Amanda Marti De Luque

Profilbild för Amanda Marti De Luque
Säljarfavorit
Amanda Marti De Luque
5.0 / 5
(44 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
16 st
11 st
66 295 000 kr

Bakgrund

Amanda Marti De Luque jobbar på SJÖMAN\FRISK och är registrerad mäklare sedan 2019-03-06. Amanda har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2021. Amanda har enligt vår statistik haft 12 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 63 045 000 kr.

Presentation

Amanda är mäklaren som drivs av att vägleda människor i livets stora beslut. En mäklare som med säkerhet och en personlig värme hjälper dig att nå dina mål.

Det råder ingen tvivel om att Amanda har en passion för stora affärer, inredning och design. Något som märks tydligt i yrkesrollen där hon kombinerar och förädlar just dessa intressen. Med ett skarpt öga för detaljer och ditt välmående i fokus så skapar Amanda lysande bostadsaffärer varje gång. Amanda är alltid ärlig och talar klarspråk lika bra som hon talar spanska. Det vill säga flytande.

Amanda har personligen gjort en resa som utifrån sett varit prövande men som gjort henne till en starkare människa. En resa som lärt henne att mål som kan ses som omöjliga faktiskt går att uppnå om hon kämpar hårt, något Amanda gör vid varje förmedling. Genom att möta och trotsa motgångar har Amanda fått skinn på näsan och backar aldrig för en utmaning. Med personligt engagemang och beslutsamhet är hon mer än en mäklare. Hon är en ledsagare.

Mäklarbyrå


Säljare om Amanda.

13 okt 2021

"Kan varmt rekommendera Amanda! Hon supertrevlig, professionell och snabb på att återkoppla. Vi är mycket nöjda med hennes insats och med slutpriset. "
säljare på Birkagatan 25

21 sep 2021

"Amanda gjorde ett väldigt bra jobb med försäljningen av vår lägenhet. Hon är engagerad, lyhörd och anträffbar. Byggde snabbt upp förtroende och levererade på förväntningarna. Rekommenderas."
säljare på Bergsgatan 30

22 jul 2021

"Amanda har genomgående varit proffsig och engagerad. Tack vare henne fick vi vår lägenhet såld innan visning till ett pris vi var mycket nöjda med. "
säljare på Kungsbro Strand 19

02 jul 2021

"Supernöjd med Amandas insats! Amanda fick agera stand-in efter att Martin Sjöman blivit sjuk, och hon löste det riktigt bra! Stort driv och engagemang!
Vad gäller Martins insats tyckte jag den var jättebra! Vi fick till ett bra samarbete med en metod som jag trodde på. Trots att han hamnade på sjukhuset löste sig övergången mellan Amanda och Martin väldigt smärtfritt! "
säljare på Styrmansgatan 16B

28 jun 2021

"Jag kom i kontakt med Amanda efter att ett flertal vänner anlitat henne vi försäljning av deras bostäder, med gott resultat. Amanda var superduktig och driven. Kommer anlita Amanda för min a framtida försäljningar. Super proffs."
säljare på Torsplan 8

24 jun 2021

"Martin och Amanda på Sjöman/Frisk gjorde ett fantastiskt arbete vid försäljningen av min bostad. Otroligt lättillgängliga, höll mig uppdaterad vid minsta lilla under hela processen och framför allt sålde bostaden till det förväntade slutpriset. Kan varmt rekommedera Sjöman/Frisk och kommer från och med nu endast använda mig av de vid kommande bostadsförsäljningar. Ni är bäst!"
säljare på De Geersgatan 16

14 jun 2021

"Vi var supernöjda med Amanda och Eriks insats och arbete. Så otroligt duktiga, lyhörda och trygga att ha på sin sida inför, under och efter försäljningen. Kommer ta över marknaden inom ett år! "
säljare på Frejgatan 50

14 maj 2021

"Vi hittade Amanda när vi var på visning av en bostad vi var intresserade av. Sättet hon arbetade mot oss som spekulanter var guldvärt och på ett bra sätt som ingen annan mäklare arbetat mot oss. Valet föll därför självklart på henne när vi själva skulle sälja. När intresset på vår bostad inte visade sig vara lika högt som vi trott fick man återigen se den fantastiska sidan hos Amanda som gjorde oss nöjda. "
säljare på Dalagatan 70A

26 apr 2021

"Jag har både köpt och sålt lägenheter via Amanda och är verkligen supernöjd!"
säljare på Danderydsgatan 28A

22 mar 2021

"Kan med det varmaste rekommendera Amanda. Gjorde ett kanon jobb och fanns där hela vägen. Lämnade tydlig och rimliga värderingar samt ett bemötande som var kanon. Välj Amanda vid din nästa försäljning!"
säljare på Dalagatan 68A

10 mar 2021

"Mycket nöjd med Amanda! Professionell, lyhörd och flexibel. Skötte hela processen på ett bra och smidigt sätt."
säljare på Hälsingegatan 33

10 mar 2021

"Mycket engagerad mäklare som inte tvekade att lägga ner nödvändig tid för att säkerställa en lyckad process. "
säljare på Danderydsgatan 28A

22 feb 2021

"Amanda gjorde ett superbra jobb med försäljningen av min lägenhet! Skulle varmt rekommendera henne till andra. "
säljare på Gumshornsgatan 7

16 feb 2021

"Supertrevlig och proffsig!
Amanda tog sig tid till flera förhandsvisningar och höll oss alltid uppdaterade om läget.
Skulle absolut sälja med henne igen! "
säljare på Hälsingegatan 51

19 jan 2021

"Vi fick vid första mötet ett mycket bra intryck av Amanda och valde henne som vår mäklare utav många andra kompetenta mäklare, vår magkänsla sa att Amanda skulle bidra med det lilla extra och göra allt för att göra oss nöjda, och det stämde helt! Vi är mycket nöjda både med samarbete med Amanda och även med sluttpris. "
säljare på Riddargatan 51

11 jan 2021

"Amanda är mycket professionell och lätt att arbeta med. Hon är bra på att lyssna, att besvara frågor och bolla med idéer. Vi hade en bra dialog och jag kände mig uppdaterad och välinformerad under hela processens gång. Amanda är väldigt snabb på att återkoppla, hon jobbar verkligen hårt för att få en lyckad affär. Jag är mycket nöjd med hennes insats och med slutpriset, och rekommenderar henne varmt!"
säljare på Garvar Lundins gränd 2

06 jan 2021

"Supernöjd! Otroligt lättillgänglig och tillmötesgående. Skönt att kunna få svar på frågor på annan tid än kontorstid. Trevlig och kunnig. Rekommenderar varmt Amanda! "
säljare på Danderydsgatan 28A

15 dec 2020

"Amanda är mycket inkännande och lugn. Hon tog sig tid att svara på mina funderingar och jag kände mig aldrig stressad under försäljningsprocessen. Jag kan varmt rekommendera Amanda som mäklare! "
säljare på Riddargatan 51

14 okt 2020

"Jag sålde min lägenhet på distans vilket gör det om ännu viktigare att känna sig trygg med sin mäklare.
Jag kunde inte ha varit mer nöjd med Amandas jobb. Lyhörd, professionell och engagerad vilket ledde till ett slutpris över förväntan.
Tusen tack Amanda! "
säljare på Bergsgatan 3A

02 sep 2020

"Amanda är professionell, engagerad och lyhörd. Genom hela processen gjorde hon det "lilla extra" för att få till en så bra affär som möjligt."
säljare på Cardellgatan 3

25 aug 2020

"Vi satte tillsammans ett mål som Amanda hela tiden jobbade strategiskt mot för att uppnå. "
säljare på Gyllenstiernsgatan 3

04 aug 2020

"Amanda var fantastisk och mycket proffsig. Jag kommer anlita henne nästa gång jag säljer också. Bättre mäklare kan man inte hitta!"
säljare på Maria Prästgårdsgata 14

10 jun 2020

"Amanda skötte affären exemplariskt från start till slut. Lyhörd, professionell och engagerad. Jag kommer definitivt anlita Amanda igen. "
säljare på Sveavägen 131

02 jun 2020

"Professionell, lyhörd med snabb återkoppling under hela processen och var väldigt lättillgänglig. Effektiv och tydlig under hela processen, genuint mån om att få till en bra affär för alla parter. Rekommenderas starkt! "
säljare på Ola Hanssonsgatan 1

04 maj 2020

"Himla nöjd med Amanda som gjorde en kanoninsats med tanke på marknadsläget. Vi är nöjda! "
säljare på Birger Jarlsgatan 104A

26 mar 2020

"Fantastiskt bra! Jag var väldigt nöjd med Amanda som mäklare. Hon var extremt engagerad och effektiv genom hela försäljningsprocessen och gav väldigt goda och hjälpsamma råd. Jag skulle absolut rekommendera henne."
säljare på Kungsholms Hamnplan 3A

14 jan 2020

"Presentationsmaterialet togs fram av tidigare mäklare, och var det enda jag inte var helt nöjd med."
säljare på Tulegatan 18

02 okt 2019

"Amanda var proffsig och lyhörd. Gav utrymme till att man själv kunde ge input och förslag så att försäljningen skulle kännas så trygg som möjligt.
En verkligen ärlig, engagerad och entusiastisk mäklare som jag varmt rekommenderar."
säljare på Jungfrugatan 60

19 sep 2019

"Bäst i Stockholm !!!"
säljare på Huggarvägen 33

15 aug 2019

"Mäklaren visade stort engagemang genom hela försäljningsprocessen från start till lyckat avslut med strålande nöjd köpare och säljare. "
säljare på Alströmergatan 32L

20 jul 2019

"Amanda är professionell i sin utövning - samtidigt inte fyrkantig och stel. Jag har upplevd henne ödmjuk, korrekt, lyhörd samt humoristisk och uppskattad detta mycket. Vi har haft ett härligt samarbete upplever jag!
"
säljare på Utkiksbacken 21

03 maj 2019

"Jag kom i kontakt med Amanda och hennes kollega Christian när jag väntade på en annan mäklare för en visning. Passade då på att ta en titt på den lägenhet dom visade, som dessvärre inte fungerade för min del. Redan då visade dom båda ett starkt engagemang, både gällande visningen och intresset för att få komma och ta en titt på min egen lägenhet.
Jag träffade sammanlagt 4 olika mäklare innan jag gjorde mitt val. Det som fick mig att välja Edward & Partners var kombinationen av deras tilltalande personligheter, engagemang och upplägget, att dom tog sig an försäljningen av min lägenhet som ett team.
Amanda har under hela processen varit mycket engagerad och lätt att komma i kontakt med för diverse frågor och funderingar från min sida. Hon är en god lyssnare och förmedlar en bra känsla. Utformningen av prospektet (text/bild/annons) har varit helt enligt önskemål för att förmedla en säljande, men korrekt bild av lägenheten.
Visningarna gick över förväntan med ett stort antal intressenter, efterföljande budgivning resulterade i ett mycket tillfredsställande slutpris.
Kontraktsskrivningen var lika effektivt genomförd som uppdraget i sin helhet.
Jag kan varmt rekommendera Amanda för kommande försäljningar!
"
säljare på Utkiksbacken 21

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
12

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
12
Försäljningsvärde
63 045 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
44 av 44 säljare
Amanda satte rätt förväntningar på slutpriset
36 av 44 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
42 av 44 säljare
Amanda var tydlig och höll mig uppdaterad
44 av 44 säljare

Amanda på kartan.

59 tidigare annonser
4 bostäder till salu
44 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

5 500 000 kr
2 rum, 40 m²
137 500 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 657 kr/mån
6 495 000 kr
2 rum, 63 m²
103 095 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 888 kr/mån
1 rum, 31 m²
Lägenhet, Stockholm
1 701 kr/mån
3 395 000 kr
1 rum, 26 m²
130 576 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
583 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

8 425 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 425 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 7 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kan varmt rekommendera Amanda! Hon supertrevlig, professionell och snabb på att återkoppla. Vi är mycket nöjda med hennes insats och med slutpriset. "
7 150 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
2,5 rum, 60 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Amanda gjorde ett väldigt bra jobb med försäljningen av vår lägenhet. Hon är engagerad, lyhörd och anträffbar. Byggde snabbt upp förtroende och levererade på förväntningarna. Rekommenderas."
3 900 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 305 000 kr
1 rum, 30 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 300 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 405 000 kr
2 rum, 45,5 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
4 000 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 505 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Amanda har genomgående varit proffsig och engagerad. Tack vare henne fick vi vår lägenhet såld innan visning till ett pris vi var mycket nöjda med. "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.