Farzad Nourozian

Profilbild för Farzad Nourozian
Säljarfavorit
Farzad Nourozian
4.9 / 5
(130 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
22 st
19 st
70 280 000 kr

Bakgrund

Farzad Nourozian jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2014-03-03. Farzad har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Farzad har enligt vår statistik haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 84 385 000 kr.

Presentation

Vill ni ha en fastighetsmäklare med 19 års erfarenhet inom försäljning och som brinner för att göra affärer!

För mig finns det inget som slår att överträffa mina kunders förväntningar, både när det gäller service, tillgänglighet och slutpriser.

Att alltid ha mina kunder i fokus är självklart för mig! Jag ger alltid 100% i varje affär och ser alltid till att både köpare och säljare känner sig trygga under hela försäljningsprocessen och har som ambition att varje kund tveklöst ska kunna rekommendera mig vidare till vänner, familj och grannar.

Jag är strukturerad och noggrann, bra på att lyssna och aldrig rädd för att plocka fram min kreativa sida när det behövs.

Kunskap, god service, tillgänglighet och högt satta mål är i mina värderingar grunden för en lyckad bostadsaffär.

Jag älskar mitt jobb som fastighetsmäklare och ser varje dag fram emot att göra nya affärer, är otroligt driven och har som gyllene regel att aldrig tumma på kvalitén.

Viktiga ledord i mitt arbete är engagemang, glädje, service, förtroende och trygghet.

Går du i säljtankar? Hör gärna av dig så kan vi prata om just dina möjligheter till en riktigt lyckad affär.

Mäklarbyrå


Säljare om Farzad.

05 mar 2021

"Han är duktig och smart. "
säljare på Erik Sandbergs gata 8

23 feb 2021

"Farzad gjorde ett riktigt bra jobb med försäljningen av min lägenhet. Han är lyhörd, kunnig, trevlig och superengagerad. Detta gjorde min försäljning både lätt och det kändes väldigt tryggt. Kan med varm hand rekommendera Farzad! "
säljare på Östervägen 15

22 feb 2021

"Farzad är en förtroendeingivande person som med högt driv och professionalism förmedlade min lägenhet. Han är engagerad och tydlig i sin kommunikation, vilket gav mig som säljare ett lugn under processen. Jag kan varmt rekommendera Farzad som mäklare!"
säljare på Rosengatan 3A

19 feb 2021

"Att lämna hela sitt hem i en mäklares händer är tufft, särskilt som alla i branschen säger sig vara ”världsbäst”. Jag kände mig trygg med Farzad som agerade mjukt, sakligt och proffsigt i ömsesidig dialog. Uppskattade den lokala kännedomen och möjligheten med att förbereda lägenheten som ”kommande”. Det gjorde stressen mindre och underlättade processen i ”skarpt läge”."
säljare på Fridensborgsvägen 34

02 feb 2021

"Jag är nöjd med Farzads insats på uppdraget men inte lika nöjd med Bjurfors."
säljare på Tulegatan 16

01 feb 2021

"Vi har köpt och sålt en del lägenheter genom åren och Farzad är tveklöst den bästa mäklaren vi har haft med att göra! Vi köpte denna lägenhet av Farzad för några år sedan och fick ett väldigt gott intryck som köpare, vilket redan då gjorde att han var en stark kandidat till den dagen vi behövde sälja lägenheten. Vi träffade några mäklare inför försäljningen och kände direkt att vi ville anlita Farzad. Han har varit väldigt lätt tillgänglig och har alltid gett oss goda tips och råd genom hela processen. Farzad är otroligt målmedveten och professionell och gör det där lilla extra för att hålla en hög servicenivå! Vi ger Farzad högsta betyg och kommer att rekommendera honom till alla vi känner!"
säljare på Fridensborgsvägen 149

31 jan 2021

"Farzad gjorde bra research och gav bra återkoppling under hela säljprocessen. Han gav ett seriöst intryck och var lyhörd för mina önskemål. "
säljare på Fridensborgsvägen 116

26 jan 2021

"Otroligt engagerad, kunnig och tillmötesgående! Får absolut högsta betyg i alla kategorier! Rekommenderas varmt!"
säljare på Honnörsgatan 26

08 dec 2020

"Trevligt och professionellt bemötande ,lugn och trygg. Alltid snabb återkoppling av Farzad när vi hade några frågor eller funderingar. Vi var i en för oss ovanlig situation då lägenheten skulle säljas med en fullmakt utställd på Antonio. Farzads kunskap och bemötande gjorde att vi kände oss trygga att genomföra försäljningen. "
säljare på Centrumslingan 47

03 dec 2020

"Mäklaren var väldigt professionell och erfaren. Hade kunskap om området och bostaden i detaljnivå. Väldigt imponerande!"
säljare på Backvägen 2

29 nov 2020

"Vi är otroligt nöjda med Farzad! Han tog sig tid att prata igenom de frågor vi hade och uppdaterade oss regelbundet. Jag upplevde att Farzad var mån om vårt bästa och var tillgänglig. Att vi dessutom fick lägenheten såld till betydligt högre pris än vad vi hade trott var såklart ett plus! Vi kan varmt rekommendera Farzad. "
säljare på Förrådsgatan 7

28 nov 2020

"Fem dagar efter att vi först kontaktade Farzad hade han sålt vår lägenhet. Rakt igenom professionellt och lyhört bemötande mot alla inblandade. Processen var smidig och resultatet över förväntan. Anlita Farzad, det kommer ni inte ångra! PS Han är rolig också. "
säljare på Åsvägen 6

26 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Farzad!
Han gjorde verkligen det där lilla extra för att affären skulle nå nya höjder!
Tack Farzad!"
säljare på Oskarsrogatan 7

04 nov 2020

"Farzad var jätte engagerad och höll mig uppdaterad under hela processen. Han kändes kunnig och trygg i sin roll och var alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Rekommenderas starkt!"
säljare på Skytteholmsvägen 41

20 okt 2020

"Otroligt nöjd med i princip hela försäljningen samt processen som jag gick igenom med Farzad. Väldigt engagerad och härlig mäklare att ha med att göra, snabb respons samt bra kommunikation under hela säljprocessen. Inget annat än 5 stjärnor här!"
säljare på Näckrosvägen 9

11 okt 2020

"Det tog inte många sekunder för både magkänslan och huvudet att landa i att vi gärna ville samarbeta med Farzad - påläst, generös, rolig och med glimten i ögat! Lätt att tycka om med andra ord!
Med ett enastående varumärke i ryggen, Bjurfors, har vi genom hela processen känt oss väldigt trygga med Farzad. Det var vi några fåtal tillfällen då vi fick efterfråga information/uppdatering (men det kanske främst handlade om vår iver och nervositet), men i övrigt har Farzad levererat prickfritt! Inte minst imponerade han vid kontraktsskrivningen - på ett lugnt, metodiskt och professionellt sätt fick han både säljare och köpare att känna sig trygga!
Kan varmt rekommendera! "
säljare på Vintervägen 24

04 sep 2020

"Farzad är den bästa mäklare jag haft att göra med efter otaliga lägenhetsförsäljningar (och köp)! Han överträffade våra förväntningar på slutpriset med råge och vi hade kul tillsammans under processen. "
säljare på Dagmar Ebbesens väg 4

18 aug 2020

"Farzad är en otroligt erfaren, kompetent och lyhörd mäklare. Man får intrycket att han verkligen bryr sig om försäljningen, i allra högsta grad. Dessutom är han supersnabb på att svara på frågor och andra åtaganden, oavsett tid på dygnet.
Rekommenderas varmt."
säljare på Ekensbergsvägen 87C

06 jul 2020

"Vi kände oss nöjda med valet från början o den känslan ökade under hela processen.
Vi har skött försäljning på distans o därför har det känts extra tryggt med mäklarens omdömen o känsla inför visning o genom hela processen."
säljare på Vattugatan 3B

25 jun 2020

"Skulle absolut rekommendera Farzad till alla som ska sälja och köpa lägenhet. Fantastisk försäljning"
säljare på Brotorps Allé 2

02 jun 2020

"En mäklare som Inger ett förtroende så både säljare o köpare ska känna sej nöjda - helt suverän o alla inblandade kände sej lila viktiga. "
säljare på Råsundavägen 100

20 maj 2020

"Hela veckan innan visning handlade nyhetsinslagen om sjunkande bostadsmarknad och en ekonomi i kris, inte en enda gång tappade jag hoppet tack vare Farzads proffsighet och obotliga optimism."
säljare på Backvägen 7

13 maj 2020

"Farzad är professionell, lyhörd och utstrålar självsäkerhet. "
säljare på Råsundavägen 100

01 maj 2020

"Vi är mycket nöjda som synes ovan.
Ena plumpen i protokollet var stylingen som vi inte tyckte var prisvärd."
säljare på Åsvägen 4

14 apr 2020

"Farzad Nourozian har stor proffessionalitet och imponerad engagemang hjälpt oss att sälja lägenheten på ett bra och smidigt sätt. Vi kommer utan tvekan att rekommendera honom till våra nära och kära. Den som ska sälja sin bostad ska anlita Farzad som mäklare! Han är oerhört trevlig, skicklig, tydlig och effektiv i sitt arbete. Hans nätverk, lokalkännedom och målmedvetenhet gör att det alltid blir en bra affär. En mäklare utav världsklass! Vi kände direkt att vi gjorde ett bra val, affären gick snabbt och smidigt och vi blev väldigt nöjda!
Kan verkligen rekommendera Farzad Nourozian till andra som funderar på sälja sina bostäder."
säljare på Lundagatan 3A

24 mar 2020

"Kan verkligen varmt rekommendera Farzad till dig som skall sälja din bostad! En mycket kunnig, driven och engagerad mäklare både i själva försäljningen såväl i mig som säljare. "
säljare på Råsundavägen 100

04 mar 2020

"Tydlig och bra kommunikation vilket är väldigt uppskattat. Väldigt engagerad och kommer med bra inspel. Påläst om området och har en klar strategi. Smidigt helt enkelt och därför full pott."
säljare på Fridensborgsvägen 155

19 feb 2020

"Fantastiskt duktig, kunnig och glad mäklare,driven.
Målinriktad och ärlig.
Vi är super nöjda!"
säljare på Bygatan 3

18 feb 2020

"Farzad har verkligen det där lilla extra och är väldigt lyhörd, noggran, strukturerad och driven.
Jag kände mig helt trygg med Farzad och det märkts att han gör sitt yttersta med allt han gör.
Jag skulle absolut rekommendera Farzad till alla som önskar en riktigt proffsig mäklare. Han är bäst! "
säljare på Fridensborgsvägen 37

23 jan 2020

"Farzad är unik och riktigt professionell!"
säljare på Beckomberga Allé 13

17 dec 2019

"Farzad var tydlig, tillgänglig och enkel att ha att göra med. Han svarade alltid på rådfrågor och var lyhörd kring våra tanker gällande affären.
Utöver försäljningen var han även väldigt serviceinriktad gällande generella frågor vi hade angående det köp av ny bostad vi gjorde innan vi sålde vår lägenhet. Råd kring budgivning, kontrakt och besiktning etc.
Genomgående en bra leverans!"
säljare på Honnörsgatan 9

18 nov 2019

"Farzad känns trygg i sin roll och har bra koll på Solna. Han är lyhörd och anpassade försäljningen efter våra önskemål. Vi kände att han gjorde sitt yttersta för att det skulle bli så bra som möjligt för alla inblandade. Vi skulle absolut rekommendera Farazad till andra som går i säljtankar, ni kommer inte att ångra er."
säljare på Solnavägen 96

11 nov 2019

"I must highly recommend Farzad to everyone who want to sell their apartment in Solna. Before we find Farzad, we were struggling about 4 months with selling our apartment. Farzad is our second broker and kinda of our 'last hope'. His experience, knowledge, and strategy help us sold our apartment within 3 weeks since our first meeting which is amazing! We really appreciate Farzad as our broker and we will definitely recommend him to our friends and neighbor:)"
säljare på Järva Skjutbaneväg 45

26 okt 2019

"En mycket kompetent mäklare, med stor kunskap om området. Alltid lyhörd och uppmärksam. Vi fick verkligen ut det maximala av vår mäklare, TACK!"
säljare på Fridensborgsvägen 131

27 sep 2019

"Farzad var trevlig och mån om att samarbetet skulle funka väl i såväl kommunikation samt plan för försäljningen "
säljare på Fridensborgsvägen 165

12 sep 2019

"Jag upplevde Farzad Norozian som en seriös och pålitlig samt mycket engagerad och hjälpsam mäklare. Är nöjd med hans insats. "
säljare på Infanterigatan 11

11 sep 2019

"Han är bäst!:)"
säljare på Fridensborgsvägen 117

09 sep 2019

"Farzad var ett självklart val för oss då han både verkade pålitlig och målinriktad vid vårt första möte.
Han lyckades sälja vår bostad i en svår marknad till ett bra pris.
Vi rekommenderar honom starkt till alla som vill ha en mäklare som brinner för försäljning och sina kunder.
Den bästa mäklare vi har anlitat. "
säljare på Fridensborgsvägen 106

09 sep 2019

"Farzad är en otroligt proffsig och engagerad mäklare som vi har varit mycket nöjd med under hela försäljningsprocessen! Vi har sålt flertalet bostäder genom åren och kan utan tvekan säga att Farzad har sköt affären på bästa möjliga sätt! Farzad är en målmedveten och förtroendegivande fastighetsmäklare som har gjort allt för att tillmötesgå våra högt ställda krav, med en tuff marknad som motvind. Vi kan varmt rekommendera Farzad och kommer rekommendera honom till alla i vår bekantskap, med ett gott samvete om att vi rekommenderar en person som håller vad han lovar, alltid är tillgänglig, väldigt serviceinriktad och professionell i sin yrkesroll. Vi är mer än nöjda och ser fram emot att göra våra nästkommande affärer tillsammans med Farzad!"
säljare på Nybodagatan 5

04 sep 2019

"Jag kan varmt rekommendera Farzad! Han är en tydlig, realistisk och mycket kompetent mäklare. Farzad är lätt att ha att göra med, han såg till så att hela försäljningen flöt på väldigt smidigt och bra samtidigt som han alltid höll mig uppdaterad."
säljare på Järva Skjutbaneväg 33

24 aug 2019

"Engegerad och tydlig. Jag kan rekommendera Farzad"
säljare på Backvägen 3

17 jun 2019

"Lyhörd, tillgänglig, fokuserad och därmed väldigt pålitlig!
Nöjdare kan jag inte bli, han överträffar alla mina tidigare mäklare!"
säljare på Fridensborgsvägen 155

03 jun 2019

"Jag var väldigt nöjd med Farzad. Han var väldigt proffesionell, jätte trevlig och hade stenkoll på marknaden. Jag rekommenderar honom starkt."
säljare på Honnörsgatan 25

02 jun 2019

"Farzad är mycket kompetent och proffsig. Vi kände direkt att vi gjort ett bra val. Affären gick snabbt och smidigt och vi blev mycket nöjda! Bästa rekommendationer vill vi ge honom och Notar!"
säljare på Dammtorps Allé 12

31 maj 2019

"Jag valde mellan 4 mäklare men vi valde Farzad pga att föreföll mycket intresserad och ödmjuk men samtidigt väldigt slipad och förklarade noggrant hans tillvägagångssätt alltifrån fotografering, annonsering, staging och uppföljning av spekulanter. Han motiverade prissättningen väl och vilka förväntningar man kunde ha när det gäller priset. Notars konkurrenter använde inte tidningsannonser vilket var ett minus för dem"
säljare på Råsundavägen 100

26 maj 2019

"Farzad is a professional, knowledgeable, and friendly broker. We would be happy to work with him again."
säljare på Göran Perssons väg 13

21 maj 2019

"Vi blev rekommenderade av några vänner att kontakta Farzad och vi blev verkligen inte besvikna.
Farzad är engagerad, positiv och kunnig. Han sålde vår lägenhet med rekordfart och till ett bra pris. Han är supertrevlig, lättpratad och lyhörd. Lätt att tycka om helt enkelt!
Ni kommer inte ångra er om ni väljer att arbeta med Farzad.
"
säljare på Storgatan 70C

10 maj 2019

"Farzad är en mycket trevlig och kompetent mäklare och vi är mycket glada att vi valde honom när vi skulle sälja vår bostad. Han har varit engagerad och lyhörd igenom hela säljprocessen och vi rekommenderar honom varmt till alla som ska sälja eller köpa bostad."
säljare på Dammtorps Allé 17

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
84 385 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
125 av 130 säljare
Farzad satte rätt förväntningar på slutpriset
115 av 130 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
128 av 130 säljare
Farzad var tydlig och höll mig uppdaterad
126 av 130 säljare

Farzad på kartan.

291 tidigare annonser
3 bostäder till salu
130 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

5 000 000 kr
3 rum, 75 m²
66 666 kr/m²
Lägenhet, Solna
4 386 kr/mån
2 200 000 kr
2 rum, 56 m²
39 285 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 360 kr/mån
1 495 000 kr
1 rum, 18,5 m²
83 055 kr/m²
Lägenhet, Solna
1 522 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 150 000 kr
Lägenhet Gamla Råsunda
+ 455 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Han är duktig och smart. "
6 200 000 kr
Lägenhet Råsunda
4 rum, 92 m²
3 300 000 kr
Lägenhet Råsunda
+ 605 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Farzad gjorde ett riktigt bra jobb med försäljningen av min lägenhet. Han är lyhörd, kunnig, trevlig och superengagerad. Detta gjorde min försäljning både lätt och det kändes väldigt tryggt. Kan med varm hand rekommendera Farzad! "
2 530 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 30 000 kr
1,5 rum, 35 m²
Utropspris: 2 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Farzad är en förtroendeingivande person som med högt driv och professionalism förmedlade min lägenhet. Han är engagerad och tydlig i sin kommunikation, vilket gav mig som säljare ett lugn under processen. Jag kan varmt rekommendera Farzad som mäklare!"
5 950 000 kr
Lägenhet Järvastaden
+ 655 000 kr
4 rum, 95 m²
Utropspris: 5 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Att lämna hela sitt hem i en mäklares händer är tufft, särskilt som alla i branschen säger sig vara ”världsbäst”. Jag kände mig trygg med Farzad som agerade mjukt, sakligt och proffsigt i ömsesidig dialog. Uppskattade den lokala kännedomen och möjligheten med att förbereda lägenheten som ”kommande”. Det gjorde stressen mindre och underlättade processen i ”skarpt läge”."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.