Bardia Ghasemi

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Lund  /  Bardia Ghasemi
Profilbild för Bardia Ghasemi
Säljarfavorit
Bardia Ghasemi
4.9 / 5
(352 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
46 st
40 st
124 600 000 kr

Bakgrund

Bardia Ghasemi jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2017-04-12. Bardia har fått in 40 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Bardia har enligt vår statistik haft 47 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 135 255 000 kr.

Presentation

Bardia vill att din resa mot målet ska bli en så bra upplevelse som möjligt och han garanterar dig en trygg affär med en engagerad mäklare. Tillsammans sätter ni upp ett mål som han ser till att ni når.

- Jag tror på att vara affärsmässig genom hela försäljningsprocessen oavsett om du är köpare eller säljare. Utöver detta är jag otroligt målmedveten samtidigt som jag alltid har glimten i ögat och ett leende på läpparna. Mitt mål är att överträffa mina kunders förväntningar så att varje kund ska vilja rekommendera mig vidare. Är du intresserad av att bli en del av mitt nätverk eller veta hur jag kan hjälpa dig med din bostadsaffär som säljare eller köpare? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta mig.

Luta er tillbaka och låt mig göra er livs viktigaste affär, till er livs bästa affär.

- Topp 10 Sveriges mest transparenta mäklare 2017
- Årets rookie 2017 Fastighetsbyrån Lund med rekordhög omsättning.
- Topp 20 Sveriges mest publicerade annonser 2019
- Flest rekommendationer Lunds kommun 2017 & 2019
- Flest publicerade bostäder Lunds kommun 2019
- Flest rekommendationer Skåne
- Flest rekommendationer Q1 2020 Lunds kommun

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2020

Säljare om Bardia.

20 okt 2021

"Min mäklare har den fantastiska kombinationen av att vara social kompetent, tillitsskapande, klok och street-smart och erfaren. Jag upplevde att fick förtroende för honom direkt och en känsla av positivitet. Vi har haft en öppen och ärlig dialog igenom processen och att jag kunde följa strategin tack vara tiden min mäklare tog sig tiden för en utforskande dialog med mig. Jag är så glad för mitt val och jag har dessutom fått en hel ny och positiv erfarenhet av att sälja min bostad."
säljare på Stora Tomegatan 28

15 okt 2021

"En mycket trevlig och professionell mäklare."
säljare på Davidshallsgatan 27A

13 okt 2021

"Bardia är en fantastisk mäklare som möter dina krav. Han är gör det där lilla extra varje gång vilket leder till en lyckad affär. Som säljare, med Bardia vid min sida har det känts tryggt och försäljningsprocessen har gått smidigt. Bardias värdering av bostaden stämde precis enligt våra diskussioner och Bardia hade god lokalkännedom vilket kändes tryggt.
För det jobb och energi Bardia har lagt ner på denna affären så har han varit mer än prisvärd. Bardia visste precis hur bostadsannonsen skulle byggas upp och vilka bilder vi skulle ta. Jag rekommenderar Bardia starkt och kommer utan att tveka använda mig av honom i framtiden. "
säljare på Bryggaregatan 22D

12 okt 2021

"Rekommenderar varmt!
Tydlig, trevlig och driven!
"
säljare på Folkparksvägen V Sommarstaden

05 okt 2021

"Bardia är en otroligt engagerad och duktig mäklare. Han jobbar med rätt fokus och tar det ansvar som du förväntar dig. Hade inte kunnat ha en bättre upplevelse. "
säljare på Trastvägen 10

13 sep 2021

"Snabbt, smidigt, proffsigt. Mycket mer kan man inte begära.
Bardia levererade på alla dessa med högsta betyg. Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Flormansgatan 8

09 sep 2021

"Det är andra gången jag säljer med Bardia, han gör så man känner sig väldigt säker och bekväm med hela affären från första kontakt till att lägenheten är såld. Trots att marknaden inte var den bästa så lyckades bardia att skapa stort intresse för lägenheten samt att få till ett bra för försäljningspris till oss! Vi är mycket nöjda än en gång med bardia och rekommenderar han till alla vi vet ska sälja!"
säljare på Slåttervägen 11B

03 sep 2021

"Vi kan varmt rekommendera Bardia som mäklare. Hade vi kunnat ge högre poäng än 5 av 5 så hade vi gladeligen gjort det. Vi försökte sälja vårt hus via en annan mäklarfirma utan en lyckad försäljning och därefter blev vi rekommenderade att ta kontakt med Bardia. Det var en väldigt jobbig period för oss men han lugnade ner oss och tog snabbt tag i försäljningen. På mindre än en månad fick han sålt vår bostad till ett högre pris än vi trodde var möjligt och affären gick både snabbt och smidigt. Bardia har verkligen det där lilla extra som alla mäklare borde ha. Till sist vill jag med familj rikta ett stort tack till Bardia för all hjälp, goda råd och den fantastiska kommunikationen! "
säljare på Vetevägen 26

25 aug 2021

"Trevlig och engagerad! Hjälpte även till med saker utanför uppdraget."
säljare på Mittlinjen 15

08 aug 2021

"Bardia var det första alternativet när vi skulle välja mäklare. Han har god kännedom av bostadsområde. Lägenheten som vi sålde hade vi också köpt via Bardia. Tydlig och klar från början till slutet. Han rekommenderas starkt till andra säljare. "
säljare på Nöbbelövs Torg 3

27 jul 2021

"Engagerad, driven och toppen mäklare som rekommenderas starkt! "
säljare på Konsultgatan 7

26 jul 2021

"Väldigt engagerad och proffsig mäklare!"
säljare på Tullgatan 8A

16 jul 2021

"Bardia var klockren ifrån introt enda in mot slutet. Själva processen har aldrig känts så smidig förr. All eloge till Bardia! "
säljare på Föreningsgatan 6A

03 jul 2021

"Mycket serviceminded och ändå personlig. Var även på en visning med honom där han oxå gav ett mycket bra intryck."
säljare på Sofiavägen 5D

01 jul 2021

"Bardia får det absolut högsta betyget, och två extra stjärnor på det.
Bardia är det givna första alternativet när det kommer till val av mäklare! Jag har nu både sålt, och köpt via Bardia. Jag kunde verkligen inte vara mer nöjd och jag rekommenderar alla att använda sig ut av honom när det gäller både köp och sälj.
Han har allt man kräver av en mäklare, plus det där extra. Han lyssnar på kundens behov och önskemål, vägleder och uppdaterar längst vägen, och ser till att alltid få det bästa ur affären.
TACK BARDIA!"
säljare på Nöbbelövs Torg 3

28 jun 2021

"Bardia är en fantastiskt trevlig mäklare som tar din bostadsaffär på största allvar. Han håller dig informerad, hjälper till att reda ut krångel som kan uppstå i samband med försäljning och är väldigt positiv och driven. Min sambo och jag har både köpt av och sålt med Bardia och upplever ett genuint intresse av att både köpare och säljare ska känna sig nöjda efter avslutad affär. Nästa gång vi säljer en bostad, så hoppas vi återigen att det blir Bardia som sköter affären!"
säljare på Domherrevägen 3D

22 jun 2021

"Mycket nöjd med försäljningen!"
säljare på Sofiavägen 1B

14 jun 2021

"Bardia är en driven och mycket kompetent mäklare som alltid sätter kunden först.
Bardia var helt fantastisk igenom hela processen och levererade ett resultat långt över förväntan!"
säljare på Gässlingavägen 7C

13 jun 2021

"Vi och våra barn har sålt 4 lägenheter via Bardia. Det är varit perfekt varje gång och vi har varit väldigt nöjda med utfallet. Det är därför vi återkommer till Bardia varje gång det är dags att byta boende."
säljare på Östra Bernadottesgatan 36D

04 jun 2021

"Engagerad och tydlig. Höll en god kommunikation under hela processen. "
säljare på Finalgatan 15C

26 maj 2021

"Jag är supernöjd med Bardia som mäklare. Han var alltid peppad på att göra en bra försäljning samtidigt som han tog sig tiden för mina funderingar under tiden. Det kändes både tryggt och roligt att sälja tillsammans med honom. Jag kan varmt rekommendera Bardia som mäklare och skulle själv välja honom igen vid en ev framtida försäljning! "
säljare på Kung Oskars väg 15B

14 maj 2021

"Bardia hjälpte oss att sälja vår lägenhet på ett proffsigt och tryggt sätt. Han är väldigt lätt att tycka om och håller en ständigt uppdaterad och tydliggör allt med försäljningen. Vi tycker alla som går i säljtankar i lund bör träffa Bardia som har väldigt bra koll på lunds marknad och yrket! "
säljare på Järnåkravägen 11B

10 maj 2021

"Försäljningen gick långt över förväntningarna! Är jättenöjd med pris, tidsåtgång samt sättet affären sköttes på. Bardia är definitivt en mäklare som besitter stor yrkesskicklighet, professionalitet och rätt känsla för sitt uppdrag! "
säljare på Västra Varvsgatan 39

09 maj 2021

"Kan verkligen rekommendera Bardia som mäklare! Han är trevlig, driven, målinriktad och brinner för sitt jobb! Kände mig trygg genom hela försäljningen. "
säljare på Södra Esplanaden 5A

08 maj 2021

"Bardia gjorde ett toppenjobb med att sälja min lägenhet! Han lovade mig ett högre slutpris än alla andra mäklare jag träffade och lyckades sälja lägenheten till det priset. Väldigt driven och engagerad med stort kontaktnät :)"
säljare på Järngatan 2A

06 maj 2021

"Bästa mäklaren jag stött på, rekommenderas!"
säljare på Domherrevägen 3D

04 maj 2021

"En mäklare som är på en helt annan nivå, full poäng på alla plan. "
säljare på Finalgatan 13C

04 maj 2021

"Bardia är en väldigt trevlig, driven och ambitiös mäklare. Lätt att ha kontakt med och fixar det man önskar av honom. Hans bild av förväntningarna inför försäljningen stämde väldigt bra överens med resultatet."
säljare på Kung Oskars väg 37

29 apr 2021

"Bardia är en trevlig, driven o duktig fastighetsmäklare. Här har vi en som leverar som utlovat.
Ger de högsta rekommendationer."
säljare på Slöjdgatan 12

29 apr 2021

"Bardia är toppen!
Hängiven och dedikerad till uppgiften, och skötte vår försäljning galant. Kan varmt rekommendera hans tjänster."
säljare på Gunnesbovägen 58

29 apr 2021

"Bardia är trevlig, driven och enkel att ha att göra med. Under vår kontakt har han alltid svarat direkt när man hör av sig och fixat alla önskemål som getts. Rekommenderar honom starkt som mäklare! Helt rätt man för jobbet :)"
säljare på Bredgatan 18B

22 apr 2021

"Jag kan varmt rekommendera Bardia Ghasemi. Han är engagerad, professionell och ambitiös. Försäljningsprocessen gick både snabbt och smidigt! Som säljare är jag mycket nöjd!"
säljare på Kung Oskars väg 41

20 apr 2021

"Mötet på tillträdesdagen var helt kaotiskt. Det hölls av en annan mäklare. Han visste inte vem som var köpare och säljare, började mötet när säljaren fortfarande var på toaletten, hävdade att vi inte alla skulle vara där samt att handlingar var utskickade i förväg (vilket jag i så fall har missat)."
säljare på Kung Oskars väg 43

15 apr 2021

"Det kändes mycket tryggt att sälja vår bostad tillsammans med Bardia. Han fanns alltid nära till hands och var lätt att få tag på. Dessutom är han en engagerad och trevlig mäklare. "
säljare på Sofiavägen 5A

13 apr 2021

"Barda jobbar hårt och är seriös."
säljare på Mittlinjen 13B

12 apr 2021

"Jag fick utmärkt hjälp och stöd vid försäljningen av min lägenhet. Jag var i trygga och att jag hämnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. Kan varmt rekommendera Bardia Ghasemi. Stor tack för Bardia Ghasemi."
säljare på Finalgatan 3

01 apr 2021

"Bardia sålde vår fina bostadsrätt med mycket stor framgång. Han är mycket professionell, effektiv, lyhörd och inger stort förtroende. Vi är mycket nöjda med att vi valde Bardia och kan varmt rekommendera honom till andra. "
säljare på Sankt Månsgatan 17B

01 apr 2021

"Lunds bästa mäklare! "
säljare på Finalgatan 3

18 mar 2021

"Professionell, trevlig, lätt att tycka om och enormt driven. Jag kan starkt rekommendera Bardia som mäklare. "
säljare på Oxelvägen 82

18 mar 2021

"Jag hade haft två olika toppmäklare som inte lyckades sälja min lägenhet med de förväntningar de hade anbringat med mig i förväg. Bardia klev sen in i bilden och inom en väldigt kort tid var lägenheten såld för ett mycket högre pris än tidigare. Stylingen var klockren, snyggt och exklusivt. I kombination med de grymma bilderna så lyftes all de unika delarna med min lägenhet, just detta hade inte gjorts bra med tidigare mäklare. Resultatet blev en väldigt enkel och lyckad försäljning"
säljare på Tors gränd 25

16 mar 2021

"Rekommenderar starkt Bardia! Ett enormt stöd från start till mål med ständigt driv och engagemang. Kändes oerhört bra med honom som mäklare. Väldigt personlig hjälp och upplevde att han hade svårslagen koll på området. Fanns alltid tillgänglig för att göra affären så smidig som möjligt! "
säljare på Södra Esplanaden 13C

06 mar 2021

"Städ och stylist-samarbetena var också 5 av 5!
Grym säljare med ett öga för detaljer."
säljare på Kung Oskars väg 13

19 feb 2021

"Mäklaren Bardia gjorde ett utmärkt jobb.
Vi kunde enkelt följa processen för att slutligen komma i mål på ett smidigt sätt.
Vi hann inte med allt praktiskt kring försäljningen men även där var Bardia behjälplig med tips och råd för att skapa allra bästa förutsättningar för försäljningen.
Vi rekommenderar Bardia, ansvarsfull samt förstående."
säljare på Mellanvångsvägen 23

18 feb 2021

"Bardia är påläst, kunnig och driven! Han levererar alltid över förväntan och är mån om att alla inblandade blir mer än nöjda. Han gör vad som krävs och ger aldrig upp! Rekommenderas!! "
säljare på Älggatan 47B

15 feb 2021

"Kan helhjärtat säga att Bardia med stor sannolikhet är lunds bästa mäklare. Vilket driv och vilken passion för att kunna leverera till både säljaren och köparen.
"
säljare på Bredgatan 23

01 feb 2021

"Bardia var insatt, kunnig och skapade stort förtroende. Jag kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Mittlinjen 15

28 jan 2021

"Detta var nog den enklaste försäljningen jag varit med om. Bardia är väldigt tydlig och strukturerad i sin kommunikation till säljare, men även en mäklare som ser till att både säljare och köpare går hem supernöjda. Extremt professionell i sitt agerande, väldigt kunnig på marknaden som gör att jag rekommenderar honom stort! "
säljare på Mittlinjen 11B

27 jan 2021

"Jag är väldigt nöjd med försäljningen. Jag kan och kommer rekommendera Bardia för alla som ska sälja sin bostad!!
Väldigt trevlig och uppdaterade mig hela tiden hur allt gick. Kände mig trygg från början till slut. Jag kommer aldrig använda någon annan mäklare."
säljare på Trollebergsvägen 32A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
43
Villa
2
Radhus
1
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
40
Försäljningar
47
Försäljningsvärde
135 255 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
346 av 352 säljare
Bardia satte rätt förväntningar på slutpriset
330 av 349 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
339 av 342 säljare
Bardia var tydlig och höll mig uppdaterad
349 av 352 säljare

Bardia på kartan.

400 tidigare annonser
7 bostäder till salu
351 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

1 595 000 kr
1 rum, 18 m²
88 611 kr/m²
Lägenhet, Lund
1 497 kr/mån
795 000 kr
1 rum, 19 m²
41 842 kr/m²
Lägenhet, Malmö
1 243 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 53 m²
47 075 kr/m²
Lägenhet, Lund
3 139 kr/mån
3 395 000 kr
3 rum, 92 m²
36 902 kr/m²
Lägenhet, Lund
4 979 kr/mån
2 995 000 kr
3 rum, 76 m²
39 407 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 733 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 925 000 kr
Lägenhet Möllevången
+ 30 000 kr
1,5 rum, 37 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
1 600 000 kr
Lägenhet Norra Fäladen
2 rum, 69 m²
Utropspris: 1 600 000 kr
2 475 000 kr
Lägenhet Vikhem
+ 125 000 kr
3 rum, 69,3 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
7 100 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 105 000 kr
5 rum, 111 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Min mäklare har den fantastiska kombinationen av att vara social kompetent, tillitsskapande, klok och street-smart och erfaren. Jag upplevde att fick förtroende för honom direkt och en känsla av positivitet. Vi har haft en öppen och ärlig dialog igenom processen och att jag kunde följa strategin tack vara tiden min mäklare tog sig tiden för en utforskande dialog med mig. Jag är så glad för mitt val och jag har dessutom fått en hel ny och positiv erfarenhet av att sälja min bostad."
3 400 000 kr
Lägenhet Triangeln
+ 405 000 kr
3 rum, 81 m²
Utropspris: 2 995 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.