Julia Larsson

Profilbild för Julia Larsson
Säljarfavorit
Julia Larsson
5.0 / 5
(223 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
60 st
36 st
208 365 000 kr

Bakgrund

Julia Larsson jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2019-08-14. Julia har fått in 36 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Julia har enligt vår statistik haft 45 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 215 265 000 kr.

Presentation

Alltid jobbat inom sälj och startade 2016 i mäklarbranschen samtidigt som jag studerade en teknologie kandidat på KTH i Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling. Jobbat parallellt på ett Fastighetsbolag där jag analyserade det svenska beståndet av bostadsrättsföreningar. På så vis fick jag även mer kunskap kring fastigheters ekonomi och byggteknik.

Min filosofi är att om man jobbar med något som man brinner för och tycker är det roligaste som finns, då kan det inte bli annat än bra!
För mig är det viktigt med både hög kvalitet och gediget engagemang i varje affär. Upplevelsen ska vara den bästa och slutpriset är vårt gemensamma slutmål.

Meriter
- Flest försäljningar Kungsholmen helår 2021
- Flest rekommendationer Kungsholmen helår 2021
- 5.0/5.0 i kundbetyg av 191 omdömen (Hittamäklare)
- 4:a mest rekommenderade mäklaren i Stockholm 2021
- Intervjuad i Podden Sverige Bästa Mäklare
- 100% transparent och rekommenderad under 2020, 83 försäljningar. 6:e plats i Hela Sverige
- Rankad som säljfavorit
- Årets Rookie 2020

Studier:
- Teknologie kandidat från KTH i Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling
- Ekonomi på Chulalongkorn University Bangkok

Det här visste ni inte om mig:
SM-guld i gymnastik, Sthlm Marathon 2019 och Vasaloppet 2020, tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna.

Ska du sälja och vill få bäst betalt?
Kontakta mig på 072-388 24 05 eller julia.larsson@aliciaedelman.se
Jag förmedlar bostäder i hela Stockholm

Säljare om Julia.

10 maj 2022

"Julia var väldigt drivande och hittade en smidig lösning som passade mig väldigt bra genom sitt nätverk och lokala kunnande. "
säljare på Lidnersplan 8

07 maj 2022

"Supernöjd med Julia Larsson. Positiv, socialt geni, lyhörd, driven och kunnig är några få ord för att beskriva Julia. Rekommenderar alla som har möjlighet att ta hjälp av henne vid försäljning. Hon ingav ett stort förtroende och en trygghet för mig som säljare i en osäker marknad."
säljare på Lars Forssells gata 30

29 apr 2022

"Julia är verkligen toppen. Hon är inlyssnande, strategisk, kunnig och har en energi som smittar av sig. Hon har våra varmaste rekommendationer. "
säljare på Pär Lagerkvists gata 2

28 apr 2022

"Julia mäklar med energi, kunskap och glädje. Jag gissar på att hon genuint älskar sitt jobb.
Jag upplevde att hon både värnar om säljare och köpare vilket resulterade i två nöjda och välinformerade parter.
I vår försäljning hölls vi ständigt uppdaterade och hon fanns där med råd och tips från start till mål.
Det här blev andra försäljningen tillsammans med henne och hon kommer såklart hantera den tredje.
Gör dig själv en tjänst - sälj med Julia. "
säljare på Norrbackagatan 60

21 apr 2022

"Toppen mäklare på alla sätt!"
säljare på Grusåsgränd 164

06 apr 2022

"Det första man slås av när man träffar Julia är hennes energi och utstrålning och det är svårt att inte gilla henne när man träffat henne. Hon var tydlig genom processen och lyhörd för mina frågor och reservationer. Rekommenderas absolut och hade valt henne igen om jag skulle välja ny mäklare idag. "
säljare på Kronobergsgatan 22

29 mar 2022

"Jag är supernöjd med min mäklare Julia. Hon var väldigt flexibel och tog sig tid att hålla i förhandsvisningar. Hon guidade mig genom hela processen och gav mig bra input. Julia hade också bra koll på området vilket gjorde att jag fick ett stort förtroende för henne. Jag rekommenderar starkt att använda Julia som mäklare!"
säljare på Love Almqvists väg 10

24 mar 2022

"Vi anlitade Julia för ett år sedan då vi la ut vår bostad som kommande objekt. Hon utstrålade energi och trygghet, därav att valet föll på henne - och sedan dess har vi hållt kontakten tills nu då det var dags att äntligen sälja. Snabb respons, kontinuerlig återkoppling och alltid glad och peppig - väldigt härlig att ha att göra med! Skulle rekommendera Julia till alla, alla dagar i veckan!"
säljare på Geijersvägen 10

11 mar 2022

"Vi kan varmt rekommendera Julia då hon uppfyllde alla våra förväntningar genom hela processen. Julia var tillgänglig och proffsig. Vi rekommenderar henne starkt!! "
säljare på Artemisgatan 4

11 mar 2022

"Quick turnaround, efficient sale and overall good expererience. We would suggest Julia to friends!
"
säljare på Ola Hanssonsgatan 4

11 mar 2022

"Julia är grym! En driven och inlyssnande person som walk the extra mile både för att säljare och köpare ska känna sig nöjda och trygga med köpet. "
säljare på Ola Hanssonsgatan 9

04 mar 2022

"Jag är supernöjd med Julias insats! Otroligt duktig, proffsig och driven! "
säljare på Ola Hanssonsgatan 4

28 feb 2022

"I recommend Julia, because she is so good in what she does. She will take care of you like her own family, she will be with you in every situation, she will not push you to sell it faster and cheaper just for her sake, she will listen into your wishes and make the best out of it accordingly your opinion. Her personality is amazing, always positive energy, hardworking and effective in that. I am giving form 5 stars 7. I think she is one of the best brokers in Stockholm. I am grateful to her ."
säljare på Lidnersplan 8

18 feb 2022

"Julia hanterade min försäljning högt över min förväntan. Hon uppdaterade mig löpande, var lyhörd, tillgänglig och tydlig i sin kommunikation. Jag kände mig i trygga händer från minuten jag träffade Julia. Hennes energi och engagemang gjorde att valet av Julia som mäklare för försäljning glasklar! Inte nog med att hon var superproffsig i sin kommunikation, hon såg även till att slå min förväntan av slutpris med råge. Slutpriset var inget jag i min vildaste fantasi hade kunnat drömma om. Julia tog även föreningsrekord! Kan varmt rekommendera Julia som mäklare. Julia får 10/10."
säljare på Sankt Eriksgatan 22

12 feb 2022

"Julia kan jag varmt rekommendera om du ska sälja din bostad. Hon är driven och lyhörd! Som säljare kände jag mig trygg med Julia som mäklare genom säljprocessen. Hon är omtänksam, positiv och professionell. Rekommenderar varmt och strakt ifall du går i säljtankar. "
säljare på Gyllenborgsgatan 18

08 feb 2022

"Jag rekommenderar verkligen Julia! Hon är väldigt pepp och genuin. Snabb med att svara och sak på sak. Vårt slutpris blev en bra bit över förväntan och vi är supernöjda. "
säljare på Lindhagensgatan 59

31 jan 2022

"JULIA, en helt FANTASTISKT kompetent, påläst, trevlig och glad mäklare.
Julia kommer garanterat få vårat förtroende igen när det är dags för bostadsbyte. Vill du göra en bra affär ska du välja Julia. Det är VERKLIGEN skillnad på mäklare och mäklare!
Tack igen Julia!"
säljare på Erstagatan 23

24 jan 2022

"Fantastisk mäklare med ett stort engagemang och kompetens! Julia är en mycket positiv och driven person som alltid har kundens bästa i fokus. Med Julia som mäklare kände vi oss trygga genom hela försäljningsprocessen och fick till ett jättebra pris för vår lägenhet! Kan varmt rekommendera henne till alla som ska sälja sin bostad!"
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 48A

20 jan 2022

"Är mycket nöjd från början till slut :)"
säljare på Love Almqvists väg 4A

02 jan 2022

"Supertrevlig mäklare som var lätt att få kontakt med. Ordnade mycket visningar och hade mycket energi och ville mycket! Kändes som om att mäklaren hade för mycket att göra och hade lite för många objekt igång samtidigt."
säljare på Ola Hanssonsgatan 9

15 dec 2021

"Julia var otroligt professionell från dag ett! Hennes intresse att hitta rätt köpare till rätt pris fanns alltid där och vilken succé det blev! Stark rekommendation!!"
säljare på Lidnersplan 6

10 dec 2021

"Julia har varit helt fantastisk under hela försäljningsprocessen - engagerad, kunnig o alltid med en underbar energi och glädje! Julia har kommit med tips inför försäljning och foto, kontinuerligt uppdaterat mig med statistik och status. Kan varmt rekommendera Julia, tack vare henne har försäljningen av min lägenhet gått smidigt och snabbt och till ett bra pris! "
säljare på Alströmergatan 49

02 dec 2021

"Julia gjorde en fantastisk insats vid min bostadsförsäljning. Hon visade engagemang genom hela processen från möte 1 till och med tillträdet. Jag kan rekommendera henne till alla som vill ha en vass mäklare. Hon är ett riktigt proffs! "
säljare på Hantverkargatan 46

01 dec 2021

"Julia är både driven, noggrann och mycket kunnig. Hela försäljningen, från första kontakt till kontrakt, sköttes otroligt proffsigt och alla delar hanterades snabbt och skickligt av Julia. Det är sällan man känner ett sånt stort förtroende och trygghet när man anlitar rådgivare. Sen är hon en makalös säljare som lyckades skapa de allra bästa förutsättningarna för vår försäljning. Långt långt över mina förväntningar. Jag kan mycket varmt rekommendera alla som ska sälja en bostad att anlita Julia!"
säljare på Pipersgatan 16

12 nov 2021

"Julia är helt fantastisk! Hon har guidat mig genom den här försäljningen på ett så proffsigt sätt. Det har känts enkelt och roligt. En stjärna är hon. Jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Kungsholms Strand 171

28 okt 2021

"Julia är en person som inte går att ogilla. Otroligt engagerad, glad och positiv. Hennes driv och engagemang gör att man vet hon kommer göra allt för en lyckad affär. "
säljare på Lidnersplan 10

27 okt 2021

"Vi är sååå nöjda med Julia. Hon har från dag ett visat ett sådant engagemang, varit serviceminded, löpande uppdaterat oss om hur det går i processen samt alltid varit snabb på återkoppling. Julia har även ett stort driv och gav sig inte i första taget, detta gjorde att hon sålde vår lägenhet med föreningsrekord och vi fick mer än vad vi någonsin trott. Utöver detta har hon även stöttat och kommit med information och råd i vår egen jakt på nytt boende. Julias energi är något utöver det vanliga och vi ger henne våra varmaste rekommendationer!! "
säljare på Lindhagensgatan 137

21 okt 2021

"Julia är någonting utöver det vanliga! Proffsig, tillgänglig, realistisk, energisk, tydlig och snabb. En mäklare som är otroligt mån om att både säljare och köpare ska vara nöjda med affären - innan dess ger hon sig inte. Sälj eller köp med Julia och du kommer inte bli besviken! "
säljare på Geijersvägen 4

17 okt 2021

"En bättre mäklare får man leta länge efter! Vi har både köpt och sålt med Julia, och hon är både driven, omtänksam och lyhörd. Hon gör alltid det lilla extra för att att båda säljare och köpare ska känna sig nöjda. Vi kände oss trygga i att Julia alltid var tillgänglig, kommunicerande och hjälpsam igenom hela processen. Hela tiden med otrolig energi, glädje, positivitet och professionalitet. Vi kommer definitivt välja att sälja med Julia som mäklare igen och kan varmt rekommendera henne vidare!
"
säljare på Lidnersplan 10

16 okt 2021

"Julia får högsta betyg av oss! Hon är driven, kommunikativ och lyhörd. Hon sålde vår bostad till ett pris över allas förväntan och vi kommer utan tvekan rekommendera henne till alla vi känner! "
säljare på Lidnersgatan 2

07 okt 2021

"Kunde inte vara mer nöjd."
säljare på Alströmergatan 32O

07 okt 2021

"Att köpa en bostad ska vara något glädjefyllt, och vi kan inte tänka oss att någon annan förmedlar denna känsla bättre än Julia - hon är Happiness on Legs!
Vi valde Julia mycket tack vare att vi insåg att spekulanter kommer känna precis som vi gjorde när man möter hennes positiva energi!
Julia är målinriktad, har eld i blicken och glimten i ögat. Utöver detta är Julia strukturerad, tydlig, kommunikativ och enkel att jobba tillsammans med.
Vår egen spekulation kring Julia verkade stämma då hon lyckades sälja lägenheten - för rekordpris - till en köpare som hon själv fiskade upp!"
säljare på Grubbensringen 15

06 okt 2021

"Vi sålde vår lägenhet på Kungsholmen i september med Julia som mäklare och vi är så så nöjda.
Hon är otroligt proffsig och med henne som mäklare kan man känna sig lugn. Rekommenderar varmt! "
säljare på John Ericssonsgatan 5

14 sep 2021

"Väldigt duktig och lyhörd mäklare med mycket positiv energi. Vi upplevde en genuin känsla av att Julia ville göra det bästa av bostadsförsäljningen för oss som säljare och samtidigt guida när vi behövde det. Vi tycker att hon gjorde allt för engagera potentiella köpare och höll oss uppdaterade vid varje steg. Hela processen kändes väldigt enkel och pålitlig med Julia som mäklare. "
säljare på Celsiusgatan 2

09 sep 2021

"5/5 och hade rekommenderat henne till alla som ska sälja.
Julia är mer än en mäklare, hon gör allt det där extra som andra mäklare inte ens hade noterat. Alltifrån att mäta skåp och att hitta rätt nyans på köksluckor vid eventuell framtida renovering till att leverera fullmakter. Hon gjorde allt för att min köpare skulle bli trygg vilket även speglades i mitt försäljningspris!"
säljare på Rödabergsgatan 9A

07 sep 2021

"Julia gav oss superbra service, gav oss tydlig information och höll oss hela tiden uppdaterade under processen. Allt gick snabbt och smidigt. Kan varmt rekommendera Julia."
säljare på Ola Hanssonsgatan 6

06 sep 2021

"Julia överträffade alla mina förväntningar. Hon visade ett enormt driv och engagemang genom hela försäljningsprocessen. Jag kände mig trygg i att Julia alltid var tillgänglig och hjälpsam. Hon har ett trevligt bemötande, med bra energi, glädje och positivitet. Genom Julias lyhördhet och professionella mottagande, så kunde min lägenhet säljas innan budgivning till ett pris över alla mina förväntningar. Hon lägger ner det lilla extra för att både säljare och köpare ska känna sig nöjda. Jag kommer definitivt välja att sälja med Julia som mäklare igen och kan varmt rekommendera henne vidare!"
säljare på Båtbyggargatan 3

02 sep 2021

"Julia har visat ett stort engagemang och det märks att hon brinner för sitt yrke. Hon är dessutom en riktig glädjespridare vilket smittar av sig. Min lägenhet såldes redan på förhandsvisning för ett bud jag inte kunde tacka nej till så hela försäljningsprocessen gick betydligt fortare än jag trodde. Jag kan varmt rekommendera Julia som mäklare, om jag ska sälja någon lägenhet i framtiden kommer jag absolut välja henne som mäklare igen. "
säljare på Kungsholmsgatan 8

30 aug 2021

"Service i världsklass. Tillmötesgående och inlyssnande. Snabb på att svara på frågor. "
säljare på Igeldammsgatan 22D

29 aug 2021

"Julia slog alla förväntningar vi hade. Otroligt engagemang i försäljningen och höll oss uppdaterade vilket gjorde hela försäljningen till en rolig upplevelse. Hennes energi smittar av sig och det är ingen slump att vi rekommenderade henne till vänner och kollegor redan innan försäljningen ens var avgjord. Kan varmt rekommendera Julia om man vill maximera sin bostadsförsäljning!"
säljare på Bråvallagatan 8

18 aug 2021

"Julia var super bra att jobba med. Vi fick alltid ta på henne oavsett tiden och hon höll oss uppdaterad kring försäljningen. "
säljare på Hjalmar Söderbergs väg 10

28 jun 2021

"Högt engagemang och bra säljarbete gentemot spekulanter resulterade i ett rekordpris för området. Mycket bra jobb!"
säljare på Grubbensringen 17

16 jun 2021

"Julia gjorde en toppeninsats vid försäljningen av min lgh. Hon är positiv och glad men framför allt en kompetent mäklare som jag varmt kan rekommendera. "
säljare på Hantverkargatan 28

14 jun 2021

"Julia är en fantastisk mäklare! En otroligt driven glädjespridare som är transparent, inlyssnande, flexibel och strukturerad. Hon sätter rimliga förväntningar och är otroligt hjälpsam i alla steg i processen! "
säljare på Orvar Odds väg 8

11 jun 2021

"Valde mellan tre olika mäklare men så glad att jag gick med Julia i slutänden. Glad, härlig, otroligt kommunikativ. Hon är verkligen värd alla bra omdömen hon får! "
säljare på Lindhagensterrassen 19

11 jun 2021

"Positiv o glad, duktig, bra på att lyssna av o förmedla. Jättenöjd med Julia's insats i samband m försäljningen."
säljare på Ola Hanssonsgatan 6

08 jun 2021

"Julia var väldigt driven och intresserad utav försäljningen. Det kändes tryggt att ha henne som mäklare och jag kan rekommendera henne till andra som söker efter en mäklare i området!"
säljare på Levertinsgatan 5

07 jun 2021

"Julia var fantastisk genom processen, vi nådde ett bra resultat utefter de förutsättningar som fanns!"
säljare på Ola Hanssonsgatan 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
45

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
36
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
215 265 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
215 av 219 säljare
Julia satte rätt förväntningar på slutpriset
196 av 219 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
213 av 216 säljare
Julia var tydlig och höll mig uppdaterad
219 av 219 säljare

Julia på kartan.

263 tidigare annonser
21 bostäder till salu
223 rekommendationer

21 bostäder till salu.

Annonser

6 495 000 kr
2 rum, 58 m²
111 982 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 417 kr/mån
2 495 000 kr
1,5 rum, 31 m²
80 483 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 664 kr/mån
1,5 rum, 34 m²
Lägenhet, Stockholm
1 573 kr/mån
2 rum, 36,5 m²
Lägenhet, Stockholm
1 558 kr/mån
4 895 000 kr
2 rum, 58 m²
84 396 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 317 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 38 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kristineberg
2 rum, 43 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2,5 rum, 70 m²
Utropspris: 7 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
2 rum, 36 m²
Utropspris: 5 500 000 kr
3 300 000 kr
Lägenhet Kristineberg
2 rum, 27 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Julia var väldigt drivande och hittade en smidig lösning som passade mig väldigt bra genom sitt nätverk och lokala kunnande. "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.