Ellie Knutsson Olsrup

Profilbild för Ellie Knutsson Olsrup
Säljarfavorit
Ellie Knutsson Olsrup
4.9 / 5
(133 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
65 st
32 st
225 670 000 kr

Bakgrund

Ellie Knutsson Olsrup jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2021-02-17. Ellie har fått in 32 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2023. Ellie har enligt vår statistik haft 35 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 101 065 000 kr.

Presentation

Min ambition är att med helhjärtat engagemang och noggrannhet vägleda dig genom ditt livs kanske viktigaste affär. Jag motiveras av att alltid prestera mitt allra yttersta i varje moment för att kunna optimera försäljningen efter dina önskemål och ge dig det bästa slutresultatet. När du anlitar mig som din fastighetsmäklare får du full fokus och en trygg hand vid varje steg.

Jag strävar efter att ständigt överträffa dina förväntningar för att du ska bli mer än nöjd. Med kunskap, tillgänglighet och transparens genom hela processen, är jag övertygad om att nå vårt gemensamma mål!

Med flera års bakgrund i branschen, som både mäklarassistent och kundservicemedarbetare på mäklarkontor, har jag en gedigen erfarenhet inom alla olika områden i försäljningsprocessen, och vet vad som skapar förutsättningarna för att nå det högsta slutpriset för din bostad.

Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag gärna mer om hur jag gör för att just du ska få en så framgångsrik försäljning som möjligt!

070-723 44 77
ellie.olsrup@erikolsson.se

Prisad mäklare.

Säljare om Ellie.

07 nov 2023

"Ellie har varit jätte bra att ha att göra med. Hade tre mäklare som fick komma och presentera sig och värdera min lägenhet. Men fastnade direkt för Ellie. Hon har jätte bra koll på hela processen och ser till att jag får den information som behövs och förklarar allt väldigt bra. Känt mig lugn och..."
"Ellie har varit jätte bra att ha att göra med. Hade tre mäklare som fick komma och presentera sig och värdera min lägenhet. Men fastnade direkt för Ellie. Hon har jätte bra koll på hela processen och ser till att jag får den information som behövs och förklarar allt väldigt bra. Känt mig lugn och trygg i hela processen. "
Läs mer
säljare på Övägen 4B

05 nov 2023

"Hade inte ens lagt ut lägenheten för allmänheten innan jag fick de budet jag ville ha detta säger allt "
säljare på Rosengrens gata 21

03 nov 2023

"Väldigt framåtriktad mäklare med god kännedom om branschen och otrolig snabb respons. Var tillgänglig princip dygnet runt, något som uppskattas. Tålamod och ett gediget intresse för det hon gör"
säljare på Magasinsgatan 7A

26 okt 2023

"Ellie var för oss en riktig tillgång och en superduktig mäklare!
Hon såg till att vara mycket väl insatt i vår bostadsrättsförening och dess ekonomi.
Hon ingav redan vid första mötet ett stort förtroende och visade stor seriositet.
Hon var mycket lätt att få kontakt med under hela processen oc..."
"Ellie var för oss en riktig tillgång och en superduktig mäklare!
Hon såg till att vara mycket väl insatt i vår bostadsrättsförening och dess ekonomi.
Hon ingav redan vid första mötet ett stort förtroende och visade stor seriositet.
Hon var mycket lätt att få kontakt med under hela processen och hon hörde av sig frekvent för uppdateringar.
Ellie var hela tiden mån om att följa våra önskningar men var heller inte rädd för att komma med rekommendationer och hennes egen syn på utgångspris, tidpunkt för visning, annonstyp och mycket annat.
Hon jobbade mycket och ihärdigt med de få intressenter som vi hade på vår lägenhet och det gav resultat och, trots den rådande marknaden, kom vi till avslut inom en kort tid.
Vi upplever Ellie som en mycket seriös mäklare och skulle gärna anlita henne igen och, vi skulle också gärna vilja vara köpare med Ellie som säljande mäklare, det skulle kännas tryggt!
"
Läs mer
säljare på Korsörvägen 22A

25 okt 2023

"Ellie is an amazing realtor to work with. Very informative, always keep us updated and we could see she put effort into making the process quick, convenient for us and of course the most important is she was able to make the deal we wanted in very short time so we're completely satisfied working ..."
"Ellie is an amazing realtor to work with. Very informative, always keep us updated and we could see she put effort into making the process quick, convenient for us and of course the most important is she was able to make the deal we wanted in very short time so we're completely satisfied working with her. I highly recommend her!"
Läs mer
säljare på Föreningsgatan 71

26 sep 2023

"Ellie är strukturerad, kommunikativ och engagerad Alltid snabb att återkomma om nästa steg. Hon hade en tydlig och bra strategi kring försäljningen. Vidare är hon påläst och kunnig vilket gör att frågeställningarna hanterades smidigt under hela försäljningsprocessen.
Jag kan varmt rekommendera E..."
"Ellie är strukturerad, kommunikativ och engagerad Alltid snabb att återkomma om nästa steg. Hon hade en tydlig och bra strategi kring försäljningen. Vidare är hon påläst och kunnig vilket gör att frågeställningarna hanterades smidigt under hela försäljningsprocessen.
Jag kan varmt rekommendera Ellie. "
Läs mer
säljare på Birger Jarlsgatan 26

16 sep 2023

"Supernöjd! Rekommenderar verkligen Ellie"
säljare på Henrik Wranérsgatan 1B

13 sep 2023

"Det som ingen kan styra över det är hur marknaden är när man ska sälja. Mäklaren skötte allting till våran belåtenhet."
säljare på Lilla Varvsgatan 21D

10 sep 2023

"Ellie är en kompetent och skicklig mäklare som har en väldigt hög servicenivå. Hon var väldigt aktiv och engagerad på ett behagligt sätt. Visade alltid intresse och omtanke och var skicklig på att bara höra av sig med ett enkelt sms för att upprätthålla kontakten. Hon läste av mig som köpare när ..."
"Ellie är en kompetent och skicklig mäklare som har en väldigt hög servicenivå. Hon var väldigt aktiv och engagerad på ett behagligt sätt. Visade alltid intresse och omtanke och var skicklig på att bara höra av sig med ett enkelt sms för att upprätthålla kontakten. Hon läste av mig som köpare när det var lämpligt att höra av sig. Hon vara alltid tillgänglig och en god rådgivare. "
Läs mer
säljare på Vaktgatan 8

09 sep 2023

"Ellie är så duktig och engagerad och återkopplar hela tiden.
Kan sjöstaden utantill "
säljare på Formgatan 25

29 aug 2023

"Hon är kompetent, lyssnar av mig som kund, driver processen framåt, tydlig och tillgänglig för frågor. "
säljare på Tärningholmsgatan 1

22 aug 2023

"Mycket sympatisk och kunnig mäklare.
Kände till området väl där vi bor.
Lämnade feedback snabbt och var mycket engagerad.
Kan verkligen rekommendera Ellie Knutsson Olstrup"
säljare på Rosengrens gata 7A

22 aug 2023

"Ellie är en otroligt skicklig mäklare! Den mest proaktiva mäklaren jag träffat och väldigt skarp! "
säljare på Packhusgatan 29

08 aug 2023

"Ellie har under hela vår försäljningsprocess legat steget före, noggrant informerat oss om spekulanter, samt om eventuella nästa steg i det fall bud inte skulle inkomma. Ellie har ett sällsynt fint och förtroendegivande bemötande, samtidigt som hon är tydlig och enkel i sitt sätt att kommunicera...."
"Ellie har under hela vår försäljningsprocess legat steget före, noggrant informerat oss om spekulanter, samt om eventuella nästa steg i det fall bud inte skulle inkomma. Ellie har ett sällsynt fint och förtroendegivande bemötande, samtidigt som hon är tydlig och enkel i sitt sätt att kommunicera. Vi upplevde även Ellie som lyhörd inför våra funderingar och åsikter, samtidigt som hon ständigt kom med värdefull input och vägledning. Ellie är dessutom väldigt snabb med att återkoppla till både oss och kunder, och det kändes verkligen som att hon hela tiden gjorde det där lilla extra för att få sålt just vår lägenhet. Vi är OTROLIGT tacksamma gentemot Ellie och vi båda tvivlar faktiskt på att vår lägenhet hade blivit såld utan hennes insats. "
Läs mer
säljare på Dockgatan 43

25 jul 2023

"Ellie har varit mycket proffsig genom hela processen och levde upp till alla förväntningar. Från vårt första möte till att avtal signerades så har hon varit tillgänglig för att svara på frågor och hjälpa oss genom försäljningen. Jag kan verkligen rekommendera Ellie till alla som letar efter Malmö..."
"Ellie har varit mycket proffsig genom hela processen och levde upp till alla förväntningar. Från vårt första möte till att avtal signerades så har hon varit tillgänglig för att svara på frågor och hjälpa oss genom försäljningen. Jag kan verkligen rekommendera Ellie till alla som letar efter Malmö och Lunds bästa mäklare. Ellie är rutinerad och driven med gedigen erfarenhet och det märktes verkligen i försäljningen och på köparen till lägenheten. "
Läs mer
säljare på Södra Esplanaden 20B

24 jul 2023

"Otroliga Ellie, personlighet och kännedom om området såväl som förening och lägenhet.
Återkopplade och fanns tillgänglig alltid."
säljare på Limhamns Stationsväg 22

21 jul 2023

"Jag är mycket nöjd med Ellie som mäklare i alla skeden från att jag inledningsvis funderade på att sälja min bostad till skarpt läge med upplägg för försäljning, annonsering, visning, budgivning och slutligen en lyckad försäljning under mycket kort tid. Ellies styrkor som gör att hon utmärker sig..."
"Jag är mycket nöjd med Ellie som mäklare i alla skeden från att jag inledningsvis funderade på att sälja min bostad till skarpt läge med upplägg för försäljning, annonsering, visning, budgivning och slutligen en lyckad försäljning under mycket kort tid. Ellies styrkor som gör att hon utmärker sig bland andra mäklare är hennes mycket tydliga kommunikation, extremt höga tillgänglighet, snabbheten och att hon visar en stor förståelse för mig som kund. Jag kan verkligen rekommendera Ellie som ser möjligheter och har ett arbetssätt med mycket hög kvalitet. En toppmäklare!"
Läs mer
säljare på Västra Varvsgatan 11A

21 jul 2023

"Jag är så nöjd med Ellie! Otroligt duktig och proffsig mäklare som jag kommer anlita alla gånger jag säljer. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 6

09 jul 2023

"Vi kommer att rekommendera Ellie till vänner och bekanta. Vi är så nöjda! Så proffsigt skött.
Vi blev så omhändertagna och hela tiden uppdaterade. "
säljare på Rosengrens gata 3B

08 jul 2023

"Ellie är en professionell och förtroendeingivande mäklare som är väldigt skicklig. Vi träffade Ellie i samband med en visning där vi snabbt kände att hon är en mäklare som vi vill jobba med. Hela processen med vår försäljning har gått snabbt och smidig tack vare Ellies tidsplanering. Vi har allti..."
"Ellie är en professionell och förtroendeingivande mäklare som är väldigt skicklig. Vi träffade Ellie i samband med en visning där vi snabbt kände att hon är en mäklare som vi vill jobba med. Hela processen med vår försäljning har gått snabbt och smidig tack vare Ellies tidsplanering. Vi har alltid fått koncis och snabb återkoppling kring varje moment som har fått oss säljare att känna oss insatta men även delaktiga. Oavsett fråga får man alltid återkoppling av Ellie. Ellie är en mäklare som man vill ha fortsatt samarbete för kommande försäljningar eller köp!"
Läs mer
säljare på Köpenhamnsvägen 41C

07 jul 2023

"Ellie gav ett tryggt och påläst intryck från start. Hon hade i förväg tagit reda på relevant information om Bostadsrättsföreningen. Hon var under processens gång lyhörd för våra önskemål. Hon följde upp med alla intressenter efter varje visning och höll oss uppdaterade längs hela processen. Vi är..."
"Ellie gav ett tryggt och påläst intryck från start. Hon hade i förväg tagit reda på relevant information om Bostadsrättsföreningen. Hon var under processens gång lyhörd för våra önskemål. Hon följde upp med alla intressenter efter varje visning och höll oss uppdaterade längs hela processen. Vi är mycket nöjda med Ellies insats och även med slutpriset utifrån rådande marknadsläge."
Läs mer
säljare på Pilåkersvägen 5B

02 jul 2023

"Vi är mycket nöjda med allt, rekommenderas varmt"
säljare på Glasbrukskajen 10C

26 jun 2023

"Ellie var en fantastisk mäklare, väldigt kunnig och även lyhörd och lyssnade på önskemål. "
säljare på Formgatan 25

24 jun 2023

"En mycket duktig mäklare och jag har enbart positiva omdömen. Jag rekommenderar henne starkt och varmt."
säljare på Tre Högars väg 70B

20 jun 2023

"Ellie är fantastisk- lyhörd och engagerad! I en svår marknad gjorde hon sitt yttersta trots vår oro för att inte få sålt. Vi är verkligen supernöjda och rekommenderar henne till alla! En mäklare som jobbar stenhårt många timmar på dygnet. Tack Ellie! "
"Ellie är fantastisk- lyhörd och engagerad! I en svår marknad gjorde hon sitt yttersta trots vår oro för att inte få sålt. Vi är verkligen supernöjda och rekommenderar henne till alla! En mäklare som jobbar stenhårt många timmar på dygnet. Tack Ellie! "
Läs mer
säljare på Lovartsgatan 3

08 jun 2023

"Väldigt duktig, lyhörd, engagerad och ärlig mäklare. Är supernöjd med mäklaren och kan verkligen rekommendera henne till andra kunder!"
säljare på Glasbrukskajen 2A

08 jun 2023

"Alltid tillgänglig via mobil eller SMS. Allt fungerade klockrent med absolut högsta betyg. Stark rekomendering!!!"
säljare på Berguvsgatan 2A

26 maj 2023

"Engagerad och duktig på att informera löpande hur allt fortskred. "
säljare på Rosengrens gata 3B

29 apr 2023

"Vi är så fantastiskt nöjda med att vi valde att sälja med Ellie! Hon guidade oss rätt och hjälpte till i alla skeden. Kommer definitivt att anlita henne igen om behovet uppstår! "
säljare på Formgatan 27

29 apr 2023

"Mycket duktig, bra återkoppling hela tiden."
säljare på Glasbrukskajen 10B

27 apr 2023

"Kan varmt rekommendera Ellie! Supertrevlig och kompetent mäklare som ger 100%. Otroligt nöjd med hela processen från första kontakt till försäljning. Uppskattar verkligen att kommunikationen var så lättsam, öppen, och ärlig. Kommer absolut att vända mig till Ellie vid framtida bostadsaffärer. "
"Kan varmt rekommendera Ellie! Supertrevlig och kompetent mäklare som ger 100%. Otroligt nöjd med hela processen från första kontakt till försäljning. Uppskattar verkligen att kommunikationen var så lättsam, öppen, och ärlig. Kommer absolut att vända mig till Ellie vid framtida bostadsaffärer. "
Läs mer
säljare på Ellstorpsgatan 5C

27 apr 2023

"Engagerad medarbetare som Ni skall vara rädda om"
säljare på Lovartsgatan 3

24 apr 2023

"Kunde inte varit bättre."
säljare på Isbergs gata 8A

24 apr 2023

"Ellie Knutsson Olsrup är professionell och glad super trevlig mäklare som verkligen levde upp till våra förväntningar. Höll oss uppdaterade hela tiden."
säljare på Barlastgatan 53

06 apr 2023

"Mycket nöjd med försäljningen. Ellie är personlig, engagerad, lyhörd, lätt att nå, ringer tillbaka, återkopplar som lovat osv. Precis som en mäklare skall vara.
Fick pris som önskat.
Toppbetyg! Rekommenderar varmt. "
säljare på Packhusgatan 21B

25 mar 2023

"Mycket trevlig, mycket energisk och engagerad. "
säljare på Geijersgatan 1A

21 mar 2023

"Ellie var absolut och innerligt kompetent i sitt yrke som mäklare. Har bara väldigt positiv upplevelse av henne. Allting var bara så bra hela vägen tillsammans med henne, både att rådfråga och kände stort förtroende för hennes utomordentliga kunnande.
Hon var både kvick i tanken, saker och ting ..."
"Ellie var absolut och innerligt kompetent i sitt yrke som mäklare. Har bara väldigt positiv upplevelse av henne. Allting var bara så bra hela vägen tillsammans med henne, både att rådfråga och kände stort förtroende för hennes utomordentliga kunnande.
Hon var både kvick i tanken, saker och ting hände som det skulle och som kund var man bara helt lugn och trygg.
Våra varmaste rekommendationer!
Vänliga hälsningar
Eva och Jan Nielsen"
Läs mer
säljare på Sundholmsgatan 4

13 mar 2023

"Redan från start var Ellie ett självklart val, hon är proffsig, driven och lyhörd. Kan varmt rekommendera Ellie."
säljare på Floravägen 98

09 mar 2023

"Vi vill rikta ett stort tack till Ellie Knutsson Olsrup för ett gott samarbete. En mäklare som genom hela processen visat trygghet, kompetens och engagemang utöver det vanliga. Hon har inte enbart hjälpt oss med försäljningen av vår lägenhet utan också varit en stor stöttepelare i sökandet efter ..."
"Vi vill rikta ett stort tack till Ellie Knutsson Olsrup för ett gott samarbete. En mäklare som genom hela processen visat trygghet, kompetens och engagemang utöver det vanliga. Hon har inte enbart hjälpt oss med försäljningen av vår lägenhet utan också varit en stor stöttepelare i sökandet efter vårt drömhus. Ett sökande som pågått i nästan 2 år. Vi kommer med glädje att rekommendera Ellie som mäklare till våra nära och kära. Återigen tack! "
Läs mer
säljare på Hallenborgs gata 18A

02 mar 2023

"Ellie är väldig positiv, professionell, trevlig och lättillgänglig.
Hjälpt oss även med köp av det nya.
Tydlig, pålitlig och gjorde att vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Barlastgatan 4

13 feb 2023

"Ellie har varit fantastiskt bra genom hela processen och alltid förklarat alla steg och varit lyhörd för frågor samt gett bra råd under tiden. Jag rekommenderar henne varmt!"
säljare på Amiralsgatan 41B

06 feb 2023

"Even though real estate market was tough, Ellie did her best to sell the apartment at the best possible terms. Super proffesional and very nice as a person, always stayed positive and optimitisc. It was a pleaserue to work with her! "
säljare på Betonggatan 1

04 feb 2023

"Ellie är grym, detta är andra gången vi anlitat henne. Hon gör ett gediget jobb, det är bara att åka med. "
säljare på Lovartsgatan 3

26 jan 2023

"Mycket mycket nöjda! Fick ständigt uppdateringar och var jättelätt att få kontakt med under hela processen. Kände oss hela tiden med på vad som hänt/hände och planen framåt. Va mycket lyhörd till våra frågor och funderingar. Kändes tryggt hela vägen med Ellie trots en kall marknad. Rekommenderar..."
"Mycket mycket nöjda! Fick ständigt uppdateringar och var jättelätt att få kontakt med under hela processen. Kände oss hela tiden med på vad som hänt/hände och planen framåt. Va mycket lyhörd till våra frågor och funderingar. Kändes tryggt hela vägen med Ellie trots en kall marknad. Rekommenderar verkligen Ellie till alla! Kommer definitivt välja henne igen vid framtida försäljning. "
Läs mer
säljare på Sallys gata 36

21 jan 2023

"Ellie var fantastisk genom hela processen. Hon var driven, härlig som person, lätt att få tag på och ärlig och rak med hur bostadsmarknaden ser ut. Hon ingav trygghet och hade en tydlig plan gällande hur vi kunde lägga upp försäljningen. Jag skulle varmt rekommendera Ellie till andra!!"
"Ellie var fantastisk genom hela processen. Hon var driven, härlig som person, lätt att få tag på och ärlig och rak med hur bostadsmarknaden ser ut. Hon ingav trygghet och hade en tydlig plan gällande hur vi kunde lägga upp försäljningen. Jag skulle varmt rekommendera Ellie till andra!!"
Läs mer
säljare på Rosengrens gata 13

03 jan 2023

"Det är svåra tider och det hade jag förståelse för. Att sätta ett pris på lägenheten var inte helt lätt då marknaden fluktuerar en del. Hade så klart önskat mig bättre slutpris men överlag har mäklaren god lokal kännedom, ett bra driv och kämpade på fast det inte var lätt. Mäklaren var även lätt ..."
"Det är svåra tider och det hade jag förståelse för. Att sätta ett pris på lägenheten var inte helt lätt då marknaden fluktuerar en del. Hade så klart önskat mig bättre slutpris men överlag har mäklaren god lokal kännedom, ett bra driv och kämpade på fast det inte var lätt. Mäklaren var även lätt att tycka om, lyssnade och var väldigt övertygande - därför valde jag henne som den som skulle sälja min lägenhet. Kan absolut rekommendera henne om man ska sälja sin lägenhet! "
Läs mer
säljare på Geijersgatan 2D

16 dec 2022

"Ellie är en superproffsig och engagerad mäklare!"
säljare på Sveagatan 24

21 nov 2022

"Ellie från mäklarfirman Erik Olsson gav ett såväl positivt som professionellt intryck. Hon kommunicerade aktivt med relevant information. Det kändes tryggt genom hela försäljningsprocessen. Vi är nöjda och kan rekommendera henne."
säljare på Råkvägen 19

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
34
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
32
Försäljningar
35
Försäljningsvärde
101 065 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
130 av 130 säljare
Ellie satte rätt förväntningar på slutpriset
113 av 130 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
130 av 130 säljare
Ellie var tydlig och höll mig uppdaterad
132 av 132 säljare

Ellie på kartan.

195 tidigare bostäder
23 bostäder till salu
133 rekommendationer

23 bostäder till salu.

Bostäder

4 350 000 kr
3 rum, 70 m²
62 142 kr/m²
Lägenhet, Malmö
6 230 kr/mån
6 495 000 kr
3 rum, 95 m²
68 368 kr/m²
Lägenhet, Malmö
7 801 kr/mån
2 395 000 kr
2 rum, 53 m²
45 188 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 170 kr/mån
4 695 000 kr
4 rum, 111 m²
42 297 kr/m²
Lägenhet, Malmö
6 938 kr/mån
9 295 000 kr
8 rum, 200 m²
46 475 kr/m²
Villa, Malmö

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Borgmästaregården
2 rum, 65,5 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
Slutpris saknas
Villa Videdal
4 rum, 125 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
Slutpris saknas
Villa Väster
5 rum, 143 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Limhamns Sjöstad
4 rum, 92 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Rörsjöstaden
3 rum, 66 m²
Utropspris: 2 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.