Julia Larsson

Profilbild för Julia Larsson
Säljarfavorit
Julia Larsson
5.0 / 5
(187 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
46 st
43 st
167 440 000 kr

Bakgrund

Julia Larsson jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2019-08-14. Julia har fått in 43 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Julia har enligt vår statistik haft 48 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 218 940 000 kr.

Presentation

Alltid jobbat inom sälj och startade 2016 i mäklarbranschen samtidigt som jag studerade en teknologie kandidat på KTH i Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling. Jobbat parallellt på ett Fastighetsbolag där jag analyserade det svenska beståndet av bostadsrättsföreningar. På så vis fick jag även mer kunskap kring fastigheters ekonomi och byggteknik.

Min filosofi är att om man jobbar med något som man brinner för och tycker är det roligaste som finns, då kan det inte bli annat än bra!
För mig är det viktigt med både hög kvalitet och gediget engagemang i varje affär. Upplevelsen ska vara den bästa och slutpriset är vårt gemensamma slutmål.

På väldigt kort tid blev jag en av dom största och mest rekommenderade mäklaren på Kungsholmen.

Meriter
- 2:a flest sålda bostäder i Stockholms kommun 2021 (Hemnet)
- 5.0/5.0 i kundbetyg av 156 omdömen (Hittamäklare)
- 2:a mest rekommenderade mäklaren i Stockholms län Q1 2021
- Intervjuad i Podden Sverige Bästa Mäklare
- 100% transparent under 2020, 83 försäljningar. 6:e plats i Hela Sverige
- Flest försäljningar och rekommendationer på Kungsholmen Q2 2021
- Flest försäljningar och rekommendationer på Kungsholmen Q1 2021
- Flest försäljningar och rekommendationer på Kungsholmen Q4 2020
- Rankad som säljfavorit
- Störst av alla mäklare på Kungsholmen (323 st mäklare))
- Årets Rookie 2020

Studier:
- Teknologie kandidat från KTH i Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling
- Ekonomi på Chulalongkorn University Bangkok

Det här visste ni inte om mig:
SM-guld i gymnastik, Sthlm Marathon 2019 och Vasaloppet 2020, tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna.

Ska du sälja och vill få bäst betalt?
Kontakta mig på 072-388 24 05 eller julia.larsson@aliciaedelman.se
Jag förmedlar bostäder i hela Stockholm

Säljare om Julia.

02 dec 2021

"Julia gjorde en fantastisk insats vid min bostadsförsäljning. Hon visade engagemang genom hela processen från möte 1 till och med tillträdet. Jag kan rekommendera henne till alla som vill ha en vass mäklare. Hon är ett riktigt proffs! "
säljare på Hantverkargatan 46

01 dec 2021

"Julia är både driven, noggrann och mycket kunnig. Hela försäljningen, från första kontakt till kontrakt, sköttes otroligt proffsigt och alla delar hanterades snabbt och skickligt av Julia. Det är sällan man känner ett sånt stort förtroende och trygghet när man anlitar rådgivare. Sen är hon en makalös säljare som lyckades skapa de allra bästa förutsättningarna för vår försäljning. Långt långt över mina förväntningar. Jag kan mycket varmt rekommendera alla som ska sälja en bostad att anlita Julia!"
säljare på Pipersgatan 16

12 nov 2021

"Julia är helt fantastisk! Hon har guidat mig genom den här försäljningen på ett så proffsigt sätt. Det har känts enkelt och roligt. En stjärna är hon. Jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Kungsholms Strand 171

28 okt 2021

"Julia är en person som inte går att ogilla. Otroligt engagerad, glad och positiv. Hennes driv och engagemang gör att man vet hon kommer göra allt för en lyckad affär. "
säljare på Lidnersplan 10

27 okt 2021

"Vi är sååå nöjda med Julia. Hon har från dag ett visat ett sådant engagemang, varit serviceminded, löpande uppdaterat oss om hur det går i processen samt alltid varit snabb på återkoppling. Julia har även ett stort driv och gav sig inte i första taget, detta gjorde att hon sålde vår lägenhet med föreningsrekord och vi fick mer än vad vi någonsin trott. Utöver detta har hon även stöttat och kommit med information och råd i vår egen jakt på nytt boende. Julias energi är något utöver det vanliga och vi ger henne våra varmaste rekommendationer!! "
säljare på Lindhagensgatan 137

21 okt 2021

"Julia är någonting utöver det vanliga! Proffsig, tillgänglig, realistisk, energisk, tydlig och snabb. En mäklare som är otroligt mån om att både säljare och köpare ska vara nöjda med affären - innan dess ger hon sig inte. Sälj eller köp med Julia och du kommer inte bli besviken! "
säljare på Geijersvägen 4

17 okt 2021

"En bättre mäklare får man leta länge efter! Vi har både köpt och sålt med Julia, och hon är både driven, omtänksam och lyhörd. Hon gör alltid det lilla extra för att att båda säljare och köpare ska känna sig nöjda. Vi kände oss trygga i att Julia alltid var tillgänglig, kommunicerande och hjälpsam igenom hela processen. Hela tiden med otrolig energi, glädje, positivitet och professionalitet. Vi kommer definitivt välja att sälja med Julia som mäklare igen och kan varmt rekommendera henne vidare!
"
säljare på Lidnersplan 10

16 okt 2021

"Julia får högsta betyg av oss! Hon är driven, kommunikativ och lyhörd. Hon sålde vår bostad till ett pris över allas förväntan och vi kommer utan tvekan rekommendera henne till alla vi känner! "
säljare på Lidnersgatan 2

07 okt 2021

"Kunde inte vara mer nöjd."
säljare på Alströmergatan 32O

07 okt 2021

"Att köpa en bostad ska vara något glädjefyllt, och vi kan inte tänka oss att någon annan förmedlar denna känsla bättre än Julia - hon är Happiness on Legs!
Vi valde Julia mycket tack vare att vi insåg att spekulanter kommer känna precis som vi gjorde när man möter hennes positiva energi!
Julia är målinriktad, har eld i blicken och glimten i ögat. Utöver detta är Julia strukturerad, tydlig, kommunikativ och enkel att jobba tillsammans med.
Vår egen spekulation kring Julia verkade stämma då hon lyckades sälja lägenheten - för rekordpris - till en köpare som hon själv fiskade upp!"
säljare på Grubbensringen 15

06 okt 2021

"Vi sålde vår lägenhet på Kungsholmen i september med Julia som mäklare och vi är så så nöjda.
Hon är otroligt proffsig och med henne som mäklare kan man känna sig lugn. Rekommenderar varmt! "
säljare på John Ericssonsgatan 5

14 sep 2021

"Väldigt duktig och lyhörd mäklare med mycket positiv energi. Vi upplevde en genuin känsla av att Julia ville göra det bästa av bostadsförsäljningen för oss som säljare och samtidigt guida när vi behövde det. Vi tycker att hon gjorde allt för engagera potentiella köpare och höll oss uppdaterade vid varje steg. Hela processen kändes väldigt enkel och pålitlig med Julia som mäklare. "
säljare på Celsiusgatan 2

09 sep 2021

"5/5 och hade rekommenderat henne till alla som ska sälja.
Julia är mer än en mäklare, hon gör allt det där extra som andra mäklare inte ens hade noterat. Alltifrån att mäta skåp och att hitta rätt nyans på köksluckor vid eventuell framtida renovering till att leverera fullmakter. Hon gjorde allt för att min köpare skulle bli trygg vilket även speglades i mitt försäljningspris!"
säljare på Rödabergsgatan 9A

07 sep 2021

"Julia gav oss superbra service, gav oss tydlig information och höll oss hela tiden uppdaterade under processen. Allt gick snabbt och smidigt. Kan varmt rekommendera Julia."
säljare på Ola Hanssonsgatan 6

06 sep 2021

"Julia överträffade alla mina förväntningar. Hon visade ett enormt driv och engagemang genom hela försäljningsprocessen. Jag kände mig trygg i att Julia alltid var tillgänglig och hjälpsam. Hon har ett trevligt bemötande, med bra energi, glädje och positivitet. Genom Julias lyhördhet och professionella mottagande, så kunde min lägenhet säljas innan budgivning till ett pris över alla mina förväntningar. Hon lägger ner det lilla extra för att både säljare och köpare ska känna sig nöjda. Jag kommer definitivt välja att sälja med Julia som mäklare igen och kan varmt rekommendera henne vidare!"
säljare på Båtbyggargatan 3

02 sep 2021

"Julia har visat ett stort engagemang och det märks att hon brinner för sitt yrke. Hon är dessutom en riktig glädjespridare vilket smittar av sig. Min lägenhet såldes redan på förhandsvisning för ett bud jag inte kunde tacka nej till så hela försäljningsprocessen gick betydligt fortare än jag trodde. Jag kan varmt rekommendera Julia som mäklare, om jag ska sälja någon lägenhet i framtiden kommer jag absolut välja henne som mäklare igen. "
säljare på Kungsholmsgatan 8

30 aug 2021

"Service i världsklass. Tillmötesgående och inlyssnande. Snabb på att svara på frågor. "
säljare på Igeldammsgatan 22D

29 aug 2021

"Julia slog alla förväntningar vi hade. Otroligt engagemang i försäljningen och höll oss uppdaterade vilket gjorde hela försäljningen till en rolig upplevelse. Hennes energi smittar av sig och det är ingen slump att vi rekommenderade henne till vänner och kollegor redan innan försäljningen ens var avgjord. Kan varmt rekommendera Julia om man vill maximera sin bostadsförsäljning!"
säljare på Bråvallagatan 8

18 aug 2021

"Julia var super bra att jobba med. Vi fick alltid ta på henne oavsett tiden och hon höll oss uppdaterad kring försäljningen. "
säljare på Hjalmar Söderbergs väg 10

28 jun 2021

"Högt engagemang och bra säljarbete gentemot spekulanter resulterade i ett rekordpris för området. Mycket bra jobb!"
säljare på Grubbensringen 17

16 jun 2021

"Julia gjorde en toppeninsats vid försäljningen av min lgh. Hon är positiv och glad men framför allt en kompetent mäklare som jag varmt kan rekommendera. "
säljare på Hantverkargatan 28

14 jun 2021

"Julia är en fantastisk mäklare! En otroligt driven glädjespridare som är transparent, inlyssnande, flexibel och strukturerad. Hon sätter rimliga förväntningar och är otroligt hjälpsam i alla steg i processen! "
säljare på Orvar Odds väg 8

11 jun 2021

"Valde mellan tre olika mäklare men så glad att jag gick med Julia i slutänden. Glad, härlig, otroligt kommunikativ. Hon är verkligen värd alla bra omdömen hon får! "
säljare på Lindhagensterrassen 19

11 jun 2021

"Positiv o glad, duktig, bra på att lyssna av o förmedla. Jättenöjd med Julia's insats i samband m försäljningen."
säljare på Ola Hanssonsgatan 6

08 jun 2021

"Julia var väldigt driven och intresserad utav försäljningen. Det kändes tryggt att ha henne som mäklare och jag kan rekommendera henne till andra som söker efter en mäklare i området!"
säljare på Levertinsgatan 5

07 jun 2021

"Julia var fantastisk genom processen, vi nådde ett bra resultat utefter de förutsättningar som fanns!"
säljare på Ola Hanssonsgatan 5

29 maj 2021

"Julia gjorde ett bra jobb med att sälja vår lägenhet. Det var kul att jobba med henne igenom hela processen. Hon var väldigt glad och engagerad under hela tiden. Att sälja med Julia var väldigt okomplicerat. "
säljare på Atterbomsvägen 58

26 maj 2021

"Jag är verkligen glad över att det var Julia som tog hand om försäljningen av lägenheten. Hon är professionell, kunnig, lyhörd och har en fantastisk energi som smittar av sig! Jag är supernöjd med alla delar av processen och skulle varmt rekommendera Julia som mäklare!"
säljare på Runiusgatan 5

25 maj 2021

"Julia Larsson has a professional appearance and exhibits a high work ethic. She was hands-on during the preparation. She succeeded to invite a sufficicent number of interested buyers for a preview of the apartment on relatively short notice. And finally, the bidding process and contract signing were swift and transparent and with excellent result. "
säljare på Roslagsgatan 58B

25 maj 2021

"Min första bostadsförsäljning och kände oro kring många saker. Julia var trots sin hyfsat unga ålder både förstående, proffsig, trygg, tålmodig och glad.
Fantastisk tjej som önskar alla lycka i framtiden. "
säljare på Heleneborgsgatan 36A

25 maj 2021

"Julia är glad, positiv och väldigt målinriktad. Hon gjorde sitt jobb plus lite till, gick den där sista milen för att nå det bästa resultatet. Julia är väldigt driven och engagerad, det märks att hon verkligen gillar det hon gör. Hon sätter ribban högt, jag kan starkt rekommendera Julia."
säljare på Lindhagensgatan 55

08 maj 2021

"Julia var en fantastisk mäklare när vi sålde vår lägenhet. Lyhörd, energisk och jobbade stenhårt för att hela processen skulle bli så smidig som möjligt för oss som säljare. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Valhallavägen 73

02 maj 2021

"Ett föredöme för mäklarkåren! Julia var perfekt från start till mål utan svackor. Snabb och bra kommunikation. Trevligt bemötande hela vägen. Viktigt med humor också i hennes jobb och det har hon! Jag är nöjd med köpeskillingen också. "
säljare på Rörstrandsgatan 10

23 apr 2021

"Jag kan verkligen rekommendera Julia, och med facit i hand skulle jag absolut välja henne som mäklare igen. Jag är supernöjd med hela processen!"
säljare på Pipersgatan 16

21 apr 2021

"En fantastiskt energisk kunnigt säljare som kunde Sälje konstens alla regler."
säljare på Levertinsgatan 5

21 apr 2021

"Bästa mäklaren, punkt!"
säljare på Love Almqvists väg 4A

12 apr 2021

"Julia var lyhörd, positiv och hade väldigt god lokalkännedom. Vi satte tillsammans upp ett tydligt mål jobbade därefter. Förväntningarna överträffades och vi kunde inte ha varit mer nöjda. "
säljare på Kungsholmsgatan 17

05 apr 2021

"Julia var mycket engagerad och driven och häll mig hela tiden uppdaterad om läget. Hon gjorde det lilla extra och gav goda råd inför försäljningen. "
säljare på Ola Hanssonsgatan 6

31 mar 2021

"Rekommenderar Julia till alla som vill sälja sin bostad! Nöjd med allt till 100%!"
säljare på Celsiusgatan 4

30 mar 2021

"Julia är bäst på sitt jobb! Så kunnig, professionell och trevlig! "
säljare på Lidnersgatan 12

29 mar 2021

"Julia är otroligt duktig och professionell. Hon var lyhörd och stöttande genom hela säljprocessen. Hennes positiva och charmiga humör smittar av sig till både säljare och köpare. Kan varmt rekommendera Julia. "
säljare på Strålgatan 23

23 mar 2021

"Julia var helt underbart fantastisk och helt klart rätt mäklare för uppdraget! Lyssnade på våra önskemål och höll oss uppdatera genom allt. Önskar du dig en trevlig, glad, professionell, kunnig och trygg mäklare är Julia ditt svar, kunde inte haft en bättre upplevelse av försäljningen. Överträffade alla förväntningar!"
säljare på Lidnersplan 12

22 mar 2021

"Mäklaren Julia Larsson är mycket professionell och kunnig. Jag kände mig trygg under hela processen och blev mycket nöjd med resultatet. Jag vet att det har gått bra på grund av hennes insats. Jag varmt rekommenderar Julia Larsson! "
säljare på Bollmoravägen 42

15 mar 2021

"Julia var väldigt positiv och lyhörd. Sålde till högt pris redan på första förhandsvisningen. Rekommenderar Julia varmt!"
säljare på Kungsholms Strand 179

08 mar 2021

"Julia är extremt duktig och driven. Rekommenderar henne starkt!! Alltid glad och extremt positiv. "
säljare på Rödabergsbrinken 7

06 mar 2021

""Från första möte till kontraktskrivning med köpare så har Julia varit otroligt proffsig. Jag kan varmt rekommendera Julia som mäklare av er bostad.""
säljare på Lindhagensterrassen 27

06 mar 2021

"Vår mäklare är otroligt duktig, lyssnar in och visar 100% engagemang. "
säljare på Roslagsgatan 58B

04 mar 2021

"Vi är så imponerade på Julias insats under hela processen. Julia sprider härlig energi, är lyhörd och man gillar henne från första stund. Hon är trevlig samtidigt som hon är väldigt proffsig och självsäker i sitt yrke som mäklare. Hon hjälpte oss att nå nivåer som vi inte hade vågat hoppas på. Vi kommer varmt rekommendera Julia till grannar i området. Hon är grym!"
säljare på Thorildsvägen 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
48

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
43
Försäljningar
48
Försäljningsvärde
218 940 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
181 av 183 säljare
Julia satte rätt förväntningar på slutpriset
166 av 183 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
179 av 181 säljare
Julia var tydlig och höll mig uppdaterad
183 av 183 säljare

Julia på kartan.

206 tidigare annonser
2 bostäder till salu
187 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 695 000 kr
1 rum, 28 m²
96 250 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 012 kr/mån
4 195 000 kr
2 rum, 53 m²
79 150 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 483 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 950 000 kr
Lägenhet Kristineberg
1,5 rum, 35 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 550 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 1 300 000 kr
2 rum, 43,5 m²
Utropspris: 4 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Julia är både driven, noggrann och mycket kunnig. Hela försäljningen, från första kontakt till kontrakt, sköttes otroligt proffsigt och alla delar hanterades snabbt och skickligt av Julia. Det är sällan man känner ett sånt stort förtroende och trygghet när man anlitar rådgivare. Sen är hon en makalös säljare som lyckades skapa de allra bästa förutsättningarna för vår försäljning. Långt långt över mina förväntningar. Jag kan mycket varmt rekommendera alla som ska sälja en bostad att anlita Julia!"
4 200 000 kr
Lägenhet Kristineberg
2 rum, 50 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 920 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 570 000 kr
2 rum, 69,1 m²
Utropspris: 6 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Julia är helt fantastisk! Hon har guidat mig genom den här försäljningen på ett så proffsigt sätt. Det har känts enkelt och roligt. En stjärna är hon. Jag kan varmt rekommendera henne."
3 840 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 845 000 kr
2 rum, 32 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.