Julia Larsson

Profilbild för Julia Larsson
Säljarfavorit
Julia Larsson
5.0 / 5
(267 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
31 st
146 235 000 kr

Bakgrund

Julia Larsson jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2019-08-14. Julia har fått in 31 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Julia har enligt vår statistik haft 34 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 151 525 000 kr.

Presentation

Alltid jobbat inom sälj och startade 2016 i mäklarbranschen samtidigt som jag studerade en teknologie kandidat på KTH i Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling. Jobbat parallellt på ett fastighetsbolag där jag analyserade det svenska beståndet av bostadsrättsföreningar. På så vis fick jag även mer kunskap kring fastigheters ekonomi och byggteknik.

Min filosofi är att om man jobbar med något som man brinner för och tycker är det roligaste som finns, då kan det inte bli annat än bra!
För mig är det viktigt med både hög kvalitet och gediget engagemang i varje affär. Upplevelsen ska vara den bästa och slutpriset är vårt gemensamma slutmål.

Meriter
5.0/5.0 i kundbetyg av 261 omdömen (Hittamäklare.se)
Rankad som säljfavorit (Hittamäklare.se)
Flest försäljningar – Kungsholmen 2021 (323 st mäklare)
Flest rekommendationer – Kungsholmen 2021 (323 st mäklare)
Flest försäljningar – Kristineberg 2021
Flest rekommendationer – Kristineberg 2021
Flest försäljningar – Kristineberg 2020
Flest rekommendationer – Kristineberg 2020
Intervjuad i Podden “Sverige Bästa Mäklare”
Årets Partner – 2021
Årets Rookie – 2020

Studier:
- Teknologie kandidat från KTH i Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling
- Ekonomi på Chulalongkorn University Bangkok

Det här visste ni inte om mig:
SM-guld i gymnastik, Sthlm Marathon 2019, Vasaloppet 2020, München marathon 2021. Jag är Nordic Runner för Vitamin well och ambassadör för Johaug, tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna.

Ska du sälja och vill få bäst betalt?
Kontakta mig på 072-388 24 05 eller julia.larsson@aliciaedelman.se
Jag förmedlar bostäder i hela Stockholm

Säljare om Julia.

04 feb 2023

"Allt gick så smidigt tack vare Julias kompetens och engagemang!"
säljare på Ola Hanssonsgatan 1

01 feb 2023

"Supernöjd med Julia!"
säljare på Inedalsgatan 5

27 jan 2023

"Julia är engagerad, positiv och mycket kompetent. Hon lyckades sälja min lägenhet till ett pris jag var mycket nöjd med och som tidigare mäklare misslyckats med. Jag rekommenderar henne varmt."
säljare på Kungsklippan 22

19 jan 2023

"Julia var kunnig, engagerad och en trygghet vid försäljningen av vår lägenhet. Stort tack!"
säljare på Ola Hanssonsgatan 4

16 jan 2023

"Julia var en fantastisk mäklare.
Positiv, driven, ärlig och väldigt inlyssnande.
Från första kontakten till kontraktsskrivningen var hon briljant.
Engagemanget och proffsigheten var alltid on point.
Hade anlitat henne tusen gånger om."
säljare på Lidnersplan 12

21 dec 2022

"Julia är en riktig superstar! Så otroligt driven, engagerad, peppig och trevlig - man märker att hon brinner för yrket. Även stort kontaktnät och väldigt kunnig i området. Tre veckor efter att jag tog kontakt med Julia var lägenheten såld till ett slutpris över mina förväntningar, något jag inte ..."
"Julia är en riktig superstar! Så otroligt driven, engagerad, peppig och trevlig - man märker att hon brinner för yrket. Även stort kontaktnät och väldigt kunnig i området. Tre veckor efter att jag tog kontakt med Julia var lägenheten såld till ett slutpris över mina förväntningar, något jag inte ens vågat drömma om i dagens marknad. Rekommenderar starkt, tusen tack igen Julia!"
Läs mer
säljare på Ola Hanssonsgatan 3

20 dec 2022

"Vi kom i kontakt med Julia genom tips från bekanta och vi är väldigt nöjda. Julia är en otroligt genuin och härlig person och samtidigt väldigt kunnig och proffsig. Hon håller dig alltid uppdaterad om läget och bollar gärna olika idéer och infallsvinklar. Rekommenderar verkligen Julia!"
"Vi kom i kontakt med Julia genom tips från bekanta och vi är väldigt nöjda. Julia är en otroligt genuin och härlig person och samtidigt väldigt kunnig och proffsig. Hon håller dig alltid uppdaterad om läget och bollar gärna olika idéer och infallsvinklar. Rekommenderar verkligen Julia!"
Läs mer
säljare på Dalagatan 60

16 dec 2022

"Vi träffade flera mäklare men Julia var det självklara valet för oss redan under vårt första möte.
Från första stund och genom hela processen har hon fått oss att känna oss trygga och jobbat tillsammans med oss som ett team.
Julia är lyhörd, kommunikativ, alltid tillgänglig, strategisk, målinri..."
"Vi träffade flera mäklare men Julia var det självklara valet för oss redan under vårt första möte.
Från första stund och genom hela processen har hon fått oss att känna oss trygga och jobbat tillsammans med oss som ett team.
Julia är lyhörd, kommunikativ, alltid tillgänglig, strategisk, målinriktad, transparent, genuin och ärlig.
Hon har gång på gång överträffat våra förväntningar genom hela processen.
Trots den oroliga bostadsmarknaden lyckades Julia, när vi var redo att sälja leverera ett slutpris mycket nära våra ursprungliga mål som sattes då marknaden toppade.
Det engagemang Julia har, hur hon månar om sina kunder och nivån hon levererar på är utan jämförelse en klass för sig.
Vi är obeskrivligt imponerade och nöjda med Julia. Hon är BÄST.
"
Läs mer
säljare på John Bergs Plan 4

14 dec 2022

"Vi är jättenöjda med Julia! Hon är väldigt professionell, driven, noggrann och full av energi. Det kändes väldigt tryggt att sälja med Julia, vi kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Sankt Eriksgatan 8

26 nov 2022

"Julia var helt fantastisk från början till slut. Lyhörd, tillgänglig, tydlig och positiv. Trots en orolig bostadsmarknad lyckades hon sälja vårt objekt och höll oss väl informerade under hela processen. Hade jättegärna jobbat med Julia igen! "
säljare på Love Almqvists väg 4B

01 nov 2022

"Julia gav ett otroligt förtroendeingivande intryck och var professionell under hela processen. Alltid lätt att få tag på och jag skulle välja att sälja med henne nästa gång. En stjärna!"
säljare på Lidnersgatan 12B

15 okt 2022

"Rekommenderar Julia till alla som ska sälja sin lägenhet! Vi kände oss mycket trygga med Julia som mäklare och hon var fantastiskt genom hela processen. Allt gick smidigt. Hon var ärlig, pålitlig, målinriktad, gav oss statusuppdateringar löpande och var alltid positiv. Finns ingenting att klaga p..."
"Rekommenderar Julia till alla som ska sälja sin lägenhet! Vi kände oss mycket trygga med Julia som mäklare och hon var fantastiskt genom hela processen. Allt gick smidigt. Hon var ärlig, pålitlig, målinriktad, gav oss statusuppdateringar löpande och var alltid positiv. Finns ingenting att klaga på! En stjärna!"
Läs mer
säljare på Furusundsgatan 8

15 okt 2022

"Julia är en otroligt energisk och positiv mäklare. Utan tvekan det självklara valet när jag nu skulle sälja! Ett beslut där hon sen överträffade mina förväntningar. Kan inget annat än att rekommendera henne! "
säljare på Alströmergatan 49

12 okt 2022

"Julia är en klippa! Hon har varit fantastisk från start till mål, lyhörd, närvarande, otroligt kunnig och engagerad. Med Julia som mäklare har jag känt mig helt trygg. Hon har hela tiden gett allt, kommit med värdefulla inspel och framförallt varit mån om att jag som säljare ska känna mig nöjd. J..."
"Julia är en klippa! Hon har varit fantastisk från start till mål, lyhörd, närvarande, otroligt kunnig och engagerad. Med Julia som mäklare har jag känt mig helt trygg. Hon har hela tiden gett allt, kommit med värdefulla inspel och framförallt varit mån om att jag som säljare ska känna mig nöjd. Jag kommer absolut vända mig till Julia vid framtida försäljningar och rekommenderar henne varmt vidare!"
Läs mer
säljare på Ola Hanssonsgatan 9

30 sep 2022

"Julia är en ett guldkorn bland mäklare! Otroligt proffsig, snabb, kommer med värdefulla förslag och är otroligt engagerad och uppmuntrande. Jag rekommenderar Julia varmt! "
säljare på Rödabergsbrinken 7

27 sep 2022

"Jag är utomordentligt nöjd med Julias insats. Sin unga ålder till trots utstrålar hon kompetens och erfarenhet. Hon var alltid tillgänglig när jag ställde frågor och lät aldrig stressad. Jag tror det är omöjligt att hitta en mer sympatisk och engagerad mäklare i Stockholm."
"Jag är utomordentligt nöjd med Julias insats. Sin unga ålder till trots utstrålar hon kompetens och erfarenhet. Hon var alltid tillgänglig när jag ställde frågor och lät aldrig stressad. Jag tror det är omöjligt att hitta en mer sympatisk och engagerad mäklare i Stockholm."
Läs mer
säljare på Karlbergsvägen 71B

24 sep 2022

"Julia hjälpte mig att sälja min första lägenhet och jag är mer än nöjd med hennes insats! Vi träffades i samband med att jag var på en visning och jag kände direkt att hon är mäklaren jag vill samarbeta med inför min försäljning. Hon är duktig, pålitlig, ärlig och lyhörd. Dessutom har hon en härl..."
"Julia hjälpte mig att sälja min första lägenhet och jag är mer än nöjd med hennes insats! Vi träffades i samband med att jag var på en visning och jag kände direkt att hon är mäklaren jag vill samarbeta med inför min försäljning. Hon är duktig, pålitlig, ärlig och lyhörd. Dessutom har hon en härlig energi som smittar sig. Jag trodde inte det var möjligt att sälja en lägenhet så snabbt på denna marknad men Julia lyckades och som säljare är jag nöjd med priset jag fick och hennes insats. Rekommenderar starkt! "
Läs mer
säljare på Levertinsgatan 5

15 sep 2022

"Julia är mycket trevlig, lyhörd, engagerad och har mycket god kännedom om bostadsmarknaden. Hon känns mycket saklig och jobbar verkligen för att båda parter ska vara så nöjda som möjligt med bostadsaffären. Julia kör ända in i kaklet och ger aldrig upp, hon är perfekt att ha som mäklare både i st..."
"Julia är mycket trevlig, lyhörd, engagerad och har mycket god kännedom om bostadsmarknaden. Hon känns mycket saklig och jobbar verkligen för att båda parter ska vara så nöjda som möjligt med bostadsaffären. Julia kör ända in i kaklet och ger aldrig upp, hon är perfekt att ha som mäklare både i stark marknad, men framförallt när bostadsmarknaden är orolig. Rekommenderar Julia till alla!"
Läs mer
säljare på Sysslomansgatan 11

25 aug 2022

"Vi sålde vår tredje lägenhet på Kungsholmen i dagarna, varje lägenhet har sålts med en ny mäklare då vi aldrig riktigt varit helt nöjda. MEN denna gång var det full pott. Julia är en stjärna på alla sätt. Ger järnet, bra och snabb återkoppling hela tiden och aldrig nöjd. Andra mäklare har vi fått..."
"Vi sålde vår tredje lägenhet på Kungsholmen i dagarna, varje lägenhet har sålts med en ny mäklare då vi aldrig riktigt varit helt nöjda. MEN denna gång var det full pott. Julia är en stjärna på alla sätt. Ger järnet, bra och snabb återkoppling hela tiden och aldrig nöjd. Andra mäklare har vi fått känslan av att de "bara" vill stänga affären så snabbt som möjligt. Julia däremot vill inte stänga affären förrän hon verkligen säkerställt att hon gjort allt och att vi som säljare är helt nöjda. Hennes energi gör det dessutom till ett nöje att sälja en lägenhet, även på en trög marknad.
M A G I S K <3."
Läs mer
säljare på Grubbensringen 32B

25 aug 2022

"Super! "
säljare på Love Almqvists väg 4A

22 aug 2022

"Julia gjorde ett fantastisk jobb med att sälja vår lägenhet i en väldigt tuff och utmanande marknad. Hon höll mig uppdaterad under hela processen och hade alltid en tanke på nästa steg för att driva intresse och budgivning. Vi skulle inte tveka att be om Julia hjälp när jag säljer framtida objekt..."
"Julia gjorde ett fantastisk jobb med att sälja vår lägenhet i en väldigt tuff och utmanande marknad. Hon höll mig uppdaterad under hela processen och hade alltid en tanke på nästa steg för att driva intresse och budgivning. Vi skulle inte tveka att be om Julia hjälp när jag säljer framtida objekt. Rekommenderar henne till alla."
Läs mer
säljare på Hjalmar Söderbergs väg 10

14 jul 2022

"Julia var fantastisk! Jag sålde min lägenhet när marknaden fullkomligt bromsat in men Julia såg till att göra det mesta av vad som fanns att jobba med. Julia hade hela tiden en dialog med de som var intresserade och inte minst med mig. Jag fick hela tiden uppdateringar om hur det gick och Julia f..."
"Julia var fantastisk! Jag sålde min lägenhet när marknaden fullkomligt bromsat in men Julia såg till att göra det mesta av vad som fanns att jobba med. Julia hade hela tiden en dialog med de som var intresserade och inte minst med mig. Jag fick hela tiden uppdateringar om hur det gick och Julia fanns alltid tillgänglig. Rekommenderar henne till alla! "
Läs mer
säljare på Hjalmar Söderbergs väg 6

06 jul 2022

"Är fantastiskt nöjd med Julia! Otroligt engagerad och kunnig, vilket bidrog till en lyckad försäljning trots utmanande marknadsläge. Uppskattar också att hon har varit väldigt flexibel, lyhörd och serviceminded under hela försäljningsprocessen. Kommer definitivt att anlita Julia igen vid framtida..."
"Är fantastiskt nöjd med Julia! Otroligt engagerad och kunnig, vilket bidrog till en lyckad försäljning trots utmanande marknadsläge. Uppskattar också att hon har varit väldigt flexibel, lyhörd och serviceminded under hela försäljningsprocessen. Kommer definitivt att anlita Julia igen vid framtida försäljningar! "
Läs mer
säljare på Franzéngatan 46

05 jul 2022

"Superbra!! Rekommenderar starkt. Allt gick så smidigt och fint. Kanonjobb!"
säljare på Döbelnsgatan 58

03 jul 2022

"Jag kan varmt rekommendera Julia vid val av mäklare. Hon är engagerad, driven, trevlig och väldigt hjälpsam. Hon höll mig uppdaterad under hela processen. Säljare på Vitalisvägen 6. "
säljare på Vitalisvägen 6

10 jun 2022

"Våra varmaste rekommendationer till Julia! Vi har känt oss i trygga händer sedan första mötet. Hon är genuint trevlig och lättsam att ha att göra med. Med sin positiva energi och sitt stora engagemang såg Julia till att vi sålde vår lägenhet till ett pris långt över förväntan! "
"Våra varmaste rekommendationer till Julia! Vi har känt oss i trygga händer sedan första mötet. Hon är genuint trevlig och lättsam att ha att göra med. Med sin positiva energi och sitt stora engagemang såg Julia till att vi sålde vår lägenhet till ett pris långt över förväntan! "
Läs mer
säljare på Ola Hanssonsgatan 4

10 jun 2022

"Julia är ett superproffs! Kompetent, engagerad och otroligt trevlig! Jag kunde inte vara mer nöjd med hennes insats och resultat!"
säljare på Lidnersgatan 12B

09 jun 2022

"Julia är fantastisk, engagerad, driven, trevlig och hjälpsam. Skulle rekommendera henne till alla! "
säljare på Styrmansgatan 51A

03 jun 2022

"Julia har gjort ett kanonjobb med att sälja min lägenhet på Kungsholmen! Påläst om både föreningen och området, glad, tillgänglig och duktig på att uppdatera mig som säljare om olika steg under processens gång. Julia har varit flexibel tidsmässigt och kommit med fin input kring diverse frågor. Ja..."
"Julia har gjort ett kanonjobb med att sälja min lägenhet på Kungsholmen! Påläst om både föreningen och området, glad, tillgänglig och duktig på att uppdatera mig som säljare om olika steg under processens gång. Julia har varit flexibel tidsmässigt och kommit med fin input kring diverse frågor. Jag kan varmt rekommendera Julia om du planerar att sälja din lägenhet! "
Läs mer
säljare på Kristinebergs Slottsväg 7

30 maj 2022

"Kan varmt rekommendera Julia vid val av mäklare. Hon har en bra energi, är lyhörd och hon höll mig uppdaterad under hela processen.
Har tidigare även köpt av Julia och båda processerna har varit toppen."
säljare på Love Almqvists väg 4A

30 maj 2022

"Julia var otroligt proffsig i allt kring försäljningen av vår lägenhet. Vi är supernöjda!"
säljare på Lustgårdsgatan 4

10 maj 2022

"Julia var väldigt drivande och hittade en smidig lösning som passade mig väldigt bra genom sitt nätverk och lokala kunnande. "
säljare på Lidnersplan 8

07 maj 2022

"Supernöjd med Julia Larsson. Positiv, socialt geni, lyhörd, driven och kunnig är några få ord för att beskriva Julia. Rekommenderar alla som har möjlighet att ta hjälp av henne vid försäljning. Hon ingav ett stort förtroende och en trygghet för mig som säljare i en osäker marknad."
"Supernöjd med Julia Larsson. Positiv, socialt geni, lyhörd, driven och kunnig är några få ord för att beskriva Julia. Rekommenderar alla som har möjlighet att ta hjälp av henne vid försäljning. Hon ingav ett stort förtroende och en trygghet för mig som säljare i en osäker marknad."
Läs mer
säljare på Lars Forssells gata 30

29 apr 2022

"Julia är verkligen toppen. Hon är inlyssnande, strategisk, kunnig och har en energi som smittar av sig. Hon har våra varmaste rekommendationer. "
säljare på Pär Lagerkvists gata 2

28 apr 2022

"Julia mäklar med energi, kunskap och glädje. Jag gissar på att hon genuint älskar sitt jobb.
Jag upplevde att hon både värnar om säljare och köpare vilket resulterade i två nöjda och välinformerade parter.
I vår försäljning hölls vi ständigt uppdaterade och hon fanns där med råd och tips från..."
"Julia mäklar med energi, kunskap och glädje. Jag gissar på att hon genuint älskar sitt jobb.
Jag upplevde att hon både värnar om säljare och köpare vilket resulterade i två nöjda och välinformerade parter.
I vår försäljning hölls vi ständigt uppdaterade och hon fanns där med råd och tips från start till mål.
Det här blev andra försäljningen tillsammans med henne och hon kommer såklart hantera den tredje.
Gör dig själv en tjänst - sälj med Julia. "
Läs mer
säljare på Norrbackagatan 60

21 apr 2022

"Toppen mäklare på alla sätt!"
säljare på Grusåsgränd 164

06 apr 2022

"Det första man slås av när man träffar Julia är hennes energi och utstrålning och det är svårt att inte gilla henne när man träffat henne. Hon var tydlig genom processen och lyhörd för mina frågor och reservationer. Rekommenderas absolut och hade valt henne igen om jag skulle välja ny mäklare id..."
"Det första man slås av när man träffar Julia är hennes energi och utstrålning och det är svårt att inte gilla henne när man träffat henne. Hon var tydlig genom processen och lyhörd för mina frågor och reservationer. Rekommenderas absolut och hade valt henne igen om jag skulle välja ny mäklare idag. "
Läs mer
säljare på Kronobergsgatan 22

29 mar 2022

"Jag är supernöjd med min mäklare Julia. Hon var väldigt flexibel och tog sig tid att hålla i förhandsvisningar. Hon guidade mig genom hela processen och gav mig bra input. Julia hade också bra koll på området vilket gjorde att jag fick ett stort förtroende för henne. Jag rekommenderar starkt att ..."
"Jag är supernöjd med min mäklare Julia. Hon var väldigt flexibel och tog sig tid att hålla i förhandsvisningar. Hon guidade mig genom hela processen och gav mig bra input. Julia hade också bra koll på området vilket gjorde att jag fick ett stort förtroende för henne. Jag rekommenderar starkt att använda Julia som mäklare!"
Läs mer
säljare på Love Almqvists väg 10

24 mar 2022

"Vi anlitade Julia för ett år sedan då vi la ut vår bostad som kommande objekt. Hon utstrålade energi och trygghet, därav att valet föll på henne - och sedan dess har vi hållt kontakten tills nu då det var dags att äntligen sälja. Snabb respons, kontinuerlig återkoppling och alltid glad och peppig..."
"Vi anlitade Julia för ett år sedan då vi la ut vår bostad som kommande objekt. Hon utstrålade energi och trygghet, därav att valet föll på henne - och sedan dess har vi hållt kontakten tills nu då det var dags att äntligen sälja. Snabb respons, kontinuerlig återkoppling och alltid glad och peppig - väldigt härlig att ha att göra med! Skulle rekommendera Julia till alla, alla dagar i veckan!"
Läs mer
säljare på Geijersvägen 10

11 mar 2022

"Vi kan varmt rekommendera Julia då hon uppfyllde alla våra förväntningar genom hela processen. Julia var tillgänglig och proffsig. Vi rekommenderar henne starkt!! "
säljare på Artemisgatan 4

11 mar 2022

"Julia är grym! En driven och inlyssnande person som walk the extra mile både för att säljare och köpare ska känna sig nöjda och trygga med köpet. "
säljare på Ola Hanssonsgatan 9

04 mar 2022

"Jag är supernöjd med Julias insats! Otroligt duktig, proffsig och driven! "
säljare på Ola Hanssonsgatan 4

28 feb 2022

"I recommend Julia, because she is so good in what she does. She will take care of you like her own family, she will be with you in every situation, she will not push you to sell it faster and cheaper just for her sake, she will listen into your wishes and make the best out of it accordingly your ..."
"I recommend Julia, because she is so good in what she does. She will take care of you like her own family, she will be with you in every situation, she will not push you to sell it faster and cheaper just for her sake, she will listen into your wishes and make the best out of it accordingly your opinion. Her personality is amazing, always positive energy, hardworking and effective in that. I am giving form 5 stars 7. I think she is one of the best brokers in Stockholm. I am grateful to her ."
Läs mer
säljare på Lidnersplan 8

18 feb 2022

"Julia hanterade min försäljning högt över min förväntan. Hon uppdaterade mig löpande, var lyhörd, tillgänglig och tydlig i sin kommunikation. Jag kände mig i trygga händer från minuten jag träffade Julia. Hennes energi och engagemang gjorde att valet av Julia som mäklare för försäljning glasklar!..."
"Julia hanterade min försäljning högt över min förväntan. Hon uppdaterade mig löpande, var lyhörd, tillgänglig och tydlig i sin kommunikation. Jag kände mig i trygga händer från minuten jag träffade Julia. Hennes energi och engagemang gjorde att valet av Julia som mäklare för försäljning glasklar! Inte nog med att hon var superproffsig i sin kommunikation, hon såg även till att slå min förväntan av slutpris med råge. Slutpriset var inget jag i min vildaste fantasi hade kunnat drömma om. Julia tog även föreningsrekord! Kan varmt rekommendera Julia som mäklare. Julia får 10/10."
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 22

12 feb 2022

"Julia kan jag varmt rekommendera om du ska sälja din bostad. Hon är driven och lyhörd! Som säljare kände jag mig trygg med Julia som mäklare genom säljprocessen. Hon är omtänksam, positiv och professionell. Rekommenderar varmt och strakt ifall du går i säljtankar. "
"Julia kan jag varmt rekommendera om du ska sälja din bostad. Hon är driven och lyhörd! Som säljare kände jag mig trygg med Julia som mäklare genom säljprocessen. Hon är omtänksam, positiv och professionell. Rekommenderar varmt och strakt ifall du går i säljtankar. "
Läs mer
säljare på Gyllenborgsgatan 18

08 feb 2022

"Jag rekommenderar verkligen Julia! Hon är väldigt pepp och genuin. Snabb med att svara och sak på sak. Vårt slutpris blev en bra bit över förväntan och vi är supernöjda. "
säljare på Lindhagensgatan 59

31 jan 2022

"JULIA, en helt FANTASTISKT kompetent, påläst, trevlig och glad mäklare.
Julia kommer garanterat få vårat förtroende igen när det är dags för bostadsbyte. Vill du göra en bra affär ska du välja Julia. Det är VERKLIGEN skillnad på mäklare och mäklare!
Tack igen Julia!"
"JULIA, en helt FANTASTISKT kompetent, påläst, trevlig och glad mäklare.
Julia kommer garanterat få vårat förtroende igen när det är dags för bostadsbyte. Vill du göra en bra affär ska du välja Julia. Det är VERKLIGEN skillnad på mäklare och mäklare!
Tack igen Julia!"
Läs mer
säljare på Erstagatan 23

24 jan 2022

"Fantastisk mäklare med ett stort engagemang och kompetens! Julia är en mycket positiv och driven person som alltid har kundens bästa i fokus. Med Julia som mäklare kände vi oss trygga genom hela försäljningsprocessen och fick till ett jättebra pris för vår lägenhet! Kan varmt rekommendera henne t..."
"Fantastisk mäklare med ett stort engagemang och kompetens! Julia är en mycket positiv och driven person som alltid har kundens bästa i fokus. Med Julia som mäklare kände vi oss trygga genom hela försäljningsprocessen och fick till ett jättebra pris för vår lägenhet! Kan varmt rekommendera henne till alla som ska sälja sin bostad!"
Läs mer
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 48A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
34

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
31
Försäljningar
34
Försäljningsvärde
151 525 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
259 av 263 säljare
Julia satte rätt förväntningar på slutpriset
235 av 262 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
257 av 260 säljare
Julia var tydlig och höll mig uppdaterad
263 av 263 säljare

Julia på kartan.

309 tidigare bostäder
25 bostäder till salu
267 rekommendationer

25 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 46 m²
Lägenhet, Stockholm
2 601 kr/mån
2 rum, 44 m²
Lägenhet, Stockholm
2 533 kr/mån
5 195 000 kr
3 rum, 60 m²
86 583 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 831 kr/mån
1,5 rum, 43 m²
Lägenhet, Stockholm
1 099 kr/mån
3 700 000 kr
2 rum, 50 m²
74 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 311 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 770 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 20 000 kr
1 rum, 43,5 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Supernöjd med Julia!"
2 500 000 kr
Lägenhet Kristineberg
1 rum, 28 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Allt gick så smidigt tack vare Julias kompetens och engagemang!"
3 825 000 kr
Lägenhet Kristineberg
+ 130 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
3 850 000 kr
Lägenhet Kristineberg
2 rum, 50 m²
Utropspris: 3 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Julia var kunnig, engagerad och en trygghet vid försäljningen av vår lägenhet. Stort tack!"
3 930 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 280 000 kr
2 rum, 38 m²
Utropspris: 3 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Julia är engagerad, positiv och mycket kompetent. Hon lyckades sälja min lägenhet till ett pris jag var mycket nöjd med och som tidigare mäklare misslyckats med. Jag rekommenderar henne varmt."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.