Pia Lidman

Profilbild för Pia Lidman
Pia Lidman
4.9 / 5
(76 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
5 st
5 st
10 145 000 kr

Bakgrund

Pia Lidman jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 1987-07-14. Pia har fått in 5 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Pia har enligt vår statistik haft 8 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och kedjehus och motsvarar ett värde på 49 230 000 kr.

Presentation

Med över 30 år inom fastighetsmäklarbranschen i Göteborg väster har jag ett stort kontaktnät och god lokalkännedom. Jag arbetar på SkandiaMäklarna i väster med inriktning mot villor, radhus, bostadsrätter och kolonistugor.

När du köper eller säljer en bostad så är det oftast en av livets största affärer, då är det viktigt att man har en kunnig, engagerad och inte minst målinriktad fastighetsmäklare. Detta tillsammans med ett serviceinriktat och stort personligt engagemang får ni om ni ger mig förtroendet att hjälpa till med er försäljning. Jag kommer göra allt för att er affär skall bli så framgångsrik som möjligt.

Innan jag började inom mäkleri så arbetade jag inom bankvärlden under 8 år och under några år var jag med i styrelsen för Mäklarsamfundet i Göteborg (vår branschorganisation).

Under 19 år mellan 2001 till 2019 var jag franchisetagare till kontoret här i väster. Du hittar oss på Datavägen 6 i Sisjön.

Välkommen!

Säljare om Pia.

16 feb 2023

"Flexibel,lyhörd och kunnig! "
säljare på Askims Krokegårdsväg 18

16 jan 2023

"Jag kände stort förtroende för Pia som mäklare. Lugn och rutinerad, och mycket hjälpsam. Kändes tryggt att överlåta försäljningen till henne, då hon tidigare sålt i vårat område. "
säljare på Aprikosgatan 103

23 nov 2022

"Väldigt engagerad, ingav stort förtroende och trygghet, vi kommer varmt att rekommendera vår mäklare för andra kommande affärer"
säljare på Ängsäters gränd 6

01 sep 2022

"bra guidning genom hela processen"
säljare på Kungshamnsgatan 11

26 maj 2022

"Pia har hjälpt mig sälja två hus och köpa ett! Att jag vänder mig till henne igen betyder ju att jag är supernöjd både som säljare & köpare. "
säljare på Hults gata 115

19 maj 2022

"Pia uppfyllde mina förväntningar till 100% genom hela affären. Kan verkligen rekommendera Pia."
säljare på Blåsutgatan 3

16 maj 2022

"Försäljningen har fungerat väldigt bra hittils. Pia är en kompetent och lyhörd märklare som det är lätt komma i kontakt med. Affären känns trygg. Vi rekommenderar Pia"
säljare på Gjutegården 84

11 maj 2022

"Vi är jättenöjda med Pias arbete och rekommenderar henne. "
säljare på Önneredsvägen 118

09 mar 2022

"Allt bra!"
säljare på Kråketegen 25

03 nov 2021

"Pia Lidman är den bästa mäklaren jag haft, rekommenderar henne starkt.
Helt enkelt suverän. "
säljare på Västes gata 41

21 okt 2021

"Pia gjorde ett fantastiskt bra jobb när hon sålde vårt hus. Hon såg till att vi hela tiden var underrättade och gav oss löpande information och råd om hur och vad vi skulle göra för att öka våra chanser för en lyckad försäljning. Lyckat blev det!
Pia var väldigt proffsig och jag kände mig trygg ..."
"Pia gjorde ett fantastiskt bra jobb när hon sålde vårt hus. Hon såg till att vi hela tiden var underrättade och gav oss löpande information och råd om hur och vad vi skulle göra för att öka våra chanser för en lyckad försäljning. Lyckat blev det!
Pia var väldigt proffsig och jag kände mig trygg med att lämna allt kring försäljningen till henne då vi hade fullt upp med vårt egna bröllop samtidig. "
Läs mer
säljare på Hovås Björnbärsgång 8

19 okt 2021

"Pia gjorde en jättebra insats!"
säljare på Madbäcksvägen 5B

05 okt 2021

"Mycket noggrann, kunnig och välinformerad."
säljare på Korshamnsvägen 10

14 jul 2021

"Pia var mycket professionell och hjälpsam. Markområdet hon hjälpte oss att sälja var mycket unikt och mycket svårt att värdera"
säljare på Göteborg Brännö 3:55

13 jul 2021

"Lyhörd, för mig viktigt. Kan verkligen rekommendera Pia!"
säljare på Vindnäsvägen 3

27 feb 2021

"Det har blivit tre affärer under åren då Pia Lidman hjälpe oss med förmedling av fastigheter.
Pia är en mycket kompetent fastighetsmäklare. Pia är alltid välinformerad om området och har en bra bild över aktuella marknadspriser. Fasta rutiner, bra dokumentation och kommunikation. Professionalism..."
"Det har blivit tre affärer under åren då Pia Lidman hjälpe oss med förmedling av fastigheter.
Pia är en mycket kompetent fastighetsmäklare. Pia är alltid välinformerad om området och har en bra bild över aktuella marknadspriser. Fasta rutiner, bra dokumentation och kommunikation. Professionalism i allra högsta grad.
Att sälja eller köpa sin egen fastighet är ofta en av de största affärer man gör i livet.
Man känner sig mycket trygg när Pia tar på sig uppdraget att förmedla fastigheten.
Vi är mycket nöjda och därför rekommenderar vi varmt Pia Lidman.
"
Läs mer
säljare på Solarvsplan 13

25 feb 2021

"Pia är entusiastisk och lätt att arbeta med."
säljare på Medicinaregatan 40

12 okt 2020

"Pia är väldigt professionell och kunnig. Hon uppdaterade mig om allt som hände och svarade omgående när jag kontaktade henne. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Pia som mäklare till andra säljare. "
säljare på Ersdalen 20

02 sep 2020

"Pia är mycket kompetent, väl förberedd och kan svara på alla frågor och ger järnet för att få allt att klappa. Kan på det varmaste rekommendera henne!"
säljare på Stampgatan 64

10 jul 2020

"Väldigt öjda som helhet!"
säljare på Lokattsbacken 76

29 jun 2020

"Pia Lidman från Skandiamäklarna var en mycket professionell och en kunnig mäklare. Hon uppdaterade mig hela tiden om vad som hände, om jag ville få ta på henne så svarade hon omgående. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Pia som mäklare. "
säljare på Pärlmusslegatan 4

03 jun 2020

"Jag är otroligt nöjd med Pia Lidman. Hon är lyhörd, engagerad, smart, otroligt duktig. Hon lyckades i dessa svåra tider med att sälja min lägenhet inom 7 dagar. Jag var själv orolig, dessa coronatider och allt, men Pia är ett riktigt proffs. Tack Pia, ger henne högsta poäng, och vill verkligen re..."
"Jag är otroligt nöjd med Pia Lidman. Hon är lyhörd, engagerad, smart, otroligt duktig. Hon lyckades i dessa svåra tider med att sälja min lägenhet inom 7 dagar. Jag var själv orolig, dessa coronatider och allt, men Pia är ett riktigt proffs. Tack Pia, ger henne högsta poäng, och vill verkligen rekommendera henne."
Läs mer
säljare på Blåsutgatan 1

05 maj 2020

"Med beröm godkänt! Fantastisk mäklare på alla sätt! Tack!!!!"
säljare på Lyckestigen 20

18 mar 2020

"Pia ger ett fantastiskt intryck av att både ta hand om oss som köpare och säljare. Lyhörd, mottaglig för inspel, kommunikativ och saklig. Vi är mycket nöjda med Pia då hon genomförde försäljningen av vårt hus. "
säljare på Gjutegården 131

04 dec 2019

"Mycket förtroendefullt arbete av vår mäklare Pia Lidman. Vi hade en mycket bra dialog om planering och genomförande av säljprocessen. Själva säljprocessen genomfördes drivet och effektivt. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Pia."
säljare på Svartlavsvägen 16

02 dec 2019

"Kan varmt rekommendera Skandiamäklarna"
säljare på Hults gata 103

02 dec 2019

"Mycket professionell insats! "
säljare på Båtstenarna 4A

29 nov 2019

"Den absolut bästa mäklaren som man kan anlita. Svarar omgående vid kontakt och man får full service hela affären igenom. Rekommenderas varmt"
säljare på Gjutegården 54

17 nov 2019

"Jag är supernöjd med allt !Det kunde inte ha fungerat bättre .Jag känner stort förtroende för Pia som lagt ner mkt jobb för att hjälpa mig , jag har alltid fått ett fint bemötande även om jag ringt i tid och otid Jag är också mkt nöjd med fotograferingen av huset, otroligt bra bilder Jag kan var..."
"Jag är supernöjd med allt !Det kunde inte ha fungerat bättre .Jag känner stort förtroende för Pia som lagt ner mkt jobb för att hjälpa mig , jag har alltid fått ett fint bemötande även om jag ringt i tid och otid Jag är också mkt nöjd med fotograferingen av huset, otroligt bra bilder Jag kan varmt rekommendera Pia till andra säljare."
Läs mer
säljare på Bronsfyndsgatan 77

13 nov 2019

"Bostadsförsäljningen har fungerar utmärkt hela vägen, bra värdering, annonseringen med mäklarens beskrivning och fotografens bilder var mycket proffsig och väckte mångas intresse, smidig budgivning och försäljning innan visning, allt mycket kompetent genomfört. "
"Bostadsförsäljningen har fungerar utmärkt hela vägen, bra värdering, annonseringen med mäklarens beskrivning och fotografens bilder var mycket proffsig och väckte mångas intresse, smidig budgivning och försäljning innan visning, allt mycket kompetent genomfört. "
Läs mer
säljare på Lokattsbacken 74

05 feb 2019

"Professionellt och trevligt bemötande, mycket engagerad, höll mig uppdaterad med tydlig återkoppling och information från start till att försäljningen var slutförd. "
säljare på Kapplandsgatan 88

27 dec 2018

"Engagerade sig verkligen. "
säljare på Tjädergatan 13

21 nov 2018

"Pia Lidman Skandia Mäklarna, är en mycket professionell, kunnig och lyhörd mäklare, som jag varmt kan rekommendera. (Dessutom väldigt trevlig.)"
säljare på Färgspelsgatan 74

19 nov 2018

"Mycket nöjd Försälningen genomfördes enkelt och smidigt,med en trevlig och ambitiös Pia Lidman.
Kan jag varmt rekommendera!
Mycket Tack! "
säljare på Briljantgatan 78

13 sep 2018

"Slutpriset blev högre än det som förväntades."
säljare på Gjutegården 217

06 sep 2018

"Så nöjd med en genomgående riktigt proffessionellt genomförd affär. Det har varit riktigt trevligt från start. Kan varmt rekommendera Pia till dig som söker en trevlig, erfaren och professionell fastighetsmäklare "
säljare på Dalavägen 18

09 jul 2018

"Från första mötet till avslutad försäljning guidade Pia oss igenom och höll oss hela tiden uppdaterade med vad som hände, vi kände oss delaktiga och trygga genom hela försäljningen."
säljare på Gjutegården 6

25 apr 2018

"Vi är mycket nöjda"
säljare på Tanneskärsgatan 55

11 aug 2017

"Trevlig och kompetent mäklare med god lokalkännedom av området."
säljare på E-Området Stuga Nr 106

30 jun 2017

"Positiv, mycket kompetent och målfokuserad mäklare. Vi är mycket nöjda med samarbetet och med det sätt affären genomfördes!!
Även kontakterna m kontoret i övrigt var gedigna och visade på stor omsorg om helheten i verksamheten.
"
säljare på Billdals Lövskogsväg 9

21 jun 2017

"Skänkte trygghet under hela affären utan att det kändes stressande."
säljare på Gulärlegången 147

04 apr 2017

"Kunnig och bra"
säljare på Stockåkersplan 6

24 jan 2017

"Pia Lidman, mäklaren, inger ett mycket
stort förtoende både hos mig som säljare men även hos köparen.
Det märks även att hon har en mycket god lokalkännedom om området och det märks att hon sålt åtskilliga objekt i området.
Jag kommer att rekommendera henne till mina vänner"
"Pia Lidman, mäklaren, inger ett mycket
stort förtoende både hos mig som säljare men även hos köparen.
Det märks även att hon har en mycket god lokalkännedom om området och det märks att hon sålt åtskilliga objekt i området.
Jag kommer att rekommendera henne till mina vänner"
Läs mer
säljare på Bronsfyndsgatan 85

13 okt 2016

"Pia Lidman är god lokalkännedom, god insikt i husfrågor samt ger ett förtroendefullt intryck när hon träffas köpare."
säljare på Hults gata 119

08 sep 2016

"Pia var vänlig, kunnig och gav mig ett lugn som säljare... Jag kände mig trygg i min försäljning från första kontaken. Jag valde själv Pia på enormt bra rekommendationer från andra säljare som var mycket nöjda.
Skulle definitivt välja Pia igen..."
säljare på E-Området Stuga Nr 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
4
Kedjehus
3
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
5
Försäljningar
8
Försäljningsvärde
49 230 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
76 av 76 säljare
Pia satte rätt förväntningar på slutpriset
66 av 75 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
76 av 76 säljare
Pia var tydlig och höll mig uppdaterad
76 av 76 säljare

Pia på kartan.

178 tidigare bostäder
2 bostäder till salu
76 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Bostäder

7 rum, 180 m²
Villa, Göteborg
2 rum, 35 m²
Fritidshus, Göteborg

Tidigare försäljningar.

Bostäder

8 620 000 kr
Villa Hult
+ 625 000 kr
7 rum, 171 m²
Utropspris: 7 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Flexibel,lyhörd och kunnig! "
2 900 000 kr
Villa Vrångö
-850 000 kr
7 rum, 150 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 600 000 kr
Kedjehus Fiskebäck
5 rum, 161 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag kände stort förtroende för Pia som mäklare. Lugn och rutinerad, och mycket hjälpsam. Kändes tryggt att överlåta försäljningen till henne, då hon tidigare sålt i vårat område. "
2 060 000 kr
Lägenhet Nya Hovås
-90 000 kr
1 rum, 35 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt engagerad, ingav stort förtroende och trygghet, vi kommer varmt att rekommendera vår mäklare för andra kommande affärer"
7 450 000 kr
Kedjehus Näset
+ 100 000 kr
5 rum, 150 m²
Utropspris: 7 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.