Ellie Knutsson Olsrup

Profilbild för Ellie Knutsson Olsrup
Ellie Knutsson Olsrup
4.9 / 5
(66 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
50 st
23 st
179 720 000 kr

Bakgrund

Ellie Knutsson Olsrup jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2021-02-17. Ellie har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Ellie har enligt vår statistik haft 31 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 118 670 000 kr.

Presentation

Min ambition är att med helhjärtat engagemang och noggrannhet vägleda dig genom ditt livs kanske viktigaste affär. Jag motiveras av att alltid prestera mitt allra yttersta i varje moment för att kunna optimera försäljningen efter dina önskemål och ge dig det bästa slutresultatet. När du anlitar mig som din fastighetsmäklare får du full fokus och en trygg hand vid varje steg.

Jag strävar efter att ständigt överträffa dina förväntningar för att du ska bli mer än nöjd. Med kunskap, tillgänglighet och transparens genom hela processen, är jag övertygad om att nå vårt gemensamma mål!

Med flera års bakgrund i branschen, som både mäklarassistent och kundservicemedarbetare på mäklarkontor, har jag en gedigen erfarenhet inom alla olika områden i försäljningsprocessen, och vet vad som skapar förutsättningarna för att nå det högsta slutpriset för din bostad.

Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag gärna mer om hur jag gör för att just du ska få en så framgångsrik försäljning som möjligt!

070-723 44 77
ellie.olsrup@erikolsson.se

Säljare om Ellie.

31 aug 2022

"Jag kände mig väldigt trygg under hela processen och informerad då återkopplingen var super. "
säljare på Dockgatan 13A

28 aug 2022

"Vi är supernöjda med Ellie. Hon höll oss ständigt uppdaterade om vad som hände, hade svar på våra frågor och lämnade goda råd som mynnade ut i en bra försäljning. Ellie är också väldigt trevlig att ha att göra med. "
säljare på Gudruns väg 8

24 aug 2022

"Mäklararvodet var rimligt
Ellie är mycket tydlig och lyhörd!"
säljare på Slussgatan 12L

23 aug 2022

"Med en härlig energi och mycket god kännedom om området, föreningen och marknaden blev Ellie det självklara valet för vår försäljning. Vi kände oss trygga genom hela processen och det hela gick riktigt smidigt."
säljare på Rosengrens gata 9A

15 aug 2022

"Jag blev rekommenderad att kontakta Ellie när jag skulle lägga ut min lägenhet och är väldigt glad för det!
Hon är snabb, flexibel och gör allt för att båda parter ska bli nöjda vid försäljning. Det kändes bra från första möte till kontrakt.
Jag kan varmt rekommendera Ellie till andra som ska k..."
"Jag blev rekommenderad att kontakta Ellie när jag skulle lägga ut min lägenhet och är väldigt glad för det!
Hon är snabb, flexibel och gör allt för att båda parter ska bli nöjda vid försäljning. Det kändes bra från första möte till kontrakt.
Jag kan varmt rekommendera Ellie till andra som ska köpa eller sälja lägenhet!"
Läs mer
säljare på Skvadronsgatan 22B

05 aug 2022

"Extremt nöjd från början till slut! "
säljare på Hallenborgs gata 18A

18 jul 2022

"Snabb och tydlig. Lätt att samarbeta med. Alltid glad och tillgänglig.
Hon förklarade bra, samtidigt som hon visade respekt för våra egna kunskaper om fastigheter och försäljning. "
säljare på Lotsgatan 143

28 jun 2022

"Ellie har en fantastisk energi och var alltid tillgänglig för oss. Vi valde henne för att hon hade en lägenhet till salu som vi funderade på att köpa och hon gjorde ett väldigt bra jobb med den. Det kändes därför väldigt tryggt att låta henne sälja vår lägenhet. Hon gjorde ett utmärkt jobb!"
"Ellie har en fantastisk energi och var alltid tillgänglig för oss. Vi valde henne för att hon hade en lägenhet till salu som vi funderade på att köpa och hon gjorde ett väldigt bra jobb med den. Det kändes därför väldigt tryggt att låta henne sälja vår lägenhet. Hon gjorde ett utmärkt jobb!"
Läs mer
säljare på Monbijougatan 24

27 jun 2022

"En mäklare som är mer än en bra säljare! En professionell mäklare, ödmjuk, lyhörd, lugn, förtroendeskapande och driven. Lätt att få tag på, kommunikativ och väldigt exekutive, dvs. en mäklare som genomför och levererar. Tvivlar inte på att hon kommer att komma långt. Jag kommer absolut anlita hen..."
"En mäklare som är mer än en bra säljare! En professionell mäklare, ödmjuk, lyhörd, lugn, förtroendeskapande och driven. Lätt att få tag på, kommunikativ och väldigt exekutive, dvs. en mäklare som genomför och levererar. Tvivlar inte på att hon kommer att komma långt. Jag kommer absolut anlita henne igen och rekommenderar henne till dig som ska ta steget i att sälja ditt boende.
"
Läs mer
säljare på Fernissagatan 10

27 jun 2022

"Hon får sälja vår nästa lägenhet också. Visning söndag klart på torsdag! Need to say no more!"
säljare på Betonggatan 1

19 jun 2022

"Vi tog in tre offerter när vi valde mäklare och valde Ellie eftersom vi upplevde henne förberedd, lyhörd, "behaglig", uppriktig och skicklig. Vi ville att vår framtida köpare skulle få samma uppfattning som vi.
Alla dessa egenskaper fick vi bekräftade genom hela processen. Ellie höll oss hela tid..."
"Vi tog in tre offerter när vi valde mäklare och valde Ellie eftersom vi upplevde henne förberedd, lyhörd, "behaglig", uppriktig och skicklig. Vi ville att vår framtida köpare skulle få samma uppfattning som vi.
Alla dessa egenskaper fick vi bekräftade genom hela processen. Ellie höll oss hela tiden informerade och såg till att spekulanter fick svar snabbt på sina frågor.
I efterhand är vi glada att vi inte valde första bästa mäklare. Ellie känns trygg för både köpare och säljare, precis som vi önskade, och vi kan bara ge vårt bäst omdöme."
Läs mer
säljare på Kostergränd 5A

15 jun 2022

"Mycket proffsig, trevlig och glad."
säljare på Sveagatan 24

19 maj 2022

"Ellie är verkligen en proffsig och kompetent mäklare! Kände oss trygga från start till mål och priset vi fick var drömnivå. Ellie kommer jobba hårt för din skull och är mycket noggrann och metodisk. Kommer anlita Ellie vid framtida bostadsaffärer och kan varmt rekommendera henne till er som letar..."
"Ellie är verkligen en proffsig och kompetent mäklare! Kände oss trygga från start till mål och priset vi fick var drömnivå. Ellie kommer jobba hårt för din skull och är mycket noggrann och metodisk. Kommer anlita Ellie vid framtida bostadsaffärer och kan varmt rekommendera henne till er som letar efter en super duktig mäklare. "
Läs mer
säljare på Kronetorpsgatan 68B

12 apr 2022

"Driven, behaglig och professionell. Ellie har hållit en hög nivå igenom hela vår försäljningsprocess- alltid känts som hon varit ett steg före såväl i tanke som i handling. Det absolut mest speciella med Ellie är hennes bemötande och kompetens som gör att hon är lika kunnig att kunna hjälpa någon..."
"Driven, behaglig och professionell. Ellie har hållit en hög nivå igenom hela vår försäljningsprocess- alltid känts som hon varit ett steg före såväl i tanke som i handling. Det absolut mest speciella med Ellie är hennes bemötande och kompetens som gör att hon är lika kunnig att kunna hjälpa någon i sin första bostadsaffär som i sin sista och allt där emellan. "
Läs mer
säljare på Formgatan 27

12 apr 2022

"Ellie är kunnig och enkelt att tycka om"
säljare på Krankajen 30

05 apr 2022

"Mycket vänlig, tillgänglig, återkopplar omedelbart, trevlig korrespondens, utrustad med tålamod. "
säljare på Portvaktsgatan 10

05 apr 2022

"Värdering svår utifrån unikt objekt. Vi fick mer än vi hoppats på. Vi är jättenöjda med Ellies insats."
säljare på Glasbrukskajen 8A

14 mar 2022

"Väldigt härligt engagemang och tydlig kommunikation. Snabb affär och vi är supernöjda"
säljare på Barlastgatan 57

15 feb 2022

"Ellie var väldigt tillmötesgående och trevlig. Vi fick förtroende för henne med en gång. "
säljare på Lovisas gata 9

04 feb 2022

"Väldigt trevlig i kontakten. Det var ett stort nöje att samarbeta med. "
säljare på Dockgatan 51

25 jan 2022

"Ellie är så trevlig och lyhörd. Kände att mina önskemål blev hörda och är väldigt nöjd med henne som min mäklaren. Det blev en snabb och bra försäljning och otroligt proffsig hanteri"
säljare på Glasbruksgatan 2A

24 jan 2022

"Ellie var redan från första mötet både proffesionell i sitt bemötande och lyhörd kring alla våra frågor då det var vår första försäljning. Vi kände oss otroligt väl omhändertagna och kände att hon fick och att hänga med och förstå hela resan från början till slut! En riktig stjärna som jag utan a..."
"Ellie var redan från första mötet både proffesionell i sitt bemötande och lyhörd kring alla våra frågor då det var vår första försäljning. Vi kände oss otroligt väl omhändertagna och kände att hon fick och att hänga med och förstå hela resan från början till slut! En riktig stjärna som jag utan att tveka kan rekomendera till vem som helst! "
Läs mer
säljare på Grönalundsgatan 11B

14 jan 2022

"Ellie gjorde ett fantastiskt jobb. Professionellt, ärligt, noggrant och alltid med ett leende. Hon var med i hela processen i detalj - det kändes tryggt för det var så vi ville ha det. Vi är kräsna och har träffat många mäklare genom de 1,5 år som vi letat lgh- Ellie träffade vi initialt som pot..."
"Ellie gjorde ett fantastiskt jobb. Professionellt, ärligt, noggrant och alltid med ett leende. Hon var med i hela processen i detalj - det kändes tryggt för det var så vi ville ha det. Vi är kräsna och har träffat många mäklare genom de 1,5 år som vi letat lgh- Ellie träffade vi initialt som potentiella köpare och gillade direkt hennes sätt- och vi blev mycket nöjda med samarbetet och resultatet. Hade anlitat Ellie igen - utan minsta tvekan. "
Läs mer
säljare på Västra Varvsgatan 50

06 jan 2022

"Snabb kompetent lyhörd och ett trevligt bemötande"
säljare på Höjeågatan 127

20 dec 2021

"Helnöjd! Ellie gjorde hela processen lätt och smidig. Sålde snabbare än förväntat och fick bra pris tack vare hennes upparbetade kontakter med köpare i området "
säljare på Vattenverksvägen 17C

07 dec 2021

"Ellie is vey efficient and hard working. From the start, she has ensured we receive the complete information about the sales process and the overall sales. She has done meticulous planning and in no time executed the sales before even the full viewing. We are very pleased with her efforts and wo..."
"Ellie is vey efficient and hard working. From the start, she has ensured we receive the complete information about the sales process and the overall sales. She has done meticulous planning and in no time executed the sales before even the full viewing. We are very pleased with her efforts and would highly recommend her. "
Läs mer
säljare på Mastgränd 32

30 nov 2021

"Vi fick bästa tänkbara hjälp med försäljning av vår lägenhet från början till slut. Trevlig, kunnig & gav bra uppdateringar. Affären gick mycket snabbare än vi förväntat oss och såldes innan visning. Rekommenderar varmt. "
säljare på Krankajen 20

25 nov 2021

"Jag upplevde mäklaren målinriktad och fokuserad. Stor kunskap, social kompetens och väldigt tillgänglig. "
säljare på Vattenverksvägen 17B

12 nov 2021

"Ellie är väldigt lyhörd och socialt lättsam och trevlig, man känner sig hörd och sedd och hon är lätt att prata med. Hon svarar direkt då man söker kontakt, och svarar på de frågor man har. Vi är väldigt nöjda med hennes insats och rekommenderar henne gärna. "
"Ellie är väldigt lyhörd och socialt lättsam och trevlig, man känner sig hörd och sedd och hon är lätt att prata med. Hon svarar direkt då man söker kontakt, och svarar på de frågor man har. Vi är väldigt nöjda med hennes insats och rekommenderar henne gärna. "
Läs mer
säljare på Bagersgatan 2

20 okt 2021

"Mycket trevlig, glad och målinriktad!"
säljare på Bobergsängen 5D

18 okt 2021

"Ellie var jätte professionell det märkte man direkt. Alltid tillgängligt för att kontakta henne och få svar på sina frågor. Alltid snabbt uppdatering för alla förhandlingar som sker och jätte tarvligt bemötande. Thamps upp Ellie! Bara fortsätt med ditt fantastiska arbete. "
"Ellie var jätte professionell det märkte man direkt. Alltid tillgängligt för att kontakta henne och få svar på sina frågor. Alltid snabbt uppdatering för alla förhandlingar som sker och jätte tarvligt bemötande. Thamps upp Ellie! Bara fortsätt med ditt fantastiska arbete. "
Läs mer
säljare på Åhusgatan 2

01 okt 2021

"Trevlig empatisk och lösningsfokuserad.
Kul att samarbeta med. Hon brinner för sitt jobb."
säljare på Södra Förstadsgatan 80A

17 sep 2021

"Ellie har gjort en strålande insats som mäklare i hela processen! Engagerad, lyhörd och driven som gav ett bra slutresultat. Jag kände mig trygg och jag kan varmt rekommendera Ellie som mäklare!"
säljare på Karlskronaplan 9

23 jul 2021

"Ellie gjorde ett fantastiskt jobb! Från att bostaden publicerades på Hemnet var den såld inom 24 timmar, över utgångspris.
Kan starkt rekommendera henne, service i världsklass!"
säljare på Dockgatan 11

12 jul 2021

"Entusiastisk och trevlig mäklare med stort kundfokus.
Kan varmt rekommendera Ellie!"
säljare på Västra Skrävlingevägen 127

11 jul 2021

"Ellie fremstod topprofessionel fra vores første møde. Hun tog sig tid til at lytte på vores forventninger, og vi fik sammen lagt en god og realistisk plan for salget. På alle punkter i hele processen leverede Ellie langt over vores forventninger til en mægler! Vi er glade for vi valgte Ellie til ..."
"Ellie fremstod topprofessionel fra vores første møde. Hun tog sig tid til at lytte på vores forventninger, og vi fik sammen lagt en god og realistisk plan for salget. På alle punkter i hele processen leverede Ellie langt over vores forventninger til en mægler! Vi er glade for vi valgte Ellie til at sælge vores lejlighed, og den varmeste anbefaling skal lyde herfra"
Läs mer
säljare på Köpenhamnsvägen 46B

27 jun 2021

"Hej Ellie tack för en toppenförsäljning av min lägenhet i västra hamnen mvh gabriel "
säljare på Västra Varvsgatan 27

22 jun 2021

"Tack för en fantastisk insats Ellie, det är krävande att sälja en lägenhet på dagens heta marknad men tack vare att du är så tydlig, målmedveten, noggrann och din avslappnade personlighet så gjorde du arbetet till ett nöje. Att du är ny som mäklare är absolut inget man noterar mer än som positivt..."
"Tack för en fantastisk insats Ellie, det är krävande att sälja en lägenhet på dagens heta marknad men tack vare att du är så tydlig, målmedveten, noggrann och din avslappnade personlighet så gjorde du arbetet till ett nöje. Att du är ny som mäklare är absolut inget man noterar mer än som positivt där ditt driv och din uthållighet sticker ut. Ellie är en stjärna på mäklar-himlen."
Läs mer
säljare på Krankajen 30

21 maj 2021

"Jag skulle utan tvivel rekommendera Ellie. Väldigt professionell, engagerad och ödmjuk. Levererade med stor kvalitet från första början till slut igenom hela visnings- och budgivningsprocessen. "
säljare på Regementsgatan 98D

18 maj 2021

"Mycket nöjd med hela försäljnings processen från start till kontraktsskrivning"
säljare på Lagerbladsvägen 40

30 mar 2021

"Vi fick en bra magkänsla för Ellie redan vid första bemötandet och hon följde upp förväntningarna med gediget arbete. Hon är driven, noggrann, strategisk och dessutom trevlig och lätt att kommunicera med. Hon hjälpte oss uppnå vårt drömpris. 5 stjärnor över hela brädet till Ellie! "
"Vi fick en bra magkänsla för Ellie redan vid första bemötandet och hon följde upp förväntningarna med gediget arbete. Hon är driven, noggrann, strategisk och dessutom trevlig och lätt att kommunicera med. Hon hjälpte oss uppnå vårt drömpris. 5 stjärnor över hela brädet till Ellie! "
Läs mer
säljare på Arildsgatan 7B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24
Villa
2
Parhus
2
Radhus
2
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
118 670 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
64 av 64 säljare
Ellie satte rätt förväntningar på slutpriset
55 av 64 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
64 av 64 säljare
Ellie var tydlig och höll mig uppdaterad
66 av 66 säljare

Ellie på kartan.

98 tidigare bostäder
12 bostäder till salu
66 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Bostäder

4 395 000 kr
4 rum, 107,5 m²
41 074 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 031 kr/mån
3 495 000 kr
3 rum, 78 m²
44 807 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 251 kr/mån
3 850 000 kr
3 rum, 72 m²
53 472 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 317 kr/mån
5 875 000 kr
6 rum, 178 m²
33 005 kr/m²
Villa, Lomma
3 995 000 kr
6 rum, 148 m²
26 993 kr/m²
Villa, Svedala

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Malmö Live
2 rum, 55 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
5 550 000 kr
Parhus Limhamn
-145 000 kr
4 rum, 84 m²
Utropspris: 5 695 000 kr
4 495 000 kr
Lägenhet Centrum
4 rum, 109 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 000 000 kr
Lägenhet Limhamns Sjöstad
-195 000 kr
4 rum, 103 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Limhamns Sjöstad
7 rum, 156 m²
Utropspris: 7 250 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.