Julia Larsson

Profilbild för Julia Larsson
Säljarfavorit
Julia Larsson
5.0 / 5
(91 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
51 st
47 st
163 262 500 kr

Bakgrund

Julia Larsson jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2019-08-14. Julia har fått in 47 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Julia har haft 51 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 184 535 000 kr.

Presentation

Alltid jobbat inom sälj och startade 2016 i mäklarbranschen samtidigt som jag studerade en teknologie kandidat på KTH i Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling. Jobbat parallellt på Werkstaden Fastigheter där jag analyserade det svenska beståndet av bostadsrättsföreningar. På så vis fick jag även mer kunskap kring fastigheters ekonomi och byggteknik.

Min filosofi är att om man jobbar med något som man brinner för och tycker är det roligaste som finns, då kan det inte bli annat än bra!
För mig är det viktigt med både hög kvalitet och gediget engagemang i varje affär. Upplevelsen ska vara den bästa och slutpriset är vårt gemensamma slutmål.

På väldigt kort tid blev jag en av dom största och mest rekommenderade mäklaren på Kungsholmen och främst Kristineberg. Senaste året har jag varit etta i Kristineberg baserat på aktivitet, försäljningar och rekommendationer (källa hittamaklare.se).

Meriter
- 5.0/5.0 i kundbetyg av 76 omdömen (Hittamäklare)
- Rankad som säljfavorit
- Näst störst av alla mäklare på Kungsholmen (323 st mäklare)
- 4:e mest rekommenderade mäklaren i Stockholms län Q3 (1155 st mäklare)
- Mest anlitad och rekommenderad i Kristineberg, Kungsholmen
- Mest sålda bostäder senaste halvåret i Kristineberg, Kungsholmen

Studier:
- Teknologie kandidat från KTH i Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling
- Ekonomi på Chulalongkorn University Bangkok

Det här visste ni inte om mig:
SM-guld i gymnastik, Sthlm Marathon 2019 och Vasaloppet 2020, tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna.

Ska du sälja och vill få bäst betalt?
Kontakta mig på 072-388 24 05 eller julia.larsson@aliciaedelman.se
Jag förmedlar bostäder i hela Stockholm

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Julia.

20 jan 2021

"Julia är superproffsig i både kommunikation och i sitt utförande i försäljningen av lägenheten. Stark rekommendation!"
säljare på Fatburs Brunnsgata 31

15 dec 2020

"Jag skulle starkt rekommendera Julia!
Hon var alltid tillgänglig för frågor och upplevde henne som mycket engagerad i försäljningen.
"
säljare på Ernst Ahlgrens väg 2

14 dec 2020

"Julias positiva inställning och känsla av att ”ingenting är omöjligt” gjorde att vi kände oss otroligt trygga"
säljare på Grusåsgränd 162

13 dec 2020

"Otroligt nöjd med Julias insats! Hennes engagemang och otroliga kompetens skiljer sig verkligen från andra mäklare som jag har stött på, kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Atterbomsvägen 60

09 dec 2020

"Julia var suverän från början till slut! Engagerad, energisk och alltid positiv! Dessutom höll hon mig konstant uppdaterad och var tillgänglig 24/7! Guldstjärna!"
säljare på Thorildsvägen 1

03 dec 2020

"Som säljare vill jag känna mig trygg i min bostadsaffär och med Julia kände jag mig trygg ut i fingerspetsarna från första dagen. Julia kommer löpande med uppdateringar på hur försäljningen fortskrider genom mejl, telefon och sms. Kommunikationen är helt enkelt världsklass. Julia har även en fantastisk förmåga att få både köpare och säljare att känna sig inte bara nöjda utan som vinnare i en bostadsaffär. Julia har också en fantastisk energi som smittar av sig genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Julia till att ta hand om din bostadsaffär! "
säljare på Ola Hanssonsgatan 6

03 dec 2020

"Julia är otroligt härlig och professionell. Full av energi och kommunicerar tydligt vilket var betydelsefullt för mig genom processen. Jag upplevde verkligen att Julia gick den extra milen för att få, både mig att känna mig trygg, men självklart försäljningen att bli så bra som möjligt. "
säljare på Ola Hanssonsgatan 3

02 dec 2020

"Julia är fantastiskt; driven, kompetent och med härligt positiv energi! Hon gjorde en oklanderlig insats vid vår försäljning och höll koll på allt, stort som smått. Jag kan varmt rekommendera Julia!"
säljare på Wargentinsgatan 5D

29 nov 2020

"Vi rekommenderar verkligen Julia! Hon har en glädje som smittar av sig och var positiv och driven från första mötet fram till att vår lägenhet var såld. Hon ger verkligen sitt allt. Hon överträffade våra förväntningar både när det gäller priset vi sålde för och hennes engagemang. Tack Julia!"
säljare på Lidnersplan 10

20 nov 2020

"Personlig service, kontakt inför varje steg, tillit. Uppsökande och uppmärksam på behoven"
säljare på Ola Hanssonsgatan 4

12 nov 2020

"Julia Larsson är en engagerad och kunnig mäklare."
säljare på Kristinebergsvägen 24

10 nov 2020

"MAGISK LEVERANS!
Innan jag lyckades få tag i Julia som mäklare hade jag haft lägenheten ute för försäljning ca 5 gånger utan försäljning - sen kommer Julia och säljer lägenheten på TVÅ dagar (från foto-datum) till ett pris som låg över min förväntan. Magisk leverans helt enkelt.
Smidigt, bra pris, tydligt, flexibelt och energifyllt - tack Julia! "
säljare på Lidnersgatan 10

04 nov 2020

"Vi är otroligt glada och nöjda över att vi valde Julia nu när vi ville sälja vår lägenhet. Hon var väldigt enkel att jobba med, var alltid engagerad och tillgänglig- och superpositiv. En riktig toppenmäklare som hjälpte oss att nå de nivåer vi ville. Vi kan varmt rekommendera Julia till dig som ska sälja, du kommer inte att bli besviken! "
säljare på Lindhagensgatan 137

31 okt 2020

"Väldigt okomplicerat och lätt att använda Julia som med sin energi och glädje tog sig an detta med bravur.
Outstanding insats hela vägen och med ett väldigt bra resultat! "
säljare på Levertinsgatan 1

25 okt 2020

"Supernöjd med hela processen. En extremt duktig mäklare som alltid var tillgänglig och gjorde sitt yttersta för att hantera och intressera potentiella köpare. Hon fick även till en snabb affär till ett pris över min förväntan. Skulle rekommendera alla dar i veckan och kommer definitivt anlita till framtida försäljningar. "
säljare på Sankt Göransgatan 153

25 okt 2020

"Julia är otroligt trevlig, lyhörd och lätt att ha och göra med. Jag är så nöjd med mitt val av mäklare. "
säljare på Ola Hanssonsgatan 4

22 okt 2020

"Tydlig, positiv och målmedveten! Under hela processen var Julia lugn, pragmatiskt och drev hela tiden vidare för att få ihop hela försäljningen. Jag kan rekommendera alla att välja Julia som mäklare! "
säljare på Kristinebergsvägen 5

09 okt 2020

"Julia gjorde vår försäljning väldigt enkel och lyckad. Hon har superhärlig energi och är väldigt kunnig. Hon höll oss ständigt uppdaterade och informerade vilket gjorde att vi också kände oss väldigt trygga genom hela processen. Rekommenderar henne verkligen!"
säljare på Ola Hanssonsgatan 4

01 okt 2020

"Julia uppfyller all krav. Hon svarade på alla frågor och var väldigt hjälpsam under hela processen. Kan verkligen rekommendera Julia som mäklare! "
säljare på Ola Hanssonsgatan 6

29 sep 2020

"Julia gjorde ett kanonjobb med min lägenhet. Väldigt socialt kompetent, trevlig och tillgänglig för frågor och information. Engagerad, säljande och driven men utan att vara för pushig - rekommenderas!! "
säljare på Lidnersplan 10

29 sep 2020

"Jag kom överens med köparen om priset utan att gå ut via Hemnet. Julia var mycket hjälpsam."
säljare på Love Almqvists väg 4B

28 sep 2020

"En kanonfin person som är lätt att tycka om och komma överens med. Hög integritet, alltid tillgänglig, alltid glad och full av energi :-))"
säljare på Älvsjö Torg 17

25 sep 2020

"Jag kan verkligen rekommendera Julia! Väldigt lyhörd, proffsig och med ett personligt bemötande. Jag ger henne högsta betyg!"
säljare på Atterbomsvägen 58

23 sep 2020

"Julia var fantastisk proffsig från start till mål!
Väldigt driven, duktig och flexibel. Julia gjorde försäljningen till ett enkelt projekt där samarbetet fungerade väldigt bra. Jag rekommenderar Julia varmt!"
säljare på Hantverkargatan 37

20 sep 2020

"Vi är jättenöjda med Julia. Hon höll oss konstant uppdaterad och var ärlig i sin kommunikation med oss, vilket vi verkligen uppskattade. Hon hade hela tiden en strategi och massa energi. Hon är genuin och lätt att tycka om. Tack för ett jättebra jobb och att du inte gav upp tills vi fick det pris vi ville ha."
säljare på Kristinebergsvägen 1

20 sep 2020

"Efter vårt första möte med Julia var det självklart att anlita henne. Med proffsig kompetens och energi genomförde hon hela vår försäljning från start till mål och vi är otroligt nöjda. Rekommenderar verkligen Julia till alla som går i säljtankar :)"
säljare på Levertinsgatan 3

20 sep 2020

"Julia hjälpte mig med min bostadsförsäljning och jag kommer definitivt att försöka välja henne vid nästa bostadsförsäljning. Processen var väldigt smidig, snabb och proffsig där hennes fokus på kundnöjdhet var prioriterat från start till mål och hennes engagemang var verkligen on top. Jag ger Julia mina varmaste rekommendationer."
säljare på Norr Mälarstrand 94

16 sep 2020

"Engagerad, positiv, lyhört, fantastisk, hårt arbetande.
Ord som passar in på Julia. Är du intresserad av Kristineberg, Thorildsplan med omnejd bör du ha kontakt med Julia, annars är risken stor att du går miste om ett bra objekt..."
säljare på Love Almqvists väg 4A

13 sep 2020

"Superengagerad, lyhörd och kompetent tjej!
Ni kommer verkligen inte ångra att ni väljer Julia som mäklare, bästa valet på länge! "
säljare på Slipgatan 2

26 aug 2020

"Vi är jättenöjda med Julia! Vi fick en jättebra känsla från start och hon var lyhörd, tillgänglig och full av energi genom hela processen! Vi kände ett stort förtroende för henne och visste att hon skulle göra allt hon kunde för att vi skulle få en så bra affär som möjligt :)"
säljare på Lidnersplan 8

26 aug 2020

"Driven och engagerad mäklare som löpande gav information och såg till att både säljare och köpare blev nöjda. Rekommenderas och kommer själv kontakta på nytt för framtida försäljningar."
säljare på Sankt Göransgatan 153

25 aug 2020

"Julia är kanon, kan verkligen rekommendera henne! Bytte från en annan mäklare till Julia och lägenheten såldes innan visning. Ska ni sälja i Kristineberg/Kungsholmen-området är det Julia ni ska ha."
säljare på Love Almqvists väg 4A

25 aug 2020

"Julia is an amazing person, very dedicated and energetic. She loves her work and knows how to establish a good connection with people. We had only the first showing and everything went so fast we didn’t need a second one and the final price was amazing. She is the best in the area for a reason. I wouldn’t be surprised at all if she becomes the best mäklare in all of Sweden very soon."
säljare på Lidnersgatan 6

23 aug 2020

"Bra kämpat under speciella omständigheter, la ut bostaden just som covid19 drog igång. På grund av det tog det några månader att hitta någon som var beredd att köpa lägenheten till ett bra pris, och till skillnad från andra mäklare jag pratat med så var Julia beredd att låta det ta den tiden."
säljare på Love Almqvists väg 4A

19 aug 2020

"Otroligt kunnig, engagerad, lyhörd, energisk och hjälpsam mäklare! Jag är 100% nöjd!"
säljare på Lidnersgatan 2

14 aug 2020

"Julia var verkligen en supermäklare! Hon var enormt lyhörd, öppen och ärlig vilket var precis vad vi sökte hos en mäklare. Det bästa med Julia är att hon är så genuin, både mot oss och mot köparna. Inget påklistrat leende och klämkäckhet, utan bara trevlig, omtänksam och ute efter allas bästa - på riktigt! Rekommenderar helt klart henne till alla som ska sälja i Kristineberg! Och köpa för den delen :) "
säljare på Love Almqvists väg 10

11 aug 2020

"Julia har allt som jag letade efter hos en mäklare. Hon är trevlig, framåt, kunnig och effektiv. "
säljare på Lidnersgatan 12

20 jul 2020

"Vi är mycket nöjda med Julia som mäklare! Vid en framtida husförsäljning skulle vi anlita henne igen. Hon får högsta betyg!"
säljare på Gråhundsvägen 60

01 jul 2020

"Hon såg till att affären blev snabb och smidig och med bästa resultat"
säljare på Kristinebergsvägen 32

29 jun 2020

"Julia gjorde ett väldigt bra jobb!
Trots coronatider så lyckades hon leverara det slutpris jag ville ha! Jag är mycket nöjd!
"
säljare på Lindhagensgatan 59

29 jun 2020

"Ett extremt stort tack till dig, jag kan inte tänka mig någon som är mer lämpad att vara mäklare än du, både i mäklarrollen och som person, jag är verkligen så nöjd man över huvud taget kan bli!
Hittamäklare är nu ifyllt med full pott, såklart."
säljare på Geijersvägen 6

15 jun 2020

"Tack för gott samarbete! Vi är mycket nöjda."
säljare på Bullerholmsgränd 97

10 jun 2020

"Julia is an amazing mäklare, she understood very well the flat, the potential buyers and how to talk to their different interests. She was really helpful and proactive, always trying to find solutions and communication with her was really smooth and effective. On top of that she is always smiling, kind and very smart.
A truly impressive one!"
säljare på Stigbergsgatan 32A

28 maj 2020

"Jag kunde inte vara mer nöjd! Julia är otroligt engagerad, social och driven! Det märks att hon jobbar med sitt drömyrke och hon ger sig aldrig! Jag som säljare värdesätter transparens i kommunikationen med min mäklare, kontinuerlig kontakt och vill känna att mäklaren säljer min lägenhet som om det vore hennes egna - och Julia gör verkligen det. Rekommenderar varmt och stark att ge Julia förtroendet att sälja allas lägenheter. Hon är grym!"
säljare på Kristinebergsvägen 7

18 maj 2020

"Julia är en mycket duktig mäklare, glad, trevlig och ALLTID tillgänglig. Vi kan varmt rekommendera Julia när ni ska sälja er bostad hon ger sig aldrig. Mäklarens värdéring var rätt från början men Covid 19 slog till och det blev ett nytt läge. Bra jobbat !"
säljare på Alströmergatan 18

13 maj 2020

"Julia var mycket engagerad, målmedveten och lyhörd för mina tankar och idéer samtidigt som hon hade bra insikter och rätt kompetens för att genomföra en trygg försäljningsprocess. "
säljare på Birger Sjöbergs väg 3

11 maj 2020

"Mäklaren var oerhört serviceinriktad, positiv, hjälpsam och tillgänglig för oss. Vi kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Valentin Sabbats gata 1

07 maj 2020

"Julia är en mycket trevlig person med en väldigt fin aura. Hon har fantastiskt bra energi och genomstrålar glädje vilket smittar av sig på eventuella köpare. Vi blev rekommenderade att kontakta Julia för att sälja vårt hus efter två misslyckade försök med två andra mäklare. Trots omständigheterna med Coronaviruset så lyckade Julia hitta rätt köpare på drygt två veckor. Hon uppdaterade oss regelbundet med hur det går. Vi är jätteglada och nöjda med resultatet samt hennes insats. Vi rekommenderar Julia för en lyckad bostadsförmedling."
säljare på Helikoptergatan 24

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
49
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
47
Försäljningar
51
Försäljningsvärde
184 535 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
89 av 91 säljare
Julia satte rätt förväntningar på slutpriset
82 av 91 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
88 av 91 säljare
Julia var tydlig och höll mig uppdaterad
90 av 91 säljare

Julia på kartan.

94 tidigare annonser
5 bostäder till salu
91 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

2 995 000 kr
1,5 rum, 42 m²
71 309 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 990 kr/mån
2 695 000 kr
1,5 rum, 33 m²
81 666 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 527 kr/mån
4 995 000 kr
2 rum, 34 m²
146 911 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 700 kr/mån
3 495 000 kr
1 rum, 38 m²
91 973 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 375 kr/mån
3 595 000 kr
2 rum, 47,5 m²
76 489 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 304 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 810 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 315 000 kr
2 rum, 37,5 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
2 550 000 kr
Lägenhet Fredhäll
+ 400 000 kr
1 rum, 24,5 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
3 300 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 705 000 kr
1 rum, 31,5 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Julia är superproffsig i både kommunikation och i sitt utförande i försäljningen av lägenheten. Stark rekommendation!"
8 125 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 7 312 500 kr
3 rum, 62 m²
Utropspris: 812 500 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 900 000 kr
Lägenhet Kristineberg
1 rum, 33 m²
Utropspris: 2 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.