Eva Nelléus

Profilbild för Eva Nelléus
Säljarfavorit
Eva Nelléus
4.9 / 5
(145 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
22 st
15 st
66 230 000 kr

Bakgrund

Eva Nelléus jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2008-03-06. Eva har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2023. Eva har enligt vår statistik haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt radhus och lägenheter och motsvarar ett värde på 92 225 000 kr.

Presentation

Mitt namn är Eva Nelléus och jag arbetar inom området Spånga, Hässelby och Vällingby. Jag är en förtroendeingivande och driven mäklare med moderna metoder som genom stort engagemang gör mycket bra affärer åt mina kunder. Bor sedan många år här i Västerort så detta område kan jag mycket väl. Mitt mål med varje bostadsaffär är att överträffa säljarens förväntningar samt att ge bästa tänkbara service till både säljare och köpare. Jag har många referenser från mina senaste affärer.

Jag har arbetat med försäljning, marknadsföring och affärsutveckling i många år. Tidigare arbetade jag inom telekommunikationsbranschen. För 15 år sedan bytte jag bransch och studerade till fastighetsmäklare, ett val som jag är mycket glad för. Mitt engagemang och min entusiasm är något som jag vet uppskattas av både mina säljare och köpare.

Säljare om Eva.

17 nov 2023

"Eva Nelléus är enormt engagerad och hon har en unik förmåga att se detaljer och känsla för att kunna lyfta varje objekt hon tar till sig, Vi fick snabbt ett förtroende som höll hela vägen igenom försäljningen och även efter. Även rekommenderade samarbetspartners som vi tagit hjälp av håller genom..."
"Eva Nelléus är enormt engagerad och hon har en unik förmåga att se detaljer och känsla för att kunna lyfta varje objekt hon tar till sig, Vi fick snabbt ett förtroende som höll hela vägen igenom försäljningen och även efter. Även rekommenderade samarbetspartners som vi tagit hjälp av håller genomgående samma höga nivå som Eva själv. Jag kan starkt rekommendera Eva för er nya fastighets försäljning och köp."
Läs mer
säljare på Mellangårdsvägen 27

11 nov 2023

"Eva är proffsig, kunnig, trevlig och hjälpsam. Högsta betyg!"
säljare på Emundskroken 35

30 okt 2023

"We cannot fault Eva. She was professional, approachable and knowledgable from the moment we met her. Eva made the sale of our house very stress-free by providing insight, clear guidance and a strategy. Eva is a calm and friendly broker who we trusted and that was most important to us with a huge ..."
"We cannot fault Eva. She was professional, approachable and knowledgable from the moment we met her. Eva made the sale of our house very stress-free by providing insight, clear guidance and a strategy. Eva is a calm and friendly broker who we trusted and that was most important to us with a huge decision like selling your house. Eva sold our house before we had officially put it up for sale and got us a good price. We are very happy and can highly recommend her service to others. "
Läs mer
säljare på Viltorpsbacken 25

19 okt 2023

" Mäklaren har visat sig vara mycket trygg, erfaren och ärlig i hela försäljningsprocessen. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen genom hela processen och uppskattar mäklarens kompetens och professionalism.
Jag kan varmt rekommendera denna mäklare till andra som söker en pålitlig och pålitlig..."
" Mäklaren har visat sig vara mycket trygg, erfaren och ärlig i hela försäljningsprocessen. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen genom hela processen och uppskattar mäklarens kompetens och professionalism.
Jag kan varmt rekommendera denna mäklare till andra som söker en pålitlig och pålitlig partner i fastighetsaffärer.
Tack för en utmärkt service!
/Andreas & Therese"
Läs mer
säljare på Gamla Bromstensvägen 129D

09 okt 2023

"Jag har haft Eva som mäklare i över 10 år. Började med att jag köpte ett radhus av henne, sen dess har jag sålt 3 bostäder (radhus, villa och lägenhet). Hon är helt enkelt fantastisk! Jag skulle aldrig ens överväga att anlita någon annan nu eller framåt. Jag litar fullt ut på Eva och hon är väldi..."
"Jag har haft Eva som mäklare i över 10 år. Började med att jag köpte ett radhus av henne, sen dess har jag sålt 3 bostäder (radhus, villa och lägenhet). Hon är helt enkelt fantastisk! Jag skulle aldrig ens överväga att anlita någon annan nu eller framåt. Jag litar fullt ut på Eva och hon är väldigt mån om att både köpare och säljare ska känna sig trygga under hela processen."
Läs mer
säljare på Emundskroken 55

04 sep 2023

"Eva är bästa mäklaren i västerort! "
säljare på Tenorgränd 91

03 sep 2023

"Vi är mycket nöjda med märkens engagemang och kontinuerlig uppdatering före, under och efter processen. Inger förtroende och trovärdighet. Vi kändes oss i goda händer och trygga. "
säljare på Björnidegränd 18

21 aug 2023

"Mycket nöjd med hela processen, rekommenderar starkt"
säljare på Gränsvägen 406

18 aug 2023

"Eva är otroligt lyhörd och engagerad. Håller en i loopen hela tiden vilket uppskattas väldigt mycket. Finns inte många mäklare kvar på marknaden som arbetar så. "
säljare på Erik Tegels väg 41

16 jun 2023

"Proffsig, lyhörd och engagerad "
säljare på Ångermannagatan 158

11 jun 2023

"Eva är otroligt inkluderande och lyhörd. Vi kände att vi var delaktiga i hela processen. Fina kontakter med både stylist och fotograf. Vi kan varmt rekommendera Eva för en trygg bostadsaffär!"
säljare på Tumultgränd 140

28 apr 2023

"Våran upplevelse av Eva och firman i stort har vart väldigt positiv och vi är extremt nöjda. Både med service, engagemang.
Vi rekommenderar den starkt och kommer gå samma väg i framtiden. "
säljare på Strandliden 41

18 apr 2023

"Jag har haft nöjet att kunna anlita Eva flera gånger och hon har alltid motsvarat och även överträffat förväntningarna. Alltid proffsig, förberedd, lugn, positiv och jordnära. Man kan tryggt lägga sin bostadsaffär i Evas händer och lita på att den förs tryggt i hamn. "
"Jag har haft nöjet att kunna anlita Eva flera gånger och hon har alltid motsvarat och även överträffat förväntningarna. Alltid proffsig, förberedd, lugn, positiv och jordnära. Man kan tryggt lägga sin bostadsaffär i Evas händer och lita på att den förs tryggt i hamn. "
Läs mer
säljare på Ångermannagatan 170

19 mar 2023

"Eva gjorde ett mycket bra jobb genom hela processen, hon är engagerad, flexibel och lösningsorienterad. Hon känner dessutom väl till området, Vällingby/Vinsta.
Vi kan varmt rekommendera Eva."
säljare på Viltorpsbacken 53

12 mar 2023

"Krig i omvärlden, stigande räntor och hög inflation är inte ett drömläge vid en fastighetsförsäljning.
Eva Nelléus kompetens, tålamod och lyhördhet har borgat för ett mycket gott samarbete som lett till en lyckad försäljning i en svår tid.
"
säljare på Blåsippsbacken 40

07 mar 2023

"Mycket lyhörd och tillmötesgående. Full kontroll på berört område."
säljare på Ångermannagatan 170

27 feb 2023

"Trevlig, engagerad, professionell "
säljare på Blåvidegränd 88

23 feb 2023

"Eva är en mycket kompetent och trevlig mäklare som jag verkligen kan rekommendera."
säljare på Dagsverksvägen 233

27 dec 2022

"En professionell, kunnig och erfaren mäklare. Vi har fått många tips, stöd och kloka råd ifrån."
säljare på Ryttmästarvägen 105

11 dec 2022

"Eva var en trygg och säker punkt under en stressfylld period. Man kunde lita på att hon gjorde allt hon kunde för att det ska bli en så bra och smidig försäljning som möjligt. Alla uppdateringar vi fick utan att be om dom var guld värt. "
säljare på Svärdsliljevägen 141

25 nov 2022

"Kan varmt rekommendera Eva Nelléus! Jordnära, otroligt målinriktad och väldigt lyhörd. Skulle jag behöva hjälp av mäklare igen kommer jag garanterat ta hjälp av Eva."
säljare på Rabattvägen 36

10 nov 2022

"Eva var proffsig från första telefonsamtalet och genom hela processen. Som säljare kändes det tryggt att hon både kände till bostadsrättsföreningen, den lokala marknaden och förutsättningarna för försäljningen. Hon ledsagade oss på ett jättebra sätt genom försäljningen och avtalssigneringen. "
"Eva var proffsig från första telefonsamtalet och genom hela processen. Som säljare kändes det tryggt att hon både kände till bostadsrättsföreningen, den lokala marknaden och förutsättningarna för försäljningen. Hon ledsagade oss på ett jättebra sätt genom försäljningen och avtalssigneringen. "
Läs mer
säljare på Ångermannagatan 170

27 jun 2022

"Mäklaren var kunnig och engagerad. Hon hörda av sig många ggr och gav uppdateringar inte bara om priset. Snabbt jobbat med bra resultat."
säljare på Uppgårdsvägen 28

09 jun 2022

"Jätte nöjd med Eva!"
säljare på Grönbetevägen 32

17 maj 2022

"Jätte proffsig mäklare som var rak och ärlig genom processen."
säljare på Knäckepilsgränd 70

05 maj 2022

"Vi har aldrig varit med om en mäklare som är så engagerad och kompetent som Eva. Hon gör det där lilla extra, tar egna initiativ, använder sitt nätverk för att finna lösningar. Hon känns ärligt intresserad av att se till att du får den bästa tänkbara servicen. Man känner sig inte som en i mängden..."
"Vi har aldrig varit med om en mäklare som är så engagerad och kompetent som Eva. Hon gör det där lilla extra, tar egna initiativ, använder sitt nätverk för att finna lösningar. Hon känns ärligt intresserad av att se till att du får den bästa tänkbara servicen. Man känner sig inte som en i mängden av kunder, utan hon tar sig tid för just din bostadsaffär. Vi kan varmt rekommendera Eva! "
Läs mer
säljare på Starbovägen 55

06 apr 2022

"Otroligt kunnig och ingav förtroende, kan sin sak och hade koll på alla juridiska svårigheter i vårt fall vid försäljning av en fastighet för ett dödsbo"
säljare på Gränsvägen 314

17 mar 2022

"Bästa mäklaren"
säljare på Lingonrisgränd 176

02 mar 2022

"Eva är en lyhörd och tålmodig mäklare med fingertoppskänsla. Hon är engagerad, snabb på bollen och finns till hands under hela processen. Lika mycket som hon är noga med detaljer har hon ändå driv framåt. Jag rekommenderar Eva varmt både för dig som säljare som köpare. "
"Eva är en lyhörd och tålmodig mäklare med fingertoppskänsla. Hon är engagerad, snabb på bollen och finns till hands under hela processen. Lika mycket som hon är noga med detaljer har hon ändå driv framåt. Jag rekommenderar Eva varmt både för dig som säljare som köpare. "
Läs mer
säljare på Emundskroken 15

03 feb 2022

"Mäklaren var trevlig, kunnig och engagerad."
säljare på Markvägen 20

30 jan 2022

"När jag skulle välja mäklare, intervjuade jag 4 st samma dag.
Eva var den som var mest förberedd till vårt första möte och gav bäst intryck.
Under processens gång, var Eva lyhörd, noggrann och tydlig. jag kände mig trygg och uppdaterad i vad som hände.
Eva arbetar även med väldig duktig fotogr..."
"När jag skulle välja mäklare, intervjuade jag 4 st samma dag.
Eva var den som var mest förberedd till vårt första möte och gav bäst intryck.
Under processens gång, var Eva lyhörd, noggrann och tydlig. jag kände mig trygg och uppdaterad i vad som hände.
Eva arbetar även med väldig duktig fotograf som tog fantastisk fina bilder och Eva hjälpte även till med tips kring styling, vilket välkomnades stort!.
Jag kan inte vara annat än helnöjd med Evas insats och rekommenderar starkt andra att anlita Eva för sina mäklaruppdrag. "
Läs mer
säljare på Dvärglinsgränd 31

23 jan 2022

"En fantastisk mäklare med helt rätt inställning! Vi är så nöjda med Eva och hennes jobb. Hon informerade oss genom hela processen och styrde oss i rätt riktning! Stort tack!"
säljare på Grönbetevägen 84

06 dec 2021

"Alltid tillgänglig. Pedagogisk och tydlig mot oss som säljare med vad som förväntas för att nå upp till försäljningsmålet."
säljare på Torparmors väg 34

10 nov 2021

"Eva var väl förberedd inför vårt första möte, och besvarade de flesta av våra frågor innan vi ens ställt dem. Hon har varit väldigt lätt att få kontakt med och har väglett oss på ett utmärkt sätt, samtidigt som hon lyssnat på våra idéer. Annonsen blev jättebra, och vi är väldigt nöjda med hela fö..."
"Eva var väl förberedd inför vårt första möte, och besvarade de flesta av våra frågor innan vi ens ställt dem. Hon har varit väldigt lätt att få kontakt med och har väglett oss på ett utmärkt sätt, samtidigt som hon lyssnat på våra idéer. Annonsen blev jättebra, och vi är väldigt nöjda med hela försäljningen."
Läs mer
säljare på Blåvidegränd 48

18 sep 2021

"Eva va väldigt tydlig med hur upplägget kring försäljningen kommer gå till. Allt kring regler, vad jag ska tänka på, hur visning kommer gå till och agendan vi tillsammans kom fram till kring tider av när stylisten,fotografen, annonsen etc kommer ske hölls till punkt och pricka. Eva har hela tiden..."
"Eva va väldigt tydlig med hur upplägget kring försäljningen kommer gå till. Allt kring regler, vad jag ska tänka på, hur visning kommer gå till och agendan vi tillsammans kom fram till kring tider av när stylisten,fotografen, annonsen etc kommer ske hölls till punkt och pricka. Eva har hela tiden återkopplat om vad som händer kring försäljningen och har jag haft frågor har jag bara kunnat ringa eller mailat Eva som snabbt återkopplade. Jag är mycket nöjd och belåten med Evas insatser."
Läs mer
säljare på Vittangigatan 29

10 sep 2021

"Vi hade goda erfarenheter av Eva från ett tidigare köp. Nu när vi skulle sälja så var det ingen tvekan om vem vi skulle välja. Eva är Engagerad, har högt driv och är en riktigt bra stöttepelare. Vi kan varmt rekommendera Eva. "
säljare på Blåsippsbacken 51

03 sep 2021

"En otroligt kompetent, proffsig och trevlig mäklare som jag varmt rekommenderar!"
säljare på Ryttmästarvägen 69

28 aug 2021

"Erfaren och trygg i sin roll som mäklare.
Skall tilläggas att fotografen gjorde ett fantastisk jobb med bra säljande foton."
säljare på Remontgatan 14

22 aug 2021

"Skicklig och driven, konstant tillgänglig samt inte minst hela tiden personlig i sitt bemötande gentemot oss. Eva kändes som en vän till familjen men samtidigt lika mån om de potentiella köparna och en korrekt hantering av dem. Den balansgången sköttes fantastiskt bra och gav oss en trygghet hela..."
"Skicklig och driven, konstant tillgänglig samt inte minst hela tiden personlig i sitt bemötande gentemot oss. Eva kändes som en vän till familjen men samtidigt lika mån om de potentiella köparna och en korrekt hantering av dem. Den balansgången sköttes fantastiskt bra och gav oss en trygghet hela vägen."
Läs mer
säljare på Knäckepilsgränd 70

17 aug 2021

"Bästa Mäklare
Bättre mäklare får man leta efter!
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. kan ärligt och uppriktigt säga att vi är otroligt nöjda med vår lägenhetsförsäljning.
Kan varmt rekommendera Eva Nelléus på Länsförsäkringar Fastig..."
"Bästa Mäklare
Bättre mäklare får man leta efter!
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. kan ärligt och uppriktigt säga att vi är otroligt nöjda med vår lägenhetsförsäljning.
Kan varmt rekommendera Eva Nelléus på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling . "
Läs mer
säljare på Multrågatan 23

18 jun 2021

"Har stor kunskap om hus vilket är ovärderligt. Bra driv. Bra lokalkännedom. Glad och positiv som person vilket smittar av sig på säljaren. Märks att hon har lång erfarenhet som mäklare. Kreativ med hur man går vidare när det går trögt med försäljningen. Sammantaget skapar hon trygghet för en sälj..."
"Har stor kunskap om hus vilket är ovärderligt. Bra driv. Bra lokalkännedom. Glad och positiv som person vilket smittar av sig på säljaren. Märks att hon har lång erfarenhet som mäklare. Kreativ med hur man går vidare när det går trögt med försäljningen. Sammantaget skapar hon trygghet för en säljare."
Läs mer
säljare på Fägringsbrinken 10A

12 maj 2021

"Eva ger ett mycket professionellt intryck som hon lever upp till i alla delar. Hon är balanserad, har god säljförmåga och hanterar argument och prisfrågor med både ödmjukhet och fasthet. Hon har den pondus och kompetens som ger högt förtroende vilket är avgörande för oss som inte har så stor erfa..."
"Eva ger ett mycket professionellt intryck som hon lever upp till i alla delar. Hon är balanserad, har god säljförmåga och hanterar argument och prisfrågor med både ödmjukhet och fasthet. Hon har den pondus och kompetens som ger högt förtroende vilket är avgörande för oss som inte har så stor erfarenhet av situationen. Vi är glada att tillfälligheterna gjorde att vi tog kontakt med Eva och kan rekommendera henne varmt!!! /Åsa och Lars "
Läs mer
säljare på Torparmors väg 60

05 maj 2021

"Eva är väldigt engagerad och återkopplar löpande i processen. Hon är noggrann med detaljer."
säljare på Snårvindevägen 193

03 maj 2021

"Vi köpte samma fastighet av Eva Nelléus, Så när det väl var dags att sälja visste vi precis vem vi skulle anlita. Eva gör ett fantastiskt jobb för både köparen och säljaren. "
säljare på Snårvindevägen 275

03 maj 2021

"Eva är en pålitlig och rättvis Person och hennes antosiasm imponerande mig många gånger.
Jag rekommenderar henne starkt .
"
säljare på Snårvindevägen 101

27 apr 2021

"Kunnig, trevlig, lugn och informativ, höll mig löpande uppdaterad. Rekommenderas!"
säljare på Tornedalsgatan 21

25 apr 2021

"Jag är väldigt nöjd med Eva Nelleus insats och rekommenderar henne varmt"
säljare på Ångermannagatan 170

22 apr 2021

"Eva var engagerad, lyhört och professionell.
Hon var med hela vägen och gav goda råd och var kunnig på alla områden.
Vi fick ett fantastiskt pris på huset och jag vill rekommendera henne varmt. "
säljare på Daltorpsvägen 84

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Radhus
8
Lägenhet
7
Kedjehus
3
Villa
2
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
92 225 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
143 av 144 säljare
Eva satte rätt förväntningar på slutpriset
121 av 140 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
134 av 136 säljare
Eva var tydlig och höll mig uppdaterad
144 av 144 säljare

Eva på kartan.

308 tidigare bostäder
11 bostäder till salu
145 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Bostäder

4 rum, 98 m²
Lägenhet, Stockholm
6 266 kr/mån
4 175 000 kr
5 rum, 118 m²
35 381 kr/m²
Radhus, Stockholm
6 rum, 120 m²
Radhus, Stockholm
1 795 000 kr
2 rum, 45,8 m²
39 888 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 771 kr/mån
4 375 000 kr
4 rum, 119 m²
36 764 kr/m²
Radhus, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 995 000 kr
Radhus Nälsta
-180 000 kr
4 rum, 98 m²
Utropspris: 4 175 000 kr
6 695 000 kr
Villa Solhem
+ 700 000 kr
5 rum, 72 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Eva Nelléus är enormt engagerad och hon har en unik förmåga att se detaljer och känsla för att kunna lyfta varje objekt hon tar till sig, Vi fick snabbt ett förtroende som höll hela vägen igenom försäljningen och även efter. Även rekommenderade samarbetspartners som vi tagit hjälp av håller genomgående samma höga nivå som Eva själv. Jag kan starkt rekommendera Eva för er nya fastighets försäljning och köp."
3 400 000 kr
Lägenhet
4 rum, 64,3 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Eva är proffsig, kunnig, trevlig och hjälpsam. Högsta betyg!"
5 700 000 kr
Radhus Vällingby
6 rum, 106 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"We cannot fault Eva. She was professional, approachable and knowledgable from the moment we met her. Eva made the sale of our house very stress-free by providing insight, clear guidance and a strategy. Eva is a calm and friendly broker who we trusted and that was most important to us with a huge decision like selling your house. Eva sold our house before we had officially put it up for sale and got us a good price. We are very happy and can highly recommend her service to others. "
4 450 000 kr
Lägenhet Sundby
+ 100 000 kr
4 rum, 97 m²
Utropspris: 4 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
" Mäklaren har visat sig vara mycket trygg, erfaren och ärlig i hela försäljningsprocessen. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen genom hela processen och uppskattar mäklarens kompetens och professionalism.
Jag kan varmt rekommendera denna mäklare till andra som söker en pålitlig och pålitlig partner i fastighetsaffärer.
Tack för en utmärkt service!
/Andreas & Therese"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.