Julia Larsson

Profilbild för Julia Larsson
Säljarfavorit
Julia Larsson
5.0 / 5
(64 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
39 st
119 650 000 kr

Bakgrund

Julia Larsson jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2019-08-14. Julia har fått in 39 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Julia har haft 43 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 164 115 000 kr.

Presentation

Jag är ung och driven, fylld av energi och vill alltid prestera på topp. Jag finns alltid tillgänglig och vill att säljaren ska känna sig trygg under hela processens gång. Min filosofi är att om man jobbar med något som man brinner för och tycker är det roligaste som finns, då kan det inte bli annat än bra och det kommer mina kunder att märka!
För mig är det viktigt med både hög kvalitet och gediget engagemang i varje affär. Upplevelsen ska vara den bästa och slutpriset är vårt gemensamma slutmål.

Jag kommer närmast från studier på KTH med en examen i Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling. Jag ser därför möjligheter i alla bostäder och tar gärna fram en alternativ planlösning.

Tveka inte att höra av er så ska jag hjälpa just Er på bästa tänkbara sätt och nå högsta möjliga slutpris!

Bästa hälsningar

Julia Larsson,
Reg. Fastighetsmäklare

Studier:
Teknologie kandidat från KTH i Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling
Ekonomi Chulalongkorn University Bangkok

Arbete:
Kommer senast från Werkstaden Fastigheter där jag analyserat det svenska beståndet av bostadsrättsföreningar.

Fritid:
Familj, vänner och löpning, senast Stockholm Marathon 2019

Säljare om Julia.

29 sep 2020

"Julia gjorde ett kanonjobb med min lägenhet. Väldigt socialt kompetent, trevlig och tillgänglig för frågor och information. Engagerad, säljande och driven men utan att vara för pushig - rekommenderas!! "
säljare på Lidnersplan 10

29 sep 2020

"Jag kom överens med köparen om priset utan att gå ut via Hemnet. Julia var mycket hjälpsam."
säljare på Love Almqvists väg 4B

28 sep 2020

"En kanonfin person som är lätt att tycka om och komma överens med. Hög integritet, alltid tillgänglig, alltid glad och full av energi :-))"
säljare på Älvsjö Torg 17

25 sep 2020

"Jag kan verkligen rekommendera Julia! Väldigt lyhörd, proffsig och med ett personligt bemötande. Jag ger henne högsta betyg!"
säljare på Atterbomsvägen 58

23 sep 2020

"Julia var fantastisk proffsig från start till mål!
Väldigt driven, duktig och flexibel. Julia gjorde försäljningen till ett enkelt projekt där samarbetet fungerade väldigt bra. Jag rekommenderar Julia varmt!"
säljare på Hantverkargatan 37

20 sep 2020

"Vi är jättenöjda med Julia. Hon höll oss konstant uppdaterad och var ärlig i sin kommunikation med oss, vilket vi verkligen uppskattade. Hon hade hela tiden en strategi och massa energi. Hon är genuin och lätt att tycka om. Tack för ett jättebra jobb och att du inte gav upp tills vi fick det pris vi ville ha."
säljare på Kristinebergsvägen 1

20 sep 2020

"Efter vårt första möte med Julia var det självklart att anlita henne. Med proffsig kompetens och energi genomförde hon hela vår försäljning från start till mål och vi är otroligt nöjda. Rekommenderar verkligen Julia till alla som går i säljtankar :)"
säljare på Levertinsgatan 3

20 sep 2020

"Julia hjälpte mig med min bostadsförsäljning och jag kommer definitivt att försöka välja henne vid nästa bostadsförsäljning. Processen var väldigt smidig, snabb och proffsig där hennes fokus på kundnöjdhet var prioriterat från start till mål och hennes engagemang var verkligen on top. Jag ger Julia mina varmaste rekommendationer."
säljare på Norr Mälarstrand 94

16 sep 2020

"Engagerad, positiv, lyhört, fantastisk, hårt arbetande.
Ord som passar in på Julia. Är du intresserad av Kristineberg, Thorildsplan med omnejd bör du ha kontakt med Julia, annars är risken stor att du går miste om ett bra objekt..."
säljare på Love Almqvists väg 4A

13 sep 2020

"Superengagerad, lyhörd och kompetent tjej!
Ni kommer verkligen inte ångra att ni väljer Julia som mäklare, bästa valet på länge! "
säljare på Slipgatan 2

26 aug 2020

"Vi är jättenöjda med Julia! Vi fick en jättebra känsla från start och hon var lyhörd, tillgänglig och full av energi genom hela processen! Vi kände ett stort förtroende för henne och visste att hon skulle göra allt hon kunde för att vi skulle få en så bra affär som möjligt :)"
säljare på Lidnersplan 8

26 aug 2020

"Driven och engagerad mäklare som löpande gav information och såg till att både säljare och köpare blev nöjda. Rekommenderas och kommer själv kontakta på nytt för framtida försäljningar."
säljare på Sankt Göransgatan 153

25 aug 2020

"Julia är kanon, kan verkligen rekommendera henne! Bytte från en annan mäklare till Julia och lägenheten såldes innan visning. Ska ni sälja i Kristineberg/Kungsholmen-området är det Julia ni ska ha."
säljare på Love Almqvists väg 4A

25 aug 2020

"Julia is an amazing person, very dedicated and energetic. She loves her work and knows how to establish a good connection with people. We had only the first showing and everything went so fast we didn’t need a second one and the final price was amazing. She is the best in the area for a reason. I wouldn’t be surprised at all if she becomes the best mäklare in all of Sweden very soon."
säljare på Lidnersgatan 6

23 aug 2020

"Bra kämpat under speciella omständigheter, la ut bostaden just som covid19 drog igång. På grund av det tog det några månader att hitta någon som var beredd att köpa lägenheten till ett bra pris, och till skillnad från andra mäklare jag pratat med så var Julia beredd att låta det ta den tiden."
säljare på Love Almqvists väg 4A

19 aug 2020

"Otroligt kunnig, engagerad, lyhörd, energisk och hjälpsam mäklare! Jag är 100% nöjd!"
säljare på Lidnersgatan 2

14 aug 2020

"Julia var verkligen en supermäklare! Hon var enormt lyhörd, öppen och ärlig vilket var precis vad vi sökte hos en mäklare. Det bästa med Julia är att hon är så genuin, både mot oss och mot köparna. Inget påklistrat leende och klämkäckhet, utan bara trevlig, omtänksam och ute efter allas bästa - på riktigt! Rekommenderar helt klart henne till alla som ska sälja i Kristineberg! Och köpa för den delen :) "
säljare på Love Almqvists väg 10

11 aug 2020

"Julia har allt som jag letade efter hos en mäklare. Hon är trevlig, framåt, kunnig och effektiv. "
säljare på Lidnersgatan 12

20 jul 2020

"Vi är mycket nöjda med Julia som mäklare! Vid en framtida husförsäljning skulle vi anlita henne igen. Hon får högsta betyg!"
säljare på Gråhundsvägen 60

01 jul 2020

"Hon såg till att affären blev snabb och smidig och med bästa resultat"
säljare på Kristinebergsvägen 32

29 jun 2020

"Julia gjorde ett väldigt bra jobb!
Trots coronatider så lyckades hon leverara det slutpris jag ville ha! Jag är mycket nöjd!
"
säljare på Lindhagensgatan 59

29 jun 2020

"Ett extremt stort tack till dig, jag kan inte tänka mig någon som är mer lämpad att vara mäklare än du, både i mäklarrollen och som person, jag är verkligen så nöjd man över huvud taget kan bli!
Hittamäklare är nu ifyllt med full pott, såklart."
säljare på Geijersvägen 6

15 jun 2020

"Tack för gott samarbete! Vi är mycket nöjda."
säljare på Bullerholmsgränd 97

10 jun 2020

"Julia is an amazing mäklare, she understood very well the flat, the potential buyers and how to talk to their different interests. She was really helpful and proactive, always trying to find solutions and communication with her was really smooth and effective. On top of that she is always smiling, kind and very smart.
A truly impressive one!"
säljare på Stigbergsgatan 32A

28 maj 2020

"Jag kunde inte vara mer nöjd! Julia är otroligt engagerad, social och driven! Det märks att hon jobbar med sitt drömyrke och hon ger sig aldrig! Jag som säljare värdesätter transparens i kommunikationen med min mäklare, kontinuerlig kontakt och vill känna att mäklaren säljer min lägenhet som om det vore hennes egna - och Julia gör verkligen det. Rekommenderar varmt och stark att ge Julia förtroendet att sälja allas lägenheter. Hon är grym!"
säljare på Kristinebergsvägen 7

18 maj 2020

"Julia är en mycket duktig mäklare, glad, trevlig och ALLTID tillgänglig. Vi kan varmt rekommendera Julia när ni ska sälja er bostad hon ger sig aldrig. Mäklarens värdéring var rätt från början men Covid 19 slog till och det blev ett nytt läge. Bra jobbat !"
säljare på Alströmergatan 18

13 maj 2020

"Julia var mycket engagerad, målmedveten och lyhörd för mina tankar och idéer samtidigt som hon hade bra insikter och rätt kompetens för att genomföra en trygg försäljningsprocess. "
säljare på Birger Sjöbergs väg 3

11 maj 2020

"Mäklaren var oerhört serviceinriktad, positiv, hjälpsam och tillgänglig för oss. Vi kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Valentin Sabbats gata 1

07 maj 2020

"Julia är en mycket trevlig person med en väldigt fin aura. Hon har fantastiskt bra energi och genomstrålar glädje vilket smittar av sig på eventuella köpare. Vi blev rekommenderade att kontakta Julia för att sälja vårt hus efter två misslyckade försök med två andra mäklare. Trots omständigheterna med Coronaviruset så lyckade Julia hitta rätt köpare på drygt två veckor. Hon uppdaterade oss regelbundet med hur det går. Vi är jätteglada och nöjda med resultatet samt hennes insats. Vi rekommenderar Julia för en lyckad bostadsförmedling."
säljare på Helikoptergatan 24

27 apr 2020

"Julia was very hard working and kept me updated for the whole process. She went above and beyond her normal duties- she worked in english for me, she cared about my apartment, and she helped me when I was stressed! "
säljare på Sjödalsvägen 15

23 apr 2020

"Julia överträffade mina förväntningar flera gånger om. Lyhörd, trevligt bemötande och väldigt engagerad. Julia presterade verkligen till topp i en för tillfället svår marknad. Rekommenderar verkligen Julia som mäklare."
säljare på Strålgatan 23

20 apr 2020

"Jag anlitade Julia Larsson för att förmedla min bostad i April 2020 i en utmannande marknad och rekommenderar varmt Julia. Hon har varit väldigt tillgänglig och lyhörd och hennes driv och engagemang ledde till en bra affär. "
säljare på Ola Hanssonsgatan 4

22 mar 2020

"Mäklaren har varit mycket hjälpsamma och lyhörd.
Mycket bra agerat i dessa Corona tider!"
säljare på Wivalliusgatan 19

17 mar 2020

"Positiv,engagerad med kundens bästa i fokus.
Mycket bra slutpris och snabb affär. Proffsig"
säljare på Högholmsgränd 41

12 mar 2020

"Allt gick smidigt. Tio tummar upp."
säljare på Ola Hanssonsgatan 6

10 mar 2020

"Julia är en fantastiskt härlig, glad och engagerad person! Lätt att kommunicera med, hjälpsam och lösningsorienterad. Hon hade mycket bra lokalkännedom och därmed även en bra kundbas för min försäljning. Kan varmt rekommendera Julia!"
säljare på Levertinsgatan 3

27 feb 2020

"Fantastiskt nöjd med Julia. Professionell, engagerad och lyhörd. Rekommenderas starkt!"
säljare på Sågargatan 17

17 feb 2020

"Kan definitivt rekommendera Julia. Kompetent, engagerad och trevlig. "
säljare på Kungsholms Strand 165

28 jan 2020

" Vi är verkligen helnöjd med Julia ! Jag rekommenderar henne stort varmt. Försäljningen av lägenheten gick snabbt och smidigt. hon tydligt hålla balansen "
säljare på Liljeholmsvägen 32

25 jan 2020

"Julia har en fantastisk energi och ett målinriktat driv. Vi är super nöjda!"
säljare på Mirabellbacken 5

23 jan 2020

"Julia är proffsig,kunnig och mycket engagerad.
Hon har förmågan att alltid skapa en trivsam stämning i alla möten med människor. Alla blir avslappnade och har en trevlig stund. Det är guld värt som säljare "
säljare på Gråhundsvägen 26

16 jan 2020

"Julia har en driv och energi men samtidigt varm och inkännande."
säljare på Liljeholmsvägen 32

07 dec 2019

"Julia skötte affären snabbt och proffsigt! Lägenheten såldes innan visning med rätt pris och det var en glädje att jobba med henne. Rekommenderas varmt!"
säljare på Lidnersgatan 5

29 nov 2019

"Julia har ett engagemang utöver det vanliga. Hon ger det där extra och levererar över förväntningarna.
Julia finns alltid tillgänglig, är kunnig och proffesionell! Hennes energi och engagemang avspeglas verkligen på slutpris. Behandlar både oss och alla spekulanter på bästa tänkbara sätt. Skulle rekommendera Julia till alla som går i säljtankar. En trygg affär från start till slut. Tack för allt Julia, Champagnen har du gjort dig välförtjänt av!
Bästa hälsningar från dina säljare nu och i framtida försäljningar. "
säljare på Rosenborgsgatan 13

29 nov 2019

"En fantastisk mäklare med stort driv! Hade aldrig fått en sån försäljning utan Julia-kan starkt rekommendera! "
säljare på Hägerstensvägen 169

21 nov 2019

"Professionell och engagerad. Skulle använda A/E och Julia igen vid nästa försäljning. "
säljare på Harry Martinsons gata 12

14 nov 2019

"Superengagerad, ödmjuk och kunnig mäklare som lägger sin själ att göra ett bra jobb. Skönt med undantag med tanke på att de flesta andra mäklare kan upplevas som krystade."
säljare på Love Almqvists väg 4B

13 nov 2019

"Julia levererar över förväntan. Så trevlig och driven! Är riktigt nöjd med henne och skulle verkligen rekommendera henne till ALLA som behöver en mäklare.
Tack Julia!!!"
säljare på Ellen Keys gata 55

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
38
Radhus
5

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
39
Försäljningar
43
Försäljningsvärde
164 115 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
64 av 64 säljare
Julia satte rätt förväntningar på slutpriset
55 av 64 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
61 av 64 säljare
Julia var tydlig och höll mig uppdaterad
63 av 64 säljare

Julia på kartan.

66 tidigare annonser
4 bostäder till salu
64 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

2 995 000 kr
2 rum, 37 m²
80 945 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 489 kr/mån
2 rum, 50 m²
Lägenhet, Stockholm
3 694 kr/mån
2 rum, 44 m²
Lägenhet, Stockholm
1 849 kr/mån
2 rum, 44 m²
Lägenhet, Stockholm
3 368 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
2 rum, 57 m²
Utropspris: 4 350 000 kr
3 020 000 kr
Lägenhet Kristineberg
2 rum, 37,5 m²
Utropspris: 3 020 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag kom överens med köparen om priset utan att gå ut via Hemnet. Julia var mycket hjälpsam."
3 600 000 kr
Lägenhet Älvsjö
+ 150 000 kr
3 rum, 66 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En kanonfin person som är lätt att tycka om och komma överens med. Hög integritet, alltid tillgänglig, alltid glad och full av energi :-))"
3 000 000 kr
Lägenhet Kristineberg
2 rum, 32 m²
Utropspris: 3 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Julia gjorde ett kanonjobb med min lägenhet. Väldigt socialt kompetent, trevlig och tillgänglig för frågor och information. Engagerad, säljande och driven men utan att vara för pushig - rekommenderas!! "
3 500 000 kr
Lägenhet Kristineberg
2 rum, 50 m²
Utropspris: 3 500 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.