Rebecca Enblom

Profilbild för Rebecca Enblom
Rebecca Enblom
4.9 / 5
(80 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
8 st
49 105 000 kr

Bakgrund

Rebecca Enblom jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2019-07-09. Rebecca har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Rebecca har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 59 545 000 kr.

Presentation

För mig som fastighetsmäklare är det allra viktigaste att du som säljare ska känna dig trygg med mig som ansvarig av din försäljning, detta från start till slut. Jag kommer att skräddarsy en plan efter din egen situation med bästa möjliga slutpris i fokus. Du ska kunna luta dig tillbaka och låta mig göra jobbet. Du ska ha höga krav på mig genom hela processen och det finns aldrig några dumma frågor.

Är lyhörd, engagerad och noggrann i varje affär. Inget får lämnas åt slumpen. Själv boende i området och alltid redo för att vara behjälplig. Sammanfattningsvis drivs jag av långsiktiga relationer, att få hjälpa till i din kanske största affär & att i slutändan bli rekommenderad vidare till säljarens men även köparens vänner och familj, vilket enligt mig är det finaste kvittot en mäklare kan få.

Utbildnining:
Kandidatexamen, Fastighetsmäklarprogrammet
Högskolan i Gävle

Säljare om Rebecca.

24 maj 2022

"Rebecca visade från första kontakt till genomförd försäljning att hon är både kunnig och engagerad. Hon är dessutom trevlig och lätt att samarbeta med och är mycket mån om att genomföra en lyckad försäljning."
säljare på Hasselstigen 8

19 maj 2022

"Rebecca var väldigt enkel och tydlig i sin kommunikation och sålde våran lägenhet med föreningsrekord. Det säger allt!"
säljare på Wiboms väg 6

14 apr 2022

"Snabb och smidig försäljning. Kompetent och serviceinriktad genom hela processen "
säljare på Centralvägen 15

22 mar 2022

"Jag vill börja med att säga wow! Jag har haft att göra med många mäklare genom livet men ingen har levt upp till Rebecca! Hennes driv och engagemang är inspirerande och hela försäljningen gick precis som hennes plan vid vårt första möte. Lägenheten såldes till rekordpris och jag kunde inte varit ..."
"Jag vill börja med att säga wow! Jag har haft att göra med många mäklare genom livet men ingen har levt upp till Rebecca! Hennes driv och engagemang är inspirerande och hela försäljningen gick precis som hennes plan vid vårt första möte. Lägenheten såldes till rekordpris och jag kunde inte varit mer nöjd. Jag kan definitivt rekommendera Rebecca och kommer att kontakta henne för nästa försäljning utan att blinka!"
Läs mer
säljare på Mariagatan 7A

21 mar 2022

"Jag är så nöjd med mitt val av Rebecca som mäklare! Hon var lyhörd, noggrann och otroligt trevlig. Rekommenderar starkt henne till andra! "
säljare på Råstensgatan 10

19 feb 2022

"Rebecca var så engagerad, driven och informerade mig regelbundet. Hon var också lättillgänglig. Hon hade mkt god kännedom om mitt bostadsområde.
Kände mig väldigt trygg med att låta Rebecca sköta försäljningen av min bostad och slutpriset var över förväntan mkt tack vare Rebeccas engagemang."
"Rebecca var så engagerad, driven och informerade mig regelbundet. Hon var också lättillgänglig. Hon hade mkt god kännedom om mitt bostadsområde.
Kände mig väldigt trygg med att låta Rebecca sköta försäljningen av min bostad och slutpriset var över förväntan mkt tack vare Rebeccas engagemang."
Läs mer
säljare på Hallonbergsplan 2

02 dec 2021

"Rebecca är väldigt trevlig, tillgänglig och driven. Vi är mycket nöjda med hennes arbete med vår bostadsförsäljning! "
säljare på Forellgränd 10

22 nov 2021

"Rebecca Enblom , som är min mäklare är väldigt smart och intelligent. Jag rekommenderar henne till alla som vill sälja och köpa sin bostad"
säljare på Vasavägen 63

18 okt 2021

"Jag blev rekommenderad av en vän att kontakta Rebecca när det var dags att sälja och hon levde verkligen upp till förväntningarna.
Jag kan i min tur helhjärtat rekommendera henne till andra."
säljare på Kopparvägen 53

12 okt 2021

"Mycket ambitiös, noggrann, trevlig och professionell mäklare. Jag upplever henne som mycket seriös, både mot mig som säljare men även gentemot eventuella köpare. Hon höll mig uppdaterad genom hela processen och hade mycket bra förslag på hur upplägget skulle genomföras. Precis så som man vill att..."
"Mycket ambitiös, noggrann, trevlig och professionell mäklare. Jag upplever henne som mycket seriös, både mot mig som säljare men även gentemot eventuella köpare. Hon höll mig uppdaterad genom hela processen och hade mycket bra förslag på hur upplägget skulle genomföras. Precis så som man vill att en mäklare skall vara! "
Läs mer
säljare på Gripengatan 20

30 sep 2021

"Rekomenderar Rebecca varmt! Känner mig väldigt trygg med henne både som köpare och säljare! Och hon sålde vår för rekordpris i området!"
säljare på Hedebyslingan 34A

18 sep 2021

"Rebecca Was very receptive, efficient, kind, and very professional. She was very communicative and assertive in terms of strategy of selling. We recommend her 100% for future selling in the area. "
säljare på Hättkvarnsgatan 5

17 sep 2021

"Jag är otroligt nöjd med Rebecca, hon jobbade alltid framåt och kom på lösningar på hur vi kan sälja bostaden på bästa möjliga sätt utifrån omständigheterna.
Hon uppdaterade mig regelbundet på allt som skedde under försäljningen och hade ett mycket proffsigt bemötande.
Jag kan starkt rekommender..."
"Jag är otroligt nöjd med Rebecca, hon jobbade alltid framåt och kom på lösningar på hur vi kan sälja bostaden på bästa möjliga sätt utifrån omständigheterna.
Hon uppdaterade mig regelbundet på allt som skedde under försäljningen och hade ett mycket proffsigt bemötande.
Jag kan starkt rekommendera henne! "
Läs mer
säljare på Kopparvägen 51

09 jul 2021

"Mycket trevlig ock kompetent representant för mäklarskrået!"
säljare på Ynglingavägen 20C

09 jul 2021

"Rebecca är en riktigt bra mäklare, hjälpte oss att nå våra mål med våran försäljning med bravur, rekommenderas starkt."
säljare på Forellgränd 62

06 jul 2021

"Jag är otroligt glad att jag valde Rebecca Enblom som mäklare när jag skulle sälja min lägenhet. Från första mötet till kontraktet var påskrivet var Rebecca alltid tillgänglig och höll mig uppdaterad på ett föredömligt sätt.
Jag kan varmt rekommendera henne som mäklare."
"Jag är otroligt glad att jag valde Rebecca Enblom som mäklare när jag skulle sälja min lägenhet. Från första mötet till kontraktet var påskrivet var Rebecca alltid tillgänglig och höll mig uppdaterad på ett föredömligt sätt.
Jag kan varmt rekommendera henne som mäklare."
Läs mer
säljare på Kopparvägen 2

12 maj 2021

"Rebecca är lyhörd, engagerad, ambitiös och en bra människokännare. Jag är supernöjd med hennes insats i försäljningen av min bostad!"
säljare på Månadsvägen 31

04 maj 2021

"Kan rekommendera Rebecca starkt. Alltid lätt att komma i kontakt med. Återkopplade löpande så att vi visste vad som hände. "
säljare på Aspnäsvägen 14

16 apr 2021

"Rebecca levererade på topp i vår bostadsaffär och vi är väldigt imponerade! Hon höll oss uppdaterade hela tiden, svarade snabbt om vi hade frågor/behövde bolla saker, guidade oss som säljare väldigt bra genom hela processen - och inte minst slog hon säljrekord i vår förening när hon sålde vårt ra..."
"Rebecca levererade på topp i vår bostadsaffär och vi är väldigt imponerade! Hon höll oss uppdaterade hela tiden, svarade snabbt om vi hade frågor/behövde bolla saker, guidade oss som säljare väldigt bra genom hela processen - och inte minst slog hon säljrekord i vår förening när hon sålde vårt radhus. Hela processen är över förväntan bra! Vi använder gärna Rebecca igen!"
Läs mer
säljare på Forellgränd 58

06 apr 2021

"Professionell, kompetent, kommunikativ, driven. Jag är mycket nöjd med mitt val av mäklare!"
säljare på Emaljvägen 4A

19 mar 2021

"Super!!"
säljare på Jaktvägen 2

13 mar 2021

"Gjorde vad hon kunde efter situationen just nu efterfrågan marknad"
säljare på Kopparvägen 59

07 mar 2021

"Vi är jätteglada att vi valde Rebecca, bättre mäklare kan man inte ha. !!!! Väldig trevlig, social, engagerad och professionell. Lätt att få tag på. Hjälpte oss även med att svara på våra frågor kring vårat husköp. En toppenmäklare och rekommenderas varmt. Anlitar man henne så ångar man sitt inte..."
"Vi är jätteglada att vi valde Rebecca, bättre mäklare kan man inte ha. !!!! Väldig trevlig, social, engagerad och professionell. Lätt att få tag på. Hjälpte oss även med att svara på våra frågor kring vårat husköp. En toppenmäklare och rekommenderas varmt. Anlitar man henne så ångar man sitt inte. Tusen tack för all hjälp. "
Läs mer
säljare på Österdalsvägen 38

22 feb 2021

"Utmärkt arbete av en mycket trevlig och duktig mäklare. "
säljare på Kopparvägen 37

05 feb 2021

"Mina bästa rekommendationer till Rebecca. Lyhörd, driven, tillgänglig och engagerad i försäljningen. Gjorde det lilla extra. Fem av fem stjärnor!"
säljare på Kopparvägen 59

02 feb 2021

"Mäklaren sålde min lägenhet innan vi ens hann fota till ett bättre pris än förväntat. "
säljare på Veckovägen 36

24 jan 2021

"Rebecca bemötte hos så fint så från första stund visste vi att vi ville anlita henne. Hade fler mäklare på besök innan Rebecca. Vi fick förtroende för Rebecca och hon levererade totalt."
säljare på Hedebyslingan 26B

29 dec 2020

"Jag kände mig trygg med Rebecca från dag 1! Gillade hennes driv och engagemang. "
säljare på Axvägen 13

03 dec 2020

"En riktigt bra, engagerad mäklare som tog sig tid att förklara och svara på frågor. Rebecca är en supergullig tjej som jag alltid kommer vända mig till när det gäller försäljning eller köp av bostad. Hon stöttade oss i hela vår säljprocess! Rekommenderar henne starkt! "
"En riktigt bra, engagerad mäklare som tog sig tid att förklara och svara på frågor. Rebecca är en supergullig tjej som jag alltid kommer vända mig till när det gäller försäljning eller köp av bostad. Hon stöttade oss i hela vår säljprocess! Rekommenderar henne starkt! "
Läs mer
säljare på Legendvägen 9

03 dec 2020

"Lyssnande kunnig och allmänt trevlig."
säljare på Notgränd 34

13 nov 2020

"Alltid tillgänglig för frågor och uppföljning av försäljningen. Väldigt bra och proffsigt hanterat genom hela säljprocessen. Hanterade vår försäljning på ett förtroendeingivande och tryggt sätt. Klockren mäklare!"
säljare på Majorsvägen 9D

12 nov 2020

"Var glad och positiv under hela försäljningsprocessen."
säljare på Jaktvägen 4

12 sep 2020

"Väldigt nöjd med Rebecca."
säljare på Veckovägen 67

01 sep 2020

"Rebecca är en mycket lyhörd och driven mäklare med stort socialt kompetent!"
säljare på Skälbyvägen 15

23 aug 2020

"Rebecca visade från start ett stort tålamod och lugn. Hon har visat stort engagemang, lyhördhet och varit väldigt hjälpsam genom hela processen. Hon har varit lätt att nå och har varit rak och tydlig från start. Hon är otroligt mån om sina kunder och är lättsam att ha och göra med. Hon sträcker s..."
"Rebecca visade från start ett stort tålamod och lugn. Hon har visat stort engagemang, lyhördhet och varit väldigt hjälpsam genom hela processen. Hon har varit lätt att nå och har varit rak och tydlig från start. Hon är otroligt mån om sina kunder och är lättsam att ha och göra med. Hon sträcker sig längre än man kan begära och ser till att alla parter ska känna en trygghet. Otroligt professionell, trevlig och tillmötesgående. Rekommenderar verkligen Rebecca!"
Läs mer
säljare på Sångvägen 6A

25 dec 2019

"Bästa mäklaren "
säljare på Sångvägen 4B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
59 545 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
76 av 77 säljare
Rebecca satte rätt förväntningar på slutpriset
71 av 77 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
73 av 75 säljare
Rebecca var tydlig och höll mig uppdaterad
77 av 78 säljare

Rebecca på kartan.

189 tidigare bostäder
79 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 000 000 kr
Lägenhet Rissne
-150 000 kr
5 rum, 114 m²
Utropspris: 4 150 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Stora Ursvik
2 rum, 53,5 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Råsunda
4 400 000 kr
Lägenhet Råsunda
-95 000 kr
3 rum, 66 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
3 400 000 kr
Lägenhet Centrum
-95 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 3 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.