Bardia Ghasemi

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Lund  /  Bardia Ghasemi
Profilbild för Bardia Ghasemi
Säljarfavorit
Bardia Ghasemi
4.9 / 5
(477 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
44 st
27 st
147 940 000 kr

Bakgrund

Bardia Ghasemi jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2017-04-12. Bardia har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Bardia har enligt vår statistik haft 35 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 111 925 000 kr.

Presentation

Bardia vill att din resa mot målet ska bli en så bra upplevelse som möjligt och han garanterar dig en trygg affär med en engagerad mäklare. Tillsammans sätter ni upp ett mål som han ser till att ni når.

- Jag tror på att vara affärsmässig genom hela försäljningsprocessen oavsett om du är köpare eller säljare. Utöver detta är jag otroligt målmedveten samtidigt som jag alltid har glimten i ögat och ett leende på läpparna. Mitt mål är att överträffa mina kunders förväntningar så att varje kund ska vilja rekommendera mig vidare. Är du intresserad av att bli en del av mitt nätverk eller veta hur jag kan hjälpa dig med din bostadsaffär som säljare eller köpare? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta mig.

Luta er tillbaka och låt mig göra er livs viktigaste affär, till er livs bästa affär.

- Topp 10 Sveriges mest transparenta mäklare
- Topp 20 Sveriges mest publicerade annonser 2019
- Flest rekommendationer Lunds kommun 2017 & 2019
- Flest publicerade bostäder Lunds kommun 2019
- Flest rekommendationer Skåne
- Flest rekommendationer Lunds kommun

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2020

Säljare om Bardia.

23 nov 2023

"Engagerad, kunnig och professionell!"
säljare på Löjtnantsgatan 12B

22 nov 2023

"Bardia Ghasemi är den mest professionella mäklaren jag någonsin träffat. I dessa svåra ekonomiska tider lyckades han få sålt min bostad till ett pris jag var nöjd med. Jag kan ingen annat än att varmt rekommendera honom till alla som ska sälja eller köpa. bostad."
"Bardia Ghasemi är den mest professionella mäklaren jag någonsin träffat. I dessa svåra ekonomiska tider lyckades han få sålt min bostad till ett pris jag var nöjd med. Jag kan ingen annat än att varmt rekommendera honom till alla som ska sälja eller köpa. bostad."
Läs mer
säljare på Henrik Smithsgatan 8B

18 okt 2023

"Transparent, trevlig och gör sitt yttersta för att motbevisa en svag marknad. Han gör det där lilla extra och ser till att du som säljare ska bli nöjd! "
säljare på Prins Augusts gata 14

18 okt 2023

"Fantastiskt fint stöd genom hela processen."
säljare på Mittlinjen 13B

25 sep 2023

"Bardia är en klippa till mäklare som ser till så att din bostad blir såld och att du blir nöjd med utfallet även då bostadsmarknaden är ovis."
säljare på Revingegatan 2B

25 sep 2023

"Bardia är mycket professionell, driven och dessutom supertrevlig. Vi hade träffat honom på visningar som spekulanter tidigare och även där imponerar han. "
säljare på Fabriksgatan 18

15 sep 2023

"Engagerad, empatisk; närvarande, vägledande och lyssnande."
säljare på Navaregatan 2

13 sep 2023

"Bardia lovar inte mer än han kan levererar. Målriktad mäklare som hittar rätt person till ditt bostad så att
båda parter är nöjda med affären. "
säljare på Sexevägen 37

13 sep 2023

"Kan varmt rekommendera Bardia, man känner sig lugn och trygg när han sköter din bostadsförsäljning. Trots tuffa tider så blev det hur bra som helst tack vare honom.
"
säljare på Spannmålsgatan 14A

12 sep 2023

"Lyckades få min lägenhet såld i en väldigt svår marknad, när de flesta andra försäljningat stod stilla, och fortfarande står stilla. En mäklare som ger järnet när det behövs och kan tänka utanför boxen och hitta kunder även utomlands :)"
säljare på Skrivaregatan 36

12 sep 2023

"Vi är otroligt nöjda med Bardia som mäklare! Han var mäklare när vi köpte vårt förra boende och vi fick gott intryck redan då så det var en självklarhet att vi skulle kontakta Bardia när vi ville sälja. Han jobbade intensivt för att hitta rätt köpare och höll oss hela tiden uppdaterade. Jag tror ..."
"Vi är otroligt nöjda med Bardia som mäklare! Han var mäklare när vi köpte vårt förra boende och vi fick gott intryck redan då så det var en självklarhet att vi skulle kontakta Bardia när vi ville sälja. Han jobbade intensivt för att hitta rätt köpare och höll oss hela tiden uppdaterade. Jag tror inte vi hade fått en lika snabb och lyckad försäljning med en annan mäklare. Kan verkligen rekommendera Bardia till alla som går i säljtankar!"
Läs mer
säljare på Sankt Månsgatan 11C

12 sep 2023

"Vi hadde ett bra samtal före försäljningen, kring marknaden, prissättning och strategi allt fungerade jättebra. Trotts en något svår marknad fick jag mer än jag förväntade."
säljare på Kastanjegatan 19F

11 aug 2023

"Bardia gjorde ett grymt jobb med att fånga min lägenhets bästa sidor och fick med det i både annons och under visningar. Proffsigt skött med fotograf som tog bilder både under dagsljus samt skymningsbilder som skapade en extra dimension i annonsen. Lyckades att sälja lägenheten till utgångspris i..."
"Bardia gjorde ett grymt jobb med att fånga min lägenhets bästa sidor och fick med det i både annons och under visningar. Proffsigt skött med fotograf som tog bilder både under dagsljus samt skymningsbilder som skapade en extra dimension i annonsen. Lyckades att sälja lägenheten till utgångspris i en svårnavigerad marknad."
Läs mer
säljare på Södra Esplanaden 15C

07 aug 2023

"Bardia var tydlig och kommunikation har varit extremt tydlig från dag 1. Väldigt professionell och lyhörd som gör han till en extremt bra mäklare i toppskiktet.
Rekommenderar han starkt! 10/10 "
säljare på Grynvägen 42

19 jul 2023

"Det var min far som sålde huset men jag och min syster var med på hela resan för att stödja min äldre far. Bardia hade bra kommunikation med min far och höll oss alla uppdaterade. "
säljare på Byskiftesgatan 16

18 jul 2023

"Bardia var aktiv och bjöd in kunder att titta på lägenheten fast kunden ej tänkt titta på just vår lägenhet.
Bardia är van att jobba för att få alla nöjda (kund/säljare)
Mina varmsate rekommendationer vill jag ge Bardia!"
säljare på Bredgatan 4E

12 jul 2023

"Bardia är väldigt driven och man känner sig trygg som säljare med honom som mäklare! Bemöter både säljare och köpare väl. Mycket kunnig och löser allt som dyker upp. Rekommenderar starkt! "
säljare på Fälggatan 2

13 jun 2023

"God kompetens, proffsig och lätt att få kontakt med. "
säljare på Gyllenkroks Allé 21

13 jun 2023

"Bardia var otroligt proffsig genom hela försäljningsprocessen. Han höll oss konstant uppdaterade, kom med råd & tips och hjälpte oss till en mycket lyckad försäljning i en utmanande marknad. Vi är väldigt nöjda och kan starkt rekommendera Bardia.
En kunnig och mycket trevlig mäklare!"
"Bardia var otroligt proffsig genom hela försäljningsprocessen. Han höll oss konstant uppdaterade, kom med råd & tips och hjälpte oss till en mycket lyckad försäljning i en utmanande marknad. Vi är väldigt nöjda och kan starkt rekommendera Bardia.
En kunnig och mycket trevlig mäklare!"
Läs mer
säljare på Lokföraregatan 17A

13 jun 2023

"Bästa mäklaren i Lund, säkert hela Sverige! Från annons till försäljning på 48h. Jag kommer använda Bardia igen! "
säljare på Prins Augusts gata 14

13 jun 2023

"Mottaglig för feedback och lyhörd"
säljare på Iliongränden 13

05 jun 2023

"Allt fungerade perfekt med full uppdatering hela tiden. Mäklaren kämpade verkligen för att få upp priset. Mycket nöjda med honom. "
säljare på Fridhemstorget 20A

05 jun 2023

"Bardia är väldigt trevlig och hade ett bra bemötande från dag ett. Skulle definitivt rekommendera honom till en annan säljare, han vet Lund allra bäst!"
säljare på Södra Esplanaden 16A

27 maj 2023

"Mycket trevlig och försöker göra sitt bästa!
Fantastiskt jobbat och fantastiskt resultat. "
säljare på Runslingan 10A

22 maj 2023

"Bardia har varit fantastisk att ha och göra med, både som säljare och resterande del av processen. Med Bardia kan du lite på att få sin bostad såld till bästa möjliga pris!"
säljare på Flormansgatan 2A

17 maj 2023

"Han Insisterade på kvällsbilder av uteplats och trädgård vilket var helt rätt. "
säljare på Flygelvägen 71

20 apr 2023

"Skönt att kunna luta sig tillbaka i lugn och ro i dessa tider på grund av att man har hittat en så duktig mäklare! Bardia var engagerad, kommunikativ och transparent hela resan. Rekommenderas! "
säljare på Vårvädersvägen 4M

18 apr 2023

"Bardia levererade verkligen!!
Lägenheten såldes för rekordpris (Orenoverad) under tuffa säljtider!
Lunds Bästa Mäklare! "
säljare på Bankgatan 15A

17 apr 2023

"Detta är andra gångem vi säljer en bostad med Bardia och vi har varit lika nöjda båda gångerna. Han ger alltid ett positivt bemötande och visar stort engagemang i affären. Kan varmt rekommendera Bardia som mäklare."
säljare på Sofiavägen 5B

16 apr 2023

"Ja vart skall man börja, räntelägen och oroligheter hit och dit...
Ett tufft läge med många lägenheter ute, även många just i samma byggnad.
Bardia lyckas göra det lilla extra med hjälp av skymningsbilder och professionella tips som då gjorde att lägenheten såldes inom en vecka och enligt överens..."
"Ja vart skall man börja, räntelägen och oroligheter hit och dit...
Ett tufft läge med många lägenheter ute, även många just i samma byggnad.
Bardia lyckas göra det lilla extra med hjälp av skymningsbilder och professionella tips som då gjorde att lägenheten såldes inom en vecka och enligt överenskommet pris!
Mästerklass av Bardia och ser fram emot framtida affärer, rekommenderar starkt hans tjänster!
"
Läs mer
säljare på Brunnshögsgatan 40

08 apr 2023

"En energifylld mäklare med fokus på både säljare och köpare, då blir det som bäst. Bardia hade kunskap av området, koll på marknaden och ett bra upplägg som resulterade i en bra försäljning på en svår marknad."
säljare på Sofiaparken 2F

21 mar 2023

"Hela processen från början till slut sköttes exemplariskt av Bardia. Jag som kund blev bemött väldigt bra och fick uppdateringar & råd under hela processen. Jag kommer använda Bardia i mina samtliga köp & försäljningar i framtiden. 5/5!"
säljare på Konduktörsgatan 9

21 mar 2023

"Det finns ingen som Bardia! Han är en talang utöver det vanliga. Lyhörd, engagerad och hängiven. Bardia jobbar med stort hjärta, professionell och kan Hyllie bäst av alla mäklare!
Vi kommer fortsätta rekommendera Bardia med tanke på den goda erfarenhet vi fick. Han höll mycket god kommunikation ..."
"Det finns ingen som Bardia! Han är en talang utöver det vanliga. Lyhörd, engagerad och hängiven. Bardia jobbar med stort hjärta, professionell och kan Hyllie bäst av alla mäklare!
Vi kommer fortsätta rekommendera Bardia med tanke på den goda erfarenhet vi fick. Han höll mycket god kommunikation och besvarade frågor via mail, telefonsamtal och sms snabbt vilket uppskattas.
Vi är supernöjda med vårt val av mäklare kunde ej bli bättre!"
Läs mer
säljare på Allétorget 6

21 mar 2023

"Givet den tuffa marknadssituationen så var Bardia villig att göra mer än vad som krävdes för att hjälpa oss med våran bostadsförsäljning. Kan starkt rekommendera Bardia som har en väldig ödmjuk tillvägagångssätt. "
säljare på Dalbyvägen 7

08 mar 2023

"Vi är väldigt glada för att Bardia hjälpte oss med vår försäljning. Man märker tydligt att han är en duktig och rutinerad mäklare. Han gjorde en korrekt prissättning, la upp en bra försäljningsstrategi och var väl förberedd inför visningen. När det kom till förhandlingen med budgivarna visade han..."
"Vi är väldigt glada för att Bardia hjälpte oss med vår försäljning. Man märker tydligt att han är en duktig och rutinerad mäklare. Han gjorde en korrekt prissättning, la upp en bra försäljningsstrategi och var väl förberedd inför visningen. När det kom till förhandlingen med budgivarna visade han på stor fingertoppskänsla och ordnade så att vi fick fick en snabb försäljning med ett bra pris i en förövrigt långsam marknad. Vi rekommenderar honom varmt!"
Läs mer
säljare på Majorsgatan 6

09 feb 2023

"Jag är mycket glad att jag valde Bardia som mäklare! Han var en bra guide i försäljningsprocessen och lyckades få till en bra affär som alla är nöjda med. Alltid tydlig information och positivt bemötande. Extra-positivt var hans flexibilitet då jag var på resande fot under stor del av försäljning..."
"Jag är mycket glad att jag valde Bardia som mäklare! Han var en bra guide i försäljningsprocessen och lyckades få till en bra affär som alla är nöjda med. Alltid tydlig information och positivt bemötande. Extra-positivt var hans flexibilitet då jag var på resande fot under stor del av försäljningsperioden."
Läs mer
säljare på Parternas gränd 47

09 feb 2023

"Bardia var driven och engagerad. Brinner för sitt jobb. Lugnade oss när vi var oroliga säljare i dessa tider. Höll oss uppdaterade hela tiden. Sålde vår bostad på mindre än 1 vecka. Fick mer betalt än väntat. Självklart val vid nästa försäljning. "
säljare på Mastgränd 32

25 jan 2023

"Grymt proffsig mäklare med en härlig attityd och känsla för hur man ska hantera ens livs största och viktigaste affär. Alltid nära till hands och skötte hela vår bostadsaffär på ett föredömligt sätt. Kan varmt rekommendera Bardia!"
säljare på Trastvägen 12A

21 jan 2023

"Bardia har en mycket god lokalkännedom och kom väl förberedd inför försäljningen. Hans höga ambitionsnivå och målmedvetenhet avspeglade sig genom hela processen och det var lätt att samarbeta med honom. Han visste vad man skulle lägga fokus på och var beredd att lägga det extra jobb en försäljnin..."
"Bardia har en mycket god lokalkännedom och kom väl förberedd inför försäljningen. Hans höga ambitionsnivå och målmedvetenhet avspeglade sig genom hela processen och det var lätt att samarbeta med honom. Han visste vad man skulle lägga fokus på och var beredd att lägga det extra jobb en försäljning kräver när det är lite svårare tider att göra affär."
Läs mer
säljare på Södra vägen 19

22 dec 2022

"Bardia visade redan från vårt första möte sin tydliga ambition om att skapa de allra bästa förutsättningarna för vår lägenhet. Med sin kunskap och erfarenhet lyckades vi nå vårt mål, dessutom med en liten bonus i förväntat slutpris.
Bardia var även hjälpsam inför styling samt fotografering av läg..."
"Bardia visade redan från vårt första möte sin tydliga ambition om att skapa de allra bästa förutsättningarna för vår lägenhet. Med sin kunskap och erfarenhet lyckades vi nå vårt mål, dessutom med en liten bonus i förväntat slutpris.
Bardia var även hjälpsam inför styling samt fotografering av lägenheten vilket var till stor hjälp.
Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Humanistgatan 8B

01 dec 2022

"Väldigt positiv upplevelse med Bardia, bra energi, trevlig att ha att göra med och god förståelse för marknaden. Gjorde ett lysande jobb med min lägenhet!"
säljare på Producentgatan 19

29 nov 2022

"Kompetent. Visste vad han gjorde. "
säljare på Serenadgatan 33

07 nov 2022

"Väldigt nöjd med Bardia. Känt så bra och tryggt hela vägen. Trots svårare tider har Bardia stöttat och drivit framåt med en härlig energi. Väldigt lyhörd."
säljare på Tulpanvägen 19

22 okt 2022

"I dessa oroliga och osäkra tider är det viktigt att välja en duktig och medveten mäklare. Bardia är precis en sådan som man söker när man tvekar på en bostadsaffär.
Han är lyhörd, tydlig och ärlig. Hans personlighet och hans pondus gör att man kan sitta lugnt i båten lita på att leverar.
Tack f..."
"I dessa oroliga och osäkra tider är det viktigt att välja en duktig och medveten mäklare. Bardia är precis en sådan som man söker när man tvekar på en bostadsaffär.
Han är lyhörd, tydlig och ärlig. Hans personlighet och hans pondus gör att man kan sitta lugnt i båten lita på att leverar.
Tack för hjälpen! "
Läs mer
säljare på Skarpskyttevägen 30E

14 okt 2022

"Hjälpte oss att sälja vårt hus i en mycket svår marknad under hösten 2022, där de flesta husförsäljningarna stod stilla. Gjorde att vi slapp dubbla boenden då vi redan köpt nytt, och priset var bra även om det justerades ner en bra bit då hela marknaden sjunkit och påverkats pga räntehöjningarna ..."
"Hjälpte oss att sälja vårt hus i en mycket svår marknad under hösten 2022, där de flesta husförsäljningarna stod stilla. Gjorde att vi slapp dubbla boenden då vi redan köpt nytt, och priset var bra även om det justerades ner en bra bit då hela marknaden sjunkit och påverkats pga räntehöjningarna och inflationen. Överlag nöjd med mäklaren som arbetar för både säljare och köparen, att båda parterna skall vara nöjda. Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Solkurvan 30

12 okt 2022

"Kan varmt rekommendera Bardia. Alltid ett trevligt bemötande, god kommunikation och väldigt professionell! Från visning till försäljning på en vecka trots dessa tider. "
säljare på Gustaf Rydbergsgatan 5

11 okt 2022

"Jag kan varmt rekommendera Bardia. Han är kunnig, tillgänglig och ödmjuk. Vi hade en bra och konstruktiv dialog. Försäljningen gick snabbt trots svår marknad. Jag känner mig trygg att Bardia har hand om min försäljning. "
säljare på Prins Augusts gata 10

21 sep 2022

"Bardia slet väldigt hårt och lyckades sälja vår lägenhet till ett bra pris i en mycket svår tid av inflation och räntechocker."
säljare på Mariagatan 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27
Villa
5
Radhus
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
35
Försäljningsvärde
111 925 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
470 av 477 säljare
Bardia satte rätt förväntningar på slutpriset
436 av 471 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
460 av 464 säljare
Bardia var tydlig och höll mig uppdaterad
472 av 475 säljare

Bardia på kartan.

561 tidigare bostäder
30 bostäder till salu
476 rekommendationer

30 bostäder till salu.

Bostäder

1 995 000 kr
2 rum, 60 m²
33 250 kr/m²
Lägenhet, Lund
4 164 kr/mån
3 495 000 kr
4 rum, 113 m²
30 929 kr/m²
Villa, Lund
4 795 000 kr
4 rum, 106 m²
45 235 kr/m²
Lägenhet, Lund
7 702 kr/mån
3 495 000 kr
3 rum, 74 m²
47 229 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 338 kr/mån
5 795 000 kr
6 rum, 206 m²
28 131 kr/m²
Villa, Malmö

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 330 000 kr
Lägenhet Nydala
-65 000 kr
3 rum, 75,5 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
2 300 000 kr
Lägenhet Rörsjöstaden
-495 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad, kunnig och professionell!"
2 000 000 kr
Lägenhet Värpinge
-95 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
6 100 000 kr
Radhus Råbylund
-95 000 kr
5 rum, 140 m²
Utropspris: 6 195 000 kr
2 100 000 kr
Lägenhet Sankt Knut
-95 000 kr
2,5 rum, 55 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bardia Ghasemi är den mest professionella mäklaren jag någonsin träffat. I dessa svåra ekonomiska tider lyckades han få sålt min bostad till ett pris jag var nöjd med. Jag kan ingen annat än att varmt rekommendera honom till alla som ska sälja eller köpa. bostad."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.