Erik Frisk

Profilbild för Erik Frisk
Säljarfavorit
Erik Frisk
4.9 / 5
(125 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
51 st
30 st
280 205 000 kr

Bakgrund

Erik Frisk jobbar på Behrer & Partners och är registrerad mäklare sedan 2018-01-26. Erik har fått in 30 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Erik har haft 41 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 261 995 000 kr.

Presentation

Erik har ett starkt intresse för inredning och arkitektur detta tillsammans med en tidigare karriär inom bank och finans gör honom till mäklaren som tar tillvara såväl mjuka som hårda värden i en förmedling.

Genom uppväxten i Stockholm och hans sociala personlighet har Erik ett stort kontaktnät över hela staden. Med bred kompetens och vetgirighet tar han sig an ditt uppdrag för att ge dig en personlig relation byggd på ömsesidigt förtroende.

Mäklarbyrå


Säljare om Erik.

16 okt 2020

"Vi tog in Erik för en värdering av vår lägenhet då vi mindes honom från visningar vi förr varit på. Vi kände direkt att vi var tvungna att välja honom för hans engagemang. Erik har en enorm kämparglöd och ger aldrig upp! Det var flera gånger vi frågade om vi inte skulle ta bort lägenheten från Hemnet, när vi inte kom upp till det priset vi ville ha. Men han sa - nej det ska vi inte! Vi fortsätter kämpa lite vi är ju så nära! Hans skicklighet gjorde att vi lyckades sälja lägenheten till ett pris vi alla var nöjda med.
Vi kommer garanterat välja Erik som mäklare för nästa lägenhet vi säljer också!
"
säljare på Tulegatan 22

15 okt 2020

"Har erfarenhet av Erik både som köpare och säljare. Erik är en mycket drivande, väldigt engagerad och samtidigt lyhörd och social mäklare som vinner både säljarens och köparnas förtroende och får båda att känna sig som vinnare!"
säljare på Fridhemsgatan 41

13 okt 2020

"Erik är den mest "likeable", flexibla, inlyssnande och kundorienterade mäklare jag haft att göra med! Allt gick alltid att lösa och alla galna idéer (speciell fotograf), krav och osäkerheter vi hade bemöttes med smarta lösningar och förståelse. Helt klart en säljares dröm att få jobba med Erik!"
säljare på Grevgatan 57A

08 okt 2020

"Erik var en fantastisk mäklare och stöttepelare i och med vår försäljning. Otroligt engagerad och driven. Alltid på plats i tid med ett glatt och positivt humör. Levererade ett resultat som vi var nöjda med och vi kommer definitivt anlita honom igen. Rekommenderar alla att ta Eriks hjälp! "
säljare på Upplandsgatan 11A

29 sep 2020

"Otroligt duktig och pålitlig mäklare! "
säljare på Torsplan 10

18 sep 2020

"Vi upplever Erik som väldigt trevlig, driven och professionell. Han lyssnade på våra önskemål samtidigt som att han var bra på att förmedla sin professionella bedömning och ge oss goda råd och feedback utifrån sina erfarenheter, något vi verkligen uppskattade. Han agerade snabbt men ändå med eftertanke och är duktig på att ta rätt nästa steg vilket resulterade i en lyckad försäljning. Vi kan verkligen rekommendera Erik Frisk!"
säljare på Skeppargatan 94

18 sep 2020

"Erik gjorde vad jag förväntade mig av honom och lite till. Han är påläst och har god kunskap om marknaden och områden som han förmedlar bostäder i. Den huvudsakliga anledningen till att jag valde honom är att han är förtroendeingivande och en bra person."
säljare på Birger Jarlsgatan 99C

07 sep 2020

"Väldigt nöjd med Erik. Han är trevlig, snabb och avkännande."
säljare på Bjurholmsplan 23

01 sep 2020

"Erik var otroligt hjälpsam. Utöver allt det man förväntar sig - snabb på att svara, koll på området - så parerade han även oväntade utmaningar. Vi sprang in i en sådan efter kontraktet skrivits på som Erik hjälpte mig och köparen att navigera smidigt igenom. Rekommenderar definitivt att arbeta med honom!"
säljare på Karlavägen 52

01 sep 2020

"Skulle rekommendera Erik alla dagar i veckan."
säljare på Östermalmsgatan 96

29 aug 2020

"Alltigenom proffsigt agerande"
säljare på Floragatan 7

11 aug 2020

"Erik är engagerad, proaktiv och ambitiös! Väldigt nöjd med hela processen då han är duktig på att kommunicera och tidigt utfromade en bra försäljningsplan. Kan varmt rekommnedera Erik. "
säljare på Dannemoragatan 14

08 jul 2020

"Väldigt nöjd med hela processen och kommer alltid vända mig till Erik i framtiden så länge han är aktiv."
säljare på Sankt Eriksplan 4

30 jun 2020

"Jag har både köpt en lägenhet där Erik var mäklaren, samt sålt en lägenhet med honom som mäklare med gott resultat. Han är driven, proaktiv, lyhörd och smart. Jobbar gärna med Erik nästa gång det är dags att sälja vår nya lägenhet."
säljare på Igeldammsgatan 22B

15 jun 2020

"Erik skötte försäljningen utmärkt. Han gav ett gott intryck från första stund och tog hand om allt i försäljningen på ett mycket bra sätt. Extra plus för hans förmåga att förhandla! Tack Erik! "
säljare på Döbelnsgatan 13

30 maj 2020

"Erik var mycket engagerad, påläst, förtroendeingivande och pålitlig.
Vi sålde under Corona perioden vilket påverkade marknaden och sannolikt gjorde försäljningsprocessen längre. Erik höll oss kontinuerligt uppdaterade om läget."
säljare på Valhallavägen 155

30 apr 2020

"Mäklaren var engagerad och mycket proffesionell.
Kan verkligen rekommenderas."
säljare på Sturegatan 40

16 mar 2020

"Vi är mycket nöjda med Erik som mäklare och kan varmt rekommendera honom till andra säljare. "
säljare på Eriksbergsgatan 16

27 feb 2020

"Vi kan varmt rekommendera Erik - han är lyhörd, driven och levererar genom hela affären. Otroligt nöjda med försäljningen av vår lägenhet!"
säljare på Banérgatan 31A

27 feb 2020

"Erik har god kunskap om den lokala marknaden och prisläget där. Han skötte förberedelserna för försäljningen utmärkt och enligt upplagd tidtabell. Arbetar effektivt och målinriktat och är samtidigt trevlig och social med både köpare och säljare. Verkligen en mäklare att rekommendera. "
säljare på Stureparken 11

25 feb 2020

"Jag kan varmt rekommendera Erik. Det tog enbart fem dagar från vårt första möte till försäljning, och han var genomgående ärlig, positiv och engagerad. En fantastisk mäklare och person!"
säljare på Sibyllegatan 21

12 dec 2019

"Erik var genomgående ärlig, pålitlig och tydlig under hela processen. Lyssnade tydligt in till våra behov som säljare, samtidigt som han har en unik förmåga att förstå alla potentiella köpare och möta dem där de är. Kombinationen av alla dessa saker resulterade inte bara i ett fantastiskt resultat, utan också i en långsiktig relation. Hands down den bästa mäklaren jag någonsin samarbetat med."
säljare på Lill-Jans Plan 3A

10 dec 2019

"Jag är verkligen helnöjd med Erik! Jag rekommenderar honom varmt. Försäljningen av lägenheten gick snabbt och smidigt. Erik var två steg före och underlättade hela processen!"
säljare på Artillerigatan 40A

21 nov 2019

"Erik är en mycket kompetent mäklare och en väldigt trevlig person. När det är dags för nya affärer är Erik en mycket stark kandidat för att få vårt förtroende igen. Vi ger Erik våra bästa rekommendationer."
säljare på Rindögatan 19

18 nov 2019

"Engagerad, trevlig och lätt att tycka om."
säljare på Stureparken 11

14 nov 2019

"Oerhört nöjd med Erik’s insats. Sålde min lägenhet helt utan annonsering genom sitt spekulantregister."
säljare på Jungfrugatan 21

31 okt 2019

"Vi är fantastiskt glada att vi valde Erik som mäklare vid vår försäljning. Han såg oss, lyssnade in vilka vi var och vad som var viktigt för oss och tog sedan kommandot (på ett mycket positivt sätt) så att vi var totalt trygga i att allt bara flöt. Han var entusiastisk, driven, flexibel, kunnig, lugn och gjorde att fantastiskt bra arbete i alla delar av affären. Vi kommer inte tveka en sekund på att anlita Erik igen. "
säljare på Grev Turegatan 59B

31 okt 2019

"Sålde min 2:a på Östermalm via Erik Frisk. Hela processen var smärtfri, och det tog knappt två och en halv vecka från första kontakt tills lägenhet var såld. Erik erbjöd ett helhetserbjudande med styling, transport av egna möbler och städning, vilket krävde minimalt med jobb från min sida. Utöver allt detta hade Erik ett konkurensskraftigt pris. "
säljare på Grev Magnigatan 17C

25 okt 2019

"Extremt ärlig och rådgivande approach utan att vara påstridig. Kände att jag hade ett genuint bollplank genom hela processen. Allra varmaste rekommendationer."
säljare på Grevgatan 57

23 okt 2019

"Vi är mycket nöjda med Erik som mäklare vid försäljningen av vår lägenhet. Erik visade under hela processen ett stort engagamenag och lyhördhet för oss som säljare. Erik förmedlade ett lugn,var tydlig i sin kommunikation, och satte rätt förväntningar mot oss under hela processen. Om ni är på jakt efter en i stort sett komplett mäklare så kan vi varmt rekommendera Erik Frisk."
säljare på Vanadisvägen 7

04 okt 2019

"Erik var engagerad och lyhörd från start till försäljning. Han har en stor förståelse för säljarna och att en bostadsförsäljning är en stor förändring för somliga. Under budgivning var han proaktiv och kunde leverera bästa möjliga resultat för oss (säljarna) såväl som köparna. Professionalism genomsyrade hela upplevelsen. Varma rekommendationer! "
säljare på David Bagares gata 12B

04 okt 2019

"Erik har en fantastisk energi som smittar av sig. Hans energi i kombination med att han är väl insatt marknaden, löpande uppdaterar om status och är lyhörd för säljaren och köparens önskemål har gjort att hela processen har känts mycket positiv och trygg. Jag kan varmt rekommendera Erik och skulle välja honom om jag säljer igen!"
säljare på Grevgatan 20C

16 sep 2019

"Anledningen att Erik sålde norra är att hi var topp nöjd med försäljningen Nybrogatan. Även denna försäljning där vi som kunde är ostrukturerade och inte de lättaste kunder så tar Erik ett eget ansvar och vet vad som jag i min sambo behöver."
säljare på Torsplan 8

15 sep 2019

"Erik skötte försäljningen av min och min sambos tvåa på Östermalm och vi har verkligen ingenting att klaga på! Han ingav förtroende, var lyhörd, respektfull och professionell genom hela processen. Vi kände oss trygga med vårt val av mäklare, från första mötet till kontraktsskrivning. Vi kan varmt rekommendera Erik som mäklare!"
säljare på Kommendörsgatan 32

20 aug 2019

"Erik är en fenomenal mäklare som överträffade alla våra förväntningar. Han var lyhörd, engagerad, alltid tillgänglig och hade en fantastisk personlighet - kunde inte drömt om en bättre mäklare. Han hade bra koll på området och sålde inte bara lägenheten utan en ny livsstil. Det var enkelt att jobba med Erik och jag kände ett stort förtroende för honom. Hans värdering av bostaden stämde verkligen överens med verkligheten och slutpriset. Kan varmt rekommendera Erik! "
säljare på Rehnsgatan 21A

08 jul 2019

"Som branschkollegor till Erik är vi väldigt imponerade över hans engagemang och hur trygga vi kände oss i att han ledde processen. Han är inlyssnande, tillmötesgående, proffessionell och hade alltid en bra plan framåt. Vi uppskattade verkligen hans lugn och att han också la mycket tid och fokus på köparna så att även dom skulle känna sig trygga.
Vi kan varmt rekommendera honom!!"
säljare på Sandhamnsgatan 75D

04 jul 2019

"Erik har en enrom lokalkännedom gällande Södermalm, vilket märktes tydligt i hur han rörde sig i området. Han hade koll på närliggande restauranger och butiker vilket hjälpte försäljningen mycket. Erik är fortsatt driven, engagerad och är inte den stereotypa säljaren utan arbetar med charm. En riktig riktigt fin kille."
säljare på Svartensgatan 8B

23 maj 2019

"Kan varmt rekommendera Erik! Han är engagerad och höll oss uppdaterade på bra sätt under hela processen. Han är också väldigt trevlig som person, anstränger sig med extravisningar och håller kontakten med potentiella intressenter. Vi är mycket nöjda!"
säljare på Östermalmsgatan 67B

12 maj 2019

"I am very satisfied with our cooperation. He was a very good listener and took my concerns into consideration in a very professional manner. He was always available. He was also very good at keeping contact with potential buyers of my apartment, and in the end managed to get a good price for it that I was happy about. I can highly recommend Erik. "
säljare på Nybrogatan 70

17 apr 2019

"Rakt igenom en exemplarisk insats av Erik - från vårt första mötet till dessa arr kråkan satt på kontraktet.
Vi imponerades direkt av hur påläst och kunnig Erik var och hur han anpassade upplägget efter våra behov, vilket kändes väldigt tryggt. När han sedan klickade som bara den med vår ettåring var valet av mäklare självklart.
Under processens gång lämnade han inget åt slumpen och jobbade väldigt fokuserat och målinriktat samtidigt och han höll oss ständigt uppdaterade.
Man blir imponerad av den yrkesstolthet Erik visar upp och den dedikation han har för att göra oss som kunder så nöjda som möjligt. Och det lyckades han verkligen med!"
säljare på Ynglingagatan 5

02 apr 2019

"Det kändes väldigt tryggt att ha Erik som mäklare. Han hade bra koll på marknaden, var lyhörd, hjälpsam, gav mig inga falska förhoppningar och lyckades med gott arbete sälja lägenheten till ett kanonpris!
Jag kommer garanterat söka Eriks tjänster igen när det är säljdags. "
säljare på Tomtebogatan 31A

31 mar 2019

"Väldigt engagerad och proaktiv. Överlag väldigt nöjd! "
säljare på Skeppargatan 25A

17 mar 2019

"Bra mäklare som sålde vår bostad före visning!"
säljare på Styrmansgatan 14E

17 mar 2019

"Extremt nöjd med Erik som mäklare. Proffsig och förtroendeingivande. "
säljare på Styrmansgatan 6B

07 mar 2019

"Fantastisk duktig, engagerad och responsiv. Tar kunderna på ett mycket bra sätt och skapar förtroende. "
säljare på Styrmansgatan 18

28 feb 2019

"Duktig mäklare! "
säljare på Karlavägen 90A

20 feb 2019

"Imponerande!"
säljare på Birger Jarlsgatan 111B

30 jan 2019

"Jag är supernöjd med Eriks insats! Effektivt arbete med hög noggrannhet, sympatisk och lugn vilket var väldigt betryggande. Bra återkoppling, grymt engagemang och hela affären kändes smidig från dag 1.
Kan starkt rekommendera Erik! "
säljare på Linnégatan 16

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
41

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
30
Försäljningar
41
Försäljningsvärde
261 995 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
121 av 125 säljare
Erik satte rätt förväntningar på slutpriset
105 av 125 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
123 av 125 säljare
Erik var tydlig och höll mig uppdaterad
124 av 125 säljare

Erik på kartan.

177 tidigare annonser
7 bostäder till salu
125 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

2 rum, 61 m²
Lägenhet, Stockholm
3 225 kr/mån
3 195 000 kr
2 rum, 33 m²
96 818 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 423 kr/mån
6 950 000 kr
2 rum, 60 m²
115 833 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 699 kr/mån
4 rum, 86 m²
Lägenhet, Stockholm
4 300 kr/mån
9 950 000 kr
4 rum, 104 m²
95 673 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 454 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 600 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 605 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
5 725 000 kr
Lägenhet Norrmalm
+ 430 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 5 295 000 kr
5 750 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 755 000 kr
3 rum, 60 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
5 025 000 kr
Lägenhet Norrmalm
+ 530 000 kr
2 rum, 47 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Vasastan
2 rum, 60 m²
Utropspris: 6 250 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.