Bardia Ghasemi

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Lund  /  Bardia Ghasemi
Profilbild för Bardia Ghasemi
Säljarfavorit
Bardia Ghasemi
4.9 / 5
(272 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
41 st
37 st
103 445 000 kr

Bakgrund

Bardia Ghasemi jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2017-04-12. Bardia har fått in 37 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Bardia har haft 45 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 120 170 000 kr.

Presentation

Bardia vill att din resa mot målet ska bli en så bra upplevelse som möjligt och han garanterar dig en trygg affär med en engagerad mäklare. Tillsammans sätter ni upp ett mål som han ser till att ni når.

- Jag tror på att vara affärsmässig genom hela försäljningsprocessen oavsett om du är köpare eller säljare. Utöver detta är jag otroligt målmedveten samtidigt som jag alltid har glimten i ögat och ett leende på läpparna. Mitt mål är att överträffa mina kunders förväntningar så att varje kund ska vilja rekommendera mig vidare. Är du intresserad av att bli en del av mitt nätverk eller veta hur jag kan hjälpa dig med din bostadsaffär som säljare eller köpare? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta mig.

Luta er tillbaka och låt mig göra er livs viktigaste affär, till er livs bästa affär.

- Topp 10 Sveriges mest transparenta mäklare 2017
- Topp 20 Sveriges mest publicerade annonser 2019
- Årets rookie 2017
- Flest rekommendationer Lunds kommun 2017 & 2019
- Flest publicerade bostäder Lunds kommun 2019
- Flest rekommendationer Skåne
- Flest rekommendationer Q1 2020 Lunds kommun

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2020

Säljare om Bardia.

17 sep 2020

"Bardia är en mycket trevlig person och tar sitt jobb på stort allvar. Jag skulle definitivt använda honom igen."
säljare på Kastanjegatan 19F

07 sep 2020

"Jag har varit med om en del bostadsaffärer med olika mäklare, men de senaste gångerna har jag alltid valt att anlita Bardia. Med sitt engagemang, driv och professionalism ser han alltid till att jag som säljare samt att köparen gör en affär som båda är nöjda med.
Att anlita Bardia har varit en självklarhet sedan vi gjorde vår första affär. Det ger mig en trygghet och ett lugn då jag vet att Bardias strategier är baserade på hög kompetens och rutin. Han vägleder och går igenom sina beslut samtidigt som han är lyhörd.
Bardia är en toppmäklare, och det kommer du märka vid ert första möte, jag rekommenderar honom starkt!"
säljare på Signalgatan 4

21 aug 2020

"Blev rekommenderad av bekant att kontakta Bardia inför försäljningen, där han beskrevs som driven, lätt att kommunicera med, samt lägger ner mycket tid och kraft - och såhär efter försäljning med Bardia kan jag bara intyga att så är fallet! Enormt driv, bra lokalkännedom och värd varje krona. Stort tack, Bardia! "
säljare på Hjortgatan 12A

06 aug 2020

"Hade inga höga förhoppningar på min lägenhet innan jag bestämde mig för att sälja den då jag gissade att marknaden inte var den bästa med rådande situation i sverige.
Bardia lugnade mig och sa att marknaden är påväg upp igen och jag kunde känna mig lugn i det han sa till mig.
Allt han sa till mig stämde in på hur allt slutade med försäljningen.
jag kunde inte varit mer nöjd över den!
kan varmt rekommendera Bardia!"
säljare på Jägaregatan 446

29 jul 2020

"Jag kan varmt rekommendera att anlita Bardia som mäklare. Han är kunnig, driftig och engagerad, med hög energi, charm och mycket humor.
Hans sociala kompetens är utmärkande och det tar inte lång tid att bygga en god relation till Bardia. Hela försäljningsprocessen genomsyras av hans målmedvetenhet, kunskap och humor, från första möte till försäljningsdag.
Är du ute efter en snabb och enkel affär med mycket trygghet, skratt och vinst är Bardia definitivt mäklaren för dig.
Han är mer än valuta för pengarna och således överträffat alla mina förväntningar. "
säljare på Sofiavägen 5B

29 jul 2020

"Bardia var driven och hjälpsam genom hela processen.
Redan från vårt första möte visade Bardia på mångsidig kompetens vilket underlättade försäljningen.
Bardia körde på en strategi som var väldigt enkel att följa upp vilket skapade trygghet.
Varm rekommendation! "
säljare på Svanevägen 32

29 jul 2020

"Bardia är professionell, lyhörd. energisk och engagerad. Hela försäljningsprocessen upplevde jag som en behaglig resa tillsammans med Bardia. Han är rak i kommunikationen som är en förutsättning för en lyckad affär.
Rekommenderar Bardia varmt!!
Kommer definitivt att samarbeta med Bardia i framtiden. "
säljare på Ernst Wigforss gata 48

29 jul 2020

"Bardia är en otroligt skicklig mäklare med mycket kunskap och glimten i ögat. Genom hela försäljningen fanns han tillgänglig med svar på frågor och goda insikter. En riktig klippa!"
säljare på Södra Esplanaden 20B

15 jul 2020

"Bardia är en otroligt kompetent mäklare som brinner för det han gör. Han är väldigt drivande och målinriktad, rekommenderas varmt"
säljare på Fågelhundsvägen 41

09 jul 2020

"Seriös, trevlig och målinriktad mäklare. Bardia är lyhörd och tog sig tid att svara på frågor. Kan starkt rekommendera!"
säljare på Sofiavägen 3A

08 jul 2020

"Enormt trevlig och bra mäklare. De märks att han brinner för de han gör. "
säljare på Nöbbelövs Torg 3

08 jul 2020

"Snabb, strategisk och tillgänglig. Rekommenderar! "
säljare på Södra Esplanaden 20A

08 jul 2020

"Det märks direkt att Bardia är en otroligt kompetent mäklare med ett sjätte sinne för hur man navigerar bostadsmarknaden för såväl köpare som säljare. Efter att ha träffat honom på flertalet visningar och sett hur han presterat hade vi höga förväntningar på hans insats, och med facit i hand kan vi utan tvekan säga att han översteg dessa med råge. Bardia lever och andas mäkleriet på ett unikt sätt, han är ärlig, transparent, håller väldigt bra kommunikation och tar de där extra stegen som behövs för att få till en rekordaffär där både köpare och säljare känner sig trygga och kommer hem med ett leende på läpparna."
säljare på Möllevångsvägen 12B

07 jul 2020

"Bardia Ghasemi är otroligt seriös och professionell. Hans sociala kompetens är dessutom enastående. Han uppfyllde med råge mina förväntningar på en mäklare. Kommer varmt att rekommendera honom till andra som ska sälja. "
säljare på Blåtungavägen 13

07 jul 2020

"Vi har anlitat Bardia vid 2 försäljningar och är mycket nöjda med hans arbete. Vi upplevte Bardia som otroligt engagerad, professionellt och lätt att tycker om. Trots rådande situation med Covid-19 kris gjorde han ett fantastiskt arbete. Vi rekommenderar Bardia varmt."
säljare på Parternas gränd 9

07 jul 2020

"Bardia är engagerad, driven och lyhörd. Han sålde vår lägenhet mitt i Covid-19 kris, när marknaden var sämre. Vi fick det vi ville ha och är nöjd med insatsen som Bardia gav. Bor du i centrala Lund så rekommenderar vi honom. "
säljare på Brunnsgatan 6

07 jul 2020

"Han är trevlig, glad,charmig och socialt och lätt prata med honom jag är mycket nöjd."
säljare på Vildgåsvägen 7A

26 maj 2020

"Otroligt engagerad och kunnig mäklare. Han är en duktig inkännande lyssnare både vad gällare säljare och köpare. Kan verkligen rekommenderas."
säljare på Bredgatan 7E

25 maj 2020

"Vår första lägenhetsförsäljning och vi kunde inte vara mer nöjda. Bardia ligger nära, bygger en grym relation och pushar alltid ett steg längre. Precis det engagemanget och drivet som får allt att falla på plats!"
säljare på Södra Esplanaden 15A

19 maj 2020

"Bardia är en mycket drivande och målinriktad mäklare. Ordning och reda under hela processen och han är inte svår att tycka om som person!"
säljare på Jaktstigen 1

13 maj 2020

"Vi som säljare ( och köpare) är jättenöjda med vårt val av mäklare, Bardia.
Snabb och smidig affär och ska någonsin sälja/köpa så är det honom vi anlitar!"
säljare på Jaktstigen 23

11 maj 2020

"Bardia slog mina förväntningar och kunde trots rådande situation göra ett fantastiskt arbete. Från första kontakt till såld bostad fanns Bardia där med sin professionalitet, serviceförmåga och smidighet. Ambitiös och driven. Svarar alltid på frågor funderingar och gör allt för att hjälpa en i processen. Rekommenderar varmt Bardia som mäklare. "
säljare på Runslingan 22C

11 maj 2020

"Otroligt engagerad och inlyssnande med hög servicenivå och tillgänglig för mig som kund. Skötte hela affären från kontakt till försäljning på ett väldigt bra och smidigt sätt. Mycket nöjd - rekommenderas varmt. "
säljare på Gyllenkroks Allé 21

08 maj 2020

"Jag har aldrig tidigare upplevat en sådan professionalitet sin yrkesroll som Bardia Ghasemi uppvisade med förjäsningen av min bostad. Kunde inte varit mer nöjd. "
säljare på Slåttervägen 9C

16 apr 2020

"Lyhörd och lätt att samarbeta med."
säljare på Slöjdgatan 12

03 apr 2020

"Bardia var otroligt engagerad från start till slut och visade på god anpassningsförmåga, bra rådgivning och kommunikation. Han jobbade för att få en process som skulle anpassas efter mina önskemål och samtidigt att få affären att bli så bra som möjligt för mig som kund.
Jag skulle rekommendera honom till alla som vill sälja eller köpa en bostad"
säljare på Södra Esplanaden 15B

31 mar 2020

"Bardia levererade kvalitet rakt igenom hela processen!"
säljare på Finalgatan 15C

31 mar 2020

"Kan inte sätta 5 på helhet, då det bara var en visning av mäklaren.
Visa själv en granne, inte p.g.a.v. bristande kompetens hos mäklaren. Jag kände grannen väl."
säljare på Linerovägen 6B

31 mar 2020

"Jag träffade flera mäklare inför försäljning av min lägenhet. Bardia stod verkligen ut och jag kan varmt rekommendera honom till dig som söker en ambitiös och driven mäklare som är lätt att tycka om. Han siktar högt och levererar det han säger att han ska. Jag skulle anlita honom igen. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 2

26 mar 2020

"Mycket trevlig kille.Väldigt engagerad och professionell i högsta grad."
säljare på Klockarevägen 8B

24 mar 2020

"Vi är övertygade om att det var Bardias skicklighet som ledde till att vår bostad såldes snabbt och till ett pris vi är otroligt nöjda med. Han siktade högt och levererade. Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Utsättaregränden 243

18 mar 2020

"Väldigt nöjd med Bardia! "
säljare på Kastanjegatan 25B

16 mar 2020

"Hade inte kunnat be om en bättre mäklare."
säljare på Sofiavägen 5E

05 mar 2020

"Bardia visar stort engagemang när han sålde min lägenhet. Rekommenderas starkt!"
säljare på Sofiavägen 5A

02 mar 2020

"Bardia is very good at selling real estate. We contacted several agents to evaluate my house and Bardia provided the closest prise. He gave me some great advice which helps me to sell the house above my expectations. I strongly recommend Bardia to represent you for your properties if you want to sell them."
säljare på Nattvardsgången 3

24 feb 2020

"Mycket nöjd med det arbete som Bardia har gjort för mig - han har till 100% uppfyllt de förväntningar som jag hade till honom.
Känns som han har en stor yrkesstolthet i sitt arbete."
säljare på Finalgatan 15C

21 feb 2020

"Allt flöt på bra.
Enkelt och smidigt.
Fixade bra pris."
säljare på Grisslevägen 3

21 feb 2020

"Exemplarisk mäklare! "
säljare på Parternas gränd 27

20 feb 2020

"Jag valde mellan olika mäklare och gick på deras visningar för att se hur dem jobbade och vilken skillnad det var på engagemanget, Bardia stod verkligen ut! Min lägenhet låg ute när det var lite ”mindre action” på marknaden men Bardia krigade och gav aldrig upp och det slutade med att slog vi rekord på hela gatan!!
Skulle rekommendera Bardia alla dagar i veckan! Är det någon som ska sin sak så är det han. Jag är så nöjd! "
säljare på Slåttervägen 7A

19 jan 2020

"Bardia är en förstklassig mäklare som jobbar snabbt och effektivt. Han är synnerligen påläst och förtroendeingivande och dessutom är han trevlig att ha att göra med och lätt att samarbeta med. Rekommenderas!"
säljare på Vildgåsvägen 8

19 jan 2020

"Engagerad och målinriktad. Dessutom lyhörd för våra önskemål. Lätt att ha att göra med."
säljare på Mittlinjen 15

15 jan 2020

"En riktigt bra mäklare som lyssnar på en och håller vad han lovar.
En mäklare som jag starkt kan rekommendera till alla!"
säljare på Trastvägen 6B

03 jan 2020

"Mycket seriös och bra mäklare som hjälpte oss igenom hela processen. Han gjorde det lilla extra för att få till en bra och smidig affär för oss och köparen."
säljare på Bryggaregatan 22B

02 jan 2020

"Det märks att Bardia har tidigare erfarenhet, stor kunskap och att brinner för sitt jobb. Han var ytterst professionell och alla mina förväntningar jag hade inför försäljningen har han levt upp till. Med Bardia som mäklare kände jag mig trygg genom hela försäljningen och skulle starkt rekommendera han till andra. "
säljare på Änggatan 6A

02 jan 2020

"Grymt duktig och skicklig. Enkel resa hela vägen och blev väldigt nöjda med slutresultatet som gick väldigt fort."
säljare på Finalgatan 15C

02 jan 2020

"Väldigt trevlig och hjälpsam mäklare som alltid tog sig tid att svara på frågor och berätta om uppdateringar utmed försäljningen."
säljare på Parternas gränd 27

02 dec 2019

"Extremt professionell från början till slut. Lyssnade till mina behov och önskemål. Alltid lätttillgänglig. Kände aldrig att jag var till besvär och Bardia hjälpte mig alltid med ett leende. Kunde verkligen inte vara mer nöjd med något, 5+++ beträffande allt. Service, annonsering, försäljningspris, behjälplighet, tillgänglig, kunskap om allt som rörde affär. Allt. Rekommenderar Bardia varmt och kommer definitivt ta kontakt med honom igen. "
säljare på Sofiavägen 5E

22 nov 2019

"Bästa mäklaren! Bardia hjälpte oss att sälja smidigt och enkelt, presentationen av lägenheten var proffsig och välskriven och han hade god kännedom om området.
Bardia är en driven, ärlig och sympatisk mäklare med mycket positiv energi och han är lätt att ha att göra med och han är lätt att tycka om. Rekommenderas varmt!"
säljare på Finalgatan 15C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
40
Radhus
3
Villa
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
37
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
120 170 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
267 av 272 säljare
Bardia satte rätt förväntningar på slutpriset
256 av 272 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
264 av 272 säljare
Bardia var tydlig och höll mig uppdaterad
269 av 272 säljare

Bardia på kartan.

313 tidigare annonser
1 bostäder till salu
272 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

5 495 000 kr
6 rum, 140 m²
39 250 kr/m²
Radhus, Lund

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 630 000 kr
Lägenhet Centrum
-65 000 kr
2 rum, 49,4 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
1 225 000 kr
Lägenhet Nöbbelöv
2 rum, 64 m²
Utropspris: 1 225 000 kr
2 225 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 30 000 kr
1 rum, 37 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
1 300 000 kr
Lägenhet Linero
+ 105 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 830 000 kr
Lägenhet Västra Hamnen
+ 435 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag har varit med om en del bostadsaffärer med olika mäklare, men de senaste gångerna har jag alltid valt att anlita Bardia. Med sitt engagemang, driv och professionalism ser han alltid till att jag som säljare samt att köparen gör en affär som båda är nöjda med.
Att anlita Bardia har varit en självklarhet sedan vi gjorde vår första affär. Det ger mig en trygghet och ett lugn då jag vet att Bardias strategier är baserade på hög kompetens och rutin. Han vägleder och går igenom sina beslut samtidigt som han är lyhörd.
Bardia är en toppmäklare, och det kommer du märka vid ert första möte, jag rekommenderar honom starkt!"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.