Mithat Bircan

Profilbild för Mithat Bircan
Mithat Bircan
4.9 / 5
(130 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
53 st
40 st
101 465 000 kr

Bakgrund

Mithat Bircan jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2018-01-03. Mithat har fått in 40 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2019. Mithat har haft 44 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 96 412 500 kr.

Presentation

Hej,
Idag är jag Huddinges mest rekommenderade o mest anlitade bostadsrätt mäklare. Hårt jobb och höga slutpriser har varit det som kännetecknat mitt arbete.
Det gör att jag har ett stort kontaktnät samt ett arbetssätt som är lyckosamt. Jag är tävlingsinriktad men är samtidigt tålmodig och lugn som person. Jag jobbar hårdare än de flesta, vilket är ett måste för att vara en framgångsrik mäklare. Oavsett vilket skede ni befinner er i så är ni välkomna att ringa mig - jag finns alltid tillgänglig.

Utmärkelser:

- Flest BR försäljningar och flest rekommendationer första halvåret i Huddinge kommun 2020 (hemnet.se)

- Flest sålda bostadsrätter i Huddinge kommun 2019 (hemnet.se)

- Mest rekommenderade mäklare i Huddinge kommun 2019 (hittamäklare.se)

- 3:e mest rekommenderade mäklare i Sverige 2019 Q2 (reco.se)

- Mest rekommenderade mäklare i Stockholms län Q2 2019 (reco.se)

- Mest rekommenderade mäklare i Huddinge kommun 2018 (hittamäklare.se)

- Mest rekommenderade mäklare i Huddinge kommun 2018 (reco.se)

- Topp 10 mest anlitade mäklare i Stockholm första halvår 2019 (hittamäklare.se)

- Mest anlitade och rekommenderade bostadsrätt mäklare i Huddinge under 2019 (hittamäklare.se)

- Flest sålda bostadsrätter i Huddinge kommun 2018 (hemnet.se)

- Flest publicerade bostadsrätt annonser i Huddinge kommun 2018 (hittamäklare.se)

- Mest anlitade bostadsrätt mäklare i Huddinge kommun 2018

- Nöjdast kunder i Stockholm första halvår 2019

- Nominerad till Årets rookie inom hela Sverige 2018

- Rekord i ett flertal föreningar i Huddinge

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2020
andra kvartalet 2020

Säljare om Mithat.

28 jul 2020

"Engagerad och proffsig mäklare! Sålde min lägenhet dagen efter visning.
Rekommenderas verkligen!"
säljare på Finslipargränd 15

23 jul 2020

"Rekommenderar Mithat till alla som vill ha en lyhörd mäklare och vinst vid försäljning! Han lyckades sälja min lägenhet med vinst under juli månad och trots att det är Corona. Han var oerhört engagerad och lätt att få tag i, och han hade en tydlig plan vid försäljningen. Ger honom 5 av 5 i omdöme! "
säljare på Kolonivägen 48

21 jul 2020

"Jag har inga ord för denna mäklare. Han är riktigt grym på det han gör. Huddinges bästa mäklare?
Det tror jag absolut, i förhandling med köparna så lyckades han få upp priset med +100.000 kr på bara några minuter.
Ring Mithat om ni vill ha en mäklare med fingertoppkänsla!!"
säljare på Stigmansvägen 10A

21 jul 2020

"Oslagbar mäklare de ända jag har o säga ;)"
säljare på Heklagatan 55E

19 jul 2020

"Fick Mithat rekommenderad av en vän och blev absolut inte besviken.
Mycket proffsig i sitt sätt och presentera hur han skulle lyckas hjälpa oss sälja vår lägenhet. Bra att ha att göra med och väldigt ärlig kommunikation från start till slut.
Lägenheten blev såld innan visning och vi är otroligt nöjda!
Nästa gång vi säljer kommer vi absolut höra av oss igen."
säljare på Sjödalsvägen 21E

13 jul 2020

"Bra jobbat. Det gick snabbt och smidigt med försäljning.
Rekommenderar starkt att sälja /köpa med Mithat "
säljare på Terapivägen 16A

30 jun 2020

"Väldigt duktig, mäklaren var väldigt professionell och driven, kan varmt rekommendera. Kändes tryggt från start till mål!"
säljare på Terapivägen 18B

29 jun 2020

"Mithat är en driven mäklare som gör det lilla extra för sina kunder. Han ordnar visningar oavsett tid på dygnet och är tillgänglig 24/7. Han fick lägenheten såld till rekordpris i föreningen.. ska du sälja din bostad i Huddinge så är Mithat och Notar Huddinge det självklara valet. Han har ett stort kontaktnät i kommunen o hittar lätt köpare till din bostad."
säljare på Duvbergsvägen 38

26 jun 2020

"Mithat skapade trygghet i processen med sitt målinriktade sätt att jobba. Extra plus för tillgänglighet, snabbt tempo och gott humör. Kan starkt rekommendera honom! "
säljare på Duvbergsvägen 24

25 jun 2020

"Ett minus var att han inte kunde hjälpa mig med deklarationen då han sa att han inte var så duktig när det kom till minusaffärer. I övrigt var jag nöjd och han var duktig och lyssnade in samt engagerad. "
säljare på Lammholmsbacken 258

25 jun 2020

"Mithat...
Rekommenderas starkt, Han är otroligt professionell, har visat ett oerhört stort engagemang, har varit snabb i sin återkoppling och alltid funnits tillgänglig
Mycket vänligt ,hjälpsam och snäll. Tack för all din hjälp."
säljare på Storvretsvägen 74

24 jun 2020

"Mycket kompetent mäklare som gjorde försäljningen smidigt och med mycket god resultat"
säljare på Terapivägen 10F

23 jun 2020

"Efter att ha värderat huset med annan mäklare bestämde vi oss för att testa Mithat. Ganska direkt satte Mithat oss och vårt hus i fokus fyllde oss med god energi och goda förhoppningar. Efter 1 timme med huset på nätet kom samtal direkt om intressanter och hela processen sattes igång. Mithat var ständigt tillgänglig dygnet runt och kunde alltid svara på alla frågetecken vi hade kring försäljningen och hela procssen. I slutändan så såldes huset för rekordsumma i området. Efter att ha haft flertalet olika mäklare så rekommenderar vi Mithat mycket starkt och hoppas att fler gör det smarta valet i att välja honom. Att välja Mithat är som att välja tryggheten själv. "
säljare på Kästadalsvägen 23

21 jun 2020

"Mithat upplevs från första mötet som en grym säljare, driven och kompetent, och levererar enligt förväntningarna!"
säljare på Skogskärrsvägen 3F

06 jun 2020

"Innan vi bestämde oss för att köra med Mithat så jämförde vi honom med flera andra mäklare. Han hade en strategi från första mötet tils att kontraktet var påskrivet. Mithat ger ett förtroende som vi inte fick av dem andra! Han levde upp till allt han sa och lyckades dessutom få 150.000 kr mer än vad vi ville ha!
Ska ni sälja eran bostad så bör Mithat och Notar Huddinge det självklara valet!!"
säljare på Lammholmsbacken 205

18 maj 2020

"Wow vilken mäklare!
Har hört väldigt mycket om Mithat men hade ej upplevt det.. nu förstår jag vad alla menade. Jag fick min lägenhet såld på 48 h under Corona tider!! +255.000 kr.
Han är tillgänglig 24/7 och är alltid trevlig för att hjälpa kunden på bästa sätt. Rekommenderar Mithat starkt till alla som vill sälja!!"
säljare på Terapivägen 16A

14 maj 2020

"Vi valde att sälja vårt parhus med Mithat Bircan efter att ha gjort en jämförelse med flera andra mäklare som säljer i området.
Proffsig och genuin mäklare som hade fullt fokus på oss som kunder under hela affären. Han engagerade sig på ett otroligt fint och personligt vis. Vi är supernöjda och hela säljprocessen gick smidigt till.
Rekommenderas starkt."
säljare på Bågskyttevägen 4A

06 maj 2020

"Jag jämförde flertal mäklare och valet föll tillslut på Mithat. Han var lyhörd, engeregrad och målinriktad. Vilket ledde till att han lyckades sälja till ett slutpris som jag blev väldigt nöjd med. Han uppdaterade mig löpande under försäljningen så jag kände mig trygg hela vägen fram till skrivning. Han är driven och engagerad och jag kan varmt rekommendera Mithat! Tack ännu engång för ett bra slutpris!"
säljare på Terapivägen 10F

06 maj 2020

"Mithat hjälpte mig att sälja min lägenhet i rådande situation på enbart ett par dagar före visning till ett toppenpris! Han gav super service och guidade mig genom hela processen och var alltid väldigt lyhörd och gav goda råd. Mithat var även alltid snabb med att återkoppling och väldigt flexibel. Rekommenderas starkt om ni funderar på att sälja! :)"
säljare på Lackerargränd 12

03 maj 2020

"Vi haft en annan mäklare, vo förlularede nästan 2 månader. Det hände ingenting. Efter det anlitade vi Mithat som ordnade visning nästa dag. Inom 2 veckor sålde vi lgh.Han verkligen kämpar på och är duktig! Starkt rekomenderat!
"
säljare på Gräsholmsvägen 17D

28 apr 2020

"Mithat har varit en lyhörd och engagerad mäklare från start och har verkligen brytt sig om att det blir en bra affär. Han är tillgänglig i princip dygnet runt och har en förmåga att förmedla trygghet till både köpare och säljare. Trots coronatider fick han till högsta försäljningspriset i vår förening på länge. Han har överträffat våra förväntningar i både försäljningspris samt hur snabbt processen gick. Vi rekommenderar Mithat starkt, bästa mäklaren att anlita helt klart!"
säljare på Ålgrytevägen 29

27 apr 2020

"Mithat är otrolig! ihärdig, metodisk och bestämd. Lyckades även under coronakrisen leverera att slutpris efter 2 öppna visningar om 200.000kr över utgångspris. Otroligt!"
säljare på Stenhuggarvägen 18

17 apr 2020

"Proffsig, lyhörd och driven! Efter att ha försökt sälja radhuset med en annan mäklare tidigare, 2 ggr, bestämde vi oss för att kontakta Mithat baserat på rekommendationer från bekanta som tidigare anlitat honom. Inte bara att han lyckades sälja huset innan visning, dessutom till ett rekordpris i området. Han mötte definitivt våra förväntningar och är otroligt serviceinriktad. Tydlig i sin kommunikation och behjälplig genom hela processen. Går du i säljtankar så är Mithat den mäklare du ska kontakta!"
säljare på Varpholmsgränd 63

06 apr 2020

"Verkligen topp!"
säljare på Skansbergsvägen 42C

27 mar 2020

"Tveklöst en av de trevligaste och mest professionella människor jag haft nöjet att samarbetat med. Så smidig och tydlig. Jag ger alla mina rekommendationer."
säljare på Duvbergsvägen 28

12 mar 2020

"Jag ska ta det väldigt kort..
Mithat är verkligen en mäklare utöver det vanliga, han satte ribban högt redan från första början.. efter 2 visningar lyckades han få till ett FÖRENINGSREKORD. Jag har köpt och sålt via honom o har varit super nöjd!!
Vill ni anlita Huddinges bästa mäklare, ring Mithat!"
säljare på Duvbergsvägen 38

06 mar 2020

"Jag blev rekommenderad av mina grannar att anlita Mithat!
Vilken stjärna, allt jag hört om honom stämde verkligen..
Från att vi la ut annonsen på Hemnet o skrev kontrakt gick det 24h.
Anlita Mithat Bircan om ni vill få bäst betalt!!"
säljare på Storvretsvägen 80

04 mar 2020

"Innan jag anlitade någon mäklare träffade jag 5 olika. Jag valde tillslut en mäklaren som jag hade 4 visningar med, men lägenheten såldes inte på 2 månader. Tillslut byte jag mäklare och kontaktade Mithat som sålde lägenheten på 7 dagar.
Jag läste liknande rekommendationer om att Mithat sålde lägenheter på 2 dagar och var skeptiskt och tänkte att det lät för bra för att vara sant. Men det visade sig vara sant. Det är helt otroligt. Enkelt och snabbt.
Mithat förtjänar lätt titeln som Sveriges bästa mäklare.
Jag rekommenderar Mithat och kommer använda honom som mäklare till alla mina framtida lägenheter som jag vill sälja!
Tveka inte, anlita Mithat.
Mvh
Säljare, Myrstuguvägen 359. "
säljare på Myrstuguvägen 359

27 feb 2020

"Vilken grym mäklare!!
Han har levererat bra siffor med tanke på våran lägenhetsskick. Han har haft 2 privatvisningar innan Hemnet o lyckats sälja till en av de.
En mäklare med stort kontaktnät o grym förhandslingsförmåga.
Huddinges bästa utan tvekan!!"
säljare på Terapivägen 12B

17 feb 2020

"Mithat, Vill bara skriva ett stort stort tack, för att du tog på dig något som egentligen är omöjligt men som blev möjligt. Det säger mycket om vem du är som mäklare och som person, en stjärna!
Tidigare innan så hade vi svenskfastighetsförmedling i Huddinge som inte alls ansträngde sig och visade väldigt dåligt intresse för våran lägenhet, vi testade 2 styckna och båda två skulle jag aldrig rekommendera, dom gav upp efter 2 visningar & var dryga..
Jag rekommenderar verkligen Mithat som mäklare då han lyssnade på oss som kunder, ringde, stötta, och gjorde allt möjligt. Så vill ni ha någon som säljer, gör sitt bästa så är det lätt Notar Huddinge ni ringer. "
säljare på Finslipargränd 2

29 jan 2020

"Mithat gjorde ett mycket bra jobb. Han gjorde ett proffsigt intryck, var engagerad och utstrålade mycket positiv energi. Kan starkt rekommendera denna mäklare."
säljare på Terapivägen 14A

28 jan 2020

"Ett stort tack till Notar i allmänhet och mäklaren Mithat i synnerhet. Ni fick igenom en försäljning i en knivig situation med stambyte som hägrade. Ni gav aldrig upp. Tack. Kommer rekommendera er till mina nära och kära.
/Pasi"
säljare på Klintvägen 7

21 jan 2020

"We have sold our appartment through Mithat and the experience is great. Initailly we thought the fee is bit high but the quality and result we have got, is totally worth for it. The appartment was sold for excellent price. The total process from Photograghy to Contract signing completed in less than 3 weeks, which is amazing. He has very good local knowledge, negotiation and communication skills. We are incredibly satisfied with his efforts and highly recommend him. "
säljare på Terapivägen 14C

20 jan 2020

" Han är väldigt bra och jag är jätte nöjd."
säljare på Myrstuguvägen 109

12 jan 2020

"Innan vi träffade Mithat hade vi varit i kontakt med en annan mäklare som uppskattade lägenhetens värde till betydligt lägre än inköpspriset. Därav lade vi av försäljningen, tills vi blev tipsade om Mithat. Utmärkande för honom var just att hans försäljningar präglades av höga slutpriser tack vare hans unika arbetssätt. Vid första besöket hos oss kunde han direkt svara på om en försäljning skulle kunna motsvara våra förväntningar. Vi anförtrodde oss åt honom och resultatet är en försäljning till rekordpris i vår förening. Vi köpte lägenheten då marknaden var på topp, och sålde nu, när marknaden ligger lågt, men till ett bättre pris! Detta säger sig självt!
Utöver hans mycket professionella och unika arbetssätt så är han en väldigt härlig människa att ha att göra med; trevlig, lyhörd och omtänksam, han inger förtroende från första stund, och man bara vet att utfallet bara kan bli det bästa, inget annat alternativ existerar hos Mithat! "
säljare på Storvretsvägen 72

11 jan 2020

"Vi jämförde flera olika mäklare innan vi tog kontakt med Mithat som dessutom sålt bäst i vårt område. Mithat var förtroendeingivande, trygg och målmedveten vilket var avgörande för oss i valet av mäklare. Vi är otroligt nöjda över hans insats och rekommenderar honom varmt!"
säljare på Lammholmsbacken 197

14 dec 2019

"Mycket bra överlag, det enda som dragit ned betygen ovan lite är detta att "hög energi och driven" inte är enbart en fördel. I mitt fall var jag från början tydlig med att jag ville avvakta och sedan gå långsamt fram pga ett väldigt stressigt jobbläge den här tiden på året, jag hade helt enkelt inte tid och energi utan befann mig i en situation där bollarna i luften var så många att en enda liten pingisboll extra kan bli det som utlöser ett utmattningssyndrom. Jag tycker att jag var tydlig med detta, och hade önskat mig större lyhördhet inför det snarare än försök att övertala mig att ge mig in i försäljningsprocessen så snabbt som möjligt. Samtidigt var det bra att mäklaren inte enbart gav upp, utan återkopplade efter en tid och kollade om det var bättre läge då. "
säljare på Terapivägen 10F

13 dec 2019

"Wooow, vilken mäklare!!
Mithat är en högpresterande mäklare som verkligen jobbar för dig som kund. Vi hade ett mål att nå 3,2 miljoner men han lyckades sälja lägenheten för + 200 000 kr , 3,4 miljoner totalt. Inte nog med det lyckades han sälja lägenheten 2 dagar efter han la ut annonsen .
Vi blev rekommenderade att välja honom o insåg direkt att det var rätt val! Han får 11/10 i betyg."
säljare på Sjödalsvägen 15

14 nov 2019

"Jag kan varmt rekommendera Mithat. Han är en mycket professionel, ödmjuk och skicklig mäklare, som gör ett grymt jobb!"
säljare på Planimetervägen 6C

06 nov 2019

"Bra kommunikation och bra kännedom om området, Mithat har har bra uppfattning om lägenhetsvärdet i området."
säljare på Sågstuvägen 36

31 okt 2019

"Jag och min man hade ett önskemål på slutpris 1 850 000 kr och vi fick 1 950 000 kr. Vi är mer än nöjda! :-) Vi jämförde med andra mäklare i början men hittade inte den snabba och engagerade respons som vi fick från Mithat. Vi skulle gärna anlita honom i framtiden. Hälsningar Yvonne och Lars Ekeling "
säljare på Lammholmsbacken 179

29 okt 2019

"Mithat är engagerad, professionell, lyhörd och har ett trevligt sätt. Han gav fortlöpande information, löste allt smidigt och fanns tillgänglig under hela processen. En trygg och förtroendeingivande mäklare som jag varmt rekommenderar!"
säljare på Sågstuvägen 40

16 okt 2019

"Mithat är väldigt duktig, engagerad och professionell. Han lyckades sälja bostaden väldigt fort och till ett pris som var över våra förväntningar. Kan starkt rekommendera honom som mäklare och kommer anlita honom igen. "
säljare på Sjödalsvägen 15

12 sep 2019

"Mitat är mannen att gå till om du vill sälja din lägenhet. Helt enkelt en superkille och fantastisk mäklare!"
säljare på Midsommarvägen 3

21 aug 2019

"Mithat Bircan är en en mäklare i världsklass.
Han höjde min egen ribba högre än var jag la den.
Har anlitat mäklare innan till samma bostad men Mithat lyckades och jag rekommenderar honom starkt till alla.
Finns ganska mycket känslor som man vill sätta i skrift här om hela härliga processen men jag vill tacka DIG Mithat Bircan som slog ett föräsljnings rekord och visnings rekord med min bostadsrätt.
Du gjorde det omöjliga Möjligt!
TACK !!!!!!
"
säljare på Lammholmsbacken 197

20 aug 2019

"Kunnig, trevlig och öppen mäklare som man snabbt känner sig bekväm med. Realistisk och tydlig med vad man kan förvänta sig av honom och försäljningen. Vi upplever att han gjort sitt yttersta för att få till en lyckad försäljning. Rekommenderas varmt"
säljare på Kommunalvägen 42

16 aug 2019

"Ung och driven mäklare som går för en lyckad försäljning"
säljare på Sågstuvägen 31

13 aug 2019

"Super nöjd
"
säljare på Lammholmsbacken 187

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
43
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
40
Försäljningar
44
Försäljningsvärde
96 412 500 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
117 av 130 säljare
Mithat satte rätt förväntningar på slutpriset
112 av 130 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
125 av 130 säljare
Mithat var tydlig och höll mig uppdaterad
125 av 130 säljare

Mithat på kartan.

170 tidigare annonser
18 bostäder till salu
130 rekommendationer

18 bostäder till salu.

Annonser

1 795 000 kr
1 rum, 31,5 m²
57 903 kr/m²
Lägenhet, Huddinge
2 132 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 48 m²
47 812 kr/m²
Lägenhet, Huddinge
2 959 kr/mån
1 495 000 kr
3 rum, 62 m²
24 112 kr/m²
Lägenhet, Huddinge
4 524 kr/mån
1 795 000 kr
2 rum, 21 m²
85 476 kr/m²
Lägenhet, Huddinge
1 642 kr/mån
2 195 000 kr
3 rum, 75 m²
29 266 kr/m²
Lägenhet, Huddinge
6 000 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 070 000 kr
Lägenhet Vårby
+ 75 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
2 795 000 kr
Lägenhet Kvarnbergsplan
4 rum, 80 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
1 540 000 kr
Lägenhet Flemingsberg
+ 245 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
Lägenhet Segeltorp
+ 310 000 kr
4 rum, 35,9 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 810 000 kr
Lägenhet Hörningsnäs
+ 115 000 kr
1 rum, 27 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad och proffsig mäklare! Sålde min lägenhet dagen efter visning.
Rekommenderas verkligen!"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.