Emil Sångberg

Profilbild för Emil Sångberg
Emil Sångberg
4.8 / 5
(56 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
16 st
3 st
14 530 000 kr

Bakgrund

Emil Sångberg jobbar på Norrlandsmäklarna och är registrerad mäklare sedan 2022-03-11. Emil har fått in 3 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Emil har enligt vår statistik haft 11 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 10 965 000 kr.

Presentation

För mig är det här en livsstil och en sport, och det kommer du märka i och med att jag alltid kommer att göra mer än vad du förväntar dig av en mäklare. För mig är endast det bästa bra nog, och det är endast då mina säljare är helt nöjda som jag vet att vi har åstadkommit en lyckad försäljning. Jag är alltid tillgänglig, vardag som helg, tidiga morgnar och sena kvällar.
Det är du som ska sälja din bostad och jag förmedlar den bara, så för mig är det en självklarhet att du som säljare ska vara delaktig i processen och att det är just era önskemål som står i fokus, sedan gör jag mitt yttersta för att era önskemål ska blir verklighet.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

fjärde kvartalet 2022

Säljare om Emil.

31 jan 2024

"Andra gången jag använder mig av Emil och lika nöjd nu som jag var då. Alltid bra bemötande och kreativ i lösningar på situationer. Uppriktig och väldigt diplomatisk måste jag ge honom. /Kent"
säljare på Överhogdal 722

31 jan 2024

"Emil tog hand om allt, och jag är helnöjd med hans insatts. Trots trög marknad så fick han det sålt till pris som var över min förväntan. Har känt mig trygg med Emil hela tiden, engagerad, tydlig, och flitig!"
säljare på Hedsjövägen 4

29 jan 2024

"Mäklaren kan verkligen rekommenderas.
Supertrevlig och skötte våran hus försäljning på bästa sätt."
säljare på Fuxvägen 22

29 nov 2023

"Motiverad, engagerad, ambitiös & trevlig. Tar alla bollar på volley. "
säljare på Nackstavägen 50A

19 nov 2023

"Energisk, måldriven, och öppen för ideer. Rekommenderar gärna Emil till alla jag känner."
säljare på Torps-Viken 146

17 nov 2023

"Emil,
fick uppdraget att sälja vår lgh i Granlo Sundsvall.
Vi tyckte säkert som alla övriga som sålde då att allt var segt & en trög marknad. Otur för Emils bedömning, just utifrån förutsättningarna har vi bedömt att Emil varit arbetsam en slitvarg i motvind.
Alltid strålande humör & tack vare ho..."
"Emil,
fick uppdraget att sälja vår lgh i Granlo Sundsvall.
Vi tyckte säkert som alla övriga som sålde då att allt var segt & en trög marknad. Otur för Emils bedömning, just utifrån förutsättningarna har vi bedömt att Emil varit arbetsam en slitvarg i motvind.
Alltid strålande humör & tack vare honom ett perfekt avslut för vår del."
Läs mer
säljare på Västra vägen 62C

04 okt 2023

"Smidigt då mäklaren hade direktkontakt med vår tillfälliga hyresgäst inför visningar."
säljare på Bågevägen 43D

25 sep 2023

"Emil var hela tiden lättillgänglig. Återkom alltid snabbt om han var upptagen när jag sökte honom. Uppdaterade mig hela tiden om vad som hände.
Mycket nöjd med honom och rekommenderar honom gärna."
säljare på Kävsta 113

24 aug 2023

"Emil är genuin. Han vet hur den här branschen. Funkar . Han vet vad han vill. Och hur man lägger upp allt strategiskt. För att få sälja. En lägenhet. Han är ödmjuk. Och bryr sig verkligen om dom Han säljer åt men även köparen. Av lägenheten.han är helt enkelt en . Lysande mäklare. "
"Emil är genuin. Han vet hur den här branschen. Funkar . Han vet vad han vill. Och hur man lägger upp allt strategiskt. För att få sälja. En lägenhet. Han är ödmjuk. Och bryr sig verkligen om dom Han säljer åt men även köparen. Av lägenheten.han är helt enkelt en . Lysande mäklare. "
Läs mer
säljare på Klippgatan 5

03 aug 2023

"I en tuff marknad och med högt utgångspris på lägenheten fick Emil både mig som säljare och köparen att känna sig nöjda. Jag kunde nå Emil 24/7h och fick uppdateringar om det minsta lilla. Detta gjorde att man kände sig trygg i alla lägen.
Vill ni ha en mäklare som gör det lilla extra rekommende..."
"I en tuff marknad och med högt utgångspris på lägenheten fick Emil både mig som säljare och köparen att känna sig nöjda. Jag kunde nå Emil 24/7h och fick uppdateringar om det minsta lilla. Detta gjorde att man kände sig trygg i alla lägen.
Vill ni ha en mäklare som gör det lilla extra rekommenderar jag Emil! "
Läs mer
säljare på Storgatan 57A

01 aug 2023

"Vi är väldigt nöjd med Emil Sångberg insats vid försäljningen av vår stuga.
Kompetent, noggrann och höll en bra information och uppföljning hela vägen.
Emeli Forsström & Lars Norlin "
säljare på Stora Bandsjön 518

24 jul 2023

"Vi är helt nöjda med mäklarens insats vid försäljningen"
säljare på Boda 291

24 maj 2023

"Mäklaren höll mig hela tiden uppdaterad och alltid lätt att få kontakt mex"
säljare på Tjädervägen 21

17 maj 2023

"Emil kontaktade mig långt innan jag hade planer på att sälja min lägenhet för att det fanns en efterfrågan på lägenheter i mitt område. När det började bli aktuellt för mig att sälja min lägenhet så återtog jag kontakten med honom och gav honom uppdraget. Emil visste hela tiden förutsättningarna,..."
"Emil kontaktade mig långt innan jag hade planer på att sälja min lägenhet för att det fanns en efterfrågan på lägenheter i mitt område. När det började bli aktuellt för mig att sälja min lägenhet så återtog jag kontakten med honom och gav honom uppdraget. Emil visste hela tiden förutsättningarna, och jobbade utefter dom. Han höll mig uppdaterad gällande intresset av min lägenhet, och där jag äntligen kunde meddela honom att det var dags att sälja så bokade han in en visningstid och inom loppet av 5 dagar var affären klar och lägenheten blev såld till utgångspriset! Jag är supernöjd!"
Läs mer
säljare på Vikingavägen 55A

08 maj 2023

"En tillmötesgående mäklare som är bra på att hålla kontakten, ärliga och tydliga riktlinjer. En värd mäklare att anlita "
säljare på Korstavägen 4D

31 mar 2023

"Flitig och driven ung herre, som hittade lösningar i en svår marknadstid för husförsäljningar. Där andra hus i omgivningen länge stod osålda blev mitt hus faktiskt sålt till en väl passande köpare som fick det hus köparen var ute efter."
säljare på Havsörnsvägen 17

05 mar 2023

"Har träffat många mäklare och Emil kan jag bara ge goda poäng, Bra värderings insikt. Emil ringde upp random folk i vårt bostadsområde och fick tag i mig. Jag hade behov att flytta pga svårt att gå i trappor (ingen hiss, tre våningsplan) men jag hade inte kommit till skott att flytta till ett bät..."
"Har träffat många mäklare och Emil kan jag bara ge goda poäng, Bra värderings insikt. Emil ringde upp random folk i vårt bostadsområde och fick tag i mig. Jag hade behov att flytta pga svårt att gå i trappor (ingen hiss, tre våningsplan) men jag hade inte kommit till skott att flytta till ett bättre boende. Jag kan tacka Emil som jag fick ett bra telefonsamtal som fick mej att göra denna försäljningen på ett professionellt sätt som han ställde upp med. Jag ger tio stjärnor av tio. Bra gjort Emil och lycka till "
Läs mer
säljare på Västra vägen 66D

03 mar 2023

"Inte alla mäklare som kan sälja en sommarstuga mitt i iskalla vintern och med ca 70 cm snö men de fixade Emil galant :) "
säljare på Sanna 320

14 feb 2023

"Vi är helnöjda med Emil som mäklare han är omhändertagande och genuint intresserad att allt blir bra igenom hela försäljningen, Emil sålde lägenheten snabbt fast det är kristider och det är imponerande "
säljare på Haparandavägen 13

11 feb 2023

"Var supernöjd med Emil, Rekommenderas varmt=)"
säljare på Medborgargatan 71

14 dec 2022

"En mäklare som förstår kunden och är väldigt lyhörd vad mitt mål var med försäljning och förstod mitt resonemang. En mäklare som är uppdaterad och väl insatt. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Fogdevägen 6

27 nov 2022

"Mycket nöjd med Emil. Alltid tillgänglig, trevlig och engagerad. "
säljare på Rosenvägen 5

04 nov 2022

"Emil sålde lägenheten snabbt och smidigt till ett pris som jag var nöjd med."
säljare på Bågevägen 25B

26 okt 2022

"Man säljer ju inte hus varje dag och jag har aldrig sålt via mäklare tidigare så detta var en helt ny erfarenhet för mig. Jag fick via Hittamäklare två mäklare att välja mellan och efter moget övervägande valde jag Emil. Han gav ett bra intryck som andades trygghet och trovärdighet. Jag upplevde ..."
"Man säljer ju inte hus varje dag och jag har aldrig sålt via mäklare tidigare så detta var en helt ny erfarenhet för mig. Jag fick via Hittamäklare två mäklare att välja mellan och efter moget övervägande valde jag Emil. Han gav ett bra intryck som andades trygghet och trovärdighet. Jag upplevde honom som mycket kunnig och i stort sett allt han informerade om i början slog också in, inklusive slutpriset. Han höll mig hela tiden informerad utan att på något sätt vara överdriven. När vi kom till slutskedet fick jag all den information jag behövde för att ta ett beslut vilket visade sig vara helt enligt mitt önskemål. Det blev verkligen rätt köpare. Jag skulle absolut rekommendera Emil om jag blev rådfrågan och skulle jag en gång till ställas inför att sälja ett hus skulle jag tveklöst söka upp honom."
Läs mer
säljare på Kapellvägen 18

19 okt 2022

"Allt har gått smidigt trots att jag sålde en bostad på annan ort än där jag bor, med 12mil mellan. Slutpriset blev något lägre än vad vi hoppats på, än värderingen, men mycket hände med räntorna på kort tid under försäljningsperioden och marknaden stannade av lite. Emil gav inte upp för det och k..."
"Allt har gått smidigt trots att jag sålde en bostad på annan ort än där jag bor, med 12mil mellan. Slutpriset blev något lägre än vad vi hoppats på, än värderingen, men mycket hände med räntorna på kort tid under försäljningsperioden och marknaden stannade av lite. Emil gav inte upp för det och kämpade på med att få till ett avslut."
Läs mer
säljare på Riksgatan 1

26 sep 2022

"Väldigt bra jobbat i en mycket komplicerad marknadssituation (sept 2022)"
säljare på Kungsvägen 5

09 sep 2022

"Bra trevlig å kompetent "
säljare på Byn 753

09 sep 2022

"Lägenheten blev såld innan visning till ett bra pris. Bra jobbat av mäklaren! "
säljare på Vikingavägen 49B

30 aug 2022

"Vi är jätte nöjda med Emils arbete! Han är alltid tillgänglig, håller oss uppdaterade om läget och i lyssnar för våra tankar och frågor. Vi rekommenderar verkligen Emil som mäklare! "
säljare på Storgatan 63A

15 aug 2022

"Vi var väldigt nöjda med Emil. Kunnig, lätt att få tag på, väldigt hjälpsam."
säljare på Baldersvägen 60

23 jun 2022

"Har fungerat alldeles utmärkt och är nöjd med det slutresultat som Emil erbjöd och slutförde vid försäljning av 28c.
Önskar en trevlig sommar./Stig. "
säljare på Bäckebovägen 28C

16 jun 2022

"Jätte bra lätt att få kontakt med."
säljare på Haparandavägen 145

13 maj 2022

"Super nöjd med Emil som mäklare!
Lyhörd till mina tankar.
Svarar alltid i telefon och toppen på att återkoppla! "
säljare på Bäckebovägen 18C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
6
Lägenhet
3
Fritidshus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
3
Försäljningar
11
Försäljningsvärde
10 965 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
52 av 55 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
51 av 53 säljare
Emil var tydlig och höll mig uppdaterad
56 av 56 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Emil på kartan.

90 tidigare bostäder
12 bostäder till salu
56 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Bostäder

450 000 kr
5 rum, 90 m²
5 000 kr/m²
Villa, Sundsvall
450 000 kr
1 rum, 19 m²
23 684 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
1 248 kr/mån
695 000 kr
3 rum, 46 m²
15 108 kr/m²
Fritidshus, Timrå
795 000 kr
3 rum, 75,5 m²
10 600 kr/m²
Lägenhet, Timrå
3 992 kr/mån
395 000 kr
4 rum, 96 m²
4 114 kr/m²
Villa, Sundsvall

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Alby
2 rum, 49 m²
Utropspris: 195 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Granlo
2 rum, 65 m²
Utropspris: 895 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Granloholm
1 rum, 45,5 m²
830 000 kr
Fritidshus Tynderö
+ 35 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 400 000 kr
Villa Alnön
-795 000 kr
8 rum, 156 m²
Utropspris: 2 195 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.