Felicia Amarius

Profilbild för Felicia Amarius
Felicia Amarius
4.9 / 5
(99 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
2 st
43 570 000 kr

Bakgrund

Felicia Amarius jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-01-10. Felicia har fått in 2 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Felicia har enligt vår statistik haft 13 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 39 245 000 kr.

Presentation

Jag brinner för mitt arbete och presterar alltid mitt yttersta i varje enskild affär. Att arbeta som fastighetsmäklare och varje dag få möta människor som planerar att göra sina livs största affärer är det bästa jag vet. Jag har ett genuint intresse av människorna jag möter och jag är övertygad om att goda kundkontakter och ett personligt engagemang skapar en framgångsrik försäljningsprocess.

Jag är social, målinriktad och ambitiös. Det är några av mina mest framstående personlighetsdrag och något som kännetecknar mig både som fastighetsmäklare och människa. Jag gör alltid det lilla extra för att uppnå det bästa slutresultatet och för mig är det otroligt viktigt att både du som säljare och även potentiella köpare ska känna ett förtroende för mig som mäklare igenom hela processen. Ett serviceinriktat bemötande och en vilja att ständigt överträffa alla förväntningar är vad som enligt mitt tycke skiljer en riktigt bra mäklare från alla andra.

Att sälja ett hem är en av de största affärerna du gör i ditt liv. Med mig som mäklare kan du lita på att jag gör allt i min makt för att det också skall bli din bästa affär!

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2018. Jag har förmedlat både villor och bostadsrätter.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2020

Säljare om Felicia.

24 feb 2024

"Felicia var otroligt proffsig och hjälpsam! Fanns alltid där när man behövde henne. Då vi sålde i en mycket dålig period med höga räntor så var stressen stor. Men hon fanns alltid där lugnande och stöttande! Vi är mycket nöjda med Felicia och ger henne 5 starka stjärnor!"
"Felicia var otroligt proffsig och hjälpsam! Fanns alltid där när man behövde henne. Då vi sålde i en mycket dålig period med höga räntor så var stressen stor. Men hon fanns alltid där lugnande och stöttande! Vi är mycket nöjda med Felicia och ger henne 5 starka stjärnor!"
Läs mer
säljare på Södra Stommen 75

13 feb 2024

"Finns ingen bättre mäklare, sålt några st bostäder med Felicia och hon är en egen klass. Helt klart bäst ! "
säljare på Eklövsvägen 51

24 sep 2023

"Superduktig"
säljare på Solbo 10

26 maj 2023

"Felicia är en seriös, ambitiös och professionell mäklare. Hon gjorde verkligen det lilla extra och vi rekommenderar henne inför försäljning! "
säljare på Skolvägen 8G

26 maj 2023

"Jag är nöjd med Felicias arbete. Upplevde henne som noggrann, strukturerad och målmedveten."
säljare på Brännhögsvägen 15

13 sep 2022

"Vi hade fått en "go" känsla för Felicia redan vid tidigare visningar och visste att vi ville ha henne som mäklare när vi skulle sälja. Hon är seriös, trygg, kompetent och ärlig -vilket alla är viktiga egenskaper när du gör en så stor affär. Att marknaden störtdök under sommaren 2022 och värdering..."
"Vi hade fått en "go" känsla för Felicia redan vid tidigare visningar och visste att vi ville ha henne som mäklare när vi skulle sälja. Hon är seriös, trygg, kompetent och ärlig -vilket alla är viktiga egenskaper när du gör en så stor affär. Att marknaden störtdök under sommaren 2022 och värderingen plötsligt inte stämde är givetvis inte hennes fel. Vår känsla är att hon jobbade hårt för att skapa en deal som kändes bra för alla parter och det lämnar naturligtvis en bra magkänsla efter sig."
Läs mer
säljare på Amiralsvägen 20

14 apr 2022

"We got a lot of helps from Felicia throughout the whole process. She's kind, easy to talk with, and very professional. "
säljare på Harald Hjärnesgatan 13F

14 apr 2022

"Felicia är lyhörd, ambitiös och serviceinriktad! Man märker att hon brinner för sitt arbete och verkligen är mån om att både köpare och säljare ska känna sig trygga. Vi rekommenderar verkligen Felicia som mäklare. Proffsigt rakt igenom!"
säljare på Listvägen 5

08 mar 2022

"Felicia är väldigt kunnig, engagerad och lyhörd. Hon gav oss ett mycket proffesionellt och tryggt bemötande genom hela processen. Vi är otroligt tacksamma för en bra försäljning som överträffade alla våra förväntningar. Vi rekommenderar varmt Felicia till alla som går i säljtankar! "
"Felicia är väldigt kunnig, engagerad och lyhörd. Hon gav oss ett mycket proffesionellt och tryggt bemötande genom hela processen. Vi är otroligt tacksamma för en bra försäljning som överträffade alla våra förväntningar. Vi rekommenderar varmt Felicia till alla som går i säljtankar! "
Läs mer
säljare på Kapplandsgatan 84B

08 mar 2022

"Trevlig och engagerad mäklare som förstod vår situation redan från början. Är väldigt nöjd med hela försäljningen. Tack Felicia!"
säljare på Skolvägen 6D

07 nov 2021

"Engagerad, god lokalkännedom, tydlighet genom hela processen, kontinuerliga uppdateringar, välavvägd professionell personligt kontakt är några aspekter som beskriver vår upplevelse av mäklarens insats. Mycket nöjda med mäklarens insats och kan varmt rekommendera mäklaren till andra som går i tank..."
"Engagerad, god lokalkännedom, tydlighet genom hela processen, kontinuerliga uppdateringar, välavvägd professionell personligt kontakt är några aspekter som beskriver vår upplevelse av mäklarens insats. Mycket nöjda med mäklarens insats och kan varmt rekommendera mäklaren till andra som går i tankar om att sälja sin bostad. "
Läs mer
säljare på Linbanevägen 11

20 okt 2021

"Felicia är mycket ambitiös, lyhörd och kunnig. Hon är väldigt strategisk och väljer tillvägagångssätt med eftertänksamhet. Hon är en bra rådgivare både när det gäller styling men även i den berg- och dalbana det innebär att leta efter nästa boende. Vi har haft kontakt med Felicia i ett helt år oc..."
"Felicia är mycket ambitiös, lyhörd och kunnig. Hon är väldigt strategisk och väljer tillvägagångssätt med eftertänksamhet. Hon är en bra rådgivare både när det gäller styling men även i den berg- och dalbana det innebär att leta efter nästa boende. Vi har haft kontakt med Felicia i ett helt år och har alltid känt oss prioriterade. "
Läs mer
säljare på Östakullavägen 11

03 okt 2021

"Målmedveten och har en tydlig försäljningsstrategi för att nå bästa resultat. Väldigt tillgänglig, gick lätt att nå även sena kvällar och helger. "
säljare på Bruntjärnsvägen 16

19 maj 2021

"Felicia är väldigt trevlig, tydlig och noggrann. Jag uppskattar också att hon är lyhörd, initiativrik, lösningsorienterad och får mig som kund att känna mig trygg, sedd och bekräftad. Rekommenderas!"
säljare på Buss Johns väg 9

12 maj 2021

"Felicia var otroligt proffsig och driven med höga ambitioner. Alltid tillgänglig även när jag på helgen hade frågor om tex stylingen. Hon var otroligt delaktig i varje moment och försäljningen gick snabbt och smidig och med ett otroligt lyckat resultat. Vi både köpte och sålde m Felicia och lika ..."
"Felicia var otroligt proffsig och driven med höga ambitioner. Alltid tillgänglig även när jag på helgen hade frågor om tex stylingen. Hon var otroligt delaktig i varje moment och försäljningen gick snabbt och smidig och med ett otroligt lyckat resultat. Vi både köpte och sålde m Felicia och lika nöjd i båda affärerna. "
Läs mer
säljare på Vattenrännevägen 31

31 mar 2021

"Underbara Felicia är kompetent och otroligt proffesionellt. Felicia är lyhörd och är mycket social vilket också är viktigt under en hus-process. Jag skulle anlita Felicia igen!"
säljare på Ekspinnarevägen 29

24 mar 2021

"Vi är kräsna och har höga förväntningar. Dessa uppfyllde Felicia från början till slut.
Vill ni ha en proffsig engagerad mäklare så kan ni räkna med att Felicia levererar."
säljare på Trallbanevägen 20

03 mar 2021

"Påläst och väldigt serviceinriktad som återkommer direkt på frågor. "
säljare på Buss Johns väg 5

17 feb 2021

"Felicia visade stort engangemang och gjorde detta till en bra försäljning för oss. Hon var lyhörd, ödmjuk och driven med ett glatt humör och Felicia medlade väl i alla uppkomna dialoger med köparna och oss. Jag ger henne bästa renommé!"
säljare på Rådavägen 15B

05 jan 2021

"Otroligt tacksam för en bra försäljning, över förväntan och slutresultatet blev kanon. Rekommenderar Felicia till alla som ska sälja sin bostad! "
säljare på Bäckvägen 20B

08 okt 2020

"Anm. Blev ingen bostadsannons i den bemärkelsen då bostaden såldes på förhand. Endast bilder från utsidan visades på nätet. "
säljare på Ekspinnarevägen 36

29 sep 2020

"Jag är jättenöjd med Felicias insats. Hon lyssnade till vad jag tyckte var viktigt och gav värdefull infomration om marknad och säljprocess. Effektiv och engagerad!"
säljare på Rådavägen 72A

15 jul 2020

"Kompetent, tillgänglig och engagerad "
säljare på Solängsvägen 8

15 jul 2020

"Fantastiskt engagemang, kunnig, förtroendeingivande. Väldigt nöjda!"
säljare på Slättåsvägen 24

24 jun 2020

"Felicia är en mycket bra mäklare som inte bara sålde vår bostad utan hjälpte oss hitta vår nya bostad. Hon är mycket engagerad, hjälpsam och fanns med under hela processen från första mötet till allt var klart. Hon var ett stort stöd att bolla alla frågor vi hade. Från oss får hon högsta poäng i ..."
"Felicia är en mycket bra mäklare som inte bara sålde vår bostad utan hjälpte oss hitta vår nya bostad. Hon är mycket engagerad, hjälpsam och fanns med under hela processen från första mötet till allt var klart. Hon var ett stort stöd att bolla alla frågor vi hade. Från oss får hon högsta poäng i allt och vi skulle starkt rekommendera henne till andra! "
Läs mer
säljare på Krokens väg 23

01 jun 2020

"Förtroendeingivande, engagerad, driven och lyhörd! "
säljare på Biblioteksgatan 1C

13 maj 2020

"Felicia har varit ett stort stöd igenom hela processen och mycket professionell. "
säljare på Åbydalsvägen 7

07 maj 2020

"Vi önskade en modig, driven och ansvarsfull mäklare i Mölnlycke med god lokalkännedom och stort kontaktnät, Felicia var helt rätt mäklare för oss. Överträffat våra förväntningar genom ett personligt engagemang i vårt köp och försäljning av bostad i Mölnlycke."
"Vi önskade en modig, driven och ansvarsfull mäklare i Mölnlycke med god lokalkännedom och stort kontaktnät, Felicia var helt rätt mäklare för oss. Överträffat våra förväntningar genom ett personligt engagemang i vårt köp och försäljning av bostad i Mölnlycke."
Läs mer
säljare på Allén 7

15 apr 2020

"Kan varmt rekommendera Felicia. Var väldigt lyhörd och engagerad hela vägen från första kontakt till färdigt avtal. "
säljare på Åkannavägen 51

03 apr 2020

"Proffsigt och smidigt! En trevlig upplevelse helt enkelt! Kan varmt rekommendera Felicia. "
säljare på Amiralsvägen 4

27 mar 2020

"Super duktig engagerad å kunnig.
Felicia tyckte om vårt hus från första besöket vilket betydde mycket för oss i val av mäklare.
Lösningsorienterad vilket hjälpte oss, professionell helt enkelt.
Vi rekommenderar henne gärna både till köpare och säljare. "
"Super duktig engagerad å kunnig.
Felicia tyckte om vårt hus från första besöket vilket betydde mycket för oss i val av mäklare.
Lösningsorienterad vilket hjälpte oss, professionell helt enkelt.
Vi rekommenderar henne gärna både till köpare och säljare. "
Läs mer
säljare på Axel Engdahls väg 2

20 feb 2020

"Lugn och förtroendeingivande under hela processen. Väl förberedd och proffsig rakt igenom. Blev nöjd med såväl priset som tillträdesdatum. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Allén 2

14 jan 2020

"Felicia Amarius hjälpte oss att sälja en bostadsrättslägenhet. Vi är mycket nöjda med hela försäljningsprocessen, allt från första kontakt tills dess att bostaden sålts.
Rekommenderar Felicia Amarius och Svensk Fastighetsförmedling starkt.
+ Kommunikation
+ Förtroende
+ Personlighet
+ Professio..."
"Felicia Amarius hjälpte oss att sälja en bostadsrättslägenhet. Vi är mycket nöjda med hela försäljningsprocessen, allt från första kontakt tills dess att bostaden sålts.
Rekommenderar Felicia Amarius och Svensk Fastighetsförmedling starkt.
+ Kommunikation
+ Förtroende
+ Personlighet
+ Professionalism
+ Arvode
+ Tydlighet
++ Lätt att tycka om!"
Läs mer
säljare på Buss Johns väg 3

26 nov 2019

"Bra hela vägen, från värdering till snabb försäljning. Proffsig."
säljare på Skolvägen 6E

19 nov 2019

"Felicia var redan från start mycket engagerad och kunnig. Då vi redan hade erfarenhet sen innan av henne så visste vi att det var en duktig mäklare. Under hela processens gång höll hon oss kontinuerligt uppdaterade, och gav både strategiska och praktiskt tips kring hur vi bäst deltar i försäljnin..."
"Felicia var redan från start mycket engagerad och kunnig. Då vi redan hade erfarenhet sen innan av henne så visste vi att det var en duktig mäklare. Under hela processens gång höll hon oss kontinuerligt uppdaterade, och gav både strategiska och praktiskt tips kring hur vi bäst deltar i försäljningen. Hon är skicklig på att kommunicera med inblandade parter och hanterar alla olika situationer väl.
Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Felicia som mäklare då hon har ett både personligt och professionellt men också omtänksamt bemötande. "
Läs mer
säljare på Bäckvägen 12

17 nov 2019

"Felicia var mycket engagerad,horde av sig ofta o höll oss uppdaterade hela tiden. Kan varmt rekommendera henne. Kunnig , proffsig i sitt agerande säljer vi någon mer gång så anlitar vi henne."
säljare på Alberts väg 24

25 sep 2019

"Felicia är grym!️️
Vi skulle valt henne igen om vi skulle sälja "
säljare på Slättåsvägen 11

23 sep 2019

"Felicia skapade en känsla av nöjdhet med mitt hus redan i första mötet, jag hoppades att hon kunde förmedla just det i en tänkt visning och valde henne av den anledningen. Nu såldes huset innan visning men jag är helt övertygad om att hon lyckades förmedla just det i den förhandsvisning som ända ..."
"Felicia skapade en känsla av nöjdhet med mitt hus redan i första mötet, jag hoppades att hon kunde förmedla just det i en tänkt visning och valde henne av den anledningen. Nu såldes huset innan visning men jag är helt övertygad om att hon lyckades förmedla just det i den förhandsvisning som ända blev av."
Läs mer
säljare på Rådavägen 82A

09 sep 2019

"Första gången vi sålde och Felicia var en perfekt mäklare för oss då, vi är otroligt nöjda!
Hon ringde ofta o stämde av och vi hade en väldigt bra dialog under hela processen.
Rekommenderas varmt "
säljare på Åkannavägen 12

06 sep 2019

"Felicia har stor ett stort driv, lyhörd o bra lokalkännedom.
En försäljning som gick fort o att lämna över sin försäljning till henne kändes bra då hon sköter varje del i försäljningen proffesionellt.
"
säljare på Ryahedsvägen 20

04 sep 2019

"Felicia Amarius är en engagerad, duktig och lyhörd mäklare! Jag kan varmt rekommendera Felicia! Min försäljning gick snabbt och smidigt! "
säljare på Allén 2

02 sep 2019

"Jag kan varmt rekommendera Felicia. Hon har ett stort engangemang och en personlig service som gör att hon är en mäklare i topp klass. "
säljare på Allén 7

28 aug 2019

"Felicia var otroligt hjälpsam och kompetent från första stund. Hon levererade en förstklassig upplevelse. Rekommenderas varmt! "
säljare på Bäckvägen 6

28 aug 2019

"Affären gick snabbt och enkelt och jag är nöjd med slutpriset! "
säljare på Skolvägen 8B

30 jul 2019

"Felicia är driven,engagerad och har stor social kompetens."
säljare på Allén 7

25 jul 2019

"Felicia är otroligt driven och har mycket god kompetens. Hon var tillmötesgående och alltid tillgänglig för de frågor man hade, vilket kan vara många i en försäljning. Snabb och effektiv."
säljare på Alberts väg 19

01 jul 2019

"Grym och charmig! "
säljare på Brännhögsvägen 3

15 jun 2019

"Så grym på alla sätt och vis! Proffsig, personlig, driven och skicklig. "
säljare på Åkannavägen 71

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
6
Villa
3
Radhus
3
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
2
Försäljningar
13
Försäljningsvärde
39 245 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
92 av 94 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
95 av 97 säljare
Felicia var tydlig och höll mig uppdaterad
98 av 98 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Felicia på kartan.

225 tidigare bostäder
12 bostäder till salu
99 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 65,1 m²
Lägenhet, Härryda
4 434 kr/mån
2 rum, 63 m²
Lägenhet, Härryda
4 752 kr/mån
2 rum, 60 m²
Lägenhet, Härryda
3 810 kr/mån
3 rum, 76 m²
Lägenhet, Härryda
6 360 kr/mån
3 rum, 82 m²
Lägenhet, Härryda
5 879 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Lindholmen
2 rum, 64,5 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Mölnlycke
5 rum, 143,3 m²
Utropspris: 5 095 000 kr
Slutpris saknas
Villa Landvetter
6 rum, 161 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Mölnlycke
4 rum, 99 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Landvetter
4 rum, 87,3 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.