Christian Lundin

Profilbild för Christian Lundin
Christian Lundin
(0 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Christian Lundin jobbar på Lundin Fastighetsbyrå och är registrerad mäklare sedan 2005-03-15.

Presentation

Hej!
Christian Lundin heter jag och jag är VD och delägare på Lundin Fastighetsbyrå. I grunden har jag en magisterexamen i Ekonomi från Lunds Universitet och har därtill en Fastighetsmäklarexamen. På Lundin Fastighetsbyrå har jag arbetat sedan 2004, där jag de första sex åren arbetade fullt ut som fastighetsmäklare. Tillsammans med min bror Robert Lundin tog jag över ledningen 2007, efter det att vår far Ulf Lundin - som grundade företaget 1979 - gick i pension.

Idag arbetar jag främst med att utveckla företaget, stötta medarbetarna och se till att vi har marknadens bästa kunderbjudande med personal som matchar våra ambitioner. Jag har ett brinnande intresse för branschen och de möjligheter och utmaningar som ständigt dyker upp. På Lundin Fastighetsbyrå har jag en fantastisk möjlighet att tillsammans med alla medarbetare skapa ett företag där kunderna är nöjda, personalen trivs och där man är stolt över att arbeta.

Vill du sälja din bostad och undrar vilken mäklare hos oss på Lundin som du bör anlita, så är du välkommen att höra av dig till mig så guidar jag dig till rätt person.

Är du fastighetsmäklare och intresserad av att arbeta hos oss? Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer om vad vi erbjuder och vilka möjligheter som finns för dig.

Vänlig hälsning,
Christian

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Bli första säljare att lämna ett omdöme om Christian!

Christian på kartan.

2 tidigare bostäder

Tidigare försäljningar.

Bostäder

10 700 000 kr
Tomt/Mark Långedrag
Utropspris: 10 700 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastaden
2 rum, 57 m²
Utropspris: 2 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.