Kurosh Salehi

Profilbild för Kurosh Salehi
Kurosh Salehi
5.0 / 5
(44 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
23 st
15 st
44 470 000 kr

Bakgrund

Kurosh Salehi jobbar på Våningen & Villan och är registrerad mäklare sedan 2018-06-28. Kurosh har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2019. Kurosh har haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 44 875 000 kr.

Presentation

Driven & högpresterande!

Årets Stjärnskott 2019 på mäklarfirman Våningen & Villan. 100% kundnöjdhet, HittaMäklare 2019.

Jag är uppvuxen i Lund och är i grunden civilekonom, utbildad i USA & i Sverige. Tävlingsinriktad med hög tillgänglighet. I affärer tar jag första steget och bjuder på min expertis och hänvisar till affärskontakter vid behov.

Personligt engagemang är en självklarhet för mig och med min mångåriga säljerfarenhet får du en fokuserad och en driven mäklare. Förtroende & engagemang är vad du behöver och det får du med mig som din mäklare. Kika gärna på mina tidigare försäljningar så ser du varför det är en bra idé att kontakta mig vid en bostadsaffär.

Min ambition är att vara en del av den kanske största affären du gör.
Är energisk, har god lokalkännedom och har arbetat framgångsrikt med försäljning och ekonomisk rådgivning i mer än 15 år i USA och i Sverige. Jag värderar och säljer din bostad med rätt pris och i rätt tid! Din positiva upplevelse är alltid mitt mål.

Studerat till fastighetsmäklare på Malmö universitet, har även en civilekonomexamen från ett välkänt universitet i USA.
Innan mäklaryrket arbetade jag som bankrådgivare i Malmö. Med en mångårig säljerfarenhet är jag väl förberedd att föra dig mot en lyckad och lönsam bostadsaffär.

Bland de språk som jag behärskar i såväl tal som skrift finns engelska & persiska (farsi).

Mäklarbyrå


Säljare om Kurosh.

23 jul 2020

"Vi har varit 100% nöjda med Kurosh och hans insatser under hela försäljningsprocessen, från värderingen och stagingen till kontraktsskrivningen. Engagerad och lyhörd, precis som en mäklare ska vara. Rekommenderas!"
säljare på Sadelmakarebyn 2B

11 jul 2020

"Det är andra gången vi anlitar Kurosh, han är mycket kunnig och man känner sig i trygga händer i samarbete med honom och vi är otroligt nöjda!"
säljare på Skräddarebyn 2C

05 jul 2020

"Lägenheten blev såld trots omständigheterna. "
säljare på Hyllie Allé 6A

04 jul 2020

"Kurosh visade stort engagemang redan från början och höll oss uppdaterade under hela processen. Vi är supernöjda och rekommenderar starkt!"
säljare på Sadelmakarebyn 7B

29 jun 2020

"Väldigt nöjda! Fick våran lägenhet såld väldigt fort och höll oss väl uppdaterade under hela processen.
Visade stort engagemang och intresse. "
säljare på Sadelmakarebyn 2C

28 jun 2020

"Gick mycket bättre än vad vi trodde det skulle gå och Kurosh var en utmärkt mäklare som höll både oss och köparna uppdaterade om allt. Kan ej tacka dig nog för din insats!
Rekommenderas starkt!!
"
säljare på Vagnmakarebyn 2C

20 jun 2020

"Troligtvis Sveriges bästa mäklare Kurosh Salehi från start till mål allt gick mycket smidigt och planerat från första mötet till avslut.
Sen får man ej glömma deras fotograf och inredare mycket professionellt utfört.
"
säljare på Skräddarebyn 1B

09 jun 2020

"Vi kände att vi var väl informerade under hela processen och i goda händer.
Vi kan definitivt rekommendera Kurosh !"
säljare på Vagnmakarebyn 3D

29 maj 2020

"Som säljare känner man sig trygg att samarbeta med Kurosh, jag är super nöjd med hans profssigt bemötande!
Kan varmt rekommendera honom!
Bra jobbat Kurosh Salehi"
säljare på Serenadgatan 28

10 maj 2020

"Kurosh er super dygtig og vi har været meget tilfredse med måden han har håndteret vores bolig salg på. Altid imødekommende og har positiv energi og skøn personliged, men vigtigt af alt er at han er ærlig og siger tingene som det er.
"
säljare på Skräddarebyn 2B

26 apr 2020

"Kurosh är en driven och förtroende givande mäklare. Supernöjd med hans insats och engagemang. Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Vagnmakarebyn 3B

20 apr 2020

"Mycket nöjd med både service och resultat! "
säljare på Vagnmakarebyn 5C

02 apr 2020

"Kurosh hjälpte mig att köpa och sälja denna lägenhet. Jag kände mig trygg i hans kompetens, bra service och förstod mina behov och kunde snabbt förmedla de till både min säljare och min köpare. Kurosh är väldigt ”on it” och får bostaden såld!"
säljare på Skomakarebyn 2C

26 feb 2020

"Kurosh Salehi är en professionell mäklare med engagemang och kunskap. Kurosh är en duktig ledare som har förmågan att organisera hela processen och det kändes väldigt tryggt med honom under processen. Kurosh har väldigt bra kännedom om bostadsmarknaden och perfekt pedagogisk sätt att förklara och bemöta våra frågor. Han är duktig att söka information och har alltid god bemötande med tålamod. Vi rekommenderar honom väl. Tack Kurosh"
säljare på Per Albin Hanssons väg 90B

05 feb 2020

"Kurosh Salehi ingav ett stort förtroende. Han var proffesionell och noggrann. Han förklarade alla momenten i försäljningen på ett bra och pedagogiskt sätt. Skulle vi behöva anlita en mäklare fler gånger, hade Kurosh Salehi varit vårt förstaval!
"
säljare på Drottninggatan 1AG

27 jan 2020

"Det var en super god oplevelse at have Kurosh til at sælge vores lejlighed! Vi er meget glade og fik mere end forventet.
Han holdte os hele tiden opdateret og var altid klar til at svare hurtigt på vores spørgsmål. Vil helt klart anbefale ham! "
säljare på Sadelmakarebyn 4A

26 jan 2020

"Fantastisk mäklare, kan verkligen rekommenderas! "
säljare på Vagnmakarebyn 2D

22 dec 2019

"Kurosh är och väldigt trevligt social och representerar sig själv och företaget på ett mycket professionellt sätt.
Han är engagerad och dedikerad på alla sätt som tar sig tid och lyssnar.
Först bostadsköpet med honom och det kommer bli fler!
Att hitta mäklare som verkligen är intresserad av kundens behov i Sverige är sällsynt utan det mesta är snabba affärer och låter bättre än vad det egentligen är. Kurosh jobbar personligt och verkligen tar fram vad du önskar.
Första och absolut inte sista gången våra vägar möts. Letar ni efter en mäklare som verkligen lyssnar och jobbar långsiktigt med ett bra resultat så tveka inte att fråga efter honom!
Ett stort Tack! "
säljare på Drottninggatan 1AC

20 nov 2019

"Kurosh är en toppmäklare! Meganöjd att jag fick möjligheten att få just honom. Han är lätt att prata med och förklarade på ett bra sätt för mig som är ny inom sälj, fick tom en ny vän på köpet av min försäljning av lägenheten! 10/10!"
säljare på Baskemöllegatan 14B

14 nov 2019

"Kurosh har redan från dag ett, varit professionell i sitt arbete. Med sin Punktlighet, integritet samt enorma engangemang och kunskap har han överträffat våra förväntningar från början till slut. Att få Erhålla inte en, utan hela två Gasell utnämningar är ingen liten bedrift, men i samma veva förstår man att stjärnsäljare som Kurosh gör detta möjligt.
Kurosh har fått vårt fulla stöd och vi kommer att Kontakta honom i framtiden. Vi rekommendera honom starkt! "
säljare på Sadelmakarebyn 4D

06 nov 2019

"Kurosh är väldigt engagerad och proffesionellt i sitt arbete. Han har koll och det är man aldrig i tvivel omkring. Har bara haft goda upplevelser med Kurosh och kommer kontakta han igen i framtiden. "
säljare på Skomakarebyn 2C

02 nov 2019

"Meget professionel rådgivning
De tilbød en styling pakke, og dygtig fotograf. Så kan varmt anbefale "
säljare på Skräddarebyn 2B

27 okt 2019

"Professional, on point and had no problem doing the entire process in English by my request to avoid any misunderstandings."
säljare på Kulladalsgatan 18B

06 okt 2019

"Kurosh är trevlig och social och var engagerad i min bostadsförsäljning."
säljare på Herrestadsgatan 1A

06 okt 2019

"Kompetent och driven mäklare som har ett stort engagemang och är målinriktad. Samtidig är han också en väldig lyhörd person. Desutom har han god lokalkännedom. Vi var mycket nöjda att vi fick just Kurosh Salehi som mäklare."
säljare på Skräddarebyn 1C

03 okt 2019

"Kurosh var en av de bästa som kan hända på livet Han kan jobbet utmärk. Jag var supernöjd med honom."
säljare på Aktrisgatan 10

23 sep 2019

"En mycket vänlig och trevlig person som har kunskapen och erfarenheten som behövs för att nå det bästa resultatet. Mycket stor kapacitet för att känna av den enskilde kundens behov och han ger det lilla extra för att nå målet. Effektiv och proffesionell hans positiva energi smittar av på omgivningen. "
säljare på Sallerupsvägen 18

23 sep 2019

"Lite svårt att svara på missa frågor då det gick väldigt snabbt och lägenheten såldes innan offentlig visning. Svårt att inte ge högsta betyg då."
säljare på Sallerupsvägen 14

19 sep 2019

"Oerhört lyhörd och snabba resultat. Väldigt god lokalkännedom och har väldigt lätt för att förstå en. Bra kontakt hela vägen från start till slut. Är väldigt nöjd och kommer alltid att återkomma till Kurosh när det är dags för försäljning."
säljare på Sundholmsgatan 12B

04 sep 2019

"I mitt jobb har jag dagligen kontakt med olika mäklare. Jag valde Kurosh för att han var skicklig, lyhörd och ödmjuk inför förslag på ändringar. Han var även tillgänglig och hade ögon för små men viktiga detaljer samt var tillmötesgående. Vi blev mycket nöjda med hans förmedling och hela affären i sin helhet. Vi rekommenderar han verkligen. Vi kommer att anlita honom i framtida affärer.
Mvh Caspian och Camilla Svensson "
säljare på Vagnmakarebyn 2D

01 sep 2019

"Väldigt lyhörd, hjälpsam och med god insikt på Malmös bostadsmarknad. "
säljare på Drottninggatan 1

29 aug 2019

"Kurosh är vänlig, kunnig, ordentlig och fokuserad på detaljer. En superbra säljare som verkligen bryr sig om sin kund (du som säljer lägenheten) och som alltid ger ett professionellt bemötande. Vi är är otroligt nöjda med vårt val av mäklare och rekommenderar Kurosh starkt."
säljare på Baskemöllegatan 14A

11 aug 2019

" Han var välförberedd,trevlig,hjälpsam,tillgänglig o vi fick alltid svär på våra frågor.driven,uppdaterad,har bra lokal kännedom"
säljare på Koristgatan 16

03 aug 2019

"Mäklaren var hela tiden tillgänglig och kunde alltid svara frågor.
Han är ärlig och verkligen kan sitt jobb
Efter min erfarenhet jag kan bara rekommendera honom till alla som funderar att sälja sin fastighet. "
säljare på Jägersrovägen 13C

11 jul 2019

"Kurosh höll oss uppdaterade hela tiden kring processen och arbetade mycket snabbt och professionellt! Han lyssnade på våra önskemål och var flexibel kring ändringar som vi önskade. Vi är mycket nöjda! "
säljare på Sallerupsvägen 14

24 jun 2019

"Kurosh är kompetent, pedagogisk och lyhörd. Han överträffade alla förväntningar på hur en mäklare bör vara. Vi kunde tryggt lämna över ansvaret till Kurosh och ägna oss åt vår pågående vardag. En mäklare att lita på!"
säljare på Hans Winbergs väg 31

05 jun 2019

"Vi är super nöjda! Kurosh är en toppmäklare och vi kommer varmt rekommendera honom till andra. Han hade mycket bra koll på marknaden, han var engagerad och hans team gjorde ett fantastiskt jobb med att inreda lägenheten inför fotografering och visning. Han va lätt tillgänglig och höll oss hela tiden uppdaterad vilket var ett stort plus. "
säljare på Vagnmakarebyn 4A

08 maj 2019

"Mycket bra mäklare som gjorde ett superbra arbete , han får toppbetyg. Rekommenderar starkt ! "
säljare på Skräddarebyn 1C

11 apr 2019

"Kan definitivt rekommenderas (har jag faktiskt redan gjort) - Kurosh är verkligen bekväm att göra affärer med."
säljare på Hans Winbergs väg 33

06 apr 2019

"I was very impressed by Kurosh's professionalism, focus and negotiation skills. I have previously bought and sold homes in Sweden and other countries, he is clearly very driven, knowledgeable and easy to deal with. "
säljare på Döbelnsgatan 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
22
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
44 875 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
41 av 44 säljare
Kurosh satte rätt förväntningar på slutpriset
43 av 44 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
42 av 44 säljare
Kurosh var tydlig och höll mig uppdaterad
43 av 44 säljare

Kurosh på kartan.

57 tidigare annonser
1 bostäder till salu
44 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

1 395 000 kr
3 rum, 70 m²
19 928 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 474 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 805 000 kr
Lägenhet Bunkeflostrand
+ 10 000 kr
3 rum, 82,5 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
2 480 000 kr
Lägenhet Bunkeflostrand
+ 85 000 kr
4 rum, 111 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
1 900 000 kr
Lägenhet Bunkeflostrand
+ 50 000 kr
3 rum, 82,3 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 235 000 kr
Lägenhet Nobeltorget
+ 40 000 kr
2 rum, 62,5 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
1 300 000 kr
Lägenhet Bunkeflostrand
+ 205 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 1 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi har varit 100% nöjda med Kurosh och hans insatser under hela försäljningsprocessen, från värderingen och stagingen till kontraktsskrivningen. Engagerad och lyhörd, precis som en mäklare ska vara. Rekommenderas!"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.