Våra tjänster för dig som mäklare

Hittamäklare Premium

Hittamäklare Premium är det självklara tillägget för dig som är mäklare. Du syns tillsammans med kontaktuppgifter på dom objekt du sålt och rankar högre upp i våra listor. Missa inte chansen att få fler samtal, aktivera Premium idag!

 • Bild och kontaktuppgifter på dina sålda objekt på Booli.se
 • Kontaktuppgifter och logga på din profil
 • Bättre placering på Hittamäklare i ditt område
 • Du syns under sökresultatet på Booli.se
 • 350 kr per profil och månad
 • Tre månaders uppsägningstid

Du kan även ringa 08-410 475 90 så hjälper vi dig att aktivera dig och ditt kontor till Hittamäklare Premiumprofil!

Kontaktuppgifter och logotyp på din profilsida

Vi visar kontaktuppgifter och logotyp på din profilsida så att säljare som besöker din profil kan höra av sig för att boka ett möte. Med närmare 100 000 besökare i månaden ger det dig möjlighet att få kontakt med säljare som annars kanske inte hade hittat dig.

Visa upp dig för bostadsspekulanter på booli.se

Säljer du mest på Östermalm eller kanske i Trollhättan? Oavsett var så syns din profil precis där du behöver synas, för massor med potentiella säljare på Booli. Booli.se är sveriges största oberoende bostadssajt med 290 000 unika besökare i veckan.

Kontaktuppgifter på alla dina slutpriser

Du syns med bild, kontaktuppgifter och logga på dina slutpriser på Booli.se för att göra det enkelt för säljaren att hitta dig genom tidigare försäljningar.

Toppa områdeslistorna på Hittamäklare

Vi har många bostadssäljare som söker mäklare på hittamaklare.se och genom att synas överst i ditt område ökar du chansen att säljaren kontaktar just dig.

Du syns på alla adresser där du säljer

Slutprissökningen på Booli.se är en av de funktioner användarna uppskattar mest. Med premiumprofil syns du förutom på alla dina egna slutpris även med dina försäljningar på andra slutpris med samma adress. Superbra om du säljer mycket i ett specifikt område eller säljer många lägenheter i samma förening.

Få kontakt med säljare som vill ha en värdering

Du syns för användare på Booli.se som har gjort en statistisk värdering av sin bostad. Säljaren kan då be dig om en riktig värdering för att få hjälp med att komma igång med försäljningen.

Läs mer

Hittamäklare Insikt

Hittamäklare Insikt är den enda tjänsten i Sverige idag som ger dig marknadsandelsstatistik på både mäklarbyrå och mäklarindividnivå. Du väljer om du vill titta på publicerade annonser eller summan av utropspriser och kan filtrera på område, bostadstyp, antal rum och om det är nyproduktion eller inte. Filtrera fram de mest relevanta nyckeltalen och använd statistiken på intagsmötet för att visa upp din och ditt kontors absolut bästa sida. Vi vill hjälpa dig att lyckas!

 • Hitta din bästa vinkel inför intagsmötet med aktuell lokal statistik
 • Följ din personliga, dina mäklares och din mäklarbyrås marknadsandel i ditt upptagningsområde
 • Hitta och rekrytera rätt mäklare till din verksamhet
 • Använd statistiken i din marknadsföring för att visa upp era styrkor som mäklare och kontor
 • 500 kr per månad för kontoret med tillägg 100 kr per mäklare vid fler än 5 mäklare på kontoret.
 • 0 kr i uppstartsavgift
 • Ingen uppsägningstid

Du kan även ringa 08-410 475 90 så hjälper vi dig att aktivera dig till Hittamäklare Insikt!

Hittamäklare Insikt aktiveras för alla mäklare på kontoret och ger tillgång till länet verksamheten utgår ifrån. Inga startkostnader utgår och eventuella konton för administrativ personal som mäklarassistenter är kostnadsfritt.

Kontorschefens bästa vän

Med Hittamäklare Insikt ser du hur dina mäklare rankar i ert upptagningsområde så att du kan sätta upp säljtävlingar för att öka försäljningen och jobba med statistiken på uppföljningsmöten. Du ser vad ni som team är starka på och kan underbygga mäklarnas säljpresentationer med aktuell statistik.

Väx din verksamhet med rätt mäklare

Hittamäklare Insikt hjälper dig att rekrytera rätt mäklare till ditt kontor. Du kan enkelt ta fram bevakningslistor på ledande mäklare i ditt område för bearbetning och visa era styrkor som arbetsgivare för nya medarbetare. Utöver ordinarie marknadsandelsstatistik kan du se flera unika nyckeltal som antal aktiva mäklare och snitt antal sålda bostäder per mäklare uppdelat på mäklarbyrå. Det gör att du enkelt hittar vinklarna som får er att sticka ut ur mängden.

Press, nyhetsbrev och marknadsföring

Vi vill att statistiken ska ge maximal nytta till din verksamhet och därför har du fri tillgång att använda den både internt och externt i din marknadsföring. Använd Hittamäklare Insikt som källa i era pressmeddelanden, blogginlägg eller på Facebook för att förstärka ert budskap från en helt oberoende källa och säg gärna till om du vill ha ett citat från oss.

Läs mer

Hittamäklare Leads

Med vår leadstjänst Hittamäklare leads hjälper vi dig att få direktkontakt med säljare som ska sälja sin bostad och vill ha hjälp med att hitta duktiga mäklare i sitt område. Det är ett perfekt sätt att hitta och etablera en kontakt med nya kunder vilket ger dig som mäklare fler försäljningsmöjligheter. Du köper enkelt de leads du vill ha och vi skickar en faktura i slutet på månaden. Inga insättningar i förväg och vi garanterar kvaliteten på kontakterna du köper.

 • Fler försäljningsmöjligheter
 • Personlig kontakt direkt med bostadssäljaren
 • Du betalar endast för de objekt du är intresserad av

Hitta nya kunder

Med vår leadstjänst Hittamäklare leads hjälper vi dig att få direktkontakt med säljare som ska sälja sin bostad och vill ha hjälp med att hitta mäklare. Det är ett perfekt sätt att hitta och etablera en kontakt med nya kunder vilket ger dig som mäklare fler försäljningsmöjligheter. Du köper enkelt de leads du vill ha och vi skickar en faktura i slutet på månaden. Inga insättningar i förväg och vi garanterar kvaliteten på kontakterna du köper.

Kolla så att leads är aktiverat

Börja med att logga in på din profil, klicka på "leads" och kontrollera att du är aktiv för att ta emot våra erbjudanden som skickas till dig via mail. Detta gör du genom att säkerställa att kryssrutan “jag vill få erbjudanden” är ikryssad. Kontrollera även din personliga profil på Hittamäklare och se till att alla dina uppgifter stämmer. Din profil visas för samtliga säljare vars kontaktuppgifter du köper så därför rekommenderar vi dig att skriva en personlig presentation om dig samt ladda upp en bild. Vi rekommenderar också att samla in rekommendationer från tidigare säljare eftersom dessa presenteras för säljaren i en sammanställning. När en säljare registrerar en förfrågan där vi tycker att du passar bäst och är relevant för uppdraget skickar vi ut ett erbjudande till dig via mail där du själv kan välja att köpa kontaktuppgiften. Max tre mäklare har möjlighet att köpa kontaktuppgifterna.

Priset varierar på läge och storlek

Du betalar per kontaktuppgift och priset varierar beroende på läge och storlek på bostaden. Priset för varje specifikt objekt framgår alltid tydligt innan du bestämmer dig för om du vill köpa säljarens kontaktuppgifter. Inga övriga kostnader tillkommer, ingen förbetalning krävs och du väljer själv i hur stor utsträckning du vill använda tjänsten.

Läs mer

Hittamäklare Rekommendationer

Många säljare tar hjälp av tidigare omdömen när de står inför val av mäklare och därför vill vi hjälpa dig att visa upp vad du är riktigt bra på. Rekommenationssystemet på Hittamäklare är specifikt framtaget för mäklare och är det mest rättvisa systemet på marknaden eftersom du endast kan be riktiga säljare om ett omdöme.

 • Visa upp tidigare nöjda kunder för potentiella säljare som är inne på din profil
 • Bättre synlighet på Hittamäklare i ditt område
 • Helt kostnadsfritt att använda oavsett hur många säljare du frågar

Bättre synlighet på Hittamäklare

Med rekommendationer får du bättre placering på sidan som visar mäklare i ditt område och har du flest rekommendationer i ditt område kan du få en utmärkelse som visas på din profil. Om man har många rekommendationer är chansen större att man sticker ut för säljare som letar mäklare och att säljaren vågar ta steget att höra av sig för att boka in ett möte.

Kom igång med rekommendationer

När ditt försäljningsuppdrag är avslutat kan du skicka en förfrågan till säljaren. För att be om en rekommendation loggar du in på din profil och klickar på “Rekommendationer” i menyn. Vi påminner dig även via e-post när du kan skicka ut förfrågan till nya säljare. Du väljer själv vilka säljare du vill skicka till och frågorna fokuserar på vad du har gjort riktigt bra under processen. Du kan be alla dina tidigare säljare om rekommendationer och det kostar ingenting oavsett hur många du frågar. Rekommendationerna visas på din profil tillsammans med vilka egenskaper säljaren uppskattade mest med dig som mäklare. Kom igång med rekommendationer här.

Läs mer

Hittamäklare Säljunderlag

Säljunderlaget utgår från din profil och är till för att visa upp din absolut bästa sida på varje intagsmöte. I materialet kan du välja att ha med referensförsäljningar, rekommendationer, utmärkelser, karta över dina försäljningar i området, tidigare statistik och en värdering av bostaden du ska besöka. Du väljer själv vilka delar du vill visa och kan enkelt skriva ut underlaget för att ta med dig till kunden. Säljunderlaget är en del av Hittamäklare Premiumprofil och är helt kostnadsfritt att använda när du har en Premiumprofil.

 • Anpassa ditt material inför varje kundmöte för att öka chansen till uppdraget
 • Spara tid med samlad information och historik
 • Gör en statistisk värdering inför mötet

Allmänt om oss

Vad är Hittamäklare

Hittamäklare är Sveriges största oberoende mäklarguide som tusentals säljare tar hjälp av varje vecka för att välja mäklare. Säljare som ska välja mäklare kan antingen leta mäklare själva på hemsidan eller ta hjälp av vår jämförelsetjänst. Om du är registrerad fastighetsmäklare hos FMI och arbetar aktivt som mäklare finns du redan med i vårt register med en publik mäklarprofil.

Få ut maximal effekt av din mäklarprofil

På din profil visas information om aktuella och historiska försäljningar, namn, kontor, mäklarbyrå och registrering hos FMI. För att göra profilen mer personlig kan du lägga till en bild och presentation så att det ser mer inbjudande ut för säljare som är inne och tittar på din profil.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.