Marcus Lindén

Profilbild för Marcus Lindén
Marcus Lindén
4.9 / 5
(74 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
31 st
56 800 000 kr

Bakgrund

Marcus Lindén jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2018-09-12. Marcus har fått in 31 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Marcus har haft 31 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 56 920 000 kr.

Presentation

Hej!

Det är jag som är Marcus Lindén, ditt självklara val när det gäller att välja mäklare.

För att lyckas göra bra affärer och lyckade försäljningar anser jag att förberedelser är A och O. Då är det viktigt att ha ett fokus på de små detaljerna samtidigt som man bibehåller helhetsbilden och alltid ha en plan ABC.

”Bäst förberedd vinner”

Jag skapar mig från början alltid en tydlig bild av hur säljprocessen ska gå till & anpassar den alltid efter dem jag möter. Ett nära samarbete och en öppen dialog med mina kunder skapar de bästa förutsättningarna till succé. För att nå någonstans man aldrig nått, behöver man ofta göra något man aldrig gjort.

”Utmana dig själv”

Så ska ni sälja eller kanske köpa? Tveka inte att höra av er till mig!
Marcus Lindén

Utbildad Fastighetsmäklare - Högskolan i Gävle

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2020
andra kvartalet 2020

Säljare om Marcus.

02 jul 2020

"Driven och engagerad, hjälpsam och lite påtryckande på ett bra sätt på att hitta vårt nästa boende innan försäljning."
säljare på Svedjegatan 29

30 jun 2020

"Otroligt nöjd med all hjälp jag fick av Marcus. En ambitiös och professionell mäklare. Kan starkt rekommendera Marcus!! "
säljare på Söderljungsgatan 12

23 jun 2020

"Väldigt nöjd med hela processen, från värdering till försäljning av lägenhet. Lyhörd, effektiv och bra kommunikation!"
säljare på Trandaredsgatan 23

22 jun 2020

"Mycket bra upplevelse hela vägen från innan vi bestämde oss för Marcus till att vi skrivit på kontraktet. Högsta uppskattning för drivet under hela perioden och inte minst hur han avslutade affären på absolut bästa sätt."
säljare på Vennerbergsplatsen 2

19 jun 2020

"Marcus är mycket proffsig och trevlig samt väldigt lätt att prata med, även om man har tusen frågor. :) Rätt man på rätt plats, helt klart."
säljare på Melodigatan 8

18 jun 2020

"Ett långt samarbete med ett bra resultat. Oerhört engagerad som aldrig gav upp."
säljare på Lindormsgatan 18

08 jun 2020

"Marcus är förtroendeingivande och trevlig. Rak, tydlig och gör allt han kan för att bostadsförsäljningen ska bli så bra som möjligt för alla parter. Uppskattar framförallt att han är lyhörd och engagerade, precis det man önskar av sin mäklare. Rekommenderar er att välja Marcus som er mäklare för en lyckad affär! "
säljare på Parkgatan 1A

24 maj 2020

"Proffsig, närvarande , flexibel men ändå rådgivande utan att ta över. Ödmjuk , glad och för mig en mäklare att totalt känna tillit för. Marcus lyckades med brottstycket att få sålt min lgh till rekord pris i denna bostadsrättighetsförening på bara fem dagar ! Lägg till att detta är under Corona pandemin . Jag hade inte möjlighet att skriva på papperen i Borås. , då åkte han 30 mil till mig så att allt skulle gå smidigt ( nu tror jag inte att det är något han oftast gör men som sagt i Corona tider gäller det att visa respekt för kund o det gjorde han ) hatten av för denna mäklare. "
säljare på Vindelgatan 22

24 maj 2020

"Mycket proffsig i sin roll som mäklare och mycket trevlig att samarbeta med. Uppdaterade mig hela tiden med information. Arbetade alltid helhjärtat och snabbt. Mycket noggran med information och alltid anträffbar - även helger.
Realistisk med fastighetspriser. Ordnade snabbt en bra affär för mig som säljare. Visning söndag - kontraktskrivning onsdag.
Kan starkt rekommendera Marcus som mäklare - profsig och bra.
Sten-Owe Elofsson "
säljare på Lövåsvägen 10

24 maj 2020

"Marcus var proffesionell och lyhörd. Vi kände oss trygga med att ha honom som mäklare vid försäljning av vår bostad men hade även känt en trygghet som köpare. Han var ärlig på ett tydligt och bra sätt. Han förtjänar något extra av cheferna ;)."
säljare på Symfonigatan 33E

22 maj 2020

"Otroligt nöjda med Marcus. Tidigare dåliga erfarenheter av mäklare gjorde att vi ställde höga krav. Dessa har Marcus överträffa på alla punkter, att vi sedan fick mer än vi begärde, ser vi bara som en bonus.
Marcus har varit närvarande och kunnig i hela vår process. Snabb i kommunikationen och vi kan mycket varmt rekommendera honom för dig som ställer lite högre krav.
"
säljare på Mellomgårdsgatan 8

21 maj 2020

"En professionell mäklare som skötte vår affär förstklassigt. Driven, engagerad och lätt att ha att göra med. Rekommenderas! "
säljare på Norra Sjöbogatan 35

17 maj 2020

"Uthållig med tanke på vårat långa sökande efter bostad, informativ och proffsig. Rekomenderar Marcus starkt."
säljare på Vindelgatan 3A

11 maj 2020

"Suverän kille som lyckades kränga min lägenhet på under 40h och med ett slutpris på 200.000 över utgångspriset. Väldigt målmedveten och skärpt i sina förhandlingar."
säljare på Kellgrensgatan 23A

08 maj 2020

"Excellent colaboration when working with Marcus. He adapted to my specific needs. He really knows what he is doing and solves the issues for you in the best way. Really thankful for his work. "
säljare på Symfonigatan 27B

07 maj 2020

"Kan varmt rekommendera Marcus.
Proffsig, förtroendeingivande, har svar på tal, trygg och alltid tillgänglig. Han är också enkel och härlig att ha att göra med. Väldigt engagerad och ger det där lilla extra i allt."
säljare på Kyrkogårdsgatan 19

29 apr 2020

"Marcus kändes seriös och kunnig. Han höll oss informerade under hela processen och löste en väldigt snabb försäljning. Mer än nöjda!"
säljare på Bullerbygatan 7

01 apr 2020

"Marcus var oerhört lyhörd, tillgänglig och hjälpsam under hela perioden vid försäljningen av min bostad. Trevlig och engagerad mäklare som man definitivt kan lita på i alla lägen!"
säljare på Vindelgatan 25C

27 mar 2020

"Kan varmt rekommendera Marcus! Kunnig, kompetent och lyhörd. Han hjälpte mig att sälja min lägenhet med stor professionalitet och extremt trevligt bemötande. Är mer än nöjd med hans insats. "
säljare på Bodagatan 42

26 mar 2020

"Mycket nöjd med valet av mäklare. Kreativt, professionell och engagerad, helt klart värt pengarna."
säljare på Erikslundsgatan 2

26 mar 2020

"Vi ger Marcus högsta betyg på försäljningen av vårat hus. Bra service, trevligt bemötande och engagerad under hela processen.
Rekommenderas starkt."
säljare på Älgörtsvägen 14

25 mar 2020

"Herr Lindén var mycket alert, tydlig och trevlig att ha att göra med, finurlig med att komma vidare när man stöter på frågor som man trodde skulle vara problematiska.
- Vi som säljare ville verkligen sälja med öppna kort och Marcus gav oss tips hur vi verkligen skulle undvika framtida frågor med spekulanter och missförstånd med den slutgiltiga köparen. Öpppenhet, förbesiktning och dolda felförsäkring ger snabbare affär, dessutom hittade han ett företag som gav gott erbjudande för att detta, samt energideklarationen, väldigt bra när man inte hinner med att kolla runt på marknaden själv.
- Jag skulle verkligen rekommendera denne mäklare till andra säljare och köpare."
säljare på Östra Högåsvägen 12

06 mar 2020

"Såld innan andra visningen. Marcus är engagerad, kunnig, lyhörd, lätt att få tag på och återkopplar alltid snabbt. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Marcus."
säljare på Bullerbygatan 9

28 feb 2020

"Kan varmt rekommendera Marcus att ta hand om en bostadsaffär."
säljare på Kransvägen 200

18 feb 2020

"Jag kan rekommendera Marcus stark för att göra en bra försäljning. Han är grym. Jobbar hård på projektet och är tillgängligt alltid. Har svar på alla möjliga frågor kring försäljning. Han har svarat på telefon/sms på kvällar, helger etc. Är mycket engagerad i ärendet. Han uppdaterar läget vid varje förändring. ger goda förslag för en bättre affär. "
säljare på Rosenvägen 5

07 feb 2020

"Marcus var redan från början lätt att få kontakt med och förstod mina önskemål. Han var tydlig och förtroendefull vilket fick mig som säljare att lugnt kunna överlåta själva processen åt honom.
Bemötandet har varit professionellt och det har varit tydligt att Marcus kan sin profession.
Jag lämnar mina varmaste rekommendationer om honom, till hans framtida kunder."
säljare på Arlagatan 2

21 jan 2020

"Marcus har varit proffsig och vi kan varmt rekommendera honom som mäklare.
Hela försäljningen gick snabbt och utan krångel. "
säljare på Sturegatan 7

18 jan 2020

"Supernöjd med Marcus Lindén från början till slut. En seriös och kunnig mäklare med fötterna på jorden som visste vad han gjorde. Som grädde på moset slog han även föreningsrekord vilket var magiskt! Kommer garanterat kontakta Marcus för fler bostadsaffärer. Toppklass 5/5"
säljare på Lindormsgatan 55

25 dec 2019

"Kan varmt rekommendera Marcus!
En lyhörd mäklare som ger sitt yttersta för att hjälpa sina klienter."
säljare på Åsvägen 3

27 nov 2019

"Marcus skötte det hela fantastiskt bra! Om det vore för att vi flyttar ifrån Borås så hade vi anlitat honom igen!"
säljare på Barnhemsgatan 50

26 nov 2019

"Såld innan visning, mycket nöjd med arbetet som gjordes av mäklaren! Dialogen mellan oss har fungerat mycket bra. "
säljare på Symfonigatan 5B

22 nov 2019

"Bra Helhetsintryck. Påläst,lättillgänglig,tydlig,prisvänlig duktig på återkoppling.Professionell. Kan rekommendera till andra."
säljare på Åkervägen 22

06 nov 2019

"Marcus har varit en fantastisk person att arbeta med under både försäljnings- och köpeprocessen. Han har en härlig inställning till relationsskapandet till sina klienter och ser till att man alltid känner sig trygg och hålls välinformerad kring alla skeenden i processen. Marcus sätter alltid klienten i första hand och upplevs prestigelös i sitt förhållningssätt, vilket får klienten att känna sig högt värderad och prioriterad. Jag kan inte tänka mig en bättre mäklare att anlita och kommer så göra i framtida bostadsaffärer!"
säljare på Kulbanan 9

26 sep 2019

"Prisvärd och bra mäklare som var lättillgänglig och stödjande under hela processen. "
säljare på Kransvägen 202

25 sep 2019

"Kan verkligen rekommendera Marcus. Trevligt och proffsigt bemötande, gjorde det "lilla extra" med extra visning och höll oss uppdaterade. Vi kommer absolut återkomma om vi säljer någon mer gång! "
säljare på Bodagatan 42

10 sep 2019

"Engagerad ock trevligt bemötande bra uppdatering om affären. Kan rekommenderas när man gör en bostads affär"
säljare på Bodagatan 14

05 sep 2019

"Jättebra, lyhörd och väldigt tillgänglig!"
säljare på Arlagatan 4

03 sep 2019

"Marcus har gjort ett strålande jobb! Han har varit engagerad och lyhörd genom processen. Som säljare har jag fått all information jag behövt och blivit uppdaterad hela tiden. Kan varmt rekommendera Marcus! "
säljare på Vindelgatan 20

03 sep 2019

"Marcus skötte sig utmärkt från början till slut! Lätt att få tag i och snabb på att återkomma. Jag är mycket nöjd både processen och slutresultatet!"
säljare på Mosstomt Stugan 1

26 aug 2019

"Marcus gjorde vår bostadsförsäljning enkel och smidig. Det gick alltid att få kontakt med honom snabbt och bostaden såldes med ett nytt försäljningsrekord för området. Vi kunde inte vara mer nöjda. "
säljare på Norra Sjöbogatan 17

14 jul 2019

"Vi rekommenderar varmt Marcus. Han fick oss att känna oss trygga i hela processen kring försäljningen av vår bostad. Marcus var engagerad, kunnig, trevlig och oerhört hjälpsam. Han ställde verkligen upp för oss. En mäklare som gör det där ”lilla extra”. "
säljare på Hestra Ringväg 10A

20 jun 2019

"Effektiv, lyhörd, insatt i området, tillgänglig, social, bra på att informera och hålla en uppdaterad. Mycket nöjda med Marcus och kan varmt rekommendera honom, vi har känt en trygghet hela vägen! Vi kommer definitivt att anlita honom om det skulle bli aktuellt i framtiden."
säljare på Symfonigatan 5B

20 jun 2019

"Marcus var professionell, väldigt trevlig och flexibel i all våran kontakt med honom. Han svarade på alla frågor som vi hade och såg till att vi var väl informerade om hur hela försäljningsprocessen går till. Det var aldrig några problem med att få svar vara sig det var på vardagar eller på helger. Marcus flexibilitet bidrog även till en snabb försäljning på kort varsel när vi fick in ett bud som vi gillade. Vi är väldigt nöjda med Marcus insats."
säljare på Fessingsgatan 1

20 jun 2019

"mäklaren gjorde sitt jobb på ett förväntat och bra sätt. Dock överskattade han vilket pris vi skulle kunna få ut för lägenheten"
säljare på Guldbrandsgatan 6

01 jun 2019

"Marcus infriade högt ställda förväntningar genom en trygg och säker process för båda säljare och köpare :) "
säljare på Rosenvägen 4

31 maj 2019

"Marcus var ett enkelt val. Det kändes professionellt från första mötet enda fram till att bostaden såldes. Marcus var alltid lättillgänglig och enkel att bolla tankar med. Han säger gärna vad han tycker men är också en god lyssnare. Vi rekommenderar Marcus! "
säljare på Svedjegatan 26

07 mar 2019

"Fantastisk mäklare och människa. Marcus såg verkligen till att vi kände att han hade full koll på allt och att vi kunde fokusera på andra saker i livet. Otroligt tacksam att han lyckades med en sådan snabb och framförallt bra försäljning av vår bostad. Marcus var och är mycket lyhörd för våra önskningar. Att han visade så mycket intresse för både oss och vår bostad gjorde att vi kände oss väl omhändertagna. Rekommenderar varmt Marcus! "
säljare på Symfonigatan 73C

07 mar 2019

"Gjort ett bra jobb."
säljare på Källhagsgatan 21

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24
Villa
6
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
31
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
56 920 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
74 av 74 säljare
Marcus satte rätt förväntningar på slutpriset
61 av 74 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
74 av 74 säljare
Marcus var tydlig och höll mig uppdaterad
74 av 74 säljare

Marcus på kartan.

78 tidigare annonser
3 bostäder till salu
74 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 650 000 kr
2 rum, 65 m²
25 384 kr/m²
Lägenhet, Borås
3 083 kr/mån
1 695 000 kr
2 rum, 59,7 m²
28 728 kr/m²
Lägenhet, Borås
3 533 kr/mån
3 500 000 kr
4 rum, 99 m²
35 353 kr/m²
Lägenhet, Borås
5 913 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 650 000 kr
Lägenhet Dammsvedjan
+ 100 000 kr
3 rum, 74 m²
Utropspris: 1 550 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Driven och engagerad, hjälpsam och lite påtryckande på ett bra sätt på att hitta vårt nästa boende innan försäljning."
2 600 000 kr
Villa Hestra
+ 250 000 kr
4 rum, 104 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 275 000 kr
Lägenhet Trandared
+ 125 000 kr
2 rum, 55,5 m²
Utropspris: 1 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt nöjd med all hjälp jag fick av Marcus. En ambitiös och professionell mäklare. Kan starkt rekommendera Marcus!! "
950 000 kr
Lägenhet Sjöbo
3 rum, 70 m²
Utropspris: 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ett långt samarbete med ett bra resultat. Oerhört engagerad som aldrig gav upp."
2 250 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 255 000 kr
3 rum, 64,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket bra upplevelse hela vägen från innan vi bestämde oss för Marcus till att vi skrivit på kontraktet. Högsta uppskattning för drivet under hela perioden och inte minst hur han avslutade affären på absolut bästa sätt."
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.