Kurosh Salehi

Profilbild för Kurosh Salehi
Säljarfavorit
Kurosh Salehi
4.9 / 5
(107 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
23 st
59 245 000 kr

Bakgrund

Kurosh Salehi jobbar på Våningen & Villan och är registrerad mäklare sedan 2018-06-28. Kurosh har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2019. Kurosh har enligt vår statistik haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och parhus och motsvarar ett värde på 66 755 000 kr.

Presentation

Driven & högpresterande! Mest rekommenderade mäklaren med flest försäljningar i Limhamn-Bunkeflostrand. Topp 5 med flest rekommendationer i Malmö kommun & årets Stjärnskott 2019 på mäklarfirman Våningen & Villan.

Jag säljer bostäder i hela Malmö med specifikt fokus på Bunkeflostrand. I grunden är jag civilekonom, utbildad i USA och i Sverige. Tävlingsinriktad med hög tillgänglighet. Förtroende & engagemang är vad du behöver och det får du med mig som din mäklare.

Kika gärna på mina tidigare försäljningar så ser du varför det är en bra idé att kontakta mig vid en bostadsaffär. Din positiva upplevelse är alltid mitt mål.
Min ambition är att vara en del av den kanske största affären du gör.

Bjud in mig då tar jag hand om ert livs viktigaste affär och levererar resultat.

- Flest rekommendationer Q4 2021 Limhamn-Bunkeflo, Malmö
- Flest försäljningar Q4 2021 Limhamn-Bunkeflo, Malmö
- Topp 5 flest rekommendationer Q3 2021 i Malmö kommun
- Årets Fokusmäklare 2021 på mäklarfirman Våningen & Villan
- Flest rekommendationer Q3 2021 Limhamn-Bunkeflo, Malmö
- Flest försäljningar Q3 2021 Limhamn-Bunkeflo, Malmö
- Flest rekommendationer Q2 2021 Limhamn-Bunkeflo, Malmö
- Flest försäljningar Q1 2021 Limhamn-Bunkeflo, Malmö
- Flest rekommendationer Q3 2020 Limhamn-Bunkeflo, Malmö
- Årets Stjärnskott 2019 med rekordförsäljningar på mäklarfirman Våningen & Villan.

Studerat till fastighetsmäklare på Malmö universitet, har även en civilekonomexamen från San Diego, Kalifornien i USA.
Innan mäklaryrket arbetade jag som bankrådgivare i Malmö.
Bland de språk som jag behärskar i såväl tal som skrift finns engelska & persiska (farsi).

Mäklarbyrå


Säljare om Kurosh.

31 dec 2021

"Kurosh Salehi är en oerhört kunnig och proffsig mäklare. Förtroendeingivande och engagerad med ett fantastiskt driv som ger sitt allt i processen och arbetet, precis som alla vi säljare drömmer om. Vidare är han otrolig snabb med återkoppling, lättillgänglig, är påläst och har en imponerande inblick på bostadsmarknaden.
Jag är 100% nöjd med Kurosh, högsta betyg! Jag kan starkt rekommendera Kurosh till alla säljare!"
säljare på Sadelmakarebyn 2D

22 dec 2021

"Kurosh är mycket proffesionell. Hans engagemang, snabba återkoppling och tydlighet var utmärkande och mycket uppskattat. "
säljare på Gottorpsvägen 33F

29 nov 2021

"Kurosh är en toppmäklare! Han är proffsig, otrolig målmedveten, tillmötesgående och charmig. Våra vänner rekommenderade honom till oss och han levererade stort plus mycket mer!
Otrolig energisk med snabb återkoppling, vilket är viktigt för oss. Han slår även rekord i många försäljningarna har vi sett, inget överraskande med tanke på hans otroliga driv.
Utomordentligt engagemang och fokus i arbetet. Vi rekommenderar Kurosh starkt. Han är det självklara valet som mäklare! "
säljare på Skomakarebyn 1D

28 nov 2021

"Kurosh är en av toppmäklarna i Malmö! Vi är supernöjda.Kurosh är professionell, lyhörd, oerhörd pålitlig och målmedveten från början till slut.
Han är precis allt det som vi hade fått höra av våra vänner och bekanta.
Vi kan starkt rekommendera Kurosh!"
säljare på Skomakarebyn 2D

24 nov 2021

"Utomordentligt proffsigt! Jag fick en rimlig och mycket bra prisvärdering. Dock översteg försäljningen alla förväntningar och slutpriset blev betydligt högre än förväntat!
En enormt lyckad försäljning från början till slut!
Enkelt, smidigt och väldigt professionell säljprocess!"
säljare på Vagnmakarebyn 3B

01 nov 2021

"Duktig och trevlig mäklare som lyssnar till kundens behov och önskemål.
Tog lite drygt en månad från vårt första möte tills det att lägenheten var såld. Dessutom till ett pris jag var väldigt nöjd med. Kan varmt rekommendera. "
säljare på Sadelmakarebyn 4D

30 okt 2021

"Första gången vi träffade Kurosh var på en privat lägenhetsvisning men där den bostaden inte föll oss i smaken. Vi sa båda efter det mötet att Kurosh efter vårt långa samtal gjorde ett mycket positivt intryck. Det dröjde inte länge förrän vi hittade vår drömlägenhet på Hemnet och just där Kurosh var den som skulle förmedla det uppdraget. Och det blev en snabb affär som vi verkligen uppskattade. Det var självklart att Kurosh därefter skulle få uppdrag att sälja vår nuvarande lägenhet. Under den processen upplevde jag Kurosh mycket engagerad. Och det blev flera visningar och en del med kort varsel. Det dröjde inte länge förrän det fanns ett slutbud och det kändes verkligen bra. Upplever Kurosh som en mogen mäklare med stort engagemang och proffsighet. Kan varmt rekommendera Kurosh. Ni kommer inte att bli missnöjda, jag lovar."
säljare på Södra Förstadsgatan 121G

30 okt 2021

"Korush har varit väldigt bra på att informera och uppdatera oss från början till slutet av affären. Då vi hade ganska ont om tid att få sålt lägenheten så var han väldigt snabbt på bollen och såg till att allting sköttes snabbt och effektivt. Och vi är supernöjda med utfallet. "
säljare på Skräddarebyn 1D

30 sep 2021

"Kurosh är proffsig, förtroendeingivande och målmedveten under hela processen, från start till mål. Han håller sitt ord och bjuder till det lilla extra!
Vi kan skriva hur mycket som helst om Kuroshs egenskaper, men poängen är att vi är supernöjda med försäljningen och vi rekommenderar honom helhjärtat till alla våra vänner och bekanta.
Kurosh Salehi är ett självklart val som fastighetsmäklare!"
säljare på Skomakarebyn 1C

28 sep 2021

"Mycket nöjd med hela processen. Kan varmt rekommendera Kurosh. "
säljare på Skomakarebyn 1B

15 sep 2021

"
Vi köpte samt sålde vår bostad via Kurosh och var nöjd från början till slutet. Kurosh engagemang och kunskap gjorde att vi känner oss trygga genom hela processen.
Han är ansvarig, professionell, pålitlig , ärlig ,tydlig,trevlig och fantastisk.
Helt klart bästa mäklaren som jag stort kan rekommendera till alla."
säljare på Södra Gulsparvsgatan 26B

11 sep 2021

"En mer målmedveten och driven mäklare får man leta efter. "
säljare på Föreningsgatan 30

10 sep 2021

"Kurosh är en mäklare av toppklass! Lyhörd, genuin och ärlig och skapade de bästa förutsättningarna för en riktigt bra affär. "
säljare på Vagnmakarebyn 2C

26 aug 2021

"Kurosh är väldigt engagerad, kompetent och dominerande i sin bransch. Han är alltid positiv, social och representerar sig själv på ett mycket professionellt sätt.
Kurosh har en fantastisk inställning och tar sig tid för att kunna ge säljaren det bästa resultatet och det bästa försäljningspriset!
Att hitta en mäklare som är genuint intresserad av kundens behov är sällsynt, utan de flesta är snabba med affärerna och det låter bättre än vad det egentligen är.
Kurosh jobbar personligt och ihärdigt, tar verkligen fram det resultatet du helst önskar Första och absolut inte sista gången våra vägar möts.
Söker ni efter en vass mäklare som verkligen lyssnar och jobbar långsiktigt med toppen-resultat, tveka inte att anlita Kurosh, bästa fastighetsmäklaren!"
säljare på Skomakarebyn 2B

23 aug 2021

"Kurosh är professionell, tydlig, ärlig och väldigt driven. Jag kände mig trygg under hela processen.
Han sålde lägenheten innan jag hann blinka.
En fantastisk mäklare! Rekommenderas
"
säljare på Skräddarebyn 1C

17 aug 2021

"Bestämd och målmedveten som gjorde allting bra från första mötet till signeringen på kontraktet. "
säljare på Sadelmakarebyn 4C

06 aug 2021

"Duktig och kunnig mäklare med god lokalkännedom. Löste ett tilltrasslat läge på allra bästa sätt, med ett slutresultat över all förväntan."
säljare på Skräddarebyn 1C

04 aug 2021

"Vi tycker vår mäklare var den bästa mäklare som vi hade hittills.
Han är mycket skickligt, juridiskt kunnig, ärligt och mycket artigt.
Han är en rätt person som man kan lita på att få råd och tips.
"
säljare på Ingenjörsgatan 14

20 jul 2021

"Oerhört nöjd med försäljningen och skulle varmt kunna rekommendera Kurosh!"
säljare på Sadelmakarebyn 2D

15 jul 2021

"Jag valde mäklaren Kurosh Salehi eftersom jag såg att han sålde överlägset flest lägenheter i Bunkeflostrand. Detta berodde inte på tur eller en slump, utan hans skicklighet, hans lokalkännedom och hans personlighet. Hans passion för sitt arbete gör att han sticker ut.
Efter att vi ingått ett avtal om försäljning har han uppdaterat mig löpande med all nödvändig information från fotografering, annons på Hemnet och budgivning till kontraktsskrivning, vilket varit fantastiskt bra för mig som säljare. Jag har i princip inte behövt lyfta ett finger eller oroat mig över någonting.
Har mycket bra saker att säga men kan sammanfatta det så här. Han sålde min lägenhet och jag är supernöjd med allt. Vill du ha minst huvudvärk, minst arbete och snabbast effektivast resultat? Välj Kurosh Salehi som din mäklare. "
säljare på Sadelmakarebyn 4D

13 jul 2021

"Rekommenderar Kurosh 100%, det behövs inte många ord för att beskriva hans insats och angagemant som han sätter i ett affär."
säljare på Skomakarebyn 2C

08 jul 2021

"Väldigt kompetent och duktig mäklare som verkligen visade stort engagemang och professionalitet. Rekommenderas varmt!"
säljare på Ellstorpsgatan 1A

14 jun 2021

"Kurosh har sålt min lägenhet på mindre än en vecka från det att annonsen publicerades på Hemnet. Han var tydlig om vad som förväntades av mig som säljare och det uppskattade jag.
Affären blev väldigt lyckats och jag fick 16% mer än min utgångspris. Han har en mycket bra kännedom av området och ett bra kontaktnät av intresserade kunder.
"
säljare på Sadelmakarebyn 7C

28 maj 2021

"Kurosh är ett hushållsnamn i vårt område och därför valde vi att kontakta honom när vi skulle sälja vår lägenhet och flytta till hus. Vi fick en bra känsla med honom efter att ha träffat ett flertal olika mäklare och bestämde oss för att köra. Kurosh och teamet på Våningen & Villan gjorde den här resan enkel för oss från start till mål och tillgodosåg våra funderingar önskemål på vägen."
säljare på Skräddarebyn 1D

27 maj 2021

"Dedicated, clear and precise. We’ve sold our appartement so quickly and in fact much faster than expected. This have certainly a lot to do with how incredibly well Kurosh knows the area and the people here in Bunkeflostrand. Our choice of real-estate agent was also done very quickly, as everyone we’ve spoke to pointed us to Kurosh, jokingly stating that he is “The king of Bunkeflostrand”… and indeed he (and his excellent team that I guess counts photography, decoration: Louise, print, etc.) delivered on our high expectations. Will recommend."
säljare på Skomakarebyn 1A

14 maj 2021

"Kurosh skötte hela affären transparent, bemötte oss alltid proffsigt och har alltid gärna svarat på våra många frågor! Vi rekommenderar starkt att anlita denna mycket engagerade mäklare!"
säljare på Sadelmakarebyn 7C

28 apr 2021

"Första gången vi sålde och han tog sig tiden att gå igenom allt och byggde verkligen förtroende!
Jobbade snabbt och effektivt och höll oss uppdaterade varje steg! Hade bra koll på vad lägenheten skulle säljas för och skulle rekommendera honom till alla som ska sälja!"
säljare på Idrottsgatan 16A

27 apr 2021

"Både köpt och sålt med Kurosh och är så nöjd!!!
Målmedveten, engagerad, driven och samtidigt oerhört lyhörd. Tryggt att lämna över försäljningen till en mäklare som vet vad som behövs för en lyckad affär. Slutpris över förväntan, snabb och smidig affär, vad mer kan man önska?
Rekommenderas starkt!!!"
säljare på Finkgatan 8

22 apr 2021

"Super nöjda med att vi kunde få till en så snabb och smidig affär! Rekommenderar starkt! "
säljare på Sadelmakarebyn 4A

22 apr 2021

"Rigtig god oplevelse.
Meget tilfreds. "
säljare på Skräddarebyn 2C

21 apr 2021

"Kurosh är väldigt mån om sina säljare. En driven mäklare som är lättillgänglig och svarar gärna på frågor och funderingar och hög servicekänsla och ser till att ordna med det som begärs och efterfrågas. Kurosh har bra lokalkännedom och i området och helt rätt man för våran efterfrågan av mäklare i våran försäljning. Bra med tydlighet och raka rör när det väl kommer till kritan. Sammantaget är vi mycket nöjda av vad som förväntades! "
säljare på Sadelmakarebyn 4D

19 apr 2021

"Kurosh är en fantastsik mäklare som man kan lite på och som är tydlig med vilket arbete man behöver göra innan fotografering. Sedan är det bara till att luta sig tillbaka och låta ett helt fantastiskt styling-team och en bra mäklare göra sitt jobb. Vill man ha en mäklare som är kompetent, lyhörd och med en moral så ska man anlita Korush!"
säljare på Sadelmakarebyn 2A

17 apr 2021

"Kurosh var genuin från första möte till försäljning. Väldigt tålmodig och pedagogisk till alla mina frågor och hög servicekänsla!
Är nöjd med allt och kan varmt rekommendera Kurosh som mäklare!"
säljare på Vagnmakarebyn 4A

11 apr 2021

"Eftersom jag fick en väldigt positiv upplevelse av Kurosh’s kompetens och service sist jag både köpte och sålde min lägenhet o och att han förstod mina förväntningar o behov, var det ingen tvivel om att använda Kurosh än en gång. Kurosh är realistisk, driven, strategisk o ser till både säljarens och köparens behov o erbjuder kreativa lösningar & service för att få bostaden såld! Supernöjd!"
säljare på Skomakarebyn 2C

07 apr 2021

"It was a big pleasure to work with Kurosh. Kurosh kept us updated during the process openly and was extremely flexible in terms of our wishes. For flat advertisement Kurosh organised a photographer whose pictures were amazing. Advertisement itself was prepared with great details, which was very appealing to potential buyers. As a result Kuroshes efforts, price we got from our flat was a positive surprise."
säljare på Sundskajen 6B

24 mar 2021

"Kurosh hade en gedigen kännedom angående området och vart priserna oftast ligger, han bemästrade att sälja över förväntan som jag är oerhört tacksam över. Helt klart en bra mäklare som alltid hjälper dig med frågor och ger dig ärliga svar. "
säljare på Sadelmakarebyn 2C

16 mar 2021

"Vi är super nöjda! Kurosh är en toppmäklare och vi kommer varmt rekommendera honom till andra. Han hade mycket bra koll på marknaden, han var engagerad och hans team gjorde ett fantastiskt jobb med Home styling inför fotografering och visning. Han va lätt tillgänglig och höll oss hela tiden uppdaterad vilket var ett stort plus. "
säljare på Sadelmakarebyn 2D

28 feb 2021

"Som styrelseledamot i bostadsrättsföreningen har jag kontakt med många olika mäklare. Kurosh Salehi har en härlig energi, inger ett stort förtroende och har ett proffsigt bemötande. En mäklare som verkligen vill sälja Din bostad till högsta möjliga pris! Han är noggrann, lyhörd och är en skicklig säljare/förhandlare. Rekommenderar honom helhjärtat. Skulle vi behöva anlita en mäklare fler gånger, är Kurosh Salehi självklart vårt förstaval!"
säljare på Skomakarebyn 1B

18 feb 2021

"Mäklaren var kunnig, saklig och ödmjuk.
Rekommenderar honom gärna , till vänner och bekanta."
säljare på Västra Skrävlingevägen 209

08 feb 2021

"Nöjd med helheten och styling som vi valde. Anlitar gärna V o V igen."
säljare på Grönadalsgatan 32

06 feb 2021

"Superengagerad och positiv mäklare. Arbetsam och ihärdig.
Vi var förstagångssäljare men kände oss snabbt trygga och blev själva medryckta och medvetna om processen. Vi fick snabba svar på våra frågor och regelbunden uppdatering om vad som hände och pågick. Allt gick kort och gott väldigt smidigt.
Kan starkt rekommendera Kurosh och vi kommer absolut att kontakta honom igen om vi behöver göra en bostadsaffärer i framtiden. "
säljare på Typografgatan 4A

23 jan 2021

"En mäklare med en härlig energi som verkligen vill sälja din bostad och förmedlar detta tydligt till köparna. Väl påläst och är bra på att följa upp med potentiella köpare. Min syster varit på flera av hans visningar tidigare och alltid fått bra svar på eventuella frågor och känt sig sedd som potentiell köpare.
Bra förarbete och tog våra önskemål kring annons osv i beaktning.
Han gjorde en kanonbra insats när det kom till vår bostad!
Rekommenderar honom varmt om du vill ha en mäklare som verkligen säljer din bostad, inte bara visar upp den."
säljare på Sadelmakarebyn 2B

17 jan 2021

"Kurosh är en väldigt duktig mäklare som jag kännt mig trygg med hela vägen och som hjälpte mig att få ett pris över förväntan. Jag kommer absolut ringa Kurosh nästa gång jag ska sälja."
säljare på Sadelmakarebyn 7A

01 jan 2021

"Bra mäklare där vi blev ett team med samma mål"
säljare på Klubbegatan 6B

09 dec 2020

"We appreciated Kurosh's professional, friendly, and informative interactions with us throughout the process. His experience was key to our ability to sell our property successfully and satisfactorily.
He is highly recommended, and we will definitely contact him next time ourselves."
säljare på Sallerupsvägen 14

12 nov 2020

"Kurosh är en kompetent och professionell mäklare som alltid är glad och trevlig. Nästa gång vi säljer så ringer vi Kurosh :) "
säljare på Gottorpsvägen 33A

28 okt 2020

"There's no doubt about how positive the whole process were. We have no complaints nor any misunderstandings. We got what we wanted. Highly recommendation from us. Keep up the good work."
säljare på Skomakarebyn 2C

06 okt 2020

"Mäklaren var insatt i marknadspriser och har stor erfarenhet av försäljning och kundkontakt. Lätt att prata med och kommer med råd och förslag för en lyckad försäljning eller köp. "
säljare på Vagnmakarebyn 4A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
66 755 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
102 av 105 säljare
Kurosh satte rätt förväntningar på slutpriset
101 av 106 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
104 av 107 säljare
Kurosh var tydlig och höll mig uppdaterad
105 av 107 säljare

Kurosh på kartan.

130 tidigare annonser
4 bostäder till salu
106 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

1 295 000 kr
2 rum, 59 m²
21 949 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 549 kr/mån
1 750 000 kr
2 rum, 67 m²
26 119 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 598 kr/mån
1 995 000 kr
3 rum, 78,5 m²
25 576 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 416 kr/mån
2 295 000 kr
3 rum, 72 m²
31 875 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 119 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 650 000 kr
Lägenhet Söderkulla, Malmö
3 rum, 85,5 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
1 800 000 kr
Lägenhet Bunkeflostrand
+ 50 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kurosh är mycket proffesionell. Hans engagemang, snabba återkoppling och tydlighet var utmärkande och mycket uppskattat. "
960 000 kr
Lägenhet Bunkeflostrand
+ 65 000 kr
1 rum, 43 m²
Utropspris: 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kurosh Salehi är en oerhört kunnig och proffsig mäklare. Förtroendeingivande och engagerad med ett fantastiskt driv som ger sitt allt i processen och arbetet, precis som alla vi säljare drömmer om. Vidare är han otrolig snabb med återkoppling, lättillgänglig, är påläst och har en imponerande inblick på bostadsmarknaden.
Jag är 100% nöjd med Kurosh, högsta betyg! Jag kan starkt rekommendera Kurosh till alla säljare!"
2 850 000 kr
Lägenhet Bunkeflostrand
+ 555 000 kr
3 rum, 82,5 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 420 000 kr
Lägenhet Bunkeflostrand
+ 25 000 kr
3 rum, 82,3 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kurosh är en av toppmäklarna i Malmö! Vi är supernöjda.Kurosh är professionell, lyhörd, oerhörd pålitlig och målmedveten från början till slut.
Han är precis allt det som vi hade fått höra av våra vänner och bekanta.
Vi kan starkt rekommendera Kurosh!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.