Boney Petrovic

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Boney Petrovic
Profilbild för Boney Petrovic
Säljarfavorit
Boney Petrovic
4.9 / 5
(58 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
17 st
69 375 000 kr

Bakgrund

Boney Petrovic jobbar på Våningen & Villan och är registrerad mäklare sedan 2019-06-27. Boney har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2021. Boney har enligt vår statistik haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 49 619 055 kr.

Presentation

Boney är en slipad och erfaren fastighetsmäklare vars karriär började 2009. Han är en mångsidig individ som har arbetat med försäljning av både succession och nyproduktion. Som en personlig & driven fastighetsmäklare ger Boney en exceptionell standard av kundservice och charm till sin roll, för vilken VÅNINGEN & VILLANS kunder och kolleger drar nytta av.

I år gör Boney sitt 13:e år i branschen där han har arbetat på både stora och små företag på olika platser i London och är nu del av vårt City team som är baserat på Studentgatan 2 i Malmö.

Mäklarbyrå


Säljare om Boney.

18 jan 2022

"Trevligt och professionellt bemötande. Från början till slut kändes det tryggt och enkelt. Kan varmt rekommendera Boney!"
säljare på Hambovägen 8

17 jan 2022

"Hej jag är mycket nöjd med min mäklare han heter Boney Petrovic och rekommendera till mina komipser och mina grannar.mvh zafar shah"
säljare på Von Lingens väg 35

11 jan 2022

"Han gav mig tips och råd, ställde upp när någon frågade om visning.Trevlig i allmänhet. Lätt att kommunicera med."
säljare på Ormvråksgatan 11

22 dec 2021

"Jag kände förtroende för Boney direkt och kunde inte vara nöjdare med mitt val i slutänden. Han var alltid lättillgänglig och höll mig uppdaterad genom hela processen. Kommer att använda honom igen och rekommenderar honom starkt."
säljare på Ingenjörsgatan 16

17 dec 2021

"Träffade flera mäklare innan jag valde att gå vidare med Boney och jag kunde inte vara nöjdare med mitt val. Jag satte ribban högt men han lyckades överträffa mina förväntningar och jag kan varmt rekommendera honom. En förstaklassig toppmäklare som med största sannolikhet kan sälja sand i öknen!"
säljare på Mäster Nilsgatan 24

29 nov 2021

"Boney var engagerad och lån om att upplevelsen skulle vara god för såväl säljare som köpare. Han är investerad i hela processen och tar sig tid för att vägleda dig framåt under försäljningen. Jag kunde inte vara nöjdare! "
säljare på Nobelvägen 87

17 nov 2021

"Bonney är verkligen driven och målinriktad som alltid är lätt att få tag på och har alltid svar på tal. Han har full koll på spekulanterna och kan alltid svara på deras frågor men kan också ge input till mig som säljare varför dom inte skulle vara intresserad. Kan varmt rekommendera Boney"
säljare på Baltzarsgatan 14C

28 okt 2021

"Vi träffade flera mäklare och valde Boney, vilket vi är mycket nöjda med. Ambitiös, seriös, kunnig, lyhörd och serviceminded. Han uppdaterade oss i alla steg och jobbade hårt för att försäljningen skulle genomföras på bästa sätt. Vi kan varmt rekommendera Boney."
säljare på Södra Promenaden 25A

18 okt 2021

"Min vännina rekommenderade Boney och jag kunde inte ha valt en bättre mäklare själv. Han var väldigt insatt i det hela och kom in till lägenheten med ett leende på läpparna. Han gav oss all information som vi behövde veta och hjälpte oss med allting som behövdes. Allt i allt, en underbar mäklare med ännu bättre tillvägagångssätt. Rekommenderas definitivt!"
säljare på Serenadgatan 22

05 okt 2021

"Grym lyhörd och jäkligt snyggt klädd med ett leende på läpparna ."
säljare på Stora Högestensgatan 2

30 sep 2021

"Med tanke på hur mycket jag har på jobb så gick denna försäljningen otroligt smidigt och över förväntan både i pris och hantering.
Har redan rekomenderat kollegor om Boney.
Största faktorn till detta var man känner förtroende för boney snabbt pga hans engagemang."
säljare på Ormvråksgatan 9

24 sep 2021

"En helt fantastisk och proffsig mäklare från början till slut. Kändes helt rätt på magkänslan att välja Boney och det visade sig att vara helt rätt val. Bemötande, omhändertagande, stylister, hela processen av alla perspektiv bara visade hög kvalité. Jag kunde inte varit mer nöjd och kommer definitivt att rekommendera att anlita Boney. Säger bara: världsklass!"
säljare på Lönnebergagatan 9D

20 sep 2021

"Boney took over from another Mäklere, and there was Hugh difference, Boney should allot of energy, great presence and most important, he came with serious buyers. and we where able to close the deal very quickly. amazing job by Boney and big contracts to the previous Mäklere. big kudoos to Boney. "
säljare på Fabriksgatan 8

29 jun 2021

"Boney var extremt lyhörd och jag kände att han lyssnade på oss. Han svarade alltid snabbt och uppdaterade oss hela tiden genom hela processen. Kan inte annat än att rekommendera honom till alla som vill ha en bra mäklare! "
säljare på Bullerbygatan 95

11 jun 2021

"Väldigt trevlig lätt och ha och göra med .
Väldigt engagerad och lyssnar på en."
säljare på Dirigentgatan 2

10 jun 2021

"Boney är en trevlig och kreativ mäklare som elegant rodde iland vår husaffär över våra förväntningar.
Eva & Andreas"
säljare på Camillavägen 10

17 maj 2021

"Vi kände förtroende för Boney direkt. Mycket trevlig och tillmötesgående. "
säljare på Baltzarsgatan 14F

06 maj 2021

"Väldigt skicklig mäklare som hade rätt kompetens, var duktig på att återkoppla och hålla mig uppdaterad genom hela processen. Kan varmt rekommendera honom till andra säljare om ni vill ha en mäklare som verkligen levererar!! Det var 5 + service och det visade sig i slutpriset. "
säljare på Östra Kristinelundsvägen 25A

21 apr 2021

"Otrolig tålmodig mäklare som jag absolut kan rekommendera och kommer själv att använda mig av nästa gång utan tvekan"
säljare på Törnskärsgatan 3A

01 apr 2021

"It was really nice and easy to work with Boney, he is very friendly, flexible and professional. He was in touch with me all the time, immediately answered all my questions. The apartment was sold at a new record price just in a couple of days. I am very satisfied with him and the service. "
säljare på Mäster Nilsgatan 24

12 mar 2021

"Boney är inte bara en fenomenal mäklare, utan även en fantastisk människa. Trevlig, proffsig och stöttande under hela resan. Boney fick mig att känna mig prioriterad och uppskattad som kund. Jag hade kontakt med andra mäklare innan jag valde att gå vidare med Boney, vilket blev ett enkelt val. Jag kommer kontakta Boney vid varje bostadsaffär jag gör i framtiden och rekommendera honom till alla som är i behov av en mäklare. "
säljare på Bullerbygatan 107

09 feb 2021

"lyhörd, tillmötesgående, trevlig, kunnig ,kort sagt helt fantastiskt. Skulle rekommendera honom till alla
tacksam för en jätte fin samarbetet med honom
/ Sabina"
säljare på Ehrensvärdsgatan 9

07 feb 2021

"Gedigen insats från mäklarens sida."
säljare på Baltzarsgatan 14F

06 dec 2020

"Boney Petrovic är en kunnig och lyhörd person som är lätt att prata med och diskutera stort och smått kring försäljningen. Han var engagerad ända in i mål!
"
säljare på Urmakaregatan 24

01 nov 2020

"Glad, snabb och initiativrik. Jag hölls hela tiden informerad och fick styra processen."
säljare på Södra Promenaden 25A

11 aug 2020

"Mötet med Boney Petrovic, i samband med planerad lägenhetsförsäljning, visade sig bli en fullträff! Med stil, elegans och ödmjukhet, antog han omedelbart sin uppgift på ett mycket seriöst sätt. När han fick kännedom om, att vi önskade en mycket snar handläggning, besvarades detta med ett leende och ett blixtsnabbt engagemang. Efter några telefonsamtal hade processen startat. Stylisten var på plats nästkommande vardag och fotografen 2 timmar senare. Med Boneys snabba textkomposition, så välformulerad och beskrivande, tillsammans med vackra bilder, förvandlades vår pärla till en diamant, och påföljande dag var vi online. Veckan avslutades med 2 visningar och efter några få telefonsamtal var bostaden såld! Vi är mycket nöjda! Boney kan starkt rekommenderas"
säljare på Mäster Nilsgatan 24

27 jun 2020

"En positiv, engagerad och förtroendegivande mäklare!"
säljare på Storabackegatan 17B

26 jun 2020

"Mycket fint bemötande alltid. Aldrig besvärad av alla mina frågor. Glad och positiv och väldigt professionell . Rekommenderar starkt mäklare och mäklare firma
Mvh
Nöjd kund/ Sabina "
säljare på Kornsparvsgränd 1

20 maj 2020

"Engagerad och trevlig mäklare."
säljare på Lindeborgsgatan 21

05 mar 2020

"Rak och professionell mäklare med goda kunskaper. Var ett bra bollplank inför försäljningen. Rekommenderar Boney starkt!"
säljare på Fylkinggatan 23B

17 feb 2020

"Boney är mycket proffsig, punktlig och duktig mäklare.
Allting gick väldigt smidigt, snabbt och enkelt.
Vi är mer än nöjda! "
säljare på Trädgårdsslingan 42

15 jan 2020

"Proffsig och uthållig. Vi är mycket nöjda med Boneys insats."
säljare på Möllevångsgatan 32

29 nov 2019

"Boney ger ett professionellt och seriöst intryck och har ett väldigt gott bemötande. Han är dedikerad till det han gör och gjorde sitt yttersta för att vi ska bli nöjda. Vi hade en god kommunikation och fick alltid uppdatering av hur statusen var kring försäljningen. Vi rekommenderar Boney starkt och hade definitivt valt honom som mäklare igen! "
säljare på Majorsgatan 12

05 sep 2019

"Boney är en fantastisk och professionell mäklare.
Bostadsförsäljning gick super smidig och högt över vad vi hade förväntat oss.
Boney är väldigt målmedveten och engagerad mäklare som brinner för sitt yrke.
Han får högsta möjliga betyg av oss då något annat skulle inte vara rätt.
Vi kände oss väldigt trygga genom hela försäljningen. Från dag ett när vi träffade honom fram tills vi avslutade försäljningen och täckande avtalet. Vi kunde inte har valt en bättre mäklare.
Vi kommer att fortsätta använda Boneys tjänster och kan varmt rekommendera honom.
"
säljare på Fylkinggatan 23A

26 jul 2019

"Boney var alltid snabb med feedback. Han var även mycket aktiv i kontakt med de eventuella köparna och gav det lilla extra för att hitta tider som passade dem så att de kunde besöka lägenheten. Jag är mycket nöjd med Boney och jag kan varmt rekommendera honom som mäklare."
säljare på Fylkinggatan 23B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16
Villa
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
49 619 055 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
58 av 58 säljare
Boney satte rätt förväntningar på slutpriset
50 av 58 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
56 av 56 säljare
Boney var tydlig och höll mig uppdaterad
58 av 58 säljare

Boney på kartan.

69 tidigare annonser
7 bostäder till salu
58 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

3 995 000 kr
4 rum, 101,5 m²
39 554 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 992 kr/mån
5 700 000 kr
6 rum, 151 m²
37 748 kr/m²
Villa, Malmö
4 000 000 kr
3 rum, 79 m²
50 632 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 000 kr/mån
3 895 000 kr
3 rum, 89 m²
43 764 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 883 kr/mån
1 895 000 kr
2 rum, 62 m²
30 564 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 141 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

895 000 kr
Villa Osby
6 rum, 134 m²
Utropspris: 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevligt och professionellt bemötande. Från början till slut kändes det tryggt och enkelt. Kan varmt rekommendera Boney!"
1 350 000 kr
Lägenhet Rosengård
+ 255 000 kr
3 rum, 83,5 m²
Utropspris: 1 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Hej jag är mycket nöjd med min mäklare han heter Boney Petrovic och rekommendera till mina komipser och mina grannar.mvh zafar shah"
1 565 000 kr
Lägenhet Söderkulla
-30 000 kr
3 rum, 80,5 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Han gav mig tips och råd, ställde upp när någon frågade om visning.Trevlig i allmänhet. Lätt att kommunicera med."
1 980 000 kr
Lägenhet Södertorp
-15 000 kr
2 rum, 60,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag kände förtroende för Boney direkt och kunde inte vara nöjdare med mitt val i slutänden. Han var alltid lättillgänglig och höll mig uppdaterad genom hela processen. Kommer att använda honom igen och rekommenderar honom starkt."
2 155 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 160 000 kr
1,5 rum, 40 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Träffade flera mäklare innan jag valde att gå vidare med Boney och jag kunde inte vara nöjdare med mitt val. Jag satte ribban högt men han lyckades överträffa mina förväntningar och jag kan varmt rekommendera honom. En förstaklassig toppmäklare som med största sannolikhet kan sälja sand i öknen!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.