Julia Larsson

Profilbild för Julia Larsson
Säljarfavorit
Julia Larsson
5.0 / 5
(299 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
23 st
10 st
50 655 000 kr

Bakgrund

Julia Larsson jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2019-08-14. Julia har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Julia har enligt vår statistik haft 11 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 41 045 000 kr.

Presentation

Alltid jobbat inom sälj och startade 2016 i mäklarbranschen samtidigt som jag studerade en teknologie kandidat på KTH i Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling. Jobbat parallellt på ett fastighetsbolag där jag analyserade det svenska beståndet av bostadsrättsföreningar. På så vis fick jag även mer kunskap kring fastigheters ekonomi och byggteknik.

Min filosofi är att om man jobbar med något som man brinner för och tycker är det roligaste som finns, då kan det inte bli annat än bra!
För mig är det viktigt med både hög kvalitet och gediget engagemang i varje affär. Upplevelsen ska vara den bästa och slutpriset är vårt gemensamma slutmål.

Meriter
5.0/5.0 i kundbetyg av 294 omdömen (Hittamäklare.se)
Rankad som säljfavorit (Hittamäklare.se)
Flest försäljningar – Kungsholmen 2021 (323 st mäklare)
Flest rekommendationer – Kungsholmen 2021 (323 st mäklare)
Flest försäljningar – Kristineberg 2022
Flest rekommendationer – Kristineberg 2022
Flest försäljningar – Kristineberg 2021
Flest rekommendationer – Kristineberg 2021
Flest försäljningar – Kristineberg 2020
Flest rekommendationer – Kristineberg 2020
Intervjuad i Podden “Sverige Bästa Mäklare”
Årets Partner – 2021
Årets Rookie – 2020

Studier:
- Teknologie kandidat från KTH i Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling
- Ekonomi på Chulalongkorn University Bangkok

Det här visste ni inte om mig:
SM-guld i gymnastik, Sthlm Marathon 2019, Vasaloppet 2020, München marathon 2021. Jag är Nordic Runner för Vitamin well och tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna.

Ska du sälja och vill få bäst betalt?
Kontakta mig på 072-388 24 05 eller julia.larsson@aliciaedelman.se
Jag förmedlar bostäder i hela Stockholm!

Säljare om Julia.

29 nov 2023

"Jag köpte min lägenhet av Julia och bestämde mig redan då för att hon var det självklara valet även vid försäljning. Hon är proffsig, ambitiös och driven samtidigt som hon är förtroendeingivande och trygg. Hon finns tillgänglig under hela processen från start till mål och ser till att både köpare..."
"Jag köpte min lägenhet av Julia och bestämde mig redan då för att hon var det självklara valet även vid försäljning. Hon är proffsig, ambitiös och driven samtidigt som hon är förtroendeingivande och trygg. Hon finns tillgänglig under hela processen från start till mål och ser till att både köpare och säljare känner sig nöjda med affären.
Avslutningsvis - stort tack Julia, du är en stjärna! "
Läs mer
säljare på Ola Hanssonsgatan 3

27 nov 2023

"Julia var en klippa och jag kan verkligen rekommendera henne! Hon är professionell i sitt arbetssätt, låg steget före, snabb på att svara och ge statusuppdateringar och jobbade verkligen för att få till en bra affär. En väldigt duktig mäklare helt enkelt! "
"Julia var en klippa och jag kan verkligen rekommendera henne! Hon är professionell i sitt arbetssätt, låg steget före, snabb på att svara och ge statusuppdateringar och jobbade verkligen för att få till en bra affär. En väldigt duktig mäklare helt enkelt! "
Läs mer
säljare på Creutzgatan 11

21 nov 2023

"Otrolig smidig process att sälja min lägenhet och med tanke på den svåra situationen kring att sälja just nu."
säljare på Ola Hanssonsgatan 3

20 nov 2023

"Julia Larsson gav ett stort förtroende under hela uppdraget, och har skött det Otroligt bra!
Väldigt nöjda och kan verkligen rekommendera henne! "
säljare på Lidnersplan 8

01 okt 2023

"Otroligt positiv och engagerad person!"
säljare på Lidnersgatan 12A

25 aug 2023

"Julia är både en fantastiskt duktig mäklare och en härlig person att samarbeta med! Trots en tuff marknad så gjorde hon det mesta hon kunde med de intressenter som fanns, och fick sålt min bostad till ett pris som jag är mycket nöjd med. Julia höll mig uppdaterad genom hela processen och bidrog m..."
"Julia är både en fantastiskt duktig mäklare och en härlig person att samarbeta med! Trots en tuff marknad så gjorde hon det mesta hon kunde med de intressenter som fanns, och fick sålt min bostad till ett pris som jag är mycket nöjd med. Julia höll mig uppdaterad genom hela processen och bidrog med härlig positiv energi vilket ledde till en lyckad försäljning. Kan starkt rekommendera Julia!"
Läs mer
säljare på Drottningholmsvägen 17

04 aug 2023

"Skicklig, kunnig, trevlig och oerhört engagerad. Julia är en otroligt kompetent mäklare som under en utmanande marknad gjorde min bostadsförsäljning i Kristineberg både väldigt smidig och framgångsrik. I en svårtolkad marknad med ett utmanande konjunkturläge är det särskilt viktigt att välja en e..."
"Skicklig, kunnig, trevlig och oerhört engagerad. Julia är en otroligt kompetent mäklare som under en utmanande marknad gjorde min bostadsförsäljning i Kristineberg både väldigt smidig och framgångsrik. I en svårtolkad marknad med ett utmanande konjunkturläge är det särskilt viktigt att välja en etablerad mäklare som har kunskapen, erfarenheten och kontaktnätet för att kunna göra de bästa affärerna. Det har Julia. Därför rekommenderar jag henne varmt! "
Läs mer
säljare på Lidnersplan 16

21 jul 2023

"Julia, helt klart den mest ambitiösa, drivna, lyhörda och respektfulla mäklaren jag hittills haft. Under vårt samarbete fann jag dig kommunikativ, framåt, målmedveten och framförallt hänsynstagande. Du är mäklaren som visar så mycket förståelse och ger så mycket stöd under en sån här process som ..."
"Julia, helt klart den mest ambitiösa, drivna, lyhörda och respektfulla mäklaren jag hittills haft. Under vårt samarbete fann jag dig kommunikativ, framåt, målmedveten och framförallt hänsynstagande. Du är mäklaren som visar så mycket förståelse och ger så mycket stöd under en sån här process som är stressande för många av oss.
Inte nog med alla våra samtal om intressenter och bud så fann jag en sån trygghet i att kunna ringa dig och fråga dig om varje liten osäkerhet eller rädsla jag haft. Tack för allt du gjort för mig och grattis till oss båda för rekordförsäljningen av min lägenhet!
Du är en gudinna!!
//Hakar "
Läs mer
säljare på Love Almqvists väg 10

08 maj 2023

"Jag kan varmt rekommendera Julia. I sin roll som mäklare gav hon ett professionellt och vänligt intryck och uppvisade stort engagemang och lyhördhet genom hela säljprocessen. Hon fick mig som säljare att känna mig trygg från start till kontraktsskrivning. Jag är mycket nöjd med hennes insats. "
"Jag kan varmt rekommendera Julia. I sin roll som mäklare gav hon ett professionellt och vänligt intryck och uppvisade stort engagemang och lyhördhet genom hela säljprocessen. Hon fick mig som säljare att känna mig trygg från start till kontraktsskrivning. Jag är mycket nöjd med hennes insats. "
Läs mer
säljare på Tomtebogatan 39A

29 apr 2023

"Julia är snabb på att återkoppla och trevlig att arbeta tillsammans med. Duktig att bolla idéer med samt tillmötesgående."
säljare på Lidnersplan 12

15 apr 2023

"Vi kan verkligen rekommendera Julia som fastighetsmäklare! Trevlig och lätt att arbeta med och vi är mycket nöjda med vår försäljningsprocessen och resultatet. "
säljare på Scheelegatan 28

04 apr 2023

"Jag hade nyligen förmånen att samarbeta med Julia i samband med försäljningen av min lägenhet, och jag kan inte nog betona hur otroligt nöjd jag är med hennes insats. Från start till mål Julia professionell, engagerad och visade en exceptionell kännedom om bostadsmarknaden.
Julia tog sig tid att..."
"Jag hade nyligen förmånen att samarbeta med Julia i samband med försäljningen av min lägenhet, och jag kan inte nog betona hur otroligt nöjd jag är med hennes insats. Från start till mål Julia professionell, engagerad och visade en exceptionell kännedom om bostadsmarknaden.
Julia tog sig tid att lyssna på mina (höga) förväntningar och önskemål, och tack vare hennes expertis kunde hon sälja min lägenhet till ett imponerande pris. Hon höll mig ständigt informerad under hela processen, vilket gav mig en känsla av trygghet och en tydlig bild av försäljningens framsteg.
Utöver hennes gedigna kunskaper inom bostadsmarknaden, var Julia också en mycket trevlig person att arbeta med. Hon var alltid tillgänglig för att svara på frågor och fanns där för att ge råd när det behövdes.
Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera Julia som mäklare. Om du söker någon som är kunnig, pålitlig och engagerad för att uppnå de bästa möjliga resultaten för dig, tveka inte att anlita Julia.
"
Läs mer
säljare på Kungsbro Strand 21

29 mar 2023

"Julia gjorde ett otroligt bra jobb och överträffande alla förväntningar vi hade gällande slutpriset. Hon är lätt att diskutera sina tankar med, ger bra tips och visar stort engagemang.
Rekommenderar alla att välja Julia! "
säljare på Ola Hanssonsgatan 5

22 mar 2023

"Mäklare Julia Larsson är en mycket kunnig och engagerad aktör med stor kännedom om Kungsholmen och brf Kungsklippan. Ett stort extra plus för att Julia verkligen ville att både säljare och köpare skulle känna sig nöjda med bostadsaffären"
säljare på Kungsbro Strand 19

22 mar 2023

"Julia var en fantastisk mäklare att samarbeta med. Så himla glad, professionell och kunnig kring föreningen och området. "
säljare på Hjalmar Söderbergs väg 4

20 mar 2023

"Julia är en supertrevlig mäklare som var väldigt lyhörd och alltid var snabb med att svara. Rekommenderar starkt!"
säljare på Levertinsgatan 5

26 feb 2023

"Julia är fantastisk och det var en fröjd att få jobba med henne under hela försäljningsprocessen. Det vi uppskattade mest med Julia var hennes genuinitet, tydlighet, öppenhet och engagemang. Julia fångade direkt upp våra behov och önskemål, gav utmärkta och personliga råd (i allt från styling til..."
"Julia är fantastisk och det var en fröjd att få jobba med henne under hela försäljningsprocessen. Det vi uppskattade mest med Julia var hennes genuinitet, tydlighet, öppenhet och engagemang. Julia fångade direkt upp våra behov och önskemål, gav utmärkta och personliga råd (i allt från styling till utgångspris till hur vi skulle agera under budgivningen) och höll oss uppdaterade under hela processen. Vi upplevde också att hon tog sig tid till att lära känna och lyssna in spekulanterna, vilket ledde till himla nöjda köpare och säljare i slutändan. Vi kan inte tänka oss en bättre mäklare och kommer definitivt ta hjälp av Julia igen i framtiden."
Läs mer
säljare på Love Almqvists väg 10

20 feb 2023

"Jag köpte min lägenhet av Julia och när jag nu skulle sälja var de självklart för mig att välja henne igen och det har jag verkligen inte ångrat. Julia gjorde hela tiden det lilla extra med alla spekulanter, stöttade oss i processen och fick sålt lägenheten till ett pris vi var nöjda med, det mär..."
"Jag köpte min lägenhet av Julia och när jag nu skulle sälja var de självklart för mig att välja henne igen och det har jag verkligen inte ångrat. Julia gjorde hela tiden det lilla extra med alla spekulanter, stöttade oss i processen och fick sålt lägenheten till ett pris vi var nöjda med, det märks verkligen att hon är en duktig mäklare. Kommer utan tvekan välja henne även när vi säljer nästa gång!"
Läs mer
säljare på Alströmergatan 49

04 feb 2023

"Allt gick så smidigt tack vare Julias kompetens och engagemang!"
säljare på Ola Hanssonsgatan 1

01 feb 2023

"Supernöjd med Julia!"
säljare på Inedalsgatan 5

27 jan 2023

"Julia är engagerad, positiv och mycket kompetent. Hon lyckades sälja min lägenhet till ett pris jag var mycket nöjd med och som tidigare mäklare misslyckats med. Jag rekommenderar henne varmt."
säljare på Kungsklippan 22

19 jan 2023

"Julia var kunnig, engagerad och en trygghet vid försäljningen av vår lägenhet. Stort tack!"
säljare på Ola Hanssonsgatan 4

16 jan 2023

"Julia var en fantastisk mäklare.
Positiv, driven, ärlig och väldigt inlyssnande.
Från första kontakten till kontraktsskrivningen var hon briljant.
Engagemanget och proffsigheten var alltid on point.
Hade anlitat henne tusen gånger om."
säljare på Lidnersplan 12

21 dec 2022

"Julia är en riktig superstar! Så otroligt driven, engagerad, peppig och trevlig - man märker att hon brinner för yrket. Även stort kontaktnät och väldigt kunnig i området. Tre veckor efter att jag tog kontakt med Julia var lägenheten såld till ett slutpris över mina förväntningar, något jag inte ..."
"Julia är en riktig superstar! Så otroligt driven, engagerad, peppig och trevlig - man märker att hon brinner för yrket. Även stort kontaktnät och väldigt kunnig i området. Tre veckor efter att jag tog kontakt med Julia var lägenheten såld till ett slutpris över mina förväntningar, något jag inte ens vågat drömma om i dagens marknad. Rekommenderar starkt, tusen tack igen Julia!"
Läs mer
säljare på Ola Hanssonsgatan 3

20 dec 2022

"Vi kom i kontakt med Julia genom tips från bekanta och vi är väldigt nöjda. Julia är en otroligt genuin och härlig person och samtidigt väldigt kunnig och proffsig. Hon håller dig alltid uppdaterad om läget och bollar gärna olika idéer och infallsvinklar. Rekommenderar verkligen Julia!"
"Vi kom i kontakt med Julia genom tips från bekanta och vi är väldigt nöjda. Julia är en otroligt genuin och härlig person och samtidigt väldigt kunnig och proffsig. Hon håller dig alltid uppdaterad om läget och bollar gärna olika idéer och infallsvinklar. Rekommenderar verkligen Julia!"
Läs mer
säljare på Dalagatan 60

16 dec 2022

"Vi träffade flera mäklare men Julia var det självklara valet för oss redan under vårt första möte.
Från första stund och genom hela processen har hon fått oss att känna oss trygga och jobbat tillsammans med oss som ett team.
Julia är lyhörd, kommunikativ, alltid tillgänglig, strategisk, målinri..."
"Vi träffade flera mäklare men Julia var det självklara valet för oss redan under vårt första möte.
Från första stund och genom hela processen har hon fått oss att känna oss trygga och jobbat tillsammans med oss som ett team.
Julia är lyhörd, kommunikativ, alltid tillgänglig, strategisk, målinriktad, transparent, genuin och ärlig.
Hon har gång på gång överträffat våra förväntningar genom hela processen.
Trots den oroliga bostadsmarknaden lyckades Julia, när vi var redo att sälja leverera ett slutpris mycket nära våra ursprungliga mål som sattes då marknaden toppade.
Det engagemang Julia har, hur hon månar om sina kunder och nivån hon levererar på är utan jämförelse en klass för sig.
Vi är obeskrivligt imponerade och nöjda med Julia. Hon är BÄST.
"
Läs mer
säljare på John Bergs Plan 4

14 dec 2022

"Vi är jättenöjda med Julia! Hon är väldigt professionell, driven, noggrann och full av energi. Det kändes väldigt tryggt att sälja med Julia, vi kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Sankt Eriksgatan 8

26 nov 2022

"Julia var helt fantastisk från början till slut. Lyhörd, tillgänglig, tydlig och positiv. Trots en orolig bostadsmarknad lyckades hon sälja vårt objekt och höll oss väl informerade under hela processen. Hade jättegärna jobbat med Julia igen! "
säljare på Love Almqvists väg 4B

01 nov 2022

"Julia gav ett otroligt förtroendeingivande intryck och var professionell under hela processen. Alltid lätt att få tag på och jag skulle välja att sälja med henne nästa gång. En stjärna!"
säljare på Lidnersgatan 12B

15 okt 2022

"Rekommenderar Julia till alla som ska sälja sin lägenhet! Vi kände oss mycket trygga med Julia som mäklare och hon var fantastiskt genom hela processen. Allt gick smidigt. Hon var ärlig, pålitlig, målinriktad, gav oss statusuppdateringar löpande och var alltid positiv. Finns ingenting att klaga p..."
"Rekommenderar Julia till alla som ska sälja sin lägenhet! Vi kände oss mycket trygga med Julia som mäklare och hon var fantastiskt genom hela processen. Allt gick smidigt. Hon var ärlig, pålitlig, målinriktad, gav oss statusuppdateringar löpande och var alltid positiv. Finns ingenting att klaga på! En stjärna!"
Läs mer
säljare på Furusundsgatan 8

15 okt 2022

"Julia är en otroligt energisk och positiv mäklare. Utan tvekan det självklara valet när jag nu skulle sälja! Ett beslut där hon sen överträffade mina förväntningar. Kan inget annat än att rekommendera henne! "
säljare på Alströmergatan 49

12 okt 2022

"Julia är en klippa! Hon har varit fantastisk från start till mål, lyhörd, närvarande, otroligt kunnig och engagerad. Med Julia som mäklare har jag känt mig helt trygg. Hon har hela tiden gett allt, kommit med värdefulla inspel och framförallt varit mån om att jag som säljare ska känna mig nöjd. J..."
"Julia är en klippa! Hon har varit fantastisk från start till mål, lyhörd, närvarande, otroligt kunnig och engagerad. Med Julia som mäklare har jag känt mig helt trygg. Hon har hela tiden gett allt, kommit med värdefulla inspel och framförallt varit mån om att jag som säljare ska känna mig nöjd. Jag kommer absolut vända mig till Julia vid framtida försäljningar och rekommenderar henne varmt vidare!"
Läs mer
säljare på Ola Hanssonsgatan 9

30 sep 2022

"Julia är en ett guldkorn bland mäklare! Otroligt proffsig, snabb, kommer med värdefulla förslag och är otroligt engagerad och uppmuntrande. Jag rekommenderar Julia varmt! "
säljare på Rödabergsbrinken 7

27 sep 2022

"Jag är utomordentligt nöjd med Julias insats. Sin unga ålder till trots utstrålar hon kompetens och erfarenhet. Hon var alltid tillgänglig när jag ställde frågor och lät aldrig stressad. Jag tror det är omöjligt att hitta en mer sympatisk och engagerad mäklare i Stockholm."
"Jag är utomordentligt nöjd med Julias insats. Sin unga ålder till trots utstrålar hon kompetens och erfarenhet. Hon var alltid tillgänglig när jag ställde frågor och lät aldrig stressad. Jag tror det är omöjligt att hitta en mer sympatisk och engagerad mäklare i Stockholm."
Läs mer
säljare på Karlbergsvägen 71B

24 sep 2022

"Julia hjälpte mig att sälja min första lägenhet och jag är mer än nöjd med hennes insats! Vi träffades i samband med att jag var på en visning och jag kände direkt att hon är mäklaren jag vill samarbeta med inför min försäljning. Hon är duktig, pålitlig, ärlig och lyhörd. Dessutom har hon en härl..."
"Julia hjälpte mig att sälja min första lägenhet och jag är mer än nöjd med hennes insats! Vi träffades i samband med att jag var på en visning och jag kände direkt att hon är mäklaren jag vill samarbeta med inför min försäljning. Hon är duktig, pålitlig, ärlig och lyhörd. Dessutom har hon en härlig energi som smittar sig. Jag trodde inte det var möjligt att sälja en lägenhet så snabbt på denna marknad men Julia lyckades och som säljare är jag nöjd med priset jag fick och hennes insats. Rekommenderar starkt! "
Läs mer
säljare på Levertinsgatan 5

15 sep 2022

"Julia är mycket trevlig, lyhörd, engagerad och har mycket god kännedom om bostadsmarknaden. Hon känns mycket saklig och jobbar verkligen för att båda parter ska vara så nöjda som möjligt med bostadsaffären. Julia kör ända in i kaklet och ger aldrig upp, hon är perfekt att ha som mäklare både i st..."
"Julia är mycket trevlig, lyhörd, engagerad och har mycket god kännedom om bostadsmarknaden. Hon känns mycket saklig och jobbar verkligen för att båda parter ska vara så nöjda som möjligt med bostadsaffären. Julia kör ända in i kaklet och ger aldrig upp, hon är perfekt att ha som mäklare både i stark marknad, men framförallt när bostadsmarknaden är orolig. Rekommenderar Julia till alla!"
Läs mer
säljare på Sysslomansgatan 11

25 aug 2022

"Vi sålde vår tredje lägenhet på Kungsholmen i dagarna, varje lägenhet har sålts med en ny mäklare då vi aldrig riktigt varit helt nöjda. MEN denna gång var det full pott. Julia är en stjärna på alla sätt. Ger järnet, bra och snabb återkoppling hela tiden och aldrig nöjd. Andra mäklare har vi fått..."
"Vi sålde vår tredje lägenhet på Kungsholmen i dagarna, varje lägenhet har sålts med en ny mäklare då vi aldrig riktigt varit helt nöjda. MEN denna gång var det full pott. Julia är en stjärna på alla sätt. Ger järnet, bra och snabb återkoppling hela tiden och aldrig nöjd. Andra mäklare har vi fått känslan av att de "bara" vill stänga affären så snabbt som möjligt. Julia däremot vill inte stänga affären förrän hon verkligen säkerställt att hon gjort allt och att vi som säljare är helt nöjda. Hennes energi gör det dessutom till ett nöje att sälja en lägenhet, även på en trög marknad.
M A G I S K <3."
Läs mer
säljare på Grubbensringen 32B

25 aug 2022

"Super! "
säljare på Love Almqvists väg 4A

22 aug 2022

"Julia gjorde ett fantastisk jobb med att sälja vår lägenhet i en väldigt tuff och utmanande marknad. Hon höll mig uppdaterad under hela processen och hade alltid en tanke på nästa steg för att driva intresse och budgivning. Vi skulle inte tveka att be om Julia hjälp när jag säljer framtida objekt..."
"Julia gjorde ett fantastisk jobb med att sälja vår lägenhet i en väldigt tuff och utmanande marknad. Hon höll mig uppdaterad under hela processen och hade alltid en tanke på nästa steg för att driva intresse och budgivning. Vi skulle inte tveka att be om Julia hjälp när jag säljer framtida objekt. Rekommenderar henne till alla."
Läs mer
säljare på Hjalmar Söderbergs väg 10

14 jul 2022

"Julia var fantastisk! Jag sålde min lägenhet när marknaden fullkomligt bromsat in men Julia såg till att göra det mesta av vad som fanns att jobba med. Julia hade hela tiden en dialog med de som var intresserade och inte minst med mig. Jag fick hela tiden uppdateringar om hur det gick och Julia f..."
"Julia var fantastisk! Jag sålde min lägenhet när marknaden fullkomligt bromsat in men Julia såg till att göra det mesta av vad som fanns att jobba med. Julia hade hela tiden en dialog med de som var intresserade och inte minst med mig. Jag fick hela tiden uppdateringar om hur det gick och Julia fanns alltid tillgänglig. Rekommenderar henne till alla! "
Läs mer
säljare på Hjalmar Söderbergs väg 6

06 jul 2022

"Är fantastiskt nöjd med Julia! Otroligt engagerad och kunnig, vilket bidrog till en lyckad försäljning trots utmanande marknadsläge. Uppskattar också att hon har varit väldigt flexibel, lyhörd och serviceminded under hela försäljningsprocessen. Kommer definitivt att anlita Julia igen vid framtida..."
"Är fantastiskt nöjd med Julia! Otroligt engagerad och kunnig, vilket bidrog till en lyckad försäljning trots utmanande marknadsläge. Uppskattar också att hon har varit väldigt flexibel, lyhörd och serviceminded under hela försäljningsprocessen. Kommer definitivt att anlita Julia igen vid framtida försäljningar! "
Läs mer
säljare på Franzéngatan 46

05 jul 2022

"Superbra!! Rekommenderar starkt. Allt gick så smidigt och fint. Kanonjobb!"
säljare på Döbelnsgatan 58

03 jul 2022

"Jag kan varmt rekommendera Julia vid val av mäklare. Hon är engagerad, driven, trevlig och väldigt hjälpsam. Hon höll mig uppdaterad under hela processen. Säljare på Vitalisvägen 6. "
säljare på Vitalisvägen 6

10 jun 2022

"Våra varmaste rekommendationer till Julia! Vi har känt oss i trygga händer sedan första mötet. Hon är genuint trevlig och lättsam att ha att göra med. Med sin positiva energi och sitt stora engagemang såg Julia till att vi sålde vår lägenhet till ett pris långt över förväntan! "
"Våra varmaste rekommendationer till Julia! Vi har känt oss i trygga händer sedan första mötet. Hon är genuint trevlig och lättsam att ha att göra med. Med sin positiva energi och sitt stora engagemang såg Julia till att vi sålde vår lägenhet till ett pris långt över förväntan! "
Läs mer
säljare på Ola Hanssonsgatan 4

10 jun 2022

"Julia är ett superproffs! Kompetent, engagerad och otroligt trevlig! Jag kunde inte vara mer nöjd med hennes insats och resultat!"
säljare på Lidnersgatan 12B

09 jun 2022

"Julia är fantastisk, engagerad, driven, trevlig och hjälpsam. Skulle rekommendera henne till alla! "
säljare på Styrmansgatan 51A

03 jun 2022

"Julia har gjort ett kanonjobb med att sälja min lägenhet på Kungsholmen! Påläst om både föreningen och området, glad, tillgänglig och duktig på att uppdatera mig som säljare om olika steg under processens gång. Julia har varit flexibel tidsmässigt och kommit med fin input kring diverse frågor. Ja..."
"Julia har gjort ett kanonjobb med att sälja min lägenhet på Kungsholmen! Påläst om både föreningen och området, glad, tillgänglig och duktig på att uppdatera mig som säljare om olika steg under processens gång. Julia har varit flexibel tidsmässigt och kommit med fin input kring diverse frågor. Jag kan varmt rekommendera Julia om du planerar att sälja din lägenhet! "
Läs mer
säljare på Kristinebergs Slottsväg 7

30 maj 2022

"Kan varmt rekommendera Julia vid val av mäklare. Hon har en bra energi, är lyhörd och hon höll mig uppdaterad under hela processen.
Har tidigare även köpt av Julia och båda processerna har varit toppen."
säljare på Love Almqvists väg 4A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
11

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
11
Försäljningsvärde
41 045 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
289 av 293 säljare
Julia satte rätt förväntningar på slutpriset
263 av 291 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
285 av 289 säljare
Julia var tydlig och höll mig uppdaterad
295 av 295 säljare

Julia på kartan.

349 tidigare bostäder
23 bostäder till salu
299 rekommendationer

23 bostäder till salu.

Bostäder

8 995 000 kr
4 rum, 117 m²
76 880 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 754 kr/mån
2 rum,
Lägenhet, Stockholm
1 028 kr/mån
2 rum,
Lägenhet, Stockholm
3 214 kr/mån
1,5 rum, 35 m²
Lägenhet, Stockholm
2 510 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 44 m²
56 704 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 438 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 120 000 kr
Lägenhet Kristineberg
+ 125 000 kr
2 rum, 36 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
3 250 000 kr
Lägenhet Thorildsplan
+ 55 000 kr
1 rum, 39 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Julia var en klippa och jag kan verkligen rekommendera henne! Hon är professionell i sitt arbetssätt, låg steget före, snabb på att svara och ge statusuppdateringar och jobbade verkligen för att få till en bra affär. En väldigt duktig mäklare helt enkelt! "
3 325 000 kr
Lägenhet Kristineberg
+ 830 000 kr
1 rum, 27 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Julia Larsson gav ett stort förtroende under hela uppdraget, och har skött det Otroligt bra!
Väldigt nöjda och kan verkligen rekommendera henne! "
Vilande / ej såld
Lägenhet Kungsholmen
2,5 rum, 67 m²
Utropspris: 7 495 000 kr
2 800 000 kr
Lägenhet
1 rum, 26 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otrolig smidig process att sälja min lägenhet och med tanke på den svåra situationen kring att sälja just nu."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.