Ellie Knutsson Olsrup

Profilbild för Ellie Knutsson Olsrup
Ellie Knutsson Olsrup
4.9 / 5
(157 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
63 st
27 st
237 705 000 kr

Bakgrund

Ellie Knutsson Olsrup jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2021-02-17. Ellie har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Ellie har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 118 260 000 kr.

Presentation

Min ambition är att med helhjärtat engagemang och noggrannhet vägleda dig genom ditt livs kanske viktigaste affär. Jag motiveras av att alltid prestera mitt allra yttersta i varje moment för att kunna optimera försäljningen efter dina önskemål och ge dig det bästa slutresultatet. När du anlitar mig som din fastighetsmäklare får du full fokus och en trygg hand vid varje steg.

Jag strävar efter att ständigt överträffa dina förväntningar för att du ska bli mer än nöjd. Med kunskap, tillgänglighet och transparens genom hela processen, är jag övertygad om att nå vårt gemensamma mål!

Med flera års bakgrund i branschen, som både mäklarassistent och kundservicemedarbetare på mäklarkontor, har jag en gedigen erfarenhet inom alla olika områden i försäljningsprocessen, och vet vad som skapar förutsättningarna för att nå det högsta slutpriset för din bostad.

Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag gärna mer om hur jag gör för att just du ska få en så framgångsrik försäljning som möjligt!

070-723 44 77
ellie.olsrup@erikolsson.se

Säljare om Ellie.

20 apr 2024

"Ellie Knutsson Olsrup är en alldeles särskild person. Hon är alltid noggrann och informationen till säljare och köpare är alltid viktig för henne. Hon är snäll, empatisk, charmig och vi lyssnade alltid på hennes råd som visade sig vara helt rätt. Hon är mån om att både vi som säljare och köpare h..."
"Ellie Knutsson Olsrup är en alldeles särskild person. Hon är alltid noggrann och informationen till säljare och köpare är alltid viktig för henne. Hon är snäll, empatisk, charmig och vi lyssnade alltid på hennes råd som visade sig vara helt rätt. Hon är mån om att både vi som säljare och köpare har förstått vad som ska göras, avtal etc och vad vi skriver på. Vi rekommenderar Ellie varmt. Med vänlig hälsning Wonny Söderqvist och Mikael Palmqvist"
Läs mer
säljare på Lundbergsgatan 19

12 apr 2024

"Ellie alltid trevlig och positiv, engagerad och hjälpsam.
Kom alltid tillbaka om hon inte kunde ta telefonsamtalet."
säljare på Sockervägen 4A

10 apr 2024

"Världens bästa Ellie! Det är inte första gången jag använder Ellie vid försäljning och det är heller inte den sista. Hon toppar förväntningarna trots tuff marknad. Rekommenderar varmt! "
säljare på Neptunigatan 71

09 apr 2024

"Trevlig,Inget var besvärligt, väldigt tillmötesgående, snabb,var alltid tillgänglig, kan verkligen rekommendera Lillie!"
säljare på Rosengrens gata 21

08 apr 2024

"Engagerad från start till slut. Bra kommunikation, utmärkt tillgänglighet. "
säljare på Duvbåtsgatan 15B

03 apr 2024

"Rekommenderar varmt!
Ellie är mycket professionell, och balanserar inlyssnande med egna tips och idéer. Hon håller kund uppdaterad och är en god kommunikatör. Gör allt med genuinitet och värme!"
säljare på Hallenborgs gata 18A

28 mar 2024

"Väldigt påläst om lägenheten, område och föreningen. Löpande uppdatering om statusen av intressenter mm. "
säljare på Glasbrukskajen 2A

17 mar 2024

"Vi kan starkt rekommendera Ellie! Hon var engagerad och driven genom hela processen. Stor tillgänglighet och hela tiden snabba svar, vilket verkligen uppskattats. Vi har känt oss trygga under försäljningsprocessen."
säljare på Lilla Varvsgatan 51A

15 mar 2024

"Mycket trevlig o jobba hårt för mitt hus"
säljare på Ädelgransgatan 4

08 mar 2024

"Ellie har varit engagerad, kunnig och rak. Hon har arbetat hårt och sett till att det blivit en bra affär för både säljare och köpare. Vi är oerhört nöjda! "
säljare på Duvbåtsgatan 14B

23 feb 2024

"Väldigt nöjd med Ellie som mäklare. Hon var lyhörd och det gick diskutera med henne om allt som dyker upp vid en bostadsaffär. Lägenheten såldes snabbt på enbart en förhandsvisning med ett bra pris! "
säljare på Bertrandsgatan 3A

13 feb 2024

"Ellie var väldigt driven och engagerad under hela processen. Hon höll oss konstant uppdaterad med rätt information och var ett kanonbra bollplank under försäljningen. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Limhamns Stationsväg 39

07 feb 2024

"Ellie var väldigt lätt att arbeta med och höll oss ständigt informerade om bostadsförsäljningens olika skeden. Alltid lätt att få tag på och väldigt professionell i sitt bemötande, vi kunde inte varit nöjdare! :) "
säljare på Salongsgatan 20G

05 feb 2024

"Ellie var oerhört lyhörd och inkännande. Redan första mötet tog hon till sig av våra önskemål och levde upp till detta hela vägen. Kan varmt rekommendera Ellie!"
säljare på Formgatan 5

30 jan 2024

"Otroligt tacksam att jag valde Ellie som mäklare, en engagerad och motiverad mäklare med positiv inställning. Kände mig trygg under hela processen, rekommenderar Ellie starkt! "
säljare på Mastgränd 23

19 jan 2024

"Det viktigaste för mig var väl att Ellie var väldigt engagerad och motiverad. Väldigt trevlig och alltid tillgänglig. Rekommenderar starkt- 10/10."
säljare på Formgatan 24

15 dec 2023

"Ellie är en mycket trevlig säljare som ger ett mycket stort förtroende både för säljare och köparen. Kan starkt rekommendera Ellie för din bostadsaffär !"
säljare på Limhamns Stationsväg 39

07 nov 2023

"Ellie har varit jätte bra att ha att göra med. Hade tre mäklare som fick komma och presentera sig och värdera min lägenhet. Men fastnade direkt för Ellie. Hon har jätte bra koll på hela processen och ser till att jag får den information som behövs och förklarar allt väldigt bra. Känt mig lugn och..."
"Ellie har varit jätte bra att ha att göra med. Hade tre mäklare som fick komma och presentera sig och värdera min lägenhet. Men fastnade direkt för Ellie. Hon har jätte bra koll på hela processen och ser till att jag får den information som behövs och förklarar allt väldigt bra. Känt mig lugn och trygg i hela processen. "
Läs mer
säljare på Övägen 4B

05 nov 2023

"Hade inte ens lagt ut lägenheten för allmänheten innan jag fick de budet jag ville ha detta säger allt "
säljare på Rosengrens gata 21

03 nov 2023

"Väldigt framåtriktad mäklare med god kännedom om branschen och otrolig snabb respons. Var tillgänglig princip dygnet runt, något som uppskattas. Tålamod och ett gediget intresse för det hon gör"
säljare på Magasinsgatan 7A

26 okt 2023

"Ellie var för oss en riktig tillgång och en superduktig mäklare!
Hon såg till att vara mycket väl insatt i vår bostadsrättsförening och dess ekonomi.
Hon ingav redan vid första mötet ett stort förtroende och visade stor seriositet.
Hon var mycket lätt att få kontakt med under hela processen oc..."
"Ellie var för oss en riktig tillgång och en superduktig mäklare!
Hon såg till att vara mycket väl insatt i vår bostadsrättsförening och dess ekonomi.
Hon ingav redan vid första mötet ett stort förtroende och visade stor seriositet.
Hon var mycket lätt att få kontakt med under hela processen och hon hörde av sig frekvent för uppdateringar.
Ellie var hela tiden mån om att följa våra önskningar men var heller inte rädd för att komma med rekommendationer och hennes egen syn på utgångspris, tidpunkt för visning, annonstyp och mycket annat.
Hon jobbade mycket och ihärdigt med de få intressenter som vi hade på vår lägenhet och det gav resultat och, trots den rådande marknaden, kom vi till avslut inom en kort tid.
Vi upplever Ellie som en mycket seriös mäklare och skulle gärna anlita henne igen och, vi skulle också gärna vilja vara köpare med Ellie som säljande mäklare, det skulle kännas tryggt!
"
Läs mer
säljare på Korsörvägen 22A

25 okt 2023

"Ellie is an amazing realtor to work with. Very informative, always keep us updated and we could see she put effort into making the process quick, convenient for us and of course the most important is she was able to make the deal we wanted in very short time so we're completely satisfied working ..."
"Ellie is an amazing realtor to work with. Very informative, always keep us updated and we could see she put effort into making the process quick, convenient for us and of course the most important is she was able to make the deal we wanted in very short time so we're completely satisfied working with her. I highly recommend her!"
Läs mer
säljare på Föreningsgatan 71

26 sep 2023

"Ellie är strukturerad, kommunikativ och engagerad Alltid snabb att återkomma om nästa steg. Hon hade en tydlig och bra strategi kring försäljningen. Vidare är hon påläst och kunnig vilket gör att frågeställningarna hanterades smidigt under hela försäljningsprocessen.
Jag kan varmt rekommendera E..."
"Ellie är strukturerad, kommunikativ och engagerad Alltid snabb att återkomma om nästa steg. Hon hade en tydlig och bra strategi kring försäljningen. Vidare är hon påläst och kunnig vilket gör att frågeställningarna hanterades smidigt under hela försäljningsprocessen.
Jag kan varmt rekommendera Ellie. "
Läs mer
säljare på Birger Jarlsgatan 26

16 sep 2023

"Supernöjd! Rekommenderar verkligen Ellie"
säljare på Henrik Wranérsgatan 1B

13 sep 2023

"Det som ingen kan styra över det är hur marknaden är när man ska sälja. Mäklaren skötte allting till våran belåtenhet."
säljare på Lilla Varvsgatan 21D

10 sep 2023

"Ellie är en kompetent och skicklig mäklare som har en väldigt hög servicenivå. Hon var väldigt aktiv och engagerad på ett behagligt sätt. Visade alltid intresse och omtanke och var skicklig på att bara höra av sig med ett enkelt sms för att upprätthålla kontakten. Hon läste av mig som köpare när ..."
"Ellie är en kompetent och skicklig mäklare som har en väldigt hög servicenivå. Hon var väldigt aktiv och engagerad på ett behagligt sätt. Visade alltid intresse och omtanke och var skicklig på att bara höra av sig med ett enkelt sms för att upprätthålla kontakten. Hon läste av mig som köpare när det var lämpligt att höra av sig. Hon vara alltid tillgänglig och en god rådgivare. "
Läs mer
säljare på Vaktgatan 8

09 sep 2023

"Ellie är så duktig och engagerad och återkopplar hela tiden.
Kan sjöstaden utantill "
säljare på Formgatan 25

29 aug 2023

"Hon är kompetent, lyssnar av mig som kund, driver processen framåt, tydlig och tillgänglig för frågor. "
säljare på Tärningholmsgatan 1

22 aug 2023

"Mycket sympatisk och kunnig mäklare.
Kände till området väl där vi bor.
Lämnade feedback snabbt och var mycket engagerad.
Kan verkligen rekommendera Ellie Knutsson Olstrup"
säljare på Rosengrens gata 7A

22 aug 2023

"Ellie är en otroligt skicklig mäklare! Den mest proaktiva mäklaren jag träffat och väldigt skarp! "
säljare på Packhusgatan 29

08 aug 2023

"Ellie har under hela vår försäljningsprocess legat steget före, noggrant informerat oss om spekulanter, samt om eventuella nästa steg i det fall bud inte skulle inkomma. Ellie har ett sällsynt fint och förtroendegivande bemötande, samtidigt som hon är tydlig och enkel i sitt sätt att kommunicera...."
"Ellie har under hela vår försäljningsprocess legat steget före, noggrant informerat oss om spekulanter, samt om eventuella nästa steg i det fall bud inte skulle inkomma. Ellie har ett sällsynt fint och förtroendegivande bemötande, samtidigt som hon är tydlig och enkel i sitt sätt att kommunicera. Vi upplevde även Ellie som lyhörd inför våra funderingar och åsikter, samtidigt som hon ständigt kom med värdefull input och vägledning. Ellie är dessutom väldigt snabb med att återkoppla till både oss och kunder, och det kändes verkligen som att hon hela tiden gjorde det där lilla extra för att få sålt just vår lägenhet. Vi är OTROLIGT tacksamma gentemot Ellie och vi båda tvivlar faktiskt på att vår lägenhet hade blivit såld utan hennes insats. "
Läs mer
säljare på Dockgatan 43

25 jul 2023

"Ellie har varit mycket proffsig genom hela processen och levde upp till alla förväntningar. Från vårt första möte till att avtal signerades så har hon varit tillgänglig för att svara på frågor och hjälpa oss genom försäljningen. Jag kan verkligen rekommendera Ellie till alla som letar efter Malmö..."
"Ellie har varit mycket proffsig genom hela processen och levde upp till alla förväntningar. Från vårt första möte till att avtal signerades så har hon varit tillgänglig för att svara på frågor och hjälpa oss genom försäljningen. Jag kan verkligen rekommendera Ellie till alla som letar efter Malmö och Lunds bästa mäklare. Ellie är rutinerad och driven med gedigen erfarenhet och det märktes verkligen i försäljningen och på köparen till lägenheten. "
Läs mer
säljare på Södra Esplanaden 20B

24 jul 2023

"Otroliga Ellie, personlighet och kännedom om området såväl som förening och lägenhet.
Återkopplade och fanns tillgänglig alltid."
säljare på Limhamns Stationsväg 22

21 jul 2023

"Jag är mycket nöjd med Ellie som mäklare i alla skeden från att jag inledningsvis funderade på att sälja min bostad till skarpt läge med upplägg för försäljning, annonsering, visning, budgivning och slutligen en lyckad försäljning under mycket kort tid. Ellies styrkor som gör att hon utmärker sig..."
"Jag är mycket nöjd med Ellie som mäklare i alla skeden från att jag inledningsvis funderade på att sälja min bostad till skarpt läge med upplägg för försäljning, annonsering, visning, budgivning och slutligen en lyckad försäljning under mycket kort tid. Ellies styrkor som gör att hon utmärker sig bland andra mäklare är hennes mycket tydliga kommunikation, extremt höga tillgänglighet, snabbheten och att hon visar en stor förståelse för mig som kund. Jag kan verkligen rekommendera Ellie som ser möjligheter och har ett arbetssätt med mycket hög kvalitet. En toppmäklare!"
Läs mer
säljare på Västra Varvsgatan 11A

21 jul 2023

"Jag är så nöjd med Ellie! Otroligt duktig och proffsig mäklare som jag kommer anlita alla gånger jag säljer. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 6

09 jul 2023

"Vi kommer att rekommendera Ellie till vänner och bekanta. Vi är så nöjda! Så proffsigt skött.
Vi blev så omhändertagna och hela tiden uppdaterade. "
säljare på Rosengrens gata 3B

08 jul 2023

"Ellie är en professionell och förtroendeingivande mäklare som är väldigt skicklig. Vi träffade Ellie i samband med en visning där vi snabbt kände att hon är en mäklare som vi vill jobba med. Hela processen med vår försäljning har gått snabbt och smidig tack vare Ellies tidsplanering. Vi har allti..."
"Ellie är en professionell och förtroendeingivande mäklare som är väldigt skicklig. Vi träffade Ellie i samband med en visning där vi snabbt kände att hon är en mäklare som vi vill jobba med. Hela processen med vår försäljning har gått snabbt och smidig tack vare Ellies tidsplanering. Vi har alltid fått koncis och snabb återkoppling kring varje moment som har fått oss säljare att känna oss insatta men även delaktiga. Oavsett fråga får man alltid återkoppling av Ellie. Ellie är en mäklare som man vill ha fortsatt samarbete för kommande försäljningar eller köp!"
Läs mer
säljare på Köpenhamnsvägen 41C

07 jul 2023

"Ellie gav ett tryggt och påläst intryck från start. Hon hade i förväg tagit reda på relevant information om Bostadsrättsföreningen. Hon var under processens gång lyhörd för våra önskemål. Hon följde upp med alla intressenter efter varje visning och höll oss uppdaterade längs hela processen. Vi är..."
"Ellie gav ett tryggt och påläst intryck från start. Hon hade i förväg tagit reda på relevant information om Bostadsrättsföreningen. Hon var under processens gång lyhörd för våra önskemål. Hon följde upp med alla intressenter efter varje visning och höll oss uppdaterade längs hela processen. Vi är mycket nöjda med Ellies insats och även med slutpriset utifrån rådande marknadsläge."
Läs mer
säljare på Pilåkersvägen 5B

02 jul 2023

"Vi är mycket nöjda med allt, rekommenderas varmt"
säljare på Glasbrukskajen 10C

26 jun 2023

"Ellie var en fantastisk mäklare, väldigt kunnig och även lyhörd och lyssnade på önskemål. "
säljare på Formgatan 25

24 jun 2023

"En mycket duktig mäklare och jag har enbart positiva omdömen. Jag rekommenderar henne starkt och varmt."
säljare på Tre Högars väg 70B

20 jun 2023

"Ellie är fantastisk- lyhörd och engagerad! I en svår marknad gjorde hon sitt yttersta trots vår oro för att inte få sålt. Vi är verkligen supernöjda och rekommenderar henne till alla! En mäklare som jobbar stenhårt många timmar på dygnet. Tack Ellie! "
"Ellie är fantastisk- lyhörd och engagerad! I en svår marknad gjorde hon sitt yttersta trots vår oro för att inte få sålt. Vi är verkligen supernöjda och rekommenderar henne till alla! En mäklare som jobbar stenhårt många timmar på dygnet. Tack Ellie! "
Läs mer
säljare på Lovartsgatan 3

08 jun 2023

"Väldigt duktig, lyhörd, engagerad och ärlig mäklare. Är supernöjd med mäklaren och kan verkligen rekommendera henne till andra kunder!"
säljare på Glasbrukskajen 2A

08 jun 2023

"Alltid tillgänglig via mobil eller SMS. Allt fungerade klockrent med absolut högsta betyg. Stark rekomendering!!!"
säljare på Berguvsgatan 2A

26 maj 2023

"Engagerad och duktig på att informera löpande hur allt fortskred. "
säljare på Rosengrens gata 3B

29 apr 2023

"Vi är så fantastiskt nöjda med att vi valde att sälja med Ellie! Hon guidade oss rätt och hjälpte till i alla skeden. Kommer definitivt att anlita henne igen om behovet uppstår! "
säljare på Formgatan 27

29 apr 2023

"Mycket duktig, bra återkoppling hela tiden."
säljare på Glasbrukskajen 10B

27 apr 2023

"Kan varmt rekommendera Ellie! Supertrevlig och kompetent mäklare som ger 100%. Otroligt nöjd med hela processen från första kontakt till försäljning. Uppskattar verkligen att kommunikationen var så lättsam, öppen, och ärlig. Kommer absolut att vända mig till Ellie vid framtida bostadsaffärer. "
"Kan varmt rekommendera Ellie! Supertrevlig och kompetent mäklare som ger 100%. Otroligt nöjd med hela processen från första kontakt till försäljning. Uppskattar verkligen att kommunikationen var så lättsam, öppen, och ärlig. Kommer absolut att vända mig till Ellie vid framtida bostadsaffärer. "
Läs mer
säljare på Ellstorpsgatan 5C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27
Villa
3
Radhus
2
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
118 260 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
152 av 152 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
154 av 154 säljare
Ellie var tydlig och höll mig uppdaterad
156 av 156 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Ellie på kartan.

237 tidigare bostäder
24 bostäder till salu
157 rekommendationer

24 bostäder till salu.

Bostäder

7 195 000 kr
5 rum, 135 m²
53 296 kr/m²
Radhus, Malmö
3 795 000 kr
3 rum, 80 m²
47 437 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 548 kr/mån
2 595 000 kr
2 rum, 61 m²
42 540 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 764 kr/mån
3 995 000 kr
4 rum, 92 m²
43 423 kr/m²
Lägenhet, Malmö
6 987 kr/mån
4 995 000 kr
3 rum, 97 m²
51 494 kr/m²
Lägenhet, Malmö
7 352 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 250 000 kr
Lägenhet Limhamns Sjöstad
+ 55 000 kr
3 rum, 80,5 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
3 995 000 kr
Lägenhet Slottsstaden
4 rum, 96 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ellie Knutsson Olsrup är en alldeles särskild person. Hon är alltid noggrann och informationen till säljare och köpare är alltid viktig för henne. Hon är snäll, empatisk, charmig och vi lyssnade alltid på hennes råd som visade sig vara helt rätt. Hon är mån om att både vi som säljare och köpare har förstått vad som ska göras, avtal etc och vad vi skriver på. Vi rekommenderar Ellie varmt. Med vänlig hälsning Wonny Söderqvist och Mikael Palmqvist"
Slutpris saknas
Lägenhet Limhamns Sjöstad
4 rum, 92 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
5 550 000 kr
Villa Hököpinge
+ 55 000 kr
7 rum, 164 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ellie alltid trevlig och positiv, engagerad och hjälpsam.
Kom alltid tillbaka om hon inte kunde ta telefonsamtalet."
2 350 000 kr
Lägenhet Varvsstaden
-145 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Världens bästa Ellie! Det är inte första gången jag använder Ellie vid försäljning och det är heller inte den sista. Hon toppar förväntningarna trots tuff marknad. Rekommenderar varmt! "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.