Christer Poijes

Profilbild för Christer Poijes
Christer Poijes
(0 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Christer Poijes jobbar på Poijes & Partner och är registrerad mäklare sedan 1987-02-12.

Presentation

Hej, Jag är beteendevetare i botten som gillar att göra affärer, vilket har lett till att jag har drivit mäkleri i mer än 20 år, och med framgång då jag tycker det är roligt att hjälpa säljare och köpare till en bra affär. Har sålt allt från Slott till koja med bravur. Sålde ett slott 3 ggr för 14,5 mkr,15 mkr och 13 mkr, där fogden sålde det för 5 mkr emellan. Är inte bunden av den lokala marknaden, dvs slutar ej sälja när snittpriset är uppnåt, maxbetalt gäller och alla får vara med och bjuda.
Tänkvärt: Det är inte viktigt vad mäklaren kostar utan att mäklaren får ordentligt betalt för ert objekt. Kan inte mäklaren ta betalt för sig själv, hur skall då mäklaren få ett bra pris för Ditt objekt?? Ni behöver en säljare.

Gedigen säljutbildning av tunga affärer vilket är en stor fördel, då det är stora värden som står på spel när Er bostad sätts på marknaden. Gäller att göra intryck på spekulanten så att de kommer ihåg ert objekt och dess fördelar även efter visningen, så att alla väsentliga fakta finns på bordet så de kan ta rätt köpbeslut och betala bra för ert objekt. Se gärna referenser/sålda objekt på vår hemsida: www.poijes.se

Mäklarbyrå

Poijes & Partner

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Bli första säljare att lämna ett omdöme om Christer!

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Christer på kartan.

5 tidigare bostäder

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Very Close To Strandvägen
1 rum, 41 m²
Utropspris: 5 275 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
1 rum, 41 m²
Utropspris: 5 200 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Stenkast Strandvägen
1 rum, 40,6 m²
Utropspris: 5 250 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Finnboda Hamn
4 rum, 93 m²
Utropspris: 6 200 000 kr
Slutpris saknas
Övrigt Vällingby Centrum
100 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.