Valentino Dordevic

Profilbild för Valentino Dordevic
Säljarfavorit
Valentino Dordevic
4.8 / 5
(33 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
18 st
11 st
39 880 000 kr

Bakgrund

Valentino Dordevic jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2018-09-12. Valentino har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2020. Valentino har haft 16 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 40 990 000 kr.

Presentation

Årets Rookie - SkandiaMäklarna Landgren 2019

Efter flerårig erfarenhet av försäljning har jag lärt mig en sak: försäljning handlar nästan enbart om förtroende. Detta tar jag med mig in i alla mina kundmöten, både med säljare och med köpare. Då förtroende är A och O för mig jobbar jag efter devisen ”kunskap är makt”. För mina säljare presenterar jag en tydlig försäljningsstrategi och grundpelaren i denna är alltid god kommunikation. The devil is in the details och jag har som mål att mina bostäders spekulanter aldrig ska lämnar en visning utan att ha fått ett bra svar på de frågor de har kring bostaden och att de ska känna sig välinformerade. Allt detta gör jag för att jag vill att en av livets största affärer ska bli en så bra erfarenhet som möjligt, för alla. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med köpare och säljare och detta sker enbart om det finns ett bra förtroende som grund. Mig ska ni inte välja för att jag är billigast eller för att jag har lovat er högst försäljningspris eller liknande, mig ska ni välja för att ni har fått förtroende för att jag är den absolut bästa mäklaren för er.

Mitt arbetssätt har visat sig vara framgångsrikt med flera återkommande säljare, fina rekommendationer och bra relationer, dessa är jag oerhört tacksam för. Förutom mina säljare så har jag också fått äran att uppmärksammas som Årets Rookie på SkandiaMäklarna Landgren 2019. Jag ser detta som ett kvitto på att jag arbetar på ett sätt som uppskattas från många håll och det sporrar mig vidare mot nya framgångar. Kom och var med på resan!

Säljare om Valentino.

13 sep 2020

"En fantastisk mäklare med ett hjärta av guld! Lyssnade från början till slut, gjorde allt för att få oss nöjda vilket han lyckades med galant! Finns inga fler mäklare i vår värld efter vi träffat och sålt med Valentino Dordevic. Ser fram emot ett långt samarbete!"
säljare på Blåbärsgatan 22

11 sep 2020

"Valentino kändes väldigt mån om att vi skulle få en bra upplevelse och vara nöjda med vår försäljning, vilket vi också verkligen är. Han gjorde verkligen det lilla extra för att allt skulle bli så bra som möjligt."
säljare på Rabygatan 65

10 sep 2020

"Valentino är en ytterst kompetent mäklare. Han står vid sitt ord och gör sitt ytterst för en lyckad försäljning för bägge parter. Han har en förmåga att vara både strategisk, snabbfotad, inlyssnande och tydlig. Han är både personlig och professionell på ett balanserat och bra sätt. Han kombinerar en stark vinnarinstinkt med ett brett charmigt leende på ett väldigt trevligt sätt och gör sitt yttersta 24/7 för att leverera på bästa tänkbara sätt! "
säljare på Kronolotsgatan 6

10 sep 2020

"Jag vill gratulera Skandiamäklarna för att ha en tillgång som Valentino! Jag kommer att rekommendera specifikt Valentino till alla jag känner som behöver sälja sin bostad!
"
säljare på Per Albin Hanssons väg 50A

09 sep 2020

"Han var jättesnällt och har ett stort leende vad än det är."
säljare på Köpenhamnsvägen 41A

09 sep 2020

"Vi var super nöjda med Valentino, han är energisk och driven. Han vet precis vad han pratar om och hade tålamod och beskrev allt noggrant då det var vår första försäljning. Han svarade snabbt och höll oss uppgraderade. Kan inte rekommendera Valentino mer. "
säljare på Vallgårdsvägen 7

09 sep 2020

"Valentino är riktigt duktig & besvarade mina frågor snabbt & på ett bra sätt som gjorde det lätt att förstå. Tog sig tid att gå igenom hela processen noga & en väldigt glad person som lyser upp hela rummet & ger en lugn & trygg känsla inför försäljning "
säljare på Saarisvägen 1A

09 sep 2020

"Mycket proffsig och trevlig! Seriöst intryck och höll tät kontakt med mig som säljare gällande uppdateringar. "
säljare på Sundholmsgatan 17

12 apr 2020

"Jag är mycket nöjd med det arbete som Valentino lagt ned för att sälja min bostad. Hans engagemang, positivitet och tydliga kommunikation har varit extraordinär. Kan starkt rekommendera att anlita Valentino som mäklare!"
säljare på Sköldgatan 3A

01 apr 2020

"Mycket trevlig man"
säljare på Vimmerbyvägen 7

17 jan 2020

"Valentino är en riktig klippa! Han har levererat till oss från första mötet till sista. Då detta var första gången vi sålde lägenhet var vi nervösa för hur det skulle gå men Valentino hade bra energi, kommunicerade tydligt med oss och gav oss de råd som vi behövde genom hela försäljningen. Han hade god kunskap om Rosengård och föreningen och lyckades sälja vår lägenhet för över vårt bestämda pris, till trevliga köpare. Vi kunde inte vara mer nöjda och rekommenderar Valentino till alla som går i säljtankar!"
säljare på Thomsons väg 10

02 dec 2019

"Valentino gjorde ett mycket bra första intryck. Han var tydlig i sin komunikation med oss från första början och vi är fantastikt nöjda med hans och Skandiamäklarnas tillvägagångssätt. "
säljare på Stadiongatan 51B

19 sep 2019

"Valentino Dordevic har ett vinnande sätt med hög social och professionell kompetens. Han är lätt att samarbeta med och ger god handledning. Håller fortlöpande alla parter informerade om vad som sker är lätt att nå och ger snabb återkoppling. Hans målmedvetna och engagerade arbete ledde fram till en snabb och bra lösning med ett slutpris som översteg utropspriset. Valentino har kort sagt precis vad man kan önska sig av en mäklare och rekommenderas varmt."
säljare på Balladgatan 33

08 aug 2019

"Valentino är en fantastisk mäklare med ett enormt driv, engagemang och motivation i processen att sälja lägenheten för oss. Han är glad och positiv, har hela tiden varit anträffbar och upplyst oss nästan dagligen om något hänt om köpare m m. Har vi haft frågor som han inte kan svara på, tar han reda på det snabbt och återkopplar till oss. Vi är supernöjda med honom som mäklare som vi gärna anlitar fler gånger. Önskar honom all lycka i framtiden. Med vänlig hälsning, Caroline och Hans-Åke Richt, Ingela och Per-Åke Jönsson."
säljare på Thomsons väg 16

04 aug 2019

"Vi kan verkligen rekommendera Valentino som genom sin professionalitet och sitt lugn fick oss att känna oss trygga genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Brogatan 11A

30 jul 2019

"Valentino är mycket proffsig i sin yrke. Tog väl hand min Mamma genom att underlätta processen för henne.
Tycker generellt att arvoden är för höga i denna bransch där Valentino följer god mäklar sed . "
säljare på Norra Skolgatan 1

30 jul 2019

"Engagerad, trevlig, hjälpsam, kunnig. Skötte allt på ett väldigt bra sätt. "
säljare på Disponentgatan 5

23 jun 2019

"Professionellt genomförd försäljning. Driven och lyhörd och sätter säljaren i centrum under hela processen."
säljare på Saarisvägen 1A

24 maj 2019

"Är mer än nöjd med Valentino Dordevic som mäklare! Han hade ett professionellt tillvägagångssätt från start, var lyhörd, tillgänglig, engagerad, hjälpsam och höll mig uppdaterad under hela processen.
Försäljningen gick oväntat smidigt och jag fick bättre betalt än jag vågat hoppats på.
Han har absolut mött mina förväntningar och jag kan varmt rekommenderar Valentino som mäklare till alla som går i säljtankar!"
säljare på Kollegiegatan 7A

31 mar 2019

"Bra och öppen person med vänlig attityd och som skötte allt proffsigt."
säljare på Korsörvägen 22A

27 feb 2019

"Lätt och smidig att ha att göra med och med nära samarbete med erfaren kollega"
säljare på Holmbogatan 2B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13
Villa
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
40 990 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
29 av 33 säljare
Valentino satte rätt förväntningar på slutpriset
30 av 33 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
32 av 33 säljare
Valentino var tydlig och höll mig uppdaterad
32 av 33 säljare

Valentino på kartan.

42 tidigare annonser
1 bostäder till salu
33 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

1 350 000 kr
2 rum, 53 m²
25 471 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 820 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Lorensborg
3 rum, 86 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Blekingsborg
1 rum, 24 m²
Utropspris: 750 000 kr
3 650 000 kr
Lägenhet Ön
+ 155 000 kr
3 rum, 92 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Valentino är en ytterst kompetent mäklare. Han står vid sitt ord och gör sitt ytterst för en lyckad försäljning för bägge parter. Han har en förmåga att vara både strategisk, snabbfotad, inlyssnande och tydlig. Han är både personlig och professionell på ett balanserat och bra sätt. Han kombinerar en stark vinnarinstinkt med ett brett charmigt leende på ett väldigt trevligt sätt och gör sitt yttersta 24/7 för att leverera på bästa tänkbara sätt! "
3 775 000 kr
Radhus Almvik
+ 80 000 kr
5 rum, 107 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
1 700 000 kr
Lägenhet Blekingsborg
+ 250 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 1 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag vill gratulera Skandiamäklarna för att ha en tillgång som Valentino! Jag kommer att rekommendera specifikt Valentino till alla jag känner som behöver sälja sin bostad!
"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.