Linda Segerström

Profilbild för Linda Segerström
Säljarfavorit
Linda Segerström
4.8 / 5
(144 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
8 st
6 st
35 060 000 kr

Bakgrund

Linda Segerström jobbar på Fantastic Frank och är registrerad mäklare sedan 2011-01-14. Linda har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Linda har haft 8 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 39 830 000 kr.

Presentation

Linda blev färdigutbildad mäklare 2010 och valde sommaren 2014 att fortsätta sin framgångsrika karriär hos oss på Fantastic Frank. Som person är Linda engagerad, personlig och målmedveten men är också angelägen om att överträffa både säljare och köpares förväntningar.

2016 blev Linda den 3e mest rekommenderade mäklare i Sverige! Mest rekommenderad av alla i Stockholm.
I slutet av 2016 kom Linda med på en ny lista över de mest transparenta mäklarna i Sverige.

Hon gör det där lilla extra för sina kunder och hon är en tävlingsmänniska ut i fingertopparna som alltid uppnår bästa möjliga resultat. Linda vet vad som krävs för att nå högsta resultat då hon bland annat är svensk mästare i handboll. Kvalitet, brinnande engagemang och hårt arbete är viktigast för att skapa en lyckad affär för alla parter anser Linda.
+46 708 564 514
linda@fantasticfrank.se

Mäklarbyrå


Säljare om Linda.

18 sep 2020

"Å Linda! Vi har anlitat Linda i båda våra senaste försäljningar som båda har gått låååångt över förväntningarna. Inte minst vid den senaste försäljningen visade Linda att problem som kan uppstå går att lösa med engagemang, charm och kunskap. Linda är genuin, trevlig, ärlig och lyhörd i alla delar av processen och hon ger sig inte i första taget! Vi kan på alla sätt rekommendera Linda för framtida försäljningar!! "
säljare på Blekingegatan 18

16 sep 2020

"Toppservice från start till mål! Linda guidade mig genom processen, var ständigt tillgänglig och hjälpte mig uppnå långt mer än vad jag hade förväntat mig. En otrolig bonus är att hon dessutom är extremt trevlig och rolig och har lyckats göra en annars väldigt stressig process riktigt kul. Rekommenderar henne starkt och vet garanterat vem jag kommer vända mig till nästa gång det blir dags att sälja!"
säljare på Tranebergsvägen 46

11 jun 2020

"Linda är engagerad och framförallt väldigt ärlig i hela processen, tack Linda
!"
säljare på Inteckningsvägen 101

08 maj 2020

"Linda sålde vår tvåa på Hornsgatan och var superengagerad. Vi fick guidning från start till slut och kände att hon verkligen brann för vår lägenhet. Vi skulle rekommendera henne alla gånger! Tack Linda! "
säljare på Hornsgatan 156

06 apr 2020

"Linda är lätt tillgängligt och driven för att göra den bästa möjliga affären. Hon agerade jätte snabbt i ett svår marknadsläge och jobbade även under sin ledighet för att inte tappa tid. Vi rekommendera henne starkt!"
säljare på Gotlandsgatan 76A

05 apr 2020

"Vi hade turen att både köpa av och sälja med Linda. I oroliga tider navigerade hon oss lugnt och professionellt genom hela processen. Lindas största styrkor är hennes humor och lyhördhet i kombination med en precis lagom stor dos tävlingsinstinkt. Definitivt en av de bästa mäklare jag träffat, rekommenderar henne varmt till alla som går i säljtankar. "
säljare på Atlasgatan 7

20 mar 2020

"Linda är väldigt proffsig och ambitiös. Hon ser varje sälj som en ny utmaning och tar det på största allvar vilket är något jag värderar högt eftersom hon varit 10 år i branschen."
säljare på Torsplan 8

25 feb 2020

"Säljprocessen var väldigt smidig, Linda var hela tiden lyhörd för våra behov och önskemål samt mycket lätt att tycka om. Det var både tryggt och roligt att sälja vår bostad tillsammans med Linda! "
säljare på Mjölnarvägen 22

23 feb 2020

"Linda är underbar! I en svår stund för oss i separation va hon väldigt lyhörd, positiv och otroligt effektiv. Rekommenderar VARMT. "
säljare på Renstiernas gata 30

19 feb 2020

"Linda är driven lyhörd och trygg. Hon har sålt båda våra lägenheter innan visning och alltid med gott resultat."
säljare på Ängkärrsgatan 3

16 feb 2020

"Linda är en mycket professionell och kunnig mäklare som med sin sociala förmåga och härliga inställning gör att alla känner sig bekväma och väl omhändertagna.
Hon är öppen och transparent och hjälper en genom hela processen så att man hela tiden känner sig trygg med vad som händer. Mycket nöjd med allt från styling och fotografering till visning och slutförande. Rekommenderas varmt. "
säljare på Ulriksborgsgatan 16

31 jan 2020

"Linda är mycket professionell, engagerad och kunnig! Hon gav trygg vägledning genom alla steg i försäljningsprocessen och hade mycket god marknadskännedom. Jag kan varmt rekommendera henne som mäklare och kommer också själv att anlita henne igen om jag ska sälja igen i framtiden! Jag skulle också känna mig trygg som köpare med Linda som mäklare!"
säljare på Bondegatan 64

15 jan 2020

"Lindas främsta styrka är att hon är duktig på att förhandla och bra på att hantera olika typer av människor. Det är under själva budgivningen som hon plockar fram sina allra bästa sidor och man känner sig trygg med att hon gör allt för att få till en så bra helhetsdeal som möjligt."
säljare på Kapellgränd 6B

14 jan 2020

"Vi var mycket nöjda med Linda. Hon är otroligt driven, trevlig och engagerad. Vår bostad blev såld för bästa tänkbara pris."
säljare på Bondegatan 64A

09 jan 2020

"Linda är en väldigt varm och förtroendeingivande person, vilket gör att man som kund känner sig trygg och prioriterad. Jag uppskattar även hennes kunskap om marknaden samt hennes målmedvetenhet och driv. "
säljare på Brännerigatan 5

24 nov 2019

"Linda är mycket trevlig och har en vänlig, härlig och positiv energi. Mycket professionell och kompetent mäklare som smidigt hjälpt oss under hela processen. Hon var lyhörd för våra önskemål och behov samt att det var alltid lätt att nå henne.
Vi kan varmt rekommendera Linda!"
säljare på Södermannagatan 8

19 nov 2019

"Linda var supertrevlig och energisk! Höll bra kontakt med oss och vi fick uppfattningen att hon höll väldigt bra kontakt med budgivare och intressenter likaväl. Andra gången vi sålt ihop med Linda och är jättenöjda med hennes insats!"
säljare på Assessorsgatan 14

12 nov 2019

"Linda är väldigt påläst, kunnig, noggrann och social. Hon hade vårt fulla förtroende från början till slut. Kan varmt rekommendera henne. Stor eloge till hela Fantastic Frank teamet också med proffsig stylist och fotograf. "
säljare på Karlbergsvägen 35B

25 sep 2019

"Linda är en fantastisk mäklare. Noggrann, trevlig, förtroendegivande, kommunikativ.
Hon gjorde försäljningen av min lägenhet enkel för mig, trots att jag befann mig på andra sidan jordklotet. Jag kommer anlita henne igen vid nästa försäljning."
säljare på Tomtebogatan 1

02 sep 2019

"Linda är professionell och seriös, man får ett mycket gott intryck vid förberedelsearbeten/fotografering och en känsla av att man är i goda händer. Under annonsering, visning och sedermera budgivning höll Linda mig uppdaterad och med i loopen. Avslutningsvis kan jag konstatera att kännedom om prisnivå/intresse var helt i linje med den initiala bedömningen. Jag kan varmt rekommendera Linda till andra. "
säljare på Hägerneholmsvägen 6B

18 aug 2019

"Linda was an amazing agent. I bought my flat from her and then sold it through her as well. Highly recommended."
säljare på Heleneborgsgatan 30B

08 aug 2019

"Engagerad, driven, och mycket lösningsorienterad. Vi kan varmt rekomenndera Linda."
säljare på Åsögatan 137

07 maj 2019

"Linda är underbar och så lätt att tycka om! Samtidigt är hon en knivskarp förhandlare som man verkligen vill ha på sitt lag. Hon kommer alltid göra sitt bästa för att hjälpa sin säljare att få bästa möjliga pris. Hon är lätt att få tag på och transparent i sitt arbete. "
säljare på Katarina Bangata 58

01 maj 2019

"En av Stockholms absolut bästa mäklare. Linda är otroligt väl omhändertagande, lyhörd, påläst och förtroendeingivande för både säljaren och köpare. Att sälja sin bostad med Linda är ett enkelt beslut. "
säljare på Tomtebogatan 3A

04 apr 2019

"Vi valde ut fem intressanta mäklare för att hitta den bästa för att sälja vår femma. Linda var tydligt mest påläst och mycket socialt kompetent. Hennes engagemang höll oss sedan uppe genom en ganska lång säljprocess. Rekommenderas!"
säljare på Malmgårdsvägen 30E

17 jan 2019

"Linda är oerhört lyhörd och har väglett mig på bästa sätt genom hela affären. Hon tar sig tid att förklara, lyssnar och förstår precis vad som ska göras för att affären ska bli så lönsam som möjligt men också smidig och en trevlig upplevelse för både köpare och säljare. Rekommenderas varmt!"
säljare på Blekingegatan 16

03 dec 2018

"Tydlig med sitt uppdrag och vad vi kunde förvänta oss, tillgänglig och mycket empatisk, trevlig och positiv attityd. Tillgänglig på telefon vid behov och kontaktade oss om vi hade några frågor. Snabb och få igång säljprocessen och anlitade duktiga medarbetare för bästa resultat. Vi är nöjda och rekommenderar henne gärna . "
säljare på Helgalunden 11

17 nov 2018

"Linda var super bra mäklare som gör allt för bästa säljresultat . Jag fick rekommertion av min dotter som var en av Lindas nöjda kunder . Jsg älskar Lindas sätt att arbets snabbt effektivt med hög professionalitet . Hon var alltid tillgänglig för mej och vi kunde vi kommunicera på ett mycket snabbt, enkelt och effektivt sätt . Självklart var Linda inte billig ... hon var värd sitt priset... Bästa mäklare i Stockholm ! "
säljare på Torsvägen 67

10 nov 2018

"Mycket engagerad och professionell mäklare. "
säljare på Katarina Bangata 59

09 nov 2018

"Linda är otroligt engagerad och målinriktad, jag kommer använda mig av hennes tjänster även i framtiden! Rekomenderar henne varmt!"
säljare på Askängsbacken 8

04 okt 2018

"Linda var fantastisk att samarbeta med från första kontakt till avslut. Stylingen och hur lägenheten presenterades inför visning var perfekt.
Vi hade mycket högre förväntningar på slutpriset än Linda (vilket vi även uppnådde) men tror också att det har med att marknaden varit lite skakig på sistone att man som mäklare inte vill sätta för höga förväntningar gentemot oss som kund.
"
säljare på Heleneborgsgatan 30A

10 sep 2018

"Vi kunde inte vara nöjdare än vad vi är med Linda. Vi kontaktade Linda redan hösten 2016 när vi letade ny bostad och var på väg att sälja. Anledningen till att vi fastnade för henne från första början var hennes professionalitet i kombination med ett hjärtligt humör. Linda har varit tydlig med förväntningar och gett oss uppdaterade värderingar under de 2 år vi hade kontakt. Hon gick långt bortom förväntningarna vi hade på en mäklare och hjälpte oss även i vår köpprocess. När vi väl var redo att sälja var hon snabb, tydlig och höll oss informerade genom hela försäljningen. Det är tack vare hennes beslutsamhet och förhandlingsförmåga som vi fick ett slutpris som vi bara drömde om innan. Vi vill100% rekommendera Linda!"
säljare på Lorensbergsgatan 3A

03 sep 2018

"Visste redan från första mötet med Linda Segerström att hon var en riktig stjärna! Hon utstrålar ett starkt driv, trygghet, engagemang och målmedvetenhet -- she's a real winner!
Det är rätt sällsynt bland de mäklare vi tidigare har haft kontakt med. Linda är skarp, positiv och framåt och vi har hela tiden känt att vi kan lita på hennes omdöme och rekommendationer.
Sedan första mötet har vi haft en saklig, öppen och ärlig dialog. Vår lägenhet, som Linda sålde, är rätt speciell och kunde inte riktigt jämföras med genomsnittet för tidigare sålda objekt i området. Linda förstod snabbt att det fanns unik potential att lyfta fram under försäljningen, och lyckades verkligen med att få de potentiella köparna att se just detta.
Vi är supernöjda med Linda och ser fram emot en långsiktig relation med henne! Har redan rekommenderat henne till vänner och bekanta. "
säljare på Alviksvägen 29

18 aug 2018

"Jag har haft nöjet av att ha Linda som mäklare både vid ett köp av lägenhet och en försäljning av lägenhet. Linda är en engagerad, rak och ärlig mäklare som är mån om att det blir bra för alla inblandade parter. Jag kan varmt rekommendera henne som mäklare. "
säljare på Kungsklippan 20

17 aug 2018

"Jag uppfattade Linda som engagerad och trovärdig och att hon arbetade väldigt hårt med min försäljning. Min enda förbättringsönskan är att vi hade stämt av förväntningar på pris och försäljning tydligare i början av processen. Jag rekommenderar Linda varmt. "
säljare på Södra Kungsvägen 70A

11 aug 2018

"Det är få personer som är ämnade att jobba som mäklare och Linda är en av dem, hon kan verkligen sitt jobb! Hon har varit engagerad och motiverad under hela processen och vi har varit ständigt uppdaterade. Förväntningarna som vi hade inför försäljningen gick i uppfyllelse, tack vare Lindas otroliga arbete. Vi är väldigt nöjda med försäljningen, allt ifrån fotografering till kontraktsskrivning. Vi kan verkligen rekommendera Linda som mäklare!"
säljare på Östersundsgatan 7

07 aug 2018

"Det finns ingen mer hårt arbetande, trevligare mäklare än Linda. Hon älskar verkligen sitt jobb och det märks i allt hon gör. Det är en stor affär att sälja och köpa sin bostad och vi har fått ovärdeligt goda råd och har verkligen uppskattat att bolla våra tankar och idéer med denna erfarna, kloka och proffsiga person. Hon är påläst, håller sig uppdaterad och är engagerad och vi rekommenderar henne varmt! "
säljare på Huvudstagatan 22

09 jul 2018

"Så engagerad, lyhörd o lösningsfokuserad för att nå ett resultat med bästa lösning för både köpare o säljare. Informerade oss under hela processen med värdefull information - toppen nöjd. "
säljare på Gamla Tyresövägen 351C

15 mar 2018

"Linda är väldigt trevlig, professionell och gav bra tips. Vi känner att våra förväntningar uppfylldes. Vi rekommenderar henne varmt! Med bra text och bilder lyfte hon fram det unika med lägenheten!
Tack Linda, bra jobbat!"
säljare på Bokbindarvägen 47

05 mar 2018

"Linda har varit fantastisk hela vägen. Rak i kommunikationen, tydlig, trevlig och kommit med bra idéer. Våra förväntningar uppfylldes och lite till. Vi kommer att rekommendera henne varmt! Allt har fungerat jättesmidigt trots att vi har sålt på distans ifrån utlandet. Tack Linda, bra jobbat!"
säljare på Ploggatan 18

08 feb 2018

"Brinner för sitt arbete)))"
säljare på Västgötagränd 1A

07 feb 2018

"Väldigt personlig och trevlig! "
säljare på Katarina Bangata 62

31 jan 2018

"Linda Segerström är den i särklass mest engagerade och likeable mäklare vi träffat. Hon har en unik förmåga att få köpare att känna sig sedda och speciella, vilket fick en direkt påverkan på slutpriset för oss. Samt att hon på ett ärligt, vänligt och tydligt sätt fick oss säljare att känna oss bekväma och med på hur hon jobbade för att landa i bästa slutpriset på marknaden. Linda kan detta yrke bättre än någon vi mött och vi kan rekommendera henne alla dagar i veckan. "
säljare på Fridhemsgatan 14

07 dec 2017

"Fantastiskt kul att jobba med Linda. Höll mig uppdaterad under hela resan från värdering till försäljning. "
säljare på Karlbergsvägen 51

06 nov 2017

"Vi är väldigt nöjda med Linda, hon är kunnig, förtroendeingivande och en mycket kompentent mäklare. Vi rekommenderar henne till alla som letar efter en riktigt bra mäklare när de ska sälja sin lägenhet. "
säljare på Luntmakargatan 10

02 nov 2017

"Bra driv, lyhörd och effektiv "
säljare på Västgötagränd 1A

01 nov 2017

"Väldigt engagerad och återkopplande! Bra stylist och fotograf som tillsammans med mäklarbilden gav en fin och rättvis bild av lgh som lyfte fram det unika."
säljare på Tallkrogsvägen 12

22 aug 2017

"Både köpet o försäljningen gick snabbt o smidigt samtidigt som det kändes trygggt. Linda är varm o omtänksam o man känner sig speciell både som köpare o säljare. Toppen! "
säljare på Wennerbergsgatan 6A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
8

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
8
Försäljningsvärde
39 830 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
130 av 144 säljare
Linda satte rätt förväntningar på slutpriset
110 av 144 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
137 av 144 säljare
Linda var tydlig och höll mig uppdaterad
142 av 144 säljare

Linda på kartan.

186 tidigare annonser
143 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

7 900 000 kr
Lägenhet Södermalm SoFo
+ 1 305 000 kr
4 rum, 86 m²
Utropspris: 6 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Å Linda! Vi har anlitat Linda i båda våra senaste försäljningar som båda har gått låååångt över förväntningarna. Inte minst vid den senaste försäljningen visade Linda att problem som kan uppstå går att lösa med engagemang, charm och kunskap. Linda är genuin, trevlig, ärlig och lyhörd i alla delar av processen och hon ger sig inte i första taget! Vi kan på alla sätt rekommendera Linda för framtida försäljningar!! "
2 510 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 515 000 kr
1 rum, 28,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Toppservice från start till mål! Linda guidade mig genom processen, var ständigt tillgänglig och hjälpte mig uppnå långt mer än vad jag hade förväntat mig. En otrolig bonus är att hon dessutom är extremt trevlig och rolig och har lyckats göra en annars väldigt stressig process riktigt kul. Rekommenderar henne starkt och vet garanterat vem jag kommer vända mig till nästa gång det blir dags att sälja!"
2 100 000 kr
Lägenhet Vällingby
+ 105 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
2 995 000 kr
Lägenhet Hägersten
3 rum, 52 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Linda är engagerad och framförallt väldigt ärlig i hela processen, tack Linda
!"
Slutpris saknas
Lägenhet Gåshaga
2 rum, 69 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.