Kajsa Barkholt Nord

Profilbild för Kajsa Barkholt Nord
Säljarfavorit
Kajsa Barkholt Nord
4.8 / 5
(76 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
16 st
34 920 000 kr

Bakgrund

Kajsa Barkholt Nord jobbar på Hoome Mäkleri och är registrerad mäklare sedan 2014-07-02. Kajsa har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2021. Kajsa har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och fritidshus och motsvarar ett värde på 32 115 000 kr.

Presentation

Mötet med människor i kombination med ren försäljningsglädje är det som driver mig i mitt arbete. Jag värdesätter känslan av delaktighet, personlighet, trygghet – och humor – och med det vill jag ge dig en behaglig resa genom försäljningsprocessen.

Att bli fastighetsmäklare var för mig ett givet val. Mitt första år vann jag utmärkelsen som årets ”Rookie” på riksnivå och jag känner mig ödmjuk inför uppgiften att fortsätta prestera på topp, varje dag.

Nu har jag sex fantastiska år som fastighetsmäklare i bagaget och har under dessa år haft förmånen att arbeta med både bostadsrätter, villor och gårdar runt om i Hälsingland, med fina referenser och långvariga kundrelationer som följd. Med ett öga för detaljer och med en förkärlek för byggnadsvård och den fina palett av olika fastigheter vi har i Hälsingland hjälper jag dig att ta fram ”det lilla extra” i just ditt hem.

För mig är det viktigt att du som säljare känner dig delaktig i försäljningsprocessen och det är en självklarhet att dina önskemål får stå i centrum. Jag lägger stor vikt vid att förmedla din känsla av ditt hem i ett förstklassigt annonsmaterial och bildspråk.

Med Hoome Mäkleri tar vi ett stort steg in i framtiden och presenterar en tjänst som kombinerar kraften av känslostyrda beslut med ny digital teknik. Det ska vara enkelt – både att sälja och köpa ett hem – och det är med stor stolthet jag och mina kollegor kan presentera receptet på ett vinnande koncept för att du ska få bäst betalt för ditt hem!

Jag har en lång bakgrund inom sälj och service och har tidigare arbetat som fastighetsmäklare i både Uppsala och Gävle vilket gör att jag har en bred erfarenhet av hur olika marknader fungerar.

Tidigare rådgivare på Nordea
Registrerad fastighetsmäklare sedan 2014
Värdering och förmedling av gårdar - kurs för specialister inom jord och skog via Mäklarsamfundet

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Kajsa.

13 okt 2021

"Kompetent, serviceinriktad och ytterst proffesionell. Annonsen var väldigt välskriven och bilderna var otroligt fina. Innovativt med den digitala 3D-visningen. Ska jag sälja en fastighet igen är valet av mäklare enkelt! "
säljare på Sundsättersvägen 18

26 sep 2021

"Första gången jag är riktigt riktigt nöjd med en mäklare, toppenbra , seriös, driven att göra sitt bästa för mig och min försäljning. Rekomenderas verkligen.
( Har ganska usel erfarenhet från tidigare försäljningar och även köp av fastigheter och kan säga många mäklare jobbar bara för sig själva och på löpande band metoden men denna rekomenderas verkligen)"
säljare på Båtlänningen 12

24 sep 2021

"Mycket professionellt bemötande & otroligt service minded!
Tar sig tid, lyssnar, förklarar. Otroligt goa tjejer som jag varmt rekomenderar till era framtida affärer."
säljare på Kolonivägen 11A

22 sep 2021

"Fantastiskt drivna, duktiga och hjälpsamma med skinn på näsan, med sinne för detalj och god kunskap att läsa av och tillgodose våra behov. Vi tyckte det kändes tryggt, enkelt och bra att sälja med er. Kändes aldrig jobbigt att komma med önskemål, frågor och funderingar och fick alltid snabb och tydlig återkoppling. Kommer absolut rekommendera andra och om vi ska sälja igen kommer vi garanterat vända oss till er igen. "
säljare på Vågen 80

04 sep 2021

"Fantastiskt engagerad och kompetent"
säljare på Garluö 210

04 sep 2021

"Vi har både köpt och sålt fastigheter i sommar med Kajsa som mäklare. Vi är mycket nöjda med båda affärerna och har fått all hjälp och stöd vi kunnat önska. Kajsa är tydlig och rak samt dessutom mycket trevlig och sympatisk. Kan absolut rekommendera henne./Rolf och Carina "
säljare på Bergsundet 20

26 aug 2021

"Vi kan varmt rekommendera Kajsa efter att hon hjälpt oss att sälja två fritidshus i Hälsingland - vi kunde faktiskt inte önskat oss någon bättre. Hon är väldigt duktig på sitt område och är både lyhörd, extremt serviceinriktad och lätt att tycka om. Vi ger henne 11 av 10 stjärnor. "
säljare på Järsjön 120

12 aug 2021

"Kajsa gav ett proffesionellt intryck och genomförde affären på bästa sätt, vi är mycket nöjda med Kajsa och Hoom mäkleri."
säljare på Granbacksvägen 8

11 aug 2021

"Kajsa är en varm person med stort engagemang och omtanke om de människor hon möter. Mitt intryck är att Kajsa inte bara är otroligt proffsig och kunnig, utan att hon även genuint bryr sig om mig som kund. Hela processen gick väldigt smidigt och jag kände mig trygg och bekväm. Att försäljningspriset blev mycket högre än vad jag kunnat drömma om är jag såklart extra tacksam för. En mäklare med stort hjärta som jag varmt rekommenderar!"
säljare på Lindefallet 709

20 jul 2021

"Ja vad skall man säga
Inget krångligt bara raka besked "
säljare på Mörtsjön 230

02 jul 2021

"Mäklaren hade ett engagemang för huset både ute och även trädgården"
säljare på Ringvägen 3

23 jun 2021

"Trevligt bemötande,snabb och smidig affär."
säljare på Mörtsjön 261

26 maj 2021

"Serösa och lättillgängliga. Otroligt fin broschyr om vår fastighet - smakfull!
Skulle rekommendera Kajsa och Maja till våra vänner och bekanta"
säljare på Sörfjärden Tennallén 11

14 maj 2021

"Väldigt proffsig annons med 3dbilder, lätt för köpare att bilda sig en uppfattning. Allt var bra, snäll trevlig o glad mäklare som alltid svarade helg som vardag. Rekommenderar Hoome verkligen."
säljare på Mörtsjön 114

05 maj 2021

"Kajsa reagerade snabbt på vår förfrågan och visade större intresse än andra (stora) mäklare. Man kände sig personligt omhändertagen och trygg genom hela affären.
Kanske det hade gått att få det någon ynka tusenlapp billigare hos någon annan men vi skulle fortfarande valt Kajsa alla dagar i veckan...så här med facit i hand.
Sammanfattningsvis, Toppklass!"
säljare på Källeräng 14

05 maj 2021

"Kajsa är fantastisk på alla sätt. Så himla trevlig, lätt att få tag i och hjälper en i alla frågor man kan tänkas ha. Vi har känt oss trygga under hela processen. Skulle vi någon gång sälja en bostad igen, så skulle vi absolut anlita Kajsa igen! "
säljare på Huggargatan 8

16 apr 2021

"Kajsa är en otroligt driven och engagerad mäklare med ett proffsigt bemötande och en otrolig service dygnets alla timmar! För mig som säljare har jag inte tvivla en sekund på att Kajsa skulle hitta rätt köpare. Kan varmt rekommenderas! "
säljare på Bergsvägen 10B

27 mar 2021

"Fick ett tips från en kompis i Hudik om att Kajsa är grym, som verkligen stämde. Kajsa är en fantastiskt driven mäklare som skötte processen proffesionellt från början till slut. Kajsa är lättillgänglig, kompetent, lyhörd och oerhört engagerad och socialt begåvad. Märks att hon älskar det hon gör. Lovar att Kajsa kommer att gå långt inom denna bransch, hennes lojalitet och ärlighet i kombination med gedigna kunskaper gör att hon är no 1. Rekommenderas verkligen!"
säljare på Hagtornsvägen 12

28 okt 2019

"Kajsas engagemang sålde denna bostad på en något trög marknad"
säljare på Segelvägen 15

02 jul 2019

"Vi är mycket, mycket nöjda! Engagerad, lyhörd och kunnig mäklare som lyckades fånga precis rätt intressenter genom att prata för vårat hus på ett relevant sätt. Därtill en fantastiskt bra annons med superfina bilder och välskriven text som lockade rätt intressenter till den typ av hus som vårat är."
säljare på Brovägen 6

26 maj 2019

"Jag fick mäklaren rekomenderad av en granne som också använd till stor belåtelse."
säljare på Laxstigen 8

24 maj 2019

"Kajsa har varit proffsig och hållt i försäljningen på ett bra sätt mot oss som säljare. Har hört av sig vid rätt tillfällen. Kunnig och energisk."
säljare på Fläsbro 18

24 maj 2019

"Allt har skett professionellt, varit lättsamt och mycket trevligt med Kajsa."
säljare på Milsbron 550

26 mar 2019

"Kajsa har planerat och utfört försäljningen på ett förträffligt sätt. Presentationen av objektet var mycket välgjort och fint. Kontakten oss emellan var förtrolig och intensiv. Allt är avklarat under en kort period och till full belåtenhet. "
säljare på Östansjö 3954

13 feb 2019

"Vart om vi hade tänkt oss"
säljare på Enbacksvägen 7

30 jan 2019

"Närvarande i samtalet och bra på att hålla kontakten och informera. Trevlig!"
säljare på Hede-Finnflovägen

25 jan 2019

"Ordning och reda! Lyckad försäljning!"
säljare på Laxstigen 10

16 jan 2019

"Väldigt proffessionell och flexibel. Har haft samma mäklare både som köpare och säljare. Nu ska vi ta det lugnt med bostadsaffärer framöver men om den dagen kommer så är det ingen tvekan om att vi anlitar Kajsa. "
säljare på Näcksjö 112

10 jan 2019

"En glad och trevlig tjej med stor kompetens och säkerhet. Återkopplade under hela processen vilket uppskattades. Kände mig trygg och lugn, tack Kajsa!"
säljare på Östansjö 3733

12 nov 2018

"En pärla"
säljare på Nordmyra 100

26 sep 2018

"En väldigt tydlig mäklare med hur marknaden och prisutvecklingen såg ut i mitt område
Samt att hon
var mån om att det skulle kännas rätt,det uppskatta jag som kund.
Hon hjälpte mig även att hitta en lägenhet
Försäljningen gick endast på fem dagar,och jag är otroligt nöjd med vad jag fick för huset
Rekommenderar henne med det varmaste,alltid snabb att svara om man undra något."
säljare på Strömvägen 21

25 jul 2018

"Både jag och min sambo är otroligt glad att just Kajsa blev vår mäklare. Vi har nyligen köpt ett nytt hus där hon varit mäklare, och sålt det vi bott i med hjälp av henne.
Hon har varit rak och tydlig hela vägen igenom. Vi har känt oss trygg, sedd och varit supernöjd med hennes tjänster! "
säljare på Sundsättersvägen 23

10 jul 2018

"Guldklimp!"
säljare på Nordmyra 102

05 jul 2018

"Det kunde knappast ha blivit bättre! Jag är helt nöjd!"
säljare på Södra vägen 21

16 jun 2018

"Var duktig med många visningar"
säljare på Norra Långgatan 20

10 jun 2018

"Vi upplevde vår mäklare tydlig, rak i sin kommunikation och mycket kompetent. Vi kände oss mycket trygga inför, under och efter försäljningen och att mäklaren ville att det skulle bli bra för alla parter, både oss säljare och för blivande köpare. "
säljare på Haga 109

21 maj 2018

"Mycket trevligt, proffsigt, smidigt samarbete! Varm rekommendation"
säljare på Änga 217

26 jul 2017

"Är väldigt nöjda!"
säljare på Lillvallen 134

25 jul 2017

"
"
säljare på Knoppe 28

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
11
Fritidshus
8
Lägenhet
3
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
32 115 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
68 av 74 säljare
Kajsa satte rätt förväntningar på slutpriset
55 av 75 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
75 av 76 säljare
Kajsa var tydlig och höll mig uppdaterad
75 av 76 säljare

Kajsa på kartan.

178 tidigare annonser
6 bostäder till salu
76 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

1 990 000 kr
5 rum, 124 m²
16 048 kr/m²
Villa, Hudiksvall
450 000 kr
4 rum, 135 m²
3 333 kr/m²
Villa, Nordanstig
2 850 000 kr
4 rum, 96 m²
29 687 kr/m²
Lägenhet, Hudiksvall
5 482 kr/mån
2 590 000 kr
5 rum, 196 m²
13 214 kr/m²
Villa, Hudiksvall
650 000 kr
95 m²
6 842 kr/m²
Fritidshus, Nordanstig

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Villa Njutånger
4 rum, 118 m²
Utropspris: 1 490 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Hudiksvall
4 rum, 80 m²
Utropspris: 275 000 kr
Fritidshus Norrfjärden
-115 000 kr
4 rum, 102 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 900 000 kr
Villa Njutånger
+ 600 000 kr
4 rum, 80 m²
Utropspris: 1 300 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kompetent, serviceinriktad och ytterst proffesionell. Annonsen var väldigt välskriven och bilderna var otroligt fina. Innovativt med den digitala 3D-visningen. Ska jag sälja en fastighet igen är valet av mäklare enkelt! "
660 000 kr
Villa Hassela
+ 185 000 kr
5 rum, 81 m²
Utropspris: 475 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.