Roger Victor Steen

Profilbild för Roger Victor Steen
Roger Victor Steen
(0 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Roger Victor Steen är registrerad mäklare sedan 1990-01-10.

Presentation

Era önskemål och vår samlade erfarenhet och kompetens är utgångspunkten för en för dig framgångsrik försäljning. Detta tillsammans med en väl utarbetad marknadsstrategi. Vi börjar alltid med en kostnadsfri uppmätning och marknadsför sedan alla objekt i dags- och lokalpress, på Hemnet och vår egen hemsida. Våra annonser är väl formgivna och bilderna tas alltid av
proffsfotograf. Utöver annonseringen borgar vårt register för goda möjligheter att sälja bostaden snabbt och fördelaktigt för dig.

Vi har gedigen lokal förankring, bra nätverk och stor erfarenhet av försäljning i just ditt område. Vi erbjuder rådgivning kring er nya bostadsrätt för att ni ska få en så säker och trygg försäljning som möjligt. Vi har arbetat på Östermalm sedan 1995. Vi tror på det personliga mötet och hoppar gärna över tomma löften och lockpriser. Ord som förtroende, diskretion och engagemang sätter vi större värden i. Vi finns på Fredrikshovsgatan 5 på Östermalm.
Välkommen att kontakta oss för ett besök så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar och vad vi kan göra för att du ska få en lyckad affär.

Mäklarbyrå

Kontor

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Bli första säljare att lämna ett omdöme om Roger!

Roger på kartan.

18 tidigare bostäder

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Hägerstensåsen
2 rum, 50 m²
Utropspris: 2 675 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
3 rum, 77 m²
Utropspris: 7 995 000 kr
Slutpris saknas
Tomt/Mark Ingarö
Utropspris: 2 495 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Adamsberg
2 rum, 47 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
1 rum, 28 m²
Utropspris: 1 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.