Bardia Ghasemi

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Lund  /  Bardia Ghasemi
Profilbild för Bardia Ghasemi
Säljarfavorit
Bardia Ghasemi
4.9 / 5
(308 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
38 st
32 st
103 130 000 kr

Bakgrund

Bardia Ghasemi jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2017-04-12. Bardia har fått in 32 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Bardia har enligt vår statistik haft 37 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 102 095 000 kr.

Presentation

Bardia vill att din resa mot målet ska bli en så bra upplevelse som möjligt och han garanterar dig en trygg affär med en engagerad mäklare. Tillsammans sätter ni upp ett mål som han ser till att ni når.

- Jag tror på att vara affärsmässig genom hela försäljningsprocessen oavsett om du är köpare eller säljare. Utöver detta är jag otroligt målmedveten samtidigt som jag alltid har glimten i ögat och ett leende på läpparna. Mitt mål är att överträffa mina kunders förväntningar så att varje kund ska vilja rekommendera mig vidare. Är du intresserad av att bli en del av mitt nätverk eller veta hur jag kan hjälpa dig med din bostadsaffär som säljare eller köpare? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta mig.

Luta er tillbaka och låt mig göra er livs viktigaste affär, till er livs bästa affär.

- Topp 10 Sveriges mest transparenta mäklare 2017
- Årets rookie 2017 Fastighetsbyrån Lund med rekordhög omsättning.
- Topp 20 Sveriges mest publicerade annonser 2019
- Flest rekommendationer Lunds kommun 2017 & 2019
- Flest publicerade bostäder Lunds kommun 2019
- Flest rekommendationer Skåne
- Flest rekommendationer Q1 2020 Lunds kommun

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2020

Säljare om Bardia.

15 apr 2021

"Det kändes mycket tryggt att sälja vår bostad tillsammans med Bardia. Han fanns alltid nära till hands och var lätt att få tag på. Dessutom är han en engagerad och trevlig mäklare. "
säljare på Sofiavägen 5A

13 apr 2021

"Barda jobbar hårt och är seriös."
säljare på Mittlinjen 13B

12 apr 2021

"Jag fick utmärkt hjälp och stöd vid försäljningen av min lägenhet. Jag var i trygga och att jag hämnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. Kan varmt rekommendera Bardia Ghasemi. Stor tack för Bardia Ghasemi."
säljare på Finalgatan 3

01 apr 2021

"Bardia sålde vår fina bostadsrätt med mycket stor framgång. Han är mycket professionell, effektiv, lyhörd och inger stort förtroende. Vi är mycket nöjda med att vi valde Bardia och kan varmt rekommendera honom till andra. "
säljare på Sankt Månsgatan 17B

01 apr 2021

"Lunds bästa mäklare! "
säljare på Finalgatan 3

18 mar 2021

"Professionell, trevlig, lätt att tycka om och enormt driven. Jag kan starkt rekommendera Bardia som mäklare. "
säljare på Oxelvägen 82

18 mar 2021

"Jag hade haft två olika toppmäklare som inte lyckades sälja min lägenhet med de förväntningar de hade anbringat med mig i förväg. Bardia klev sen in i bilden och inom en väldigt kort tid var lägenheten såld för ett mycket högre pris än tidigare. Stylingen var klockren, snyggt och exklusivt. I kombination med de grymma bilderna så lyftes all de unika delarna med min lägenhet, just detta hade inte gjorts bra med tidigare mäklare. Resultatet blev en väldigt enkel och lyckad försäljning"
säljare på Tors gränd 25

16 mar 2021

"Rekommenderar starkt Bardia! Ett enormt stöd från start till mål med ständigt driv och engagemang. Kändes oerhört bra med honom som mäklare. Väldigt personlig hjälp och upplevde att han hade svårslagen koll på området. Fanns alltid tillgänglig för att göra affären så smidig som möjligt! "
säljare på Södra Esplanaden 13C

06 mar 2021

"Städ och stylist-samarbetena var också 5 av 5!
Grym säljare med ett öga för detaljer."
säljare på Kung Oskars väg 13

19 feb 2021

"Mäklaren Bardia gjorde ett utmärkt jobb.
Vi kunde enkelt följa processen för att slutligen komma i mål på ett smidigt sätt.
Vi hann inte med allt praktiskt kring försäljningen men även där var Bardia behjälplig med tips och råd för att skapa allra bästa förutsättningar för försäljningen.
Vi rekommenderar Bardia, ansvarsfull samt förstående."
säljare på Mellanvångsvägen 23

18 feb 2021

"Bardia är påläst, kunnig och driven! Han levererar alltid över förväntan och är mån om att alla inblandade blir mer än nöjda. Han gör vad som krävs och ger aldrig upp! Rekommenderas!! "
säljare på Älggatan 47B

15 feb 2021

"Kan helhjärtat säga att Bardia med stor sannolikhet är lunds bästa mäklare. Vilket driv och vilken passion för att kunna leverera till både säljaren och köparen.
"
säljare på Bredgatan 23

01 feb 2021

"Bardia var insatt, kunnig och skapade stort förtroende. Jag kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Mittlinjen 15

28 jan 2021

"Detta var nog den enklaste försäljningen jag varit med om. Bardia är väldigt tydlig och strukturerad i sin kommunikation till säljare, men även en mäklare som ser till att både säljare och köpare går hem supernöjda. Extremt professionell i sitt agerande, väldigt kunnig på marknaden som gör att jag rekommenderar honom stort! "
säljare på Mittlinjen 11B

27 jan 2021

"Jag är väldigt nöjd med försäljningen. Jag kan och kommer rekommendera Bardia för alla som ska sälja sin bostad!!
Väldigt trevlig och uppdaterade mig hela tiden hur allt gick. Kände mig trygg från början till slut. Jag kommer aldrig använda någon annan mäklare."
säljare på Trollebergsvägen 32A

26 jan 2021

"Skånes bästa mäklare! Använt Bardia som köpare och säljare. Alltid tillgänglig, smart och kunnig! "
säljare på Mittlinjen 15

15 jan 2021

"Bardia är en STJÄRNA och precis vad man söker hos en mäklare! Jag hade följt Bardias försäljningar i området ett bra tag innan det var dags för mig att sälja och det blev snabbt tydligt att Bardia är en mycket driven mäklare med höga mål som han dessutom uppnår med stor framgång. Redan under första mötet visade han på professionalitet, en otroligt hög kompetens, härlig energi och ett starkt driv. Med sin envishet och helhjärtade engagemang lyckades han slå försäljningsrekordet i hela området på bara några dagar! En mycket trevlig, tillgänglig, tålmodig och närvarande mäklare med humor som under hela processens gång uppdaterar en och svarar på frågor samtidigt som han gör det till en rolig upplevelse full av skratt. Jag är mycket nöjd med Bardias fantastiska insats och kan VARMT rekommendera honom som mäklare!"
säljare på Kung Oskars väg 15B

21 dec 2020

"Rakt igenom hela processen agerar Bardia professionellt och engagerat. Han är driven, lyhörd och professionell. Alltid tillgänglig!
Vi kan varmt rekommendera Bardia när man skall göra en perfekt bostadsaffär!
"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 2

26 nov 2020

"Bardia är GRYM. Kan verkligen sitt område, otroligt motiverad och drivande och håller en uppdaterad + säker under processen. Värdera lägenheten till en rimlig nivå och landade precis på ett slutpris som vi båda var nöjda med!
Kommer aldrig anlita någon annan mäklare än Bardia! "
säljare på Måsvägen 20C

24 nov 2020

"Vi är supernöjda med Bardia och kan absolut rekommendera honom som mäklare. Han är påläst, social och håller en uppdaterad hela tiden. Han är engagerad i hela processen vilket gör en trygg som säljare.
Kommer använda honom nästa gång vi säljer. "
säljare på Mittlinjen 15

24 nov 2020

"Mycket hög klass som vanligt! "
säljare på Blidvädersvägen 6E

23 nov 2020

"Bardia uppfyllde allt jag önskade mig av en mäklare. Det var enkel och rak kommunikation och jag kände hela tiden att jag visste vad som var på gång. Hans kontakter med stylist och fotograf gjorde att annonsen blev över förväntan bra.
Med fingertoppskänsla hjälpte han mig att sälja lägenheten redan efter en visning. Jag är mycket nöjd med både processen och resultatet. Ska du sälja din bostad så ring Bardia!"
säljare på Tellusgatan 6A

23 nov 2020

"Extremt snabb och effektiv mäklare som levererade ett resultat jag är nöjd med, kan varmt rekommendera Bardia som mäklare!"
säljare på Sofiavägen 5E

23 nov 2020

"Jag är mycket nöjd med min mäklare. Gick ständigt att få kontakt med och var engagerad till 100 % redan från start. Jag som säljare behövde inte ta några egna initiativ utan allt flöt på smidigt och mäklaren såg hela tiden till att processen gick snabbt framåt. Han gjorde ett mycket bra jobb med att framhäva min lägenhet och fick den att sticka ut. Han hade ett stort kontaktnät och skaffade många intressenter till visningen vilket i slutändan ledde till att jag fick ett slutpris som var långt över förväntan. "
säljare på Eldaregatan 2A

10 nov 2020

"Extremt nöjd med min mäklare. Kan starkt rekommendera honom för en seriös och trygg säljupplevelse. "
säljare på Industrigatan 7B

26 okt 2020

"Bardia tog över försäljningen efter en annan mäklare och efter att lägenheten legat ute ett tag. Super professionell, snabb, service minded! Visste vad han pratade om och ingav förtroende. Budgivningen kom igång direkt efter första visning och lägenheten var såld tre timmar senare. Kommer definitivt återkomma som kund när/om det behövs och kan rekommendera honom varmt för alla som letar en super engagerad och kunnig mäklare. / Patricia "
säljare på Sankt Månsgatan 11C

12 okt 2020

"Mycket kunnig samt driven"
säljare på Fågelhundsvägen 27

08 okt 2020

"Bardia sålde vårt hus på 6 dagar via förhandsbud till det pris vi önskade. Processen har varit ytterst proffesionell och trevlig under hela den korta resans gång.
Efter 3 visningar med annan mäklare stod vi utan bud och utan intressenter på ett hus i toppskick och med attraktivt läge. Märkligt tyckte både vi och mäklaren som hade slut på idéer. Vi bytte mäklare och är tacksamma för den fina kontakt och det mycket stora engagemang vi upplevt med Bardia. Vi var speciellt nöjda med den tydliga information och trygghet som Bardia erbjud köparna i deras förstahusköp.
Givetvis kontaktar vi Bardia direkt vid nästa bostadsaffär "
säljare på Nattvardsgången 9

17 sep 2020

"Bardia är en mycket trevlig person och tar sitt jobb på stort allvar. Jag skulle definitivt använda honom igen."
säljare på Kastanjegatan 19F

07 sep 2020

"Jag har varit med om en del bostadsaffärer med olika mäklare, men de senaste gångerna har jag alltid valt att anlita Bardia. Med sitt engagemang, driv och professionalism ser han alltid till att jag som säljare samt att köparen gör en affär som båda är nöjda med.
Att anlita Bardia har varit en självklarhet sedan vi gjorde vår första affär. Det ger mig en trygghet och ett lugn då jag vet att Bardias strategier är baserade på hög kompetens och rutin. Han vägleder och går igenom sina beslut samtidigt som han är lyhörd.
Bardia är en toppmäklare, och det kommer du märka vid ert första möte, jag rekommenderar honom starkt!"
säljare på Signalgatan 4

21 aug 2020

"Blev rekommenderad av bekant att kontakta Bardia inför försäljningen, där han beskrevs som driven, lätt att kommunicera med, samt lägger ner mycket tid och kraft - och såhär efter försäljning med Bardia kan jag bara intyga att så är fallet! Enormt driv, bra lokalkännedom och värd varje krona. Stort tack, Bardia! "
säljare på Hjortgatan 12A

06 aug 2020

"Hade inga höga förhoppningar på min lägenhet innan jag bestämde mig för att sälja den då jag gissade att marknaden inte var den bästa med rådande situation i sverige.
Bardia lugnade mig och sa att marknaden är påväg upp igen och jag kunde känna mig lugn i det han sa till mig.
Allt han sa till mig stämde in på hur allt slutade med försäljningen.
jag kunde inte varit mer nöjd över den!
kan varmt rekommendera Bardia!"
säljare på Jägaregatan 446

29 jul 2020

"Jag kan varmt rekommendera att anlita Bardia som mäklare. Han är kunnig, driftig och engagerad, med hög energi, charm och mycket humor.
Hans sociala kompetens är utmärkande och det tar inte lång tid att bygga en god relation till Bardia. Hela försäljningsprocessen genomsyras av hans målmedvetenhet, kunskap och humor, från första möte till försäljningsdag.
Är du ute efter en snabb och enkel affär med mycket trygghet, skratt och vinst är Bardia definitivt mäklaren för dig.
Han är mer än valuta för pengarna och således överträffat alla mina förväntningar. "
säljare på Sofiavägen 5B

29 jul 2020

"Bardia var driven och hjälpsam genom hela processen.
Redan från vårt första möte visade Bardia på mångsidig kompetens vilket underlättade försäljningen.
Bardia körde på en strategi som var väldigt enkel att följa upp vilket skapade trygghet.
Varm rekommendation! "
säljare på Svanevägen 32

29 jul 2020

"Bardia är professionell, lyhörd. energisk och engagerad. Hela försäljningsprocessen upplevde jag som en behaglig resa tillsammans med Bardia. Han är rak i kommunikationen som är en förutsättning för en lyckad affär.
Rekommenderar Bardia varmt!!
Kommer definitivt att samarbeta med Bardia i framtiden. "
säljare på Ernst Wigforss gata 48

29 jul 2020

"Bardia är en otroligt skicklig mäklare med mycket kunskap och glimten i ögat. Genom hela försäljningen fanns han tillgänglig med svar på frågor och goda insikter. En riktig klippa!"
säljare på Södra Esplanaden 20B

15 jul 2020

"Bardia är en otroligt kompetent mäklare som brinner för det han gör. Han är väldigt drivande och målinriktad, rekommenderas varmt"
säljare på Fågelhundsvägen 41

09 jul 2020

"Seriös, trevlig och målinriktad mäklare. Bardia är lyhörd och tog sig tid att svara på frågor. Kan starkt rekommendera!"
säljare på Sofiavägen 3A

08 jul 2020

"Enormt trevlig och bra mäklare. De märks att han brinner för de han gör. "
säljare på Nöbbelövs Torg 3

08 jul 2020

"Snabb, strategisk och tillgänglig. Rekommenderar! "
säljare på Södra Esplanaden 20A

08 jul 2020

"Det märks direkt att Bardia är en otroligt kompetent mäklare med ett sjätte sinne för hur man navigerar bostadsmarknaden för såväl köpare som säljare. Efter att ha träffat honom på flertalet visningar och sett hur han presterat hade vi höga förväntningar på hans insats, och med facit i hand kan vi utan tvekan säga att han översteg dessa med råge. Bardia lever och andas mäkleriet på ett unikt sätt, han är ärlig, transparent, håller väldigt bra kommunikation och tar de där extra stegen som behövs för att få till en rekordaffär där både köpare och säljare känner sig trygga och kommer hem med ett leende på läpparna."
säljare på Möllevångsvägen 12B

07 jul 2020

"Bardia Ghasemi är otroligt seriös och professionell. Hans sociala kompetens är dessutom enastående. Han uppfyllde med råge mina förväntningar på en mäklare. Kommer varmt att rekommendera honom till andra som ska sälja. "
säljare på Blåtungavägen 13

07 jul 2020

"Vi har anlitat Bardia vid 2 försäljningar och är mycket nöjda med hans arbete. Vi upplevte Bardia som otroligt engagerad, professionellt och lätt att tycker om. Trots rådande situation med Covid-19 kris gjorde han ett fantastiskt arbete. Vi rekommenderar Bardia varmt."
säljare på Parternas gränd 9

07 jul 2020

"Bardia är engagerad, driven och lyhörd. Han sålde vår lägenhet mitt i Covid-19 kris, när marknaden var sämre. Vi fick det vi ville ha och är nöjd med insatsen som Bardia gav. Bor du i centrala Lund så rekommenderar vi honom. "
säljare på Brunnsgatan 6

07 jul 2020

"Han är trevlig, glad,charmig och socialt och lätt prata med honom jag är mycket nöjd."
säljare på Vildgåsvägen 7A

26 maj 2020

"Otroligt engagerad och kunnig mäklare. Han är en duktig inkännande lyssnare både vad gällare säljare och köpare. Kan verkligen rekommenderas."
säljare på Bredgatan 7E

25 maj 2020

"Vår första lägenhetsförsäljning och vi kunde inte vara mer nöjda. Bardia ligger nära, bygger en grym relation och pushar alltid ett steg längre. Precis det engagemanget och drivet som får allt att falla på plats!"
säljare på Södra Esplanaden 15A

19 maj 2020

"Bardia är en mycket drivande och målinriktad mäklare. Ordning och reda under hela processen och han är inte svår att tycka om som person!"
säljare på Jaktstigen 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
32
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
102 095 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
303 av 308 säljare
Bardia satte rätt förväntningar på slutpriset
291 av 307 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
298 av 301 säljare
Bardia var tydlig och höll mig uppdaterad
305 av 308 säljare

Bardia på kartan.

351 tidigare annonser
5 bostäder till salu
308 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

2 395 000 kr
2 rum, 47 m²
50 957 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 343 kr/mån
4 595 000 kr
3 rum, 86 m²
53 430 kr/m²
Lägenhet, Lund
3 203 kr/mån
4 195 000 kr
3 rum, 79 m²
53 101 kr/m²
Lägenhet, Lund
5 161 kr/mån
3 495 000 kr
2 rum, 65 m²
53 769 kr/m²
Lägenhet, Lund
2 863 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 56,5 m²
40 982 kr/m²
Lägenhet, Lund
4 179 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 495 000 kr
Lägenhet Sockerbruket
+ 200 000 kr
1,5 rum, 46,5 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
3 350 000 kr
Lägenhet Sofiaparken
+ 555 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det kändes mycket tryggt att sälja vår bostad tillsammans med Bardia. Han fanns alltid nära till hands och var lätt att få tag på. Dessutom är han en engagerad och trevlig mäklare. "
2 025 000 kr
Lägenhet Arenaparken
+ 330 000 kr
1,5 rum, 43 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Barda jobbar hårt och är seriös."
2 195 000 kr
Lägenhet Klosters Fälad
3 rum, 84,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 495 000 kr
Lägenhet Arenaparken
3 rum, 86 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag fick utmärkt hjälp och stöd vid försäljningen av min lägenhet. Jag var i trygga och att jag hämnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. Kan varmt rekommendera Bardia Ghasemi. Stor tack för Bardia Ghasemi."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.