Farzad Nourozian

Profilbild för Farzad Nourozian
Farzad Nourozian
4.9 / 5
(106 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
18 st
15 st
78 380 000 kr

Bakgrund

Farzad Nourozian jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2014-03-03. Farzad har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Farzad har haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 78 865 000 kr.

Presentation

Vill ni ha en fastighetsmäklare med 19 års erfarenhet inom försäljning och som brinner för att göra affärer!

För mig finns det inget som slår att överträffa mina kunders förväntningar, både när det gäller service, tillgänglighet och slutpriser.

Att alltid ha mina kunder i fokus är självklart för mig! Jag ger alltid 100% i varje affär och ser alltid till att både köpare och säljare känner sig trygga under hela försäljningsprocessen och har som ambition att varje kund tveklöst ska kunna rekommendera mig vidare till vänner, familj och grannar.

Jag är strukturerad och noggrann, bra på att lyssna och aldrig rädd för att plocka fram min kreativa sida när det behövs.

Kunskap, god service, tillgänglighet och högt satta mål är i mina värderingar grunden för en lyckad bostadsaffär.

Jag älskar mitt jobb som fastighetsmäklare och ser varje dag fram emot att göra nya affärer, är otroligt driven och har som gyllene regel att aldrig tumma på kvalitén.

Viktiga ledord i mitt arbete är engagemang, glädje, service, förtroende och trygghet.

Går du i säljtankar? Hör gärna av dig så kan vi prata om just dina möjligheter till en riktigt lyckad affär.

Mäklarbyrå


Säljare om Farzad.

25 jun 2020

"Skulle absolut rekommendera Farzad till alla som ska sälja och köpa lägenhet. Fantastisk försäljning"
säljare på Brotorps Allé 2

02 jun 2020

"En mäklare som Inger ett förtroende så både säljare o köpare ska känna sej nöjda - helt suverän o alla inblandade kände sej lila viktiga. "
säljare på Råsundavägen 100

20 maj 2020

"Hela veckan innan visning handlade nyhetsinslagen om sjunkande bostadsmarknad och en ekonomi i kris, inte en enda gång tappade jag hoppet tack vare Farzads proffsighet och obotliga optimism."
säljare på Backvägen 7

13 maj 2020

"Farzad är professionell, lyhörd och utstrålar självsäkerhet. "
säljare på Råsundavägen 100

01 maj 2020

"Vi är mycket nöjda som synes ovan.
Ena plumpen i protokollet var stylingen som vi inte tyckte var prisvärd."
säljare på Åsvägen 4

14 apr 2020

"Farzad Nourozian har stor proffessionalitet och imponerad engagemang hjälpt oss att sälja lägenheten på ett bra och smidigt sätt. Vi kommer utan tvekan att rekommendera honom till våra nära och kära. Den som ska sälja sin bostad ska anlita Farzad som mäklare! Han är oerhört trevlig, skicklig, tydlig och effektiv i sitt arbete. Hans nätverk, lokalkännedom och målmedvetenhet gör att det alltid blir en bra affär. En mäklare utav världsklass! Vi kände direkt att vi gjorde ett bra val, affären gick snabbt och smidigt och vi blev väldigt nöjda!
Kan verkligen rekommendera Farzad Nourozian till andra som funderar på sälja sina bostäder."
säljare på Lundagatan 3A

24 mar 2020

"Kan verkligen varmt rekommendera Farzad till dig som skall sälja din bostad! En mycket kunnig, driven och engagerad mäklare både i själva försäljningen såväl i mig som säljare. "
säljare på Råsundavägen 100

04 mar 2020

"Tydlig och bra kommunikation vilket är väldigt uppskattat. Väldigt engagerad och kommer med bra inspel. Påläst om området och har en klar strategi. Smidigt helt enkelt och därför full pott."
säljare på Fridensborgsvägen 155

19 feb 2020

"Fantastiskt duktig, kunnig och glad mäklare,driven.
Målinriktad och ärlig.
Vi är super nöjda!"
säljare på Bygatan 3

18 feb 2020

"Farzad har verkligen det där lilla extra och är väldigt lyhörd, noggran, strukturerad och driven.
Jag kände mig helt trygg med Farzad och det märkts att han gör sitt yttersta med allt han gör.
Jag skulle absolut rekommendera Farzad till alla som önskar en riktigt proffsig mäklare. Han är bäst! "
säljare på Fridensborgsvägen 37

23 jan 2020

"Farzad är unik och riktigt professionell!"
säljare på Beckomberga Allé 13

17 dec 2019

"Farzad var tydlig, tillgänglig och enkel att ha att göra med. Han svarade alltid på rådfrågor och var lyhörd kring våra tanker gällande affären.
Utöver försäljningen var han även väldigt serviceinriktad gällande generella frågor vi hade angående det köp av ny bostad vi gjorde innan vi sålde vår lägenhet. Råd kring budgivning, kontrakt och besiktning etc.
Genomgående en bra leverans!"
säljare på Honnörsgatan 9

18 nov 2019

"Farzad känns trygg i sin roll och har bra koll på Solna. Han är lyhörd och anpassade försäljningen efter våra önskemål. Vi kände att han gjorde sitt yttersta för att det skulle bli så bra som möjligt för alla inblandade. Vi skulle absolut rekommendera Farazad till andra som går i säljtankar, ni kommer inte att ångra er."
säljare på Solnavägen 96

11 nov 2019

"I must highly recommend Farzad to everyone who want to sell their apartment in Solna. Before we find Farzad, we were struggling about 4 months with selling our apartment. Farzad is our second broker and kinda of our 'last hope'. His experience, knowledge, and strategy help us sold our apartment within 3 weeks since our first meeting which is amazing! We really appreciate Farzad as our broker and we will definitely recommend him to our friends and neighbor:)"
säljare på Järva Skjutbaneväg 45

26 okt 2019

"En mycket kompetent mäklare, med stor kunskap om området. Alltid lyhörd och uppmärksam. Vi fick verkligen ut det maximala av vår mäklare, TACK!"
säljare på Fridensborgsvägen 131

27 sep 2019

"Farzad var trevlig och mån om att samarbetet skulle funka väl i såväl kommunikation samt plan för försäljningen "
säljare på Fridensborgsvägen 165

12 sep 2019

"Jag upplevde Farzad Norozian som en seriös och pålitlig samt mycket engagerad och hjälpsam mäklare. Är nöjd med hans insats. "
säljare på Infanterigatan 11

11 sep 2019

"Han är bäst!:)"
säljare på Fridensborgsvägen 117

09 sep 2019

"Farzad var ett självklart val för oss då han både verkade pålitlig och målinriktad vid vårt första möte.
Han lyckades sälja vår bostad i en svår marknad till ett bra pris.
Vi rekommenderar honom starkt till alla som vill ha en mäklare som brinner för försäljning och sina kunder.
Den bästa mäklare vi har anlitat. "
säljare på Fridensborgsvägen 106

09 sep 2019

"Farzad är en otroligt proffsig och engagerad mäklare som vi har varit mycket nöjd med under hela försäljningsprocessen! Vi har sålt flertalet bostäder genom åren och kan utan tvekan säga att Farzad har sköt affären på bästa möjliga sätt! Farzad är en målmedveten och förtroendegivande fastighetsmäklare som har gjort allt för att tillmötesgå våra högt ställda krav, med en tuff marknad som motvind. Vi kan varmt rekommendera Farzad och kommer rekommendera honom till alla i vår bekantskap, med ett gott samvete om att vi rekommenderar en person som håller vad han lovar, alltid är tillgänglig, väldigt serviceinriktad och professionell i sin yrkesroll. Vi är mer än nöjda och ser fram emot att göra våra nästkommande affärer tillsammans med Farzad!"
säljare på Nybodagatan 5

04 sep 2019

"Jag kan varmt rekommendera Farzad! Han är en tydlig, realistisk och mycket kompetent mäklare. Farzad är lätt att ha att göra med, han såg till så att hela försäljningen flöt på väldigt smidigt och bra samtidigt som han alltid höll mig uppdaterad."
säljare på Järva Skjutbaneväg 33

24 aug 2019

"Engegerad och tydlig. Jag kan rekommendera Farzad"
säljare på Backvägen 3

17 jun 2019

"Lyhörd, tillgänglig, fokuserad och därmed väldigt pålitlig!
Nöjdare kan jag inte bli, han överträffar alla mina tidigare mäklare!"
säljare på Fridensborgsvägen 155

03 jun 2019

"Jag var väldigt nöjd med Farzad. Han var väldigt proffesionell, jätte trevlig och hade stenkoll på marknaden. Jag rekommenderar honom starkt."
säljare på Honnörsgatan 25

02 jun 2019

"Farzad är mycket kompetent och proffsig. Vi kände direkt att vi gjort ett bra val. Affären gick snabbt och smidigt och vi blev mycket nöjda! Bästa rekommendationer vill vi ge honom och Notar!"
säljare på Dammtorps Allé 12

31 maj 2019

"Jag valde mellan 4 mäklare men vi valde Farzad pga att föreföll mycket intresserad och ödmjuk men samtidigt väldigt slipad och förklarade noggrant hans tillvägagångssätt alltifrån fotografering, annonsering, staging och uppföljning av spekulanter. Han motiverade prissättningen väl och vilka förväntningar man kunde ha när det gäller priset. Notars konkurrenter använde inte tidningsannonser vilket var ett minus för dem"
säljare på Råsundavägen 100

26 maj 2019

"Farzad is a professional, knowledgeable, and friendly broker. We would be happy to work with him again."
säljare på Göran Perssons väg 13

21 maj 2019

"Vi blev rekommenderade av några vänner att kontakta Farzad och vi blev verkligen inte besvikna.
Farzad är engagerad, positiv och kunnig. Han sålde vår lägenhet med rekordfart och till ett bra pris. Han är supertrevlig, lättpratad och lyhörd. Lätt att tycka om helt enkelt!
Ni kommer inte ångra er om ni väljer att arbeta med Farzad.
"
säljare på Storgatan 70C

10 maj 2019

"Farzad är en mycket trevlig och kompetent mäklare och vi är mycket glada att vi valde honom när vi skulle sälja vår bostad. Han har varit engagerad och lyhörd igenom hela säljprocessen och vi rekommenderar honom varmt till alla som ska sälja eller köpa bostad."
säljare på Dammtorps Allé 17

06 maj 2019

"Det som utmärker Farzad är hans kompetens, lugn och serviceinriktade inställning. För oss tog det av diverse anledningar lång tid innan vi hittade nytt. Men under hela den långa resan kändes det tryggt att ha Farzad som en lyhörd och klok bollplank. Senare när det var dags för vår egen försäljning gick allting bättre än förväntat. Kan varmt rekommendera Farzad."
säljare på Framnäsbacken 22

08 apr 2019

"Kan varmt rekommendera Farzad Nouzorian"
säljare på Valhallavägen 6

23 mar 2019

"Mkt bra och seriös mäklare
Kan varmt rekommenderas"
säljare på Backvägen 9

15 mar 2019

"Farzad höll mig alltid informerad och uppdaterad under försäljningen av min bostad. En tydlig strategi för hela processen, dessutom lyckades han med ett snabbt avslut i en relativt osäker marknad. Jag är nöjd med både priset och mäklaren!"
säljare på Fridensborgsvägen 149

05 mar 2019

"Farzad gjorde ett otroligt bra och engagerat arbete när vi skulle sälja våran lägenhet. Trots att vi redan flyttat till en annan stad hjälpte Farzad oss med allt med försäljningen; allt ifrån värdering, ordnande av inredningsfirma, flertalet visningar (både offentliga och privata) och kontraktskrivning m.m. Trots att marknaden föll rejält och oväntat lyckades vi sälja lägenheten till ett pris som vi var nöjda med, tack vare Farzad. Farzad är väl tillmötesgående, engagerad och flexibel. Vi kan verkligen rekommendera Farzad som mäklare. "
säljare på Fridensborgsvägen 155

27 feb 2019

"Farzad är en mycket professionell och erfaren mäklare som är ärlig och går med dig genom hela försäljningsprocessen i med och motvind.
Har ett högt förtroende för Farzad och rekommenderar honom starkt till er som söker efter det där lilla extra hos en mäklare. En person som går att lita på och som vet vad han håller på med.
"
säljare på Drottning Kristinas Esplanad 55

10 feb 2019

"Vi kan varmt rekommendera Farzad mycket kunnig och engagerad"
säljare på Släggbacken 5

31 jan 2019

"Farzad kändes från början väldigt lyhörd och engagerad i försäljningen och det höll i sig hela vägen till kontraktsskrivning. "
säljare på Virebergsvägen 9

31 jan 2019

"100% engagemang och tillgänglighet var en enorm framgångsfaktor för oss. Vi hade tajt med tid och behövde sälja samtidigt som vi köpte. Farzad hade full förståelse och löste allting synkroniserat på ett mycket imponerande sätt. "
säljare på Göran Perssons väg 33

31 jan 2019

"Mäklaren lyckades bra i sin presentation och efterföljande arbete. Det enda var att han övervärderade lägenhetens slutpris vilket gav i slutändan orealistiska förväntningar samt undervärderade utgångspris vilket resulterade i att fel sorts potentiella köpare attraherades."
säljare på Fridensborgsvägen 19

14 jan 2019

"Han är briljant,han har så professionell attitud med säljare och köpare!
Han är utmärkt och vi ska råda honom till alla!"
säljare på Fridensborgsvägen 113

11 dec 2018

"Farzad is an amazing broker. We bought an apartment through him and everything was organized so well that we decided to ask him to sell our apartment as well. He managed everything so quickly and perfectly that our apartment was sold in less than a week with the price we were looking for.
He is responsive, organized person with very good knowledge of what he is doing. We definitely recommend him. "
säljare på Helsingörsgatan 6

18 nov 2018

"Vi pratade med flera mäklare innan vi gjorde ett val och Farzad var det bästa alternativet för oss både före och efter försäljningen.
Bra personlighet som med hjärta sålde bostaden och fick maximalt värde genom att tydligt lyfta fram det som differensierade just detta objekt.
Lagom balans i driv och kommunikation dvs tillräckligt för att vi som säljare skall känna oss trygga utan att det blir för agressivt med motsatt effekt.
Helhjärtat rekommederar vi Farzad för kommande säljare"
säljare på Dammtorps Allé 13

12 nov 2018

"MÄKLAREN ÄR RESULTATINRIKTAD, TRYGG I SIN AFFÄRSMODELL, JAG SOM KUND SLIPPER
" SÄLJTUGGET ", FRÅN MIN SIDA MYCKET UPPSKATTAT. FÖRSÄLJNINGEN GICK SMIDIGT OCH SNABBT MED ETT GOTT UTFALL, ÄR ALLTID TREVLIGT ATT HA ATT GÖRA MED
PROFFS, VILKEN DENNA MÄKLARE ÄR !"
säljare på Råsundavägen 68

09 nov 2018

"En riktigt bra mäklare som gav allt och levererade enligt förväntningarna. Detta kombinerat med god social kompetens och förmågan att bjuda på sig själv gör honom till ett riktigt bra mäklarval!"
säljare på Jungfrudansen 28

09 nov 2018

"Farzad var väldigt enkel att jobba med, vi förstod varandra snabbt vilket krävde mindre energi av mig när man har så mycket annat att tänka på. Skulle med stor sannolikhet använda samma mäklare igen om jag fick möjlighet."
säljare på Jungfrudansen 22

10 okt 2018

"En av Stockholms bästa mäklare! Trevlig, tydlig och håller det han lovar. Kan enbart lämna varma rekommendationer! "
säljare på Backvägen 9

22 aug 2018

"Bättre kan man inte få!"
säljare på Biblioteksgången 4

22 aug 2018

"Fantastisk mäklare!"
säljare på Biblioteksgången 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
78 865 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
102 av 106 säljare
Farzad satte rätt förväntningar på slutpriset
92 av 106 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
104 av 106 säljare
Farzad var tydlig och höll mig uppdaterad
104 av 106 säljare

Farzad på kartan.

262 tidigare annonser
2 bostäder till salu
106 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

11 500 000 kr
6 rum, 175 m²
65 714 kr/m²
Villa, Täby
3 450 000 kr
2 rum, 58,5 m²
59 482 kr/m²
Lägenhet, Solna
3 254 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

7 420 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 425 000 kr
5 rum, 121,5 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
3 350 000 kr
Lägenhet Råsunda
+ 455 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 000 000 kr
Lägenhet Råsunda
+ 205 000 kr
2 rum, 63 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 025 000 kr
Lägenhet Råsunda
+ 130 000 kr
4 rum, 89 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En mäklare som Inger ett förtroende så både säljare o köpare ska känna sej nöjda - helt suverän o alla inblandade kände sej lila viktiga. "
3 150 000 kr
Radhus Brotorp
+ 255 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Skulle absolut rekommendera Farzad till alla som ska sälja och köpa lägenhet. Fantastisk försäljning"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.