Anita Ek

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Östermalm  /  Anita Ek
Profilbild för Anita Ek
Anita Ek
4.9 / 5
(91 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
9 st
5 st
72 095 000 kr

Bakgrund

Anita Ek jobbar på Ek & Co Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2011-01-10. Anita har fått in 5 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Anita har enligt vår statistik haft 7 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 83 810 000 kr.

Presentation

Erfarenhet av att sälja våningar: 22 år.
- Det roligaste i mitt yrke är när man kan hitta lösningar som kunden kanske inte tänkt på själv. Det handlar mycket om att kunna inspirera och visa på möjligheterna i en våning. Jag är en väldigt säljorienterad mäklare och arbetar mycket aktivt på mina visningar. Det gäller att alltid vara väl påläst och dessutom veta när man skall ta ett steg tillbaka så att kunden själv kan ta in alla intryck.

Anita Ek har en gedigen bakgrund och arbetar med både öppna visningar och underhandsförsäljningar.

Sommaren 2019 slog hon upp portarna till egna mäklarfirma Ek & Co Fastighetsförmedling, belägen i fina lokaler på Kommendörsgatan 20 B.
”Det kändes som ett naturligt steg. Alla mina år i branschen har gett mig pondus och erfarenhet, vilket mina kunder har glädje av. Man vill ha en mäklare som man kan hålla i handen och känna sig trygg med”, säger Anita Ek.

Hennes karriär som mäklare tog sin början på Lagerlings Fastighetsmäkleri.
Det blev totalt 15 år på den prisvinnande mäklarfirman. Efter Lagerlings följde 2 år på Per Jansson Fastighetsförmedling, innan lusten efter att bygga något eget blev för stor.

För henne står alltid det personliga mötet i centrum. Värme och stort engagemang, tillsammans med trygghet och kunnande, är Anitas ledstjärnor.
”Hos mig är hjärtat med hela tiden. Jag älskar människor, och jag älskar att göra affärer. Jag är bra på att hitta lösningar och behålla lugnet”.

Varmt välkommen att besöka oss på Kommendörsgatan 20 B.
Det kan börja med ett samtal och en kopp kaffe. Och kanske sluta med ditt livs affär.

Mäklarbyrå


Säljare om Anita.

18 maj 2024

"Anita var mycket professionell, trevlig och hela tiden tillmötesgående. Hon höll mig kontinuerligt uppdaterad. Det var helt enkelt skojigt att jobba med henne!"
säljare på Sibyllegatan 52B

09 maj 2024

"Anita gjorde hela säljprocessen till en behaglig och okomplicerad resa. Inget lämnades åt slumpen och hon hade svar på alla frågor och hon har den goda egenskapen att alltid se möjligheter och inte svårigheter. Jag kan varmt rekommendera Anita, som därtill har en sällsynt förmåga att kunna se båd..."
"Anita gjorde hela säljprocessen till en behaglig och okomplicerad resa. Inget lämnades åt slumpen och hon hade svar på alla frågor och hon har den goda egenskapen att alltid se möjligheter och inte svårigheter. Jag kan varmt rekommendera Anita, som därtill har en sällsynt förmåga att kunna se både säljarens och den potentiella köparens behov, så att både säljare och köpare kan känna sig som vinnare när affären är klar."
Läs mer
säljare på Östermalmsgatan 80

08 maj 2024

"Vi är oerhört nöjda med genomfört arbete. Anita har målmedvetet, noggrant och med mycket trevligt bemötande lett oss genom försäljningsprocessen."
säljare på Narvavägen 30B

08 maj 2024

"Anita ledde oss tryggt, noggrant och kunnigt igenom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Narvavägen 30B

06 maj 2024

"Anita har utmärkt kommunikation. Hon är kunnig, nogrann med detaljer, och har hög arbetskapacitet.
Rekommenderar gärna Anita Ek som fastighetsmäklare.
"
säljare på Sankt Eriksgatan 88

16 nov 2023

"Kan varmt rekommendera Anita Ek"
säljare på Karlavägen 101

14 nov 2023

"Anita är proffsig på alla områden och väldigt lätt att ha och göra med! "
säljare på Armfeltsgatan 23

08 nov 2023

"Att välja Anita Ek som mäklare för försäljning av vår lägenhet, var det bästa valet som jag kunde ha gjort. Anita Ek är professionell, positiv och finner lösningar på alla problem som kan tänkas uppstå. Hon är kreativ och kommer med bra lösningar. Steg för steg tog hon mig igenom hela processen f..."
"Att välja Anita Ek som mäklare för försäljning av vår lägenhet, var det bästa valet som jag kunde ha gjort. Anita Ek är professionell, positiv och finner lösningar på alla problem som kan tänkas uppstå. Hon är kreativ och kommer med bra lösningar. Steg för steg tog hon mig igenom hela processen från små detaljer till avtalsskrivning och allt däremellan. Anita Ek har utmärkta kontakter inom styling och flyttstädning. Jag är supernöjd!!!"
Läs mer
säljare på Västmannagatan 24

26 jun 2023

"Mycket nöjd med såväl engagemang som information och kontakter alla tider under försäljningen."
säljare på Blanchegatan 4

30 apr 2023

"Anita är väldigt bra att arbeta med. Trevlig, lugn, lösningsorienterad och kunnig- superproffsig helt enkelt. Väldigt glad att vi hittade varandra!"
säljare på Döbelnsgatan 52

29 apr 2023

"Vi valde Anita Ek då hon utstrålande professionalitet, klokhet och positivitet. Denna bild har förstärkts under vår kontakt.
Försäljningsperioden har varit ganska lång pga rådande konjunktur. Anita har hela tiden varit målmedveten och positiv.
Vi gjorde initialt ett val bland sex mäklare och a..."
"Vi valde Anita Ek då hon utstrålande professionalitet, klokhet och positivitet. Denna bild har förstärkts under vår kontakt.
Försäljningsperioden har varit ganska lång pga rådande konjunktur. Anita har hela tiden varit målmedveten och positiv.
Vi gjorde initialt ett val bland sex mäklare och alla hade samma bild av marknadsvärdet, dock hamnade vi på ett lägre försäljningspris. Ser inte detta som oprofessionellt utan som ett resultat av ett svårbedömt läge i samhället.
Vi skulle absolut anlita Anita vid eventuella kommande försäljningar."
Läs mer
säljare på Jungfrugatan 64

11 mar 2023

"Anita är den bästa mäklare jag anlitat. Bubblande glad och trevlig men samtidigt professionell ut i fingerspetsarna och alltid tillgänglig för att uppdatera om senaste läget. Hon ger sig aldrig utan kämpade på tills alla var nöjda. Jag kan varmt rekommendera Anita Ek! "
"Anita är den bästa mäklare jag anlitat. Bubblande glad och trevlig men samtidigt professionell ut i fingerspetsarna och alltid tillgänglig för att uppdatera om senaste läget. Hon ger sig aldrig utan kämpade på tills alla var nöjda. Jag kan varmt rekommendera Anita Ek! "
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 13A

26 nov 2022

"Inför försäljningen av min lägenhet träffade jag flera mäklare. Redan efter första mötet med Anita kände jag direkt att mitt val av mäklare skulle bli Anita. Jag kunde inte ha gjort ett bättre val!!
Anita inger stort förtroende, är professionell, erfaren och kunnig . Hon är dessutom driven, glad..."
"Inför försäljningen av min lägenhet träffade jag flera mäklare. Redan efter första mötet med Anita kände jag direkt att mitt val av mäklare skulle bli Anita. Jag kunde inte ha gjort ett bättre val!!
Anita inger stort förtroende, är professionell, erfaren och kunnig . Hon är dessutom driven, glad och positiv. Trots en osäker bostadsmarknad har hon arbetat med försäljningen av min bostad med full energi och övertygelse om att uppnå bästa resultat för mig som kund. Jag har inte vid något tillfälle saknat information om vad som händer i processen utan Anita har informerat mig dagligen. Jag har litat på hennes kunskap och omdöme till 100% under hela försäljningsprocessen . Hon har uppfyllt alla mina förväntningar och mycket mer.
Jag ger Anita mina allra varmaste rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Dalagatan 43

12 okt 2022

"Snabb, smart, effektiv, trygg och gullig!"
säljare på Bastugatan 21

21 sep 2022

"Lägenheten på Östermalmstorg skulle säljas och jag vände mig till Anita Ek som hade alla de kvalifikationer som jag kunde önska av en mäklare. Allt som andra nöjda kunder skrivit om Anitas professionalism och kunnighet visade sig stämma med råge. Men jag fick också erfara en annan egenskap som ja..."
"Lägenheten på Östermalmstorg skulle säljas och jag vände mig till Anita Ek som hade alla de kvalifikationer som jag kunde önska av en mäklare. Allt som andra nöjda kunder skrivit om Anitas professionalism och kunnighet visade sig stämma med råge. Men jag fick också erfara en annan egenskap som jag i hög grad kom att uppskatta: hon är en god psykolog och kan med gott humör handskas med människor med olika synpunkter och uppfattningar. Många känslor är inblandade vid en bostadsförsäljning och då är det av stor vikt att ha en mäklare att hålla i handen och som med tålamod ser till att det blir en lyckad affär. Tack Anita!"
Läs mer
säljare på Östermalmstorg 2

17 aug 2022

"Otroligt nöjd med Anita's insats från början till slut. Kunnig, ödmjuk och driven. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Oxenstiernsgatan 33

26 apr 2022

"Jag har aldrig sålt en fastighet eller bostadsrätt tidigare. Flera mäklare fick tillfälle att presentera sej innan jag bestämde mej för Anita, mest för att hon var så glad och positiv. Vi hade tät kontakt hela vägen och jag fick löpande information om läget så jag kände mej lugn och trygg från fö..."
"Jag har aldrig sålt en fastighet eller bostadsrätt tidigare. Flera mäklare fick tillfälle att presentera sej innan jag bestämde mej för Anita, mest för att hon var så glad och positiv. Vi hade tät kontakt hela vägen och jag fick löpande information om läget så jag kände mej lugn och trygg från första början. Tror att en liten mäklarbyrå borgar för en mer personlig kontakt."
Läs mer
säljare på Skeppargatan 73

22 mar 2022

"Det här var min andra försäljning med Anita och hon är allt det där man önskar att en mäklare ska vara. Jag rekommenderar Anita varmt!"
säljare på Sandhamnsgatan 39

24 feb 2022

"Anita hjälpte oss med försäljningen av vår lägenhet och är utan tvivel den bästa mäklaren i Stockholm! Det märks att hon genuint älskar sitt jobb då det lyser genom i allt hon gör, hon är extremt engagerad, professionell och otroligt hjälpsam samt har en härlig och ödmjuk personlighet. Försäljnin..."
"Anita hjälpte oss med försäljningen av vår lägenhet och är utan tvivel den bästa mäklaren i Stockholm! Det märks att hon genuint älskar sitt jobb då det lyser genom i allt hon gör, hon är extremt engagerad, professionell och otroligt hjälpsam samt har en härlig och ödmjuk personlighet. Försäljnings resultatet överträffade våra förväntningar och vi kan starkt rekommendera Anita! "
Läs mer
säljare på Dalagatan 70

28 jan 2022

"Jag gjorde en ordentlig utvärdering av ett antal mäklare och Anita stod verkligen ut från mängden. Det kunde inte ha blivit bättre och mina högt ställda förväntningar som jag fick vid utvärderingen, infriades till fullo.
Anita har en härlig entusiasm och tillsammans med hennes höga krav på korrek..."
"Jag gjorde en ordentlig utvärdering av ett antal mäklare och Anita stod verkligen ut från mängden. Det kunde inte ha blivit bättre och mina högt ställda förväntningar som jag fick vid utvärderingen, infriades till fullo.
Anita har en härlig entusiasm och tillsammans med hennes höga krav på korrekt och noggrann informationsgivning till samtliga inblandade säkerställer att alla parter blir nöjda.
Jag rekommenderar henne varmt och uppmanar dig som söker en mäklare att kontakta Anita. Du kommer inte att bli besviken!
"
Läs mer
säljare på Valhallavägen 134

15 jan 2022

"I have bought and sold 18 properties during my 20 years in Sweden and Anita Ek is the the best all-round Fastighetsmaklare of them all. She really did "take care of everything". No pressure, no stress, I did not even have to leave London! She liaised with the outgoing tenants, checked the cleanin..."
"I have bought and sold 18 properties during my 20 years in Sweden and Anita Ek is the the best all-round Fastighetsmaklare of them all. She really did "take care of everything". No pressure, no stress, I did not even have to leave London! She liaised with the outgoing tenants, checked the cleaning, arranged styling and sold the property from a pre-viewing. She even arranged the removal company for the move-out. Best of all though? She really is totally on the clients side when it comes to the deal."
Läs mer
säljare på Dalagatan 70

09 dec 2021

"Anita var magisk, tredje lägenheten jag har sålt och helt klart bästa mäklaren jag har haft. Hon slog rekord i föreningen och var fantastisk på att kommunicera och ge råd. Man kände sig lugn och omhändertagen. Hon såg till att jag med två små barn inte behövde göra så mkt, utan hon tog hand om al..."
"Anita var magisk, tredje lägenheten jag har sålt och helt klart bästa mäklaren jag har haft. Hon slog rekord i föreningen och var fantastisk på att kommunicera och ge råd. Man kände sig lugn och omhändertagen. Hon såg till att jag med två små barn inte behövde göra så mkt, utan hon tog hand om allt! Hon anpassar allt till dig! Inget löpande band taktik här:)"
Läs mer
säljare på Igeldammsgatan 22A

18 okt 2021

"Anita Ek är proffsig, inlyssnande och oerhört kompetent. Jag rekommenderar henne å det varmaste."
säljare på Dalagatan 70

30 sep 2021

"Vi är mycket nöjda med Anitas insats som mäklare. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Munkbrogatan 8

24 sep 2021

"Anita är fantastiskt tillmötesgående, kunnig, hjälpsam och lyhörd för våra behov. Alltid glad och trevlig. Hon inte bara hjälpte oss att sälja, hon hjälpte oss även framåt till vårt nya. Jag rekommenderar henne varmt. "
säljare på Karlavägen 53

02 sep 2021

"Lyhörd och tillmötesgående. Rutinerad, lugn och flexibel.
Kan absolut rekommendera Anita Ek som mäklare!"
säljare på Styrmansgatan 57

12 jun 2021

"Engagerad, lätt att samarbeta med, positiv. Skötte hela processen smidigt."
säljare på Frejgatan 45

26 maj 2021

"Jag är väldigt nöjd med att ha anlitat Anita som mäklare. Hon var kompetent, noggrann och lyhörd genom hela processen. Hon har också en hög social kompetens och är en mycket varm och trevlig person. Jag kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Sibyllegatan 51

21 apr 2021

"Jag rekommenderar varmt att anlita Ek&Co.
Anita är i särklass den bästa mäklaren jag mött.
Försäljningen gick väldigt fort, efter en väl genomförd budgivning med mycket gott resultat och utan krångel.
Vi har tidigare sålt både villor och bostadsrätt och aldrig varit så nöjda som nu.
Jag kontakta..."
"Jag rekommenderar varmt att anlita Ek&Co.
Anita är i särklass den bästa mäklaren jag mött.
Försäljningen gick väldigt fort, efter en väl genomförd budgivning med mycket gott resultat och utan krångel.
Vi har tidigare sålt både villor och bostadsrätt och aldrig varit så nöjda som nu.
Jag kontaktade 5 mäklare och Ek&Co bedömde jag som den som passade oss bäst.
Det visade sig också vara helt rätt beslut då Anita har varit mycket professionell och noggrann med stor kompetens.
Att Anita är mycket väl förberedd och har stor kunskap om marknaden kändes tryggt.
Anita har en härligt positiv utstrålning som känns väldigt och äkta.
Anita är mycket lösningsorienterad och otroligt snabb att återkoppla och hålla mig informerad.
Anita har varit mycket flexibel och tillmötesgående för både mig och spekulanter.
Anita har hållit samma höga professionella nivå från vårt första möte till kontraktet skrevs.
10 av10.
"
Läs mer
säljare på Blanchegatan 18

08 mar 2021

"Vi justerade ingångspriset strax innan försäljning då borde vi även ha justerat arvodet (stegen) något"
säljare på Surbrunnsgatan 8

28 dec 2020

"Vi kunde inte var mer nöjda med någonting; Anita är professionell, påläst, driftig, taktisk, erfaren, charmerande och dessutom med en social och empatisk förmåga som gjorde att vi kände oss trygga hela vägen. Även försäljningsresultatet överträffade våra förväntningar. Vi är otroligt nöjda och re..."
"Vi kunde inte var mer nöjda med någonting; Anita är professionell, påläst, driftig, taktisk, erfaren, charmerande och dessutom med en social och empatisk förmåga som gjorde att vi kände oss trygga hela vägen. Även försäljningsresultatet överträffade våra förväntningar. Vi är otroligt nöjda och rekommenderar Anita varmt! "
Läs mer
säljare på Sandelsgatan 30

25 dec 2020

"Från första stund kände jag mig väldigt trygg med Anita som min mäklare. Hon ger alltid det där lilla extra vilket gör att man känner sig väldigt omhändertagen och jag supernöjd med den service hon ger. Anita uppdaterar snabbt och regelbundet och hon är otroligt lösningsorienterad. Inget är ett p..."
"Från första stund kände jag mig väldigt trygg med Anita som min mäklare. Hon ger alltid det där lilla extra vilket gör att man känner sig väldigt omhändertagen och jag supernöjd med den service hon ger. Anita uppdaterar snabbt och regelbundet och hon är otroligt lösningsorienterad. Inget är ett problem när man pratar med Anita! Trots att jag la mig sjuk under försäljningsprocessen så hade alltid Anita plan B direkt till hands vilket gjorde att försäljningen gick väldigt smidigt. Trygghet, tydlighet och familjär känsla får man med Anita som mäklare och jag kommer definitivt anlita henne när det blir dags att sälja nästa gång :) "
Läs mer
säljare på Tavastgatan 43

14 dec 2020

"Anita är rutinerad och proffsig. Hon arbetar systematiskt med hög energinivå."
säljare på Skeppargatan 20B

28 nov 2020

"Mäklaren hade action plan redan innan visning beroende av utgång av den. Väl förbered och kunnig."
säljare på Kommendörsgatan 24

27 nov 2020

"Jag har sålt och köpt många fastigheter men aldrig mött en så proffsig mäklare som Anita Ek när hon sålde min våning på Östermalm - hennes djupa kännedom om marknaden, engagemang för att sätta sig in i och lyfta fram våningens unikitet, korrekthet i varenda detalj var mycket imponerande. Hon var ..."
"Jag har sålt och köpt många fastigheter men aldrig mött en så proffsig mäklare som Anita Ek när hon sålde min våning på Östermalm - hennes djupa kännedom om marknaden, engagemang för att sätta sig in i och lyfta fram våningens unikitet, korrekthet i varenda detalj var mycket imponerande. Hon var enormt påläst om tidigare försäljningar i området, "mitt" hus, pågående andra försäljningar på en detaljnivå jag aldrig upplevt tidigare.
Anita var totalt flexibel och mötte varje eventuell köpare när det passade dem - med stort engagemang för att förstå deras behov och situation.
Jag är mycket nöjd med försäljningen och kunnde inte blivit representerad bättre. Rekommenderar varmt Anita Ek! "
Läs mer
säljare på Eriksbergsgatan 13

13 okt 2020

"Har inget annat än lovord att säga om Anita! Från första stund gör hon ett professionellt, varmt och kunnigt intryck. Hon besitter lång branschkunskap och har en fingertoppskänsla i hela ledet av en försäljning, från punkt A till Ö. Jag är mer än nöjd med kommunikation, annonsering, fotografering..."
"Har inget annat än lovord att säga om Anita! Från första stund gör hon ett professionellt, varmt och kunnigt intryck. Hon besitter lång branschkunskap och har en fingertoppskänsla i hela ledet av en försäljning, från punkt A till Ö. Jag är mer än nöjd med kommunikation, annonsering, fotografering, utförande av prospekt, avtal, signering och allt som hör till vid en sådan viktig affär som att sälja sin bostad. Det fanns under hela vägen en tät kontakt och en vilja att allt ska vara korrekt och att båda parter ska lämna affären nöjda och trygga. En tätt dialog och kontinuerlig, personlig kontakt under säljprocessen har gjort affären smidig och enkel. Du kommer inte att hitta en mer driven, hängiven, dedikerad och personlig mäklare än Anita Ek. Jag kommer definitivt anlita Anita vid framtida försäljningar och rekommenderar henne som varmast! / Ellinor "
Läs mer
säljare på Maria Prästgårdsgata 1A

08 okt 2020

"Min upplevelse av att jobba med Anita på Ek Fastighetsförmedling & Co ger jag absolut högsta betyg. Anita är engagerad, lyhörd, driven, trygg och mycket kunnig. En mäklare jag lätt skulle rekommendera. Definitivt 5 av 5 möjliga!"
säljare på Skeppargatan 39A

29 sep 2020

"Anitta Ek är verkligen mycket erfaren och noga med avtalsjuridiken. Hon är också noga med att under säljprocessen informera säljaren om utvecklingen och eventuella ”kniviga frågor”. Vi är mycket nöjda med hennes arbete, och rekommenderar henne varmt."
säljare på Lützengatan 12

15 sep 2020

"Jag befann mig på visning som Lagerlings representerade. Hoppfullt frågade jag om mäklaren kunde sälja min lägenhet på södermalm o fick till svars att de enbart säljer på Östermalm. Samtidigt rekommenderade Rickard en mäklare som han själv skulle anlita om han skulle sälja sin egna bostad, mäklar..."
"Jag befann mig på visning som Lagerlings representerade. Hoppfullt frågade jag om mäklaren kunde sälja min lägenhet på södermalm o fick till svars att de enbart säljer på Östermalm. Samtidigt rekommenderade Rickard en mäklare som han själv skulle anlita om han skulle sälja sin egna bostad, mäklare var just Anita Ek, tack för tipset Richard o tack Anita för försäljningen."
Läs mer
säljare på Hökens gata 9

22 maj 2020

"Anita är en proffesionell mäklare, tydlig, kunnig och lämnar inget åt slumpen. Otroligt fin presentation av lägenheten både på nätet och som folder. Ger trygghet åt både säljare och köpare. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Sibyllegatan 26

20 dec 2019

"Allt gick smidigt och Anita var engagerad och hjälpsam genom hela processen! "
säljare på Gyllenstiernsgatan 18

20 dec 2019

"Anita Ek är en mycket duktig och kompetent mäklare med stor erfarenhet. Detta gjorde att jag kände mig trygg med försäljningen av min lägenhet.
Hon har helhetssynen vilket gjorde att jag även fick stor hjälp med stylingtips inför fotografering och visningar. Kan varmt rekommendera henne."
"Anita Ek är en mycket duktig och kompetent mäklare med stor erfarenhet. Detta gjorde att jag kände mig trygg med försäljningen av min lägenhet.
Hon har helhetssynen vilket gjorde att jag även fick stor hjälp med stylingtips inför fotografering och visningar. Kan varmt rekommendera henne."
Läs mer
säljare på Öregrundsgatan 14

14 okt 2018

"Bästa möjliga!"
säljare på Karlavägen 90

02 okt 2018

"Anita Ek måste vara Stockholms bästa mäklare. Jag har ALDRIG tidigare varit så nöjd. Hon gick above and beyond och var alltid losningsorienterad, can-do attitude, allt gar att lösa etc. Dessutom smart, alltid tillgänglig, proffsig, strategisk - i kombination med att vara lättsam och rolig att arb..."
"Anita Ek måste vara Stockholms bästa mäklare. Jag har ALDRIG tidigare varit så nöjd. Hon gick above and beyond och var alltid losningsorienterad, can-do attitude, allt gar att lösa etc. Dessutom smart, alltid tillgänglig, proffsig, strategisk - i kombination med att vara lättsam och rolig att arbeta med. Smart, seriös, kunnig, oerhört service-minded. Bara bra saker att saga om Anita. "
Läs mer
säljare på Grev Turegatan 54A

04 okt 2017

"I would prefer to give my final input when sale is complted but I can highlight great profesionalism of Anita. Very satisfied with her expertise and the way she drives the entire process until final outcome."
säljare på Kommendörsgatan 8L

26 jan 2017

"Proffsig, hängiven och urgullig"
säljare på Styrmansgatan 15

04 dec 2016

"Jag kan verkligen rekommendera Anita Ek. Väldigt trevlig, kunnig och engagerad! Jag är mycket nöjd."
säljare på Grev Magnigatan 19

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
7

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
5
Försäljningar
7
Försäljningsvärde
83 810 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
86 av 87 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
90 av 91 säljare
Anita var tydlig och höll mig uppdaterad
91 av 91 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Anita på kartan.

186 tidigare bostäder
1 bostad till salu
91 rekommendationer

1 bostad till salu.

Bostäder

2,5 rum, 85 m²
Lägenhet, Stockholm
1 670 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Norrmalm
2 rum, 74 m²
Utropspris: 7 300 000 kr
15 500 000 kr
Lägenhet Östermalm
3,5 rum, 97 m²
Utropspris: 15 500 000 kr
7 800 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 700 000 kr
2,5 rum, 63 m²
Utropspris: 7 100 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Anita var mycket professionell, trevlig och hela tiden tillmötesgående. Hon höll mig kontinuerligt uppdaterad. Det var helt enkelt skojigt att jobba med henne!"
17 100 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 1 600 000 kr
3,5 rum, 100 m²
Utropspris: 15 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Anita ledde oss tryggt, noggrant och kunnigt igenom hela försäljningsprocessen. "
13 650 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 1 050 000 kr
3 rum, 90 m²
Utropspris: 12 600 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Anita gjorde hela säljprocessen till en behaglig och okomplicerad resa. Inget lämnades åt slumpen och hon hade svar på alla frågor och hon har den goda egenskapen att alltid se möjligheter och inte svårigheter. Jag kan varmt rekommendera Anita, som därtill har en sällsynt förmåga att kunna se både säljarens och den potentiella köparens behov, så att både säljare och köpare kan känna sig som vinnare när affären är klar."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.