Mithat Bircan

Profilbild för Mithat Bircan
Säljarfavorit
Mithat Bircan
4.9 / 5
(231 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
71 st
46 st
106 910 000 kr

Bakgrund

Mithat Bircan jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2018-01-03. Mithat har fått in 46 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2019. Mithat har enligt vår statistik haft 50 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och kedjehus och motsvarar ett värde på 126 020 000 kr.

Presentation

Hej,
Idag är jag Huddinges mest rekommenderade o mest anlitade bostadsrätt mäklare. Hårt jobb och höga slutpriser har varit det som kännetecknat mitt arbete.
Det gör att jag har ett stort kontaktnät samt ett arbetssätt som är lyckosamt. Jag är tävlingsinriktad men är samtidigt tålmodig och lugn som person. Jag jobbar hårdare än de flesta, vilket är ett måste för att vara en framgångsrik mäklare. Oavsett vilket skede ni befinner er i så är ni välkomna att ringa mig - jag finns alltid tillgänglig.

Utmärkelser:

2021 - Flest försäljningar och flest rekommendationer i Huddinge kommun Q1 (hittamäklare.se)
2020 - Flest försäljningar och flest rekommendationer i Huddinge kommun (hemnet och hittamäklare.se)
2020 - Nr 5 mest rekommenderad i Stockholm Q3 (hittamäklare.se)
2019 - Flest sålda bostadsrätter i Huddinge kommun (hemnet.se)
2019 - Mest rekommenderade mäklaren i Huddinge kommun (hittamäklare.se)
2019 - Topp 10 mest anlitade mäklaren i Stockholm första halvår (hittamäklare.se)
2019 - Mest anlitade och rekommenderade bostadsrättmäklaren i Huddinge
2019 - Nöjdast kunder i Stockholm första halvår
2018 - Mest rekommenderade mäklaren i Huddinge kommun (hittamäklare.se)
2018 - Flest sålda bostadsrätter i Huddinge kommun 2018 (hemnet.se)
2018 - Flest publicerade bostadsrätt annonser i Huddinge kommun (hittamäklare.se
2018 - Mest anlitade bostadsrätt mäklaren i Huddinge kommun
2018 - Nominerad till Årets rookie inom hela Sverige

- Rekord i ett flertal föreningar i Huddinge

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2021
första kvartalet 2021

Säljare om Mithat.

22 jul 2021

"Jag kan beskriver mithat med tre ord!
Ärlig, han gör sitt jobb på bästa sätt, trevlig,
jag sålde min lägenhet på det priset jag önskat, därför rekommendera mithat som rekordare.
Han är en+++++"
säljare på Järnbärarvägen 12

21 jul 2021

"Vi är oerhört tacksamma för det otroliga engagemanget Mithat hade kring försäljningen av våran lägenhet,så professionell. Rekommenderar Mithat till alla som vill ha en lyhörd mäklare och vinst vid försäljning! "
säljare på Terapivägen 14B

20 jul 2021

"Tack till honom för ett fantastiskt jobb"
säljare på Duvbergsvägen 24

19 jul 2021

"Jag är jätte nöjd med Mithat som mäklare under hela säljprocessen. Han är en målinriktad mäklare, engagerad, lyhörd och tydlig. Resultatet vi fick är att vi slog föreningensrekord. Rekommenderas starkt som mäklare!"
säljare på Duvbergsvägen 34

18 jul 2021

"Mithat gav ett seriöst och professionellt intryck första besöket. Första annonsen stämde inte helt in på vårt hus men det var han snabb på att ändra och i slutändan skrev han en jättebra annons. Tack vare att Mithat var så målinriktad lyckades vi slå säljrekord bland liknande bostäder i vår förening. "
säljare på Teodolitvägen 39

14 jul 2021

"Tack för gott sammarbete, och den smidiga försäljningen!!"
säljare på Visirvägen 17

23 jun 2021

"Vi är jättenöjda och tycker att det gick snabbt, lätt och vi hittade rätt köpare via Notars databas. Varmt rekommenderar! "
säljare på Visättra Backe 4C

17 jun 2021

"Otroligt engagerad, lyhörd med en förmåga och vilja att hjälpa till på riktigt. Tack för ditt fantastiska bemötande och leverans. "
säljare på Terapivägen 18E

15 jun 2021

"Mithat har gjort ett underbart jobb och varit lyhörd när han fick uppdraget att sälja min avlidna mammas lägenhet. mina varmaste rekommendationer"
säljare på Stigfinnarvägen 25

08 jun 2021

"Skulle aldrig valt en annan mäklare helt klart nummer 1 i Huddinge! Jätte nöjd!"
säljare på Sågstuvägen 40

04 jun 2021

"Mäklaren var snäll och kunde svara på mina frågor. Han gjorde sitt bästa för att sälja min lägenhet. "
säljare på Ålgrytebacken 5

31 maj 2021

"Föreningsrekord!! Andra gången Mithat hjälper oss med vår bostad och vi kommer definitivt att ta hjälp av honom längre fram. Letar du efter en erfaren, meriterad och tillgänglig mäklare så rekommenderar vi Mithat Bircan starkt! "
säljare på Duvbergsvägen 8

26 maj 2021

"Mithat var det perfekta valet av mäklare. Alltid tydlig och rak kommunikation och han satte redan från början rimliga förväntningar på försäljningen. Fotografen som han anlitar tog otroligt bra bilder och min lägenhet kunde inte ha presenterats på ett bättre sätt.
Visning, budgivning och försäljning gick väldigt snabbt och smidigt utan att bli forcerat eller stressigt.
Slutpriset resulterade i ett nytt högsta rekord för min brf så jag kan inget annat än att lämna mina allra bästa rekommendationer när det gäller Mithat Bircan. "
säljare på Ålgrytevägen 31

25 maj 2021

"Första gången man säljer en bostad är lite nervkittlande. Om man dessutom är två personer med ett visst kontrollbehov blir det ännu mer nervkittlande att behöva lämna över allting i händerna på en mäklare. Mithat är väldigt driven och det märks tydligt att han brinner för det han gör, för honom är inte mäklaryrket ett jobb utan mer en passion.
Mithat var ständigt tillgänglig för frågor och funderingar. Marknaden var inte riktigt till vår fördel, att sälja små lägenheter i en tid där alla vill ha större är inte det lättaste. Trots att marknaden inte var till vår fördel så gick lägenheten för föreningsrekord! Resan från ”till salu” till ”såld” var inte helt bekymmersfri, men ingenting berodde på Mithat eller låg ens inom hans kontroll. Vi är nöjda med valet av mäklare, och kan rekommendera Mithat om man är ute efter en mäklare som både är mån om slutpriset men som också finns där vid frågor och funderingar. "
säljare på Värnstigen 34

24 maj 2021

"Vi är så nöjda med våran mäklare Mithat, detta är andra gången vi använde honom och båda gångerna har han slagit rekordpris. Vi jämförde inte ens med någon annan mäklarfirma då vi vet att han levererar. Ska ni hitta en mäklare som levererar, lyssnar, svarar snabbt på frågor om man undrar något och har hjärtat på rätt plats då ringer ni Notar Huddinge!"
säljare på Hedenhösvägen 14

18 maj 2021

"Kan varmt rekommendera mäklaren, engagerad och brinner för sitt yrke. Slutpriset blev rekordpris i föreningen. "
säljare på Palissadvägen 16

18 maj 2021

"Jag kan starkt rekommendera Mithat som mäklare. Jag har både köpt och sålt lägenheter med honom och jag är supernöjd!
Han har ett bra bemötande och mycket driven i sitt yrke, jag kommer definitivt att vända mig till Mithat när det blir dags att flytta igen.
Han uppfyllde alla förväntningar vid försäljning av min lägenhet, och på rekordtid dessutom. "
säljare på Dagsverksgatan 11E

13 maj 2021

"Mithat was very good. He explained the Swedish market for selling to me in English and translated everything of importance for me. Was very hands on and was always available when I called or messaged. Highly recommend."
säljare på Terapivägen 14C

12 maj 2021

"Jag blir mycket nöjd. som mäklar hus notar
Som ligger Huddinge.
"
säljare på Terapivägen 16E

30 apr 2021

"Mithat är väldig ambitiös , lyhörd och professionell. Försäljningen av min lägenhet var enkel, smidig och samtidigt snabb. Rekommenderas starkt!"
säljare på Visättra Backe 2D

24 apr 2021

"Stort tack till Mithat som ännu en gång gjort oss nöjda med försäljning! Mithat har ett stort kontaktnät som fick vår lägenhet såld innan visning. Vi är väldigt nöjda!"
säljare på Tingsvägen 1

23 apr 2021

"Vär.ldens bästa mäklare mycket snabb affär."
säljare på Terapivägen 12C

13 apr 2021

"Trevilg , engagerad och väldigt hjälpsam . Håller sitt ord och väldigt service inriktad .Rekommenderar starkt fick min lägenhet såld på minder än 4 veckor för det priset jag önskade mig . 10 av 10 "
säljare på Terapivägen 12D

31 mar 2021

"Mithat är en ung, ambitiös, engagerad och målinriktad mäklare som har väldigt god lokalkännedom och analysförmåga. Hans målplan utgår alltid ifrån noggranna och försiktiga analyser av både området och marknaden. Han har hållit det han har lovat och tipsade oss för försäljning vid rätt tillfälle. Rekommenderas starkt!"
säljare på Borgbacken 2

26 mar 2021

"Väldigt nöjd "
säljare på Varvsvägen 13

22 mar 2021

"Mithat Bircan blev ett självklart val för oss direkt vid vårat första möte! Detta pga hans professionella- och strategiska sida, sin självsäkerhet och den trygghet han gav att vi skulle bli mycket nöjda med försäljningen av vår lägenhet OCH allt det levde han upp till 100%. Vi uppskattade även den personliga sida av honom och det gav ett stort förtroende och gjorde oss trygga hela resan igenom. Även hur lättillgänglig han var och alltid kunde bolla frågor och funderingar mm.
Vi rekommenderar honom starkt!!"
säljare på Visättra Backe 4C

04 mar 2021

"Innan vi valde att sälja vår bostad fick tips från vänner och bekanta rekommendationen att anlita Mithat vid försäljning då han gett dem ett starkt gott intryck. Sagt och gjort! Vi är otroligt glada att vi gick på rekommendation och magkänsla, det första intrycket är alltid avgörande.
Mithat har uppvisat egenskaper som satte starka avtryck hos oss som säljare, han uppvisade professionalitet, kompetens, var en god lyssnare och viktigast av allt; förtroende.
Vi kommer definitivt att anlita Mithat igen i framtiden och rekommendera honom till alla som vill anlita en utomordentlig mäklare.
/ Sezin
"
säljare på Ålgrytevägen 29

03 mar 2021

"Bland den bästa mäklaren jag har jobbat med, trevlig bemötande, svarade så fort man hade frågor och funderingar. Uppdaterade mig vid eventuella återkopplingar från folk som var intresserade för lägenheten. Bästa mäklaren i Stockholm utan tvekan. Allt gick så smidigt! Stor tack till Mithat samt hans crew på Notar Huddinge! Rekommenderas starkt! "
säljare på Finslipargränd 15

01 mar 2021

"Mithat är professionell trevlig, var alltid lättillgänglig, höll bra kommunikation om allt som hände och fick oss att känna oss så trygga i både vår försäljning och köp av ny bostad. Han var insatt i området och hjälpte oss jättemycket. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som är intresserade av att sälja sin bostad eller är intresserade av att köpa en bostad. Det vi uppskattade mest var att han var driven och alltid rakapparat sak. Det märks att han brinner för detta och vill göra ett så bra jobb som möjligt både för säljare och köpare. "
säljare på Sågstuvägen 31

25 feb 2021

"Vi anlitade Mithat Bircan, Notar, genom rekommendation av en annan. Kan ärligt säga att han var lyhörd, realistisk och personlig. Han gav ett förtroende och trygghet för oss där han visade att honom kunde man lita på och vi hade hamnat i proffsiga händer från första bemötandet. Det märktes att hans insikt var kvalite och inte kvantitet i sitt uppdrag som mäklare. Han återkopplade och gav den tid vi behövde och svarade varje gång man ville få tag i honom. Han var även smidig i sin profession i kommunikation och bemötandet i servicen. Han kändes den rätte mäklaren direkt vid första mötet där han fick presentera sig och värdera bostaden. Vi rekommenderar honom starkt till alla andra som ska sälja sitt hus och önskar honom all lycka i sin framtida karriär som mäklare. Blir det igen blir det han!"
säljare på Planetbacken 162

18 feb 2021

"Mithat sålde bostaden innan visning! Super snabbt gick det! Han hade en strategi och plan genom hela processen. Vid en förhandling så fick han upp köparen till ett mer än förväntat pris!
Han sålde vår lägenhet till FÖRENINGSREKORD dyraste 3:an i föreningen vilket är sjukt bra!
Rekommenderar honom varmt! "
säljare på Palissadvägen 14

17 feb 2021

"Super trevlig mäklare med mål i sikte. Mithat gjorde ett fantastiskt arbete under hela processens gång. Han är lyhörd samt får både säljare och köpare att känna sig trygga i affären. Rekommenderar verkligen alla att anlita och köpa fastigheter från Mithat. "
säljare på Sågstuvägen 27

16 feb 2021

"Mithat Bircan - Målmedveten, Lyhörd, Engagerad & Högpresterande. Mithat är väldigt lättsam att ha och göra med, lyhörd som verkligen lyssnar på sin kund. Han besitter ett enormt driv och engagemang för sitt yrke, vilket man verkligen kände med den snabba återkopplingen efter visningar eller intresseanmälningar. Det var inte bara mina, alltså säljarens, önskemål som togs tillvara men också köparens.
Jag är också nöjd över att, Mithat, på ett proffsigt sätt la upp alla möjliga scenarion jag som säljare kunde räkna med under säljprocessen. Det har varit lätt att komma i kontakt med honom och utifall att han inte hann svara någon gång ringde han upp så fort han fick möjlighet.
Jag är väldigt glad för att jag valde Mithat & Notar som Mäklarbyrå. Så, om ni är ute efter en Högpresterande, Målmedveten, Engagerad och Lyhörd mäklare ska ni inte tveka att ta ett första sonderande samtal med Mithat för att se vad han har att komma med. Och hör och häpnas, han har att komma med en hel del. "
säljare på Sjödalsbacken 5

15 feb 2021

"Vill ni sälja dyrt?
Då har ni kommit rätt. Mithat är en mäklare med hög kompetens inom bostadsmarknaden. Han kan sin grej, han vet exakt hur man ska hantera både säljare och köpare. Förhandling är a o i hans arbete. Vi fick riktigt bra betalt för vår lägenhet!!
Rekommenderad starkt!"
säljare på Terapivägen 12D

11 feb 2021

"Trevlig och professionell. Väldigt effektiv. Snabb på uppdatering. "
säljare på Rådstuguvägen 2

06 feb 2021

"Supersnabb försäljning. Mycket driven, kompetent och lyhörd! Vi rekommenderar Mithat! "
säljare på Myrstuguvägen 75

03 feb 2021

"mycket trevlig och professionell när det gäller sitt arbete helt enkelt bäst"
säljare på Ålgrytevägen 31

28 jan 2021

"Hög kompetens gällande försjälning inom bostadsmarknaden."
säljare på Ålgrytevägen 31

26 jan 2021

"Grymt duktig och professionell mäklare som hjälpte vår familj med vår största affär. Vår lägenhet såldes för ett pris över förväntan. Tack så jätte mycket Mithat Bircan
Mvh
Familjen Hansraj "
säljare på Patron Pehrs väg 31

15 jan 2021

"Engagerad, serviceinriktad, lyhörd och otroligt lätt att samarbeta och kommunicera med. Lägger ner den lilla extra energin och tiden som krävs för att få bästa möjliga pris!"
säljare på Domarvägen 18

23 dec 2020

"Mithat! Mäklarnas Zlatan i Huddinge!
Det tog Mithat mindre än 2 veckor att sälja min bostad (från första kontakt till kontraktsskrivning). Jag upplevde honom som extremt professionell, kunnig men framförallt förstående. Jag uppskattade verkligen enkelheten i denna försäljning och denna duktiga mäklare.
Vill man göra mål startar man med Zlatan, vill man sälja ringer man Mithat, that's it!"
säljare på Visirvägen 7

10 dec 2020

"har gjort fantastik jobb."
säljare på Ringvägen 1

03 dec 2020

"Jag kan varmt rekommendera Mithat. Han är oerhört proffsig, lyhörd, effektiv, engagerad och hjälpsam. Kommer definitivt kontakta honom för framtida försäljningar."
säljare på Varvsvägen 13

02 dec 2020

"Mithat är den som man ska anlita som mäklare! Håller det han lovar och kämpar hårt för att vi ska nå vårt pris. Han trodde på att vi skulle sälja lägenheten dyrare än alla andra mäklare jag pratade med och lyckades också göra det, stort tack ska du ha!"
säljare på Sjödalsvägen 15

21 nov 2020

"Mina förhoppningar var inte så stora tills jag träffade Mithat, då såg jag ljuset i tunneln. En engagerad och erfaren mäklare som har dig som kund i fokus. Orden lyhörd och professionell passar perfekt in på honom. Jag kan, med gott samvete, rekommendera denna kille! Allt vart över förväntan! Tack ännu en gång!"
säljare på Ålgrytevägen 29

19 nov 2020

"Dröjer inte mer än två dagar ifall man vill få lägenheten o bli såld"
säljare på Varvsvägen 11

19 nov 2020

"Vi har anlitat Mithat Bircan till vår försäljning på Duvbergsvägen 28 i Vårby. Han hade en strategi o plan genom hela processen. Vid en förhandling så fick han upp köparen med +75.000 kr.
Han sålde vår lägenhet till FÖRENINGSREKORD.. Dyraste i området!!
Anlita Mithat om du vill ha en vass mäklare.."
säljare på Duvbergsvägen 28

16 nov 2020

"Vi har sålt vårt hus via Mithat Bircan som finns på Notar I Stuvsta.
Mithat är otroligt kompetent och professionell mäklare som kan sin sak på alla sätt. Är ni på jakt efter en engagerad och duktig mäklare ska ni absolut kontakta Mithat Bircan som överträffar alla era förväntningar.
"
säljare på Tomtbergavägen 213

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
46
Kedjehus
1
Villa
1
Radhus
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
46
Försäljningar
50
Försäljningsvärde
126 020 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
212 av 222 säljare
Mithat satte rätt förväntningar på slutpriset
208 av 223 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
222 av 226 säljare
Mithat var tydlig och höll mig uppdaterad
222 av 224 säljare

Mithat på kartan.

275 tidigare annonser
47 bostäder till salu
231 rekommendationer

47 bostäder till salu.

Annonser

1 rum, 24 m²
Lägenhet, Huddinge
1 954 kr/mån
2 rum, 48 m²
Lägenhet, Huddinge
4 831 kr/mån
2 395 000 kr
2 rum, 57 m²
42 017 kr/m²
Lägenhet, Huddinge
2 123 kr/mån
2 395 000 kr
2 rum, 42 m²
57 023 kr/m²
Lägenhet, Huddinge
2 488 kr/mån
995 000 kr
1 rum, 29,5 m²
34 310 kr/m²
Lägenhet, Huddinge
2 210 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 775 000 kr
Lägenhet Glömsta
+ 80 000 kr
1,5 rum, 20 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 300 000 kr
Lägenhet Skärholmen
+ 405 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag kan beskriver mithat med tre ord!
Ärlig, han gör sitt jobb på bästa sätt, trevlig,
jag sålde min lägenhet på det priset jag önskat, därför rekommendera mithat som rekordare.
Han är en+++++"
1 460 000 kr
Lägenhet Flemingsberg
+ 165 000 kr
2 rum, 73 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
1 925 000 kr
Lägenhet Vårby
+ 230 000 kr
2,5 rum, 61 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tack till honom för ett fantastiskt jobb"
2 275 000 kr
Lägenhet Vårby
+ 280 000 kr
3 rum, 77 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är jätte nöjd med Mithat som mäklare under hela säljprocessen. Han är en målinriktad mäklare, engagerad, lyhörd och tydlig. Resultatet vi fick är att vi slog föreningensrekord. Rekommenderas starkt som mäklare!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.