Linus Molin

Profilbild för Linus Molin
Linus Molin
4.9 / 5
(41 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
27 st
84 860 000 kr

Bakgrund

Linus Molin jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2019-03-13. Linus har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2019. Linus har haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 75 590 000 kr.

Presentation

Som person och mäklare kännetecknas jag av ett otroligt driv. Jag har en hög ambitionsnivå och vilja för att hjälpa mina kunder nå det absolut bästa slutresultatet men även finnas där som ett stöd och en vän under processens gång. Med en ödmjuk inställning för uppdraget kommer jag göra mitt yttersta för att säkra en högkvalitativ tjänst.

Om just du väljer mig som mäklare så kan jag säkra att alla parter involverade kommer lämna processen och känna att de blivit bemötta på det absolut bästa sätt och att jag som mäklare gav mitt yttersta hela vägen ut.

Med vänliga hälsningar
Linus Molin - Bjurfors Huddinge

Mäklarbyrå


Säljare om Linus.

16 jun 2020

"Linus lägger ned sin själ i affären och vill verkligen att allt ska bli så bra som det bara kan bli. Han är personlig, tillgänglig och sköter affären professionellt på alla sätt och vis. Kan med glädje rekommendera Linus. "
säljare på Brovaktarvägen 1

08 jun 2020

"Engagerad kontaktperson och gjorde sitt yttersta för att lyckas med försäljningen!"
säljare på Vandrarvägen 10

03 jun 2020

"Otroligt professionell, lyhörd och engagerad genom hela processen.
Linus höll oss uppdaterad och var alltid beredd att göra det lilla extra, ger mina starkaste rekommendationer. "
säljare på Tornslingan 35

29 maj 2020

"Tillgänglig, lyhörd, du får vara engagerad.
5 stjärnor!"
säljare på Lagmansbacken 9

28 maj 2020

"Med stort engagemang och driv tog Linus sig an uppgiften.
Skötte sig exemplariskt från första kontakt fram till kontraktsskrivning!"
säljare på Tingsbergsvägen 5

27 maj 2020

"Rakt på sak
Utan krusiduller förklarade mäklaren Linus Molin läget, så här ser det ut, det här är dina potentiella köpare, det här kan du förvänta dig ….osv Jag behövde aldrig undra vad han menade, allt var glasklart! Dessutom var det fantastiskt att ha en ung och hungrig mäklare i en annars tufft period ! Snabb försäljning, jag blev nöjd, och köparen blev nöjd! Härligt jobbat!"
säljare på Arrendatorsvägen 6A

13 maj 2020

"Kompetent och lyhörd!"
säljare på Vikingavägen 3

30 apr 2020

"Linus är en mäklare som alltid finns till hands för oss som säljare, gärna besvarar frågor och underlättade för oss vid försäljningen i corona tider, trotts att allt tog längre tid och krävde speciallösningar vid visning. Det känns tryggt att sälja när man har någon som fixar till 110%. Vi anlitar gärna Linus vid nästa försäljning. "
säljare på Ålgrytebacken 11

28 apr 2020

"Linus gjorde att jag kände mig trygg och (hyfsat) lugn i en stressande situation.
Dessutom mitt i en pågående pandemi, Covid-19
Plus att han var precis lagom "på" och ville att båda parter kände att dom gjort en bra affär.
"
säljare på Stationsvägen 29

24 apr 2020

"Linus är grym på det han gör.
Ger feedback, är professionell och jobbar hårt för att få nå/slå förväntningarna.
Supernöjd och rekommenderar honom varmt. "
säljare på Tingstorget 1

16 apr 2020

"Linus är en otroligt engagerad och driftig kille med en fantastisk personlighet. Har är pålitligt och ärlig oavsett om affärer inte går som man tänker sig (till skillnad från andra mäklare). Han vill både göra köpare och säljare nöjda och därför rekommenderar jag Linus i alla typer av objekt oavsätt om du vill sälja eller köpa.
Vill ni ha en snabbtänkt, kompetent och driftig mäklare med större mål än att tjäna en hacka på mäklararvodet? Då är Linus rätt mäklare för jobbet!"
säljare på Gamlegårdsvägen 12

08 apr 2020

"Jag är väldigt nöjd med hela försäljningen. Allt har fungerat väldigt bra i kontakten med Linus. Jag skulle starkt rekommendera honom och jag återkommer gärna i framtiden också. "
säljare på Lagmansbacken 7

23 mar 2020

"Jag har aldrig sålt en lägenhet tidigare och hade därför ingen erfarenhet alls. Träffade 4 mäklare innan jag bestämde mig för Linus. Han var lyhörd, tydlig och förstående i min okunskap och förklarade allt så det för mig blev glasklart. Försäljningen gick extremt mycket smidigare än förväntat och mäklarvalet är en väldigt stor anledning till det.
Linus var väldigt engagerad, gjorde mycket utöver min förväntan och gav mig och min flickvän en "Wow-upplevelse". Han var dessutom alltid tillgänglig när jag behövde kontakt. Det här är garanterat en mäklare på väg mot toppen, står fast vid sitt ord och har service ryggraden. Enormt nöjd och kan varmt rekommendera Linus till alla mina vänner och bekanta! Kommer kontakta Linus igen när det är dags för större!"
säljare på Vikingavägen 17

17 mar 2020

"Det märkts klart och tydligt att Linus har otrolig kompetens inom sitt område. Linus är en av få mäklare man verkligen ser fram emot att få ta ett möte med 5/5"
säljare på Tingstorget 1

11 mar 2020

"Vi var väldigt nöjda med Linus som vår mäklare."
säljare på Terapivägen 12D

29 feb 2020

"Mäklaren hade ett stort mått av fingertoppskänsla när det kommer till att bekräfta de funderingar och känslor som finns i samband med bostadsförsäljning. Medmänsklig och mycket empatisk. Och med ett stort tålamod skapade han ett lugn genom hela affären. Vi önskar att vi hade fler objekt att sälja tillsammans med mäklaren. "
säljare på Vandrarvägen 8

23 feb 2020

"Linus är en ung driven mäklare som engagerar sig till 100%. Han gav en personlig men ändå en professionell service. Jag kan verkligen varmt rekommendera Linus. "
säljare på Arrendatorsvägen 6A

22 feb 2020

"En engagerad o driven mäklare som brinner för sina uppdrag! "
säljare på Tingstorget 1

20 feb 2020

"Vi stod oerfarna i säljprocessen men hade turen att hitta rätt mäklare för oss. Lyhörd, snäll, lätt att prata med, målinriktad, driven och väldigt lättillgänglig. Han fick oss att känna oss trygga och rodde hem en rekordförsäljning i vårt område. Vi kommer att vända oss till honom även i framtida försäljningar. Varmt rekommenderad! "
säljare på Terapivägen 10D

12 feb 2020

"Fantastiskt bra mäklare, hjälpte oss hela vägen genom försäljningen. "
säljare på Lagmansbacken 7

25 jan 2020

"Vi är supernöjda med Linus som mäklare! "
säljare på Skansbergsvägen 42F

21 dec 2019

"Linus skötte min lägenhetsförsäljning på ett entusiastiskt och professionellt sätt. Hans känsla för prisbild och förväntat slutpris stämde mycket bra."
säljare på Byalagsvägen 14

09 nov 2019

"Driven och ung mäklare som gjorde allt för att få ihop affären. Vi blev löpande uppdaterade kring hur allt gick och han hade bra förslag över strategier kring hur vi skulle sälja bostaden. Rekommenderar Linus till alla som vill sälja sin bostad. "
säljare på Lagmansbacken 5

03 nov 2019

"Linus är en otroligt driven och engagerad mäklare. Han har en stor social förmåga, väldigt trevlig och hade en positiv inställning genom hela försäljningsförloppet. Han var personlig men ändå professionell med oss som säljare, vilket vi gillade. Den lilla konstruktiva kritiken vi gav tog han väl till sig och visade snabbt på förbättring, alltså väldigt lyhörd.
Kan varmt rekommendera Linus och hans engagemang till andra säljare."
säljare på Månstorpsvägen 20

27 okt 2019

"Jag är väldigt nöjd, hitta snabbt en underbar mäklare som sålde lägenheten fort. Kan verkligen rekommenderar Linus Molin "
säljare på Terapivägen 12D

27 okt 2019

"En trevlig och engagerad person som var lätt att tycka om. Kan absolut rekommendera Linus till mina nära och kära. "
säljare på Hörningsnäsvägen 30

12 okt 2019

"Vi är väldigt nöjda med Linus insats :). Han hittade en perfekt balans mellan att vara förstående och sporrande under tiden vi höll på fixa iordning lägenheten för visningen. På något sätt lyckades han få oss i mål utan att öka på stressen som kommer med att sälja. Vi kände oss trygga och det var väldigt skönt att kunna lägga en stor del av ansvaret hos honom så att vi kunde koncentrera oss på det vi behövde göra utan att vara oroliga.
Vi kunde inte ha hittat en bättre mäklare för oss :)"
säljare på Terapivägen 10B

30 sep 2019

"Linus var väldigt engagerad och tog sig tid att informera om hur försäljningen skulle gå till samt även fortlöpande höll mig uppdaterad om vad som sker härnäst. Han var mycket lättillgänglig om det var så att jag hade några frågor eller synpunkter. Lyhörd och villig att lägga ner extra tid för att se till att jag som säljare är nöjd med bilder, annons, etc."
säljare på Terapivägen 18B

07 sep 2019

"Linus är en engagerad och proaktiv person med mycket bra lokal kännedom. Han är lätt at få tag på och väldigt organiserad med hela transaktionsprocessen. Många kom till visningen vilket ledde till en aktiv budgivning med många intressenter. Det var ett bra slutresultat med en nöjd säljare och nöjd köpare."
säljare på Kungsklippevägen 3

05 sep 2019

"Linus är mycket trevlig och social som person och är väldigt mån om att jag som köpare ska bli nöjd och kan vara väldigt flexibel med tider och val av kontakt. Väldigt nöjd med hans insats, rekommenderas starkt!"
säljare på Byalagsvägen 28

01 sep 2019

"Toppen !"
säljare på Terapivägen 16C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
28
Villa
3
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
75 590 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
41 av 41 säljare
Linus satte rätt förväntningar på slutpriset
35 av 41 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
39 av 41 säljare
Linus var tydlig och höll mig uppdaterad
40 av 41 säljare

Linus på kartan.

49 tidigare annonser
9 bostäder till salu
41 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Annonser

2 395 000 kr
2 rum, 36 m²
66 527 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 929 kr/mån
1 895 000 kr
2 rum, 67 m²
28 283 kr/m²
Lägenhet, Huddinge
5 964 kr/mån
995 000 kr
1 rum, 24 m²
41 458 kr/m²
Lägenhet, Huddinge
2 787 kr/mån
1 295 000 kr
2 rum, 69 m²
18 768 kr/m²
Lägenhet, Huddinge
6 926 kr/mån
1 395 000 kr
2 rum, 36 m²
38 750 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
2 250 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 800 000 kr
Lägenhet Hörningsnäs
-95 000 kr
3 rum, 62 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
1 260 000 kr
Lägenhet Flemingsberg
+ 165 000 kr
3 rum, 73 m²
Utropspris: 1 095 000 kr
1 850 000 kr
Lägenhet Segeltorp
+ 155 000 kr
1,5 rum, 44,5 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 220 000 kr
Lägenhet Flemingsberg
+ 225 000 kr
1 rum, 24 m²
Utropspris: 995 000 kr
5 400 000 kr
Kedjehus Utsälje
+ 505 000 kr
6 rum, 147 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Linus lägger ned sin själ i affären och vill verkligen att allt ska bli så bra som det bara kan bli. Han är personlig, tillgänglig och sköter affären professionellt på alla sätt och vis. Kan med glädje rekommendera Linus. "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.