet med vänner och familj.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Fredrik.

12 jul 2023

"Fredrik ingav stort förtroende och höll en bra dialog genom hela processen kom med förslag men var aldrig påstridig. Vi är mycket nöjda "
säljare på Kungsgatan 85D

22 mar 2023

"Fredrik var outtröttlig i säljarbetet under en svår period med stiljte på fastighetsmarknaden. Vi är supernöjda med hans arbetsinsats och hans trevliga bemötande."
säljare på Varpgatan 6

15 dec 2022

"Fantastisk mäklare som ser till kundens bästa. Mycket påläst/duktig vad gäller allt som en försäljning/ köp innebär. Upplevdes väldigt professionell."
säljare på Ängsbackevägen 2

01 dec 2022

"Utmärkt "
säljare på Skrällebergsvägen 20C

14 nov 2022

"Fredrik var pålitlig, lyhörd och väldigt engagerad genom hela affären. Kan starkt rekommendera honom vid en försäljning."
säljare på Härstagatan 1

04 nov 2022

"Bara ett par goda råd Fredrik. Lyssna mer än du pratar. Låt den du lyssnar på prata färdigt, avbryt inte."
säljare på Kaggetorpsvägen 322

29 sep 2022

"Duktig och förtroendegivande, ärlig och rak kommunikation so vi uppskattade mycket. "
säljare på Smedjegatan 1

23 sep 2022

"Fantastisk upplevelse från start till mål! "
säljare på Klintvägen 17

22 apr 2022

"Målinriktad kunnig och trevlig, affären gick snabbt och bägge parter verkar vara nöjda!"
säljare på Modhs väg 104

30 mar 2022

"Proffsigt bemötande från start till mål. "
säljare på Tingvallavägen 8B

11 mar 2022

"Vi är så nöjda med Fredrik i samband med försäljningen av vårt hus. En otroligt bra person på alla sätt och vis, lugn, trygg, kunnig och lyhörd. Han inger ett väldigt stort förtroende och han har för oss känts som en familjemedlem under resan, alla borde ha en Fredrik när man ska anlita en mäklare!"
"Vi är så nöjda med Fredrik i samband med försäljningen av vårt hus. En otroligt bra person på alla sätt och vis, lugn, trygg, kunnig och lyhörd. Han inger ett väldigt stort förtroende och han har för oss känts som en familjemedlem under resan, alla borde ha en Fredrik när man ska anlita en mäklare!"
Läs mer
säljare på Sandhemsvägen 178

21 feb 2022

"Kan varmt rekommendera Fredrik som tagit sig an uppgiften att på alla sätt hjälpa oss genom hela processen med försäljningen av ett dödsbo. Lyhörd, inkännande och kunnig. Drev uppdraget effektivt framåt från början och hade hela tiden en dialog med oss inblandade. Fredrik var även väl förtrogen m..."
"Kan varmt rekommendera Fredrik som tagit sig an uppgiften att på alla sätt hjälpa oss genom hela processen med försäljningen av ett dödsbo. Lyhörd, inkännande och kunnig. Drev uppdraget effektivt framåt från början och hade hela tiden en dialog med oss inblandade. Fredrik var även väl förtrogen med hustypen och området där huset låg vilket naturligt förenklar det hela."
Läs mer
säljare på Myrgången 98

11 feb 2022

"Fantastiskt bra insats genom hela processen! Rekommendras varmt!"
säljare på Slättbergsvägen 3B

08 feb 2022

"Vi är fullt nöjda från första början till slutet "
säljare på Klövervägen 18

17 dec 2021

"Proffsigt och förtroendeingivande agerande och bemötande från start till mål."
säljare på Kungsgatan 42

16 dec 2021

"Jag är supernöjd och kommer rekommendera Fredrik till så många jag kan. "
säljare på Tuppekullegatan 5

28 nov 2021

"Vå mäklare var tydlig, informativ och kommunikativ under hela processen, vilket uppskattades"
säljare på Torsbogatan 42

19 nov 2021

"Har anlitat mäklaren vid flera tillfällen och aldrig blivit besviken. Trygg och påläst."
säljare på Karlstorpsvägen 94

14 nov 2021

"Väldigt trevliga och hjälpsamma. Ordning och reda på allt."
säljare på Ekekullegatan 31

09 okt 2021

"Mycket nöjda, Fredrik var lätt att nå och återkopplade snabbt."
säljare på Konstmästaregatan 26

25 aug 2021

"Bra mäklare som gjorde det väldigt lätt för oss att släppa "greppet". Bra och tydlig kommunikation hela vägen och kan starkt rekommendera Fredrik."
säljare på Gryningsvägen 41

23 jun 2021

"Bra "
säljare på Österlånggatan 10A

21 maj 2021

"Fredrik är proffsig och har mycket erfarenhet samt har bra koll på liknande objekt samt bra koll på köpare i området Känner mig trygg att välja Fredrik som mäklare. Jag väljer gärna Fredrik och Mats igen till nästa försäljning!"
säljare på Kungsgatan 46A

12 maj 2021

"Säljer jag igen kommer jag anlita Fredrik! "
säljare på Utsiktsgatan 162

19 apr 2021

"Mycket kunnigt och trevligt bemötande.
Gav tips och råd som i efterhand var avgörande för en snabb affär på förväntad prisnivå."
säljare på Tingvallavägen 8B

01 apr 2021

"En mäklare man har fått förtroende för, lätt att få tag på, ger tips och är lyhörd.
Rekommenderar starkt. "
säljare på Utsiktsgatan 68

30 okt 2020

"Fredrik var ett fantastiskt stöd under hela säljprocessen. Han lotsade oss steg för steg säkert och proffsigt igenom homestyling, fotografering, energibesiktning och besiktning och vi är dessutom mycket nöjda med slutpriset på villan vi nu har sålt. Kan varmt rekommendera både Mäklarhuset i Troll..."
"Fredrik var ett fantastiskt stöd under hela säljprocessen. Han lotsade oss steg för steg säkert och proffsigt igenom homestyling, fotografering, energibesiktning och besiktning och vi är dessutom mycket nöjda med slutpriset på villan vi nu har sålt. Kan varmt rekommendera både Mäklarhuset i Trollhättan och att låta Fredrik ta hand om din bostadsaffär! Extra plus också för att Fredrik har varit så trevlig och lätt att få tag på!"
Läs mer
säljare på Paradisvägen 7

15 okt 2020

"Vi är otroligt nöjda med Fredrik, dels i samband med vår försäljning men även när vi köpte vår nya lägenhet genom honom. Trevlig, alltid lätt att få tag på och snabb med att ge återkoppling. En mäklare man kan lita på!"
säljare på Staveredsgatan 7B

12 okt 2020

"Vi är fruktansvärt nöjda med all hjälp och vägledning vi fått under försäljnings-processen. Väldigt tydlig och bra information, lyhörd för våra åsikter och tankar.
"
säljare på Nygatan 8C

10 okt 2020

"Fredrik är en seriös, kompetent och ödmjuk mäklare. Allt kändes helt rätt hela vägen, jag rekommenderar varmt Fredrik som mäklare!"
säljare på Sjuntorpsvägen 17

06 okt 2020

"En fantastisk mäklare, proffsig, engagerad, och en varm och härlig person!"
säljare på Hullsjögatan 13

25 aug 2020

"Jag är väldigt nöjd! Kändes tryggt från start till att kontraktet var påskrivet! "
säljare på Kungsgatan 14A

25 jun 2020

"Mäklaren var mån om att Jag hela tiden visste vad som skedde under hela processen vilket gjorde att jag kände mig trygg i mitt val av mäklare. Vi delade samma tankar kring hur vi skulle gå till väga vilket gjorde det enkelt och smidigt att få sålt lägenheten. I de fall där jag var osäker eller ov..."
"Mäklaren var mån om att Jag hela tiden visste vad som skedde under hela processen vilket gjorde att jag kände mig trygg i mitt val av mäklare. Vi delade samma tankar kring hur vi skulle gå till väga vilket gjorde det enkelt och smidigt att få sålt lägenheten. I de fall där jag var osäker eller ovetande kring olika besluts utfall eller konsekvenser så motiverade och förklarade mäklaren eventuella utfall eller konsekvenser. Det gjorde att jag kunde känna mig bekväm i de beslut som togs och jag kände mig lagom delaktig i hela försäljningsprocessen."
Läs mer
säljare på Stridsbergsgatan 10B

21 jun 2020

"Fredrik var trevlig, förtroendegivande, flexibel, snabb och en mycket engagerad
mäklare. Honom kan jag varmt rekommendera."
säljare på Sunnanvindsvägen 53

10 jun 2020

"Vi har under åren både köpt och sålt och då träffat många både bra och mindre bra mäklare. Vi har dock aldrig tidigare träffat en så otroligt bra mäklare som Fredrik Larsson nu när vi både vi köpte sålde! Fredrik Larsson är påläst, Jordnära, intresserad, otroligt lugn, hetsar inte, väldigt behagl..."
"Vi har under åren både köpt och sålt och då träffat många både bra och mindre bra mäklare. Vi har dock aldrig tidigare träffat en så otroligt bra mäklare som Fredrik Larsson nu när vi både vi köpte sålde! Fredrik Larsson är påläst, Jordnära, intresserad, otroligt lugn, hetsar inte, väldigt behaglig - helt enkelt en fin kille som är en fenomenal mäklare!"
Läs mer
säljare på Göteborgsvägen 55

14 maj 2020

"Fredrik var ödmjuk och samtidigt drivande och ställde upp i alla delar av försäljningsprocessen. Detta underlättade för oss nu när vi har drabbats av Coronapandemin och skulle sitta i karantän."
säljare på Runda vägen 17

08 maj 2020

"kunnig.kompetent.stort engagemang!!!"
säljare på Ålstad By 14

30 jan 2020

"En sådan mäklare skulle alla ha när dom ska sälja sitt hus."
säljare på Von Döbelns väg 64

26 nov 2019

"Mycket bra Mäklarfirman med toppen insats av Mäklare Fredrik Larsson, som jag varmt kan rekommendera. Lyssnade, förtroendeingivande och var effektivt i sitt handhavande av försäljningen. "
säljare på Västra Fjärilsvägen 31

28 okt 2019

"De höga värderingarna rakt igenom ger bilden av en mäklare som med fördel skulle kunna
användas som modell i utbildning av nya mäklare."
säljare på Branåsvägen 24

06 okt 2019

"Förtroendeingivande, lugn, saklig och trevlig !! "
säljare på Pipströmsgatan 14

01 okt 2019

"Saklig, professionell och bra att ha att göra med. "
säljare på Slättbergsvägen 36

06 maj 2019

"Fredrik är en mycket lyhörd och engagerad mäklare. Rekommenderas starkt! "
säljare på Hörngatan 49

19 feb 2019

"Engagerad, drev på i affären, inga långbänkar, seriös etc. Nu återstår bara resterande del som kvarstår gällande slutförandet av hela affären vilket jag inte har anledning att tro att det inte skulle fungera lika bra som det gjort hittills."
säljare på Vinbärsvägen 13

07 dec 2018

"Positiv och höll bra kontakt"
säljare på Lärksoppevägen 1

02 jun 2018

"Bara bra saker att säga om fredrik, trevlig, sakkunnig, lätt att nå och man får känslan av att detta är seriöst. Vilket är en trygghet i köp/sälj av bostad. att priset blev mycket högre än vad den blev värderad till var bara tur, värderingen som gjordes kändes rimlig."
"Bara bra saker att säga om fredrik, trevlig, sakkunnig, lätt att nå och man får känslan av att detta är seriöst. Vilket är en trygghet i köp/sälj av bostad. att priset blev mycket högre än vad den blev värderad till var bara tur, värderingen som gjordes kändes rimlig."
Läs mer
säljare på Kaggetorpsvägen 87

04 apr 2018

"Mycket trevlig och lyhörd mäklare.
Engagerad och mycket hjälpsam.
Igår stort förtroende och kan absolut tänka mig/ kommer att anlita samma mäklare vid eventuellt framtida försäljningar."
säljare på Kaggetorpsvägen 312

27 mar 2018

"Gav ett gott intryck och gjorde ett mycket jobb. Lagom kontakt med oss och mycket trevlig."
säljare på Kapellgatan 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
8
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
4
Försäljningar
9
Försäljningsvärde
33 825 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
103 av 108 säljare
Fredrik satte rätt förväntningar på slutpriset
97 av 111 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
105 av 106 säljare
Fredrik var tydlig och höll mig uppdaterad
112 av 112 säljare

Fredrik på kartan.

335 tidigare bostäder
1 bostad till salu
112 rekommendationer

1 bostad till salu.

Bostäder

2 rum, 53 m²
Lägenhet, Trollhättan
4 910 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

8 700 000 kr
Villa Fagerstrand
-800 000 kr
9 rum, 322 m²
Utropspris: 9 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 725 000 kr
Lägenhet Centrum
5 rum, 113,3 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Fredrik ingav stort förtroende och höll en bra dialog genom hela processen kom med förslag men var aldrig påstridig. Vi är mycket nöjda "
2 500 000 kr
Villa Sandhem
7 rum, 165 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Villa Källstorp
7 rum, 187 m²
Vilande / ej såld
Villa Centrum
11 rum, 235 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.