Christian Lundin

Profilbild för Christian Lundin
Christian Lundin
(0 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
1 st
0 st
10 700 000 kr

Bakgrund

Christian Lundin jobbar på Lundin Fastighetsbyrå och är registrerad mäklare sedan 2005-03-15.

Presentation

Hej! Jag heter Christian Lundin och är VD och delägare på Lundin Fastighetsbyrå. I grunden har jag en magisterexamen i Ekonomi från Lunds Universitet men också en Fastighetsmäklarexamen. På Lundin Fastighetsbyrå har jag arbetat sedan 2004 och de första 6 åren arbetade jag fullt ut som fastighetsmäklare. Tillsammans med min bror Robert Lundin tog jag över ledningen 2007, efter det att vår far Ulf Lundin, som grundade företaget 1979, gick i pension.
Idag arbetar jag främst med att utveckla företaget, stötta medarbetarna och se till att vi har marknadens bästa kunderbjudande med personal som matchar våra ambitioner. Jag har ett brinnande intresse för branschen och de möjligheter och utmaningar som ständigt dyker upp. På Lundin Fastighetsbyrå har jag en fantastisk möjlighet att tillsammans med alla medarbetare skapa ett företag där kunderna är nöjda, personalen trivs och där man är stolt över att arbeta.

Vill du sälja din bostad och undrar vem på Lundins du bör anlita så kan du höra av dig till mig så guidar jag dig till rätt person.

Är du fastighetsmäklare och intresserad av att arbeta hos oss? Kontakta mig så berättar jag mer om vad vi erbjuder och vilka möjligheter som finns för dig.

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Bli första säljare att lämna ett omdöme om Christian!

Christian på kartan.

1 tidigare annons
1 bostad till salu

1 bostad till salu.

Annonser

10 700 000 kr
Tomt/Mark, Göteborg

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastaden
2 rum, 57 m²
Utropspris: 2 495 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.