Linus Johansson

Profilbild för Linus Johansson
Linus Johansson
4.8 / 5
(125 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Linus Johansson var registrerad mäklare mellan 2015 och 2021.

Presentation

Linus är inte längre registrerad mäklare.

Säljare om Linus.

09 sep 2020

"Linus är härlig, lättsam och enkel att kommunicera med samtidigt som han är förtroendeingivande och professionell. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Katarina Bangata 57

09 sep 2020

"Linus har under hela processen varit otroligt lyhörd för våra behov och önskemål och vi har hela vägen verkligen känt att Linus varit på vår sida. Tack vare att Linus tillät oss ha is i magen även om det drog ut väldigt mycket på processen lyckades Linus få vår lägenhet såld med vinst, vilket vi knappt vågat drömma om. "
säljare på Liljeholmsbron 8

07 sep 2020

"Supernöjd!!!"
säljare på Runiusgatan 7

07 sep 2020

"Mycket smidigt, engagerat och professionellt"
säljare på Västgötagatan 18

03 maj 2020

"Linus är otroligt engagerad från första kontakt och skapar en väldigt bra kontakt med både säljare och köpare. Härligt positiv, driven samt ser till att alla känner sig trygga och blir nöjda med bostadsaffären!"
säljare på Gyllenborgsgatan 11

11 feb 2020

"Andra gången vi anlitar Linus och han är Bäst! Kunde inte varit nöjdare. "
säljare på Pålsundsgatan 4

03 sep 2019

"Jättebra person och mäklare! "
säljare på Hallandsgatan 48

28 aug 2019

"Linus Johansson har en gedigen kunskap om bostadsmarknaden och en fingertoppskänsla när det gäller försäljning. Han är bra på lyssna till människor, mån om att alla i processen ska vara nöjda och samtidigt mycket målinriktad. Vi hade en bra dialog genom hela säljprocessen. Jag kan varmt rekommendera att sälja med Linus och MOHV."
säljare på Byggmästarvägen 17

06 aug 2019

"Trovärdig och engagerad mäklare, kommer absolut anlita Linus vid kommande försäljningar framöver. "
säljare på Askängsbacken 52

21 mar 2019

"Kan varmt rekommendera Linus. Redan efter första mötet kändes det som rätt val av mäklare. "
säljare på Abrahamsbergsvägen 41

13 feb 2019

"Riktigt skicklig och trevlig. Var alltid tillmötesgående och gick alltid att få tag på vare sig det var helg eller sent på kvällar. Kommer definitivt använda honom när det är dags nästa gång."
säljare på Arvid Mörnes väg 40

25 jan 2019

"Mycket bra upplevelse kring försäljning av lägenhet. Linus är öppen, trevlig och skapar en bra atmosfär kring intressenterna, de får mycket kommunikation och känner sig delaktiga. Detta har varit ett vinnande koncept för denna försäljning.
Har använd Linus för flera försäljningar.
Jag kan varmt rekommendera Linus!"
säljare på Rörläggarvägen 16

26 sep 2018

"Trevlig, engagerad och det kändes personligt!"
säljare på Nockeby Backe 2F

19 sep 2018

"Vi är supernöjda med vår försäljning i Traneberg som genomfördes av Linus.
Linus har varit tillgänglig, tillmötesgående och kontinuerligt uppdaterat oss under processens gång.
Från start till slut har vi som förstagångssäljare känt oss väldigt trygga.
Vi kan varmt rekommendera honom och skulle gärna sälja via honom igen."
säljare på Hunnebergsvägen 2

07 aug 2018

"Linus är en kompetent, charmig och engagerad mäklare. Han är inte den typiska säljartypen som många mäklare kan vara utan genuin och förtroendeingivande. Han höll oss uppdaterade genom hela processen och det syntes verkligen att han kämpade stenhårt. Trots att vi visste att han hade fler objekt var känslan hela tiden att vi var hans enda kunder, så dedikerad, engagerad och flexibel var han! Den första mäklaren vi tog in menade att vi skulle räkna med en förlust på upp emot 15% men med Linus gjorde vi istället en vinst på försäljningen! Det ska tilläggas att jag var ytterst tveksam till Linus utgångspris men jag kan bara konstatera att han visste vad han gjorde. Jag har två råd till den som tvekar inför mäklarvalet: välj Linus! Om han ber dig hoppa, fråga hur högt, han har stenkoll på läget! Tack snälla Linus för ditt engagemang och kompetens. Om vi gör fler bostadsaffärer i sthlm i framtiden kommer du vara vårat självklara val. "
säljare på Kratsbodavägen 50D

14 jun 2018

"Linus var toppen! Kommer definitivt använda MOHV igen"
säljare på Maria Skolgata 77A

01 jun 2018

"Lite slarvigt förbered annons. FIck skicka tillbaka 2 gånger. I en svårare marknad hade han lite svårt att göra lägenheten unik och få den att stå ut."
säljare på Pippi Långstrumps gata 39

01 jun 2018

"Enkel att ha att göra med och kunnig. Vi fick goda råd utan att han var pushig. Kan varmt rekommendera Linus!"
säljare på Hagagatan 48

17 apr 2018

"Vi hade en ganska utdragen försäljning pga trög marknad. Linus jobbade på och beklagade sig aldrig. "
säljare på Högalidsgatan 38C

20 feb 2018

"Jag träffade 5 olika mäklare inför mitt val. Linus var långt ovanför dom andra 4st i bemötande och hans proffsiga upplägg. Hans försäljningsstatistik och omdömen var även där på en mycket högre nivå. Jag ångrar inte mitt val. Proffsig, engagerad och extremt flexibel. Ett väldigt bra slutpris i en sviktande marknad och han fortsätter vara engagerad i slutskedet med hjälp av överlåtelse, flyttstäd och dylikt. Rekommenderar starkt!!"
säljare på Skånegatan 59A

06 feb 2018

"Jag har både köpt och sålt tillsammans med Linus och han har alltid varit lätt att få tag på, svarat på frågor som uppkommit på vägen, satt realistiska mål och gjort sitt bästa för att både köpare och säljare ska vara nöjda. Skulle varmt rekommendera Linus. Tusen tack! "
säljare på Hallandsgatan 26

06 feb 2018

"Värdering stämde inte pga vad som hände på bostadsmarknaden 2017"
säljare på Hallandsgatan 46A

21 dec 2017

"Proffsig, lyhörd, kunnig och enkel att få kontakt med. Har sålt många lägenheter men Linus är solklart den bästa mäklare vi samarbetat med. Välj honom!"
säljare på Krakel Spektakels gata 2

06 dec 2017

"Sympatisk och professionell mäklare som har hållit god kontakt med mig genom hela processen. Jag har största förtroende för Linus."
säljare på Sveavägen 121B

06 dec 2017

"Engagerad, positiv och drivande"
säljare på Högbergsgatan 81C

16 nov 2017

"Rakt igenom väldigt proffsigt och bra bemötande. Rekommenderas! "
säljare på Margretelundsvägen 24

27 okt 2017

"Linus gjorde ett mycket bra jobb i försäljningen av min lägenhet. Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare. "
säljare på Karlsbodavägen 51

24 okt 2017

"Superbra och extremt engagerad mäklare - rekommenderas varmt!"
säljare på Bohusgatan 41

25 sep 2017

"Linus är en extremt trevlig och tillmötesgående person. Från dag ett har Linus varit noggrann med att hålla mig uppdaterad under hela försäljningsprocessen. Han visade stort engagemang och professionalitet. Jag uppskattade starkt hans flexibilitet under hela processen: vi satte inget fast datum för min försäljning utan anpassade oss efter marknaden, vilket genererade en lyckad försäljning. Det enda negativa jag upplevde var att hans arbete med annonsen kändes slarvig och hastigt gjord; texten innehöll en hel del fel. Det tog några mail innan han korrigerade allt. Så man bör räkna med att korrekturläsa prospektet då Linus noggrannhet brister på detta område. Dock väger allt positiva över detta. Jag ger gärna Linus mina varmaste rekommendationer och skulle med glädje anlita honom igen. "
säljare på Hallandsgatan 50A

25 sep 2017

"Supernöjd med Linus och MOHV från början till slut! "
säljare på Spångavägen 60

25 sep 2017

"Ver super nöjd med Linus som säljare,men text materialet behövde jag själv lägga en hel del tid på . Både i stavning o meningsbyggnad ."
säljare på Trångsundsvägen 29B

24 aug 2017

"Grym energi och ett väldigt driv! "
säljare på Arkitektvägen 75

24 aug 2017

"Vi utvärderade 3 mäklare. Linus gjorde bäst första intryck över telefon. Vi var lite skeptiska över det för oss okända mäklarföretaget MOHV. Men Linus fortsatte att göra överlägset bäst intryck även vid face-to-face mötet. Han tog sig tid, var konsultativ och bäst förberedd. Så det blev ett enkelt val och det valet är vi väldigt nöjda med nu i efterhand."
säljare på Renstiernas gata 27

13 jul 2017

"Proffsig engagerad optimist och charmig "
säljare på Norr Mälarstrand 86

13 jul 2017

"Linus visade stort intresse för min försäljning, tog sig tid att svara på mina frågor och guidade mig på ett bra sätt genom hela försäljningsprocessen. Vi hade en bra och öppen kommunikation från start och jag är mycket nöjd med Linus insats och resultatet av försäljningen. Kan verkligen rekommendera Linus!"
säljare på Byggmästarvägen 17

13 jul 2017

"En mer professionell, engagerad och kunnig mäklare än Linus går inte att hitta! Precis hela processen har gått över all förväntan, så lätt, smidigt och det har dessutom varit väldigt roligt. Kommer att rekommendera Linus varm och förhoppningsvis även jobba ihop på framtida affärer. "
säljare på Birger Jarlsgatan 99C

14 jun 2017

"Behövde sälja min lägenhet snabbt, något som Linus fixade med bravur. Snabb respons, engagerad och lyhörd. Kändes tryggt och säkert hela vägen."
säljare på Hallandsgatan 26

12 jun 2017

"Driven, trevlig och tydlig"
säljare på Luxgatan 6

18 maj 2017

"Jag är mycket nöjd med försäljningen av min lägenhet som mäklades av Linus Johansson. Linus har ett gott bemötande och uppvisar som mäklare omtanke och ansvar för hela situationen, både för säljare och köpare. Han tog väl hand om försäljningen av min lägenhet, var tillgänglig och öppen från första mötet, genom visning och budgivning och fram till kontrakt. Linus har varit lyhörd för mina åsikter och önskemål och har funnits närvarande och rådgivande under hela processen. En fördel som jag upplevt betryggande är Linus nätverk och erfarenhet av lägenheter med liknande värden som min. Han gjorde en god bedömning av marknaden och min upplevelse är en affär där alla parter är nöjda. Helt enkelt en god affär"
säljare på Hallandsgatan 48

17 maj 2017

"Linus är mycket charmig och lätt att tycka om! Han är mycket driven och målinriktad och gjorde ett mycket bra jobb vid försäljningen av vår bostadsrätt. Det enda vi upplevde som negativt var att annonsen kändes lite slarvigt och hastigt gjord; texten var inte alls bra skriven med bl.a. stavfel och faktafel och bilderna saknade retuschering av ett par saker vi hade blivit lovade. Överlag är vi dock väldigt nöjda med att vi valde Linus som mäklare och skulle både vilja rekommendera honom till andra och anlita honom igen vid nästa försäljning!"
säljare på Bäckbornas väg 43

28 apr 2017

"Utmärkt mäklare och utfört arbete - med ett litet undantag: en uppgift i slutversionen av annonsen var inte helt korrekt, och vi hade inte haft chans att ta del av den och korrigera det. Därför svårt svara på fråga ovan om bostadsannonsen, behöver lite nyansering."
säljare på Fredmansgatan 11

19 apr 2017

"Extremt nöjd! Rekommenderar Linus till alla mina vänner."
säljare på Kronobergsgatan 41

18 apr 2017

"Stort engagemang och hög kompetens!"
säljare på Fredhällsgatan 11

18 apr 2017

"Engagerad,trevlig och seriös mäklare"
säljare på Fatburstrappan 18

05 apr 2017

"Linus är en grymt förtroendeingivande och pålitlig person med stort fokus på affären! Rekommenderas varmt."
säljare på Lindhagensgatan 61

29 mar 2017

"Linus va väldigt hjälpsam och fick mig att känna mig trygg i försäljningen. Full koll på läget och gjorde så att man kunde slappna av. Grymt skön kille! "
säljare på Stagneliusvägen 32

27 mar 2017

"Jag är otroligt nöjd med Linus.
Han är väldigt engagerad,kunnig och professionell.
Jättetrevlig och tar sig tid.
Fixade allt på ett väldigt smidigt och bra sätt.
Lätt att kommunicera med.
Påläst,pålitlig och otroligt duktig.
Jag rekommenderar verkligen honom!
Är jättenöjd med allt med honom och hans sätt att ta hand om både köpare och säljare.
Är väldigt glad över att jag hade honom som mäklare.
Ett riktigt proffs i allt han gör!"
säljare på Ringvägen 128

17 feb 2017

"Vi är väldigt nöjda med Linus som vår mäklare. Han var engagerade i hela processen, från fotografering till signering. Linus var alltid tillgänglig och informerande, väldigt tillmötesgående när vi hade frågor och funderingar. Under budgivningen var han schysst och hade en transparant process som vi upplevde att alla kände sig trygga i. Vi är även imponerade över hur pedagogisk han var under själva säljprocessen och såg till att vi förstod alla lagliga aspekter. Vi kan verkligen rekommendera Linus!
"
säljare på Vulcanusgatan 8

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
121 av 123 säljare
Linus satte rätt förväntningar på slutpriset
109 av 123 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
118 av 123 säljare
Linus var tydlig och höll mig uppdaterad
124 av 124 säljare

Linus på kartan.

263 tidigare annonser
125 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 750 000 kr
Lägenhet Södermalm Högalid
+ 255 000 kr
1 rum, 33 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
2 985 000 kr
Lägenhet Södermalm Högalid
+ 490 000 kr
1 rum, 25,5 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
3 400 000 kr
Lägenhet Södermalm Katarina
+ 405 000 kr
2 rum, 38 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
2 750 000 kr
Lägenhet Södermalm Sofia
+ 255 000 kr
1 rum, 31 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
3 750 000 kr
Lägenhet Södermalm Högalid
+ 355 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 3 395 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.