Simon Johansson

Profilbild för Simon Johansson
Simon Johansson
4.8 / 5
(108 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
36 st
13 st
98 080 000 kr

Bakgrund

Simon Johansson jobbar på Lundin Fastighetsbyrå och är registrerad mäklare sedan 2016-06-14. Simon har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Simon har haft 31 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 107 335 000 kr.

Presentation

Med stor passion och glädje brinner jag för att överträffa mina kunders förväntningar. Som person är jag otroligt tävlingsinriktad och drivs ständigt av höga resultat och målsättningar. Med ett starkt varumärke i ryggen och flera års erfarenhet av Göteborgsmarknaden finns alla förutsättningar till högsta möjliga resultat.

Välkommen att kontakta mig om ni funderar på att sälja eller köpa ny bostad!

Fastighetsmäklare och partner på Lundin Fastighetsbyrå.

Mäklarbyrå


Säljare om Simon.

22 sep 2020

"Proffsig mäklare. Fotona (som ej behövdes) var inte helt tilltalande. Saknades både detaljer o utsikt från balkonger. Viktigt med närmiljön."
säljare på Myggan Ericsons gata 4

22 sep 2020

"Simon har och hade mitt fulla förtroende i hans bedömningar, förslag och tillvägagångssätt. Något jag värdesätter enormt högt då jag inte varit i den här situationen tidigare (skulle värdesätta det lika högt även om jag köpt och sålt bostäder tidigare). Jag har mycket höga krav på att affärer av detta slag sker med hög profession, tillgänglighet, kunna prata samma språk med samma agenda, samt fingertoppskänsla. De förväntningarna infriades med bravur. Simon förstod direkt vad jag önskade och vad jag ville. Simon har dessutom god kännedom om hela Storgöteborg vilket såklart underlättar avsevärt när terrängen och marknaden ska sonderas. Som mäklarfirma har Lundin också en bra bredd på utbud av olika bostäder vilket gör dem, enligt mig, väldigt all around, utan att tumma på precisionen för varje enskilt objekt. Att vi dessutom alltid hade väldigt roligt är ett jätte plus. Affären, den gick med buller och bång. Det gör sig inte självt, det var på grund av Simons känsla av såväl yrket, som tajming och affärsmannaskap. "
säljare på Surbrunnsgatan 10

29 jun 2020

"Vilken kämpe! Så driven och målmedveten även i dessa tuffa och annorlunda tider. Mitt i coronapandemins utbrott behöll han lugnet och levererade över våra förväntningar. Alltid trevlig och lyhörd med stort tålamod. Vi är så imponerad och tacksamma. En mäklare att lita på som vi varmt rekommenderar och mer än gärna anlitar igen!"
säljare på Sofiagatan 46B

29 jun 2020

"Valde Simon som mäklare när en lägenhet i vår BRF omvandlades till en bostadsrätt och skulle säljas, affären gick som jag förväntade mig ,smidigt och bra ,fint bemötande ,lätt att få kontakt med och ett bra avslut ,skulle lätt välja Lundin igen ,varma rekommendationer från mej"
säljare på Friggagatan 13C

29 jun 2020

"Han är mycket charmig och socialt och duktigt "
säljare på Myggan Ericsons gata 6

28 maj 2020

"Simon var engagerad, stabil och pålitlig, alltid med ett professionellt och vänligt bemötande. Han hade realistisk och god koll på marknaden dess spekulanter. Han kunde leverera med ett högt tempo, vilket vi hade behov av. Vi rekommenderar honom varmt."
säljare på Lilla Kärralundsgatan 15B

27 maj 2020

"Genom en god dialog under hela säljprocessen så kände jag mig lugn och trygg med Simon som mäklare. I ett tidigt skede presenterade han en strategi för hur försäljningen skulle gå till vilket gav tydlighet och även ett mycket gott resultat!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 40

27 maj 2020

"Kan verkligen rekommendera Simon! Han är trevlig, lyhörd och kan området väl."
säljare på Pilfinksgatan 5

25 mar 2020

"Simon var mycket engagerad och duktig i försäljningen av vår bostad. Han återkom löpande med information och var alltid tillgänglig. Han tog själv initiativ att privatvisa bostaden för spekulanter, vilket vi uppskattade väldigt mycket. Han gav goda råd och tips inför försäljningen och uppenbarligen var köparna väldigt nöjda.
Simon är väldigt professionell och ändå väldigt jordnära och lätt att kommunicera med.
Rekommenderar starkt! "
säljare på Norra Gubberogatan 9

17 feb 2020

"Det var min första försäljning av en bostadsrätt. Simon var väldigt information och engagerad samt guidade mig igenom alla stegen genom försäljningen. Han valde en otroligt duktig fotograf och annonsen blev fantastisk. Helhetsintrycket på Simon som mäklare är att han är väldigt kunnig och trevlig! "
säljare på Toleredsgatan 26A

31 jan 2020

"Oerhört proffsigt bemötande, väldigt lätt att ha och göra med.
Kunde svara på alla frågor man kan tänkas ha. Väldigt informativ hörde av sig kontinuerligt.
I övrigt en trevlig kille kändes tryggt att ha och göra med!
"
säljare på Norra Liden 6

28 jan 2020

"Vi valde Simon efter att ha varit i kontakt med tre av de stora mäklarfirmorna i Göteborg. Anledningen var delvis att han gav ett trevligt och ödmjukt intryck, men framför allt för att han hade bra förklaringar till varför han skulle kunna sälja just vår lägenhet till ett bra pris, baserat på lägenheten i sig och inte bara statistik och kundregister. Detta visade sig vara helt rätt val då vi fick betydligt bättre betalt än vad de andra mäklarna sa överhuvudtaget var möjligt. Om du vill välja en mäklare som tar sig tid och ger ditt objekt ordentligt med fokus så kan jag varmt rekommendera Simon. "
säljare på Alströmergatan 3A

18 nov 2019

"Vi blev med en gàng omhände tagna av Simon Johansson dà vi var i Göteborg efter pappas bort gàng och skulle börja sälja lägenheten ! ( Min svàger bor i Idre och jag bor i Schweiz ).Det gick smidigt till med kontraktet mellan Lundin och oss.Fick hela tiden information av Simon vad som hände i GBG.Jag tyckte att Simon la ner mycket tid med vàran lägenhet visningar mm.Vàrat fall kan ha varit lite jobbigt i och med att vi ej fanns pà plats !!
Skulle rekomendera Simon till andra kunder !! Absolut !! Tack för allt !!!!! för all hjälp !!!!
Mvh Tore och Gabriella "
säljare på Tomtegatan 3

18 nov 2019

"Väldigt engagerad och personlig vilket gjorde att man kände sig trygg under hela försäljningen. Rekommenderas starkt! "
säljare på Wingårdsgatan 9A

18 nov 2019

"Simon var en drömmäklare för oss som uppdragsgivare. Han var proffsig, lyhörd, orädd och hade bra hand om helheten. Vi är så nöjda med Simon och affären som han drog i hamn. "
säljare på Myggan Ericsons gata 6

18 sep 2019

"Okej insats för att sälja på förhandsvisning. Fick dock ingen klar bild över vad mäklaren hade som slutpris. Kunde därmed inte göra ett korrekt beslut på vilken arvodesmodell som skulle användas. "
säljare på Adler Salvius gata 11

18 sep 2019

"Vår försäljning gick snabbt och smidigt tack vare Simons engagemang.
Simon är lätt att samarbeta med. Han är kunnig, trevlig och svarar snabbt på mail och telefonsamtal. VI är mycket nöjda med Simon's arbete och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Friggagatan 3A

17 sep 2019

"Simon har varit trevlig och lätt att samarbeta med. Hans tillgänglighet har varit i särklass, han har alltid snabbt besvarat mina samtal. Genom Simons stora engagemang såldes lägenheten på kort tid och på ett bra sätt för båda parter. Den proffsiga organsationen på mäklarbyrån och i Simons kontaktnät har också bidragit till att säljprocessen gått fort och effektivt. Jag är mycket nöjd med Simons insats och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Karin Boyes gata 11

08 aug 2019

"Superbra! Högt engagemang och bra driv. Härlig och enkel att jobba med. Enda jag har att kritisera är att han får gärna ringa på lovad tid och att höra av sig att han inte skulle vara med fotograferingen. "
säljare på Brunkebergsgatan 3D

27 jul 2019

"Det vi uppskattade mest med samarbetet med Simon var att, han hjälpte oss väldigt mycket innan vi hade ens skrivit kontrakt med honom! Han svarade på frågor och gjorde sig tillgängligt och la ner mycket tid på att hjälpa oss även med köpande av ett bostad vilket vi gjorde innan vi skrev förmedlingsavtal med honom och sälja våran lägenhet. Vi tyckte vi kunde lita på honom och vi hade inte tänkt fel. Han är kunnig, trevlig och pålitlig! "
säljare på Glöstorps Röseväg 13

20 jul 2019

"Simon sålde vår bostadsrätt under semesterperioden med engagemang och entusiasm.
Från start upplevde vi Simon som en professionell, jordnära och driven person, med omfattande kunskap om just vårt område och dess marknad. Rekommenderas varmt. "
säljare på Friggagatan 13C

17 jul 2019

"Min man och jag är 100% nöjda , vi kommer definitivt ringa Simon nästa gång vi ska sälja.
// Eva & Jörgen Kollin "
säljare på Vädursgatan 1

11 jun 2019

"Simon gav oss förtroendet till uppdraget! Uppdaterade oss och gav oss feedback och lyckades med en bra affär! Duktig och driven mäklare! Rekommenderas starkt!"
säljare på Nedre Östergårdsvägen 6

27 maj 2019

"Simon är lyhörd och proffsig i sitt bemötande. Rekommenderar Simon starkt."
säljare på Jättegrytsgatan 3A

16 maj 2019

"Har erfarenheten och kunskapen för att hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär! Rekommenderar strakt!"
säljare på Norra Gubberogatan 11

03 apr 2019

"Simons trevliga & lugna sätt som säljare gör att man får förtroende och trygghet genom hela processen,svarar alltid snabbt och löser allt som kan uppstå i en affär. Vi vill varmt rekommendera Simon och önskar honom en fantastisk framtid.
Urban & Katarina "
säljare på Parkgatan 8A

07 dec 2018

"Simon var saklig, punktlig, snabb och bra kommunikationskänsla. Starkt rekommenderat!!"
säljare på Framnäsgatan 10

26 nov 2018

"Rekommenderar gärna denna grymma mäklare "
säljare på Mölndalsvägen 37

21 nov 2018

"Simon var mycket bra och service inriktad. Alltid trevlig och gav mycket positiv energi. Stöttade bra både vid försäljning och köp av ny bostad. Snabb på att återkomma när man hade frågor. Rekommenderar verkligen Simon! "
säljare på Fredriksdalsgatan 8B

18 nov 2018

"Han var mycket lätt att kommunicera med, lugn personlighet men ändå mycket effektiv. Fick till en mycket bra, säljande annons med hjälp av ett styling företag som han rekommenderade. Försäljningen gick mycket fort, från annons, visning och till skrivet överlåtelseavtal på mindre än 2 veckor. "
säljare på Stora Nygatan 7B

15 nov 2018

"Proffsigt bemötande med ödmjukhet mot alla parter i denna affär och kommande. Tack Simon "
säljare på Parkgatan 8

21 okt 2018

"Mycket god kunskap om marknaden och området, man känner sig omhändertagen och i trygga händer. Bra på att uppdatera i allt väsentligt innan försäljningen, mycket flexibel. "
säljare på Nilssonsberg 13

20 okt 2018

"Mer driven säljare får man leta efter de kan jag lova...
Bra på att uppdatera om läget dvs en relationsskapare med bra social kompetens! Rätt val för dig som värdesätter resultat.."
säljare på Örnehufvudsgatan 17

20 sep 2018

"Engagerad och tog sig tid för många extravisningar för de som inte kunde komma på angiven tid för allmän visning. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Storgatan 7

23 aug 2018

"Lättillgänglig vilket är viktigt för mig i sådana här avseenden. Nöjd med slutresultatet ."
säljare på Friggagatan 7A

13 aug 2018

"Simon är en fantastsikt engagerad mäklare som hela tiden uppdaterade mig om hur processen gick. Kom väl förberedd i god tid till visningarna och hans tydlighet gjorde mig lugn och nöjd genom hela processen. Kan varmt rekommendera Simon som mäklare!"
säljare på Örnehufvudsgatan 3

07 jun 2018

"Vi kan verkligen rekommendera Simon. Han var professionell och uppdaterade oss genom hela processen. När vi la ut lägenheten en andra gång var det inga problem att ta nya bilder och göra nya prospekt."
säljare på Mölndalsvägen 39

28 maj 2018

"Kan verkligen rekommendera honom. Trevlig, kunnig och lätt att få tag på. "
säljare på Doktor Forselius gata 8

24 maj 2018

"Jag har upplevt Simon en väldig trevligt och vänligt person, engagerad och kunnig. Det verkar att han brinner för det han gör. Han satsar hundra procent för det och lite till. Jag kommer gärna att rekommendera honom till mina vänner och släktingar. Har redan rekommenderat honom till två av mina grannar i fall de går och tänker att sälja sin lägenhet. "
säljare på Odinsplatsen 3A

09 maj 2018

"Simon Johansson är en trevlig och mycket kompetent mäklare med gott omdöme och som gav oss korrekta råd och förslag under den lyckade försäljningsprocessen. Vi rekommenderar honom varmt och skulle anlita honom igen om vi behöver."
säljare på Mölndalsvägen 39

20 apr 2018

" Med bakgrund mot ett professionellt förhållningssätt, engagemang och med mycket god kommunikation och lyhördhet genom hela försäljningsprocessen, vill jag varmt rekommendera Simon. "
säljare på Sixten Camps gata 14

06 apr 2018

"Vi är väldigt nöjda med Simons arbete! "
säljare på Stampgatan 56B

03 apr 2018

"Mäklarens insats överträffade våra mycket högt ställda förväntningar. Vi rekommenderar honom starkt."
säljare på Färgaregatan 5

06 mar 2018

"Simon gjorde ett gott jobb med lgh i en svår marknad. Jag kan varmt rekommendera honom. Lätt att jobba med. "
säljare på Brynolfsgatan 1A

05 mar 2018

"Simon är en proffesionell mäklare i alla avseende som vi varmt rekommenderar.
"
säljare på Carlandersplatsen 6

26 feb 2018

"Lyhörd och engagerad,samt målinriktad.lätt att få förtroende för. Snabb administration av alla dokument som skall upprättas samt annonsering, fotografering,och visning, håller säljaren uppdaterad om alla händelser under hela försäljningsprocessen.Svarar på frågor och är hjälpsam under hela säljuppdraget Bra försäljningsmaterial,texter och bilder. "
säljare på Gyllenkrooksgatan 13

17 feb 2018

"Kan varmt rekommendera Simon då han allt igenom är en proffesionell och engagerad mäklare som inte ger upp förrän han når målet."
säljare på Örnehufvudsgatan 1

09 feb 2018

"Simon är väldigt bra att ha å göra med, han är engagerad och man märker att han bryr sig om både Säljare och Köpare."
säljare på Örnehufvudsgatan 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
107 335 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
102 av 108 säljare
Simon satte rätt förväntningar på slutpriset
95 av 108 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
103 av 108 säljare
Simon var tydlig och höll mig uppdaterad
107 av 108 säljare

Simon på kartan.

162 tidigare annonser
6 bostäder till salu
107 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

2 350 000 kr
2 rum, 48 m²
48 958 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 378 kr/mån
3 900 000 kr
3 rum, 71 m²
54 929 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 701 kr/mån
2 890 000 kr
2 rum, 55 m²
52 545 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 875 kr/mån
1 980 000 kr
1 rum, 39 m²
50 769 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 646 kr/mån
5 350 000 kr
3 rum, 82,5 m²
65 243 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 085 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 600 000 kr
Lägenhet Örgryte
+ 750 000 kr
4 rum, 105 m²
Utropspris: 5 850 000 kr
6 215 000 kr
Lägenhet Örgryte Torp
+ 565 000 kr
3 rum, 82,5 m²
Utropspris: 5 650 000 kr
4 200 000 kr
Lägenhet Prippska Tomten
+ 50 000 kr
3 rum, 87,4 m²
Utropspris: 4 150 000 kr
1 900 000 kr
Lägenhet Centrum
-50 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 1 950 000 kr
2 820 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 30 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 2 790 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.