Madeleine Peylow

Profilbild för Madeleine Peylow
Madeleine Peylow
5.0 / 5
(34 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
4 st
0 st
14 835 000 kr

Bakgrund

Madeleine Peylow var registrerad mäklare mellan 2005 och 2022. Madeleine har enligt vår statistik haft 7 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 44 020 000 kr.

Presentation

Madeleine är inte längre registrerad mäklare.

Säljare om Madeleine.

19 maj 2022

"Madeleine hjälpte mig att sälja min etta på Söder, rekommenderar henne starkt!"
säljare på Nytorgsgatan 33

17 maj 2022

"Madeleine är inte bara en utomordentligt skicklig och professionell mäklare utan även en synnerligen sympatisk, charmig och social person. Jag skulle inte tveka en sekund att vända mig till henne igen om jag behöver hjälp. "
säljare på Rävsnäsvägen 50

11 mar 2022

"Allt fungerade bra med Madeleine som mäklare. En fördel var att hon sålt i min förening tidigare och också haft lite kontakt med ordföranden. "
säljare på Heleneborgsgatan 20

08 nov 2021

"den bästa man kan hitta både i arbetsprestation och social kompetens"
säljare på Hammarby Kaj 4

20 okt 2021

"Kunnig och trevlig mäklare, alltid nåbar och uppdaterad."
säljare på Lignagatan 7

22 sep 2021

"Från första mötet kände vi att vi träffat rätt. En proffsig, ödmjuk och seriös mäklare som känner till området väldigt väl. Under uppdraget delgav hon oss all nödvändig information löpande. Träffsäker och realistisk värdering som motsvarade våra förväntningar. Madeleine visade sig vara allt vi ön..."
"Från första mötet kände vi att vi träffat rätt. En proffsig, ödmjuk och seriös mäklare som känner till området väldigt väl. Under uppdraget delgav hon oss all nödvändig information löpande. Träffsäker och realistisk värdering som motsvarade våra förväntningar. Madeleine visade sig vara allt vi önskade oss och mer därtill. "
Läs mer
säljare på Åsögatan 107

08 sep 2021

"Så nöjda då vi önskade en mäklare som tog hand om precis allt! Vilket Madeleine Peylow gjorde exemplariskt! "
säljare på Eriksdalsgatan 22

03 sep 2021

"Jag är väldigt nöjd med att ha anlitat Madeleine. Hon är genuint intresserad av att få till en så bekväm process för både säljare och köpare som möjligt, samtidigt som hon är affärsdriven. En bra affär innehåller två nöjda parter och Madeleine arbetar stenhårt mot det målet."
"Jag är väldigt nöjd med att ha anlitat Madeleine. Hon är genuint intresserad av att få till en så bekväm process för både säljare och köpare som möjligt, samtidigt som hon är affärsdriven. En bra affär innehåller två nöjda parter och Madeleine arbetar stenhårt mot det målet."
Läs mer
säljare på Skånegatan 81

02 sep 2021

"Grym hela vägen och såg till att vi fick betalt över förväntan. Rekommenderas varmt!"
säljare på Erstagatan 20

18 maj 2021

"Med Madeleine som mäklare kände vi oss sedda, lyssnade till och trygga hela vägen. Hon tog sig an försäljningen helhjärtat. Madeleine gjorde en väldigt (i efterhand) korrekt analys av marknaden och villkoren för försäljningen. Hon föreslog vad som borde fixas med lägenheten och motiverade tydligt..."
"Med Madeleine som mäklare kände vi oss sedda, lyssnade till och trygga hela vägen. Hon tog sig an försäljningen helhjärtat. Madeleine gjorde en väldigt (i efterhand) korrekt analys av marknaden och villkoren för försäljningen. Hon föreslog vad som borde fixas med lägenheten och motiverade tydligt varför. Det fick oss att se möjligheterna i vår egen lägenhet vilket drev oss till att fixa det där lilla extra i renoveringen vilket antagligen avgjorde det höga priset. Vi är glada att vi lyssnade på henne. Madeleine var dessutom alltid tillgänglig, snabb och höll oss uppdaterade. Nästa försäljning sker definitivt genom Madeleine igen!"
Läs mer
säljare på Folkskolegatan 12

12 maj 2021

"Madeleine är otroligt professionell, trevlig och ärlig. Jag kände mig 100 % trygg när jag sålde med Madeleine och kan verkligen rekommendera henne som mäklare."
säljare på Maria Prästgårdsgata 17

21 apr 2021

"Jag uppskattade framförallt Madeleines transparans när jag tog in offerter från ett antal mäklare. Till skillnad från andra gav hon mig en högre och mer realistisk tröskel för bonus och jag förstod i efterhand att de andra lagt sig lågt/ givit mig en för försiktig värdering för att "lättare" kunn..."
"Jag uppskattade framförallt Madeleines transparans när jag tog in offerter från ett antal mäklare. Till skillnad från andra gav hon mig en högre och mer realistisk tröskel för bonus och jag förstod i efterhand att de andra lagt sig lågt/ givit mig en för försiktig värdering för att "lättare" kunna överträffa.
"
Läs mer
säljare på Högbergsgatan 68B

19 apr 2021

"Madeleines erfarenhet, lugn och tydlighet skapade snabbt ett förtroende hos oss som hon sen förvaltade på bästa sätt under hela hela resan - från första kontakt tills genomförd försäljning. Hon har på ett föredömligt sätt guidat oss genom alla beslut under hela processen och vi kan, med facit i h..."
"Madeleines erfarenhet, lugn och tydlighet skapade snabbt ett förtroende hos oss som hon sen förvaltade på bästa sätt under hela hela resan - från första kontakt tills genomförd försäljning. Hon har på ett föredömligt sätt guidat oss genom alla beslut under hela processen och vi kan, med facit i hand, varmt rekommendera Madeleine för er nästa bostadsaffär."
Läs mer
säljare på Erstagatan 20

24 feb 2021

"Jag kunde inte vara nöjdare. Jag kände mig så trygg med Madeleine från första stund. Jag fick tydlig information och snabbt svar på de frågor som uppkom längs vägen. Vänligt och proffsigt bemötande hela vägen, från första kontakt till kontraktskrivning. Alla skulle ha en mäklare med Madeleines dr..."
"Jag kunde inte vara nöjdare. Jag kände mig så trygg med Madeleine från första stund. Jag fick tydlig information och snabbt svar på de frågor som uppkom längs vägen. Vänligt och proffsigt bemötande hela vägen, från första kontakt till kontraktskrivning. Alla skulle ha en mäklare med Madeleines driv, värme och engagemang!"
Läs mer
säljare på Högalidsgatan 40A

12 feb 2021

"Lyhörd, inkännande och samtidigt rak i kontakten, som i sin tur var så ofta man behövde vilket skapade en stark känsla av trygghet. Kan starkt rekommendera!"
säljare på Swedenborgsgatan 5A

17 jan 2021

"Jag kommer definitivt använda mig av Madeleine fler gånger och kan absolut rekommendera henne till hundra procent! "
säljare på Tomtebogatan 39

27 nov 2020

"Hade en superbra upplevelse med Madeleine, proffsig, seriös och engagerad! Rekommenderar verkligen om ni vill bli nöjda med försäljningen! "
säljare på Tomtebogatan 39A

24 nov 2020

"Madeleine är absolut toppen, mycket snabb, rakt på sak och fixade med allt som behövdes för att lägenheten skulle sälja så högt som möjligt. Rekommenderar henne verkligen! "
säljare på Högalidsgatan 32C

18 okt 2020

"Madeleine var väldigt trevlig och jag kände mig väldigt trygg genom hela säljprocessen. Hon gav bra råd och tips på vad vi behövde göra och tänka på genom de olika stegen av försäljningen. "
säljare på Kungsholms Strand 143

27 sep 2020

"Väldigt proffsig, serviceinriktad och engagerad. Det märks att Madeleine har lång erfarenhet! Hon var tills stor hjälp med bl.a. hjälp med stylingen och råd avseende marknadsföringen samt höll mig hela tiden uppdaterad på ett bra sätt.
Hela processen hanterades effektivt och tack vare hennes pro..."
"Väldigt proffsig, serviceinriktad och engagerad. Det märks att Madeleine har lång erfarenhet! Hon var tills stor hjälp med bl.a. hjälp med stylingen och råd avseende marknadsföringen samt höll mig hela tiden uppdaterad på ett bra sätt.
Hela processen hanterades effektivt och tack vare hennes professionalitet fick vi ett slutpris som översteg förväntningarna. Jag kan varmt rekommendera Madeleine!"
Läs mer
säljare på Karlbergsvägen 51

24 sep 2020

"Madeleine ingav ett gott förtroende vid första kontakt, sedan upprätthöll hon förtroendet genom hela försäljningen till dess att vi skrev på papperna. Jag rekommenderar henne varmt. "
säljare på Swedenborgsgatan 4B

22 sep 2020

"Trygg, kompetent, lyhörd – Jag är väldigt nöjd med Madeleines insats, från första mötet till kontraktsskrivning. Hon har under processens gång varit påläst och kunnig, tydlig, rimlig, tillgänglig samt lyhörd inför mina behov och önskemål som säljare. Jag hade inte kunnat ha en bättre mäklare vid ..."
"Trygg, kompetent, lyhörd – Jag är väldigt nöjd med Madeleines insats, från första mötet till kontraktsskrivning. Hon har under processens gång varit påläst och kunnig, tydlig, rimlig, tillgänglig samt lyhörd inför mina behov och önskemål som säljare. Jag hade inte kunnat ha en bättre mäklare vid min sida under den ganska läskiga situationen som det är att sälja sitt hem. "
Läs mer
säljare på Råggatan 14

11 jun 2020

"Superduktig mäklare! Rekommenderas starkt. "
säljare på Bergsundsgatan 13

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
7

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
7
Försäljningsvärde
44 020 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
32 av 34 säljare
Madeleine satte rätt förväntningar på slutpriset
30 av 32 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
30 av 31 säljare
Madeleine var tydlig och höll mig uppdaterad
34 av 34 säljare

Madeleine på kartan.

155 tidigare bostäder
34 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

5 450 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 455 000 kr
2,5 rum, 58 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
3 200 000 kr
Lägenhet Gröndal
+ 5 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
3 820 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 325 000 kr
1 rum, 39 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
1,5 rum, 46 m²
Utropspris: 3 150 000 kr
11 000 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 500 000 kr
3 rum, 99 m²
Utropspris: 10 500 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.