Erik Frisk

Profilbild för Erik Frisk
Säljarfavorit
Erik Frisk
4.9 / 5
(192 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
35 st
25 st
228 915 000 kr

Bakgrund

Erik Frisk jobbar på SJÖMAN\FRISK och är registrerad mäklare sedan 2018-01-26. Erik har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Erik har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 183 610 000 kr.

Presentation

Erik är mäklaren som med sin sociala kompetens och likeability skapat sig ett otroligt stort kontaktnät över hela Stockholm, och är uppskattad av säljare och köpare såväl som branschkollegor. Med en lättsam energi och bred kompetens tar han sig an varje uppdrag med samma engagemang.

Erik har ett stort intresse för arkitektur och inredning. Sin stilsäkerhet använder han för att förmedla hem med precis rätt känsla för dig. Med ett förflutet inom bank och finansvärlden så för han sömlöst samman estetiska värden med de ekonomiska detaljerna vid varje förmedling. Erik är alltid tillgänglig och redo att stötta dig med gedigen kunskap och professionalism.

En mäklare som vill att processen ska vara lustfylld för alla parter, och som med sin mångfacetterade, säkra vägledning gör att du på riktigt kan känna dig trygg nog att ha roligt på vägen till målet.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Erik.

12 jan 2022

"Erik är Sveriges bästa mäklare. Jag och min fru har köpt en lägenhet där Erik har varit mäklare, och sålt två lägenheter med honom. Erik levererar inte bara snygga bilder och fantastiskt resultat utan han är driven, lyhörd och himla trevlig också. Har svårt att tro att vi kommer jobba med någon annan mäklare och rekommenderar ofta Erik till vänner och bekanta."
säljare på Sturegatan 42

05 jan 2022

"Erik är en fantastisk mäklare som gjorde sitt yttersta och med ett otroligt engagemang i samband med försäljningen av min lägenhet. Jag kan varmt rekommendera Erik och kommer med all säkerhet att anlita honom igen i samband med framtida försäljningar."
säljare på Kommendörsgatan 39

01 dec 2021

"Andra gången jag säljer med Erik och är supernöjd!
Rekommenderar till alla jag känner och jag kommer definitivt vända mig till Erik igen i framtiden. Tydlig genom hela processen vilket skapar en trygghet för såväl mig som säljare men även för spekulanterna/köpare. Överträffade förväntningarna precis som första gången."
säljare på Sankt Eriksplan 17

01 dec 2021

"Bästa mäklaren i stan! "
säljare på Grev Magnigatan 17C

29 nov 2021

"Erik är lugn, förtroendeingivande och kunnig samt lägger stort engagemang i dig som kund."
säljare på Sibyllegatan 21A

18 nov 2021

"Otroligt engagemang - Erik gick the extra mile och gav verkligen sitt allt. Vi hade inte kunnat önska ett bättre resultat. Dessutom är han väldigt trevlig, lälttsam och har glimten i ögat. "
säljare på Birger Jarlsgatan 107A

16 nov 2021

"Mycket bra mäklare! Rekommenderas varmt!"
säljare på Kommendörsgatan 8P

08 nov 2021

"Erik gör alltid ett super jobb, engagerad och driven. Sthlms bästa mäklare ! "
säljare på Karlavägen 52

08 nov 2021

"Vi är så så så nöjda med Erik! Processen var väldigt enkel och smidig. Erik höll oss kontinuerligt uppdaterade och var väldigt lätttillgänglig. Vi tycker Erik var grym!"
säljare på Valhallavägen 86

21 okt 2021

"Jag har stål totalt tre stycken bostäder och detta var garanterat min bästa försäljning, oerhört engagerad, ordningsam och trevlig!
Kommer till 100% välja Erik igen, tack!"
säljare på Nybergsgatan 9

21 okt 2021

"Erik gav ett proffsigt bemötande från start till mål, var lyhörd och otroligt engagerad. Jag är otroligt nöjd med försäljningen och kände mig trygg hela vägen. Skulle aldrig välja en annan mäklare än Erik! "
säljare på Karlbergsvägen 37A

30 sep 2021

"Erik är en den absolut bästa mäklare jag har träffat både som säljare/köpare. Väldigt engagerad, trevlig, målinriktad samt ärlig. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Grev Turegatan 80

28 sep 2021

"Blev rekommenderad Erik från en vän och kan inte annat än att säga jag är helnöjd! Han var väldigt hjälpsam från första mötet och under hela processen. Framförallt kändes han väldigt lugn, pålitlig och kunnig - vilket fick mig att känna att jag var i trygga händer. Kommer definitivt anlita honom igen och kan varmt rekommendera honom till någon annan som är i försäljningstankar."
säljare på Artillerigatan 65

08 sep 2021

"Erika, gör det igen!!!
Skämtsida, sist när jag sålde med Erik gick det på tok för snabbt när jag skrev min rekommendation och som ni märker har jag sålt med han ännu en gång för att han helt enkelt är grym!
Allt är extremt proffsigt, inga långsamma puckar utan han kör sin grej och levererar!"
säljare på Tegnérgatan 55D

01 sep 2021

"Erik är otroligt proffsig och kunnig! Jag har både sålt och köpt av Erik och kommer definitivt att använda mig av honom igen. Kan varmt rekommendera Erik!"
säljare på Skeppargatan 94

20 aug 2021

"Sökte på nätet om en mäklare som kunde området och våran förening…. då dök Erik Frisks namn upp. Omdömena visade sig vara riktiga och vi är jättenöjda med slutresultatet. Ett stort plus till anlitade fotografen som verkligen kunde ta bra bilder och som lyfte fram lägenheten och alla detaljer på ett bra och optimalt sätt.
Berth och Annelie"
säljare på Nybrogatan 68

25 jun 2021

"Rekommenderar starkt Erik! Väldigt professionell, rolig, trevlig och kunnig. Hörde av sig under hela processen och fick mig att känna mig lugn. Är bombsäker på att jag inte sålt för samma pris om det inte var för Erik. Vänner har både sålt och köpt av honom, det var så jag fick rekommendationen. Kommer definitivt höra av mig när det är dags att sälja nästa lägenhet."
säljare på Kommendörsgatan 33A

24 jun 2021

"Erik är en spektakulär mäklare med mycket karisma. Finns ingen jag hellre hade låtit sälja vår bostad än just honom. Han har fått alla våra uppdrag vi haft på tidigare bostäder och vi har inga planer på att byta ut honom. Vill ni ha en grym mäklare som alltid är nåbar och uppmärksam så ska ni deffinitivt välja Erik Frisk. "
säljare på Östermalmsgatan 84B

14 maj 2021

"Både köpt och sålt av Erik och varit lika nöjd på båda sidor av bordet. Går above-and-beyond för att alla inblandade ska känna sig nöjda, vilket känns genom hela processen oavsett sida. Kan varmt rekommendera och kommer definitivt att använda mig av Erik igen! "
säljare på Dalagatan 74A

20 apr 2021

"
Jag är sååå nöjd över Erik. Han har varit professionell, lyhörd och kunnig. Väldigt stort fokus och engagemang. Även fast jag har varit en extremt jobbig säljare. Fantastiskt bra upplägg och bästa tänkbara resultat! Rekommenderar Erik till alla som ska sälja. Kungen på Östermalm!!! "
säljare på Nybrogatan 66

19 apr 2021

"Erik var väldigt engagerad och höll mig hela tiden uppdaterad under hela processen. Han känns pålitlig och rutinerad och ger en väldigt professionell känsla. Kan varmt rekommendera Erik till alla som sitter i säljtankar. "
säljare på Storgatan 12A

13 apr 2021

"Använt Erik vid tidigare tillfällen och alltid supernöjd då jag vet att han alltid gör sitt yttersta för att alla inblandade ska bli så nöjda som möjligt. Kan varmt rekommendera Mr Frisk! "
säljare på Danderydsgatan 28B

09 apr 2021

"Great help and service from Erik! Highly engaged, went extra-mile for us, also smart and honest at the same time. Highly recommend!"
säljare på Artillerigatan 65

25 mar 2021

"I believe that people who are passionate about their work and honest with it are the best. Erik is always willing to go the extra mile, always with enthusiasm."
säljare på Upplandsgatan 48

23 mar 2021

"Helt klockren, hela vägen!"
säljare på Grev Turegatan 8

10 mar 2021

"Erik har varit mycket lyhörd, kunnig och uppvisat ett stort engagemang. Är pedagogisk och lugn och lätt att lita på vilket har gjort att jag känt mig trygg.
Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommenderar Erik och hans kollega Martin!"
säljare på Nybrogatan 54

09 mar 2021

"Vi är väldigt nöjda med Eriks insats. Från början till slut höll han oss informerade och delaktiga i processen. Erik är väldigt lyhörd, skicklig och en bra rådgivare. Vi kommer definitivt använda Erik vid en framtida lägenhetsförsäljning. Stark rek. "
säljare på Dalagatan 74B

05 mar 2021

"Köpt av Erik och sålt med Erik. Mycket nöjd och skulle göra om det!"
säljare på Floragatan 7

26 dec 2020

"Erik är mycket trevlig, service minded och tillgänglig. Han svarar snabbt och håller dig uppdaterad.
Erik sålde min lägenhet innan visning och jag känner mig väldigt nöjd med hela upplevelsen!"
säljare på Nybrogatan 66

14 dec 2020

"Bra engagemang, bra dialog och lätt att ha ett göra med. Inget att klaga på. "
säljare på David Bagares gata 12

09 dec 2020

"Erika är en grym mäklare! Fick en lyckad försäljning! "
säljare på Skeppargatan 28

09 dec 2020

"Mycket ärlig, lätt att lita på. Inte bara ute efter att få ett avslut - vill få till en bra helhet. Mycket bra samarbete! "
säljare på Danderydsgatan 23

06 dec 2020

"Aldrig har jag känt mig så trygg vid en försäljning som med Erik. Han har ett stort nätverk och lång erfarenhet som gör det möjligt att förverkliga ens drömmar och idéer. Rekommenderar Erik ur alla avseenden!"
säljare på Artillerigatan 40A

03 dec 2020

"Erik gjorde ett fantastiskt bra arbete vilket ledde till en snabb affär till rätt pris."
säljare på Skeppargatan 98

30 nov 2020

"Otroligt nöjd med Eriks insats. Från början till slut höll han mig informerad och delaktig i processen, med sin expertis lyckades han dessutom få till ett slutpris över all förväntan. Rekommenderar starkt! "
säljare på Östgötagatan 32

27 nov 2020

"Erik förstår Östermalm bättre än någon annan mäklare. Har överträffat sig själv den här gången. "
säljare på Skeppargatan 21A

19 nov 2020

"Erik är en mycket driven, engagerad och kompetent mäklare. Han har stenkoll på marknaden och var mycket lyhörd till våra önskemål. Vi kommer definitivt anlita Erik igen vid en eventuell framtida försäljning av ny lägenhet. Rekommenderas starkt!"
säljare på Roslagsgatan 39A

18 nov 2020

"Erik är så trevlig och enkel att jobba med, känns alltid ärlig och genuin. "
säljare på Jungfrugatan 41

11 nov 2020

"Erik är briljant! Engagerad, lösningsorienterad och smart. Hur nöjd som helst!"
säljare på Surbrunnsgatan 43A

31 okt 2020

"Det är andra gången vi säljer med Erik och han gör en inte besviken! Otroligt proffsig, tillmötesgående och härlig att ha att göra med som person. Det är mycket vi är imponerade över. Främst att han fortsatte drica processen framåt även fast vi gett upp. Det uppstod situationer under försäljningsprocessen där vi lät känslor ta över medans han fortsatte agera proffessionellt.. det hela ledde till att han sålde vår bostad för en nivå vi bara drömt om! Som branschkollega till Erik har man ju rätt högt ställda krav - men kan bara säga en sak - Anlita Erik!!"
säljare på Gävlegatan 32

27 okt 2020

"Jag är väldigt nöjd med Erik insats som mäklare vid försäljningen av min bostad. Han var lyhörd, tillmötesgående, framåt och trevlig. Kan absolut rekommendera honom."
säljare på Nybrogatan 68

27 okt 2020

"Erik är förtroendeingivande och proffsig! jag är suppernöjd! "
säljare på Regeringsgatan 89

16 okt 2020

"Vi tog in Erik för en värdering av vår lägenhet då vi mindes honom från visningar vi förr varit på. Vi kände direkt att vi var tvungna att välja honom för hans engagemang. Erik har en enorm kämparglöd och ger aldrig upp! Det var flera gånger vi frågade om vi inte skulle ta bort lägenheten från Hemnet, när vi inte kom upp till det priset vi ville ha. Men han sa - nej det ska vi inte! Vi fortsätter kämpa lite vi är ju så nära! Hans skicklighet gjorde att vi lyckades sälja lägenheten till ett pris vi alla var nöjda med.
Vi kommer garanterat välja Erik som mäklare för nästa lägenhet vi säljer också!
"
säljare på Tulegatan 22

15 okt 2020

"Har erfarenhet av Erik både som köpare och säljare. Erik är en mycket drivande, väldigt engagerad och samtidigt lyhörd och social mäklare som vinner både säljarens och köparnas förtroende och får båda att känna sig som vinnare!"
säljare på Fridhemsgatan 41

13 okt 2020

"Erik är den mest "likeable", flexibla, inlyssnande och kundorienterade mäklare jag haft att göra med! Allt gick alltid att lösa och alla galna idéer (speciell fotograf), krav och osäkerheter vi hade bemöttes med smarta lösningar och förståelse. Helt klart en säljares dröm att få jobba med Erik!"
säljare på Grevgatan 57A

08 okt 2020

"Erik var en fantastisk mäklare och stöttepelare i och med vår försäljning. Otroligt engagerad och driven. Alltid på plats i tid med ett glatt och positivt humör. Levererade ett resultat som vi var nöjda med och vi kommer definitivt anlita honom igen. Rekommenderar alla att ta Eriks hjälp! "
säljare på Upplandsgatan 11A

29 sep 2020

"Otroligt duktig och pålitlig mäklare! "
säljare på Torsplan 10

18 sep 2020

"Vi upplever Erik som väldigt trevlig, driven och professionell. Han lyssnade på våra önskemål samtidigt som att han var bra på att förmedla sin professionella bedömning och ge oss goda råd och feedback utifrån sina erfarenheter, något vi verkligen uppskattade. Han agerade snabbt men ändå med eftertanke och är duktig på att ta rätt nästa steg vilket resulterade i en lyckad försäljning. Vi kan verkligen rekommendera Erik Frisk!"
säljare på Skeppargatan 94

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
183 610 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
186 av 192 säljare
Erik satte rätt förväntningar på slutpriset
164 av 189 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
189 av 191 säljare
Erik var tydlig och höll mig uppdaterad
190 av 192 säljare

Erik på kartan.

252 tidigare annonser
4 bostäder till salu
192 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

12 300 000 kr
3 rum, 82 m²
150 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 323 kr/mån
10 500 000 kr
4 rum, 94 m²
111 702 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 763 kr/mån
6 500 000 kr
2 rum, 56 m²
116 071 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 915 kr/mån
9 rum, 304 m²
Lägenhet, Stockholm
10 283 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 900 000 kr
Lägenhet Vasastan
-100 000 kr
2 rum, 34 m²
Utropspris: 5 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
14 000 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 2 000 000 kr
3 rum, 84 m²
Utropspris: 12 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Erik är Sveriges bästa mäklare. Jag och min fru har köpt en lägenhet där Erik har varit mäklare, och sålt två lägenheter med honom. Erik levererar inte bara snygga bilder och fantastiskt resultat utan han är driven, lyhörd och himla trevlig också. Har svårt att tro att vi kommer jobba med någon annan mäklare och rekommenderar ofta Erik till vänner och bekanta."
3 950 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 100 000 kr
1 rum, 26 m²
Utropspris: 3 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Erik är en fantastisk mäklare som gjorde sitt yttersta och med ett otroligt engagemang i samband med försäljningen av min lägenhet. Jag kan varmt rekommendera Erik och kommer med all säkerhet att anlita honom igen i samband med framtida försäljningar."
Vilande / ej såld
Lägenhet Vasastan
2 rum, 57 m²
Utropspris: 8 000 000 kr
7 250 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 300 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 6 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.