Bardia Ghasemi

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Lund  /  Bardia Ghasemi
Profilbild för Bardia Ghasemi
Säljarfavorit
Bardia Ghasemi
4.9 / 5
(396 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
49 st
31 st
150 375 000 kr

Bakgrund

Bardia Ghasemi jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2017-04-12. Bardia har fått in 31 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Bardia har enligt vår statistik haft 37 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 114 605 000 kr.

Presentation

Bardia vill att din resa mot målet ska bli en så bra upplevelse som möjligt och han garanterar dig en trygg affär med en engagerad mäklare. Tillsammans sätter ni upp ett mål som han ser till att ni når.

- Jag tror på att vara affärsmässig genom hela försäljningsprocessen oavsett om du är köpare eller säljare. Utöver detta är jag otroligt målmedveten samtidigt som jag alltid har glimten i ögat och ett leende på läpparna. Mitt mål är att överträffa mina kunders förväntningar så att varje kund ska vilja rekommendera mig vidare. Är du intresserad av att bli en del av mitt nätverk eller veta hur jag kan hjälpa dig med din bostadsaffär som säljare eller köpare? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta mig.

Luta er tillbaka och låt mig göra er livs viktigaste affär, till er livs bästa affär.

- Topp 10 Sveriges mest transparenta mäklare 2017
- Årets rookie 2017 Fastighetsbyrån Lund med rekordhög omsättning.
- Topp 20 Sveriges mest publicerade annonser 2019
- Flest rekommendationer Lunds kommun 2017 & 2019
- Flest publicerade bostäder Lunds kommun 2019
- Flest rekommendationer Skåne
- Flest rekommendationer Q1 2020 Lunds kommun

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2020

Säljare om Bardia.

20 maj 2022

"Bardia var väldigt kunnig inom området och statistiken. Han kände till området väl och värderade lägenheten klockrent. Jag är jättenöjd med Bardia och kommer definitivt att använda honom i framtiden. "
säljare på Östra Farmvägen 46D

11 maj 2022

"Rekommenderar varmt, proffsig, väl förberedd, driven.
Jättenöjd! "
säljare på Åbrinksvägen 33

25 apr 2022

"Bardia har sålt lägenhet till mig vid flera tillfällen och blir alltid lika imponerad! "
säljare på Kanikgatan 5B

20 apr 2022

"Han är social, trevlig och expert på sitt arbete, tycker jag."
säljare på Dag Hammarskjölds väg 1C

18 apr 2022

"Kommunikationen och insatsen som Bardia levererade var över all förväntan. Jag kunde luta mig bak och låta Bardia briljera och ta hand om hela processen åt mig vilket jag föredrar. Väldigt nöjd! "
säljare på Stora Varvsgatan 39

18 apr 2022

"Mycket engagerad och skötte allt precis som han lovat!"
säljare på Albinsrogatan 47

18 apr 2022

"Saker som har varit viktiga för oss och Bardia Ghasemi levererade:
- Engagemang
- Marknadskännedom
- Pålitlig och kommunikativt
- Tillgänglig med snabba återkopplingar
Sist men inte minst, att vara flexibel och förstå våra behov, att vara beredd ändra strategi även om det skulle innebära mer extra jobb för honom. Bardia har visat att han har kunden i fokus och är service oriented. Vi kommer att ha Bardia först i lista för vår nästa bostadsaffär.
"
säljare på Scaniaplatsen 5

18 apr 2022

"Som vanligt levererar Bardia och har återigen gjort mig supernöjd. Har genom åren sålt flera bostäder genom Bardia och kommer att anlita honom om det blir aktuellt att sälja igen. Uppskattade verkligen engagemanget och drivet."
säljare på Sunnanväg 6J

08 apr 2022

"Bardia är supertrevlig och ger 100%. Han hittade en köpare till min lägenhet ett dygn efter att vi träffats, och hela försäljningen var klar två dagar senare. Jag är så nöjd!"
säljare på Östra Förstadsgatan 19B

04 apr 2022

"I oroliga tider så löser ändå Bardia ett rekord avslut och jag kan inte vara nöjdare med en bra köpare som förtjänar att bo med mina fina grannar. Bardia är otroligt proffsig, kompetent och en väldigt engagerad mäklare. Även om marknaden varit "lätt" så är det många grejer som ska klaffa tidsmässigt och känslomässigt. Bardia gjorde allt så mycket enklare i dem svåra valen och löste hela processen galant för mig. Rekommenderas varmt alla dagar! "
säljare på Apoteksgatan 9

29 mar 2022

"Det var lätt att tala med mäklaren. Inledningsvis löpte allt bra, men efter hand fick vi problem (inte orsakade av mäklaren), och det var bra att bolla detta med mäklaren. Ibland hade jag svårt att få kontakt. Det var inte så positivt. Men på det hela, allt gick bra, vi kom bra överens, och blev nöjda. Tack!"
säljare på Dag Hammarskjölds väg 1B

21 mar 2022

"Bardia är grym! Jag har höga krav på val av mäklare och Bardia levde upp till dessa på alla punkter. Snabb, smidig, professionell och arbetade 24/7 med försäljningen. Kan inte säga annat än 10/10. Denna mäklare är helt enkelt mäklarnas konung. "
säljare på Filippavägen 4B

18 mar 2022

"Bardia är bra och transparant med allt han gör!"
säljare på Sofiavägen 5A

24 feb 2022

"Thank you, Bardia, for your support and guidance throughout the sale process, and making it easy for us for whom this was our first and only experience."
säljare på Råbygatan 13F

18 feb 2022

"Jag har i mitt liv haft att göra med runt 20 mäklare vid försäljningar och köp, Bardia är på en helt annan nivå än övriga. Servicegraden, tempot och engagemanget är hundraprocentigt rakt igenom."
säljare på Parternas gränd 37

15 feb 2022

"Jag skulle utan tvekan vända mig till Bardia igen vid en ny affär.
Med hans yrkeskunnighet, varma och energirika bemötande samt ständiga tillgänglighet för mig gjorde att jag kände mig mycket trygg från start till mål.
Jag kommer rekommendera Bardia varmt för alla som ska välja mäklare"
säljare på Runslingan 16C

06 feb 2022

"Bardia är en mäklare som fokuserar på att alla parter ska vara nöjda. Han var mäklare när jag köpte lägenheten. Då fick jag uppleva honom från en köpares perspektiv. Han var alltid mån om att jag skulle vara nöjd och känna mig trygg. När det sen blev tid för mig att sälja lägenheten så kontaktade jag Bardia, och på så sätt fick jag uppleva hur han är från en säljares perspektiv. Båda gångerna har jag varit mycket nöjd med nivån av professionalism och hänsyn han har visat. "
säljare på Parternas gränd 45

26 jan 2022

"Bardia gav ett väldigt bra intryck redan vid vårt första möte. Vi upprätthöll en tydlig kommunikation genom hela processen.
Bardia var professionell och besvarade våra frågor/funderingar genom hela försäljningen.
Sedan fick vi hjälp med att skapa de allra bästa förutsättningarna för försäljningen vilket gav ett riktigt bra avslut!
Varm rekommendation!!"
säljare på Lundavägen 77B

25 jan 2022

"Mycket entusiastisk och hjälpsam på alla fronter under hela försäljningsprocessen!"
säljare på Tärnvägen 8

24 jan 2022

"Bardia gjorde vår bostadsaffär smidig och snabb. Hans erfarenhet och proffsiga kunskap gjorde att helheten blev väldigt bra där vi fick god förväntansbild som uppfylldes. Ett nära samarbete och god kommunikation har gjort att försäljningen av vår bostad har känts väldigt smidig och mycket professionell.
Kan varmt rekommendera Bardia som mäklaren till dig som går i säljtankar! "
säljare på Klövervägen 2B

24 jan 2022

"Mitt första intryck av Bardia var att han är en otroligt engagerad mäklare, som stärktes av hans goda renommé och försäljningshistorik. Nu vid sluttampen av försäljningen har min uppfattning av Bardia har inte ändrats det minsta. Bardia har under hela försäljningen visat sig vara väldigt motiverad för att säljaren ska få bästa möjliga försäljningspris för sin bostad, och fullföljde på förväntningarna av försäljningen.
Tack Bardia! "
säljare på Sofiavägen 3E

07 jan 2022

"Från första kontakt med Bardia kände jag att detta var en mäklare som var väldigt engagerad och service inriktade för att försäljningen skulle gå så smidigt som möjligt.
Jag hade tänkt mig ett högt försäljningspris på lägenheten vilket kanske inte var 100 % rimligt men bardia lyckades få sålt lägenheten för detta pris på bara någon dag. ett strålande jobb utfört av bardia! 11 av 10 poäng!"
säljare på Vildgåsvägen 9B

20 dec 2021

"Så nöjd med valet av mäklare! Kändes väldigt svårt då man fick många olika tips från kompisar som nyligen sålt sina bostäder men jag valde helt klart den bästa.
Bardia är genuin och det känns verkligen som han ville mitt bästa, även köparna till min bostad berättade att deras upplevelse var samma som min, STORT tack för allt Bardia!"
säljare på Rudeboksvägen 750

09 dec 2021

"Engagerad, kunnig och trevlig mäklare. Både som köpare och säljare har jag stort förtroende för Bardia."
säljare på Lokföraregatan 17A

30 nov 2021

"Bardia var mycket engagerad och skötte försäljningen på ett bra sätt. Avseende slutpris hade han från början en hög målsättning – som han senare överträffade. Imponerande! Vi är mycket nöjda med Bardias insats."
säljare på Filippavägen 4C

27 nov 2021

"Bardia var oerhört lyhörd, serviceinriktad och kunnig, och kändes genomgående trygg att ha med sig i försäljningsprocessen. Vi kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Österportsgatan 3A

25 nov 2021

"Bardia är kunnig och har ett grymt engagemang som lyser igenom honom under hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera honom som mäklare."
säljare på Erik Dahlbergsgatan 5

20 nov 2021

"Kan inte annat än rekommendera Bardia som mäklare. Han håller vad han lovar och är mycket trevlig och engagerad. Han har stenkoll på området och sätter rimliga förväntningar. Jag är mycket nöjd med hans insats och kommer anlita honom igen i framtiden."
säljare på Kung Oskars väg 13

18 nov 2021

"Att sälja lägenheten via Bardia var 10/10
Det gick snabbt och smidigt, allting gick precis som jag hade önskat & jag fick massor med hjälp och han är lätt att få tag i, engagerad och väldigt lyhörd. Behövde inte oroa mig för någonting. Skulle rekommendera alla att ta hjälp av Bardia både vid köp och sälj av bostadsrätt!"
säljare på Finalgatan 15C

10 nov 2021

"Bardia är väldigt duktig på sitt jobb. Alltid med ett leende på läpparna. Han hade stenkoll på vårt området. Han är verkligen stjärna på sitt jobb så jag rekommenderar honom varmt."
säljare på Finalgatan 17B

05 nov 2021

"5+ på allt. Finns ingen mäklare jag hellre skulle rekommendera. "
säljare på Lokföraregatan 1B

02 nov 2021

"Bardia har under hela resan varit mycket engagerad och lättillgänglig när svar på frågor behövdes. Han uppfyllde önskemål gång på gån. Helt klart den bästa mäklaren jag använt mig av hittills. Rekommenderar varmt! "
säljare på Strindbergs väg 5B

01 nov 2021

"Mycket professionellt bemötande från första stund med hög energi och väldigt hög klass på allt försäljningsmaterial. Det fanns en strategi som vi enades om från första början och allt sköttes på bästa sätt."
säljare på Mittlinjen 13B

31 okt 2021

"Otroligt skicklig och kunnig mäklare. Sålt 2 bostäder med Bardia, han har överträffat mina höga förväntningar båda gångerna. Han sätter prestige i att få bäst betalt utan att vara orimlig i sina mål. Bardia mäklar till största del i Lund men sålde min senaste lägenhet i Malmö till kraftigt rekordpris i föreningen. Jag kommer fortsätta använda mig av Bardia när jag skall sälja framtida bostäder. "
säljare på Kockumsgatan 10

28 okt 2021

"Stabil och trygg mäklare som vill att kunden skall kunna sig nöjd, han tänker på kundens begär och inte det som gynnar honom."
säljare på Vikhems Bygata 85

20 okt 2021

"Min mäklare har den fantastiska kombinationen av att vara social kompetent, tillitsskapande, klok och street-smart och erfaren. Jag upplevde att fick förtroende för honom direkt och en känsla av positivitet. Vi har haft en öppen och ärlig dialog igenom processen och att jag kunde följa strategin tack vara tiden min mäklare tog sig tiden för en utforskande dialog med mig. Jag är så glad för mitt val och jag har dessutom fått en hel ny och positiv erfarenhet av att sälja min bostad."
säljare på Stora Tomegatan 28

15 okt 2021

"En mycket trevlig och professionell mäklare."
säljare på Davidshallsgatan 27A

13 okt 2021

"Bardia är en fantastisk mäklare som möter dina krav. Han är gör det där lilla extra varje gång vilket leder till en lyckad affär. Som säljare, med Bardia vid min sida har det känts tryggt och försäljningsprocessen har gått smidigt. Bardias värdering av bostaden stämde precis enligt våra diskussioner och Bardia hade god lokalkännedom vilket kändes tryggt.
För det jobb och energi Bardia har lagt ner på denna affären så har han varit mer än prisvärd. Bardia visste precis hur bostadsannonsen skulle byggas upp och vilka bilder vi skulle ta. Jag rekommenderar Bardia starkt och kommer utan att tveka använda mig av honom i framtiden. "
säljare på Bryggaregatan 22D

12 okt 2021

"Rekommenderar varmt!
Tydlig, trevlig och driven!
"
säljare på Folkparksvägen V Sommarstaden

05 okt 2021

"Bardia är en otroligt engagerad och duktig mäklare. Han jobbar med rätt fokus och tar det ansvar som du förväntar dig. Hade inte kunnat ha en bättre upplevelse. "
säljare på Trastvägen 10

13 sep 2021

"Snabbt, smidigt, proffsigt. Mycket mer kan man inte begära.
Bardia levererade på alla dessa med högsta betyg. Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Flormansgatan 8

09 sep 2021

"Det är andra gången jag säljer med Bardia, han gör så man känner sig väldigt säker och bekväm med hela affären från första kontakt till att lägenheten är såld. Trots att marknaden inte var den bästa så lyckades bardia att skapa stort intresse för lägenheten samt att få till ett bra för försäljningspris till oss! Vi är mycket nöjda än en gång med bardia och rekommenderar han till alla vi vet ska sälja!"
säljare på Slåttervägen 11B

03 sep 2021

"Vi kan varmt rekommendera Bardia som mäklare. Hade vi kunnat ge högre poäng än 5 av 5 så hade vi gladeligen gjort det. Vi försökte sälja vårt hus via en annan mäklarfirma utan en lyckad försäljning och därefter blev vi rekommenderade att ta kontakt med Bardia. Det var en väldigt jobbig period för oss men han lugnade ner oss och tog snabbt tag i försäljningen. På mindre än en månad fick han sålt vår bostad till ett högre pris än vi trodde var möjligt och affären gick både snabbt och smidigt. Bardia har verkligen det där lilla extra som alla mäklare borde ha. Till sist vill jag med familj rikta ett stort tack till Bardia för all hjälp, goda råd och den fantastiska kommunikationen! "
säljare på Vetevägen 26

25 aug 2021

"Trevlig och engagerad! Hjälpte även till med saker utanför uppdraget."
säljare på Mittlinjen 15

08 aug 2021

"Bardia var det första alternativet när vi skulle välja mäklare. Han har god kännedom av bostadsområde. Lägenheten som vi sålde hade vi också köpt via Bardia. Tydlig och klar från början till slutet. Han rekommenderas starkt till andra säljare. "
säljare på Nöbbelövs Torg 3

27 jul 2021

"Engagerad, driven och toppen mäklare som rekommenderas starkt! "
säljare på Konsultgatan 7

26 jul 2021

"Väldigt engagerad och proffsig mäklare!"
säljare på Tullgatan 8A

16 jul 2021

"Bardia var klockren ifrån introt enda in mot slutet. Själva processen har aldrig känts så smidig förr. All eloge till Bardia! "
säljare på Föreningsgatan 6A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
34
Villa
2
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
31
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
114 605 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
390 av 396 säljare
Bardia satte rätt förväntningar på slutpriset
370 av 390 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
382 av 386 säljare
Bardia var tydlig och höll mig uppdaterad
393 av 396 säljare

Bardia på kartan.

457 tidigare annonser
15 bostäder till salu
395 rekommendationer

15 bostäder till salu.

Annonser

2 995 000 kr
3 rum, 90 m²
33 277 kr/m²
Lägenhet, Lund
5 193 kr/mån
5 495 000 kr
4 rum, 129 m²
42 596 kr/m²
Lägenhet, Malmö
6 503 kr/mån
2 rum, 60 m²
39 916 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 729 kr/mån
6 195 000 kr
3 rum, 95 m²
65 210 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 467 kr/mån
1 595 000 kr
1 rum, 29 m²
55 000 kr/m²
Lägenhet, Lund
1 895 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Rådmansvången
2 rum, 58 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
4 rum, 129 m²
Utropspris: 5 800 000 kr
1 795 000 kr
Lägenhet Östra Sorgenfri
4 rum, 79 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bardia var väldigt kunnig inom området och statistiken. Han kände till området väl och värderade lägenheten klockrent. Jag är jättenöjd med Bardia och kommer definitivt att använda honom i framtiden. "
Lägenhet Gula Höja
+ 105 000 kr
3 rum, 80,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 200 000 kr
Lägenhet Sankt Lars
+ 205 000 kr
3 rum, 86 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rekommenderar varmt, proffsig, väl förberedd, driven.
Jättenöjd! "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.