Ellie Knutsson Olsrup

Profilbild för Ellie Knutsson Olsrup
Säljarfavorit
Ellie Knutsson Olsrup
4.9 / 5
(100 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
48 st
24 st
141 270 000 kr

Bakgrund

Ellie Knutsson Olsrup jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2021-02-17. Ellie har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2023. Ellie har enligt vår statistik haft 30 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 107 791 000 kr.

Presentation

Min ambition är att med helhjärtat engagemang och noggrannhet vägleda dig genom ditt livs kanske viktigaste affär. Jag motiveras av att alltid prestera mitt allra yttersta i varje moment för att kunna optimera försäljningen efter dina önskemål och ge dig det bästa slutresultatet. När du anlitar mig som din fastighetsmäklare får du full fokus och en trygg hand vid varje steg.

Jag strävar efter att ständigt överträffa dina förväntningar för att du ska bli mer än nöjd. Med kunskap, tillgänglighet och transparens genom hela processen, är jag övertygad om att nå vårt gemensamma mål!

Med flera års bakgrund i branschen, som både mäklarassistent och kundservicemedarbetare på mäklarkontor, har jag en gedigen erfarenhet inom alla olika områden i försäljningsprocessen, och vet vad som skapar förutsättningarna för att nå det högsta slutpriset för din bostad.

Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag gärna mer om hur jag gör för att just du ska få en så framgångsrik försäljning som möjligt!

070-723 44 77
ellie.olsrup@erikolsson.se

Prisad mäklare.

Säljare om Ellie.

26 maj 2023

"Engagerad och duktig på att informera löpande hur allt fortskred. "
säljare på Rosengrens gata 3B

29 apr 2023

"Vi är så fantastiskt nöjda med att vi valde att sälja med Ellie! Hon guidade oss rätt och hjälpte till i alla skeden. Kommer definitivt att anlita henne igen om behovet uppstår! "
säljare på Formgatan 27

29 apr 2023

"Mycket duktig, bra återkoppling hela tiden."
säljare på Glasbrukskajen 10B

27 apr 2023

"Kan varmt rekommendera Ellie! Supertrevlig och kompetent mäklare som ger 100%. Otroligt nöjd med hela processen från första kontakt till försäljning. Uppskattar verkligen att kommunikationen var så lättsam, öppen, och ärlig. Kommer absolut att vända mig till Ellie vid framtida bostadsaffärer. "
"Kan varmt rekommendera Ellie! Supertrevlig och kompetent mäklare som ger 100%. Otroligt nöjd med hela processen från första kontakt till försäljning. Uppskattar verkligen att kommunikationen var så lättsam, öppen, och ärlig. Kommer absolut att vända mig till Ellie vid framtida bostadsaffärer. "
Läs mer
säljare på Ellstorpsgatan 5C

27 apr 2023

"Engagerad medarbetare som Ni skall vara rädda om"
säljare på Lovartsgatan 3

24 apr 2023

"Kunde inte varit bättre."
säljare på Isbergs gata 8A

24 apr 2023

"Ellie Knutsson Olsrup är professionell och glad super trevlig mäklare som verkligen levde upp till våra förväntningar. Höll oss uppdaterade hela tiden."
säljare på Barlastgatan 53

06 apr 2023

"Mycket nöjd med försäljningen. Ellie är personlig, engagerad, lyhörd, lätt att nå, ringer tillbaka, återkopplar som lovat osv. Precis som en mäklare skall vara.
Fick pris som önskat.
Toppbetyg! Rekommenderar varmt. "
säljare på Packhusgatan 21B

25 mar 2023

"Mycket trevlig, mycket energisk och engagerad. "
säljare på Geijersgatan 1A

21 mar 2023

"Ellie var absolut och innerligt kompetent i sitt yrke som mäklare. Har bara väldigt positiv upplevelse av henne. Allting var bara så bra hela vägen tillsammans med henne, både att rådfråga och kände stort förtroende för hennes utomordentliga kunnande.
Hon var både kvick i tanken, saker och ting ..."
"Ellie var absolut och innerligt kompetent i sitt yrke som mäklare. Har bara väldigt positiv upplevelse av henne. Allting var bara så bra hela vägen tillsammans med henne, både att rådfråga och kände stort förtroende för hennes utomordentliga kunnande.
Hon var både kvick i tanken, saker och ting hände som det skulle och som kund var man bara helt lugn och trygg.
Våra varmaste rekommendationer!
Vänliga hälsningar
Eva och Jan Nielsen"
Läs mer
säljare på Sundholmsgatan 4

13 mar 2023

"Redan från start var Ellie ett självklart val, hon är proffsig, driven och lyhörd. Kan varmt rekommendera Ellie."
säljare på Floravägen 98

09 mar 2023

"Vi vill rikta ett stort tack till Ellie Knutsson Olsrup för ett gott samarbete. En mäklare som genom hela processen visat trygghet, kompetens och engagemang utöver det vanliga. Hon har inte enbart hjälpt oss med försäljningen av vår lägenhet utan också varit en stor stöttepelare i sökandet efter ..."
"Vi vill rikta ett stort tack till Ellie Knutsson Olsrup för ett gott samarbete. En mäklare som genom hela processen visat trygghet, kompetens och engagemang utöver det vanliga. Hon har inte enbart hjälpt oss med försäljningen av vår lägenhet utan också varit en stor stöttepelare i sökandet efter vårt drömhus. Ett sökande som pågått i nästan 2 år. Vi kommer med glädje att rekommendera Ellie som mäklare till våra nära och kära. Återigen tack! "
Läs mer
säljare på Hallenborgs gata 18A

02 mar 2023

"Ellie är väldig positiv, professionell, trevlig och lättillgänglig.
Hjälpt oss även med köp av det nya.
Tydlig, pålitlig och gjorde att vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Barlastgatan 4

13 feb 2023

"Ellie har varit fantastiskt bra genom hela processen och alltid förklarat alla steg och varit lyhörd för frågor samt gett bra råd under tiden. Jag rekommenderar henne varmt!"
säljare på Amiralsgatan 41B

06 feb 2023

"Even though real estate market was tough, Ellie did her best to sell the apartment at the best possible terms. Super proffesional and very nice as a person, always stayed positive and optimitisc. It was a pleaserue to work with her! "
säljare på Betonggatan 1

04 feb 2023

"Ellie är grym, detta är andra gången vi anlitat henne. Hon gör ett gediget jobb, det är bara att åka med. "
säljare på Lovartsgatan 3

26 jan 2023

"Mycket mycket nöjda! Fick ständigt uppdateringar och var jättelätt att få kontakt med under hela processen. Kände oss hela tiden med på vad som hänt/hände och planen framåt. Va mycket lyhörd till våra frågor och funderingar. Kändes tryggt hela vägen med Ellie trots en kall marknad. Rekommenderar..."
"Mycket mycket nöjda! Fick ständigt uppdateringar och var jättelätt att få kontakt med under hela processen. Kände oss hela tiden med på vad som hänt/hände och planen framåt. Va mycket lyhörd till våra frågor och funderingar. Kändes tryggt hela vägen med Ellie trots en kall marknad. Rekommenderar verkligen Ellie till alla! Kommer definitivt välja henne igen vid framtida försäljning. "
Läs mer
säljare på Sallys gata 36

21 jan 2023

"Ellie var fantastisk genom hela processen. Hon var driven, härlig som person, lätt att få tag på och ärlig och rak med hur bostadsmarknaden ser ut. Hon ingav trygghet och hade en tydlig plan gällande hur vi kunde lägga upp försäljningen. Jag skulle varmt rekommendera Ellie till andra!!"
"Ellie var fantastisk genom hela processen. Hon var driven, härlig som person, lätt att få tag på och ärlig och rak med hur bostadsmarknaden ser ut. Hon ingav trygghet och hade en tydlig plan gällande hur vi kunde lägga upp försäljningen. Jag skulle varmt rekommendera Ellie till andra!!"
Läs mer
säljare på Rosengrens gata 13

03 jan 2023

"Det är svåra tider och det hade jag förståelse för. Att sätta ett pris på lägenheten var inte helt lätt då marknaden fluktuerar en del. Hade så klart önskat mig bättre slutpris men överlag har mäklaren god lokal kännedom, ett bra driv och kämpade på fast det inte var lätt. Mäklaren var även lätt ..."
"Det är svåra tider och det hade jag förståelse för. Att sätta ett pris på lägenheten var inte helt lätt då marknaden fluktuerar en del. Hade så klart önskat mig bättre slutpris men överlag har mäklaren god lokal kännedom, ett bra driv och kämpade på fast det inte var lätt. Mäklaren var även lätt att tycka om, lyssnade och var väldigt övertygande - därför valde jag henne som den som skulle sälja min lägenhet. Kan absolut rekommendera henne om man ska sälja sin lägenhet! "
Läs mer
säljare på Geijersgatan 2D

16 dec 2022

"Ellie är en superproffsig och engagerad mäklare!"
säljare på Sveagatan 24

21 nov 2022

"Ellie från mäklarfirman Erik Olsson gav ett såväl positivt som professionellt intryck. Hon kommunicerade aktivt med relevant information. Det kändes tryggt genom hela försäljningsprocessen. Vi är nöjda och kan rekommendera henne."
säljare på Råkvägen 19

05 nov 2022

"Ellie har alla egenskaper som man ska förvänta sig av sin mäklare. Hon är professionell, ödmjuk, närvarande, lyhörd, engagerad, proaktiv, kunnig och kommunikativ. Arbetar målinriktat, är väldigt energirik och karismatisk. Jag kommer absolut anlita henne igen i mina framtida försäljningar av bosta..."
"Ellie har alla egenskaper som man ska förvänta sig av sin mäklare. Hon är professionell, ödmjuk, närvarande, lyhörd, engagerad, proaktiv, kunnig och kommunikativ. Arbetar målinriktat, är väldigt energirik och karismatisk. Jag kommer absolut anlita henne igen i mina framtida försäljningar av bostad och rekommenderar henne till dig som ska ta steget i att sälja ditt boende.
Säljare på Glasbrukskajen 2B"
Läs mer
säljare på Glasbrukskajen 2B

01 nov 2022

"Ellie var fantastisk att arbeta med när vi sålde vår lägenhet i Limhamns sjöstad! Hon är alltid tillgänglig, väldigt tydlig med sin process och hade alltid en plan för nästa steg. Dessutom satte hon rimliga förväntningar på slutpris, och levererade på detta väldigt snabbt. Som en extra bonus är h..."
"Ellie var fantastisk att arbeta med när vi sålde vår lägenhet i Limhamns sjöstad! Hon är alltid tillgänglig, väldigt tydlig med sin process och hade alltid en plan för nästa steg. Dessutom satte hon rimliga förväntningar på slutpris, och levererade på detta väldigt snabbt. Som en extra bonus är hon otroligt trevlig! Vi vill varmt rekommendera Ellie och anlitar henne gärna igen."
Läs mer
säljare på Glasbrukskajen 2A

30 okt 2022

"Hon har alla egenskaper som man kan önska sig av sin mäklare. Närvarande, Lyhörd, Engagerad, Proaktiv och Kunnig. Stjärnmäklare i mina ögon."
säljare på Sundholmsgatan 12A

20 okt 2022

"Ellie är mkt Informativ på lagom nivå vilket är bra och förtroendeingivande.
Ellie håller vad hon lovar, vilket är tryggt.
Träffade Ellie vid en lägenhetsvisning och tog kontakt med henne när vi skulle sälja vårt hus.
Vilket föll väl ut! // KriHol"
säljare på Ringtrastgränd 7

19 okt 2022

"Fantastisk hängiven mäklare. Väldigt lyhörd och lyssnar in säljarens funderingar. Arbetar målinriktat, är väldigt energirik och karismatisk. "
säljare på Fernissagatan 8

16 okt 2022

"Vi kan varmt rekommendera Ellie när det kommer till bostadsaffärer. Engagerad, kunnig och driven rakt igenom. "
säljare på Vaktgatan 10

31 aug 2022

"Jag kände mig väldigt trygg under hela processen och informerad då återkopplingen var super. "
säljare på Dockgatan 13A

28 aug 2022

"Vi är supernöjda med Ellie. Hon höll oss ständigt uppdaterade om vad som hände, hade svar på våra frågor och lämnade goda råd som mynnade ut i en bra försäljning. Ellie är också väldigt trevlig att ha att göra med. "
säljare på Gudruns väg 8

24 aug 2022

"Mäklararvodet var rimligt
Ellie är mycket tydlig och lyhörd!"
säljare på Slussgatan 12L

23 aug 2022

"Med en härlig energi och mycket god kännedom om området, föreningen och marknaden blev Ellie det självklara valet för vår försäljning. Vi kände oss trygga genom hela processen och det hela gick riktigt smidigt."
säljare på Rosengrens gata 9A

15 aug 2022

"Jag blev rekommenderad att kontakta Ellie när jag skulle lägga ut min lägenhet och är väldigt glad för det!
Hon är snabb, flexibel och gör allt för att båda parter ska bli nöjda vid försäljning. Det kändes bra från första möte till kontrakt.
Jag kan varmt rekommendera Ellie till andra som ska k..."
"Jag blev rekommenderad att kontakta Ellie när jag skulle lägga ut min lägenhet och är väldigt glad för det!
Hon är snabb, flexibel och gör allt för att båda parter ska bli nöjda vid försäljning. Det kändes bra från första möte till kontrakt.
Jag kan varmt rekommendera Ellie till andra som ska köpa eller sälja lägenhet!"
Läs mer
säljare på Skvadronsgatan 22B

05 aug 2022

"Extremt nöjd från början till slut! "
säljare på Hallenborgs gata 18A

18 jul 2022

"Snabb och tydlig. Lätt att samarbeta med. Alltid glad och tillgänglig.
Hon förklarade bra, samtidigt som hon visade respekt för våra egna kunskaper om fastigheter och försäljning. "
säljare på Lotsgatan 143

28 jun 2022

"Ellie har en fantastisk energi och var alltid tillgänglig för oss. Vi valde henne för att hon hade en lägenhet till salu som vi funderade på att köpa och hon gjorde ett väldigt bra jobb med den. Det kändes därför väldigt tryggt att låta henne sälja vår lägenhet. Hon gjorde ett utmärkt jobb!"
"Ellie har en fantastisk energi och var alltid tillgänglig för oss. Vi valde henne för att hon hade en lägenhet till salu som vi funderade på att köpa och hon gjorde ett väldigt bra jobb med den. Det kändes därför väldigt tryggt att låta henne sälja vår lägenhet. Hon gjorde ett utmärkt jobb!"
Läs mer
säljare på Monbijougatan 24

27 jun 2022

"En mäklare som är mer än en bra säljare! En professionell mäklare, ödmjuk, lyhörd, lugn, förtroendeskapande och driven. Lätt att få tag på, kommunikativ och väldigt exekutive, dvs. en mäklare som genomför och levererar. Tvivlar inte på att hon kommer att komma långt. Jag kommer absolut anlita hen..."
"En mäklare som är mer än en bra säljare! En professionell mäklare, ödmjuk, lyhörd, lugn, förtroendeskapande och driven. Lätt att få tag på, kommunikativ och väldigt exekutive, dvs. en mäklare som genomför och levererar. Tvivlar inte på att hon kommer att komma långt. Jag kommer absolut anlita henne igen och rekommenderar henne till dig som ska ta steget i att sälja ditt boende.
"
Läs mer
säljare på Fernissagatan 10

27 jun 2022

"Hon får sälja vår nästa lägenhet också. Visning söndag klart på torsdag! Need to say no more!"
säljare på Betonggatan 1

19 jun 2022

"Vi tog in tre offerter när vi valde mäklare och valde Ellie eftersom vi upplevde henne förberedd, lyhörd, "behaglig", uppriktig och skicklig. Vi ville att vår framtida köpare skulle få samma uppfattning som vi.
Alla dessa egenskaper fick vi bekräftade genom hela processen. Ellie höll oss hela tid..."
"Vi tog in tre offerter när vi valde mäklare och valde Ellie eftersom vi upplevde henne förberedd, lyhörd, "behaglig", uppriktig och skicklig. Vi ville att vår framtida köpare skulle få samma uppfattning som vi.
Alla dessa egenskaper fick vi bekräftade genom hela processen. Ellie höll oss hela tiden informerade och såg till att spekulanter fick svar snabbt på sina frågor.
I efterhand är vi glada att vi inte valde första bästa mäklare. Ellie känns trygg för både köpare och säljare, precis som vi önskade, och vi kan bara ge vårt bäst omdöme."
Läs mer
säljare på Kostergränd 5A

15 jun 2022

"Mycket proffsig, trevlig och glad."
säljare på Sveagatan 24

19 maj 2022

"Ellie är verkligen en proffsig och kompetent mäklare! Kände oss trygga från start till mål och priset vi fick var drömnivå. Ellie kommer jobba hårt för din skull och är mycket noggrann och metodisk. Kommer anlita Ellie vid framtida bostadsaffärer och kan varmt rekommendera henne till er som letar..."
"Ellie är verkligen en proffsig och kompetent mäklare! Kände oss trygga från start till mål och priset vi fick var drömnivå. Ellie kommer jobba hårt för din skull och är mycket noggrann och metodisk. Kommer anlita Ellie vid framtida bostadsaffärer och kan varmt rekommendera henne till er som letar efter en super duktig mäklare. "
Läs mer
säljare på Kronetorpsgatan 68B

12 apr 2022

"Driven, behaglig och professionell. Ellie har hållit en hög nivå igenom hela vår försäljningsprocess- alltid känts som hon varit ett steg före såväl i tanke som i handling. Det absolut mest speciella med Ellie är hennes bemötande och kompetens som gör att hon är lika kunnig att kunna hjälpa någon..."
"Driven, behaglig och professionell. Ellie har hållit en hög nivå igenom hela vår försäljningsprocess- alltid känts som hon varit ett steg före såväl i tanke som i handling. Det absolut mest speciella med Ellie är hennes bemötande och kompetens som gör att hon är lika kunnig att kunna hjälpa någon i sin första bostadsaffär som i sin sista och allt där emellan. "
Läs mer
säljare på Formgatan 27

12 apr 2022

"Ellie är kunnig och enkelt att tycka om"
säljare på Krankajen 30

05 apr 2022

"Mycket vänlig, tillgänglig, återkopplar omedelbart, trevlig korrespondens, utrustad med tålamod. "
säljare på Portvaktsgatan 10

05 apr 2022

"Värdering svår utifrån unikt objekt. Vi fick mer än vi hoppats på. Vi är jättenöjda med Ellies insats."
säljare på Glasbrukskajen 8A

14 mar 2022

"Väldigt härligt engagemang och tydlig kommunikation. Snabb affär och vi är supernöjda"
säljare på Barlastgatan 57

15 feb 2022

"Ellie var väldigt tillmötesgående och trevlig. Vi fick förtroende för henne med en gång. "
säljare på Lovisas gata 9

04 feb 2022

"Väldigt trevlig i kontakten. Det var ett stort nöje att samarbeta med. "
säljare på Dockgatan 51

25 jan 2022

"Ellie är så trevlig och lyhörd. Kände att mina önskemål blev hörda och är väldigt nöjd med henne som min mäklaren. Det blev en snabb och bra försäljning och otroligt proffsig hanteri"
säljare på Glasbruksgatan 2A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
28
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
107 791 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
98 av 98 säljare
Ellie satte rätt förväntningar på slutpriset
82 av 97 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
97 av 97 säljare
Ellie var tydlig och höll mig uppdaterad
99 av 99 säljare

Ellie på kartan.

139 tidigare bostäder
23 bostäder till salu
100 rekommendationer

23 bostäder till salu.

Bostäder

3 595 000 kr
3 rum, 75,5 m²
47 933 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 363 kr/mån
2 395 000 kr
2 rum, 58,5 m²
41 293 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 257 kr/mån
1 695 000 kr
2 rum, 68 m²
24 926 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 363 kr/mån
3 995 000 kr
3 rum, 85 m²
47 000 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 011 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 55,5 m²
41 727 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 294 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

6 200 000 kr
Lägenhet Limhamns Sjöstad
4 rum, 97 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad och duktig på att informera löpande hur allt fortskred. "
2 590 000 kr
Lägenhet Limhamns Sjöstad
2 rum, 70 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket duktig, bra återkoppling hela tiden."
4 380 000 kr
Lägenhet Limhamns Sjöstad
4 rum, 103,5 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är så fantastiskt nöjda med att vi valde att sälja med Ellie! Hon guidade oss rätt och hjälpte till i alla skeden. Kommer definitivt att anlita henne igen om behovet uppstår! "
1 410 000 kr
Lägenhet Ellstorp
+ 15 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kan varmt rekommendera Ellie! Supertrevlig och kompetent mäklare som ger 100%. Otroligt nöjd med hela processen från första kontakt till försäljning. Uppskattar verkligen att kommunikationen var så lättsam, öppen, och ärlig. Kommer absolut att vända mig till Ellie vid framtida bostadsaffärer. "
3 777 000 kr
Lägenhet Dockan
3 rum, 75 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad medarbetare som Ni skall vara rädda om"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.