Elias Hawilo

Profilbild för Elias Hawilo
Elias Hawilo
4.8 / 5
(59 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Elias Hawilo var registrerad mäklare mellan 2021 och 2023.

Presentation

Elias är inte längre registrerad mäklare.

Säljare om Elias.

31 jul 2023

"Elias var väldigt trevlig och professionell. Han underlättade hela processen som var helt nytt för oss och han var alltid närvarande till frågor som kom upp. "
säljare på Widells väg 3

17 jul 2023

"Mycket proffsig och väldigt bra personlighet."
säljare på Grönsiskegatan 13

27 apr 2023

"Elias vart väldigt lyhörd och engagerad under hela processen. Han höll mig uppdaterad hela tiden och var kontaktbar 24/7. Väldigt trevlig och proffsig inom sitt yrke. Han förstod hur man skulle hantera denna svåra marknaden och fick min bostad såld trots det tuffa läget. Väldigt pålitlig och trev..."
"Elias vart väldigt lyhörd och engagerad under hela processen. Han höll mig uppdaterad hela tiden och var kontaktbar 24/7. Väldigt trevlig och proffsig inom sitt yrke. Han förstod hur man skulle hantera denna svåra marknaden och fick min bostad såld trots det tuffa läget. Väldigt pålitlig och trevlig kille. Han håller vad han säger, rekommenderar starkt till alla mina nära och kära! Tack för en smidig bostadsaffär. "
Läs mer
säljare på Axel Danielssons väg 11

13 apr 2023

"Grymt jobbat av Elias. Han är en grym säljare. Jag tror att han kommer växa i sin roll i framtiden. Han har valt rätt yrke "
säljare på Ormvråksgatan 10

12 apr 2023

"Han var helt fantastisk gjordte meget bedre end jeg eller man kan tænke på det resultet man fik. Findes ingen ord på han kan sen gram helt 100% "
säljare på Widells väg 5

19 mar 2023

"Elias är super!!
Speciellt i en svår marknad just nu"
säljare på Eriksfältsgatan 61C

17 mar 2023

"Grym mäklare , som verkligen sätter både säljare och köpare i fokus !
Jag både köpte och sålde via mäklaren och han har varit med hela vägen , har inte känt minsta oro! Skulle varmt rekommendera alla dagar i veckan ."
säljare på Von Lingens väg 86

01 mar 2023

"Elias vart mycket proffsig, engagerad och målinriktad. Höll mig underrättad löpande. Han är en mycket trevlig person och viljan att få igenom affärer lyser kring honom, känns bra speciellt i tuffa tider. Den här mäklaren ger aldrig upp. Rekommenderas starkt och kommer definitivt att välja Elias i..."
"Elias vart mycket proffsig, engagerad och målinriktad. Höll mig underrättad löpande. Han är en mycket trevlig person och viljan att få igenom affärer lyser kring honom, känns bra speciellt i tuffa tider. Den här mäklaren ger aldrig upp. Rekommenderas starkt och kommer definitivt att välja Elias igen!"
Läs mer
säljare på Serenadgatan 23

08 feb 2023

"En mäklare med det där lilla extra! Elias skötte affären proffesionellt, snabbt och smidigt. Allt flöt på problemfritt, mäklaren hade ett fantastiskt bemötande och engagemang samt var lyhörd inför mina önskemål.
Jag trodde aldrig att försäljningen skulle gå så snabbt och att jag skulle få min bos..."
"En mäklare med det där lilla extra! Elias skötte affären proffesionellt, snabbt och smidigt. Allt flöt på problemfritt, mäklaren hade ett fantastiskt bemötande och engagemang samt var lyhörd inför mina önskemål.
Jag trodde aldrig att försäljningen skulle gå så snabbt och att jag skulle få min bostad såld såhär lätt i dessa svåra tider.
Jag rekommenderar Elias varmt som mäklare. Vid nästa bostadsförsäljning är valet av mäklare självklart! "
Läs mer
säljare på Skomakarebyn 2C

20 dec 2022

"Han är väldigt kompetent och klarar av komplexa situationer mellan säljare och köpare. Han var tydlig med vilka förväntningar vi kan ha samt vad som kan vänta särskilt i denna marknad under denna tuffa tid. Stort plus! Tack så mycket, Elias. "
säljare på Ingenjörsgatan 12

14 dec 2022

"Fick lägenheten såld snabbt, samt fick en ny vän."
säljare på Amiralsgatan 89E

04 nov 2022

"Noggrann och tydlig. Gav goda råd och motiverade utgångspris m.m. Bra att föra en dialog med."
säljare på Erikslustvägen 36B

28 okt 2022

"Elias var verkligen helt fantastisk både som mäklare och person. Hans engagemang och energi var otrolig. Han var alltid tillgänglig och brydde sig verkligen om att göra oss nöjda och var väldigt lyhörd. Vägledde oss genom en väldigt svår marknad och gav sitt allt hela tiden och hade så otroligt m..."
"Elias var verkligen helt fantastisk både som mäklare och person. Hans engagemang och energi var otrolig. Han var alltid tillgänglig och brydde sig verkligen om att göra oss nöjda och var väldigt lyhörd. Vägledde oss genom en väldigt svår marknad och gav sitt allt hela tiden och hade så otroligt mycket tålamod och han gjorde allt med glimten i ögat. Vi hade inte kunnat tänka oss en bättre mäklare!! "
Läs mer
säljare på Albinsrogatan 5B

27 okt 2022

"Elias har varit väldigt duktig och förstående för min situation samt mina önskemål. Elias har en härlig energi och gjort sitt bästa i en tuff marknad.
Jag är väldigt tacksam för samarbetet med Elias. "
säljare på Köpenhamnsvägen 42A

01 sep 2022

"Super härlig kille! "
säljare på Hyllie 2:12

04 aug 2022

"Elias är duktig, professionell och mycket trevlig. Vi har känt oss trygga hela vägen och är väldigt nöjda med handeln."
säljare på Svågertorpsvägen 37A

24 maj 2022

"En superbra och realistisk mäklare som lyssnar på dina önskningar och behov. Vi var jätte bekväma med hans arbete. "
säljare på Ormvråksgatan 11

23 maj 2022

"En fantastiskt mäklare som verkligen gör det där lilla extra. Han är målinriktad, fokuserad och lyhörd. Stöttar och hjälper till inom alla delar, kan sitt område och kommer alltid med goda råd som bygger på erfarenhet. Hade jag sålt bostad på nytt så hade jag valt honom igen!"
"En fantastiskt mäklare som verkligen gör det där lilla extra. Han är målinriktad, fokuserad och lyhörd. Stöttar och hjälper till inom alla delar, kan sitt område och kommer alltid med goda råd som bygger på erfarenhet. Hade jag sålt bostad på nytt så hade jag valt honom igen!"
Läs mer
säljare på Ormvråksgatan 42

14 apr 2022

"En mäklare som tillgodoser dina förväntningar så magiskt att du tror att han använder sig av häxkonster eller vrf inte svart magi. Hans utstrålning och förhandlingsdialog får en o tro att köparna har varit med om magiskt inspirerande voodoo upplevese i en aldrig tidigare skådad förutsättning... N..."
"En mäklare som tillgodoser dina förväntningar så magiskt att du tror att han använder sig av häxkonster eller vrf inte svart magi. Hans utstrålning och förhandlingsdialog får en o tro att köparna har varit med om magiskt inspirerande voodoo upplevese i en aldrig tidigare skådad förutsättning... NI kommer inte ångra er om ni väljer Elias. Elias är Mäklaren med glödande engagemang som kommer säga till att ni får en glödhet kick i ekonomi samtidigt som köparen kommer göra sitt livs kap. Svårt att tro, tro oss, det är möljigt, det finns svart på vitt!
Därför, med ett sant och stort nöje lämnar vi våra allra bästa rekomendationer gällande Elias som är en Mäklare med ett extremt professinellt och förtroende ingivande engagemang som ständigt gav en känsla av trygghet"
Läs mer
säljare på Ormvråksgatan 26

01 apr 2022

"Elias är tydlig, driven och serviceminded. Gör ett professionellt arbete."
säljare på Rodergatan 26

01 apr 2022

"Tack Elias för en perfekt insats. Snabbt och smidigt. Så nöjd. :-)"
säljare på Statistgatan 20

26 dec 2021

"Energisk och drivande, men ändå inlyssande."
säljare på Mälarvägen 18

22 dec 2021

"En underbar mäklare som man lätt kommer att älska i hans bemötande, sättet att arbeta och driva ärendet. Han ger inga löften som han inte kan hålla och är öppet och ärlig i sin relation till kunden. "
säljare på Terapivägen 18D

29 okt 2021

"Trevliga killar!"
säljare på Vårby Allé 31

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
55 av 57 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
57 av 57 säljare
Elias var tydlig och höll mig uppdaterad
57 av 58 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Elias på kartan.

102 tidigare bostäder
59 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Söderkulla
3 rum, 80,5 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
Slutpris saknas
Villa Limhamn-Bunkeflo
5 rum, 130 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Högaholm
3 rum, 80 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kulladal
3 rum, 84 m²
Utropspris: 2 255 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Söderkulla
3 rum, 78,5 m²
Utropspris: 1 895 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.