Elin Edström

Profilbild för Elin Edström
Elin Edström
4.9 / 5
(73 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
24 st
9 st
82 680 000 kr

Bakgrund

Elin Edström jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2020-05-29. Elin har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Elin har enligt vår statistik haft 18 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 82 305 000 kr.

Presentation

Elin har ett målinriktat driv, hög servicenivå och med ett stort leende på läpparna gör hon det yttersta i varje affär. Hennes målsättning är att med sin kämpaglöd överträffa sina kunders förväntningar och skapa bostadsaffärer med kvalité. Elin har arbetat på Bjurfors sedan 2017 och har flera år inom försäljning bakom sig. Med Bjurfors framgångsrika arbetsmetod kan kunderna känna sig trygga att möta henne i Centrala Göteborg.

Önskar ni en mäklare som gör det lilla extra och som alltid vill överträffa dina förväntningar, kontakta Elin!

Säljare om Elin.

26 apr 2022

"Elin var väldigt stöttande i vår försäljning. Lyssnade in vad vi efterfrågade och agerade både professionellt och omtänksamt genom hela processen vilket var viktigt för oss som förstagångssäljare! Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 24B

26 feb 2022

"Elin var proffsig och samtidigt personlig, vilket gav ett tryggt och pålitligt intryck."
säljare på Mölndalsvägen 59A

21 feb 2022

"Smidig försäljning!"
säljare på Fredriksdalsgatan 8A

24 jan 2022

"Väldigt nöjd med Elin, bra på att möta mina förväntningar och väldigt lyhörd!"
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16C

21 jan 2022

"Positiv, engagerad och entusiastisk.
Korrekt, noggrann och rådgivande."
säljare på Doktor Forselius gata 20

07 okt 2021

"Jag kände direkt ett stort förtroende för Elin, som presenterade upplägget av försäljningen på ett trevligt och affärsmässigt bra sätt. Elin har under hela försäljningsprocessen varit tydlig och har löpande uppdaterat mig med status. Elin var också väl insatt i prisnivån i området samt intressera..."
"Jag kände direkt ett stort förtroende för Elin, som presenterade upplägget av försäljningen på ett trevligt och affärsmässigt bra sätt. Elin har under hela försäljningsprocessen varit tydlig och har löpande uppdaterat mig med status. Elin var också väl insatt i prisnivån i området samt intresserad av att vara insatt i frågor gällande bostaden. Jag kan varmt rekommendera Elin som mäklare och jag skulle gärna anlita henne igen vid eventuellt kommande försäljningar. "
Läs mer
säljare på Mölndalsvägen 67

27 sep 2021

"Elin skötte sitt jobb exemplariskt, vi är jätte nöjda som helhet."
säljare på Doktor Forselius gata 24

22 sep 2021

"Elin har varit toppen hela vägen!
Lätt att jobba med och rekommenderar henne alla gånger! "
säljare på Brynolfsgatan 1C

21 sep 2021

"This was my first time selling an apartment and I am so grateful that I worked with Elin. She helped me so much throughout the process, from connecting me with a stylist, to preparing and posting the advertisement, to organising the viewings, to finalising the sale. What I appreciated so much abo..."
"This was my first time selling an apartment and I am so grateful that I worked with Elin. She helped me so much throughout the process, from connecting me with a stylist, to preparing and posting the advertisement, to organising the viewings, to finalising the sale. What I appreciated so much about Elin is that I felt that she was always on my side and doing her best to make it a successful sale and experience. I joked that she acted as both my real estate agent and my therapist! She was so patient with me and all of my questions and worries. In the end, we found a wonderful buyer for the apartment. I would highly recommend Elin to anyone, not only for her professional qualifications but also for her personal attributes and her commitment to doing the right and best thing for all. Thank you Elin!"
Läs mer
säljare på Helmutsrogatan 5B

18 sep 2021

"Elin är en mycket inkännande och lyhörd person som är lätt att tycka om.
Vi har haft ett riktigt gott samarbete och vi kan varmt rekommendera henne "
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16A

15 sep 2021

"Elin är en mycket engagerad person- dessutom väldigt glad & charmig. Jag tror att hon kommer att gå långt inom sitt yrke. "
säljare på Mölndalsvägen 59A

05 sep 2021

"Glad och positiv person men som samtidigt ingav förtroende. Serviceinriktad och tålmodig med oss kunder. Rekommenderar absolut! "
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16A

20 aug 2021

"Elin motsvarande i högsta grad de förväntningar vi hade. Smidig, lyhörd och engagerad. Lätt att nå och snabb att återkoppla. Lyckades med konststycket att få oss att känna det som om vi var de enda klienterna hon hade. Dessutom arbetar hon med duktiga stylister och fotografer. Vi är helnöjda med ..."
"Elin motsvarande i högsta grad de förväntningar vi hade. Smidig, lyhörd och engagerad. Lätt att nå och snabb att återkoppla. Lyckades med konststycket att få oss att känna det som om vi var de enda klienterna hon hade. Dessutom arbetar hon med duktiga stylister och fotografer. Vi är helnöjda med hela säljprocessen och kan verkligen rekommendera Elin."
Läs mer
säljare på Mölndalsvägen 87F

18 aug 2021

"Kan varmt rekommendera Elin! Det fanns en tydlighet i säljprocessen som jag uppskattade. Jag blev kontinueligt uppdaterad, hon var lätt att få tag i och återkopplade alltid snabbt. Försäljningsvärdet på min bostad överträffade alla mina förväntningar och jag är oerhört nöjd med samarbetet med El..."
"Kan varmt rekommendera Elin! Det fanns en tydlighet i säljprocessen som jag uppskattade. Jag blev kontinueligt uppdaterad, hon var lätt att få tag i och återkopplade alltid snabbt. Försäljningsvärdet på min bostad överträffade alla mina förväntningar och jag är oerhört nöjd med samarbetet med Elin och Bjurfors. Tack! "
Läs mer
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16C

17 jun 2021

"Genomgående riktigt bra bemötande, lyhörd och duktig mäklare på alla sätt. Rekommenderar starkt att välja Elin som förmedlare av bostäder. "
säljare på Mölndalsvägen 67

05 jun 2021

"Mycket nöjda med Elin som mäklare, finns inget att klaga på och kan absolut rekommendera henne vidare! "
säljare på Kolonigatan 3A

28 maj 2021

"Vi är supernöjda med Elin! Hon var ett strålande fint stöd igenom hela processen när vi skulle sälja, alltid tillgänglig, alltid positiv och vi kände att hon jobbade hårt för att få till en så bra försäljningsprocess som möjligt för oss! Hon får alla tummar upp! :)"
"Vi är supernöjda med Elin! Hon var ett strålande fint stöd igenom hela processen när vi skulle sälja, alltid tillgänglig, alltid positiv och vi kände att hon jobbade hårt för att få till en så bra försäljningsprocess som möjligt för oss! Hon får alla tummar upp! :)"
Läs mer
säljare på Doktor Allards gata 14

21 maj 2021

"Kändes väldigt tryggt att sälja tillsammans med Elin, från början till slut. Hon höll oss uppdaterade och informerade under hela processen och vi är supernöjda med allt! "
säljare på Lövskogsgatan 4B

19 maj 2021

"Samarbetet med Elin har bara varit smidigt, roligt och tryggt! Lätt att nå, kunnig och oerhört trevlig och tillmötesgående! Rekommenderar alla gånger!"
säljare på Doktor Hjorts gata 12C

06 maj 2021

"Elin gjorde ett superbra jobb! Var alltid lätt att få tag i och engagerad. Rekommenderar att anlita henne till alla som ska sälja sin lägenhet!"
säljare på Fredriksdalsgatan 5E

03 maj 2021

"Elin Edström är en högst kompetent, lyhörd och trevlig mäklare. Vi är supernöjda med allt som har med försäljningen att göra. Kan varmt rekommendera Elin Edström och Bjurfors. "
säljare på Bomgatan 5

14 apr 2021

"Grym var hon!"
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16C

13 apr 2021

"Elin är en fantastisk genuin mäklare! "
säljare på Egnahemsvägen 22A

03 mar 2021

"Elin ger ett väldigt tryggt och professionellt intryck vi som säljare kände oss trygga och välinformerade hela vägen.
Kan varmt rekommendera Elin!
"
säljare på Fredriksdalsgatan 5E

01 mar 2021

"Elin var väldigt engagerad och driven. Vi kände oss trygga genom hela bostadsförsäljningen och man kunde alltid bolla tankar och idéer vilket uppskattades oerhört. "
säljare på Fredriksdalsgatan 5B

01 mar 2021

"Jag måste säga att jag är extremt imponerad av hur professionellt Elin hanterade hela vårat uppdrag. Fick nästan känslan av att hon bara hade oss som klient. Sådant gillar man som kund. Hon rapporterade löpande av hela processen som gjorde att det krävdes väldigt lite från min sida för att hålla ..."
"Jag måste säga att jag är extremt imponerad av hur professionellt Elin hanterade hela vårat uppdrag. Fick nästan känslan av att hon bara hade oss som klient. Sådant gillar man som kund. Hon rapporterade löpande av hela processen som gjorde att det krävdes väldigt lite från min sida för att hålla sig ajour. Sen att priset vi fick ut överträffade förväntningarna blev som "grädde på moset"."
Läs mer
säljare på Doktor Lindhs gata 6

31 jan 2021

"Elin var lyhörd och väldigt lätt att ha att göra med. Det är första gången jag kände med en mäklare att jag kunde släppa kontrollen och sänka skuldrar och lita på henne till 100%"
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16A

24 jan 2021

"Innan jag valde Elin som mäklare kontaktade jag 4 andra mäklare/mäklarfirmor och jämförde dom .ed varandra. Elin Edström var utan tvekan mitt första hands val. Elin är en lyhörd och tålmodig mäklare som alltid hade humöret på topp. Söker du efter en mäklare som är hjälpsam, målinriktad och säker ..."
"Innan jag valde Elin som mäklare kontaktade jag 4 andra mäklare/mäklarfirmor och jämförde dom .ed varandra. Elin Edström var utan tvekan mitt första hands val. Elin är en lyhörd och tålmodig mäklare som alltid hade humöret på topp. Söker du efter en mäklare som är hjälpsam, målinriktad och säker på sin sak samtidigt som hen är ödmjuk så är Elin Edström ett självklart val. "
Läs mer
säljare på Mölndalsvägen 87F

22 jan 2021

"Elin har varit hur bra som helst genom hela säljprocessen. Från första mötet med Elin fick jag en riktigt bra känsla. Elin är serviceminded, genuin, engagerad och positiv. Hon har hållit mig väl uppdaterad från början till slut, vilket har varit en stor trygghet. Jag kunde inte ha valt en bättre ..."
"Elin har varit hur bra som helst genom hela säljprocessen. Från första mötet med Elin fick jag en riktigt bra känsla. Elin är serviceminded, genuin, engagerad och positiv. Hon har hållit mig väl uppdaterad från början till slut, vilket har varit en stor trygghet. Jag kunde inte ha valt en bättre mäklare och kan verkligen rekommendera henne vidare! Jag har absolut ingenting att klaga på. "
Läs mer
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16B

19 jan 2021

"Elin har varit en jättebra mäklare! Hållit mig uppdaterad under hela processen och gjort ett kanon jobb! Rekommenderar varmt alla som ska sälja i Göteborg att välja Elin!"
säljare på Thorburnsgatan 10

11 dec 2020

"Elin var positiv, hjälpsam och drivande genom hela processen. Hon sålde innan visning och jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Doktor Allards gata 10

23 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Elin som mäklare. Allt har gått smidigt och hon har varit väldigt hjälpsam under hela processen. "
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16B

19 nov 2020

"Elin var väldigt drivande och jobbade hårt för att hitta rätt köpare av min lägenhet. Hon var alltid tillgänglig om jag hade några frågor och hon var bra på att hålla mig uppdaterad. Trots lite motgångar så höll hon alltid humöret uppe och fick mig som kund att känna mig sedd!"
"Elin var väldigt drivande och jobbade hårt för att hitta rätt köpare av min lägenhet. Hon var alltid tillgänglig om jag hade några frågor och hon var bra på att hålla mig uppdaterad. Trots lite motgångar så höll hon alltid humöret uppe och fick mig som kund att känna mig sedd!"
Läs mer
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16C

26 okt 2020

"Elin gav ett förtroendegivande intryck när vi träffade henne. Hon agerade professionellt genom hela försäljningen och lyckades sälja vår bostad innan visning. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Elin. "
säljare på Brynolfsgatan 3A

17 okt 2020

"Elin har varit väldigt driven och återkopplande med vår försäljning och har gjort ett väldigt bra jobb. Vi var jättenöjda med Elin och kan starkt rekommendera henne!!"
säljare på Drivhusgatan 2B

05 okt 2020

"Positiv, god energi och trevligt bemötande. Alltid informerande och saklig samtidigt som jag gavs proffesionell och personlig service. Erfarenhet och god kännedom kring området, är mycket nöjd då jag både köpt och sålt bostad via denna mäklare. Hon hade alltid tid för mig som både köpare och sälj..."
"Positiv, god energi och trevligt bemötande. Alltid informerande och saklig samtidigt som jag gavs proffesionell och personlig service. Erfarenhet och god kännedom kring området, är mycket nöjd då jag både köpt och sålt bostad via denna mäklare. Hon hade alltid tid för mig som både köpare och säljare vilket kändes mycket tryggt och värdefullt - kan varmt rekommendera."
Läs mer
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16B

10 sep 2020

"Elin Edström var Bäst"
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16C

02 aug 2020

"Jag väljer Elin som min mäklare att sälja min lägenhet efter att ha pratat med många mäklaren som arbetar inom det området, och det bevisar att det är det bästa beslutet jag tog att välja henne. Hon är verkligen en ansvarsfull person du kan lita på med. Den utmärkta kommunikationen gör att alla..."
"Jag väljer Elin som min mäklare att sälja min lägenhet efter att ha pratat med många mäklaren som arbetar inom det området, och det bevisar att det är det bästa beslutet jag tog att välja henne. Hon är verkligen en ansvarsfull person du kan lita på med. Den utmärkta kommunikationen gör att alla dina frågor alltid besvaras på kort tid och alla framsteg uppdateras på ett superklart sätt. Hon har fantastiska färdigheter i att sälja och förhandla, har oändlig energi som hjälper dig att hitta dessa potentiella köpare. Hon lyssnar också mycket noggrant till säljaren för deras idéer och tankar och hjälper dig sedan att göra en bra plan för att sälja din lägenhet. Jag kan 200% rekommendera den här mäklaren till alla. "
Läs mer
säljare på Bomgatan 6C

30 jul 2020

"Elin har varit fantastisk genom hela processen, rekommenderar henne varmt!"
säljare på Falkenbergsgatan 4B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
82 305 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
70 av 72 säljare
Elin satte rätt förväntningar på slutpriset
61 av 72 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
72 av 73 säljare
Elin var tydlig och höll mig uppdaterad
73 av 73 säljare

Elin på kartan.

106 tidigare annonser
21 bostäder till salu
73 rekommendationer

21 bostäder till salu.

Annonser

2 rum, 67 m²
Lägenhet, Göteborg
3 232 kr/mån
4 990 000 kr
3 rum, 78 m²
63 974 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 996 kr/mån
3 rum, 80 m²
Lägenhet, Göteborg
3 843 kr/mån
3 850 000 kr
3 rum, 62 m²
62 096 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 959 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 54 m²
55 462 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 332 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastaden
3,5 rum, 111 m²
Utropspris: 7 450 000 kr
5 500 000 kr
Lägenhet Norra Guldheden
+ 905 000 kr
3 rum, 74,5 m²
Utropspris: 4 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 700 000 kr
Lägenhet Johanneberg
+ 210 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 3 490 000 kr
5 020 000 kr
Lägenhet Vasastaden
+ 370 000 kr
3 rum, 66 m²
Utropspris: 4 650 000 kr
3 275 000 kr
Lägenhet Lorensberg
+ 485 000 kr
1,5 rum, 29 m²
Utropspris: 2 790 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.