Erik Frisk

Profilbild för Erik Frisk
Säljarfavorit
Erik Frisk
4.9 / 5
(235 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
24 st
284 300 000 kr

Bakgrund

Erik Frisk jobbar på SJÖMAN\FRISK och är registrerad mäklare sedan 2018-01-26. Erik har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Erik har enligt vår statistik haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 209 992 000 kr.

Presentation

Erik är mäklaren som med sin sociala kompetens och likeability skapat sig ett otroligt stort kontaktnät över hela Stockholm, och är uppskattad av säljare och köpare såväl som branschkollegor. Med en lättsam energi och bred kompetens tar han sig an varje uppdrag med samma engagemang.

Erik har ett stort intresse för arkitektur och inredning. Sin stilsäkerhet använder han för att förmedla hem med precis rätt känsla för dig. Med ett förflutet inom bank och finansvärlden så för han sömlöst samman estetiska värden med de ekonomiska detaljerna vid varje förmedling. Erik är alltid tillgänglig och redo att stötta dig med gedigen kunskap och professionalism.

En mäklare som vill att processen ska vara lustfylld för alla parter, och som med sin mångfacetterade, säkra vägledning gör att du på riktigt kan känna dig trygg nog att ha roligt på vägen till målet.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Erik.

06 dec 2022

"Professionell från början till slut, vi är så nöjda och lägenheten såldes efter första visningen!"
säljare på Grevgatan 23

03 nov 2022

"I can highly recommend Erik Frisk as he is a great professional and pleasant to cooperate with. My husband and I were satisfied with all steps of the selling process. "
säljare på Karlavägen 90A

26 okt 2022

"Bästa mäklaren på Östermalm."
säljare på Grev Magnigatan 14

25 okt 2022

"Jag är mycket imponerad av Eriks process från start till mål. Han satte tidigt höga förväntningar som han löpande överträffade och slutresultatet blev över förväntan. Rekommenderar varmt Erik till alla som går i säljtankar, speciellt i dessa tider med en småskakig marknad."
"Jag är mycket imponerad av Eriks process från start till mål. Han satte tidigt höga förväntningar som han löpande överträffade och slutresultatet blev över förväntan. Rekommenderar varmt Erik till alla som går i säljtankar, speciellt i dessa tider med en småskakig marknad."
Läs mer
säljare på Döbelnsgatan 18

17 okt 2022

"Erik sålde vår lägenhet i Vasastan och vi ger honom våra bästa rekommendationer. Han är både proffsig och kompetent men även förstående och lyhörd. Vi sålde i ett svårt läge och tillsammans med övriga på Sjöman/Frisk leverade Erik på bästa sätt. Högsta betyg rakt igenom och vi kommer definitivt r..."
"Erik sålde vår lägenhet i Vasastan och vi ger honom våra bästa rekommendationer. Han är både proffsig och kompetent men även förstående och lyhörd. Vi sålde i ett svårt läge och tillsammans med övriga på Sjöman/Frisk leverade Erik på bästa sätt. Högsta betyg rakt igenom och vi kommer definitivt ringa honom igen! "
Läs mer
säljare på Dalagatan 86A

15 okt 2022

"Detta är andra gången jag säljer med Erik. Nu när marknaden går ner levererar han minst lika bra som när jag sålde min första på toppen. Otroligt förtroendeingivande, stenkoll på marknaden, mycket trevlig och bra resonemang. Rekommenderar starkt!! "
säljare på Stureparken 11

12 okt 2022

"Jag var väldigt nöjd med valet av mäklare. Erik är väldigt lyhörd och engagerad och har en god kunskap om marknaden. Jag kände mig trygg under hela processen och jag rekommenderar verkligen Erik som mäklare!"
säljare på Cardellgatan 5

06 okt 2022

"Erik är fantastisk och lyckades sälja även fast marknaden är extremt tuff. "
säljare på Roslagsgatan 23B

16 sep 2022

"På bostadsmarknad med fallande priser vill man som säljare anlita någon man litar på. Kan för det ändamålet varmt rekommendera Erik. Tog sig tid att svara på alla frågor, resonerade klokt och insatt kring marknadsförutsättningarna och landade sedan mycket bra affär. Alltid tillgänglig och personl..."
"På bostadsmarknad med fallande priser vill man som säljare anlita någon man litar på. Kan för det ändamålet varmt rekommendera Erik. Tog sig tid att svara på alla frågor, resonerade klokt och insatt kring marknadsförutsättningarna och landade sedan mycket bra affär. Alltid tillgänglig och personlig på ett alldeles lagom sätt. Kommer absolut anlita igen i framtida affärer."
Läs mer
säljare på Floragatan 7

09 sep 2022

"Jag vet knappt vart jag ska börja...Erik är helt fantastisk, otroligt kompetent, professionell och trevlig. Erik tog över lägenheten efter att en annan mäklare inte kunde sälja den och sålde den över våra förväntningar. Trots tuffare tider gav han inte upp och gång på gång hittade han nya spekula..."
"Jag vet knappt vart jag ska börja...Erik är helt fantastisk, otroligt kompetent, professionell och trevlig. Erik tog över lägenheten efter att en annan mäklare inte kunde sälja den och sålde den över våra förväntningar. Trots tuffare tider gav han inte upp och gång på gång hittade han nya spekulanter och visade lägenheten, alltid positiv och hela tiden lösningsorienterad. Det är i dessa lägen man märker skillnad på mäklare och mäklare. Dessutom så stängde han affären otroligt skickligt och överträffade alla förväntningar. Det har känts otroligt tryggt att jobba med Erik. "
Läs mer
säljare på Norrtullsgatan 63

02 sep 2022

"Mycket proffesionellt och välskött från början till slut, kändes tryggt genom hela processen.
Bra återkoppling och super bra kommunikation överlag."
säljare på Artillerigatan 75

29 aug 2022

"Erik var fenomenal och vi kunde inte vara mer nöjda! Otroligt god känsla för detaljer. Snabb och målinriktad. Oerhört förtroendeingivande. Trots konstig/osäker/dålig marknad sålde Erik vår lägenhet till ett riktigt bra pris och på rekordtid. Vi rekommenderar Erik starkt och kommer att anlita hon..."
"Erik var fenomenal och vi kunde inte vara mer nöjda! Otroligt god känsla för detaljer. Snabb och målinriktad. Oerhört förtroendeingivande. Trots konstig/osäker/dålig marknad sålde Erik vår lägenhet till ett riktigt bra pris och på rekordtid. Vi rekommenderar Erik starkt och kommer att anlita honom när vi ska sälja nästa gång!"
Läs mer
säljare på Grev Magnigatan 12B

26 aug 2022

"Med stort engagemang och energi genomförde Erik uppdraget. Trots att många visningar krävdes på en vikande marknad var han alltid positiv och fast besluten att göra allt han kunde för att det skulle bli en lyckad försäljning. Eriks gedigna erfarenhet gav oss trygghet i processen och han var allti..."
"Med stort engagemang och energi genomförde Erik uppdraget. Trots att många visningar krävdes på en vikande marknad var han alltid positiv och fast besluten att göra allt han kunde för att det skulle bli en lyckad försäljning. Eriks gedigna erfarenhet gav oss trygghet i processen och han var alltid tillgänglig med svar på alla våra frågor. Att sälja med Erik är en trevlig upplevelse från början till slut. Vi kan varmt rekommendera honom."
Läs mer
säljare på Upplandsgatan 60

16 aug 2022

"Erik agerade väldigt professionellt och förtroendeingivande från första stund och hela vägen i mål vilket skapade en trygghet för oss som säljare.
En oerhört kunnig mäklare med bra koll på marknaden, han är dessutom väldigt trevlig och mycket enkel att ha att göra med.
Hans erfarenhet både kä..."
"Erik agerade väldigt professionellt och förtroendeingivande från första stund och hela vägen i mål vilket skapade en trygghet för oss som säljare.
En oerhört kunnig mäklare med bra koll på marknaden, han är dessutom väldigt trevlig och mycket enkel att ha att göra med.
Hans erfarenhet både känns av och märks.
Kan varmt rekommendera Erik!"
Läs mer
säljare på Artillerigatan 43

04 jul 2022

"Erik var fantastisk rakt igenom säljprocessen, från första kontakt och förberedelse till visningar och budgivning. Mycket lyhörd och tillmötesgående, men också rak och ärlig i hur han, till exempel, kommunicerade angående realistiska förväntningar på slutpris. Vi skulle inte tveka att anlita Erik..."
"Erik var fantastisk rakt igenom säljprocessen, från första kontakt och förberedelse till visningar och budgivning. Mycket lyhörd och tillmötesgående, men också rak och ärlig i hur han, till exempel, kommunicerade angående realistiska förväntningar på slutpris. Vi skulle inte tveka att anlita Erik vid framtida försäljningar."
Läs mer
säljare på Grev Turegatan 8

19 maj 2022

"Erik är superproffsig! Uppriktig, sympatisk och inkännande. Har samtidigt stort driv och högt tempo. Vi har känt oss väldigt trygga genom hela processen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Grev Turegatan 71

12 maj 2022

"Erik Frisk är trevlig, ambitiös och mycket kunnig. Erik gav oss goda råd under hela processen. Vi ville ha en snabb försäljning till gällande marknadspris och det fixade Erik. Vi rekommenderar varmt Erik."
säljare på Skeppargatan 22A

09 mar 2022

"Erik var proffsig från början till slut och jag är supernöjd med hans insats."
säljare på Döbelnsgatan 31A

01 mar 2022

"Rekommenderas starkt
"
säljare på Sibyllegatan 43

13 feb 2022

"Försäljningen gick helt formidabelt och det gjorde värderingen väldigt låg (i positiv bemärkelse) och arvodet väldigt högt (men vi sålde så dyrt så vi klagar inte, men kan lätt konstatera att han gjorde the deal of his life - men så även vi)"
säljare på Grev Turegatan 53

11 feb 2022

"En fantastisk, rakryggad och professionell mäklare."
säljare på Värtavägen 23

08 feb 2022

"Otroligt nöjd med Erik. Professionell samtidigt som han bjuder in till en fin personlig dialog."
säljare på Upplandsgatan 62

03 feb 2022

"En otroligt grym och mysig mäklare som hjälpte oss att nå slutpriset vi aldrig ens vågat drömma om! "
säljare på Surbrunnsgatan 15

12 jan 2022

"Erik är Sveriges bästa mäklare. Jag och min fru har köpt en lägenhet där Erik har varit mäklare, och sålt två lägenheter med honom. Erik levererar inte bara snygga bilder och fantastiskt resultat utan han är driven, lyhörd och himla trevlig också. Har svårt att tro att vi kommer jobba med någon a..."
"Erik är Sveriges bästa mäklare. Jag och min fru har köpt en lägenhet där Erik har varit mäklare, och sålt två lägenheter med honom. Erik levererar inte bara snygga bilder och fantastiskt resultat utan han är driven, lyhörd och himla trevlig också. Har svårt att tro att vi kommer jobba med någon annan mäklare och rekommenderar ofta Erik till vänner och bekanta."
Läs mer
säljare på Sturegatan 42

05 jan 2022

"Erik är en fantastisk mäklare som gjorde sitt yttersta och med ett otroligt engagemang i samband med försäljningen av min lägenhet. Jag kan varmt rekommendera Erik och kommer med all säkerhet att anlita honom igen i samband med framtida försäljningar."
"Erik är en fantastisk mäklare som gjorde sitt yttersta och med ett otroligt engagemang i samband med försäljningen av min lägenhet. Jag kan varmt rekommendera Erik och kommer med all säkerhet att anlita honom igen i samband med framtida försäljningar."
Läs mer
säljare på Kommendörsgatan 39

01 dec 2021

"Andra gången jag säljer med Erik och är supernöjd!
Rekommenderar till alla jag känner och jag kommer definitivt vända mig till Erik igen i framtiden. Tydlig genom hela processen vilket skapar en trygghet för såväl mig som säljare men även för spekulanterna/köpare. Överträffade förväntningarna p..."
"Andra gången jag säljer med Erik och är supernöjd!
Rekommenderar till alla jag känner och jag kommer definitivt vända mig till Erik igen i framtiden. Tydlig genom hela processen vilket skapar en trygghet för såväl mig som säljare men även för spekulanterna/köpare. Överträffade förväntningarna precis som första gången."
Läs mer
säljare på Sankt Eriksplan 17

01 dec 2021

"Bästa mäklaren i stan! "
säljare på Grev Magnigatan 17C

29 nov 2021

"Erik är lugn, förtroendeingivande och kunnig samt lägger stort engagemang i dig som kund."
säljare på Sibyllegatan 21A

18 nov 2021

"Otroligt engagemang - Erik gick the extra mile och gav verkligen sitt allt. Vi hade inte kunnat önska ett bättre resultat. Dessutom är han väldigt trevlig, lälttsam och har glimten i ögat. "
säljare på Birger Jarlsgatan 107A

16 nov 2021

"Mycket bra mäklare! Rekommenderas varmt!"
säljare på Kommendörsgatan 8P

08 nov 2021

"Erik gör alltid ett super jobb, engagerad och driven. Sthlms bästa mäklare ! "
säljare på Karlavägen 52

08 nov 2021

"Vi är så så så nöjda med Erik! Processen var väldigt enkel och smidig. Erik höll oss kontinuerligt uppdaterade och var väldigt lätttillgänglig. Vi tycker Erik var grym!"
säljare på Valhallavägen 86

21 okt 2021

"Jag har stål totalt tre stycken bostäder och detta var garanterat min bästa försäljning, oerhört engagerad, ordningsam och trevlig!
Kommer till 100% välja Erik igen, tack!"
säljare på Nybergsgatan 9

21 okt 2021

"Erik gav ett proffsigt bemötande från start till mål, var lyhörd och otroligt engagerad. Jag är otroligt nöjd med försäljningen och kände mig trygg hela vägen. Skulle aldrig välja en annan mäklare än Erik! "
säljare på Karlbergsvägen 37A

30 sep 2021

"Erik är en den absolut bästa mäklare jag har träffat både som säljare/köpare. Väldigt engagerad, trevlig, målinriktad samt ärlig. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Grev Turegatan 80

28 sep 2021

"Blev rekommenderad Erik från en vän och kan inte annat än att säga jag är helnöjd! Han var väldigt hjälpsam från första mötet och under hela processen. Framförallt kändes han väldigt lugn, pålitlig och kunnig - vilket fick mig att känna att jag var i trygga händer. Kommer definitivt anlita honom ..."
"Blev rekommenderad Erik från en vän och kan inte annat än att säga jag är helnöjd! Han var väldigt hjälpsam från första mötet och under hela processen. Framförallt kändes han väldigt lugn, pålitlig och kunnig - vilket fick mig att känna att jag var i trygga händer. Kommer definitivt anlita honom igen och kan varmt rekommendera honom till någon annan som är i försäljningstankar."
Läs mer
säljare på Artillerigatan 65

08 sep 2021

"Erika, gör det igen!!!
Skämtsida, sist när jag sålde med Erik gick det på tok för snabbt när jag skrev min rekommendation och som ni märker har jag sålt med han ännu en gång för att han helt enkelt är grym!
Allt är extremt proffsigt, inga långsamma puckar utan han kör sin grej och levererar!"
"Erika, gör det igen!!!
Skämtsida, sist när jag sålde med Erik gick det på tok för snabbt när jag skrev min rekommendation och som ni märker har jag sålt med han ännu en gång för att han helt enkelt är grym!
Allt är extremt proffsigt, inga långsamma puckar utan han kör sin grej och levererar!"
Läs mer
säljare på Tegnérgatan 55D

01 sep 2021

"Erik är otroligt proffsig och kunnig! Jag har både sålt och köpt av Erik och kommer definitivt att använda mig av honom igen. Kan varmt rekommendera Erik!"
säljare på Skeppargatan 94

20 aug 2021

"Sökte på nätet om en mäklare som kunde området och våran förening…. då dök Erik Frisks namn upp. Omdömena visade sig vara riktiga och vi är jättenöjda med slutresultatet. Ett stort plus till anlitade fotografen som verkligen kunde ta bra bilder och som lyfte fram lägenheten och alla detaljer på e..."
"Sökte på nätet om en mäklare som kunde området och våran förening…. då dök Erik Frisks namn upp. Omdömena visade sig vara riktiga och vi är jättenöjda med slutresultatet. Ett stort plus till anlitade fotografen som verkligen kunde ta bra bilder och som lyfte fram lägenheten och alla detaljer på ett bra och optimalt sätt.
Berth och Annelie"
Läs mer
säljare på Nybrogatan 68

25 jun 2021

"Rekommenderar starkt Erik! Väldigt professionell, rolig, trevlig och kunnig. Hörde av sig under hela processen och fick mig att känna mig lugn. Är bombsäker på att jag inte sålt för samma pris om det inte var för Erik. Vänner har både sålt och köpt av honom, det var så jag fick rekommendationen. ..."
"Rekommenderar starkt Erik! Väldigt professionell, rolig, trevlig och kunnig. Hörde av sig under hela processen och fick mig att känna mig lugn. Är bombsäker på att jag inte sålt för samma pris om det inte var för Erik. Vänner har både sålt och köpt av honom, det var så jag fick rekommendationen. Kommer definitivt höra av mig när det är dags att sälja nästa lägenhet."
Läs mer
säljare på Kommendörsgatan 33A

24 jun 2021

"Erik är en spektakulär mäklare med mycket karisma. Finns ingen jag hellre hade låtit sälja vår bostad än just honom. Han har fått alla våra uppdrag vi haft på tidigare bostäder och vi har inga planer på att byta ut honom. Vill ni ha en grym mäklare som alltid är nåbar och uppmärksam så ska ni def..."
"Erik är en spektakulär mäklare med mycket karisma. Finns ingen jag hellre hade låtit sälja vår bostad än just honom. Han har fått alla våra uppdrag vi haft på tidigare bostäder och vi har inga planer på att byta ut honom. Vill ni ha en grym mäklare som alltid är nåbar och uppmärksam så ska ni deffinitivt välja Erik Frisk. "
Läs mer
säljare på Östermalmsgatan 84B

14 maj 2021

"Både köpt och sålt av Erik och varit lika nöjd på båda sidor av bordet. Går above-and-beyond för att alla inblandade ska känna sig nöjda, vilket känns genom hela processen oavsett sida. Kan varmt rekommendera och kommer definitivt att använda mig av Erik igen! "
"Både köpt och sålt av Erik och varit lika nöjd på båda sidor av bordet. Går above-and-beyond för att alla inblandade ska känna sig nöjda, vilket känns genom hela processen oavsett sida. Kan varmt rekommendera och kommer definitivt att använda mig av Erik igen! "
Läs mer
säljare på Dalagatan 74A

20 apr 2021

"
Jag är sååå nöjd över Erik. Han har varit professionell, lyhörd och kunnig. Väldigt stort fokus och engagemang. Även fast jag har varit en extremt jobbig säljare. Fantastiskt bra upplägg och bästa tänkbara resultat! Rekommenderar Erik till alla som ska sälja. Kungen på Östermalm!!! "
"
Jag är sååå nöjd över Erik. Han har varit professionell, lyhörd och kunnig. Väldigt stort fokus och engagemang. Även fast jag har varit en extremt jobbig säljare. Fantastiskt bra upplägg och bästa tänkbara resultat! Rekommenderar Erik till alla som ska sälja. Kungen på Östermalm!!! "
Läs mer
säljare på Nybrogatan 66

19 apr 2021

"Erik var väldigt engagerad och höll mig hela tiden uppdaterad under hela processen. Han känns pålitlig och rutinerad och ger en väldigt professionell känsla. Kan varmt rekommendera Erik till alla som sitter i säljtankar. "
säljare på Storgatan 12A

13 apr 2021

"Använt Erik vid tidigare tillfällen och alltid supernöjd då jag vet att han alltid gör sitt yttersta för att alla inblandade ska bli så nöjda som möjligt. Kan varmt rekommendera Mr Frisk! "
säljare på Danderydsgatan 28B

09 apr 2021

"Great help and service from Erik! Highly engaged, went extra-mile for us, also smart and honest at the same time. Highly recommend!"
säljare på Artillerigatan 65

25 mar 2021

"I believe that people who are passionate about their work and honest with it are the best. Erik is always willing to go the extra mile, always with enthusiasm."
säljare på Upplandsgatan 48

23 mar 2021

"Helt klockren, hela vägen!"
säljare på Grev Turegatan 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
29

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
209 992 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
227 av 234 säljare
Erik satte rätt förväntningar på slutpriset
199 av 232 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
231 av 234 säljare
Erik var tydlig och höll mig uppdaterad
232 av 235 säljare

Erik på kartan.

315 tidigare bostäder
6 bostäder till salu
235 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Bostäder

16 500 000 kr
3,5 rum, 115 m²
143 478 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 609 kr/mån
7 500 000 kr
2 rum, 53 m²
141 509 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 761 kr/mån
6 800 000 kr
2 rum, 50 m²
136 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 264 kr/mån
6 500 000 kr
3 rum, 62 m²
104 838 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 494 kr/mån
7 500 000 kr
2 rum, 68 m²
110 294 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 498 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

8 050 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 550 000 kr
3 rum, 55 m²
Utropspris: 7 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Professionell från början till slut, vi är så nöjda och lägenheten såldes efter första visningen!"
8 100 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 600 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 7 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Södermalm
3 rum, 88,5 m²
4 980 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 180 000 kr
2 rum, 42,5 m²
Utropspris: 4 800 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Östermalm
3 rum, 80 m²
Utropspris: 12 000 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.