Oscar Sundström

Profilbild för Oscar Sundström
Oscar Sundström
4.8 / 5
(45 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
8 st
0 st
9 990 000 kr

Bakgrund

Oscar Sundström jobbar på Blok och är registrerad mäklare sedan 2019-07-03. Oscar har enligt vår statistik haft 4 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 10 150 000 kr.

Presentation

Som fastighetsmäklare är Oscar en mycket målmedveten person som i de saker han ger sig in i aldrig vill lämna något åt slumpen.

Är det så att ni har långsiktiga flytt-tankar eller är just nu är på jakt efter ert drömboende och är i behov av en värdering för att veta hur mycket ni har att röra er med? Vill ha rådgivning eller till och med står i en situation där ni är behov av att sälja så tveka inte utan kontakta Oscar så kommer ni överens om en tid för ett första möte!

Tävlat på elitnivå på i Alpinskidåkning.

Studiemeriter:
Åretsmäklarstudent 2019

Mäklarbyrå

Blok

Kontor

Blok

Säljare om Oscar.

18 mar 2021

"Oscar lyckades på 10 dagar få fram spekulanter, genomföra visning och få igång en budgivning på vår lägenhet så att vi kunde köpa en lägenhet vi upptäckt och var intresserad av.
"
säljare på Gubbkärrsvägen 19A

18 nov 2020

"En helt fantastisk kille som verkligen kan sitt jobb"
säljare på Vinbärsvägen 73B

16 nov 2020

"Alltid tillgänglig och trevlig"
säljare på Gräsharen 22

16 nov 2020

"Oscar agerade proffesionellt från första möte och gjorde vår försäljningsprocess smidig och tillika trevlig. Jag kommer anlita Oscar i framtida försäljningar."
säljare på Timmermansgatan 12B

14 nov 2020

"Oscar är kunnig, lättsam och lyhörd. En mäklare jag stark rekommenderar. "
säljare på Muréngatan 42C

07 nov 2020

"Vi är otroligt nöjda med Oskar. Är det någon mäklare man ska ha så är det han. Så proffsig. "
säljare på Rönnbackastigen 18

07 nov 2020

"Texternas formuleringar och stavning skulle du behöva se över lite mera. Hoppas du inte tar det som en pekpinne från mig utan mera som ett råd. "
säljare på Klasbärsvägen 42

05 nov 2020

"Bra jobbat! På tå och gav goda råd!"
säljare på Norra Kungsgatan 35A

14 okt 2020

"Oscar var på hugget och tog genast kontakt med oss när vi ville sälja. Hans lokalkännedom var utmärkt eftersom han själv bor i området. Vi rekommenderar honom gärna!"
säljare på Djuphamnsvägen 35

06 aug 2020

"Stort tack, vi är jättenöjda "
säljare på Topasvägen 3B

14 jul 2020

"Oskar är en social och väldigt kunnig mäklare. engagerad och målinriktad. kan och kommer varmt rekommendera honom till andra,
Tack Oskar.
Mvh/
Thomas&Maria Hellström."
säljare på Maråkersviken 103

07 jul 2020

"Riktigt professionell mäklare! Rekommenderas absolut av oss! "
säljare på Tallåsvägen 8

29 jun 2020

"Bor ni i Gävle och går i tankar på att sälja? Då är Oscar rätt man för jobbet. Han sålde våran lägenhet med rekordpris i föreningen och lyckades uppfylla våran önskemål.
// Mycket nöjda säljare "
säljare på Timmermansgatan 18B

27 maj 2020

"Oskar är en mycket kunnig mäklare som vi skulle rekommendera till alla som går i säljtankar. Trots rådande omständigheter såldes bostaden innan ordinarie visning och det var tack vara Oskar som ställde upp med två förhandsvisningar och lyckades stänga affären med bravur. "
"Oskar är en mycket kunnig mäklare som vi skulle rekommendera till alla som går i säljtankar. Trots rådande omständigheter såldes bostaden innan ordinarie visning och det var tack vara Oskar som ställde upp med två förhandsvisningar och lyckades stänga affären med bravur. "
Läs mer
säljare på Byggmästargatan 15

04 maj 2020

"Oscar har varit engagerad och lätt att få kontakt och trots sin ungdom mycket kunnig och proffsig. Ett stort plus är att det har varit enkelt att nå honom via mail eller mobil samt har han varit snabb med återkoppling. Vi kan varmt rekommendera honom som mäklare. Katarina o Thomas"
"Oscar har varit engagerad och lätt att få kontakt och trots sin ungdom mycket kunnig och proffsig. Ett stort plus är att det har varit enkelt att nå honom via mail eller mobil samt har han varit snabb med återkoppling. Vi kan varmt rekommendera honom som mäklare. Katarina o Thomas"
Läs mer
säljare på Tallåsvägen 6

22 apr 2020

"Oscar är en trevlig och engagerad mäklare med stort engagemang, uthållighet och med ett gott bemötande.
Våra varmaste rekommendationer och ett stort TACK!"
säljare på Skommarsbacken 31A

18 mar 2020

"Oscar var väldigt engagerad vid hela processen. Otroligt nöjd med honom."
säljare på Nynäsgränd 14

17 mar 2020

"
Tack Oscar för fin annons med bra och säljande text. Vi gillar att du har kommit förberedd till visningarna med fina prospekt att läsa i för eventuell köpare. Efter varje visning har du sakligt och snabbt återkopplat till oss säljare också. På så sätt har vi hållits informerade och trygga i hel..."
"
Tack Oscar för fin annons med bra och säljande text. Vi gillar att du har kommit förberedd till visningarna med fina prospekt att läsa i för eventuell köpare. Efter varje visning har du sakligt och snabbt återkopplat till oss säljare också. På så sätt har vi hållits informerade och trygga i hela processen. Vi upplever dig väldigt lugn och metodisk i ditt arbetssätt är väldigt glada att lägenheten såldes så snabbt som den gjorde trots rejäl gungning i världsekonomin. Nu hoppas vi att nya ägaren kommer att trivas lika bra i bostaden som förra innehavaren gjort!
"
Läs mer
säljare på Stuvaregatan 12A

23 sep 2019

"Vi var väldigt nöjda med Oscars insats i försäljningen av vårt sommarhus.Ett stort engagemang och en väldigt lättsam personlighet som ingav förtroende."
säljare på Mjölkstigen 10

17 aug 2019

"Engagerad, bra kommunikation"
säljare på Fanjunkaregatan 139

15 aug 2019

"Oscar lyckades med sitt personliga, lyhörda och respektfulla sätt vinna vårt förtroende. Han presenterade en tydlig och väl uttänkt plan vid försäljningen av vår lägenhet vilket fick oss att känna oss trygga genom hela processen. Oscar är kunnig, pålitlig och arbetade mycket aktivt för att slutfö..."
"Oscar lyckades med sitt personliga, lyhörda och respektfulla sätt vinna vårt förtroende. Han presenterade en tydlig och väl uttänkt plan vid försäljningen av vår lägenhet vilket fick oss att känna oss trygga genom hela processen. Oscar är kunnig, pålitlig och arbetade mycket aktivt för att slutföra försäljningen. Han var också mån om att hela tiden hålla oss informerade om vad som hände. Det här gjorde att både säljare och köpare kunde känna sig som vinnare efter genomförd affär. Vi vill därför ge våra varmaste rekommendationer till Oscar som mäklare."
Läs mer
säljare på Munkhagsgatan 64

11 aug 2019

"Ett trovärdigt, tillitsfullt och skickligt handhavande av försäljningen gav mycket bra resultat. "
säljare på Poesigränd 3D

11 aug 2019

"Bra och frekvent kommunikation.
Trevligt bemötande.
Smidiga processer.
Lätt att få tag på.
Snabb och fokuserad på leverans.
Bra att Oscar kunde ta över när Einar gick på semester då det sannolikt var just direkt efter antagningsbeskedens leverans som var vårt window of opportunity. Detta visade s..."
"Bra och frekvent kommunikation.
Trevligt bemötande.
Smidiga processer.
Lätt att få tag på.
Snabb och fokuserad på leverans.
Bra att Oscar kunde ta över när Einar gick på semester då det sannolikt var just direkt efter antagningsbeskedens leverans som var vårt window of opportunity. Detta visade sig vara korrekt och ngt säljarna trott och kommunicerat redan från början.
Lite strul med att fakturor för Hemnet, Stylist och Städning gick till adressen (Nanna 2A) där det inte längre bodde ngn, vilket var kommunicerat från säljarna till mäklaren.
Initialt hette det att det skulle vara relativt enkelt att sälja Nanna 2A redan i maj. Under resans gång kommunicerade mäklaren att det var svårt att sälja i Vallastaden. Mäklaren bör känna till detta (Einar)."
Läs mer
säljare på Nanna Svartz gata 2A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
4
Försäljningsvärde
10 150 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
43 av 43 säljare
Oscar satte rätt förväntningar på slutpriset
35 av 44 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
44 av 44 säljare
Oscar var tydlig och höll mig uppdaterad
44 av 44 säljare

Oscar på kartan.

79 tidigare bostäder
5 bostäder till salu
45 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 40 m²
Lägenhet, Solna
2 736 kr/mån
3 rum, 73 m²
Lägenhet, Stockholm
5 130 kr/mån
1 rum, 22 m²
Lägenhet, Stockholm
1 000 kr/mån
2 rum, 39 m²
Lägenhet, Stockholm
2 600 kr/mån
2 rum, 59 m²
Lägenhet, Nacka
4 187 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Annedal
3 rum, 64,5 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 84 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Liljeholmen
3 rum, 84 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
4 rum, 120 m²
Utropspris: 8 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 55 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.