Elias Dehen

Profilbild för Elias Dehen
Elias Dehen
4.9 / 5
(31 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
7 st
6 st
15 370 000 kr

Bakgrund

Elias Dehen jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-09-10. Elias har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2020. Elias har haft 6 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 23 790 000 kr.

Presentation

Det är jag som är Elias Dehen, ditt trygga val när du ska sälja din bostad till ett högt slutpris.

Med en bakgrund som före detta elitfotbollsspelare och mångårig erfarenhet inom försäljning vet jag vad som krävs för att just du skall få bäst betalt för din bostad.

Med min bakgrund, erfarenhet samt driv lämnar jag inget åt slumpen, både säljare och köpare skall känna att de blivit väl omhändertagna under försäljningsprocessens gång.

Jobbat med försäljning sedan 2002 både som säljare och som försäljningschef, tidigare elitfotbollsspelare där jag bland annat har representerat GAIS i superettan samt det svenska juniorlandslaget.

Säljare om Elias.

07 maj 2020

"Elias har ett professionellt bemötande, rak och tydlig i sin kommunikation. Han är otroligt engagerad, tillgänglig och återkopplar ständigt. Han levererade ett fantastiskt resultat vid uppdraget. Våra förväntningar på Elias uppfylldes tillfullo. Då vi varit i kontakt med samtliga mäklarkontor i Ale kommun så kan vi med säkerhet säga att Elias är Ale kommuns bästa mäklare. Vi tackar ödmjukast för att han tog sig an uppdraget på ett exceptionellt sätt!"
säljare på Enskiftesvägen 3

27 apr 2020

"Elias var den bästa mäklaren vi kunde önska oss.
Det bästa med honom var att han var tillgänglig dygnet runt och han har på ett realistiskt och personligt sätt slussat oss genom hela, varenda fråga, oavsett hur liten eller stor, så har vi fått snabb feedback och förklaringar."
säljare på Uppegårdsvägen 52

04 mar 2020

"Jag ringde en gammal mäklare till mig (Sasa Sekulic) som hänvisade till Elias.
Elias kan jag säga är den bästa mäklaren jag har haft kontakt med (minst 6 mäklare pratade jag med i ungefär 5-6 månader)
Jag hoppas att han kan sälja lägenheter var som helst (utanför ALE), för säljer jag lägenhet igen, så kommer jag ringa Elias!
10 av 10 för den fläckfria mäklaren!"
säljare på Sörgårdsvägen 12

04 dec 2019

"En mycket bra mäklare som var lätt att ha att göra med. Kunnig och hade en god lokalkännedom.
Elias har ett bra kontaktnät och lägenheten blev såld innan visning.
Mäklaren höll oss uppdaterade under hela processen och var lätt att få tag på. "
säljare på Beryllgatan 12

29 nov 2019

"Effektiv,duktig och trevlig"
säljare på Lammelyckan 15B

29 nov 2019

"Elias sålde när andra mäklare inte kunde! "
säljare på Gamla Kronvägen 47B

28 nov 2019

"Elias är väldigt driven, duktig och mån av sina kunder. Rekommenderas varmt!"
säljare på Åketorpsgatan 20

19 nov 2019

"Supernöjd med Elias, sällan man springer på en sån mäklare som inger en sådan förtroende som Elias. Helt fantastisk på alla sätt och vis och som grädden på moset sålde han min lägenhet till prisrekord i föreningen. Ständiga återkopplingar och det som glädjer mig är att även köparen var nöjd med Elias och sättet han avslutade affären på. Fem stjärnor!! Rekommenderas varmt."
säljare på Måns Bryntessonsgatan 15B

13 nov 2019

"Vi kunde inte varit mer nöjda med valet av Elias som mäklare. Vi har hela tiden känt att vi varit i trygga händer. Elias är mycket kunnig, har hela tiden varit lätt att komma i kontakt med, alltid svarat omgående och hållit oss uppdaterade om vad som händer. Att hela försäljningen dessutom gick fort och vi fick ett bra pris för vår lägenhet gör absolut inte saken sämre. Vi kan varmt rekommendera Elias och gör det mer än gärna."
säljare på Ångaren Ernas gata 11

08 nov 2019

"Mycket trevlig och driven utan att vara för pushig. Han hjälpte även med omdöme ang. pris och förening av lägenheten jag köpte. Elias lyssnade på vad jag ville ha för min lägenhet och gjorde allt för att priset skulle landa där. Jag blev dagligen uppdaterad om läget och hur vi skulle gå vidare om jag inte var nöjd. "
säljare på Miraallén 2

30 sep 2019

"Elias är väldigt trevlig och förklarar så att man förstår även om man inte är insatt i branschen. Snabb och smidig affär."
säljare på Rubingatan 16

24 sep 2019

"Elias var mycket lyhörd för våra önskemål och det kändes som att han hela tiden gjorde sitt yttersta."
säljare på Monsungatan 80

24 sep 2019

"Elias är trevlig och hjälpsam, lätt att prata med. Han är lyhörd och en mycket duktig säljare! Rekommenderas varmt!"
säljare på Östra Palettgatan 12

22 aug 2019

"Elias är proffesionellt, lyhörd och fokuserad. Han är lätt och trevligt att jobba med och respektera säljarens önskemål. Tydlig och bra kommunikation, Elias få varmaste rekommendation från mig."
säljare på Kapplandsgatan 92

13 aug 2019

"Vi träffade först Elias på en visning vi var bokade på och redan innan vi gick på den så ringde han upp oss för att snacka om förväntningar och värdering av vår egna lägenhet.
Så både som spekulant på en bostad och som säljare vet jag att Elias presterar på topp! Rekommenderas!"
säljare på Sörvägen 4A

23 jul 2019

"Elias är en fantastisk mäklare. Han har en positiv inställning och en massa energi. Elias satte upp en bra plan inför försäljningen och han utförde den till perfektion. Han är en mäklare som jag rekommenderar starkt för att han är ärlig och är en intelligent säljare."
säljare på Fastlagsgatan 10

11 jul 2019

"Engagerad och driven mäklare."
säljare på Nymilsgatan 15

04 jul 2019

"Jätte bra mäklare, som gav 100% under hela perioden"
säljare på Rubingatan 23

20 jun 2019

"Mäklaren gav tidigt en känsla av förtroende då vi möttes vid försäljning av en annan bostad som jag sedan köpte via mäklaren. Detta gjorde att jag ville ha Elias vid försäljningen av min nuvarande bostad. Trevlig, ambitiös, driven och ett charmigt sätt!"
säljare på Sjömilsgatan 23

12 jun 2019

"Elias är engagerad, professionell och socialt kompetent. I denna ovana och kvalfyllda process blev vi direkt trygga i hans händer. Han höll oss uppdaterade i varje steg och sålde dessutom vår bostad blixtsnabbt och till rekordpris. Vi kommer absolut anlita honom igen."
säljare på Edwin Ahlqvists väg 9

23 maj 2019

"Kan verkligen rekommendera Elias som mäklare. För mig va lägenhetsaffären en långdragen process eftersom att jag valde en annan mäklare från början som helt enkelt inte gjorde jobbet. Efter att jag anlitade Elias istället så gick affären väldigt smidigt och snabbt och han fick ut ett betydligt mycket bättre pris än förra mäklaren som gjorde mig riktigt nöjd med affären trots att det bara fanns en budgivare på objektet. Här märkte man direkt att det va skillnad på mäklare och mäklare. Riktigt grym kille som kör med raka rör och håller vad han lovar."
säljare på Lilla Kornettgatan 1

30 apr 2019

"Elias är en duktig, kunnig och engagerad mäklare. Han är mycket vänlig och pålitlig och han skötte försäljningen av min bostadsrätt på ett professionellt sätt. Jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Edwin Ahlqvists väg 1

12 apr 2019

"Elias överträffade verkligen mina förväntningar. Mycket hjälpsam och kunnig samt höll mig trygg och informerad genom hela processen. Snabba och tydliga besked på alla mina frågor. Jag kommer att rekommendera Elias till mina vänner. "
säljare på Aprilgatan 14D

02 apr 2019

"Jag är mycket nöjd med Elias som mäklare. "
säljare på Fastlagsgatan 33

20 mar 2019

"Han tog hand om bägge parter i försäljningen.
Bra jobbat. Han var väldigt kunnig och satte nivån rätt från början."
säljare på Monsungatan 71

04 mar 2019

"Mäklaren hade hög energi och var driven, Han var väldigt noggrant och kan prata många språket och försökt förklara på lättaste sätt så säljare kan förstör allt. Man kunde nå honom när som helst och svara på all frågor. Han är förbered och tålamod. Man känner sig trygg med sånt mäklare. "
säljare på Topasgatan 65

12 feb 2019

"Vi är supernöjda med Elias. Hans engagemang och kunskap samt tålamod är outstanding. Vi rekommenderar Elias som den självklara mäklaren när man ska sälja sin bostad."
säljare på Topasgatan 68

06 feb 2019

"Drivande mäklare som ändå hade förståelse och tog hänsyn till både situation och önskemål. Mycket snabb och smidig kontakt hela vägen till avslut. "
säljare på Gamla Tuvevägen 18

08 jan 2019

"Elias är effektiv, snabb, engagerad, positiv, glad, proffsig och fantastiskt bra på alla sätt! Rekommenderar honom skarpt!"
säljare på Hägers gränd 23

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
4
Villa
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
6
Försäljningsvärde
23 790 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
30 av 31 säljare
Elias satte rätt förväntningar på slutpriset
28 av 31 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
31 av 31 säljare
Elias var tydlig och höll mig uppdaterad
31 av 31 säljare

Elias på kartan.

32 tidigare annonser
2 bostäder till salu
31 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

1 450 000 kr
2 rum, 54 m²
26 851 kr/m²
Lägenhet, Ale
3 699 kr/mån
4 300 000 kr
6 rum, 158 m²
27 215 kr/m²
Villa, Ale

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Tomt/Mark Älvängen
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Elias har ett professionellt bemötande, rak och tydlig i sin kommunikation. Han är otroligt engagerad, tillgänglig och återkopplar ständigt. Han levererade ett fantastiskt resultat vid uppdraget. Våra förväntningar på Elias uppfylldes tillfullo. Då vi varit i kontakt med samtliga mäklarkontor i Ale kommun så kan vi med säkerhet säga att Elias är Ale kommuns bästa mäklare. Vi tackar ödmjukast för att han tog sig an uppdraget på ett exceptionellt sätt!"
4 250 000 kr
Kedjehus Bohus
+ 270 000 kr
8 rum, 135 m²
Utropspris: 3 980 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Elias var den bästa mäklaren vi kunde önska oss.
Det bästa med honom var att han var tillgänglig dygnet runt och han har på ett realistiskt och personligt sätt slussat oss genom hela, varenda fråga, oavsett hur liten eller stor, så har vi fått snabb feedback och förklaringar."
1 710 000 kr
Lägenhet Bohus
-70 000 kr
3 rum, 84,5 m²
Utropspris: 1 780 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag ringde en gammal mäklare till mig (Sasa Sekulic) som hänvisade till Elias.
Elias kan jag säga är den bästa mäklaren jag har haft kontakt med (minst 6 mäklare pratade jag med i ungefär 5-6 månader)
Jag hoppas att han kan sälja lägenheter var som helst (utanför ALE), för säljer jag lägenhet igen, så kommer jag ringa Elias!
10 av 10 för den fläckfria mäklaren!"
2 260 000 kr
Lägenhet Tynnered
+ 180 000 kr
2 rum, 81,5 m²
Utropspris: 2 080 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En mycket bra mäklare som var lätt att ha att göra med. Kunnig och hade en god lokalkännedom.
Elias har ett bra kontaktnät och lägenheten blev såld innan visning.
Mäklaren höll oss uppdaterade under hela processen och var lätt att få tag på. "
1 930 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 150 000 kr
2 rum, 47 m²
Utropspris: 1 780 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Effektiv,duktig och trevlig"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.