Pontus Spelmans

Profilbild för Pontus Spelmans
Pontus Spelmans
4.9 / 5
(69 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
18 st
9 st
32 845 000 kr

Bakgrund

Pontus Spelmans jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2019-07-08. Pontus har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Pontus har enligt vår statistik haft 9 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 36 375 000 kr.

Presentation

Mina prioriteringar är att maximera slutpriset och slå rekord!!

Jag skräddarsyr upplägget utifrån dina önskemål och behov, kommer finnas tillgänglig under hela processen, under dygnets alla timmar!

Hos mig hittar ni en tävlingsmänniska som alltid vill överträffa dina förväntningar. Det tillsammans med min energi, glädje och noggrannhet kommer jag att ta hand om din bostadsförsäljning och skapa trygghet genom hela processen.

Jag arbetar helhjärtat med din bostad som det vore min egen.

Om du har frågor eller funderingar kring bostadsmarknaden, vill ha en kostnadsfri värdering eller sälja din bostad, hör av dig!

Vi bokar in ett möte!

Säljare om Pontus.

04 apr 2022

"Mycket professionellt genomförd försäljning från första kontakt till kontraktsskrivning. Dessutom både trevligt, effektivt och okomplicerat. "
säljare på Luxgatan 9

25 mar 2022

"Pontus Spelmans är en trygg, kunnig och engagerad bostadsmäklare, han har dessutom förmågan att få både säljaren och köparen att känna sig bekväma och nöjda - en balansakt som kräver stor lyhördhet, gott omdöme och ett äkta intresse för det man gör. "
säljare på Disponentgatan 1

14 mar 2022

"Pontus är en proffsig och driven mäklare som alltid har ett leende på läpparna. Pontus var med sin spetskompetens om Lilla Essingen och sitt stora kontaktnät här ett givet val av mäklare för mig. Jag kan varmt rekommendera Pontus."
säljare på Strålgatan 12

17 feb 2022

"Jag är så nöjd med Pontus. Jag har köpt och sålt 10 lägenheter och varit i kontakt med många mäklare under åren. INGEN har varit så engagerad som honom. Att ha få objekt samtidigt och visa stort engagemang för sina kunder visade sig vara ett mycket vinnande koncept. Pontus du har mina varmaste rekommendationer och jag kommer aldrig att anlita en annan mäklare. Vilken stjärna du är! "
säljare på Essinge Brogata 3

17 jan 2022

"Enkelt och lättsam, otroligt tillgänglig och snabb på återkoppling och löpande information om vad som hände. Finns inget negativt alls att påtala, genomgående bra från start till mål. "
säljare på Strålgatan 29

15 jan 2022

"Vi är mycket nöjda med Pontus agerande vid försäljningen av vår lägenhet"
säljare på Essinge Brogata 3

07 dec 2021

"Gick fort som attan och till priset blev över förväntan."
säljare på Tellusborgsvägen 90

23 sep 2021

"Jag har köpt och sålt lägenheter i 10 år och har aldrig träffat en så proffsig, noggrann och perfekt mäklare. Dessutom väldigt lyhörd!
Både för köpare och säljare! Full pott, alla kategorier! "
säljare på Skeppargatan 92

20 sep 2021

"Pontus är på alla sätt en väldigt duktig mäklare! Säljer gärna med honom igen och kan inget annat än rekommendera honom starkt till andra. "
säljare på Älvkarleövägen 12

15 sep 2021

"Upplevde Pontus som ambitiös, engagerad och förtroendeingivande med ett vänligt och proffsigt bemötande. Bra koll på området NDS, bra känsla för styling och hjälpsam under fotografering. Snabb på att återkoppla och högt kundfokus!"
säljare på Labradorgatan 26

03 sep 2021

"Pontus är superproffsig och får alltid ut maximalt pris på sina försäljningar."
säljare på Lillåkersvägen 36

22 aug 2021

"Pontus är väldigt kunnig och personlig i sitt bemötande. Jag kände mig som säljare alltid trygg och rekommenderar Pontus varmt!"
säljare på Artemisgatan 17

21 jun 2021

"Pontus var bra på att uppdatera mig fortlöpande. Lätt att få tag på. Trevligt bemötande."
säljare på Uppfartsvägen 14

21 jun 2021

"Pontus var helt fantastisk. Jag sålde min lägenhet på distans och han skötte allt perfekt. Enkel att kommunicera med, effektiv, trevlig och proffsig. Skulle gärna rekomendera honom! Stort tack, Pontus!"
säljare på Motalavägen 3

19 jun 2021

"Pontus var mycket lyhörd för våra önskemål och inställd på att med stor energi gå vidare tills vi var nöjda. Han höll oss hela tiden uppdaterade om vad som hände. Samtidigt var han insatt i marknaden och delade den kunskapen med oss. "
säljare på Artemisgatan 15

09 jun 2021

"Pontus är engagerad, professionell, förtroendeingivande och har ett vänligt bemötande. Han ger sakliga råd, är serviceinriktad och ger även bra stylingtips.
Han är lätt att komma i kontakt med under processen och är snabb med uppdatering kring försäljningen. Vi kan varmt rekommendera Pontus Spelmans på Notar."
säljare på Kammakargatan 14

07 jun 2021

"Pontus är en kompetent mäklare som ger ett tryggt intryck och visar på stort engagemang. "
säljare på Jaktgatan 10

29 maj 2021

"Pontus var lyhörd och engagerad från första mötet till slutlig försäljning. Vi kände oss trygga och sedda hela vägen. "
säljare på Radiovägen 21

24 maj 2021

"Jag har både köpt och sålt med Pontus hjälp. Jag är lika nöjd med båda delarna. Pontus är lyhörd, trevlig, flexibel och hjälpsam. Jag kan varmt rekommendera Pontus!"
säljare på Lillåkersvägen 36

20 maj 2021

"Mycket bra mäklare. Obrutet förtroende, informativ, strukturerad, ärlig och noggrann. Rekommenderas starkt. "
säljare på Slåttervallsgatan 3

29 apr 2021

"Vi är supernöjda med Pontus insats och kompetens och engagemang!"
säljare på Dianavägen 17

06 apr 2021

"Jag vill gärna rekommendera den kunnige, vänlige och lyhörde Pontus Spelmans."
säljare på Artemisgatan 18

29 mar 2021

"Andra gången jag använde mig av Pontus - och lika nöjd som första. Pontus är väldigt kunnig, flexibel, trevlig, lättillgänglig och ger dig alltid ärliga svar/råd. Han har en tydlig plan för försäljningen och ni kan känna er trygga med honom och hans tillvägagångssätt.
En given rekommendation!"
säljare på Parkvägen 17

14 mar 2021

"Mycket lättillgänglig, proffsig, trevlig. Noggrann och målinriktad."
säljare på Artemisgatan 16

01 mar 2021

"Pontus gjorde ett fantastiskt jobb med vår lägenhet och lyckades få till en affär som vi kände oss mycket nöjda med. Både med hela utförandet och framförallt slutpriset! Pontus är väldigt engagerad och la verkligen ned sin själ i försäljningen. Jag rekommenderar alla som ska sälja att höra av sig till honom, ni kommer inte att bli besvikna!!"
säljare på Tivedsvägen 11

25 jan 2021

"Pontus är en riktig klippa! Han är snabb i kommunikationen, han är påläst och han ger verkligen allt för att försäljningen ska bli så bra som möjligt. Skulle jag sälja lägenheten igen imorgon skulle jag anlita Pontus utan att blinka."
säljare på Sigfridsvägen 11

16 dec 2020

"Pontus överträffade vårs förväntningar igen! Ärlig och förtroendeingivande mäklare och professionell säljare. "
säljare på Hagagatan 54

23 nov 2020

"Mäklaren var enormt engagerad och lade mer tid än vad jag som kund förväntat. Gav massor av råd som jag tror resulterade i att jag kunde sälja dyrare än vad jag hoppats på. "
säljare på Fatbursgatan 18B

08 nov 2020

"Pontus är en lyhörd, kommunikativ och engagerad mäklare med ett otroligt driv och kundfokus. Med en förmåga att förenkla och underlätta säljprocessen för både säljare och köpare präglades samarbetet av positivitet och servicekänsla. Rekommenderar honom starkt."
säljare på Ruddammsbacken 28

20 okt 2020

"Pontus är lung, trygg och guidar en genom affären på ett säkert och smärtfritt sätt.
Alltid tillgänglig för oss vid frågor eller funderingar."
säljare på Agavägen 76

12 okt 2020

"En mycket trevlig, sympatisk och lyhörd mäklare. Skulle gärna göra affärer med honom igen. "
säljare på Västmannagatan 71B

24 sep 2020

"Bra driv och lyhörd, lätt att få en bra kontakt snabbt. Toppen!"
säljare på Essingestråket 40

14 sep 2020

"Jag är mycket nöjd med att just Pontus Spelmans var min mäklare i samband med min lägenhetsförsäljning. Trots att det blev en snabb affär kändes det lugnt och tryggt. "
säljare på Jaktgatan 25

07 sep 2020

"Pontus är en mycket engagerad mäklare som skötte affären professionellt, snabbt och smidigt. Vi är jättenöjda och kan definitivt rekommendera Pontus."
säljare på Studentbacken 34

19 aug 2020

"Pontus var väldigt driven, såg till att leta upp och kontakta potensiella köpare utöver de som kontaktade honom och ordnade tre extra visningar utöver de två öppna visningarna för att få dit så många potensiella köpare som möjligt. Han var lätt att få tag på, återkopplade snabbt och var snabb på att ringa runt till spekulanter. Jag ville att det sulle gå snabbt och det tog 2.5 vecka från att jag ringde honom första gången till att lägenheten var såld. Allt från fotografering, ut med anons och visningar såg han till att fixa snabbast möjligt. Och viktigast av allt, han lyckades få ut det pris jag ville men inte vågade hoppas på. Rekomenderas starkt!"
säljare på Essingeringen 94

08 aug 2020

"Pontus var profesionell i sin roll som mäklare. Kunnig och gav tydliga svar på mina frågor. Han är trevlig och han fick mitt förtroende från första stund.
Honom skulle jag inte tveka att anlita för nästa bostadsaffär."
säljare på Ruddammsvägen 23

02 aug 2020

"Pontus var mycket professionell i sitt uppträdande och agerande. Han är energisk vilket innebar att det blev budgivning varmed priset översteg utropspriset och under försäljningsprocessen hölls jag löpande informerad. Jag rekommenderar honom å det varmaste."
säljare på Optikvägen 11

29 jul 2020

"Pontus är en duktig mäklare med härlig energi, stort engagemang och målinriktad! Han ger inte upp! Pontus höll mig uppdaterat under hela processens gång. Jag haft stort förtroende för hur han har hanterat spekulanter och mig. Jag kan varmt rekommendera Pontus som mäklare!"
säljare på Engelbrektsgatan 43B

23 jul 2020

"Pontus är en mycket lyhörd, engagerad och ambitiös mäklare som vi verkligen kan rekommendera. Vi fick till en snabb och smidig affär där all parter gick ut nöjda. "
säljare på Slåttervallsgatan 3

24 jun 2020

"Pontus är en superstjärna. Jag sålde min lägenhet under en instabil marknad (Covid-19) men Pontus gav aldrig upp och fortsatte med en positiv inställning tills min lägenhet såldes. Jag är super nöjd!"
säljare på Storängsgatan 11

13 maj 2020

"Från första kontakten har Pontus varit väldigt engagerad, tillmötesgående och lyhörd. Gav direkt ett professionellt intryck och han har varit lättillgänglig under hela processen. Tack vare hans lokalkunskap, erfarenhet och skicklighet avslutades affären redan efter ett par dagar innan den öppna visningen till ett högre pris än förväntat.
Rekommenderas starkt och kommer med största sannolikhet att anlitas igen."
säljare på Lillåkersvägen 36

11 mar 2020

"Mycket lyhörd för våra behov och önskemål, lugn, trevlig, tillmötesgående, engagerad och professionell."
säljare på Madängsgatan 22

02 mar 2020

"Pontus Spelmans är en toppen mäklare. Under hela processen har vi haft stort förtroende för hur han har hanterat spekulanter och oss. Vi har köpt och sålt många fastigheter så vi har träffat många olika mäklare. Vi kan verkligen rekommendera Pontus!"
säljare på Holländargatan 9A

24 feb 2020

"Duktig mäklare med härlig energi och bra engagemang! Löser allt! "
säljare på Sveavägen 87

07 feb 2020

"Väldigt driven, engagerad och trevlig. Pontus är verkligen en kanonmäklare!"
säljare på Östgötagatan 48A

11 jan 2020

"Positiv och taggad på att sälja. Höll mig uppdaterad under processen, "
säljare på Prismastigen 1

15 nov 2019

"Pontus var det absolut självklara valet och det har jag absolut inte fått ångra idag! Vi har sedan dag ett delat samma uppfattning om hur vi ville få till bilder, annons, visning, kommunikation och slutmål. Jag har varit jättenöjd med precis allting! Efter fotograferingen så lades annonsen ut och mer än 20 sällskap hade varit på privatvisning redan efter två dagar och samma kväll såldes lägenheten för mer vad jag vågat drömma om. "
säljare på Sveavägen 87

11 nov 2019

"Kompetent och duktig mäklare som lagt mycket arbete och energi på försäljningen av min bostad. "
säljare på Surbrunnsgatan 26

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
9

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
9
Försäljningsvärde
36 375 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
68 av 68 säljare
Pontus satte rätt förväntningar på slutpriset
61 av 68 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
64 av 67 säljare
Pontus var tydlig och höll mig uppdaterad
69 av 69 säljare

Pontus på kartan.

86 tidigare annonser
8 bostäder till salu
69 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Annonser

1,5 rum, 34 m²
Lägenhet, Stockholm
1 rum, 24 m²
Lägenhet, Stockholm
1 803 kr/mån
3 195 000 kr
2 rum, 38 m²
84 078 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 025 kr/mån
1 995 000 kr
1 rum, 26,5 m²
76 730 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 545 kr/mån
3 395 000 kr
2 rum, 36 m²
94 305 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 176 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Gröndal
2 rum, 28 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
3 725 000 kr
Lägenhet Lilla Essingen Kungsholmen
+ 330 000 kr
2 rum, 39 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 100 000 kr
Lägenhet Lilla Essingen Kungsholmen
3 rum, 66 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket professionellt genomförd försäljning från första kontakt till kontraktsskrivning. Dessutom både trevligt, effektivt och okomplicerat. "
3 480 000 kr
Lägenhet Lilla Essingen Kungsholmen
+ 685 000 kr
2 rum, 35 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Pontus Spelmans är en trygg, kunnig och engagerad bostadsmäklare, han har dessutom förmågan att få både säljaren och köparen att känna sig bekväma och nöjda - en balansakt som kräver stor lyhördhet, gott omdöme och ett äkta intresse för det man gör. "
4 100 000 kr
Lägenhet Lilla Essingen Kungsholmen
+ 705 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Pontus är en proffsig och driven mäklare som alltid har ett leende på läpparna. Pontus var med sin spetskompetens om Lilla Essingen och sitt stora kontaktnät här ett givet val av mäklare för mig. Jag kan varmt rekommendera Pontus."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.