Eva Lundström

Profilbild för Eva Lundström
Eva Lundström
4.9 / 5
(45 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
0 st
57 545 000 kr

Bakgrund

Eva Lundström jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2003-06-13. Eva har enligt vår statistik haft 6 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 23 335 000 kr.

Presentation

RESULTATINRIKTAD, POSITIV & ENGAGERAD
Gedigen kunskap och en önskan att överträffa kundernas förväntningar, gör att jag har nöjda och återkommande kunder samt många rekommendationer. Jag har mäklat sedan 2003 och bott på Kungsholmen i flera år. Med driv, trygghet, lyhördhet och stort personligt engagemang hjälper jag dig att göra din livs största affär riktigt lyckad från början till slut. Mina tre största intressen är bostäder, bostäder & bostäder!

Högskoleutbildad och registrerad mäklare sedan 2003. Har suttit i styrelsen för Mäklarsamfundets Stockholmskrets.

Säljare om Eva.

26 maj 2022

"Väl hanterat, trots utmanande läge med stagnerande eller sjunkande priser.
Arvodets storlek kan alltid diskuteras och har inte så mycket med mäklarens skicklighet att göra, utan den allmänna prisbilden för mäklartjänster. Den kan jag tycka är hög - men är förstås en effekt av en het marknad. Det ..."
"Väl hanterat, trots utmanande läge med stagnerande eller sjunkande priser.
Arvodets storlek kan alltid diskuteras och har inte så mycket med mäklarens skicklighet att göra, utan den allmänna prisbilden för mäklartjänster. Den kan jag tycka är hög - men är förstås en effekt av en het marknad. Det lär förändras. Den här mäklaren tog efter förutsättningarna det arvode som var rimligt givet förutsättningarna"
Läs mer
säljare på Ringvägen 127A

08 jan 2022

"Super proffs , stort kontaktnät som ledde till att vi sålde efter förhandsvisning och till ett mycket bra pris. Vi kan rekommendera Ewa å det varmaste. "
säljare på Hantverkargatan 86

23 nov 2021

"Jag ger Eva betyg 6 på en 5-gradig skala. Ja, så ambitiös, duktig, kompetent, kreativ och resultatinriktad är hon – och hon har ändlös energi för att allt ska bli så bra som möjligt för både säljare och köpare."
säljare på Doppingstigen 174

04 nov 2021

"Eva är ett fullblodsproffs och har hjälpt oss på en fantastiskt sätt genom hela processen. Vi kan starkt rekommendera henne och har särskilt uppskattat hennes engagemang, värme, tillgänglighet och pålitlighet. "
säljare på Hantverkargatan 86

21 sep 2021

"Eva har energi och driv för att få igenom en affär. I vårt fall gick det väldigt fort och hon såg till att visningar kunde hållas på ett mycket snabbt sätt. Eva har även hjälp oss att kvalitetssäkra avtal inför köp av hus efteråt vilket har varit väldigt värdefullt."
"Eva har energi och driv för att få igenom en affär. I vårt fall gick det väldigt fort och hon såg till att visningar kunde hållas på ett mycket snabbt sätt. Eva har även hjälp oss att kvalitetssäkra avtal inför köp av hus efteråt vilket har varit väldigt värdefullt."
Läs mer
säljare på Norr Mälarstrand 94

20 sep 2021

"Så många enskilda visningar, likväl lite större.
Så många tillpiffningar med dukar, filtar och växter. Imponerad över allt detta. Och aldrig en sur min.
Inlyssnande.
Stort tack till Eva!"
säljare på Norrskogsvägen 1E

26 aug 2021

"Eva är en härlig människa med en otrolig drivkraft, hon överpresterar mot en hög förväntan och det märks att hon tycker mycket om sitt jobb. En fantastisk mäklare!"
säljare på P O Hallmans gata 3

26 aug 2021

"Mäklaren gjorde en mycket professionell insats, men som samtidigt också kunde göra upplevelsen mer personligt positiv än jag förväntat mig. Professionell och kunnig men också stöttande, vilket är en mycket god egenskap när man ska sälja sitt hus."
säljare på Falkstigen 107A

04 jun 2021

"Toppenmäklare! Så bra!"
säljare på Fyrverkarbacken 32

26 apr 2021

"Vi kontaktade Eva i samband med att hon sålde en annan lägenhet i föreningen. Vi upplevde att hon var lyhörd, rak och ärlig under hela säljprocessen och kom med många kloka tips och råd. Hon engagerade sig i försäljningen och var alltid snabb att återkoppla när det dök upp frågor. Det märks att h..."
"Vi kontaktade Eva i samband med att hon sålde en annan lägenhet i föreningen. Vi upplevde att hon var lyhörd, rak och ärlig under hela säljprocessen och kom med många kloka tips och råd. Hon engagerade sig i försäljningen och var alltid snabb att återkoppla när det dök upp frågor. Det märks att hon brinner för sitt arbete som mäklare. Vi kan varmt rekommendera Eva. "
Läs mer
säljare på Norr Mälarstrand 94

15 apr 2021

"Kunnig, trevlig , idérik, alltid snabb återkoppling"
säljare på Norr Mälarstrand 100

13 mar 2021

"En mäklare som är väldigt trevlig, enormt lösningsfokuserad och som gör det ”lilla extra”. Vi har känt oss supertrygga och nöjda med hennes hantering av försäljningen av vår bostad från början till slut. Kan varmt rekommendera Eva om ni vill göra ert livs affär. "
"En mäklare som är väldigt trevlig, enormt lösningsfokuserad och som gör det ”lilla extra”. Vi har känt oss supertrygga och nöjda med hennes hantering av försäljningen av vår bostad från början till slut. Kan varmt rekommendera Eva om ni vill göra ert livs affär. "
Läs mer
säljare på Norr Mälarstrand 96

07 mar 2021

"Eva var engagerad och kompetent och vi är mycket nöjda med hennes arbete. Hon lyssnade in och höll oss väl uppdaterade under processens gång och hon till och med åkte och hämtade en spekulant som inte hade möjlighet att ta sig till visningen själv. Hon har ett trevligt bemötande samtidigt som hon..."
"Eva var engagerad och kompetent och vi är mycket nöjda med hennes arbete. Hon lyssnade in och höll oss väl uppdaterade under processens gång och hon till och med åkte och hämtade en spekulant som inte hade möjlighet att ta sig till visningen själv. Hon har ett trevligt bemötande samtidigt som hon har ett proffsigt arbetssätt som fick oss att känna oss trygga hela vägen. "
Läs mer
säljare på Lindhagensgatan 145

18 feb 2021

"Vi är mycket nöjda med Eva och kan varmt rekommendera henne. Hon var lyhörd, serviceminded, personlig, prestigelös och transparent. Mycket proffsig. Det märktes att hon hade en bra dialog med spkeulanter och behandlade både köpare och säljare som kunder. Ett brett nätverk och god kunskap om Kungs..."
"Vi är mycket nöjda med Eva och kan varmt rekommendera henne. Hon var lyhörd, serviceminded, personlig, prestigelös och transparent. Mycket proffsig. Det märktes att hon hade en bra dialog med spkeulanter och behandlade både köpare och säljare som kunder. Ett brett nätverk och god kunskap om Kungsholmen. Tack Eva för fint samarbete! "
Läs mer
säljare på Maria Sandels gränd 1

12 feb 2021

"Mäklaren var mycket insatt i området och bostadsrättsföreningen. Hon var också mycket lyhörd för mina behov. Hade bra kontaktnät där det behövdes."
säljare på Arbetargatan 27A

06 feb 2021

"Jättenöjd med vald mäklare"
säljare på Kaptensgatan 15A

15 jan 2021

"Eva var fantastiskt engagerad och väldigt professionell i sitt arbete. Jag hade fullt förtroende för henne och att hon skulle göra sitt yttersta vid försäljningen av min bostad. "
säljare på Sleipnervägen 83

07 dec 2020

"Snabb och väldigt duktig
mäklare som vi kan rekommendera.
"
säljare på Kungsholms Strand 107

11 sep 2020

"Jag är mycket nöjd. Eva är lyhörd, har alltid stöttat mig, hade bra synpunkter, tydlig, kunnig, professionell och kompetent. "
säljare på Narvavägen 27

20 aug 2020

"Eva är verkligen engagerad och brinner för sitt jobb. Som kund upplevde vi att det var mer än ett jobb för Eva och vi fick bästa möjliga service och hjälp med saker som även låg utanför Evas uppdrag. Vi kan varmt rekommendera Eva som mäklare. "
säljare på Kungsholms Strand 107

02 mar 2020

"Uppskattar verkligen allt som Eva gjorde för oss och rekommenderar henne varmt!"
säljare på Pär Lagerkvists gata 24

23 feb 2020

"Kompetent och energisk"
säljare på Klostervägen 3A

13 dec 2019

"Troligen svårt att hitta en bättre fastighetsförmedlare."
säljare på Kungsbro Strand 21

12 jun 2019

"Eva är hjälpsam, empatisk och extra duktig på inredning.Hon ger värdefulla tips som man själv inte tänker på! En stjärna helt enkelt!"
säljare på Sankt Göransgatan 133

21 maj 2019

"Eva L är engagerad, kompetent, flexibel, drivande, ansvarsfull och alltid positiv. Det gjorde i mitt fall att affären landade som jag hade förväntat mig både i prisnivå och att det gick snabbt."
säljare på Kronobergsgatan 16

23 feb 2019

"Duktig, noga, erfaren, vältalig. Rekommenderas starkt."
säljare på Ulriksborgsgatan 16

21 jan 2019

"Kan verkligen rekommendera Eva, hon var engagerad och kunnig och fantastisk att jobba med!"
säljare på Warfvinges väg 23

07 dec 2018

"Uppmanar de jag känner som ska sälja bostad att anlia Eva Lundström!"
säljare på Sankt Paulsgatan 35B

25 okt 2018

"Oerhört professionell och bra mäklare! "
säljare på Logdansvägen 10

25 okt 2018

"Mer dedikerad, ärlig och duktig mäklare finns inte."
säljare på Linnégatan 20

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
4
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
6
Försäljningsvärde
23 335 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
43 av 43 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
41 av 43 säljare
Eva var tydlig och höll mig uppdaterad
42 av 43 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Eva på kartan.

189 tidigare bostäder
5 bostäder till salu
45 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Bostäder

1 595 000 kr
1 rum, 28 m²
56 964 kr/m²
Lägenhet, Täby
2 295 000 kr
2 rum, 68 m²
33 750 kr/m²
Lägenhet, Täby
4 rum, 115 m²
Radhus, Täby
3 695 000 kr
4 rum, 109 m²
33 899 kr/m²
Lägenhet, Täby
11 000 000 kr
6 rum, 175 m²
62 857 kr/m²
Villa, Täby

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Hägernäs
2 rum, 54,3 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Täby Centrum
1,5 rum, 47 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hägernäs
1 rum, 25 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Ella Park
5 rum, 153 m²
Utropspris: 6 500 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Gribbylund
13 rum, 307,5 m²
Utropspris: 1 295 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.