Kurosh Salehi

Profilbild för Kurosh Salehi
Säljarfavorit
Kurosh Salehi
4.9 / 5
(84 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
24 st
63 065 000 kr

Bakgrund

Kurosh Salehi jobbar på Våningen & Villan och är registrerad mäklare sedan 2018-06-28. Kurosh har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2019. Kurosh har enligt vår statistik haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 66 680 000 kr.

Presentation

Driven & högpresterande!

Mest rekommenderade mäklare Q2, 2021 & Q3, 2020. Flest försäljningar i Limhamn-Bunkeflostrand Q1, 2021. Årets Stjärnskott 2019 på mäklarfirman Våningen & Villan.

Jag är uppvuxen i Lund och är i grunden civilekonom, utbildad i USA & i Sverige. Tävlingsinriktad med hög tillgänglighet. I affärer tar jag första steget och bjuder på min expertis och hänvisar till affärskontakter vid behov.

Personligt engagemang är en självklarhet för mig och med min mångåriga säljerfarenhet får du en fokuserad och en driven mäklare. Förtroende & engagemang är vad du behöver och det får du med mig som din mäklare. Kika gärna på mina tidigare försäljningar så ser du varför det är en bra idé att kontakta mig vid en bostadsaffär.

Min ambition är att vara en del av den kanske största affären du gör.
Är energisk, har god lokalkännedom och har arbetat framgångsrikt med försäljning och ekonomisk rådgivning i mer än 15 år i USA och i Sverige. Jag värderar och säljer din bostad med rätt pris och i rätt tid! Din positiva upplevelse är alltid mitt mål.

Studerat till fastighetsmäklare på Malmö universitet, har även en civilekonomexamen från San Diego, Kalifornien i USA.
Innan mäklaryrket arbetade jag som bankrådgivare i Malmö. Med en mångårig säljerfarenhet är jag väl förberedd att föra dig mot en lyckad och lönsam bostadsaffär.

Bland de språk som jag behärskar i såväl tal som skrift finns engelska & persiska (farsi).

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Kurosh.

20 jul 2021

"Oerhört nöjd med försäljningen och skulle varmt kunna rekommendera Kurosh!"
säljare på Sadelmakarebyn 2D

15 jul 2021

"Jag valde mäklaren Kurosh Salehi eftersom jag såg att han sålde överlägset flest lägenheter i Bunkeflostrand. Detta berodde inte på tur eller en slump, utan hans skicklighet, hans lokalkännedom och hans personlighet. Hans passion för sitt arbete gör att han sticker ut.
Efter att vi ingått ett avtal om försäljning har han uppdaterat mig löpande med all nödvändig information från fotografering, annons på Hemnet och budgivning till kontraktsskrivning, vilket varit fantastiskt bra för mig som säljare. Jag har i princip inte behövt lyfta ett finger eller oroat mig över någonting.
Har mycket bra saker att säga men kan sammanfatta det så här. Han sålde min lägenhet och jag är supernöjd med allt. Vill du ha minst huvudvärk, minst arbete och snabbast effektivast resultat? Välj Kurosh Salehi som din mäklare. "
säljare på Sadelmakarebyn 4D

13 jul 2021

"Rekommenderar Kurosh 100%, det behövs inte många ord för att beskriva hans insats och angagemant som han sätter i ett affär."
säljare på Skomakarebyn 2C

08 jul 2021

"Väldigt kompetent och duktig mäklare som verkligen visade stort engagemang och professionalitet. Rekommenderas varmt!"
säljare på Ellstorpsgatan 1A

14 jun 2021

"Kurosh har sålt min lägenhet på mindre än en vecka från det att annonsen publicerades på Hemnet. Han var tydlig om vad som förväntades av mig som säljare och det uppskattade jag.
Affären blev väldigt lyckats och jag fick 16% mer än min utgångspris. Han har en mycket bra kännedom av området och ett bra kontaktnät av intresserade kunder.
"
säljare på Sadelmakarebyn 7C

28 maj 2021

"Kurosh är ett hushållsnamn i vårt område och därför valde vi att kontakta honom när vi skulle sälja vår lägenhet och flytta till hus. Vi fick en bra känsla med honom efter att ha träffat ett flertal olika mäklare och bestämde oss för att köra. Kurosh och teamet på Våningen & Villan gjorde den här resan enkel för oss från start till mål och tillgodosåg våra funderingar önskemål på vägen."
säljare på Skräddarebyn 1D

27 maj 2021

"Dedicated, clear and precise. We’ve sold our appartement so quickly and in fact much faster than expected. This have certainly a lot to do with how incredibly well Kurosh knows the area and the people here in Bunkeflostrand. Our choice of real-estate agent was also done very quickly, as everyone we’ve spoke to pointed us to Kurosh, jokingly stating that he is “The king of Bunkeflostrand”… and indeed he (and his excellent team that I guess counts photography, decoration: Louise, print, etc.) delivered on our high expectations. Will recommend."
säljare på Skomakarebyn 1A

14 maj 2021

"Kurosh skötte hela affären transparent, bemötte oss alltid proffsigt och har alltid gärna svarat på våra många frågor! Vi rekommenderar starkt att anlita denna mycket engagerade mäklare!"
säljare på Sadelmakarebyn 7C

28 apr 2021

"Första gången vi sålde och han tog sig tiden att gå igenom allt och byggde verkligen förtroende!
Jobbade snabbt och effektivt och höll oss uppdaterade varje steg! Hade bra koll på vad lägenheten skulle säljas för och skulle rekommendera honom till alla som ska sälja!"
säljare på Idrottsgatan 16A

27 apr 2021

"Både köpt och sålt med Kurosh och är så nöjd!!!
Målmedveten, engagerad, driven och samtidigt oerhört lyhörd. Tryggt att lämna över försäljningen till en mäklare som vet vad som behövs för en lyckad affär. Slutpris över förväntan, snabb och smidig affär, vad mer kan man önska?
Rekommenderas starkt!!!"
säljare på Finkgatan 8

22 apr 2021

"Super nöjda med att vi kunde få till en så snabb och smidig affär! Rekommenderar starkt! "
säljare på Sadelmakarebyn 4A

22 apr 2021

"Rigtig god oplevelse.
Meget tilfreds. "
säljare på Skräddarebyn 2C

21 apr 2021

"Kurosh är väldigt mån om sina säljare. En driven mäklare som är lättillgänglig och svarar gärna på frågor och funderingar och hög servicekänsla och ser till att ordna med det som begärs och efterfrågas. Kurosh har bra lokalkännedom och i området och helt rätt man för våran efterfrågan av mäklare i våran försäljning. Bra med tydlighet och raka rör när det väl kommer till kritan. Sammantaget är vi mycket nöjda av vad som förväntades! "
säljare på Sadelmakarebyn 4D

19 apr 2021

"Kurosh är en fantastsik mäklare som man kan lite på och som är tydlig med vilket arbete man behöver göra innan fotografering. Sedan är det bara till att luta sig tillbaka och låta ett helt fantastiskt styling-team och en bra mäklare göra sitt jobb. Vill man ha en mäklare som är kompetent, lyhörd och med en moral så ska man anlita Korush!"
säljare på Sadelmakarebyn 2A

17 apr 2021

"Kurosh var genuin från första möte till försäljning. Väldigt tålmodig och pedagogisk till alla mina frågor och hög servicekänsla!
Är nöjd med allt och kan varmt rekommendera Kurosh som mäklare!"
säljare på Vagnmakarebyn 4A

11 apr 2021

"Eftersom jag fick en väldigt positiv upplevelse av Kurosh’s kompetens och service sist jag både köpte och sålde min lägenhet o och att han förstod mina förväntningar o behov, var det ingen tvivel om att använda Kurosh än en gång. Kurosh är realistisk, driven, strategisk o ser till både säljarens och köparens behov o erbjuder kreativa lösningar & service för att få bostaden såld! Supernöjd!"
säljare på Skomakarebyn 2C

07 apr 2021

"It was a big pleasure to work with Kurosh. Kurosh kept us updated during the process openly and was extremely flexible in terms of our wishes. For flat advertisement Kurosh organised a photographer whose pictures were amazing. Advertisement itself was prepared with great details, which was very appealing to potential buyers. As a result Kuroshes efforts, price we got from our flat was a positive surprise."
säljare på Sundskajen 6B

24 mar 2021

"Kurosh hade en gedigen kännedom angående området och vart priserna oftast ligger, han bemästrade att sälja över förväntan som jag är oerhört tacksam över. Helt klart en bra mäklare som alltid hjälper dig med frågor och ger dig ärliga svar. "
säljare på Sadelmakarebyn 2C

16 mar 2021

"Vi är super nöjda! Kurosh är en toppmäklare och vi kommer varmt rekommendera honom till andra. Han hade mycket bra koll på marknaden, han var engagerad och hans team gjorde ett fantastiskt jobb med Home styling inför fotografering och visning. Han va lätt tillgänglig och höll oss hela tiden uppdaterad vilket var ett stort plus. "
säljare på Sadelmakarebyn 2D

28 feb 2021

"Som styrelseledamot i bostadsrättsföreningen har jag kontakt med många olika mäklare. Kurosh Salehi har en härlig energi, inger ett stort förtroende och har ett proffsigt bemötande. En mäklare som verkligen vill sälja Din bostad till högsta möjliga pris! Han är noggrann, lyhörd och är en skicklig säljare/förhandlare. Rekommenderar honom helhjärtat. Skulle vi behöva anlita en mäklare fler gånger, är Kurosh Salehi självklart vårt förstaval!"
säljare på Skomakarebyn 1B

18 feb 2021

"Mäklaren var kunnig, saklig och ödmjuk.
Rekommenderar honom gärna , till vänner och bekanta."
säljare på Västra Skrävlingevägen 209

08 feb 2021

"Nöjd med helheten och styling som vi valde. Anlitar gärna V o V igen."
säljare på Grönadalsgatan 32

06 feb 2021

"Superengagerad och positiv mäklare. Arbetsam och ihärdig.
Vi var förstagångssäljare men kände oss snabbt trygga och blev själva medryckta och medvetna om processen. Vi fick snabba svar på våra frågor och regelbunden uppdatering om vad som hände och pågick. Allt gick kort och gott väldigt smidigt.
Kan starkt rekommendera Kurosh och vi kommer absolut att kontakta honom igen om vi behöver göra en bostadsaffärer i framtiden. "
säljare på Typografgatan 4A

23 jan 2021

"En mäklare med en härlig energi som verkligen vill sälja din bostad och förmedlar detta tydligt till köparna. Väl påläst och är bra på att följa upp med potentiella köpare. Min syster varit på flera av hans visningar tidigare och alltid fått bra svar på eventuella frågor och känt sig sedd som potentiell köpare.
Bra förarbete och tog våra önskemål kring annons osv i beaktning.
Han gjorde en kanonbra insats när det kom till vår bostad!
Rekommenderar honom varmt om du vill ha en mäklare som verkligen säljer din bostad, inte bara visar upp den."
säljare på Sadelmakarebyn 2B

17 jan 2021

"Kurosh är en väldigt duktig mäklare som jag kännt mig trygg med hela vägen och som hjälpte mig att få ett pris över förväntan. Jag kommer absolut ringa Kurosh nästa gång jag ska sälja."
säljare på Sadelmakarebyn 7A

01 jan 2021

"Bra mäklare där vi blev ett team med samma mål"
säljare på Klubbegatan 6B

09 dec 2020

"We appreciated Kurosh's professional, friendly, and informative interactions with us throughout the process. His experience was key to our ability to sell our property successfully and satisfactorily.
He is highly recommended, and we will definitely contact him next time ourselves."
säljare på Sallerupsvägen 14

12 nov 2020

"Kurosh är en kompetent och professionell mäklare som alltid är glad och trevlig. Nästa gång vi säljer så ringer vi Kurosh :) "
säljare på Gottorpsvägen 33A

28 okt 2020

"There's no doubt about how positive the whole process were. We have no complaints nor any misunderstandings. We got what we wanted. Highly recommendation from us. Keep up the good work."
säljare på Skomakarebyn 2C

06 okt 2020

"Mäklaren var insatt i marknadspriser och har stor erfarenhet av försäljning och kundkontakt. Lätt att prata med och kommer med råd och förslag för en lyckad försäljning eller köp. "
säljare på Vagnmakarebyn 4A

25 sep 2020

"Han rekommenderar jag. Han var med och uppdaterar oss från dag ett till sist."
säljare på Skräddarebyn 1A

02 sep 2020

"Kurosh is a high trained and ambitious broker who answers also all questions around buying or selling a house or flat. He is very enthusiastic and works primarily in the interests of his client. Maybe the brokers of Vaningen & Villan are a little more expensive than others but in any case the service is very professional and tailored to the needs of the customer. With the professional teams of decoration and photographs you can be sure to get the best prices and service on the market (in case of sale). Thanks so much for your support, Kurosh (and your team) "
säljare på Skräddarebyn 2B

17 aug 2020

"En mäklare med ett väldigt proffesionellt tillgång till sitt jobb. Mycket prisvärt."
säljare på Vagnmakarebyn 4C

14 aug 2020

"My estate agent Kurosh was very knowledgable and professional, we are very happy that he was our estate agent.
We got the price we wanted no doubt through Kurosh "
säljare på Sadelmakarebyn 4D

23 jul 2020

"Vi har varit 100% nöjda med Kurosh och hans insatser under hela försäljningsprocessen, från värderingen och stagingen till kontraktsskrivningen. Engagerad och lyhörd, precis som en mäklare ska vara. Rekommenderas!"
säljare på Sadelmakarebyn 2B

11 jul 2020

"Det är andra gången vi anlitar Kurosh, han är mycket kunnig och man känner sig i trygga händer i samarbete med honom och vi är otroligt nöjda!"
säljare på Skräddarebyn 2C

05 jul 2020

"Lägenheten blev såld trots omständigheterna. "
säljare på Hyllie Allé 6A

04 jul 2020

"Kurosh visade stort engagemang redan från början och höll oss uppdaterade under hela processen. Vi är supernöjda och rekommenderar starkt!"
säljare på Sadelmakarebyn 7B

29 jun 2020

"Väldigt nöjda! Fick våran lägenhet såld väldigt fort och höll oss väl uppdaterade under hela processen.
Visade stort engagemang och intresse. "
säljare på Sadelmakarebyn 2C

28 jun 2020

"Gick mycket bättre än vad vi trodde det skulle gå och Kurosh var en utmärkt mäklare som höll både oss och köparna uppdaterade om allt. Kan ej tacka dig nog för din insats!
Rekommenderas starkt!!
"
säljare på Vagnmakarebyn 2C

20 jun 2020

"Troligtvis Sveriges bästa mäklare Kurosh Salehi från start till mål allt gick mycket smidigt och planerat från första mötet till avslut.
Sen får man ej glömma deras fotograf och inredare mycket professionellt utfört.
"
säljare på Skräddarebyn 1B

09 jun 2020

"Vi kände att vi var väl informerade under hela processen och i goda händer.
Vi kan definitivt rekommendera Kurosh !"
säljare på Vagnmakarebyn 3D

29 maj 2020

"Som säljare känner man sig trygg att samarbeta med Kurosh, jag är super nöjd med hans profssigt bemötande!
Kan varmt rekommendera honom!
Bra jobbat Kurosh Salehi"
säljare på Serenadgatan 28

10 maj 2020

"Kurosh er super dygtig og vi har været meget tilfredse med måden han har håndteret vores bolig salg på. Altid imødekommende og har positiv energi og skøn personliged, men vigtigt af alt er at han er ærlig og siger tingene som det er.
"
säljare på Skräddarebyn 2B

26 apr 2020

"Kurosh är en driven och förtroende givande mäklare. Supernöjd med hans insats och engagemang. Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Vagnmakarebyn 3B

20 apr 2020

"Mycket nöjd med både service och resultat! "
säljare på Vagnmakarebyn 5C

02 apr 2020

"Kurosh hjälpte mig att köpa och sälja denna lägenhet. Jag kände mig trygg i hans kompetens, bra service och förstod mina behov och kunde snabbt förmedla de till både min säljare och min köpare. Kurosh är väldigt ”on it” och får bostaden såld!"
säljare på Skomakarebyn 2C

26 feb 2020

"Kurosh Salehi är en professionell mäklare med engagemang och kunskap. Kurosh är en duktig ledare som har förmågan att organisera hela processen och det kändes väldigt tryggt med honom under processen. Kurosh har väldigt bra kännedom om bostadsmarknaden och perfekt pedagogisk sätt att förklara och bemöta våra frågor. Han är duktig att söka information och har alltid god bemötande med tålamod. Vi rekommenderar honom väl. Tack Kurosh"
säljare på Per Albin Hanssons väg 90B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
66 680 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
79 av 82 säljare
Kurosh satte rätt förväntningar på slutpriset
80 av 83 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
81 av 84 säljare
Kurosh var tydlig och höll mig uppdaterad
82 av 84 säljare

Kurosh på kartan.

105 tidigare annonser
2 bostäder till salu
83 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

4 695 000 kr
3 rum, 105 m²
44 714 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 481 kr/mån
1 350 000 kr
2 rum, 57,5 m²
23 684 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 019 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 050 000 kr
Lägenhet Ribersborg
+ 50 000 kr
4 rum, 136 m²
Utropspris: 6 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
995 000 kr
Lägenhet Bunkeflostrand
1,5 rum, 40 m²
Utropspris: 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Oerhört nöjd med försäljningen och skulle varmt kunna rekommendera Kurosh!"
1 710 000 kr
Lägenhet Bunkeflostrand
+ 115 000 kr
3 rum, 70 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag valde mäklaren Kurosh Salehi eftersom jag såg att han sålde överlägset flest lägenheter i Bunkeflostrand. Detta berodde inte på tur eller en slump, utan hans skicklighet, hans lokalkännedom och hans personlighet. Hans passion för sitt arbete gör att han sticker ut.
Efter att vi ingått ett avtal om försäljning har han uppdaterat mig löpande med all nödvändig information från fotografering, annons på Hemnet och budgivning till kontraktsskrivning, vilket varit fantastiskt bra för mig som säljare. Jag har i princip inte behövt lyfta ett finger eller oroat mig över någonting.
Har mycket bra saker att säga men kan sammanfatta det så här. Han sålde min lägenhet och jag är supernöjd med allt. Vill du ha minst huvudvärk, minst arbete och snabbast effektivast resultat? Välj Kurosh Salehi som din mäklare. "
2 360 000 kr
Lägenhet Bunkeflostrand
+ 165 000 kr
3 rum, 82,3 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rekommenderar Kurosh 100%, det behövs inte många ord för att beskriva hans insats och angagemant som han sätter i ett affär."
1 910 000 kr
Lägenhet Bunkeflostrand
+ 15 000 kr
3 rum, 82,5 m²
Utropspris: 1 895 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.