Per Wicksén jobbar på Svenska Mäklargruppen och är registrerad mäklare sedan 1990-02-07 hos Fastighetsmäklarinspektionen. Enligt vår statistik har Per publicerat en annonser det senaste halvåret. Bostadsannonserna har motsvarat ett värde av 1 295 000 kr och samtliga har gällt fritidshus.

Presentation

Sedan många år har jag framgångsrikt förmedlat bostäder i Stockholms innerstad samt dess närområden. Ingår i mäklarkedjan Svenska Mäklargruppen, www.smg.nu. Jag är medlem i Fastighetsmäklarförbundet FMF och ledamot av Stockholms Fastighetsmäklarsamfund. Mina uppdrag kommer oftast från personliga rekommendationer. Min styrka är den gedigna erfarenheten och min målsättning är att såväl köpare som säljare ska vara mer än nöjda med sin bostadsaffär. Referenser kan lämnas.

Bakgrund

Fastighetsmäklarexamen 1990. Utbildning till Auktoriserad Fastighetsmäklare FMF 1995. Kompetenshöjning genom årlig auktorisationsutbildning , vilket inte bara innebär att jag håller mig a jour med nyheter utan att jag bibehåller min auktorisation. Detta är mycket viktigt för att hålla 100% kvalité i den tjänst jag erbjuder.

196

Profilvisningar

Per Wicksén är registrerad hos Fastighetsmäklarinspektionen.

Omdömen

Bli första säljare att lämna ett omdöme om Per!

Kundhistorik

Objekt i Område

Adress

Utropspris

Slutpris

Yta: ?

Antal rum: ?

1 bostäder till salu

Tidigare annonser

Annonser markerade med Per Wicksén, Reg. Fastighetsmäklare visar att säljaren av bostaden rekommenderar Per Wicksén.

Mäklarens historik avser endast publicerade annonser. Slutpriser kan vara baserade på lagfart, sista bud eller motsvarande.

Objekt Pris Storlek Byrå

1 bostad till salu

Så här presenterar Per sina säljares bostäder just nu.

9445765 260x173 Tjädervägen 19 2,5 rum, 37  Utropspris: 1 295 000 kr Svenska Mäklargruppen

Funderar du på att sälja din bostad i Nyköping? Totalt har 44 mäklare haft försäljningsuppdrag i Nyköping senaste halvåret. I snitt har 2,5 köpare deltagit i budgivningarna och slutpriset har landat på 1 975 400 kr.

Relaterade områden