Bardia Ghasemi

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Lund  /  Bardia Ghasemi
Profilbild för Bardia Ghasemi
Säljarfavorit
Bardia Ghasemi
4.9 / 5
(505 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
51 st
27 st
179 945 000 kr

Bakgrund

Bardia Ghasemi jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2017-04-12. Bardia har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Bardia har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 105 555 000 kr.

Presentation

Bardia vill att din resa mot målet ska bli en så bra upplevelse som möjligt och han garanterar dig en trygg affär med en engagerad mäklare. Tillsammans sätter ni upp ett mål som han ser till att ni når.

- Jag tror på att vara affärsmässig genom hela försäljningsprocessen oavsett om du är köpare eller säljare. Utöver detta är jag otroligt målmedveten samtidigt som jag alltid har glimten i ögat och ett leende på läpparna. Mitt mål är att överträffa mina kunders förväntningar så att varje kund ska vilja rekommendera mig vidare. Är du intresserad av att bli en del av mitt nätverk eller veta hur jag kan hjälpa dig med din bostadsaffär som säljare eller köpare? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta mig.

Luta er tillbaka och låt mig göra er livs viktigaste affär, till er livs bästa affär.

- Topp 10 Sveriges mest transparenta mäklare
- Topp 20 Sveriges mest publicerade annonser 2019
- Flest rekommendationer Lunds kommun 2017 & 2019
- Flest publicerade bostäder Lunds kommun 2019
- Flest rekommendationer Skåne
- Flest rekommendationer Lunds kommun

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2020

Säljare om Bardia.

09 jun 2024

"Bardia är intelligent, kunnig och sympatisk. Han har lätt för att kommunicera och förhandla med olika personligheter. Han arbetar snabbt och effektivt, är lätt tillgänglig samt ger tydlig information och feedback. Bardia är dessutom ytterst kreativ och löser svåra problem långt utöver vad man kan..."
"Bardia är intelligent, kunnig och sympatisk. Han har lätt för att kommunicera och förhandla med olika personligheter. Han arbetar snabbt och effektivt, är lätt tillgänglig samt ger tydlig information och feedback. Bardia är dessutom ytterst kreativ och löser svåra problem långt utöver vad man kan förvänta sig av en mäklartjänst. "
Läs mer
säljare på Blåmesvägen 23

23 maj 2024

"Väldigt ambitiös säljare, lätttillg och väldigt trevlig. Lyssnar på och uppfyller säljarens önskemål.
Rekommenderar starkt Bardia Ghasemi som mäklare. "
säljare på Jaktstigen 1

12 maj 2024

"Fantastisk service, alltid tillgänglig vid minsta lilla fråga eller fundering. Såg alltid till att tydligt ge oss all information tydligt och har varit väldigt tillmötesgående. Jag kan helhjärtat rekommendera Bardia! "
säljare på Vildgåsvägen 10

12 maj 2024

"Jag är sjukt nöjd med Bardia som mäklare. Han vill det bästa för både köpare och säljare. Han är lyhörd, trevlig och kunnig på det han gör. Rekommenderar honom starkt. "
säljare på Jaktstigen 31

11 maj 2024

"bardia har sålt 2 av mina bostäder innan, som vanligt är han engagerad och duktig:). vi är lika nöjda även denna gång:)."
säljare på Apelvägen 2H

06 maj 2024

"Bardia lade extremt mycket energi och omsorg på uppdraget. Han hade gjort sitt förarbete och lade stor omsorg på att göra båda parter nöjda! Rekommenderar starkt! Gjorde en snabb affär till ett pris som var bra!"
säljare på Karl XII-gatan 20A

06 maj 2024

"Bardia fortsätter leverera över mina förväntningar och är anledningen till att jag alltid återkommer till att använda honom som min mäklare. Lyhörd, logisk och tillgänglig vilken tid på dygnet som helst la grunden till att Bardia inte bara hittar bra köpare men även skapar en förståelse för värde..."
"Bardia fortsätter leverera över mina förväntningar och är anledningen till att jag alltid återkommer till att använda honom som min mäklare. Lyhörd, logisk och tillgänglig vilken tid på dygnet som helst la grunden till att Bardia inte bara hittar bra köpare men även skapar en förståelse för värdet man har i sitt hus/lägenhet.
Kan varmt rekommendera honom som mäklare om man vill nå lite höjder man själv inte kunde se framför sig!
"
Läs mer
säljare på Brunnshögsgatan 40

24 apr 2024

"Att sälja mitt hem med Bardia Ghasemi var en fantastisk upplevelse. Bardia var inte bara professionell utan också väldigt stöttande och förstående genom hela processen. Han såg till att allt gick smidigt och att vi var nöjda med varje steg. Jag uppskattade verkligen hans engagemang och expertis. ..."
"Att sälja mitt hem med Bardia Ghasemi var en fantastisk upplevelse. Bardia var inte bara professionell utan också väldigt stöttande och förstående genom hela processen. Han såg till att allt gick smidigt och att vi var nöjda med varje steg. Jag uppskattade verkligen hans engagemang och expertis. Rekommenderar starkt Bardia om du vill ha en mäklare som verkligen tar hand om dig och dina behov!"
Läs mer
säljare på Sufflörgatan 3

22 apr 2024

"Bardia hade ett otroligt engagemang från dag ett i processen och har gett oss en positiv upplevelse av att sälja ens bostad. Rekommenderar Bardia för den som vill ha en mäklare som brinner för sitt jobb och som vill vara säker på att mäklaren gör sitt bästa för en bra affär! "
"Bardia hade ett otroligt engagemang från dag ett i processen och har gett oss en positiv upplevelse av att sälja ens bostad. Rekommenderar Bardia för den som vill ha en mäklare som brinner för sitt jobb och som vill vara säker på att mäklaren gör sitt bästa för en bra affär! "
Läs mer
säljare på Randersvägen 24A

20 apr 2024

"Jag vill varmt rekommendera Bjurfors och deras fantastiska mäklare Bardia Ghasemi. Jag hade förmånen att ha Bardia som min mäklare när jag sålde mitt hus, och jag kunde inte vara mer nöjd med resultatet.
Bardia visade sig vara mycket professionell, kunnig och engagerad i hela processen. Från den..."
"Jag vill varmt rekommendera Bjurfors och deras fantastiska mäklare Bardia Ghasemi. Jag hade förmånen att ha Bardia som min mäklare när jag sålde mitt hus, och jag kunde inte vara mer nöjd med resultatet.
Bardia visade sig vara mycket professionell, kunnig och engagerad i hela processen. Från den första kontakten till avslutad försäljning var han tillgänglig för att svara på alla mina frågor och ge mig värdefull vägledning och råd.
Det som imponerade mig mest var Bardias dedikation till att få det bästa möjliga resultatet för mig som kund. Han hade en tydlig strategi för marknadsföring och visning av mitt hus, vilket resulterade i en snabb försäljning till ett pris som överträffade mina förväntningar.
Jag är otroligt tacksam för Bardias professionalism, integritet och personliga engagemang under hela försäljningsprocessen. Om du letar efter en pålitlig och kompetent mäklare, kan jag varmt rekommendera Bjurfors och Bardia Ghasemi. Tveka inte att kontakta dem för dina framtida fastighetsbehov."
Läs mer
säljare på Jakthornsgränden 6

20 apr 2024

"Bardia gav oss ett väldigt positivt intryck redan vid vårt första möte. Vi upplevde processen som väldigt smidig och fick löpande återkoppling. Lyckligtvis fick vi ett snabbt avslut vilket vi har Bardia att tacka för!
Rekommenderar mäklaren!"
säljare på Slåttervägen 9A

14 apr 2024

"Bardia är trevlig, duktig på att återkoppla och en riktig säljare (utan att vara för mycket).
Att sälja sin bostad är aldrig en enkel match psykologiskt men Bardia var verkligen en stöttepelare hela vägen och kom med bra tips och synvinklar baserad på lång erfarenhet av många försäljningar.
Rekom..."
"Bardia är trevlig, duktig på att återkoppla och en riktig säljare (utan att vara för mycket).
Att sälja sin bostad är aldrig en enkel match psykologiskt men Bardia var verkligen en stöttepelare hela vägen och kom med bra tips och synvinklar baserad på lång erfarenhet av många försäljningar.
Rekommenderar honom verkligen, jag och min familj kommer alltid att använda oss av Bardia i framtiden!"
Läs mer
säljare på Majorsgatan 10

12 apr 2024

"Vi har både köpt av och sålt med Bardia, och varit väldigt nöjda i båda processerna. Han är väldigt engagerad, lätt att prata med och personlig, vilket gör att det är enkelt att diskutera och samarbeta med honom. Vi är väldigt nöjda med hans plan för vår lägenhetsförsäljning och hur det avslutade..."
"Vi har både köpt av och sålt med Bardia, och varit väldigt nöjda i båda processerna. Han är väldigt engagerad, lätt att prata med och personlig, vilket gör att det är enkelt att diskutera och samarbeta med honom. Vi är väldigt nöjda med hans plan för vår lägenhetsförsäljning och hur det avslutades. Han är också engagerad även efter försäljningen är klar och hjälper gärna till med diverse frågor om t ex deklaration eller själva överlåtelsen. Jag kan varmt rekommendera Bardia!"
Läs mer
säljare på Kung Oskars väg 15B

02 apr 2024

"Bardia har under försäljningsprocessen av Råbygatan 65 varit en av dem bästa säljare jag pratat med under min egna säljkarriär på åtta år. Jag blev uppdaterad i varje process som jag önskade, lyhörd, professionell, snabb, kundorienterad är ord som jag kan beskriva Bardia som. Under avtalssignerin..."
"Bardia har under försäljningsprocessen av Råbygatan 65 varit en av dem bästa säljare jag pratat med under min egna säljkarriär på åtta år. Jag blev uppdaterad i varje process som jag önskade, lyhörd, professionell, snabb, kundorienterad är ord som jag kan beskriva Bardia som. Under avtalssigneringen så kom vi alla överens väldigt bra och även köparen av lägenheten delade bild med mig.
Stort tack igen! /D
"
Läs mer
säljare på Rabygatan 65

27 mar 2024

"Bardia är en unik mäklare. Kunnig, snabb, vänlig och en fantastisk förmåga att lyckas få både köpare och säljare nöjda till en rimlig kostnad. Vi kommer att anlita honom vid kommande försäljningar och ger honom de varmaste rekommendationerna."
säljare på Kilian Zollsgatan 15A

26 mar 2024

"Supersmidig att ha att göra med, alltid positivt bemötande, bra kommunikation och uppdatering kring affären."
säljare på Flormansgatan 2A

22 mar 2024

"Tack så mycket, Bardia, för allt stöd och hjälp som du har gett oss. Vi är verkligen tacksama för din vänlighet och vägledning. Du är en fantastisk mäklare och din dedikation till ditt arbete är inspirerande. Vi har redan rekommenderat dig till andra och kommer fortsätta att göra det. Tack för allt."
"Tack så mycket, Bardia, för allt stöd och hjälp som du har gett oss. Vi är verkligen tacksama för din vänlighet och vägledning. Du är en fantastisk mäklare och din dedikation till ditt arbete är inspirerande. Vi har redan rekommenderat dig till andra och kommer fortsätta att göra det. Tack för allt."
Läs mer
säljare på Sundholmsgatan 12A

09 mar 2024

"Bardia är driven, lösningsorienterad och har många kontakter. Han ser till att lösa situationer för både säljare och köpare. Kan varmt rekommendera Bardia till alla som vill ha en mäklare som ger dig bästa förutsättningar för en lyckad bostadsförsäljning! "
"Bardia är driven, lösningsorienterad och har många kontakter. Han ser till att lösa situationer för både säljare och köpare. Kan varmt rekommendera Bardia till alla som vill ha en mäklare som ger dig bästa förutsättningar för en lyckad bostadsförsäljning! "
Läs mer
säljare på Stralsundsvägen 36

01 mar 2024

"Bardia är otroligt engagerad i att du ska vara nöjd med bostadsaffären. Han anstränger sig över vad man kan normalt förvänta sig så att inte bara bostadsaffären ska bli bra utan även allt runt omkring lägenheten. "
säljare på Filippavägen 2B

22 feb 2024

"Kunnig, engagerad mäklare, proffsig och korrekt med ett angenäm förtroendeskapande sätt. Sammanfattningsvis en toppen mäklare. Skulle gärna anlita honom igen både som säljare eller som köpare."
säljare på Domherrevägen 3D

22 feb 2024

"Jag har tagit hjälp av Bardia i samtliga bostadsaffärer jag gjort i både Malmö och Lund de senaste åren. Varje gång har han sett till att båda parter blivit extremt nöjda med affären, även i detta fall. Han är en driven expert med koll på marknaden och processen vilket gör att jag som säljare kan..."
"Jag har tagit hjälp av Bardia i samtliga bostadsaffärer jag gjort i både Malmö och Lund de senaste åren. Varje gång har han sett till att båda parter blivit extremt nöjda med affären, även i detta fall. Han är en driven expert med koll på marknaden och processen vilket gör att jag som säljare kan lita på honom till 100% utan att oroa mig eller lägga mig i, vilket är exakt det jag vill slippa göra när jag anlitar en mäklare. Vi hörs nästa gång Bardia!"
Läs mer
säljare på Einar Hansens Esplanad 26

03 jan 2024

"Alltid tillgänglig och med gott humör. Lyckades via sitt starka kontaktnät få till en försäljning på endast en förhandsvisning. "
säljare på Tessins väg 19B

23 dec 2023

"Bardia gör allt för att du som slutkund ska känna dig trygg om din bostadsförsäljning. "
säljare på Grynvägen 3

23 nov 2023

"Engagerad, kunnig och professionell!"
säljare på Löjtnantsgatan 12B

22 nov 2023

"Bardia Ghasemi är den mest professionella mäklaren jag någonsin träffat. I dessa svåra ekonomiska tider lyckades han få sålt min bostad till ett pris jag var nöjd med. Jag kan ingen annat än att varmt rekommendera honom till alla som ska sälja eller köpa. bostad."
"Bardia Ghasemi är den mest professionella mäklaren jag någonsin träffat. I dessa svåra ekonomiska tider lyckades han få sålt min bostad till ett pris jag var nöjd med. Jag kan ingen annat än att varmt rekommendera honom till alla som ska sälja eller köpa. bostad."
Läs mer
säljare på Henrik Smithsgatan 8B

18 okt 2023

"Transparent, trevlig och gör sitt yttersta för att motbevisa en svag marknad. Han gör det där lilla extra och ser till att du som säljare ska bli nöjd! "
säljare på Prins Augusts gata 14

18 okt 2023

"Fantastiskt fint stöd genom hela processen."
säljare på Mittlinjen 13B

25 sep 2023

"Bardia är en klippa till mäklare som ser till så att din bostad blir såld och att du blir nöjd med utfallet även då bostadsmarknaden är ovis."
säljare på Revingegatan 2B

25 sep 2023

"Bardia är mycket professionell, driven och dessutom supertrevlig. Vi hade träffat honom på visningar som spekulanter tidigare och även där imponerar han. "
säljare på Fabriksgatan 18

15 sep 2023

"Engagerad, empatisk; närvarande, vägledande och lyssnande."
säljare på Navaregatan 2

13 sep 2023

"Bardia lovar inte mer än han kan levererar. Målriktad mäklare som hittar rätt person till ditt bostad så att
båda parter är nöjda med affären. "
säljare på Sexevägen 37

13 sep 2023

"Kan varmt rekommendera Bardia, man känner sig lugn och trygg när han sköter din bostadsförsäljning. Trots tuffa tider så blev det hur bra som helst tack vare honom.
"
säljare på Spannmålsgatan 14A

12 sep 2023

"Lyckades få min lägenhet såld i en väldigt svår marknad, när de flesta andra försäljningat stod stilla, och fortfarande står stilla. En mäklare som ger järnet när det behövs och kan tänka utanför boxen och hitta kunder även utomlands :)"
säljare på Skrivaregatan 36

12 sep 2023

"Vi är otroligt nöjda med Bardia som mäklare! Han var mäklare när vi köpte vårt förra boende och vi fick gott intryck redan då så det var en självklarhet att vi skulle kontakta Bardia när vi ville sälja. Han jobbade intensivt för att hitta rätt köpare och höll oss hela tiden uppdaterade. Jag tror ..."
"Vi är otroligt nöjda med Bardia som mäklare! Han var mäklare när vi köpte vårt förra boende och vi fick gott intryck redan då så det var en självklarhet att vi skulle kontakta Bardia när vi ville sälja. Han jobbade intensivt för att hitta rätt köpare och höll oss hela tiden uppdaterade. Jag tror inte vi hade fått en lika snabb och lyckad försäljning med en annan mäklare. Kan verkligen rekommendera Bardia till alla som går i säljtankar!"
Läs mer
säljare på Sankt Månsgatan 11C

12 sep 2023

"Vi hadde ett bra samtal före försäljningen, kring marknaden, prissättning och strategi allt fungerade jättebra. Trotts en något svår marknad fick jag mer än jag förväntade."
säljare på Kastanjegatan 19F

11 aug 2023

"Bardia gjorde ett grymt jobb med att fånga min lägenhets bästa sidor och fick med det i både annons och under visningar. Proffsigt skött med fotograf som tog bilder både under dagsljus samt skymningsbilder som skapade en extra dimension i annonsen. Lyckades att sälja lägenheten till utgångspris i..."
"Bardia gjorde ett grymt jobb med att fånga min lägenhets bästa sidor och fick med det i både annons och under visningar. Proffsigt skött med fotograf som tog bilder både under dagsljus samt skymningsbilder som skapade en extra dimension i annonsen. Lyckades att sälja lägenheten till utgångspris i en svårnavigerad marknad."
Läs mer
säljare på Södra Esplanaden 15C

07 aug 2023

"Bardia var tydlig och kommunikation har varit extremt tydlig från dag 1. Väldigt professionell och lyhörd som gör han till en extremt bra mäklare i toppskiktet.
Rekommenderar han starkt! 10/10 "
säljare på Grynvägen 42

19 jul 2023

"Det var min far som sålde huset men jag och min syster var med på hela resan för att stödja min äldre far. Bardia hade bra kommunikation med min far och höll oss alla uppdaterade. "
säljare på Byskiftesgatan 16

18 jul 2023

"Bardia var aktiv och bjöd in kunder att titta på lägenheten fast kunden ej tänkt titta på just vår lägenhet.
Bardia är van att jobba för att få alla nöjda (kund/säljare)
Mina varmsate rekommendationer vill jag ge Bardia!"
säljare på Bredgatan 4E

12 jul 2023

"Bardia är väldigt driven och man känner sig trygg som säljare med honom som mäklare! Bemöter både säljare och köpare väl. Mycket kunnig och löser allt som dyker upp. Rekommenderar starkt! "
säljare på Fälggatan 2

13 jun 2023

"God kompetens, proffsig och lätt att få kontakt med. "
säljare på Gyllenkroks Allé 21

13 jun 2023

"Bardia var otroligt proffsig genom hela försäljningsprocessen. Han höll oss konstant uppdaterade, kom med råd & tips och hjälpte oss till en mycket lyckad försäljning i en utmanande marknad. Vi är väldigt nöjda och kan starkt rekommendera Bardia.
En kunnig och mycket trevlig mäklare!"
"Bardia var otroligt proffsig genom hela försäljningsprocessen. Han höll oss konstant uppdaterade, kom med råd & tips och hjälpte oss till en mycket lyckad försäljning i en utmanande marknad. Vi är väldigt nöjda och kan starkt rekommendera Bardia.
En kunnig och mycket trevlig mäklare!"
Läs mer
säljare på Lokföraregatan 17A

13 jun 2023

"Bästa mäklaren i Lund, säkert hela Sverige! Från annons till försäljning på 48h. Jag kommer använda Bardia igen! "
säljare på Prins Augusts gata 14

13 jun 2023

"Mottaglig för feedback och lyhörd"
säljare på Iliongränden 13

05 jun 2023

"Allt fungerade perfekt med full uppdatering hela tiden. Mäklaren kämpade verkligen för att få upp priset. Mycket nöjda med honom. "
säljare på Fridhemstorget 20A

05 jun 2023

"Bardia är väldigt trevlig och hade ett bra bemötande från dag ett. Skulle definitivt rekommendera honom till en annan säljare, han vet Lund allra bäst!"
säljare på Södra Esplanaden 16A

27 maj 2023

"Mycket trevlig och försöker göra sitt bästa!
Fantastiskt jobbat och fantastiskt resultat. "
säljare på Runslingan 10A

22 maj 2023

"Bardia har varit fantastisk att ha och göra med, både som säljare och resterande del av processen. Med Bardia kan du lite på att få sin bostad såld till bästa möjliga pris!"
säljare på Flormansgatan 2A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26
Villa
3
Radhus
3
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
105 555 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
498 av 505 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
487 av 491 säljare
Bardia var tydlig och höll mig uppdaterad
499 av 502 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Bardia på kartan.

605 tidigare bostäder
30 bostäder till salu
504 rekommendationer

30 bostäder till salu.

Bostäder

2 495 000 kr
2 rum, 60 m²
41 583 kr/m²
Lägenhet, Lund
3 673 kr/mån
1 695 000 kr
1,5 rum, 46 m²
36 847 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 054 kr/mån
1 rum, 40 m²
44 875 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 834 kr/mån
2 895 000 kr
2 rum, 65,5 m²
44 538 kr/m²
Lägenhet, Lund
4 583 kr/mån
6 495 000 kr
4 rum, 108 m²
60 138 kr/m²
Lägenhet, Lund
6 774 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
1 rum, 31 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
5 550 000 kr
Villa Södra Sandby
-145 000 kr
6 rum, 154 m²
Utropspris: 5 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bardia är intelligent, kunnig och sympatisk. Han har lätt för att kommunicera och förhandla med olika personligheter. Han arbetar snabbt och effektivt, är lätt tillgänglig samt ger tydlig information och feedback. Bardia är dessutom ytterst kreativ och löser svåra problem långt utöver vad man kan förvänta sig av en mäklartjänst. "
1 395 000 kr
Lägenhet Västra Hamnen
1 rum, 27 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
5 000 000 kr
Lägenhet Dockan
-195 000 kr
3 rum, 77 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 250 000 kr
Lägenhet Nöbbelöv
-145 000 kr
3 rum, 69,4 m²
Utropspris: 2 395 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.