Bardia Ghasemi

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Lund  /  Bardia Ghasemi
Profilbild för Bardia Ghasemi
Säljarfavorit
Bardia Ghasemi
4.9 / 5
(449 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
47 st
18 st
152 630 000 kr

Bakgrund

Bardia Ghasemi jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2017-04-12. Bardia har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Bardia har enligt vår statistik haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 75 245 000 kr.

Presentation

Bardia vill att din resa mot målet ska bli en så bra upplevelse som möjligt och han garanterar dig en trygg affär med en engagerad mäklare. Tillsammans sätter ni upp ett mål som han ser till att ni når.

- Jag tror på att vara affärsmässig genom hela försäljningsprocessen oavsett om du är köpare eller säljare. Utöver detta är jag otroligt målmedveten samtidigt som jag alltid har glimten i ögat och ett leende på läpparna. Mitt mål är att överträffa mina kunders förväntningar så att varje kund ska vilja rekommendera mig vidare. Är du intresserad av att bli en del av mitt nätverk eller veta hur jag kan hjälpa dig med din bostadsaffär som säljare eller köpare? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta mig.

Luta er tillbaka och låt mig göra er livs viktigaste affär, till er livs bästa affär.

- Topp 10 Sveriges mest transparenta mäklare
- Topp 20 Sveriges mest publicerade annonser 2019
- Flest rekommendationer Lunds kommun 2017 & 2019
- Flest publicerade bostäder Lunds kommun 2019
- Flest rekommendationer Skåne
- Flest rekommendationer Lunds kommun

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2020

Säljare om Bardia.

27 maj 2023

"Mycket trevlig och försöker göra sitt bästa!
Fantastiskt jobbat och fantastiskt resultat. "
säljare på Runslingan 10A

22 maj 2023

"Bardia har varit fantastisk att ha och göra med, både som säljare och resterande del av processen. Med Bardia kan du lite på att få sin bostad såld till bästa möjliga pris!"
säljare på Flormansgatan 2A

17 maj 2023

"Han Insisterade på kvällsbilder av uteplats och trädgård vilket var helt rätt. "
säljare på Flygelvägen 71

20 apr 2023

"Skönt att kunna luta sig tillbaka i lugn och ro i dessa tider på grund av att man har hittat en så duktig mäklare! Bardia var engagerad, kommunikativ och transparent hela resan. Rekommenderas! "
säljare på Vårvädersvägen 4M

18 apr 2023

"Bardia levererade verkligen!!
Lägenheten såldes för rekordpris (Orenoverad) under tuffa säljtider!
Lunds Bästa Mäklare! "
säljare på Bankgatan 15A

17 apr 2023

"Detta är andra gångem vi säljer en bostad med Bardia och vi har varit lika nöjda båda gångerna. Han ger alltid ett positivt bemötande och visar stort engagemang i affären. Kan varmt rekommendera Bardia som mäklare."
säljare på Sofiavägen 5B

16 apr 2023

"Ja vart skall man börja, räntelägen och oroligheter hit och dit...
Ett tufft läge med många lägenheter ute, även många just i samma byggnad.
Bardia lyckas göra det lilla extra med hjälp av skymningsbilder och professionella tips som då gjorde att lägenheten såldes inom en vecka och enligt överens..."
"Ja vart skall man börja, räntelägen och oroligheter hit och dit...
Ett tufft läge med många lägenheter ute, även många just i samma byggnad.
Bardia lyckas göra det lilla extra med hjälp av skymningsbilder och professionella tips som då gjorde att lägenheten såldes inom en vecka och enligt överenskommet pris!
Mästerklass av Bardia och ser fram emot framtida affärer, rekommenderar starkt hans tjänster!
"
Läs mer
säljare på Brunnshögsgatan 40

08 apr 2023

"En energifylld mäklare med fokus på både säljare och köpare, då blir det som bäst. Bardia hade kunskap av området, koll på marknaden och ett bra upplägg som resulterade i en bra försäljning på en svår marknad."
säljare på Sofiaparken 2F

21 mar 2023

"Hela processen från början till slut sköttes exemplariskt av Bardia. Jag som kund blev bemött väldigt bra och fick uppdateringar & råd under hela processen. Jag kommer använda Bardia i mina samtliga köp & försäljningar i framtiden. 5/5!"
säljare på Konduktörsgatan 9

21 mar 2023

"Det finns ingen som Bardia! Han är en talang utöver det vanliga. Lyhörd, engagerad och hängiven. Bardia jobbar med stort hjärta, professionell och kan Hyllie bäst av alla mäklare!
Vi kommer fortsätta rekommendera Bardia med tanke på den goda erfarenhet vi fick. Han höll mycket god kommunikation ..."
"Det finns ingen som Bardia! Han är en talang utöver det vanliga. Lyhörd, engagerad och hängiven. Bardia jobbar med stort hjärta, professionell och kan Hyllie bäst av alla mäklare!
Vi kommer fortsätta rekommendera Bardia med tanke på den goda erfarenhet vi fick. Han höll mycket god kommunikation och besvarade frågor via mail, telefonsamtal och sms snabbt vilket uppskattas.
Vi är supernöjda med vårt val av mäklare kunde ej bli bättre!"
Läs mer
säljare på Allétorget 6

21 mar 2023

"Givet den tuffa marknadssituationen så var Bardia villig att göra mer än vad som krävdes för att hjälpa oss med våran bostadsförsäljning. Kan starkt rekommendera Bardia som har en väldig ödmjuk tillvägagångssätt. "
säljare på Dalbyvägen 7

08 mar 2023

"Vi är väldigt glada för att Bardia hjälpte oss med vår försäljning. Man märker tydligt att han är en duktig och rutinerad mäklare. Han gjorde en korrekt prissättning, la upp en bra försäljningsstrategi och var väl förberedd inför visningen. När det kom till förhandlingen med budgivarna visade han..."
"Vi är väldigt glada för att Bardia hjälpte oss med vår försäljning. Man märker tydligt att han är en duktig och rutinerad mäklare. Han gjorde en korrekt prissättning, la upp en bra försäljningsstrategi och var väl förberedd inför visningen. När det kom till förhandlingen med budgivarna visade han på stor fingertoppskänsla och ordnade så att vi fick fick en snabb försäljning med ett bra pris i en förövrigt långsam marknad. Vi rekommenderar honom varmt!"
Läs mer
säljare på Majorsgatan 6

09 feb 2023

"Jag är mycket glad att jag valde Bardia som mäklare! Han var en bra guide i försäljningsprocessen och lyckades få till en bra affär som alla är nöjda med. Alltid tydlig information och positivt bemötande. Extra-positivt var hans flexibilitet då jag var på resande fot under stor del av försäljning..."
"Jag är mycket glad att jag valde Bardia som mäklare! Han var en bra guide i försäljningsprocessen och lyckades få till en bra affär som alla är nöjda med. Alltid tydlig information och positivt bemötande. Extra-positivt var hans flexibilitet då jag var på resande fot under stor del av försäljningsperioden."
Läs mer
säljare på Parternas gränd 47

09 feb 2023

"Bardia var driven och engagerad. Brinner för sitt jobb. Lugnade oss när vi var oroliga säljare i dessa tider. Höll oss uppdaterade hela tiden. Sålde vår bostad på mindre än 1 vecka. Fick mer betalt än väntat. Självklart val vid nästa försäljning. "
säljare på Mastgränd 32

25 jan 2023

"Grymt proffsig mäklare med en härlig attityd och känsla för hur man ska hantera ens livs största och viktigaste affär. Alltid nära till hands och skötte hela vår bostadsaffär på ett föredömligt sätt. Kan varmt rekommendera Bardia!"
säljare på Trastvägen 12A

21 jan 2023

"Bardia har en mycket god lokalkännedom och kom väl förberedd inför försäljningen. Hans höga ambitionsnivå och målmedvetenhet avspeglade sig genom hela processen och det var lätt att samarbeta med honom. Han visste vad man skulle lägga fokus på och var beredd att lägga det extra jobb en försäljnin..."
"Bardia har en mycket god lokalkännedom och kom väl förberedd inför försäljningen. Hans höga ambitionsnivå och målmedvetenhet avspeglade sig genom hela processen och det var lätt att samarbeta med honom. Han visste vad man skulle lägga fokus på och var beredd att lägga det extra jobb en försäljning kräver när det är lite svårare tider att göra affär."
Läs mer
säljare på Södra vägen 19

22 dec 2022

"Bardia visade redan från vårt första möte sin tydliga ambition om att skapa de allra bästa förutsättningarna för vår lägenhet. Med sin kunskap och erfarenhet lyckades vi nå vårt mål, dessutom med en liten bonus i förväntat slutpris.
Bardia var även hjälpsam inför styling samt fotografering av läg..."
"Bardia visade redan från vårt första möte sin tydliga ambition om att skapa de allra bästa förutsättningarna för vår lägenhet. Med sin kunskap och erfarenhet lyckades vi nå vårt mål, dessutom med en liten bonus i förväntat slutpris.
Bardia var även hjälpsam inför styling samt fotografering av lägenheten vilket var till stor hjälp.
Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Humanistgatan 8B

01 dec 2022

"Väldigt positiv upplevelse med Bardia, bra energi, trevlig att ha att göra med och god förståelse för marknaden. Gjorde ett lysande jobb med min lägenhet!"
säljare på Producentgatan 19

29 nov 2022

"Kompetent. Visste vad han gjorde. "
säljare på Serenadgatan 33

07 nov 2022

"Väldigt nöjd med Bardia. Känt så bra och tryggt hela vägen. Trots svårare tider har Bardia stöttat och drivit framåt med en härlig energi. Väldigt lyhörd."
säljare på Tulpanvägen 19

22 okt 2022

"I dessa oroliga och osäkra tider är det viktigt att välja en duktig och medveten mäklare. Bardia är precis en sådan som man söker när man tvekar på en bostadsaffär.
Han är lyhörd, tydlig och ärlig. Hans personlighet och hans pondus gör att man kan sitta lugnt i båten lita på att leverar.
Tack f..."
"I dessa oroliga och osäkra tider är det viktigt att välja en duktig och medveten mäklare. Bardia är precis en sådan som man söker när man tvekar på en bostadsaffär.
Han är lyhörd, tydlig och ärlig. Hans personlighet och hans pondus gör att man kan sitta lugnt i båten lita på att leverar.
Tack för hjälpen! "
Läs mer
säljare på Skarpskyttevägen 30E

14 okt 2022

"Hjälpte oss att sälja vårt hus i en mycket svår marknad under hösten 2022, där de flesta husförsäljningarna stod stilla. Gjorde att vi slapp dubbla boenden då vi redan köpt nytt, och priset var bra även om det justerades ner en bra bit då hela marknaden sjunkit och påverkats pga räntehöjningarna ..."
"Hjälpte oss att sälja vårt hus i en mycket svår marknad under hösten 2022, där de flesta husförsäljningarna stod stilla. Gjorde att vi slapp dubbla boenden då vi redan köpt nytt, och priset var bra även om det justerades ner en bra bit då hela marknaden sjunkit och påverkats pga räntehöjningarna och inflationen. Överlag nöjd med mäklaren som arbetar för både säljare och köparen, att båda parterna skall vara nöjda. Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Solkurvan 30

12 okt 2022

"Kan varmt rekommendera Bardia. Alltid ett trevligt bemötande, god kommunikation och väldigt professionell! Från visning till försäljning på en vecka trots dessa tider. "
säljare på Gustaf Rydbergsgatan 5

11 okt 2022

"Jag kan varmt rekommendera Bardia. Han är kunnig, tillgänglig och ödmjuk. Vi hade en bra och konstruktiv dialog. Försäljningen gick snabbt trots svår marknad. Jag känner mig trygg att Bardia har hand om min försäljning. "
säljare på Prins Augusts gata 10

21 sep 2022

"Bardia slet väldigt hårt och lyckades sälja vår lägenhet till ett bra pris i en mycket svår tid av inflation och räntechocker."
säljare på Mariagatan 9

21 sep 2022

"Vi valde Bardia medvetna om en förändrad bostadsmarknad. Med hans fantastiska engagemang, nätverkande och erfarenhet nådde vi stort antal sällskap på visningarna och ett avslut vi var nöjda med. Vi kan inte nog tacka Bardia, och givetvis rekommenderar vi honom starkt."
"Vi valde Bardia medvetna om en förändrad bostadsmarknad. Med hans fantastiska engagemang, nätverkande och erfarenhet nådde vi stort antal sällskap på visningarna och ett avslut vi var nöjda med. Vi kan inte nog tacka Bardia, och givetvis rekommenderar vi honom starkt."
Läs mer
säljare på Mittlinjen 9A

19 sep 2022

"Bästa mäklaren, rekommenderar starkt! "
säljare på Västra Skrävlingevägen 97

15 sep 2022

"Mycket snabb och smidig försäljning med ett bra slutpris dessutom, toppen mäklare! Rekommenderas verkligen!"
säljare på Dag Hammarskjölds väg 1B

13 sep 2022

"Lysande rent kommunikativt. Återkoppling oavsett tid på dygnet, ett engagemang och driv som lyser igenom. Vi är väldigt nöjda med Bardia i en turbulent marknad."
säljare på Vildgåsvägen 7A

08 sep 2022

"Bardia upplevdes som väldigt professionell redan vid vårt första möte.
Vi fick hjälp av Bardia med allt administrativt samt även praktisk hjälp inför visningen.
Det resulterade i en försäljning över våra förväntningar.
Vi tvekar inte över att rekommendera Bardia!"
"Bardia upplevdes som väldigt professionell redan vid vårt första möte.
Vi fick hjälp av Bardia med allt administrativt samt även praktisk hjälp inför visningen.
Det resulterade i en försäljning över våra förväntningar.
Vi tvekar inte över att rekommendera Bardia!"
Läs mer
säljare på Majorsgatan 10

03 sep 2022

"Driven.
Väll insatt i bostadsmarknaden. "
säljare på Sunnanväg 6M

03 sep 2022

"Mycket nöjd med Bardia som framförallt fick hela processen att kännas väldigt smidig & lättsam"
säljare på Östra Vallgatan 59B

08 aug 2022

"Mäklaren var jättebra på att hjälpa oss som var ovana vid att sälja/köpa bostad förstå processen. Han var hjälpsam och tillgänglig för frågor. Vi kände oss trygga genom hela processen."
säljare på Filippavägen 2E

08 aug 2022

"En fantastisk person och inte bara mäklare. Vänlig, intresserad, flexibel, kunnig, lyhörd och bara vårt bästa för ögonen. Jag kan varmt rekommendera Bardia Ghasemi som mäklare och jag kommer absolut att kontakta honom igen om en ny flytt skulle bli aktuell. "
"En fantastisk person och inte bara mäklare. Vänlig, intresserad, flexibel, kunnig, lyhörd och bara vårt bästa för ögonen. Jag kan varmt rekommendera Bardia Ghasemi som mäklare och jag kommer absolut att kontakta honom igen om en ny flytt skulle bli aktuell. "
Läs mer
säljare på Svalörtvägen 54

08 aug 2022

"Otroligt kunnig, trevlig och lyhörd. Förstår verkligen varför vi blev rekommenderade att anlita Bardia. Vi är mer än nöjda!"
säljare på Södra Esplanaden 13A

01 aug 2022

"Detta var min andra lägenhet jag sålde med hjälp av Bardia. Skulle rekommendera honom starkt! Driven och professionell genom hela förloppet! Väldigt trevlig att ha att göra med, känns verkligen som han ger allt för en bra försäljning! 10/10!"
säljare på Trädgårdsgatan 17

22 jul 2022

"Bardia tog hand om bostadsaffären på bästa sätt. Han fanns alltid tillgänglig, engagerad & service minded.
Med hans tips och förslag så slutade man med en klockren försäljning som jag är väldigt glad över i dessa oroligare tider.
Kan varmt rekommendera Bardia till din försäljning, vare sig det ..."
"Bardia tog hand om bostadsaffären på bästa sätt. Han fanns alltid tillgänglig, engagerad & service minded.
Med hans tips och förslag så slutade man med en klockren försäljning som jag är väldigt glad över i dessa oroligare tider.
Kan varmt rekommendera Bardia till din försäljning, vare sig det är en 1a eller en flådig 5 rummare. "
Läs mer
säljare på Norrängavägen 5A

06 jul 2022

"jag är mycket nöjd med Bardias insats och upplägg. Bra förhandsinformation och genomtänkta avvägningar under resans gång. Han har även ett personligt och trevligt bemötande vilket gör att det även var kul att sälja tillsammans med honom. "
säljare på Södra Esplanaden 37A

03 jul 2022

"Lyhörd mot både köpare och säljare, ambitiös, målinriktade och drivande. Stor kunskap om den lokala marknaden och väl uppdaterad det aktuella marknadsläget.
Mäklaren, som person, inger stort förtroende och håller löpande säljaren uppdaterad. Kan starkt rekommenderas"
"Lyhörd mot både köpare och säljare, ambitiös, målinriktade och drivande. Stor kunskap om den lokala marknaden och väl uppdaterad det aktuella marknadsläget.
Mäklaren, som person, inger stort förtroende och håller löpande säljaren uppdaterad. Kan starkt rekommenderas"
Läs mer
säljare på Norbergsgatan 3

01 jul 2022

"Riktigt bra mäklare. Stort engagemang och gick in för uppdraget. Bra uppföljningar och återkopplingar under hela processen. Kan varmt rekommendera! /Johan"
säljare på Spolegatan 20A

15 jun 2022

"Försäljningen med Bardia som mäklare var helt utan anmärkning. Allt gick smidigt och enligt plan. Bardia är ett bra bollplank, engagerad och målinriktad. Vi är jättenöjda med honom och resultatet av försäljningen. Vi kan verkligen rekommendera Bardia. En mäklare som gör det lilla(stora) extra ar..."
"Försäljningen med Bardia som mäklare var helt utan anmärkning. Allt gick smidigt och enligt plan. Bardia är ett bra bollplank, engagerad och målinriktad. Vi är jättenöjda med honom och resultatet av försäljningen. Vi kan verkligen rekommendera Bardia. En mäklare som gör det lilla(stora) extra arbetet och alltid kontaktbar. Vi kommer definitivt anlita Bardia igen! "
Läs mer
säljare på Stora Kvarngatan 16

03 jun 2022

"Jag har sålt tidigare med Bardia och jag blir lika nöjd var gång. Lyhördheten, engagemanget och kunskapen gör allting så himla lättare. Hans lokalkännedom och förmåga att pricka rätt gör att jag kommer att fortsätta välja Bardia i framtiden! "
säljare på Rådmansgatan 23C

31 maj 2022

"Från första samtalet ingav han trygghet och upplevelsen av att detta är en professionell och skicklig mäklare som hanterar säljare och spekulanter med största respekt "
säljare på Vildgåsvägen 17C

31 maj 2022

"Bardia var engagerad under hela försäljningen! Han kom med idéer om upplägg och justerade upplägg när förutsättningarna förändrades på ett snabbt och effektivt sätt. Han var tillgänglig och det märktes att han gjorde sitt yttersta för att nå i mål med försäljningen där alla är nöjda! Rekommendera..."
"Bardia var engagerad under hela försäljningen! Han kom med idéer om upplägg och justerade upplägg när förutsättningarna förändrades på ett snabbt och effektivt sätt. Han var tillgänglig och det märktes att han gjorde sitt yttersta för att nå i mål med försäljningen där alla är nöjda! Rekommenderas starkt! "
Läs mer
säljare på Magle Lilla Kyrkogata 19

25 maj 2022

"Fantastiskt driven med kompetens för att lösa uppgiften helt på egen hand. Initiativförmåga. "
säljare på Möllevångsvägen 16B

20 maj 2022

"Bardia var väldigt kunnig inom området och statistiken. Han kände till området väl och värderade lägenheten klockrent. Jag är jättenöjd med Bardia och kommer definitivt att använda honom i framtiden. "
säljare på Östra Farmvägen 46D

11 maj 2022

"Rekommenderar varmt, proffsig, väl förberedd, driven.
Jättenöjd! "
säljare på Åbrinksvägen 33

25 apr 2022

"Bardia har sålt lägenhet till mig vid flera tillfällen och blir alltid lika imponerad! "
säljare på Kanikgatan 5B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
75 245 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
442 av 449 säljare
Bardia satte rätt förväntningar på slutpriset
415 av 443 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
432 av 436 säljare
Bardia var tydlig och höll mig uppdaterad
445 av 448 säljare

Bardia på kartan.

525 tidigare bostäder
31 bostäder till salu
448 rekommendationer

31 bostäder till salu.

Bostäder

5 995 000 kr
5 rum, 118 m²
50 805 kr/m²
Kedjehus, Lund
2 295 000 kr
1 rum, 39 m²
58 846 kr/m²
Lägenhet, Lund
2 361 kr/mån
2 895 000 kr
2 rum, 51,5 m²
56 764 kr/m²
Lägenhet, Lund
4 053 kr/mån
1 850 000 kr
1 rum, 34 m²
54 411 kr/m²
Lägenhet, Lund
2 190 kr/mån
2 895 000 kr
3 rum, 76 m²
38 092 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 387 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 025 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 30 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
1 925 000 kr
Lägenhet Ribersborg
-70 000 kr
2 rum, 39 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
1 750 000 kr
Lägenhet Östra Torn
-145 000 kr
2 rum, 69,8 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
2 575 000 kr
Lägenhet Väster
-20 000 kr
3 rum, 84,5 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
2 575 000 kr
Lägenhet Centrum
-20 000 kr
1 rum, 37 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bardia har varit fantastisk att ha och göra med, både som säljare och resterande del av processen. Med Bardia kan du lite på att få sin bostad såld till bästa möjliga pris!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.