Björn Eriksson

Profilbild för Björn Eriksson
Björn Eriksson
4.9 / 5
(62 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
3 st
5 st
9 300 000 kr

Bakgrund

Björn Eriksson är registrerad mäklare sedan 2017-06-22. Björn har fått in 5 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Björn har haft 6 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 19 640 000 kr.

Presentation

Björn är en mäklare med lång tidigare erfarenhet från försäljning och som är noga att leverera tjänster med hög kvalitet. Han vill alltid ge den bästa servicen och avsluta alla affärer med nöjda kunder.

Topp 10 Rookie 2018 på Fastighetsbyrån

"Björn är en mycket kompetent, driven och engagerad mäklare som överträffade våra förväntningar avseende försäljningspriset på en tuff marknad. Björn har även engagerat sig i vårt sökande efter ny bostad och alltid varit lyhörd inför våra önskemål och synpunkter. Kan varmt rekommendera Björn till såväl säljare som köpare."

"Björn agerade professionellt genom hela försäljningen och drev försäljningen vidare trots en svår marknad. Hans positiva inställning och kompetens innebar att vi kände oss trygga genom hela processen och varmt kan rekommendera honom inför framtida uppdrag!"

"Otroligt driven och kompetent mäklare som samtidigt känns som en varm o trevlig människa.
Ingav trygghet och känsla att man ville ha honom på sin sida när det väl ska till ett viktigt köp. Uppfyllde alla förväntningarna."

Mäklarbyrå

Kontor

Säljare om Björn.

08 feb 2020

"Björn var toppen var lung realistisk om priset på lägenheten han var taktisk och smart
Och jag skulle anställa han igen "
säljare på Fregattvägen 4

29 jan 2020

"Toppeninsats, vi kan inte vara nöjdare!"
säljare på Bredablicksvägen 9A

19 dec 2019

"En synnerligen professionell mäklare. Utöver det vanliga. "
säljare på Norra Hamnpromenaden 7

02 dec 2019

"En grymt bra säljare som knöt ihop påsen effektivt"
säljare på Pyrolavägen 40

25 nov 2019

"REKOMMENDERAS STARKT!
Varför ska man använda Björn vid sin kommande försäljning?
- Han brinner för sitt yrke, det ger en stark drivkraft
- Lösningsorienterad, han lyssnar på dej och löser det så att du kan fortsätta ditt liv som vanligt
- Charmig, vem gillar inte en människa som har livslusten kvar?
- Vinnarskalle, han har ett mål och dit kommer han att nå
- Egen kundkrets, önskar du lösa försäljningen fort så ordnar han privata visningar utan att behöva skylta på nätet och du får ditt önskade pris trots det
Min upplevelse av det hela:
Kom i kontakt med Björn, jag berättade lite om min situation med tankar om flytt i kombination med brist på tid för iordningställande för försäljning då det var högsäsong på jobbet.
Min första känsla efter första mötet, vilken vinnarskalle!
Äntligen kände jag, efter att ha träffat ett gäng trötta mäklare så dök Björn upp som ett brev på posten.
Vi kommer överens om ett pris och jag började fundera hur jag skulle hinna med allt detta.
Jag ringer, smsar natt som dag då mina tankar och funderingar sätts igång när jag lägger huvudet på kudden, 23.04 får jag svar. 10 minuter efter att ha skickat mitt sms till honom. Nerverna är mättade och äntligen kan man somna.
Inte nog med snabba svar när funderingar uppstår, Björn levererade även en försäljning som gick snabbt utan att behöva städa och piffa till inför en visning och jag slapp släppa jobbet.
Med en egen kundbas bjöd Björn in dessa på visning och jag fick min lägenhet såld för ett bra pris.
Björn!
Tack för hjälpen med en snabb försäljning samt även efter avslutad försäljning bidrog du även med tips och råd för mitt köp av annan bostad. "
säljare på Pyrolavägen 50

11 nov 2019

"Vi är supernöjda med Björn och rekommenderar alla att kontakta honom. Han är alltid tillgänglig, väldigt trevlig, har ett fantastiskt kundnätverk och han är lösningsorienterad.
Vi hade en ganska komplicerad situation som han lyckades lösa galant med ett bra resultat. Vi hade en köpare som hoppade av affären alldeles innan kontraktsskrivning och Björn hittade en ny köpare på endast ett par timmar och vi skrev kontraktet kl 23 samma dag, världsklass!"
säljare på Pyrolavägen 55

29 okt 2019

"Om jag kunde ge Björn högre betyg än 5 så skulle jag göra det. Han är proffsig, kunnig och trygg i alla delar av affären och en fantastisk speaking partner. Jag rekommenderar honom varmt till alla som går med tankarna på att sälja sin bostad. "
säljare på Pyrolavägen 26

14 okt 2019

"Det är för mig viktigt att man håller tider, inte lovar för mycket och skapar förtroende. Björn uppfyller detta. Dessutom: han är en smart förhandlare, vilket är viktigt! "
säljare på Bredablicksvägen 11B

14 okt 2019

"Björn är proffsig, effektiv och kunnig.
Kan varmt rekommendera honom till alla som vill sälja sin bostad till bra pris. "
säljare på Agavägen 10

14 okt 2019

"Rekommenderar gärna Björn som mäklare. "
säljare på Drottningvägen 5B

11 okt 2019

"Ärlig och kompetent. Har haft svar på frågor och alltid raka svar utan omvägar."
säljare på Källängsvägen 28

05 sep 2019

"Björn är helt klart rätt man på rätt plats, proffsig, lyhörd, och tillmötesgående. Inga konstigheter med nånting kändes väldigt påläst. Stort tack Björn!"
säljare på Högsätravägen 27

02 sep 2019

"När jag väl bestämt mig för att sälja min lägenhet valde jag att intervjua ett antal mäklare.
Svenska Mäklarhuset Lidingö var en av de mäklarfirmor som jag valde att kontakta då goda vänner till familjen rekommenderat dem.
Jag blir kontaktad via telefon av Björn Eriksson och upplever redan under första samtalet att det här är en mäklare som jag vill sammarbeta med. Under första mötet uppvisade Björn att han har en god lokalkännedom om Lidingö och vilka potentiella kunder som skulle kunna tänka sig att flytta till just mitt område.
Genom samtalet presenterade han en välplanerad analys på hur vi skulle kunna lägga upp försäljningen, samtidigt som han var ytterst lyhörd på mina önskemål.
Min goda magkänsla har i efterhand visat sig att stämma, och Björn har från dag ett, fått mig som kund att känna mig i fokus.
Hanns öppna kommunikation och engagemang har genomsyrat hela processen från styling idéer, till budgivning strategier vilket visat sig vara ett vinnande koncept.
Med andra ord kan jag varmt rekommendera Björn Eriksson på Svenska Mäklarhuset Lidingö.
Med vänlig hälsning
// Heidi
"
säljare på Pyrolavägen 22

26 maj 2019

"Snabb och smidig försäljning! "
säljare på Pyrolavägen 21

14 maj 2019

"Kan verkligen rekommendera mäklaren Björn Eriksson! Han är den som gör - inte bara det lilla extra utan - mycket extra. Han är tillmötesgående, alltid tillgänglig och mycket hjälpsam. Då jag inte kunde närvara personligen vid kontraktsskrivningen åkte han själv från Lidingö till Tumba för att få kontrakten underskrivet. Han har varit mycket hjälpsam med tips och råd vad gäller allt från homestyling till städfirma. Helt enkelt en mycket kompetent och bra mäklare. Vi som säljare har känt oss i trygga händer är jättenöjda med hans insats. Till den som söker en mäklare rekommenderar jag utan tvekan Björn Eriksson. "
säljare på Drottningvägen 5A

09 maj 2019

"Björn var riktigt bra! Taggad, engagerad och alltid på gång. Höll alltid bra kontakt och uppdaterade med info angående min försäljning så fort det gick. Hjälpte mig dessutom med tips och råd inför mitt nya bostadsköp.
Han fick min lägenhet såld utan Hemnet genom att para ihop mig med en intressent som dessutom gav mig ett bra pris. Lyckades dessutom få till försäljningen av min lägenhet och köp av min nya på samma kväll, mitt köp drog ut på tiden rejält men Björn kom förbi sent på kvällen ändå så vi kunde signa min försäljning med. Riktigt tacksamt!
Jag rekommenderar Björn till alla där ute och om 5 år när det kanske är dags att byta boende igen så kör vi igen :)"
säljare på Rindögatan 30

03 apr 2019

"Björn Eriksson är en otroligt skicklig mäklare som är driven, socialt begåvad, positiv och lätt att tycka om. Björn sålde min lägenhet rekordsnabbt, innan visning, till ett pris som jag inte ens vågade hoppas på och som andra mäklare jag träffat sagt var omöjligt. Genom hela processen kände jag mig trygg och hade fullt förtroende för Björn som har varit tillgänglig oavsett tidpunkt och hållit mig väl uppdaterad. Från start har Björn på ett pedagogiskt vis förklarat hur han arbetar och gett mig svar på alla mina frågor och funderingar och alltid tagit sig tid. Björn är målinriktad och har ett stort engagemang och han gjorde sitt yttersta för att min viktigaste affär skulle gå i mål och att jag skulle bli riktigt nöjd. Jag är väldigt glad över mitt val av mäklare och kan inte varmt nog rekommendera Björn! "
säljare på Vapengatan 16

03 apr 2019

"Björn gjorde ett fantastiskt bra jobb. Han överträffade alla mina förväntningar både gällande slutpriset och hur han genomförde försäljningen. Han var tillgänglig hela tiden och jobbade helgdagar och kvällar för att få ihop affären. Jag rekommenderar Björn varmt till alla och kommer anlita honom nästa gång, 5 av 5! "
säljare på Släggbacken 5

06 mar 2019

"Duktig och driven"
säljare på Uppfartsvägen 4A

27 feb 2019

"Flitig mäklaren som vill ditt bästa! "
säljare på Lillåkersvägen 36

12 dec 2018

"Mötte upp mig vid annan plats för att det skulle gå snabbt och smidigt att stänga försäljningen, precis som jag önskat! "
säljare på Fogdevreten 14

06 dec 2018

"Björn gjorde allt i sin makt för att göra mig nöjd som säljare.
hade jag minsta lilla fundering så svarade han alltid på mail och telefon direkt oavsett tid på dygnet.
lätt att ha och göra med, och lyssnade på mina önskemål.
superbra mäklare, bästa i Solna! "
säljare på Förrådsgatan 2

20 nov 2018

"Björn är en mycket kompetent, driven och engagerad mäklare som överträffade våra förväntningar avseende försäljningspriset på en relativt tuff marknad.
Björn har även engagerat sig i vårt sökande efter ny bostad och alltid varit lyhörd inför våra önskemål och synpunkter.
Kan varmt rekommendera Björn till såväl säljare som köpare."
säljare på Rosenborgsgatan 13

14 nov 2018

"Otroligt engagemang och lyhörd mäklare, tjänstvillig med fokus på service! Vill helt klart rekommendera Björn till andra!!"
säljare på Hasselstigen 2

28 okt 2018

"Jag kan varmt rekommendera Björn till alla som vill köpa eller sälja i Solna. Jag kommer definitivt anlita honom igen!"
säljare på Släggbacken 1

10 okt 2018

"Björn agerade professionellt genom hela försäljningen och drev försäljningen vidare trots en svår marknad. Hans positiva inställning och kompetens innebar att vi kände oss trygga genom hela processen och varmt kan rekommendera honom inför framtida uppdrag!"
säljare på Krysshammarvägen 26

14 sep 2018

"Snabb affär, såld innan visning. Rekommenderar starkt! Bra koll på omgivningen och kunderna."
säljare på Fridensborgsvägen 39

30 aug 2018

"Otroligt driven och kompetent mäklare som samtidigt känns som en varm o trevlig människa.
Ingav trygghet och känsla att man ville ha honom på sin sida när det väl ska till ett viktigt köp. Uppfyllde alla förväntningarna."
säljare på Björnstigen 117

28 aug 2018

"Vi är supernöjda med Björns insats att sälja vår lägenhet. Han lyckades sälja vår lägenhet innan visning till ett kanonpris, mer än vi förväntade oss och i marknad med högt utbud av bostäder. Vi kan varmt rekommendera Björn som mäklare och kommer inte tveka att kontakta honom inför nästa försäljning! Han är lyhörd, lätt att få tag på och besvarar alla frågor man har inför försäljning. Topp 5 av 5 :) "
säljare på Hasselstigen 5

20 jul 2018

"Mycket driven och tydlig i sin kommunikation!"
säljare på Fridensborgsvägen 36

17 jul 2018

"Björn är väldigt kompetent.
Fantastisk med tanke på hans ålder."
säljare på Råsundavägen 133B

12 jul 2018

"Mycket hög servicenivå! Flexibel och gjorde sitt bästa för att allt skulle gå smidigt"
säljare på Ekensbergsvägen 63

12 jul 2018

"Flexibel, lösningsorienterad och tillgänglig. "
säljare på Uppfartsvägen 4

16 jun 2018

"God kommunikation mellan Björn och oss. Björn arbetade hårt för att göra oss nöjda. Var alltid tillgänglig, på gott humör och mycket flexibel och trevlig! Vi behövde sälja snabbt och Björn såg till att det blev så. Rekommenderar verkligen Björn som mäklare och vi kan inte tänka oss att vi skulle kunnat haft någon bättre! "
säljare på Dammtorps Allé 8

21 mar 2018

"Björn är en otroligt energisk, målmedveten och kompetent mäklare. Stort fokus lägger han på service och god kommunikation med klienten. Björn ser varje person han möter/pratar med som en potentiell köpare för hans objekt. Den inställningen gör att han inte släpper någon utan att ha försökt. Han anpassar sig efter klientens önskemål och är inte rädd för att ta sig an tuffa utmaningar. Jag gav Björn en otroligt tuff utmaning, att sälja en nyprod på 1 månad på en väldigt trög marknad. Det tog 11 dagar räknat från annonspublicering, 2 dagar efter första visning så fick jag begärt pris och vi skrev kontrakt. Superfint jobbat Björn. Stort tack för din otroliga insats. Hatten av! Keep up the good work!"
säljare på Fridensborgsvägen 131

04 feb 2018

"Tog över en annan mäklarfirmas försök och redde ut det kaos som tidigare skapats under tre månader. Förre mäklaren trissade upp förväntningarna kring försäljningen och övervärderade marknadsvärdet. Björn var tidigt tydlig med förutsättningarna, vilket var bra. Kunnig, insatt och tydlig!"
säljare på Släggbacken 3

13 nov 2017

"Fastighetsbyrån kan förbättra sig vad gäller beskrivning av objekt och område. Få in mer säljande detaljer som kan vara viktigt för olika typer av köpare. "
säljare på Edvin Adolphsons väg 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
6

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
5
Försäljningar
6
Försäljningsvärde
19 640 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
62 av 62 säljare
Björn satte rätt förväntningar på slutpriset
59 av 62 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
62 av 62 säljare
Björn var tydlig och höll mig uppdaterad
62 av 62 säljare

Björn på kartan.

92 tidigare annonser
62 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 475 000 kr
Lägenhet Lidingö Centrum
-25 000 kr
3 rum, 59 m²
Utropspris: 3 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Toppeninsats, vi kan inte vara nöjdare!"
2 760 000 kr
Lägenhet Bodal
+ 10 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Björn var toppen var lung realistisk om priset på lägenheten han var taktisk och smart
Och jag skulle anställa han igen "
6 250 000 kr
Lägenhet Gåshaga
-300 000 kr
4 rum, 104 m²
Utropspris: 6 550 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En synnerligen professionell mäklare. Utöver det vanliga. "
3 000 000 kr
Lägenhet Skärsätra
-50 000 kr
4 rum, 78 m²
Utropspris: 3 050 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 630 000 kr
Lägenhet Skärsätra
-20 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En grymt bra säljare som knöt ihop påsen effektivt"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.