Walat Taha

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Walat Taha
Profilbild för Walat Taha
Säljarfavorit
Walat Taha
4.9 / 5
(155 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
76 st
20 st
87 265 000 kr

Bakgrund

Walat Taha jobbar på Properties & Partners och är registrerad mäklare sedan 2019-04-11. Walat har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2019. Walat har enligt vår statistik haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 72 800 000 kr.

Presentation

Mitt arbetsperspektiv och vision går ut på att behaga kunder, i detta avseende är de grundpelarna för framgång. Med ovanstående uppfyllt får både köpare och säljare den assistansen de strävar efter.
För mig personligen handlar framgång om nöjda kunder, en bra affär kan därför aldrig vara utfärdad om inte kunden är nöjd.

Via kundnöjdhet kan jag garantera mig själv om att yrket har utförts professionellt och sedvanligt. Det vill säga, jag strävar enbart efter att överträffa och leverera resultat.

Jag är född och uppvuxen i Uppsala. Tillsammans med mitt stora och breda kontaktnät försöker jag ständigt knyta samman rätt köpare med rätt säljare. Jag har studerat Uppsala och älskar den här staden och vad den representerar, just därför kan jag konstatera att jag inte kommer ha svårt med att genomföra din eventuella affär.

Jag älskar att få jobba med människor och bistå dem med den kompetensen jag har. Du som väljer att anlita mig anlitar inte bara en mäklare, du anlitar en person med höga krav som aldrig lämnar något åt slumpen. Har sedan barnsben alltid beskrivits som hungrig och driven för uppnående av högsta kvalité i allt jag gör, något jag bär på stolt. Därför är detta yrke ett självklart val för mig.

__________________________________________________
Jag har varit registrerad mäklare sedan 2019 och har sedan dess fått bekräftat att hårt arbete och nöjda kunder är hemligheten. Nedan kan ni få en klarare bild på hur jag har presterat sedan min första dag i branschen.

-En artikel om mig och mitt första kvartal som Fastighetsmäklare på mitt dåvarande kontor:

http://www.mynewsdesk.com/se/husmanhagberg/pressreleases/vad-aer-hemligheten-bakom-framgaangen-som-fastighetsmaeklare-2928081

- Ännu en artikel om mitt första halvår i branschen, även denna från mitt dåvarande kontor:

https://maklarvarlden.se/2019/10/walat-taha-mest-rekommenderad-efter-ett-halvar/

- 1 av endast 7 mäklare i hela Sverige att ha 100% transparenta omdömen 2019 vilket innebär att samtliga säljare har valt att rekommendera mig vidare till andra säljare:

https://maklarvarlden.se/2020/04/2019-ars-mest-transparenta-maklare/

Utmärkelser:

Sveriges mest rekommenderade mäklare 2019

Sveriges mest trovärdiga mäklare 2019

Säljarfavorit sedan 2019 i Uppsala

Franchisetagare på Properties & Partners - 2022

Mäklarbyrå


Säljare om Walat.

21 sep 2022

"Walat did a very good job of selling our apartment during a very tough time. He was very professional in his approach. I would highly recommend him. Definitely one of best mäklare in uppsala."
säljare på Österängsgatan 12E

01 sep 2022

"Walat & Alessandro är riktigt grymma på sitt jobb, kunde verkligen inte valt bättre mäklarfirma properties & partners i Uppsala. De var verkligen mer än mäklare, fanns alltid till hands och ingen fråga var för dum. "
säljare på Blixtgatan 17

01 sep 2022

"Walat och Alessandro är nog Sveriges bästa mäklarduo! Trots denna tuffa marknad lyckades dom ihärdigt överträffa mina förväntningar både när det gäller hur fort affären gick men även slutpriset. Om du går i sälj tankar rekommenderar jag dig att anlita en mäklare från Properties & Partners i Uppsala!"
"Walat och Alessandro är nog Sveriges bästa mäklarduo! Trots denna tuffa marknad lyckades dom ihärdigt överträffa mina förväntningar både när det gäller hur fort affären gick men även slutpriset. Om du går i sälj tankar rekommenderar jag dig att anlita en mäklare från Properties & Partners i Uppsala!"
Läs mer
säljare på Smålandsvägen 2

18 aug 2022

"Walat Taha är väldigt professionell och kunnig! Alltid tillgänglig och gav den bästa mäklarupplevelsen vi hade kunnat önska oss. Jag rekommenderar Properties och Partners i Uppsala starkt! "
säljare på Gryttby 212

28 jul 2022

"Kan varmt rekommendera Walat som mäklare. Väldigt driven och målinriktad, vi är super nöjda.
"
säljare på Gröna gatan 27E

21 jul 2022

"
Det har varit en fröjd att arbeta med Walat, en trygg och lyhörd mäklare som fått processen att verka som att den gått förbi på ett ögonblink. Stort tack för allt! "
säljare på Kumla Trädgårdsgata 32

04 jul 2022

"Väldigt engagerad, närvarande, tydlig och professionell. Kommer definitivt återkomma vid framtida försäljning!"
säljare på Heidenstamsgatan 63

29 jun 2022

"Otroligt duktig mäklare, driven, positiv och väldigt informativ.
Han är lätt att få tag på och lätt att prata med.
Jobbar hårt för sina kunder och gör ett bra jobb.
Jag kommer absolut att välja Walat som mäklare till nästa gång. "
säljare på Lings väg 85

17 jun 2022

"Jag som säljare har varit väldigt nöjd och förvånad över hur smidigt det har varit att sälja min bostad. Å allt det tack vare rekommendationen att välja Walat Taha till mäklare. Han har med sitt kunnande och professionellt bemötande bidragit till en snabb och god försäljning. Ifall jag eller någo..."
"Jag som säljare har varit väldigt nöjd och förvånad över hur smidigt det har varit att sälja min bostad. Å allt det tack vare rekommendationen att välja Walat Taha till mäklare. Han har med sitt kunnande och professionellt bemötande bidragit till en snabb och god försäljning. Ifall jag eller någon i min närhet skulle vara i behov av en mäklare i framtiden så skulle jag anlita honom igen!"
Läs mer
säljare på Murargatan 18C

23 maj 2022

"Walat Taha är bästa mäklare med hans bästa erfarenhet "
säljare på Gotlandsresan 174

19 maj 2022

"Walle levde helt klart upp till hans goda rykte och vitsord om försäljnings statistik, supertrevlig och seriös jag är supernöjd med honom och kommer självklart rekommendera honom för andra säljare och köpare 10/10 i betyg"
säljare på Blekingevägen 8

04 maj 2022

"Vi som köpare och säljare är supernöjda med Walat!
Bra bemötande, lättillgänglig och toppen personlighet. Han är glad, öppen, kunnig och superärlig. Var tydlig och ärlig med vad som förväntas av honom så levererar han det.
Med Walats starkt driv och stort engagemang sålde vi vår lägenhet inom ..."
"Vi som köpare och säljare är supernöjda med Walat!
Bra bemötande, lättillgänglig och toppen personlighet. Han är glad, öppen, kunnig och superärlig. Var tydlig och ärlig med vad som förväntas av honom så levererar han det.
Med Walats starkt driv och stort engagemang sålde vi vår lägenhet inom en vecka/före visning. Walat brinner för sitt yrke och varenda detaljer han gör. Han är målmedveten och är duktig på att sätta sig i kundens situation. Han bryr sig helt enkelt!
Vi skulle starkt starkt starkt rekommendera Walat som din nästa mäklare. Han kommer att underlätta din försäljning och dina dagar.
Du kommer inte att ångra dig !!!"
Läs mer
säljare på Ölandsresan 3B

03 maj 2022

"Wow vilken mäklare! Det märks att Walat brinner för sitt yrke och utför sitt arbete med stort engangemang, mycket driven och positiv. Jag kan starkt rekommendera honom både för att köpa eller sälja. Han höll oss informerade under hela processen och fanns alltid tillgänglig. Bostadsaffären gick vä..."
"Wow vilken mäklare! Det märks att Walat brinner för sitt yrke och utför sitt arbete med stort engangemang, mycket driven och positiv. Jag kan starkt rekommendera honom både för att köpa eller sälja. Han höll oss informerade under hela processen och fanns alltid tillgänglig. Bostadsaffären gick väldigt snabbt från fotografering till försäljning vilket var mycket positivt för oss då vi redan hade köpt en annan bostad med kort tillträde. Walat sålde lägenheten innan visning samt till rekordpris!! Han överträffade helt klart våra förväntningar."
Läs mer
säljare på Gotlandsresan 85

13 apr 2022

"Det är fjärde gången jag säljer en bostadsrätt och första gången jag anlitar Walah Taha. Valde att anlita honom pga. rekommendationer. Kan jämföra Walats profession med tre andra mäklare som toppar det mesta. Redan vid förta kontakt kändes Walat otroligt proffsig och man hörde drivkraften i honom..."
"Det är fjärde gången jag säljer en bostadsrätt och första gången jag anlitar Walah Taha. Valde att anlita honom pga. rekommendationer. Kan jämföra Walats profession med tre andra mäklare som toppar det mesta. Redan vid förta kontakt kändes Walat otroligt proffsig och man hörde drivkraften i honom. OTROLIGT duktig på att uppdatera oss som köpare och svarade när som på sms och samtal. Uppdateringen han gav oss som säljare gjorde att vi både kände oss trygga och lugna. Otroligt proffsig och kunnig.
Mycket målmedveten mäklare som rekommenderas STARKT"
Läs mer
säljare på Ölandsresan 130

11 apr 2022

"Jag är nöjd med sin insätt, och fick bra rådgivning. Han blev rekommendat av en vän av mig"
säljare på Anders Perssons väg 10

05 apr 2022

"Walle har varit till stor hjälp både vid köp och försäljning. Jag har väldigt stort förtroende för hans omdöme och engagemang. Han är alltid trevlig och tillmötesgående och jag skulle tveklöst anlita honom igen. "
säljare på Blekingevägen 13

27 mar 2022

"Walat kändes väldigt pålitlig från start till slut och det fanns inte en sekund där jag tvivlade på honom. Det här var min första bostad som såldes och av naturliga skäl fanns det en del osäkerhet kring processen men det kändes alltid tryggt med Walat. Han var ständigt tillgänglig och svarade på ..."
"Walat kändes väldigt pålitlig från start till slut och det fanns inte en sekund där jag tvivlade på honom. Det här var min första bostad som såldes och av naturliga skäl fanns det en del osäkerhet kring processen men det kändes alltid tryggt med Walat. Han var ständigt tillgänglig och svarade på alla mina frågor tydligt och tålmodigt.
Det som tilltalade mig var att Walat var lyhörd och kunnig. Han bidrog med sina kunskaper och erfarenheter men han tog aldrig över. Vi förde ständigt en dialog och han gick igenom allt till punkt och pricka - vad som gällde och vad jag kunde förvänta mig baserat på vilka vägar jag ville gå. Jag kände alltid att jag hade utrymme att fatta alla beslut, vare sig jag ville lyssna på Walats råd eller gå min egen väg. Oavsett vilket val så fördes det alltid en dialog mellan oss vilket jag uppskattade då jag alltid var inkluderad och i förarsätet. Han anpassade sig ständigt efter mina önskemål och när jag saknade kunskap kände jag mig trygg att låta Walat sitta i förarsätet. Trots min brist på erfarenhet var det lätt att hänga med eftersom det alltid kändes som ett fint samarbete.
Lägenheten såldes när jag var på en resa till Kanarieöarna. Under resans gång höll jag kontakt med Walat som uppdaterade mig kontinuerligt. Försäljningen gick problemfritt, från start till slut."
Läs mer
säljare på Fyrislundsgatan 23B

22 mar 2022

"En engagerad, lyhörd och målmedveten mäklare som gör sitt allra yttersta för att göra sin kund nöjd och uppfylla det kunden önskar. Rekommenderar starkt att låta Walat Taha ansvara för din försäljning! "
säljare på Blekingevägen 14

21 mar 2022

"Superbra !!"
säljare på Balsbo 265

18 mar 2022

"Walat är en duktig och trevlig mäklare som tog oss på allvar och visade stor omsorg inför uppdraget att sälja vårt hus. Han har kunden i centrum och är professionell hela vägen. Vi rekommenderar honom till alla som vill ha en mäklare av högsta klass. "
"Walat är en duktig och trevlig mäklare som tog oss på allvar och visade stor omsorg inför uppdraget att sälja vårt hus. Han har kunden i centrum och är professionell hela vägen. Vi rekommenderar honom till alla som vill ha en mäklare av högsta klass. "
Läs mer
säljare på Ölandsresan 31

17 mar 2022

"Utan tvekan Uppsalas bästa Mäklaren!
Hade träffat tre andra mäklarfirmor innan jag kontaktade SkandiaMäklarna och fick träffa Wallat jag kände direkt att jag hittat rätt mäklare för att sälja mitt hus, han är otroligt engagerad och professionell mäklare som gör det lilla extra!
Han har vart otrol..."
"Utan tvekan Uppsalas bästa Mäklaren!
Hade träffat tre andra mäklarfirmor innan jag kontaktade SkandiaMäklarna och fick träffa Wallat jag kände direkt att jag hittat rätt mäklare för att sälja mitt hus, han är otroligt engagerad och professionell mäklare som gör det lilla extra!
Han har vart otroligt hjälpsam genom hela försäljningsprocessen och skött allting exemplariskt!
Behöver du en Mäklare så är det definitivt Wallat du ska kontakta!! "
Läs mer
säljare på Finnsta 14

16 mar 2022

"Om du vill ha någon som är förtroendegivande och som uppfyller alla dina tänkbara förväntningar är detta mäklaren du ska välja!
Jag hade aldrig kunnat tro att en försäljning skulle kunna vara såhär smidig, och kännas såhär trygg som denna gjort.
Jag har känt att jag fått ett bemötande från Wala..."
"Om du vill ha någon som är förtroendegivande och som uppfyller alla dina tänkbara förväntningar är detta mäklaren du ska välja!
Jag hade aldrig kunnat tro att en försäljning skulle kunna vara såhär smidig, och kännas såhär trygg som denna gjort.
Jag har känt att jag fått ett bemötande från Walat som varit både personligt och professionellt. Här får du en mäklare som inte bara har bra kunskap och fingertoppskänsla i affärer och kring marknaden, utan samtidigt är pålitlig och ödmjuk. Och trots att jag förstår att Walat haft flera pågående objekt utöver min har jag känt att han varit så otroligt insatt, driven och tillgänglig från början till slut. Jag kan starkt rekommendera Walat och mitt val av nästa mäklare vid en bostadsförsäljning skulle vara givet. 10/10 möjligt tänkbara poäng! "
Läs mer
säljare på Svartbäcksgatan 83B

16 mar 2022

"Aldrig haft en smidigare försäljning! Walle var lyhörd, tillgänglig, effektiv, tydlig och väldigt professionell. "
säljare på Torgny Segerstedts Allé 4

02 mar 2022

"Walle var supertrevlig och otroligt lätt att ha att göra med! Gav en trygg känsla och höll en uppdaterad under hela processen!"
säljare på Kungsgatan 52D

21 feb 2022

"Walat Taha är en super bra och trevlig mäklare som verkligen kan och vet vad han gör.Han tar ett stort ansvar.Han överträffade alla våra förväntningar.Kan varmt rekommendera!"
säljare på Stenrösvägen 7

16 feb 2022

"Trygg, kunnig och engagerad. Bäst av bäst."
säljare på Vangsbyvägen 4

16 feb 2022

"Kunnig på sin sak, professionell bemötande, engagerad, ärlig, seriös och trevlig."
säljare på Kungsängsgatan 57K

14 feb 2022

"Sim Walat Bim, så var lägenheten såld! En sann trollkarl är vad han är! Både jag och min sambo har tagit hjälp av honom för att sälja våra lägenheter och köpa nytt gemensamt boende. Vi båda är mycket nöjda!!!
Allt från första möte, förhandsannons till själva försäljningen och allt där emellan har..."
"Sim Walat Bim, så var lägenheten såld! En sann trollkarl är vad han är! Både jag och min sambo har tagit hjälp av honom för att sälja våra lägenheter och köpa nytt gemensamt boende. Vi båda är mycket nöjda!!!
Allt från första möte, förhandsannons till själva försäljningen och allt där emellan har skötts proffsig och med bra kommunikation.
För mig var det viktigt att skaffa en mäklare som faktiskt säger och kan bevisa att man är hängiven just din affär.
Jag kan lovorda, att det kommer du få av Walle!
Ta ett första möte med honom för att höra hans tankar och idéer om just din försäljning, så kommer du förstå vad jag menar! "
Läs mer
säljare på Svartbäcksgatan 83B

16 jan 2022

"Jag är så otroligt imponerad och nöjd med Walats insats! Hela processen att sälja bostad har varit smidigare tack vara honom. Jag var i kontakt med andra mäklare men det var med Walat jag kände att jag och min bostad var i fokus och han visade så tydligt engagemang redan efter vår första kontakt!..."
"Jag är så otroligt imponerad och nöjd med Walats insats! Hela processen att sälja bostad har varit smidigare tack vara honom. Jag var i kontakt med andra mäklare men det var med Walat jag kände att jag och min bostad var i fokus och han visade så tydligt engagemang redan efter vår första kontakt! Han är kreativ, driven och tar ett stort ansvar över sina affärer. Han överträffar alla förväntningar och gör det många tror är omöjligt med otrolig finess. Varma rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Götgatan 14B

13 jan 2022

"En vän till mig rekommenderade Walat som mäklare och jag är supernöjd! Han är trevlig och lätt att prata med och svarar snabbt på telefon, sms och mail. Han var engagerad och uppdaterade mig kontinuerligt så att jag alltid hängde med i vad som skulle hända. Han anpassade sig efter mina tider och ..."
"En vän till mig rekommenderade Walat som mäklare och jag är supernöjd! Han är trevlig och lätt att prata med och svarar snabbt på telefon, sms och mail. Han var engagerad och uppdaterade mig kontinuerligt så att jag alltid hängde med i vad som skulle hända. Han anpassade sig efter mina tider och mina önskemål. Jag är supernöjd med hela processen och med vad slutpriset landade på! Jag kommer absolut rekommendera Walat till personer jag känner :) "
Läs mer
säljare på Hjalmar Brantingsgatan 5B

04 jan 2022

"Walat är tillmötesgående, tillgänglig och flexibel. Han överträffar alla förväntningar och gör det många tror är omöjligt på ett självklart sätt. "
säljare på Vaksalagatan 55

16 dec 2021

"Walat är mäklaren som gör det omöjliga möjligt, det svåra till enkelt och ger orden energi och glädje en ny innebörd."
säljare på Leopoldsgatan 25

08 dec 2021

"Snabb att svara och håller en uppdaterad på ett bra sätt, något som var viktigt för mig som säljare."
säljare på Citrinvägen 1

23 nov 2021

"Walat Taha är en mycket professionell och service inriktad person som från första mötet till det sista håller dig informerad om allt. Han är alltid tillgänglig och svarar på alla slags frågor. Walat är inte bara en mäklare med en stor kunskaps och områdeskännedom utan han är också lyhörd, ödmjuk ..."
"Walat Taha är en mycket professionell och service inriktad person som från första mötet till det sista håller dig informerad om allt. Han är alltid tillgänglig och svarar på alla slags frågor. Walat är inte bara en mäklare med en stor kunskaps och områdeskännedom utan han är också lyhörd, ödmjuk och pålitlig. Han har fingertoppskänslan i affärer samtidigt som han också har hjärtat på rätta stället. Varm, vänlig, kunnig, trygg och med glimten i ögat tar han sig an alla utmaningar. "
Läs mer
säljare på Blekingevägen 15

11 nov 2021

"Jag mycket bra hjälp i den korta tidspressande situationen jag hade. Mäklaren gjorde otoligt bra jobb i en sån koet tid och tog all ansvar om försäljning på sig.
"
säljare på Herrhagsvägen 409A

10 nov 2021

"Walat är en mäklare av topp klass ! "
säljare på Tallskogsvägen 7

03 nov 2021

"Walat är den första mäklare som har hjälpt mig sälja. Han är väldig tydlig med allt information han kan ge gällande försäljning. Han svarade snabbt mina frågor och ge alltid stöd till mig när jag är stressad. Han ordnat snabbt allting som fogografering och styling. Jag rekommedera absolut Walat s..."
"Walat är den första mäklare som har hjälpt mig sälja. Han är väldig tydlig med allt information han kan ge gällande försäljning. Han svarade snabbt mina frågor och ge alltid stöd till mig när jag är stressad. Han ordnat snabbt allting som fogografering och styling. Jag rekommedera absolut Walat som mäklare. Han är väldig duktig."
Läs mer
säljare på Lidnersgatan 15

02 nov 2021

"Vi är utomordentligt nöjda med Walat Taha då han vägledde oss genom hela säljprocessen. Kan starkt rekommendera Walat Taha som mäklare med det engagemang och servicesinne vi fick ta del av.
Tack Walle ! "
säljare på Herrhagsvägen 190

26 okt 2021

"Walat sålde ett radhus för 2 månader sen och där levererade han högt över förväntan! Bostaden såldes innan visning och till bättre pris än förväntat - en mäklare av egen kaliber.
Han fick förtroende att sälja ytterligare ett objekt, också radhus, och även denna såldes över förväntan och blev för..."
"Walat sålde ett radhus för 2 månader sen och där levererade han högt över förväntan! Bostaden såldes innan visning och till bättre pris än förväntat - en mäklare av egen kaliber.
Han fick förtroende att sälja ytterligare ett objekt, också radhus, och även denna såldes över förväntan och blev försäljningsrekord för området för liknande hus.
Otroligt nöjd med mäklarvalet, rekommenderas starkt."
Läs mer
säljare på Gotlandsresan 214

21 okt 2021

"Walat är en underbar mäklare. Han var tillmötesgående, lyhörd, hjälpsam och väldig kunnig på sitt område. Han vet vad han säger och gör så gott han kan.
Jag rekommenderar värmt till alla som vill sälja sin bostad. Väljer man Walat som mäklare kommer man aldrig ångra sig."
"Walat är en underbar mäklare. Han var tillmötesgående, lyhörd, hjälpsam och väldig kunnig på sitt område. Han vet vad han säger och gör så gott han kan.
Jag rekommenderar värmt till alla som vill sälja sin bostad. Väljer man Walat som mäklare kommer man aldrig ångra sig."
Läs mer
säljare på Gotlandsresan 174

14 okt 2021

"Uppsalas bästa mäklare*,
Hjälpsam och väldigt driven. Innan försäljningen så kom han med flera goda råd och förslag, Han tydlig och höll mig uppdaterad."
säljare på Swedenborgsgatan 30B

30 sep 2021

"Engagerad toppmäklare med god kommunikation. Lyssnar på säljaren och kommer med goda idéer. Vi är så otroligt nöjda med hur vår bostad såldes och allt är tack vare mäklaren!! "
säljare på Svartbäcksgatan 74B

18 sep 2021

"Vi anlitade mäklaren efter att ha fått honom rekommenderad av en mäklare från Stockholm. Vi hade haft vår lägenhet ute under våren med en annan mäklare och byrå. De hade förhandsvisning och tre öppna visningar utan att vi ens fick ett bud. Efter byte av mäklare och byrå är nu lägenheten såld inna..."
"Vi anlitade mäklaren efter att ha fått honom rekommenderad av en mäklare från Stockholm. Vi hade haft vår lägenhet ute under våren med en annan mäklare och byrå. De hade förhandsvisning och tre öppna visningar utan att vi ens fick ett bud. Efter byte av mäklare och byrå är nu lägenheten såld innan öppen visning."
Läs mer
säljare på Skolgatan 20B

14 sep 2021

"Väldigt duktig mäklare! Jag fick en bra känsla av Walat när jag först köpte min lägenhet, så valet var självklart när det var dags att sälja! "
säljare på Lästmakargatan 9A

10 sep 2021

"Den bästa man kan välja
Trevlig o kunnig fixade allt galant"
säljare på Pumpvägen 9

10 sep 2021

"Jag är 100% nöjd med Walat som mäklare. Det var så skönt att känna att får inte Walat min lägenhet såld till ett bra pris så får ingen det. Jag hade tidigare en annan mäklare som hade flera månader på sig att sälja min lägenhet men lyckades inte. Jag visste inte då att det kunde vara sån skillnad..."
"Jag är 100% nöjd med Walat som mäklare. Det var så skönt att känna att får inte Walat min lägenhet såld till ett bra pris så får ingen det. Jag hade tidigare en annan mäklare som hade flera månader på sig att sälja min lägenhet men lyckades inte. Jag visste inte då att det kunde vara sån skillnad på mäklare och mäklare. Jag är så enormt glad att jag valde att byta mäklare så att jag tack vare Walat fick lägenheten såld INNAN visning! "
Läs mer
säljare på Västgötaresan 93

31 aug 2021

"Klockren mäklare! Serviceminded all around. Lyhörd, engagerad och jobbade hårt för göra affären så bra så möjligt.
Rekommenderas starkt."
säljare på Ölandsresan 120

04 aug 2021

"Mycket trevlig och proffsig."
säljare på Albert Engströmsgatan 2H

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
20
Villa
7

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
72 800 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
146 av 152 säljare
Walat satte rätt förväntningar på slutpriset
142 av 155 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
144 av 148 säljare
Walat var tydlig och höll mig uppdaterad
153 av 154 säljare

Walat på kartan.

259 tidigare bostäder
39 bostäder till salu
154 rekommendationer

39 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 59 m²
Lägenhet, Uppsala
3 424 kr/mån
2 895 000 kr
3 rum, 80 m²
36 187 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
4 048 kr/mån
2 395 000 kr
5 rum, 121 m²
19 793 kr/m²
Parhus, Uppsala
7 301 kr/mån
1 rum, 34,5 m²
Lägenhet, Uppsala
2 139 kr/mån
5 750 000 kr
6 rum, 192 m²
29 947 kr/m²
Villa, Uppsala

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Lindbacken
4 rum, 100 m²
Utropspris: 3 300 000 kr
2 875 000 kr
Lägenhet Fålhagen
+ 25 000 kr
3 rum, 76,8 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Walat did a very good job of selling our apartment during a very tough time. He was very professional in his approach. I would highly recommend him. Definitely one of best mäklare in uppsala."
Slutpris saknas
Radhus Sävja
4 rum, 109,5 m²
Slutpris saknas
Radhus Sävja
4,5 rum, 95 m²
1 650 000 kr
Lägenhet Sävja
+ 155 000 kr
3 rum, 78,7 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Walat och Alessandro är nog Sveriges bästa mäklarduo! Trots denna tuffa marknad lyckades dom ihärdigt överträffa mina förväntningar både när det gäller hur fort affären gick men även slutpriset. Om du går i sälj tankar rekommenderar jag dig att anlita en mäklare från Properties & Partners i Uppsala!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.