Amanda Marti De Luque

Profilbild för Amanda Marti De Luque
Amanda Marti De Luque
5.0 / 5
(76 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
1 st
0 st
5 500 000 kr

Bakgrund

Amanda Marti De Luque jobbar på SJÖMAN\FRISK och är registrerad mäklare sedan 2019-03-06.

Presentation

Amanda är mäklaren som drivs av att vägleda människor i livets stora beslut. En mäklare som med säkerhet och en personlig värme hjälper dig att nå dina mål.

Det råder ingen tvivel om att Amanda har en passion för stora affärer, inredning och design. Något som märks tydligt i yrkesrollen där hon kombinerar och förädlar just dessa intressen. Med ett skarpt öga för detaljer och ditt välmående i fokus så skapar Amanda lysande bostadsaffärer varje gång. Amanda är alltid ärlig och talar klarspråk lika bra som hon talar spanska. Det vill säga flytande.

Amanda har personligen gjort en resa som utifrån sett varit prövande men som gjort henne till en starkare människa. En resa som lärt henne att mål som kan ses som omöjliga faktiskt går att uppnå om hon kämpar hårt, något Amanda gör vid varje förmedling. Genom att möta och trotsa motgångar har Amanda fått skinn på näsan och backar aldrig för en utmaning. Med personligt engagemang och beslutsamhet är hon mer än en mäklare. Hon är en ledsagare.

Mäklarbyrå

SJÖMAN\FRISK

Säljare om Amanda.

14 mar 2023

"Motiverad, trevlig och kunnig mäklare, rekommenderas varmt."
säljare på Linnégatan 94

28 feb 2023

"Jag anlitade Amanda för att sälja min etta och kunde inte bli gladare med processen och slutresultatet! Amanda var otroligt engagerad och lyhörd, och hela processen var väldigt effektiv och smidig. "
säljare på Grev Magnigatan 3

25 nov 2022

"Amanda är en extremt professionell, trevlig, driven och effektiv mäklare. Jag hade inte kunnat vara mer nöjd med hennes jobb från början till slut och jag har känt mig mycket trygg under hela processen. Jag skulle verkligen starkt rekommendera Amanda till andra som ska sälja sin lägenhet. Stockho..."
"Amanda är en extremt professionell, trevlig, driven och effektiv mäklare. Jag hade inte kunnat vara mer nöjd med hennes jobb från början till slut och jag har känt mig mycket trygg under hela processen. Jag skulle verkligen starkt rekommendera Amanda till andra som ska sälja sin lägenhet. Stockholms bästa mäklare!
"
Läs mer
säljare på Styrmansgatan 16B

22 nov 2022

"Mycket proffsig och ambitiös.
Väldigt lättillgänglig och kommunikation var tydlig och bra. Högsta betyg!"
säljare på Riddargatan 51

15 nov 2022

"Amanda var lyhörd och hjälpsam, vilket ledde till en bra och smidig process med positivt utfall både för köpare och säljare"
säljare på Grev Magnigatan 19

04 okt 2022

"Kan med varm hand rekommendera Amanda Marti de luque. Andra lägenheten som vi säljer med Amanda. Fantastiskt bemötande, och mycket bra bollplank i hela försäljningen och tankar inför nästkommande boende. Anlita henne om ni vill ha 100% service och gott resultat!"
"Kan med varm hand rekommendera Amanda Marti de luque. Andra lägenheten som vi säljer med Amanda. Fantastiskt bemötande, och mycket bra bollplank i hela försäljningen och tankar inför nästkommande boende. Anlita henne om ni vill ha 100% service och gott resultat!"
Läs mer
säljare på Gästrikegatan 14A

26 sep 2022

"Amanda är otroligt proffsig och trevlig mäklare. Vi hade en tät dialog genom hela processen vilket gjorde att vi alltid hade den senaste informationen och kände oss trygga med de beslut som togs. Amanda är helt klart den bästa mäklare vi har haft! "
säljare på Karlbergsvägen 32B

15 aug 2022

"Amanda var otroligt engagerad och fick mig verkligen att känna mig trygg genom hela processen. "
säljare på Östermalmsgatan 42A

20 jun 2022

"Amanda är lyhörd, engagerad, kompetent och otroligt duktig på att återkoppla. Hon var proffsig genom hela säljprocessen och trots en tuffare marknad lyckades hon stänga affären så att vi är mer än nöjda! Kan varmt rekommendera henne till alla som går i säljtankar!"
"Amanda är lyhörd, engagerad, kompetent och otroligt duktig på att återkoppla. Hon var proffsig genom hela säljprocessen och trots en tuffare marknad lyckades hon stänga affären så att vi är mer än nöjda! Kan varmt rekommendera henne till alla som går i säljtankar!"
Läs mer
säljare på Frejgatan 10

24 maj 2022

"Skulle rekommendera Amanda till alla jag känner som vill sälja sin lägenhet. Supernöjd!"
säljare på Rådmansgatan 77

28 apr 2022

"Har både sålt och köpt med Amanda. Det känns mycket tryggt att lägga över ansvaret för en så pass viktig och avgörande affär som en bostadstransaktion till någon som Amanda. "
säljare på Skeppargatan 21

10 apr 2022

"Amanda var verkligen engagerad och dedikerad till sitt uppdrag. Alltid trevligt bemötande, lätt att få tag på och höll oss ständigt i loopen. Mycket nöjda med vårt val av mäklare!"
säljare på Styrmansgatan 17A

04 apr 2022

"Amanda har varit helt fantastisk genom hela vår försäljningsprocess! Proffsig, hjälpsam, tydlig och superhärlig att ha och göra med. Rekommenderar varmt! "
säljare på Tegnérlunden 10

18 mar 2022

"Amanda är en fantastisk mäklare som fick mig att känna mig som hennes enda kund. Alltid tillgänglig, peppande och tydlig! I svåra tider hittade hon ständigt nya spekulanter till min lägenhet och hon var hela tiden ärlig om spekulanternas åsikter om bostaden. Om jag skulle sälja igen skulle jag vä..."
"Amanda är en fantastisk mäklare som fick mig att känna mig som hennes enda kund. Alltid tillgänglig, peppande och tydlig! I svåra tider hittade hon ständigt nya spekulanter till min lägenhet och hon var hela tiden ärlig om spekulanternas åsikter om bostaden. Om jag skulle sälja igen skulle jag välja att sälja med Amanda igen!"
Läs mer
säljare på Grev Turegatan 86

17 mar 2022

"Amanda var så lyhörd, engagerad och proffsig genom hela processen. "
säljare på Rålambsvägen 50

09 mar 2022

"Amanda fick ta över mitt objekt efter första visningen. Hon hamnade därigenom i en svår sits men tog med bravur över andra visningen och hanterade den efterföljande budgivningen. Jag är jättenöjd! "
säljare på Rörstrandsgatan 16A

17 feb 2022

"Lyhörd, hög nivå av proffesionalitet och väldigt påläst! Supernöjd med försäljningen av min bostad. "
säljare på Inedalsgatan 5

05 feb 2022

"Vi är supernöjda med Amanda, ska vi sälja något igen så kommer vi definitivt ta hjälp av henne igen. Engagerad och driven sen första mötet. Vi var verkligen i goda händer. "
säljare på Frödingsvägen 12

31 jan 2022

"Amanda är en stjärna som jag gärna jobbar med igen."
säljare på Upplandsgatan 53

17 jan 2022

"Amanda visade på ett starkt engagemang och lyhördhet från dag ett och levererade ett slutpris över förväntan. Trevlig, kompetent & med bra energi. Säljer gärna med Amanda i framtiden igen! "
säljare på Rådmansgatan 86

11 jan 2022

"Kom i kontakt med Amanda och Sjöman/Frisk i samband med att jag köpte en lägenhet. Fick direkt förtroende och kände att det var det självklara valet till min egen försäljning. Till min glädje fick jag inte bara Amanda utan även hennes kollega Gustav som mäklare. De både visade starkt engagemang o..."
"Kom i kontakt med Amanda och Sjöman/Frisk i samband med att jag köpte en lägenhet. Fick direkt förtroende och kände att det var det självklara valet till min egen försäljning. Till min glädje fick jag inte bara Amanda utan även hennes kollega Gustav som mäklare. De både visade starkt engagemang och gav ett väldigt varmt men samtidigt professionellt intryckt. Processen gick extremt smidigt och fort och slutresultatet blev över mina förväntningar. Skulle utan tvivel rekommendera både Amanda och Gustav till alla jag känner. "
Läs mer
säljare på Jungfrugatan 52

16 dec 2021

"Amanda var väldigt tillmötesgående och tillgänglig under hela försäljningsprocessen vilket gjorde mig trygg i min försäljning.
Jag kan varmt rekommendera Amanda, då får du en duktig och engagerad mäklare."
säljare på Birger Jarlsgatan 115A

15 nov 2021

"Vi anlitade Amanda för andra gången och även denna gång leverade hon över våra förväntningar. Amanda har nu gjort två otroligt bra försäljningar för oss med genomgående trygg och professionell support och vi kan därmed varmt rekommendera henne. "
säljare på Jungfrugatan 52

27 okt 2021

"Amanda gjorde ett mycket proffsigt jobb. Hon var effektiv och fanns tillgänglig 24/7 för att bolla tankar och idéer. "
säljare på Linnégatan 32

13 okt 2021

"Kan varmt rekommendera Amanda! Hon supertrevlig, professionell och snabb på att återkoppla. Vi är mycket nöjda med hennes insats och med slutpriset. "
säljare på Birkagatan 25

21 sep 2021

"Amanda gjorde ett väldigt bra jobb med försäljningen av vår lägenhet. Hon är engagerad, lyhörd och anträffbar. Byggde snabbt upp förtroende och levererade på förväntningarna. Rekommenderas."
säljare på Bergsgatan 30

22 jul 2021

"Amanda har genomgående varit proffsig och engagerad. Tack vare henne fick vi vår lägenhet såld innan visning till ett pris vi var mycket nöjda med. "
säljare på Kungsbro Strand 19

02 jul 2021

"Supernöjd med Amandas insats! Amanda fick agera stand-in efter att Martin Sjöman blivit sjuk, och hon löste det riktigt bra! Stort driv och engagemang!
Vad gäller Martins insats tyckte jag den var jättebra! Vi fick till ett bra samarbete med en metod som jag trodde på. Trots att han hamnade på s..."
"Supernöjd med Amandas insats! Amanda fick agera stand-in efter att Martin Sjöman blivit sjuk, och hon löste det riktigt bra! Stort driv och engagemang!
Vad gäller Martins insats tyckte jag den var jättebra! Vi fick till ett bra samarbete med en metod som jag trodde på. Trots att han hamnade på sjukhuset löste sig övergången mellan Amanda och Martin väldigt smärtfritt! "
Läs mer
säljare på Styrmansgatan 16B

28 jun 2021

"Jag kom i kontakt med Amanda efter att ett flertal vänner anlitat henne vi försäljning av deras bostäder, med gott resultat. Amanda var superduktig och driven. Kommer anlita Amanda för min a framtida försäljningar. Super proffs."
säljare på Torsplan 8

24 jun 2021

"Martin och Amanda på Sjöman/Frisk gjorde ett fantastiskt arbete vid försäljningen av min bostad. Otroligt lättillgängliga, höll mig uppdaterad vid minsta lilla under hela processen och framför allt sålde bostaden till det förväntade slutpriset. Kan varmt rekommedera Sjöman/Frisk och kommer från o..."
"Martin och Amanda på Sjöman/Frisk gjorde ett fantastiskt arbete vid försäljningen av min bostad. Otroligt lättillgängliga, höll mig uppdaterad vid minsta lilla under hela processen och framför allt sålde bostaden till det förväntade slutpriset. Kan varmt rekommedera Sjöman/Frisk och kommer från och med nu endast använda mig av de vid kommande bostadsförsäljningar. Ni är bäst!"
Läs mer
säljare på De Geersgatan 16

14 jun 2021

"Vi var supernöjda med Amanda och Eriks insats och arbete. Så otroligt duktiga, lyhörda och trygga att ha på sin sida inför, under och efter försäljningen. Kommer ta över marknaden inom ett år! "
säljare på Frejgatan 50

14 maj 2021

"Vi hittade Amanda när vi var på visning av en bostad vi var intresserade av. Sättet hon arbetade mot oss som spekulanter var guldvärt och på ett bra sätt som ingen annan mäklare arbetat mot oss. Valet föll därför självklart på henne när vi själva skulle sälja. När intresset på vår bostad inte vis..."
"Vi hittade Amanda när vi var på visning av en bostad vi var intresserade av. Sättet hon arbetade mot oss som spekulanter var guldvärt och på ett bra sätt som ingen annan mäklare arbetat mot oss. Valet föll därför självklart på henne när vi själva skulle sälja. När intresset på vår bostad inte visade sig vara lika högt som vi trott fick man återigen se den fantastiska sidan hos Amanda som gjorde oss nöjda. "
Läs mer
säljare på Dalagatan 70A

26 apr 2021

"Jag har både köpt och sålt lägenheter via Amanda och är verkligen supernöjd!"
säljare på Danderydsgatan 28A

22 mar 2021

"Kan med det varmaste rekommendera Amanda. Gjorde ett kanon jobb och fanns där hela vägen. Lämnade tydlig och rimliga värderingar samt ett bemötande som var kanon. Välj Amanda vid din nästa försäljning!"
säljare på Dalagatan 68A

10 mar 2021

"Mycket nöjd med Amanda! Professionell, lyhörd och flexibel. Skötte hela processen på ett bra och smidigt sätt."
säljare på Hälsingegatan 33

10 mar 2021

"Mycket engagerad mäklare som inte tvekade att lägga ner nödvändig tid för att säkerställa en lyckad process. "
säljare på Danderydsgatan 28A

22 feb 2021

"Amanda gjorde ett superbra jobb med försäljningen av min lägenhet! Skulle varmt rekommendera henne till andra. "
säljare på Gumshornsgatan 7

16 feb 2021

"Supertrevlig och proffsig!
Amanda tog sig tid till flera förhandsvisningar och höll oss alltid uppdaterade om läget.
Skulle absolut sälja med henne igen! "
säljare på Hälsingegatan 51

19 jan 2021

"Vi fick vid första mötet ett mycket bra intryck av Amanda och valde henne som vår mäklare utav många andra kompetenta mäklare, vår magkänsla sa att Amanda skulle bidra med det lilla extra och göra allt för att göra oss nöjda, och det stämde helt! Vi är mycket nöjda både med samarbete med Amanda o..."
"Vi fick vid första mötet ett mycket bra intryck av Amanda och valde henne som vår mäklare utav många andra kompetenta mäklare, vår magkänsla sa att Amanda skulle bidra med det lilla extra och göra allt för att göra oss nöjda, och det stämde helt! Vi är mycket nöjda både med samarbete med Amanda och även med sluttpris. "
Läs mer
säljare på Riddargatan 51

11 jan 2021

"Amanda är mycket professionell och lätt att arbeta med. Hon är bra på att lyssna, att besvara frågor och bolla med idéer. Vi hade en bra dialog och jag kände mig uppdaterad och välinformerad under hela processens gång. Amanda är väldigt snabb på att återkoppla, hon jobbar verkligen hårt för att f..."
"Amanda är mycket professionell och lätt att arbeta med. Hon är bra på att lyssna, att besvara frågor och bolla med idéer. Vi hade en bra dialog och jag kände mig uppdaterad och välinformerad under hela processens gång. Amanda är väldigt snabb på att återkoppla, hon jobbar verkligen hårt för att få en lyckad affär. Jag är mycket nöjd med hennes insats och med slutpriset, och rekommenderar henne varmt!"
Läs mer
säljare på Garvar Lundins gränd 2

06 jan 2021

"Supernöjd! Otroligt lättillgänglig och tillmötesgående. Skönt att kunna få svar på frågor på annan tid än kontorstid. Trevlig och kunnig. Rekommenderar varmt Amanda! "
säljare på Danderydsgatan 28A

15 dec 2020

"Amanda är mycket inkännande och lugn. Hon tog sig tid att svara på mina funderingar och jag kände mig aldrig stressad under försäljningsprocessen. Jag kan varmt rekommendera Amanda som mäklare! "
säljare på Riddargatan 51

14 okt 2020

"Jag sålde min lägenhet på distans vilket gör det om ännu viktigare att känna sig trygg med sin mäklare.
Jag kunde inte ha varit mer nöjd med Amandas jobb. Lyhörd, professionell och engagerad vilket ledde till ett slutpris över förväntan.
Tusen tack Amanda! "
"Jag sålde min lägenhet på distans vilket gör det om ännu viktigare att känna sig trygg med sin mäklare.
Jag kunde inte ha varit mer nöjd med Amandas jobb. Lyhörd, professionell och engagerad vilket ledde till ett slutpris över förväntan.
Tusen tack Amanda! "
Läs mer
säljare på Bergsgatan 3A

02 sep 2020

"Amanda är professionell, engagerad och lyhörd. Genom hela processen gjorde hon det "lilla extra" för att få till en så bra affär som möjligt."
säljare på Cardellgatan 3

25 aug 2020

"Vi satte tillsammans ett mål som Amanda hela tiden jobbade strategiskt mot för att uppnå. "
säljare på Gyllenstiernsgatan 3

04 aug 2020

"Amanda var fantastisk och mycket proffsig. Jag kommer anlita henne nästa gång jag säljer också. Bättre mäklare kan man inte hitta!"
säljare på Maria Prästgårdsgata 14

10 jun 2020

"Amanda skötte affären exemplariskt från start till slut. Lyhörd, professionell och engagerad. Jag kommer definitivt anlita Amanda igen. "
säljare på Sveavägen 131

02 jun 2020

"Professionell, lyhörd med snabb återkoppling under hela processen och var väldigt lättillgänglig. Effektiv och tydlig under hela processen, genuint mån om att få till en bra affär för alla parter. Rekommenderas starkt! "
säljare på Ola Hanssonsgatan 1

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
76 av 76 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
74 av 76 säljare
Amanda var tydlig och höll mig uppdaterad
76 av 76 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Amanda på kartan.

115 tidigare bostäder
1 bostad till salu
76 rekommendationer

1 bostad till salu.

Bostäder

5 500 000 kr
2 rum, 56 m²
98 214 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 569 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
1 rum, 24 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
4 980 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 180 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 4 800 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Motiverad, trevlig och kunnig mäklare, rekommenderas varmt."
3 550 000 kr
Lägenhet Vasastan
-350 000 kr
2 rum, 38 m²
Utropspris: 3 900 000 kr
4 350 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 350 000 kr
1 rum, 30 m²
Utropspris: 4 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag anlitade Amanda för att sälja min etta och kunde inte bli gladare med processen och slutresultatet! Amanda var otroligt engagerad och lyhörd, och hela processen var väldigt effektiv och smidig. "
7 050 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 250 000 kr
2 rum, 63 m²
Utropspris: 6 800 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.