Bardia Ghasemi

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Lund  /  Bardia Ghasemi
Profilbild för Bardia Ghasemi
Bardia Ghasemi
4.9 / 5
(246 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
35 st
119 610 000 kr

Bakgrund

Bardia Ghasemi jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2017-04-12. Bardia har fått in 35 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Bardia har haft 47 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 124 505 000 kr.

Presentation

Bardia vill att din resa mot målet ska bli en så bra upplevelse som möjligt och han garanterar dig en trygg affär med en engagerad mäklare. Tillsammans sätter ni upp ett mål som han ser till att ni når.

- Jag tror på att vara affärsmässig genom hela försäljningsprocessen oavsett om du är köpare eller säljare. Utöver detta är jag otroligt målmedveten samtidigt som jag alltid har glimten i ögat och ett leende på läpparna. Mitt mål är att överträffa mina kunders förväntningar så att varje kund ska vilja rekommendera mig vidare. Är du intresserad av att bli en del av mitt nätverk eller veta hur jag kan hjälpa dig med din bostadsaffär som säljare eller köpare? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta mig.

Luta er tillbaka och låt mig göra er livs viktigaste affär, till er livs bästa affär.

- Topp 10 Sveriges mest transparenta mäklare 2017
- Topp 20 Sveriges mest publicerade annonser 2019
- Årets rookie 2017
- Flest rekommendationer Lunds kommun 2017 & 2019
- Flest publicerade bostäder Lunds kommun 2019
- Flest rekommendationer Skåne
- Flest rekommendationer Q1 2020 Lunds kommun

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2020

Säljare om Bardia.

26 maj 2020

"Otroligt engagerad och kunnig mäklare. Han är en duktig inkännande lyssnare både vad gällare säljare och köpare. Kan verkligen rekommenderas."
säljare på Bredgatan 7E

25 maj 2020

"Vår första lägenhetsförsäljning och vi kunde inte vara mer nöjda. Bardia ligger nära, bygger en grym relation och pushar alltid ett steg längre. Precis det engagemanget och drivet som får allt att falla på plats!"
säljare på Södra Esplanaden 15A

19 maj 2020

"Bardia är en mycket drivande och målinriktad mäklare. Ordning och reda under hela processen och han är inte svår att tycka om som person!"
säljare på Jaktstigen 1

13 maj 2020

"Vi som säljare ( och köpare) är jättenöjda med vårt val av mäklare, Bardia.
Snabb och smidig affär och ska någonsin sälja/köpa så är det honom vi anlitar!"
säljare på Jaktstigen 23

11 maj 2020

"Bardia slog mina förväntningar och kunde trots rådande situation göra ett fantastiskt arbete. Från första kontakt till såld bostad fanns Bardia där med sin professionalitet, serviceförmåga och smidighet. Ambitiös och driven. Svarar alltid på frågor funderingar och gör allt för att hjälpa en i processen. Rekommenderar varmt Bardia som mäklare. "
säljare på Runslingan 22C

11 maj 2020

"Otroligt engagerad och inlyssnande med hög servicenivå och tillgänglig för mig som kund. Skötte hela affären från kontakt till försäljning på ett väldigt bra och smidigt sätt. Mycket nöjd - rekommenderas varmt. "
säljare på Gyllenkroks Allé 21

08 maj 2020

"Jag har aldrig tidigare upplevat en sådan professionalitet sin yrkesroll som Bardia Ghasemi uppvisade med förjäsningen av min bostad. Kunde inte varit mer nöjd. "
säljare på Slåttervägen 9C

16 apr 2020

"Lyhörd och lätt att samarbeta med."
säljare på Slöjdgatan 12

03 apr 2020

"Bardia var otroligt engagerad från start till slut och visade på god anpassningsförmåga, bra rådgivning och kommunikation. Han jobbade för att få en process som skulle anpassas efter mina önskemål och samtidigt att få affären att bli så bra som möjligt för mig som kund.
Jag skulle rekommendera honom till alla som vill sälja eller köpa en bostad"
säljare på Södra Esplanaden 15B

31 mar 2020

"Bardia levererade kvalitet rakt igenom hela processen!"
säljare på Finalgatan 15C

31 mar 2020

"Kan inte sätta 5 på helhet, då det bara var en visning av mäklaren.
Visa själv en granne, inte p.g.a.v. bristande kompetens hos mäklaren. Jag kände grannen väl."
säljare på Linerovägen 6B

31 mar 2020

"Jag träffade flera mäklare inför försäljning av min lägenhet. Bardia stod verkligen ut och jag kan varmt rekommendera honom till dig som söker en ambitiös och driven mäklare som är lätt att tycka om. Han siktar högt och levererar det han säger att han ska. Jag skulle anlita honom igen. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 2

26 mar 2020

"Mycket trevlig kille.Väldigt engagerad och professionell i högsta grad."
säljare på Klockarevägen 8B

24 mar 2020

"Vi är övertygade om att det var Bardias skicklighet som ledde till att vår bostad såldes snabbt och till ett pris vi är otroligt nöjda med. Han siktade högt och levererade. Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Utsättaregränden 243

18 mar 2020

"Väldigt nöjd med Bardia! "
säljare på Kastanjegatan 25B

16 mar 2020

"Hade inte kunnat be om en bättre mäklare."
säljare på Sofiavägen 5E

05 mar 2020

"Bardia visar stort engagemang när han sålde min lägenhet. Rekommenderas starkt!"
säljare på Sofiavägen 5A

02 mar 2020

"Bardia is very good at selling real estate. We contacted several agents to evaluate my house and Bardia provided the closest prise. He gave me some great advice which helps me to sell the house above my expectations. I strongly recommend Bardia to represent you for your properties if you want to sell them."
säljare på Nattvardsgången 3

24 feb 2020

"Mycket nöjd med det arbete som Bardia har gjort för mig - han har till 100% uppfyllt de förväntningar som jag hade till honom.
Känns som han har en stor yrkesstolthet i sitt arbete."
säljare på Finalgatan 15C

21 feb 2020

"Allt flöt på bra.
Enkelt och smidigt.
Fixade bra pris."
säljare på Grisslevägen 3

21 feb 2020

"Exemplarisk mäklare! "
säljare på Parternas gränd 27

20 feb 2020

"Jag valde mellan olika mäklare och gick på deras visningar för att se hur dem jobbade och vilken skillnad det var på engagemanget, Bardia stod verkligen ut! Min lägenhet låg ute när det var lite ”mindre action” på marknaden men Bardia krigade och gav aldrig upp och det slutade med att slog vi rekord på hela gatan!!
Skulle rekommendera Bardia alla dagar i veckan! Är det någon som ska sin sak så är det han. Jag är så nöjd! "
säljare på Slåttervägen 7A

19 jan 2020

"Bardia är en förstklassig mäklare som jobbar snabbt och effektivt. Han är synnerligen påläst och förtroendeingivande och dessutom är han trevlig att ha att göra med och lätt att samarbeta med. Rekommenderas!"
säljare på Vildgåsvägen 8

19 jan 2020

"Engagerad och målinriktad. Dessutom lyhörd för våra önskemål. Lätt att ha att göra med."
säljare på Mittlinjen 15

15 jan 2020

"En riktigt bra mäklare som lyssnar på en och håller vad han lovar.
En mäklare som jag starkt kan rekommendera till alla!"
säljare på Trastvägen 6B

03 jan 2020

"Mycket seriös och bra mäklare som hjälpte oss igenom hela processen. Han gjorde det lilla extra för att få till en bra och smidig affär för oss och köparen."
säljare på Bryggaregatan 22B

02 jan 2020

"Det märks att Bardia har tidigare erfarenhet, stor kunskap och att brinner för sitt jobb. Han var ytterst professionell och alla mina förväntningar jag hade inför försäljningen har han levt upp till. Med Bardia som mäklare kände jag mig trygg genom hela försäljningen och skulle starkt rekommendera han till andra. "
säljare på Änggatan 6A

02 jan 2020

"Grymt duktig och skicklig. Enkel resa hela vägen och blev väldigt nöjda med slutresultatet som gick väldigt fort."
säljare på Finalgatan 15C

02 jan 2020

"Väldigt trevlig och hjälpsam mäklare som alltid tog sig tid att svara på frågor och berätta om uppdateringar utmed försäljningen."
säljare på Parternas gränd 27

02 dec 2019

"Extremt professionell från början till slut. Lyssnade till mina behov och önskemål. Alltid lätttillgänglig. Kände aldrig att jag var till besvär och Bardia hjälpte mig alltid med ett leende. Kunde verkligen inte vara mer nöjd med något, 5+++ beträffande allt. Service, annonsering, försäljningspris, behjälplighet, tillgänglig, kunskap om allt som rörde affär. Allt. Rekommenderar Bardia varmt och kommer definitivt ta kontakt med honom igen. "
säljare på Sofiavägen 5E

22 nov 2019

"Bästa mäklaren! Bardia hjälpte oss att sälja smidigt och enkelt, presentationen av lägenheten var proffsig och välskriven och han hade god kännedom om området.
Bardia är en driven, ärlig och sympatisk mäklare med mycket positiv energi och han är lätt att ha att göra med och han är lätt att tycka om. Rekommenderas varmt!"
säljare på Finalgatan 15C

20 nov 2019

"Bardia Ghasemi är väldigt sakkunnig och professionell genom hela försäljningsprocessen. Engagerad och ständigt uppdaterande med personlig service.
Man får det där lilla extra."
säljare på Skarpskyttevägen 22E

20 nov 2019

"Målmedveten mäklare som inte lämnar något åt slumpen. "
säljare på Jaktstigen 25

19 nov 2019

"Perfekt genomfört av mäklaren!
Trevlig, snabb och tog hand om allt! "
säljare på Revingegatan 19B

19 nov 2019

"Det går fort och alltid över ens förväntningar när Bardia sätter igång!"
säljare på Bredgatan 20A

18 nov 2019

"Helnöjd med insatsen. Bardia hjälpte oss att få mer för vår bostad än vi kunde ana, samtidigt som processen gick otroligt snabbt och smidigt"
säljare på Skarpskyttevägen 22A

01 nov 2019

"Helnöjd med Bardias insats. Trevlig och engagerad och lätt att diskutera med när det behövdes. Lätt att nå på telefon/mail och inläst på området och föreningen. Rekommenderas starkt!"
säljare på Sofiaparken 5B

24 okt 2019

"Professionell och mycket erfaren mäklare som gör det lilla extra för att en affär skall lyckas. Har jobbat med samma mäklare vid tre tidigare tillfällen och kan start rekommendera Bardia!"
säljare på Södra vägen 17

23 okt 2019

"Vi är supernöjda med Bardia som vår mäklare. Engagemang och driv genom hela processen, vi är helnöjda med affären. "
säljare på Järnåkravägen 19D

16 okt 2019

"Bra, engagerad och lyhörd. "
säljare på Kung Oskars väg 15B

03 okt 2019

"Bardia är väldigt engagerad och hittade rätt köpare för min lägenhet. Han fixade bra styling och höll mig uppdaterad under hela affären. "
säljare på Mittlinjen 15

27 sep 2019

"Extremt nöjd, Bardia är en toppmäklare!"
säljare på Dag Hammarskjölds väg 1F

23 sep 2019

"Har använt Bardia vid mina 2 senaste försäljningar och är grymt nöjd med hans arbete. Var såld redan efter min första lägenhetsförsäljning så tvekade inte en sekund att ringa honom när det var dax för nummer 2. Han gör upp en bra och tydlig samarbetsplan och svara på alla ens frågor. Har stenkoll på marknaden i Lund och får sålt lägenheten till bästa möjliga pris och är verkligen 100% dedikerat. Helt klar en av de bästa mäklarna jag stött på. 10/10!
"
säljare på Stralsundsvägen 96

19 sep 2019

"Vi är mycket nöjda med att inom 5 veckor både köpt och sålt lägenhet till priser som känns helt rätt för oss, inte minst försäljningen av vår lägenhet som slutade på det högsta priset per kvm som någon fått på Magnus Stenbocksgatan i Lund. Detta mycket beroende på Bardians rekommendation vad häller utgångspriset.
Rekommenderas varmt."
säljare på Magnus Stenbocksgatan 3

16 sep 2019

"Bardia har förmåga att se kundens hela situation vid försäljning. Han var ett mycket bra stöd under försäljningsprocessens alla delar, från förberedande arbete inför försäljning och hela vägen fram till ett avslut. Kan starkt rekommendera denna mycket ambitiösa och drivna mäklare. "
säljare på Järnåkravägen 5B

09 sep 2019

"Tyckte att Bardia var lite väl kaxig vid första kontakten, men valde honom ändå p.g.a. kundkretsen han har tillgång till via sin försäljningsvolym. Han levererade vad han lovade, så han har väl förtjänat att vara kaxig. :)"
säljare på Klarinettgränden 7A

27 aug 2019

"Andre gången jag säljer med Bardia och han gjorde mig absolut inte besviken denna gången heller utan slog till med ett förenings rekord!
Man kan verkligen förvänta sig en mäklare av högsta rang som är allt man kan tänka sig, lyhörd, lättillgänglig och väldigt målmedveten till sin kunds bästa!
Grymt Jobbat av han! "
säljare på Sofiaparken 6C

25 aug 2019

"Mycket trevlig, engagerad och kunnig mäklare."
säljare på Warholms väg 8B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
41
Radhus
4
Villa
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
35
Försäljningar
47
Försäljningsvärde
124 505 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
241 av 246 säljare
Bardia satte rätt förväntningar på slutpriset
231 av 246 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
238 av 246 säljare
Bardia var tydlig och höll mig uppdaterad
243 av 246 säljare

Bardia på kartan.

291 tidigare annonser
3 bostäder till salu
246 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 995 000 kr
3 rum, 65,5 m²
46 076 kr/m²
Lägenhet, Lund
3 830 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 65 m²
30 692 kr/m²
Lägenhet, Lund
3 840 kr/mån
3 995 000 kr
4 rum, 107 m²
37 336 kr/m²
Radhus, Lund
4 944 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Nöbbelöv
4 rum, 80,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
2 195 000 kr
Lägenhet Nöbbelöv
3 rum, 74 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
1 650 000 kr
Lägenhet Norra Fäladen
-45 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
2 325 000 kr
Lägenhet Sofiaparken
+ 130 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
4 425 000 kr
Lägenhet Västra Hamnen
-170 000 kr
2 rum, 74,8 m²
Utropspris: 4 595 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.