Eva Nelléus

Profilbild för Eva Nelléus
Säljarfavorit
Eva Nelléus
4.9 / 5
(95 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
12 st
17 st
50 465 000 kr

Bakgrund

Eva Nelléus jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2008-03-06. Eva har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Eva har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt radhus och kedjehus och motsvarar ett värde på 118 965 000 kr.

Presentation

Mitt namn är Eva Nelléus och jag arbetar inom området Spånga, Hässelby och Vällingby. Jag är en förtroendeingivande och driven mäklare med moderna metoder som genom stort engagemang gör mycket bra affärer åt mina kunder. Bor sedan många år här i Västerort så detta område kan jag mycket väl. Mitt mål med varje bostadsaffär är att överträffa säljarens förväntningar samt att ge bästa tänkbara service till både säljare och köpare. Jag har många referenser från mina senaste affärer.

Jag har arbetat med försäljning, marknadsföring och affärsutveckling i många år. Tidigare arbetade jag inom telekommunikationsbranschen. För 12 år sedan bytte jag bransch och studerade till fastighetsmäklare, ett val som jag är mycket glad för. Mitt engagemang och min entusiasm är något som jag vet uppskattas av både mina säljare och köpare.

Säljare om Eva.

18 sep 2021

"Eva va väldigt tydlig med hur upplägget kring försäljningen kommer gå till. Allt kring regler, vad jag ska tänka på, hur visning kommer gå till och agendan vi tillsammans kom fram till kring tider av när stylisten,fotografen, annonsen etc kommer ske hölls till punkt och pricka. Eva har hela tiden återkopplat om vad som händer kring försäljningen och har jag haft frågor har jag bara kunnat ringa eller mailat Eva som snabbt återkopplade. Jag är mycket nöjd och belåten med Evas insatser."
säljare på Vittangigatan 29

10 sep 2021

"Vi hade goda erfarenheter av Eva från ett tidigare köp. Nu när vi skulle sälja så var det ingen tvekan om vem vi skulle välja. Eva är Engagerad, har högt driv och är en riktigt bra stöttepelare. Vi kan varmt rekommendera Eva. "
säljare på Blåsippsbacken 51

03 sep 2021

"En otroligt kompetent, proffsig och trevlig mäklare som jag varmt rekommenderar!"
säljare på Ryttmästarvägen 69

28 aug 2021

"Erfaren och trygg i sin roll som mäklare.
Skall tilläggas att fotografen gjorde ett fantastisk jobb med bra säljande foton."
säljare på Remontgatan 14

22 aug 2021

"Skicklig och driven, konstant tillgänglig samt inte minst hela tiden personlig i sitt bemötande gentemot oss. Eva kändes som en vän till familjen men samtidigt lika mån om de potentiella köparna och en korrekt hantering av dem. Den balansgången sköttes fantastiskt bra och gav oss en trygghet hela vägen."
säljare på Knäckepilsgränd 70

17 aug 2021

"Bästa Mäklare
Bättre mäklare får man leta efter!
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. kan ärligt och uppriktigt säga att vi är otroligt nöjda med vår lägenhetsförsäljning.
Kan varmt rekommendera Eva Nelléus på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling . "
säljare på Multrågatan 23

18 jun 2021

"Har stor kunskap om hus vilket är ovärderligt. Bra driv. Bra lokalkännedom. Glad och positiv som person vilket smittar av sig på säljaren. Märks att hon har lång erfarenhet som mäklare. Kreativ med hur man går vidare när det går trögt med försäljningen. Sammantaget skapar hon trygghet för en säljare."
säljare på Fägringsbrinken 10A

12 maj 2021

"Eva ger ett mycket professionellt intryck som hon lever upp till i alla delar. Hon är balanserad, har god säljförmåga och hanterar argument och prisfrågor med både ödmjukhet och fasthet. Hon har den pondus och kompetens som ger högt förtroende vilket är avgörande för oss som inte har så stor erfarenhet av situationen. Vi är glada att tillfälligheterna gjorde att vi tog kontakt med Eva och kan rekommendera henne varmt!!! /Åsa och Lars "
säljare på Torparmors väg 60

05 maj 2021

"Eva är väldigt engagerad och återkopplar löpande i processen. Hon är noggrann med detaljer."
säljare på Snårvindevägen 193

03 maj 2021

"Vi köpte samma fastighet av Eva Nelléus, Så när det väl var dags att sälja visste vi precis vem vi skulle anlita. Eva gör ett fantastiskt jobb för både köparen och säljaren. "
säljare på Snårvindevägen 275

03 maj 2021

"Eva är en pålitlig och rättvis Person och hennes antosiasm imponerande mig många gånger.
Jag rekommenderar henne starkt .
"
säljare på Snårvindevägen 101

27 apr 2021

"Kunnig, trevlig, lugn och informativ, höll mig löpande uppdaterad. Rekommenderas!"
säljare på Tornedalsgatan 21

25 apr 2021

"Jag är väldigt nöjd med Eva Nelleus insats och rekommenderar henne varmt"
säljare på Ångermannagatan 170

22 apr 2021

"Eva var engagerad, lyhört och professionell.
Hon var med hela vägen och gav goda råd och var kunnig på alla områden.
Vi fick ett fantastiskt pris på huset och jag vill rekommendera henne varmt. "
säljare på Daltorpsvägen 84

19 apr 2021

"Eva är en duktigt och noga m allt. Trevligt och har tålamod. Jag är nöjd och tyckte om att hon skyltade bra och vart noga m fotografering. Tack Eva m ******"
säljare på Krypljungsgränd 25

24 mar 2021

"Alltid lika glad och trevlig och väldigt kunnig inom sitt område. Har både köpt med Eva som mäklare två gånger och sålt en gång. Eva jobbar utifrån kundens önskemål med en verklighetstrogen bild. Kan varmt rekommendera Eva."
säljare på Erik Tegels väg 45

24 feb 2021

"Man kan inte annat än att rekommendera Eva. Proffsigare och mer målinriktad person får man leta länge efter. Förtroendeingivande och trygg, upplever henne som väldigt proffsig mot såväl köpare som säljare. Extremt god kännedom och koll på området.
Väldigt bra kommunikation hela vägen och en som verkligen gör det extra för att såväl köpare som säljare ska känna sig nöjda och trygga,
"
säljare på Starbovägen 39

18 feb 2021

"Vi är väldigt nöjda med Evas insats, hon är professionell, lösningsinriktad och höll oss uppdaterade genom hela processen. "
säljare på Snårvindevägen 235

18 feb 2021

"Eva har jag köpt lägenhet av förut! Nu sålde hon åt mig . Lika nöjd vid båda affärerna. "
säljare på Kirunagatan 15

18 feb 2021

"En suverän, ambitiös och härlig mäklare,
Som vi rekomenderar starkt."
säljare på Svärdsliljevägen 17

08 feb 2021

"Jag har både köpt och sålt ett antal fastigheter via mäklare genom åren och har bara goda erfarenheter från tidigare affärer. Eva Nelléus är dock utan tvekan den mäklare som jag känt mig tryggast med i en så viktig affär som en fastighetsförsäljning faktiskt är. Otroligt professionell och därutöver väldigt trevlig, hjälpsam och kommunikativ. Jag kan varmt rekommendera henne till kommande kunder! "
säljare på Valfrid Brodds väg 71

24 jan 2021

"Vi fick mycket bättre betalt än vad vi hade förväntat oss"
säljare på Sparrisbacken 5

22 jan 2021

"Vi rekommenderar Eva varmt, hon guidade oss med trygg hand genom hela processen och höll både oss och köparna uppdaterade löpande.
Hon gjorde extra hembesök för att säkerställa att hon hade all information och bollade med oss. Hon höll extra visningar och hela tiden oss i loopen. Dessutom ringde hon runt till alla som var bokade innan visningen. Eva är snabb på återkoppling och ringer tillbaka på studs eller svarar direkt.
Ett tryggt, elegant superproffs med bästa kollen i västerort! "
säljare på Härnösandsgatan 11

07 jan 2021

"Eva var helt rätt person för att hjälpa till med min radhusförsäljning. Trevlig, lyhörd och lätt att ha att göra med samtidigt som hon drev upp priset högre än jag förväntat mig. Rekommenderas!"
säljare på Gränsvägen 82

14 dec 2020

"Jag är otroligt nöjd. Eva var transparent genom hela försäljningsprocessen, och jag kände mig alltid trygg och hade koll på vad som försigick tack vare Evas kunskaper och regelbundna uppdaterande. Även om jag till en början pratade med flera mäklare och några av dom kunde erbjuda lägre arvode så blev valet av Eva helt rätt, jag skulle definitivt göra om det"
säljare på Ladbacksvägen 9A

13 dec 2020

"Eva är engagerad och lyhörd vilket gjorde att jag kände mig trygg hela vägen, från första möte till färdig försäljning."
säljare på Funäsgatan 6

04 dec 2020

"Vällingbys absolut bästa mäklare! Jag tror inte det finns någon mer anpassningsbar mäklare som dessutom har svar på alla frågor och får så bra betalt för objekten."
säljare på Torplyckegränd 158

03 nov 2020

"Eva är uppväxt i området och känner det väl. Hon är från början ingenjör och förstår tekniken i husen. "
säljare på Burträskgatan 15

25 okt 2020

"Vi kunde inte ha önskat oss en bättre mäklare. Från första kontakten visade Eva ett fantastiskt stort engagemang och hon har ständigt hållit oss uppdaterade om processen och åtgärderna från hennes sida. Vår försäljning fick en trög start men Evas lugn gjorde att vi aldrig tappade tron och vi kände verkligen att Eva gjorde allt för att hitta köpare. Vi är väldigt nöjda med slutpriset och har Eva att tacka för mycket. Vi upplever att Eva gjorde mer än vad som förväntas av en mäklare!"
säljare på Grantoppsgränd 26

23 okt 2020

"Väldigt engagerad och förtroendeingivande mäklare som verkligen gör sitt yttersta. "
säljare på Odalgränd 14

09 okt 2020

"Eva är extremt professionell, hon var alltid tillgänglig och informerar om allt i minsta detalj! Vi rekommenderar Eva starkt! Och om vi säljer igen i framtiden så kommer vi att ha Eva igen. Tack Eva! "
säljare på Starbovägen 55

28 sep 2020

"Eva gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vårt radhus. Är mer än nöjd och rekommenderar gärna henne till bekanta."
säljare på Blåsippsbacken 34

29 aug 2020

"Eva är professionell, lyhörd och hjälpsam. Vi är väldigt nöjda med hjälpen vi har fått och slutpriset på huset vi har sålt."
säljare på Ängsullsvägen 58

23 jun 2020

"Jämförde olika mäklarfirmor och fastnade direkt för Eva! Tydlig och lyhörd. Fick över förväntan bra slutpris och bilderna blev suveräna. Blev en snabb försäljning och bra resultat! En annan sak jag uppskattar med Eva är hennes kontrollbehov, även under hennes semester hörde hon av sig för att stämma av det gillar jag starkt då det visar på stort engagemang! "
säljare på Knäckepilsgränd 16

17 jun 2020

"Eva var mycket noga med att alla inblandade parter, både jag, som säljare, och köparna kunde känna stor trygghet under hela processen."
säljare på Tenorgränd 76

05 jun 2020

"Eva kom mycket väl förberedd till vårt första möte, då jag bland flera andra skulle välja mäklare. Hon hade tagit reda på fakta om fastigheten, pantbrev etc, som jag inte hade en aning om !
Och gjorde en mycket bra presentation av huset. Kan varmt rekommendera Eva.
Seth Jakobsson"
säljare på Mellangårdsvägen 14

04 jun 2020

"Mycket nöjd! "
säljare på Västergöksvägen 85

02 jun 2020

"Engagerad, kompetent ,kunnig och trevlig mot alla parter som varit inblandade i affären. Jag är till 100% nöjd med Evas arbete och engagemang i vår bostadsförsäljning, ett proffs uti fingerspetsarna som jag varmt kan rekommendera för en lyckad bostadsaffär."
säljare på Blåsippsbacken 117

29 maj 2020

"Hon är grym på sin saker "
säljare på Gränsvägen 250

05 maj 2020

"Viktig och värdefull för oss. Skönt att känna sig trygg med den som företräder oss. Representativ och ärlig. "
säljare på Valborgsstigen 38

25 mar 2020

"Seriös, mycket kunnig en mäklare att rekommendera."
säljare på Tenorgränd 25

13 mar 2020

"Eva har god lokalkännedom, är vänlig, saklig och lyhörd. Hon har även gett oss service med info om möjliga köpeobjekt. Vi är väldigt nöjda!"
säljare på Timrågatan 33

10 feb 2020

"Utmärkt, rekommenderas varmt!
Har anlitat mäklare för att sälja bostäder tidigare men Eva är helt klart den bästa på alla kategorier. "
säljare på Björnflokevägen 167

01 feb 2020

"Eva är en fantastisk mäklare, kunnig, smart och förtroendeingivande. Hon är väldigt bra på att bemöta både säljare och köpare och har en mycket bra balans mellan professionalitet och personlig värme. Vi tyckte att hon var väldigt genuin och ärlig genom hela processen (köparen sade samma sak). Strategin vi lade upp fungerade väldigt bra. Eva är tillgänglig och mycket tydlig i sin kommunikation. Vi upplevde att hon arbetade hårt för oss och att allt gick extremt smidigt. Dessutom ingick konsultation med en stylist som också var fantastiskt bra. Vi rekommenderar alla att anlita Eva. Nu gick vår försäljning mycket bra, men även om den inte hade gjort det så skulle vi inte ha skyllt på Eva, hon gjorde allt som kunde göras enligt konstens alla regler. Värd varenda krona! "
säljare på Stallknektsgränd 6

16 dec 2019

"Fantastisk mäklare. Både köpt och sålt med henne. Supernöjda båda gångerna!"
säljare på Råckstavägen 15

04 dec 2019

"Trygg och lugn mäklare, det behövdes då vi som säljare var uppe i varv och stressade"
säljare på Ringblommevägen 4

08 nov 2019

"Vi är oerhört böjda med Eva!
Eva är en väldigt profisionell och engagerad mäklare som alltid tar sig tid för oss kunder.
Jag skulle verkligen rekommendera Eva!
/
Andreas "
säljare på Blåsippsbacken 10

30 aug 2019

"Eva tar sig tid för att allt ska flyta på.
Eva är alltid positiv, väldigt engagerad och skapar en trygghet för mig som säljare.
Jag uppskattar Evas driv och öppenhet, men framförallt att jag som säljare är uppdaterad under hela processen.
Eva har sunda åsikter och uppskattning, hon ger också rekommendationer för att allt ska bli så bra som möjligt."
säljare på Blåsippsbacken 38

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Radhus
12
Kedjehus
5
Villa
3
Lägenhet
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
118 965 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
93 av 94 säljare
Eva satte rätt förväntningar på slutpriset
84 av 93 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
88 av 89 säljare
Eva var tydlig och höll mig uppdaterad
94 av 94 säljare

Eva på kartan.

250 tidigare annonser
1 bostäder till salu
95 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

5 350 000 kr
5 rum, 113 m²
47 345 kr/m²
Radhus, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 750 000 kr
Lägenhet Hässelby Gård
+ 100 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 140 000 kr
Lägenhet Vällingby Centrum
+ 245 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Eva va väldigt tydlig med hur upplägget kring försäljningen kommer gå till. Allt kring regler, vad jag ska tänka på, hur visning kommer gå till och agendan vi tillsammans kom fram till kring tider av när stylisten,fotografen, annonsen etc kommer ske hölls till punkt och pricka. Eva har hela tiden återkopplat om vad som händer kring försäljningen och har jag haft frågor har jag bara kunnat ringa eller mailat Eva som snabbt återkopplade. Jag är mycket nöjd och belåten med Evas insatser."
4 650 000 kr
Radhus Vinsta
+ 600 000 kr
5 rum, 110 m²
Utropspris: 4 050 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi hade goda erfarenheter av Eva från ett tidigare köp. Nu när vi skulle sälja så var det ingen tvekan om vem vi skulle välja. Eva är Engagerad, har högt driv och är en riktigt bra stöttepelare. Vi kan varmt rekommendera Eva. "
4 670 000 kr
Radhus Hässelby Norra Villastad
+ 175 000 kr
5 rum, 127 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 500 000 kr
Radhus Nälsta
+ 850 000 kr
5 rum, 117 m²
Utropspris: 5 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En otroligt kompetent, proffsig och trevlig mäklare som jag varmt rekommenderar!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.