Bella Forsberg

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Bella Forsberg
Profilbild för Bella Forsberg
Säljarfavorit
Bella Forsberg
4.8 / 5
(44 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
14 st
50 430 000 kr

Bakgrund

Bella Forsberg jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2021-04-15. Bella har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2022. Bella har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 29 815 000 kr.

Presentation

Som fastighetsmäklare är jag lyhörd, energisk och driven. Jag är noggrann och strukturerad i mitt arbete och för mig är era önskemål och trygghet i största fokus. Mina främsta styrkor är att jag är målinriktad och jag ger aldrig upp förrän du som kund är nöjd. Jag älskar utmaningar och arbetar ständigt med att överträffa både mina egna och mina kunders förväntningar.

Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer om mitt arbetssätt och hur vi tillsammans når en lyckad bostadsaffär!

Säljare om Bella.

02 dec 2022

"Bella är en fantastisk mäklare. Jag rekommenderar henne till alla som vill sälja sin fastighet. Trots svår marknad hindrar inte Bella. Jag är mycket nöjd med henne som mäklare."
säljare på Limhamnsgårdens Allé 63

01 dec 2022

"Bella har sålt en villa åt oss i Malmö i höst.Hon är en oerhört socialt kompetent,informativ och kunnig problemlösare.Ställer upp för säljare,spekulanter o så småningom köpare med stor entusiasm.Kan verkligen rekommendera Bella som mäklare.Är mycket nöjd med hela processen från början till slut."
"Bella har sålt en villa åt oss i Malmö i höst.Hon är en oerhört socialt kompetent,informativ och kunnig problemlösare.Ställer upp för säljare,spekulanter o så småningom köpare med stor entusiasm.Kan verkligen rekommendera Bella som mäklare.Är mycket nöjd med hela processen från början till slut."
Läs mer
säljare på Valdemarsrovägen 3

25 nov 2022

"Bella är driven, flexibel, hjälpsam och rak på sak. Hon är enkel att få tag på och gör sitt bästa för att nå spekulanterna. Bella satte rimliga förväntningar på prisbilden, tid till försäljning och hade även en bra strategi för prissättningen.
Vi befann oss i en stressig situation där vi behövde..."
"Bella är driven, flexibel, hjälpsam och rak på sak. Hon är enkel att få tag på och gör sitt bästa för att nå spekulanterna. Bella satte rimliga förväntningar på prisbilden, tid till försäljning och hade även en bra strategi för prissättningen.
Vi befann oss i en stressig situation där vi behövde snabb hjälp. Bella hade möjlighet att snabbt ordna med fotograf och stylist och annonsen var uppe inom en vecka. Bostaden blev såld inom tre veckor från att annonsen kom upp till ett pris vi kände oss nöjda med.
Vi kan absolut rekommendera Bella!"
Läs mer
säljare på Amiralsgatan 34

13 nov 2022

"Otroligt duktig och engagerad mäklare. Rekommenderar henne starkt om ni vill få er lägenhet såld, även vid svåra tider. "
säljare på Kungsörnsgatan 12

20 okt 2022

"Bella är målmedveten, posetiv och alltid närvarande och hjälper en från första tanke på att sälja tills affäeren är avslutad och klar. En riktig stjärna. "
säljare på Södra Förstadsgatan 119

19 okt 2022

"Återkopplade löpande och var energisk."
säljare på Västra Skrävlingevägen 122

10 okt 2022

"Jag valde Bella bland flera andra mäklare då hon har en perfekt kombo av lugn och drivenhet i sig. Under hela processen har hon gjort mig som säljare mycket delaktig och varit lyhörd för mina önskemål samtidigt som hon hjälpt mig till beslut med sin expertis. Jag är väldigt nöjd med Bella som mäk..."
"Jag valde Bella bland flera andra mäklare då hon har en perfekt kombo av lugn och drivenhet i sig. Under hela processen har hon gjort mig som säljare mycket delaktig och varit lyhörd för mina önskemål samtidigt som hon hjälpt mig till beslut med sin expertis. Jag är väldigt nöjd med Bella som mäklare och tacksam för ett fint samarbete till att få min lägenhet såld. Tack för allt bästa Bella! "
Läs mer
säljare på Köpenhamnsvägen 13B

26 sep 2022

"Väldigt professionell och trevlig!"
säljare på Värnhemsgatan 10

08 sep 2022

"Bella har under processen från startmöte till signering varit otroligt kompetent, lyhörd och arbetat hårt för att min försäljning skulle bli enligt mina önskemål. Trots en svajig marknad lyckades Bella ro försäljningen i hamn med ett resultat över förväntan. Bella är väldigt pålitlig, ödmjuk och ..."
"Bella har under processen från startmöte till signering varit otroligt kompetent, lyhörd och arbetat hårt för att min försäljning skulle bli enligt mina önskemål. Trots en svajig marknad lyckades Bella ro försäljningen i hamn med ett resultat över förväntan. Bella är väldigt pålitlig, ödmjuk och framförallt snäll. Hon för en bra och framförallt rak dialog och har hållt mig uppdaterad hela vägen. Vid nästa försäljning ser jag fram emot att få jobba med Bella igen! "
Läs mer
säljare på Värmlandsgatan 4B

25 aug 2022

"Bella är jätteduktig och ambitiös. Höll mig uppdaterad hela tiden samt lärde känna spekulanterna också och gav mig därmed en bättre bild av alla som var på visning.
Hon hade realistiska mål och gav bra råd.
Jättenöjd med samarbetet! "
säljare på Eriksfältsgatan 83A

14 aug 2022

"Rekommenderar verkligen!"
säljare på Västra Skrävlingevägen 177

02 jul 2022

"Mycket kunnig och tillmötesgående mäklare. Vi fick tyvärr inte de priset vi ville för bostaden, så därför får hon inte full pott. I övrigt är vi nöjda med samarbetet och rekommenderar gärna henne vidare. "
säljare på Västra Skrävlingevägen 112

09 jun 2022

"Jag har haft kontakt med en del mäklare genom åren, och detta är första gången jag har mött en ärlighet och en rakhet, som därigenom fick mig att känna stort förtroende för Bella."
säljare på Södra Förstadsgatan 38B

24 maj 2022

"Vi kan starkt rekommendera Bella!
Redan vid första mötet så gav Bella ett proffsigt intryck på oss. Hon har under hela processen
varit förtroende ingivande, agerat bollplank och uppdaterat oss med snabb och tydlig kommunikation. Allt har varit smidigt och vi har känt oss trygga med henne som mä..."
"Vi kan starkt rekommendera Bella!
Redan vid första mötet så gav Bella ett proffsigt intryck på oss. Hon har under hela processen
varit förtroende ingivande, agerat bollplank och uppdaterat oss med snabb och tydlig kommunikation. Allt har varit smidigt och vi har känt oss trygga med henne som mäklare."
Läs mer
säljare på Örsholmsgången 4C

18 maj 2022

"Bella var mycket strukturerad och effektiv i uppdraget.
"
säljare på Industrigatan 17A

08 apr 2022

"Bella är otroligt proffsig och väldigt trevlig!
Hon sålde min lägenhet snabbt och smidigt till ett väldigt bra pris. Jag är jättenöjd! "
säljare på Sofielundsvägen 12

30 mar 2022

"Lyhörd och väldigt engagerad. Gjorde sitt yttersta för att det skulle bli så bra och smidigt för mig som säljare."
säljare på Värnhemsgatan 10

09 mar 2022

"Gav en 4 pga bra energi , inte hög som det står i frågan. Stor skillnad.. nästa 4 på grund av bra social kompetens . Hade hon jag upplevt henne charmig hade jag nog litat mindre på henne.
"
säljare på Tornfalksgatan 6A

03 feb 2022

"Bella gav ett mycket professionellt intryck från första mötet och genom hela processen. Hon var driven men också lyhörd för våra behov och önskningar. Vi är mycket nöjda!"
säljare på Grönegatan 7

19 jan 2022

"Bella är allt man kan önska sig i en mäklare. Kompetent och proffsig men framförallt så har hon ett personligt bemötande som gör att man känner sig trygg hela vägen. Rekommenderas starkt!"
säljare på Kvartettgatan 16

10 jan 2022

"Enkel och smidig att arbeta med."
säljare på Stora Trädgårdsgatan 3B

09 okt 2021

"Mäklaren visade stort engagemang och stor kompetens. Hon kändes trygg och lagom personlig i kontakten."
säljare på Lindgatan 4C

11 sep 2021

"Bella gjorde många små extra insatser såsom privata visningar som starkt påverkade min försäljning. En tydlig kommunikation och klara besked. Visade stor förståelse för mina önskemål. Snabba uppdateringar och en bra dialog kring mina beslut gjorde mig trygg. Under hela tiden hade Bella full focus..."
"Bella gjorde många små extra insatser såsom privata visningar som starkt påverkade min försäljning. En tydlig kommunikation och klara besked. Visade stor förståelse för mina önskemål. Snabba uppdateringar och en bra dialog kring mina beslut gjorde mig trygg. Under hela tiden hade Bella full focus på både mig som säljare och de presumtiva köparna.
Bella är en fantastisk mäklare med engagemang och personlig närhet under hela processen. Jag är jätte nöjd med allt och Bella får de högsta rekommendationer från mig. "
Läs mer
säljare på Östra Stationsgatan 40

03 sep 2021

"Hade passion, snäll och trevlig... Fick saker gjorda. Hög arbetsmoral och brann verkligen för det hon gjorde... "
säljare på Pinjegatan 1M

01 aug 2021

"Bella är en mycket professionell och kompetent mäklare. Vi är mycket nöjda med försäljningsprocessen!"
säljare på Sallerupsvägen 32N

25 jul 2021

"Hej Bella!
Vid 1:a träffen med dig, gjorde du ett trevligt o tryggt bemötande! Ofta stämmer detta hela vägen,det gjorde det med dig! Du passar perfekt som mäklare! Vi kan rekommendera dej!
Mvh Britt-louise Gärskog
Rune Broberg "
säljare på Arkitektgatan 47

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
29 815 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
42 av 43 säljare
Bella satte rätt förväntningar på slutpriset
34 av 43 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
43 av 43 säljare
Bella var tydlig och höll mig uppdaterad
44 av 44 säljare

Bella på kartan.

58 tidigare bostäder
13 bostäder till salu
44 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Bostäder

1 195 000 kr
3 rum, 81,5 m²
14 753 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 469 kr/mån
1 695 000 kr
2 rum, 60 m²
28 250 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 239 kr/mån
2 095 000 kr
3 rum, 66 m²
31 742 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 942 kr/mån
3 995 000 kr
3 rum, 95 m²
42 052 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 702 kr/mån
2 095 000 kr
4 rum, 97 m²
21 597 kr/m²
Lägenhet, Malmö
6 296 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 150 000 kr
Lägenhet Limhamn
-45 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bella är en fantastisk mäklare. Jag rekommenderar henne till alla som vill sälja sin fastighet. Trots svår marknad hindrar inte Bella. Jag är mycket nöjd med henne som mäklare."
4 000 000 kr
Villa Valdemarsro
-195 000 kr
5 rum, 118 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bella har sålt en villa åt oss i Malmö i höst.Hon är en oerhört socialt kompetent,informativ och kunnig problemlösare.Ställer upp för säljare,spekulanter o så småningom köpare med stor entusiasm.Kan verkligen rekommendera Bella som mäklare.Är mycket nöjd med hela processen från början till slut."
2 450 000 kr
Lägenhet Sankt Knut
-145 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bella är driven, flexibel, hjälpsam och rak på sak. Hon är enkel att få tag på och gör sitt bästa för att nå spekulanterna. Bella satte rimliga förväntningar på prisbilden, tid till försäljning och hade även en bra strategi för prissättningen.
Vi befann oss i en stressig situation där vi behövde snabb hjälp. Bella hade möjlighet att snabbt ordna med fotograf och stylist och annonsen var uppe inom en vecka. Bostaden blev såld inom tre veckor från att annonsen kom upp till ett pris vi kände oss nöjda med.
Vi kan absolut rekommendera Bella!"
1 280 000 kr
Lägenhet Kirseberg
-70 000 kr
3 rum, 58 m²
Utropspris: 1 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 150 000 kr
Lägenhet Söderkulla
+ 300 000 kr
4 rum, 105,5 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt duktig och engagerad mäklare. Rekommenderar henne starkt om ni vill få er lägenhet såld, även vid svåra tider. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.