Serhat Bag

Start  /  Sverige  /  Gävleborgs län  /  Gävle  /  Serhat Bag
Profilbild för Serhat Bag
Säljarfavorit
Serhat Bag
5.0 / 5
(190 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
69 st
44 st
141 385 000 kr

Bakgrund

Serhat Bag jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2020-06-04. Serhat har fått in 44 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2020. Serhat har enligt vår statistik haft 52 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 129 405 000 kr.

Presentation

Hej!

Mitt namn är Serhat och jag jobbar som fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Gävle. Jag har fått förtroendet att förmedla både bostadsrätter och villor i hela Gävle.
Med mig som mäklare kommer du vara trygg i vetskapen om att du får absolut bästa förutsättningarna för att nå högsta slutpris för din bostad. Min energi i kombination med Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings kompletta tjänst har lätt till att jag har haft många bra försäljningar med nöjda säljare och köpare. Med över 15 års erfarenhet inom service och säljbranschen vet jag att målmedvetenhet och engagemang är nyckeln till en framgångsrik försäljning. Med största noggrannhet lägger jag ner mycket tid på varje affär för att samtliga parter ska bli nöjda.

Går du i säljtankar eller bara är nyfiken på värdet av din bostad ?
Kontakta gärna mig för en kostnadsfri konsultation.

Meriter

- Flest rekommendationer, Gävleborgs län andra kvartalet 2023
- Flest rekommendationer, Gävle andra kvartalet 2023
- Flest rekommendationer, Gävleborgs län första kvartalet 2023
- Flest rekommendationer, Gävle första kvartalet 2023
- Flest rekommendationer, Gävleborgs län helår 2022
- Flest rekommendationer, Gävle helår 2022
- Flest rekommendationer, Gävleborgs län fjärde kvartalet 2022
- Flest rekommendationer, Gävle fjärde kvartalet 2022
- Flest rekommendationer, Gävleborgs län tredje kvartalet 2022
- Flest rekommendationer, Gävle tredje kvartalet 2022
- Flest rekommendationer, Gävleborgs län andra kvartalet 2022
- Flest rekommendationer, Gävle andra kvartalet 2022
- Flest rekommendationer, Gävleborgs län första kvartalet 2022
- Flest rekommendationer, Gävle första kvartalet 2022
- Flest rekommendationer, Gävleborgs län tredje kvartalet 2021
- Flest försäljningar, Gävleborgs län tredje kvartalet 2021
- Högst försäljningsvärde, Gävleborgs län tredje kvartalet 2021
- Flest rekommendationer, Gävle tredje kvartalet 2021
- Flest försäljningar, Gävle tredje kvartalet 2021
- Högst försäljningsvärde, Gävle tredje kvartalet 2021

Säljare om Serhat.

29 sep 2023

"Jättebra engagemang och trevligt bemötande . Kan verkligen rekommendera Serhat !
"
säljare på Tallåsvägen 6

15 sep 2023

"Supernöjd!"
säljare på Västra vägen 30B

15 sep 2023

"Jag är mer än nöjd med valet av mäklare. Serhat är otroligt genuin, påläst, serviceminded och driven. Han såg till att processen gick så smidigt och bra samt säkerställde så att man var nöjd hela tiden. Serhat överträffade mina förväntningar helt och hållet. Fantastisk bra kille som rekommendera ..."
"Jag är mer än nöjd med valet av mäklare. Serhat är otroligt genuin, påläst, serviceminded och driven. Han såg till att processen gick så smidigt och bra samt säkerställde så att man var nöjd hela tiden. Serhat överträffade mina förväntningar helt och hållet. Fantastisk bra kille som rekommendera starkt!"
Läs mer
säljare på Valbogatan 18B

10 sep 2023

"Rekommenderar verkligen Serhat Bag !"
säljare på Månskensgatan 8A

09 sep 2023

"Serhat var lätt att ha att göra med och anträffbar dag som kväll fast han nyligen blivit pappa. Han har varit fantastiskt genom hela affären. Jag rekommenderar honom varmt."
säljare på Brunnsgatan 63A

08 sep 2023

"Vänlig sammanbetsvillig duktig positiv glad prick"
säljare på Övre Tångbergsvägen 3

05 sep 2023

"Serhat är positiv och proffsig och har en mycket hög tillgänglighet. Han var suverän på att kommunicera och hålla oss informerade.
Detta har gjort att vi varit trygga genom hela resan. Serhat är lätt att tycka om och vi kan varmt rekommendera honom."
säljare på Ståhls väg 39

01 sep 2023

"Vi kan bara ge Serhat de allra bästa omdömen, och säger Grattis till framtida säljare som anlitar honom."
säljare på Bäverstigen 11

29 aug 2023

"Rak och ärlig, det gillar jag!"
säljare på Stenbärsvägen 11

27 aug 2023

"Serhat var väldigt aktiv, engagerad och driven i processen. Han var alltid tillgänglig och höll oss uppdaterade. Vi kan varmt rekommendera Serhat Bag som mäklare! "
säljare på Staketgatan 3

20 aug 2023

"Vi uppfattar mäklaren som proffsig, social och kunnig och engagerad. Hans sätt att pedagogiskt förklarade hur all skulle gå till ingav förtroende . Han föreslog strategi som för oss kändes rätt då vi önskade en snabb affär vilket det också blev trots en skakig marknad . Vi vill varmt rekommender..."
"Vi uppfattar mäklaren som proffsig, social och kunnig och engagerad. Hans sätt att pedagogiskt förklarade hur all skulle gå till ingav förtroende . Han föreslog strategi som för oss kändes rätt då vi önskade en snabb affär vilket det också blev trots en skakig marknad . Vi vill varmt rekommendera Serhat till andra säljare.
Björn och Jessica Augustsson"
Läs mer
säljare på Engelbrektsgatan 5A

12 aug 2023

"Serhat har varit helt fantastisk genom hela försäljningen, otroligt lätt att få tag på och uppdaterade regelbundet hur statusen för försäljningen var. Efter avslutad försäljning har han även följt upp och kollat om jag har några funderingar och om allt känns bra. Jag kommer att rekommendera Serha..."
"Serhat har varit helt fantastisk genom hela försäljningen, otroligt lätt att få tag på och uppdaterade regelbundet hur statusen för försäljningen var. Efter avslutad försäljning har han även följt upp och kollat om jag har några funderingar och om allt känns bra. Jag kommer att rekommendera Serhat till alla jag känner."
Läs mer
säljare på Hantverkargatan 6A

11 aug 2023

"Snabb och smidig försäljning. Rekommenderar absolut Serhat! "
säljare på Sörbygatan 76

26 jul 2023

"Jag var supernöjd med Serhat.
Med tanke på tiderna vi lever i och att Hemnetsnnonsen (premium) inte genererade någonting så lyckades Serhat ändå sy ihop några visningar från sitt egna arsenal. Tack vare honom så fick jag utgångspris + lite till trots att vi lever i köparens värld idag. 10/10. "
"Jag var supernöjd med Serhat.
Med tanke på tiderna vi lever i och att Hemnetsnnonsen (premium) inte genererade någonting så lyckades Serhat ändå sy ihop några visningar från sitt egna arsenal. Tack vare honom så fick jag utgångspris + lite till trots att vi lever i köparens värld idag. 10/10. "
Läs mer
säljare på Sofiaplan 24

18 jul 2023

"Försäljningen av vår lägenhet hanterades av Serhat Bag och hans adept Quang Nguyen. Båda visade stor empati och förståelse för vår situation och gav intryck av hög kompetens och erfarenhet i kombination med entusiasm och driv i marknadsföring och i genomföring av uppdraget. Vi imponerades av den ..."
"Försäljningen av vår lägenhet hanterades av Serhat Bag och hans adept Quang Nguyen. Båda visade stor empati och förståelse för vår situation och gav intryck av hög kompetens och erfarenhet i kombination med entusiasm och driv i marknadsföring och i genomföring av uppdraget. Vi imponerades av den unge Quangs noggrannhet och förmåga att behålla ett helhetsperspektiv i arbetet. "
Läs mer
säljare på Byggmästargatan 18B

10 jul 2023

"Min upplevelse av Serhat som mäklare är att han är väldigt engagerad och driven person som är aktiv i sin försäljning och gör sitt absolut yttersta för att sälja ditt objekt. Han är professionell, in lyssnande och respektfull. Rekommenderar honom varmt som mäklare. "
"Min upplevelse av Serhat som mäklare är att han är väldigt engagerad och driven person som är aktiv i sin försäljning och gör sitt absolut yttersta för att sälja ditt objekt. Han är professionell, in lyssnande och respektfull. Rekommenderar honom varmt som mäklare. "
Läs mer
säljare på Kaplansgatan 19A

09 jul 2023

"Är supernöjd med hela processen, Serhat är väldigt driven och uppdaterade oss väldigt ofta vilket tidigare mäklare jag haft inte gjort. Det kändes tryggt då man kände att han gjorde sitt absolut bästa med försäljningen av bostaden. Han lag visningar på det bästa möjliga tider och anpassade sig ef..."
"Är supernöjd med hela processen, Serhat är väldigt driven och uppdaterade oss väldigt ofta vilket tidigare mäklare jag haft inte gjort. Det kändes tryggt då man kände att han gjorde sitt absolut bästa med försäljningen av bostaden. Han lag visningar på det bästa möjliga tider och anpassade sig efter behoven.
Kommer att välja Serhat som mäklare i alla bostadsförsäljningar framöver.
"
Läs mer
säljare på Staketgatan 3

23 jun 2023

"Engagerad, tydlig och mån om att allt sker på korrekt sätt."
säljare på Utskärsvägen 72

07 jun 2023

"Helt klart bästa mäklaren i stan, rakt genom. Trevlig, noga, kommunikativ, duktig. Mycket imponerad"
säljare på Övre Åkargatan 52

03 jun 2023

"Serhat är en fantastisk mäklare. Håller en god dialog genom hela processen så att man känner sig trygg. Väldigt kunnig och trots motgångar i dagens ekonomiska läge så skapar han ändå förutsättningar för en lyckad affär."
säljare på Södra Rådmansgatan 13

01 jun 2023

"Serhat har varit en stor trygghet i hela processen kring försäljningen av vår lägenhet men även en stor stöttning i köpet av vår nya bostad. Serhat har alltid varit tillgänglig för våra frågor och funderingar och vi har känt att han är proffs på det han gör.
"
"Serhat har varit en stor trygghet i hela processen kring försäljningen av vår lägenhet men även en stor stöttning i köpet av vår nya bostad. Serhat har alltid varit tillgänglig för våra frågor och funderingar och vi har känt att han är proffs på det han gör.
"
Läs mer
säljare på Byggmästargatan 6B

24 maj 2023

"Första intrycket bra, kändes tryggt.
Och bra omhändertagande, med ett personligt
engagemang.
Vi rekommderar gärna honom till kommande
Försäljningar."
säljare på Skomakargatan 22A

14 maj 2023

"Det har varit otroligt tryggt att haft Serhat vid vår sida genom hela processen. Han är väldigt kompetent och trevlig. Vi uppskattar också att han varit så tillgänglig och svarat på våra frågor vi haft. Vi kan absolut rekommendera Serhat! "
säljare på Kålhagsgatan 4B

10 maj 2023

"Serhat är en fantastisk mäklare med mycket kunskap och ett stort driv! Han höll en motiverad och trygg under hela säljprocessen och gjorde allt för att få till en lyckad affär. Serhat är förtroendeingivande och lätt att tycka om då han är väldigt genuin och inlyssnande. Jag fick svar på alla mina..."
"Serhat är en fantastisk mäklare med mycket kunskap och ett stort driv! Han höll en motiverad och trygg under hela säljprocessen och gjorde allt för att få till en lyckad affär. Serhat är förtroendeingivande och lätt att tycka om då han är väldigt genuin och inlyssnande. Jag fick svar på alla mina frågor som säljare och han såg alltid till att hålla mig uppdaterad . En fantastisk mäklare som jag ger mina allra bästa rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Drejargatan 4

09 maj 2023

"Serhat var grym under vår försäljning. Driven, tillgänglig och trevlig. Vi är riktigt nöjda!"
säljare på Sekatörsslingan 66

08 maj 2023

"Serhat var väldigt lyhörd och inlyssnande när det kom till vad jag var ute efter med min försäljning, men även ärlig i sitt sätt att kommunicera, förmedla och hantera förväntningar.
Jag kände mig väldigt trygg med Serhat som min mäklare och skulle varmt rekommendera honom vidare."
"Serhat var väldigt lyhörd och inlyssnande när det kom till vad jag var ute efter med min försäljning, men även ärlig i sitt sätt att kommunicera, förmedla och hantera förväntningar.
Jag kände mig väldigt trygg med Serhat som min mäklare och skulle varmt rekommendera honom vidare."
Läs mer
säljare på Norra Skeppargatan 23B

22 apr 2023

"Blev över förväntan i slutändan"
säljare på Hillmanskroken 9A

21 apr 2023

"Från börja till slut har Serhat skött sig exemplariskt! Han har uppdaterat mig när det har behövts, alltid varit tillgänglig och funnits som ett bollplank i min nästa bostadsaffär. Kommer definitivt anlita honom igen när det ska säljas en bostad. "
säljare på Femte Tvärgatan 20

13 apr 2023

"Serhat höll mig uppdaterad under hela processen och såg till att jag fick information så det kändes som jag fick riktigt vara med och förstå situationen hela tiden.
Vid avbrott för mäklaren fick jag en inhoppare som var nästan lika bra, allt flöt på och det kändes proffsigt. "
"Serhat höll mig uppdaterad under hela processen och såg till att jag fick information så det kändes som jag fick riktigt vara med och förstå situationen hela tiden.
Vid avbrott för mäklaren fick jag en inhoppare som var nästan lika bra, allt flöt på och det kändes proffsigt. "
Läs mer
säljare på Valbogatan 31C

07 apr 2023

"Super duktig engagerad ödmjuk mäklaren! Kunde inte bli nöjdare :)"
säljare på Andra Tvärgatan 25B

31 mar 2023

"De var två mäklare som delade på uppdraget, förutom Serhat även Pernilla Berglund. Båda var mycket professionella och trevliga och lätta att prata med. De verkade verkligen göra sitt bästa för att försäljningen skulle gå så smidigt och bra som möjligt. Jag är supernöjd. "
"De var två mäklare som delade på uppdraget, förutom Serhat även Pernilla Berglund. Båda var mycket professionella och trevliga och lätta att prata med. De verkade verkligen göra sitt bästa för att försäljningen skulle gå så smidigt och bra som möjligt. Jag är supernöjd. "
Läs mer
säljare på Åbyvägen 52

11 mar 2023

"Mycket nöjd med Serhat Bag"
säljare på Södra Stapeltorgsgatan 20B

11 mar 2023

"Fastighetsmäklaren Serhat Bag får högsta betyg av mig"
säljare på Engelbrektsgatan 8D

10 mar 2023

"Mycket bra och engagerad mäklare. Lyckades sälja snabbt och till önskat pris trotts en svår marknad. Har inget negativt att säga och kommer helt klart rekommendera Serhat vidare. "
säljare på Femte Tvärgatan 19C

05 mar 2023

"Finns egentligen inte nog med superlativ för att beskriva Serhat och hans arbete men vi kan testa: engagerad, flexibel, pålitlig, snabbtänkt, genuin, ambitiös, kompetent, sympatisk, osv. Serhat hjälpte oss att göra en fantastik affär då vi både köpte och sålde genom honom. Trots den ganska svåra ..."
"Finns egentligen inte nog med superlativ för att beskriva Serhat och hans arbete men vi kan testa: engagerad, flexibel, pålitlig, snabbtänkt, genuin, ambitiös, kompetent, sympatisk, osv. Serhat hjälpte oss att göra en fantastik affär då vi både köpte och sålde genom honom. Trots den ganska svåra marknaden just nu, hittade han tidigt en perfekt köpare genom sitt stora kontaktnät så vi behövde inte ens gå ut på öppna marknaden - vilket sparade oss massor av tid och stress. Min fru har bjudit in honom på vår inflyttningsfest, så det talar för sig själv. Vi rekommenderar Serhat starkt!"
Läs mer
säljare på Redargatan 1

26 feb 2023

"Serhat var tydlig och bra i kommunikationen och även mycket lyhörd.
Det kändes väldigt bra och tryggt genom hela bostadsförsäljningen som dessutom blev såld efter bara en kort tid.
Vill ni ha en mäklare som verkligen engagerar sig så rekommenderar jag Serhat!"
"Serhat var tydlig och bra i kommunikationen och även mycket lyhörd.
Det kändes väldigt bra och tryggt genom hela bostadsförsäljningen som dessutom blev såld efter bara en kort tid.
Vill ni ha en mäklare som verkligen engagerar sig så rekommenderar jag Serhat!"
Läs mer
säljare på Ulvsmygen 25

23 feb 2023

"Otroligt engagerad, kunnig och trevlig! Vi hade inte kunnat hitta en bättre mäklare!"
säljare på Tallåsvägen 5A

07 feb 2023

"Serhat var lyhörd, lugn och superbra att bolla tankar med under hela processen. Han kom med bra tips för att vi skulle kunna nå ett så bra slutpris som möjligt. Allt var supersmidigt och kunde varit bättre. Rekommenderas starkt! "
säljare på Södra Kungsgatan 55B

05 feb 2023

"Jättesmidig och bra försäljning av min lägenhet. Upplevde Serhat som kunnig,trevlig och ärlig.
Om vi ska sälja vår stuga i framtiden kommer vi kontakta Serhat igen."
säljare på Södra Stapeltorgsgatan 20A

28 jan 2023

"Väldigt nöjda, kan verkligen rekommendera Serhat, trygg o tillförlitlig under hela processen"
säljare på Valbovägen 235

26 jan 2023

"Kan varmt rekommendera Serhat Bag . Väldigt professionell, kunnig, lyhörd , vänlig tillmötesgående. Finns bara gott att säga och är så tacksam att jag blev rekommenderad Serhat som mäklare av en vän! "
säljare på Långbackavägen 102

21 jan 2023

"Kan verkligen rekommendera Serhat Bag. Han jobbar inte bara 8-17 utan kvällar och helger kunde vi höras. Han lyssnade på mig och jag på han. Så jag är jättenöjd med min försäljning. "
säljare på Norrbågen 43A

20 jan 2023

"Jag hittade Serhat på saiten Hittamäklare. Han var en av de mest rekommenderade mäklarna i Gävle. Redan vid första besöket upplevde vi honom som pålitlig, engagerad och kunnig i sitt jobb vilket visade sig stämma bra i praktiken.
Vi är helt nöjda med valet av honom som vår mäklare."
"Jag hittade Serhat på saiten Hittamäklare. Han var en av de mest rekommenderade mäklarna i Gävle. Redan vid första besöket upplevde vi honom som pålitlig, engagerad och kunnig i sitt jobb vilket visade sig stämma bra i praktiken.
Vi är helt nöjda med valet av honom som vår mäklare."
Läs mer
säljare på Allévägen 1B

20 jan 2023

"Serhat, Serhat, Serhat. Ett namn alla bör ha på sina papper anknutna till försäljning av sin bostad. Serhat är kunnig, öppen, ärlig och otroligt kompetent. Serhat är en målmedveten mäklare där allt handlar om att alla parter ska vara nöjda. Det är andra gången jag anlitar honom & det finns ingen ..."
"Serhat, Serhat, Serhat. Ett namn alla bör ha på sina papper anknutna till försäljning av sin bostad. Serhat är kunnig, öppen, ärlig och otroligt kompetent. Serhat är en målmedveten mäklare där allt handlar om att alla parter ska vara nöjda. Det är andra gången jag anlitar honom & det finns ingen konkurrens eller hur ens ett frågetecken om vilken mäklare man bör välja, Serhat Bag!"
Läs mer
säljare på Övre Arbetshusgatan 54B

20 dec 2022

"Rätt person på rätt plats, har fullt förtroende för honom!"
säljare på Konvaljestigen 5

09 nov 2022

"Serhat har varit min mäklare vid två försäljningar. Lika kompetent, engagerad och lättsam båda gångerna. Han är mån om att skapa en god relation vilket han verkligen lyckas med, och man känner sig som kund mycket väl omhändetagen!"
säljare på Fjärde Tvärgatan 48

08 nov 2022

"Grymt bra mäklare.tar ni någon annan så får ni skylla er själva."
säljare på Trumslagarvägen 6F

29 okt 2022

"Vi hade turen att få två mäklare till priset av en - Linn Moberg och Serhat Bag. Det var en riktig vinnarduo! Vi fick mycket bra hjälp och tips inför fotografering och visning och fortlöpande information om alla steg i försäljningsprocessen ända tills affären var i hamn. Vi kände fullt förtroende..."
"Vi hade turen att få två mäklare till priset av en - Linn Moberg och Serhat Bag. Det var en riktig vinnarduo! Vi fick mycket bra hjälp och tips inför fotografering och visning och fortlöpande information om alla steg i försäljningsprocessen ända tills affären var i hamn. Vi kände fullt förtroende för Linn och Serhat från första mötet och framåt. Deras professionella och varma bemötande gjorde oss trygga och förvissade om att de skulle göra allt de kunde för att affären skulle bli så lyckad och smidig som det bara gick. De infriade alla våra förväntningar, och lite till! Våra mäklare Linn och Serhat är mycket kunniga på sitt område men har också förståelse för de mjuka frågorna kring en så stor och livsavgörande affär som köp och sälj av bostad. Vi kände oss mycket väl bemötta både som blivande kund, som köpare och som säljare! "
Läs mer
säljare på Pliggvägen 2

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
36
Villa
14
Gård
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
44
Försäljningar
52
Försäljningsvärde
129 405 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
189 av 189 säljare
Serhat satte rätt förväntningar på slutpriset
168 av 189 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
188 av 190 säljare
Serhat var tydlig och höll mig uppdaterad
189 av 189 säljare

Serhat på kartan.

208 tidigare bostäder
37 bostäder till salu
190 rekommendationer

37 bostäder till salu.

Bostäder

1 550 000 kr
2 rum, 60 m²
25 833 kr/m²
Lägenhet, Gävle
3 894 kr/mån
1 350 000 kr
2 rum, 57,9 m²
23 684 kr/m²
Lägenhet, Gävle
3 366 kr/mån
2 850 000 kr
6 rum, 124 m²
22 983 kr/m²
Villa, Gävle
6 rum, 138 m²
Villa, Gävle
1 395 000 kr
1,5 rum, 39 m²
35 769 kr/m²
Lägenhet, Gävle
2 580 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 360 000 kr
Lägenhet Södertull
+ 65 000 kr
2 rum, 64,5 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
1 660 000 kr
Lägenhet Stigslund
-15 000 kr
3 rum, 76,1 m²
Utropspris: 1 675 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jättebra engagemang och trevligt bemötande . Kan verkligen rekommendera Serhat !
"
3 600 000 kr
Villa Sätra
+ 305 000 kr
5 rum, 138 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 215 000 kr
Lägenhet Söder
-335 000 kr
3 rum, 70,6 m²
Utropspris: 1 550 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Villa Vallbacken
1 rum, 28 m²
Utropspris: 2 395 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.