Julia Larsson

Profilbild för Julia Larsson
Säljarfavorit
Julia Larsson
5.0 / 5
(151 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
65 st
54 st
209 710 000 kr

Bakgrund

Julia Larsson jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2019-08-14. Julia har fått in 54 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Julia har enligt vår statistik haft 68 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 295 890 000 kr.

Presentation

Alltid jobbat inom sälj och startade 2016 i mäklarbranschen samtidigt som jag studerade en teknologie kandidat på KTH i Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling. Jobbat parallellt på Werkstaden Fastigheter där jag analyserade det svenska beståndet av bostadsrättsföreningar. På så vis fick jag även mer kunskap kring fastigheters ekonomi och byggteknik.

Min filosofi är att om man jobbar med något som man brinner för och tycker är det roligaste som finns, då kan det inte bli annat än bra!
För mig är det viktigt med både hög kvalitet och gediget engagemang i varje affär. Upplevelsen ska vara den bästa och slutpriset är vårt gemensamma slutmål.

På väldigt kort tid blev jag en av dom största och mest rekommenderade mäklaren på Kungsholmen.

Meriter
- 5.0/5.0 i kundbetyg av 132 omdömen (Hittamäklare)
- 2:a mest rekommenderade mäklaren i Stockholms län Q1 2021
- Intervjuad i Podden Sverige Bästa Mäklare
- 100% transparent under 2020, 83 försäljningar. 6:e plats i Hela Sverige
- Flest försäljningar och rekommendationer på Kungsholmen Q1 2021
- Flest försäljningar och rekommendationer på Kungsholmen Q4 2020
- Rankad som säljfavorit
- Störst av alla mäklare på Kungsholmen (323 st mäklare))
- Årets Rookie 2020

Studier:
- Teknologie kandidat från KTH i Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling
- Ekonomi på Chulalongkorn University Bangkok

Det här visste ni inte om mig:
SM-guld i gymnastik, Sthlm Marathon 2019 och Vasaloppet 2020, tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna.

Ska du sälja och vill få bäst betalt?
Kontakta mig på 072-388 24 05 eller julia.larsson@aliciaedelman.se
Jag förmedlar bostäder i hela Stockholm

Säljare om Julia.

28 jun 2021

"Högt engagemang och bra säljarbete gentemot spekulanter resulterade i ett rekordpris för området. Mycket bra jobb!"
säljare på Grubbensringen 17

16 jun 2021

"Julia gjorde en toppeninsats vid försäljningen av min lgh. Hon är positiv och glad men framför allt en kompetent mäklare som jag varmt kan rekommendera. "
säljare på Hantverkargatan 28

14 jun 2021

"Julia är en fantastisk mäklare! En otroligt driven glädjespridare som är transparent, inlyssnande, flexibel och strukturerad. Hon sätter rimliga förväntningar och är otroligt hjälpsam i alla steg i processen! "
säljare på Orvar Odds väg 8

11 jun 2021

"Valde mellan tre olika mäklare men så glad att jag gick med Julia i slutänden. Glad, härlig, otroligt kommunikativ. Hon är verkligen värd alla bra omdömen hon får! "
säljare på Lindhagensterrassen 19

11 jun 2021

"Positiv o glad, duktig, bra på att lyssna av o förmedla. Jättenöjd med Julia's insats i samband m försäljningen."
säljare på Ola Hanssonsgatan 6

08 jun 2021

"Julia var väldigt driven och intresserad utav försäljningen. Det kändes tryggt att ha henne som mäklare och jag kan rekommendera henne till andra som söker efter en mäklare i området!"
säljare på Levertinsgatan 5

07 jun 2021

"Julia var fantastisk genom processen, vi nådde ett bra resultat utefter de förutsättningar som fanns!"
säljare på Ola Hanssonsgatan 5

29 maj 2021

"Julia gjorde ett bra jobb med att sälja vår lägenhet. Det var kul att jobba med henne igenom hela processen. Hon var väldigt glad och engagerad under hela tiden. Att sälja med Julia var väldigt okomplicerat. "
säljare på Atterbomsvägen 58

26 maj 2021

"Jag är verkligen glad över att det var Julia som tog hand om försäljningen av lägenheten. Hon är professionell, kunnig, lyhörd och har en fantastisk energi som smittar av sig! Jag är supernöjd med alla delar av processen och skulle varmt rekommendera Julia som mäklare!"
säljare på Runiusgatan 5

25 maj 2021

"Julia Larsson has a professional appearance and exhibits a high work ethic. She was hands-on during the preparation. She succeeded to invite a sufficicent number of interested buyers for a preview of the apartment on relatively short notice. And finally, the bidding process and contract signing were swift and transparent and with excellent result. "
säljare på Roslagsgatan 58B

25 maj 2021

"Min första bostadsförsäljning och kände oro kring många saker. Julia var trots sin hyfsat unga ålder både förstående, proffsig, trygg, tålmodig och glad.
Fantastisk tjej som önskar alla lycka i framtiden. "
säljare på Heleneborgsgatan 36A

25 maj 2021

"Julia är glad, positiv och väldigt målinriktad. Hon gjorde sitt jobb plus lite till, gick den där sista milen för att nå det bästa resultatet. Julia är väldigt driven och engagerad, det märks att hon verkligen gillar det hon gör. Hon sätter ribban högt, jag kan starkt rekommendera Julia."
säljare på Lindhagensgatan 55

08 maj 2021

"Julia var en fantastisk mäklare när vi sålde vår lägenhet. Lyhörd, energisk och jobbade stenhårt för att hela processen skulle bli så smidig som möjligt för oss som säljare. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Valhallavägen 73

02 maj 2021

"Ett föredöme för mäklarkåren! Julia var perfekt från start till mål utan svackor. Snabb och bra kommunikation. Trevligt bemötande hela vägen. Viktigt med humor också i hennes jobb och det har hon! Jag är nöjd med köpeskillingen också. "
säljare på Rörstrandsgatan 10

23 apr 2021

"Jag kan verkligen rekommendera Julia, och med facit i hand skulle jag absolut välja henne som mäklare igen. Jag är supernöjd med hela processen!"
säljare på Pipersgatan 16

21 apr 2021

"En fantastiskt energisk kunnigt säljare som kunde Sälje konstens alla regler."
säljare på Levertinsgatan 5

21 apr 2021

"Bästa mäklaren, punkt!"
säljare på Love Almqvists väg 4A

12 apr 2021

"Julia var lyhörd, positiv och hade väldigt god lokalkännedom. Vi satte tillsammans upp ett tydligt mål jobbade därefter. Förväntningarna överträffades och vi kunde inte ha varit mer nöjda. "
säljare på Kungsholmsgatan 17

05 apr 2021

"Julia var mycket engagerad och driven och häll mig hela tiden uppdaterad om läget. Hon gjorde det lilla extra och gav goda råd inför försäljningen. "
säljare på Ola Hanssonsgatan 6

31 mar 2021

"Rekommenderar Julia till alla som vill sälja sin bostad! Nöjd med allt till 100%!"
säljare på Celsiusgatan 4

30 mar 2021

"Julia är bäst på sitt jobb! Så kunnig, professionell och trevlig! "
säljare på Lidnersgatan 12

29 mar 2021

"Julia är otroligt duktig och professionell. Hon var lyhörd och stöttande genom hela säljprocessen. Hennes positiva och charmiga humör smittar av sig till både säljare och köpare. Kan varmt rekommendera Julia. "
säljare på Strålgatan 23

23 mar 2021

"Julia var helt underbart fantastisk och helt klart rätt mäklare för uppdraget! Lyssnade på våra önskemål och höll oss uppdatera genom allt. Önskar du dig en trevlig, glad, professionell, kunnig och trygg mäklare är Julia ditt svar, kunde inte haft en bättre upplevelse av försäljningen. Överträffade alla förväntningar!"
säljare på Lidnersplan 12

22 mar 2021

"Mäklaren Julia Larsson är mycket professionell och kunnig. Jag kände mig trygg under hela processen och blev mycket nöjd med resultatet. Jag vet att det har gått bra på grund av hennes insats. Jag varmt rekommenderar Julia Larsson! "
säljare på Bollmoravägen 42

15 mar 2021

"Julia var väldigt positiv och lyhörd. Sålde till högt pris redan på första förhandsvisningen. Rekommenderar Julia varmt!"
säljare på Kungsholms Strand 179

08 mar 2021

"Julia är extremt duktig och driven. Rekommenderar henne starkt!! Alltid glad och extremt positiv. "
säljare på Rödabergsbrinken 7

06 mar 2021

""Från första möte till kontraktskrivning med köpare så har Julia varit otroligt proffsig. Jag kan varmt rekommendera Julia som mäklare av er bostad.""
säljare på Lindhagensterrassen 27

06 mar 2021

"Vår mäklare är otroligt duktig, lyssnar in och visar 100% engagemang. "
säljare på Roslagsgatan 58B

04 mar 2021

"Vi är så imponerade på Julias insats under hela processen. Julia sprider härlig energi, är lyhörd och man gillar henne från första stund. Hon är trevlig samtidigt som hon är väldigt proffsig och självsäker i sitt yrke som mäklare. Hon hjälpte oss att nå nivåer som vi inte hade vågat hoppas på. Vi kommer varmt rekommendera Julia till grannar i området. Hon är grym!"
säljare på Thorildsvägen 5

27 feb 2021

"Julia är en helt fantastisk mäklare - proffsig, trygg och otroligt ”service-minded”. Jag ger henne mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Love Almqvists väg 4B

24 feb 2021

"I have hired Julia twice as a seller, and both times she has been absolutely great. She’s very easy to talk to, she listened to all of my needs, and she constantly worked hard to find the best buyer (and, additionally, she did it all in English for me). I will definitely hire her again in the future. "
säljare på Pilgatan 19C

18 feb 2021

"Vi har sålt lägenheter tidigare med andra mäklare, men Julias insatts var helt fantastisk!
Vi kan STARKT rekommendera Julia."
säljare på Drottningholmsvägen 17

09 feb 2021

"Julia var engagerad och lyhörd, och kände in vad som blev bäst för oss under hela processen. Hon ingav förtroende och var alltid tillgänglig när vi hade frågor. Vi är otroligt nöjda med Julias insats och skulle gärna sälja med henne igen. "
säljare på Lidnersgatan 8

08 feb 2021

"Energisk och utåtriktad personlighet samt driven person."
säljare på Lidnersplan 6

06 feb 2021

"Julia är lyhörd, förtroendeingivande och en riktigt solstråle. Kände mig väldigt trygg med henne. Jobbar hårt och lätt att ha att göra med. Väldigt glad att vi valde Julia."
säljare på Love Almqvists väg 4B

06 feb 2021

"Julia var både lyhörd och proffsig, jag är supernöjd och kunde inte valt en bättre mäklare! "
säljare på Wargentinsgatan 5C

28 jan 2021

"Julia var verkligen trevlig, alert och tillmötesgående under hela processen. Det kändes tryggt att ha henne vid rodret. "
säljare på Kristinebergsvägen 7

27 jan 2021

"Levererade igen,andra lgh hon sålt åt mig med toppresultat!"
säljare på Roslagsgatan 40

25 jan 2021

"Julia är helt underbar. Alla borde ha Julia! Hon lyssnade på våra krav och kämpade stenhårt för att uppnå allt. Alltid snabb på bollen och uppdaterar regelbundet. Hon fick en att känna att vi var de enda kunderna hon jobbade med och inte nog med, så är hon fylld av energi och grym."
säljare på Stagneliusvägen 28

23 jan 2021

"Toppklass! Så enkel att arbeta med och mycket mån om att man ska bli nöjd. "
säljare på Rålambsvägen 50

20 jan 2021

"Julia är superproffsig i både kommunikation och i sitt utförande i försäljningen av lägenheten. Stark rekommendation!"
säljare på Fatburs Brunnsgata 31

15 dec 2020

"Jag skulle starkt rekommendera Julia!
Hon var alltid tillgänglig för frågor och upplevde henne som mycket engagerad i försäljningen.
"
säljare på Ernst Ahlgrens väg 2

14 dec 2020

"Julias positiva inställning och känsla av att ”ingenting är omöjligt” gjorde att vi kände oss otroligt trygga"
säljare på Grusåsgränd 162

13 dec 2020

"Otroligt nöjd med Julias insats! Hennes engagemang och otroliga kompetens skiljer sig verkligen från andra mäklare som jag har stött på, kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Atterbomsvägen 60

09 dec 2020

"Julia var suverän från början till slut! Engagerad, energisk och alltid positiv! Dessutom höll hon mig konstant uppdaterad och var tillgänglig 24/7! Guldstjärna!"
säljare på Thorildsvägen 1

03 dec 2020

"Som säljare vill jag känna mig trygg i min bostadsaffär och med Julia kände jag mig trygg ut i fingerspetsarna från första dagen. Julia kommer löpande med uppdateringar på hur försäljningen fortskrider genom mejl, telefon och sms. Kommunikationen är helt enkelt världsklass. Julia har även en fantastisk förmåga att få både köpare och säljare att känna sig inte bara nöjda utan som vinnare i en bostadsaffär. Julia har också en fantastisk energi som smittar av sig genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Julia till att ta hand om din bostadsaffär! "
säljare på Ola Hanssonsgatan 6

03 dec 2020

"Julia är otroligt härlig och professionell. Full av energi och kommunicerar tydligt vilket var betydelsefullt för mig genom processen. Jag upplevde verkligen att Julia gick den extra milen för att få, både mig att känna mig trygg, men självklart försäljningen att bli så bra som möjligt. "
säljare på Ola Hanssonsgatan 3

02 dec 2020

"Julia är fantastiskt; driven, kompetent och med härligt positiv energi! Hon gjorde en oklanderlig insats vid vår försäljning och höll koll på allt, stort som smått. Jag kan varmt rekommendera Julia!"
säljare på Wargentinsgatan 5D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
68

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
54
Försäljningar
68
Försäljningsvärde
295 890 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
148 av 149 säljare
Julia satte rätt förväntningar på slutpriset
136 av 149 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
146 av 147 säljare
Julia var tydlig och höll mig uppdaterad
149 av 149 säljare

Julia på kartan.

166 tidigare annonser
151 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Kristineberg
2 rum, 50 m²
Utropspris: 3 900 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 70 m²
Utropspris: 5 695 000 kr
5 800 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
2,5 rum, 70 m²
Utropspris: 5 800 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 475 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 280 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
17 300 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 5 305 000 kr
5 rum, 126 m²
Utropspris: 11 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Högt engagemang och bra säljarbete gentemot spekulanter resulterade i ett rekordpris för området. Mycket bra jobb!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.