Josef Dursun

Profilbild för Josef Dursun
Josef Dursun
5.0 / 5
(113 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
28 st
88 910 000 kr

Bakgrund

Josef Dursun jobbar på Svensk Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2017-07-20. Josef har fått in 28 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Josef har haft 38 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 95 535 000 kr.

Presentation

Med höga ambitioner, mycket energi och stort engagemang har jag alltid den bästa lösningen, om ni letar nytt boende. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska med fotboll i generna. Tävlingsinstinkten präglar även mitt driv i mäklaryrket. Som person är jag mycket öppen och framåtriktad och tycker om att arbeta med människor. Efter många år inom servicebranschen har jag stor förståelse för människors olika behov och livssituation. Min erfarenhet har format mig och jag brinner därför starkt för försäljning, vilket lyser igenom i mitt driv, mina höga ambitioner och mitt resultatfokus.

Varje bostadsaffär är unik och ingenting får lämnas åt slumpen, varför jag tycker det är viktigt att ni som säljare av er bostad ställer höga krav vid valet av fastighetsmäklare. Varje uppdrag är ett enormt förtroende och det behandlar jag med största omtänksamhet för att ge er den tryggaste bostadsaffären och bäst betalt! Jag strävar efter att i varje affär erbjuda hög kvalitet, stort engagemang, gedigen kompetens och stor lyhördhet. Min ambition för att få förmedla just er bostad är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån ert boende och ert unika läge.

Jag har tillsammans med mina kollegor på Svensk Fastighetsförmedling i Norrköping en stor lokalkännedom i ert område. Vi står även med ett unikt & brett kundregister som vi kan erbjuda våra kunder. Detta har gjort oss till en av Norrköpings mest anlitade mäklarbyråer.

Hoppas att jag får möjligheten att hjälpa er i ert bostadsbyte!

Utmärkelser:
2018 - Norrköpings mest rekommenderade mäklare (www.reco.se)
2018 - Östergötlands mest rekommenderade mäklare (www.reco.se)
2018 - Nominerad till årets Rookie

2019 - Norrköpings mest trovärdiga mäklare (www.reco.se)
2019 - Östergötlands mest trovärdiga mäklare (www.reco.se)

Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2019

Säljare om Josef.

11 jun 2020

"Kunnig och engagerad!"
säljare på Nygatan 30

01 jun 2020

"Trevlig, engagerad och kompetent mäklare. "
säljare på Bäckstugan

01 jun 2020

"Precis sålt min bostad med Josef. Utfallet blev kanon. Han var ärlig och det var viktigt för honom att vår förväntansbild var rimlig. Bra bemötande och kommunikationen genom hela processen var lysande!"
säljare på Sandgatan 10

22 maj 2020

"Är jätte nöjd med Josef, en mäklare som verkligen brinner för sitt jobb & vill alltid ge 100% han är ute efter att göra dig som kund nöjd.
Därför kommer jag alltid bara välja Josef som
Mäklare, ett annat alternativ finns inte. "
säljare på Smedstugugatan 20A

17 maj 2020

"Kanon trevlig och proffsig mäklare "
säljare på Malvavägen 5

15 maj 2020

"En engagerad, glad och kunnig mäklare. Älskar sitt jobb, vilket märks i allt han gör. Bäst helt enkelt."
säljare på Enebymovägen 33

02 maj 2020

"Driftig, tydlig och proffsigt. Rekommenderar starkt Josef! "
säljare på Björklund 2

29 apr 2020

"Vi fick direkt ett professionellt intryck av mäklaren där vi kände oss i trygga händer efter vårt första möte. Försäljningen sköttes på ett bra sätt och vi är väldigt nöjda med resultatet och med Josef som mäklare. "
säljare på Södra Promenaden 36

25 apr 2020

"Rätt man på rätt plats! "
säljare på Hagagatan 15C

24 apr 2020

"En mäklare som har en härlig inställning och är närvarande under hela resans gång. Är supernöjd! :) "
säljare på Olai Kyrkogata 19

27 mar 2020

"Jag har sålt en bostadsrätt på Kungsgatan med hjälp av Josef Dursuns otroliga hjälp och engagemang. Josef har från start lyssnat och arbetat utifrån mina önskemål på ett mycket professionellt sätt.
Jag kan starkt rekommendera Josef om du är ute efter en grym mäklare!"
säljare på Kungsgatan 5

20 mar 2020

"Josefs lyhördhet, lugn, kunskap, trygghet samt professionalism gör honom till en utmärkt mäklare. Med Josef som mäklare kunde vi släppa allt och lämna över vår bostadsaffär i hans händer tack vare hans engagemang och respekt som han ingav. Han var väldigt mån om att uppdatera oss om status och hjälpte oss med allt. Han var tillgänglig alla dagar i veckan och vilket gjorde det lätt för oss att nå honom vi eventuella frågor som kunde uppstå längs vägen. Josef rekommenderas till alla som vill sälja sin bostad eller som bolla idéer gällande en eventuell framtida bostadsaffär. Han är oerhört engagerad och har stor kunskap inom sin bransch. Han leverade dessutom ett slutresultat som var överförväntan. "
säljare på Albrektsvägen 169

03 feb 2020

"väldigt enkel att göra med. "
säljare på Trestegsgatan 45

01 feb 2020

"Josef Dursun är en exemplarisk mäklare! Perfekt i sin yrkesroll och sköter allt så otroligt proffsigt. Driven, och det syns verkligen att han brinner för sitt jobb! Vi rekommenderar verkligen Josef Dursun till alla! "
säljare på Sandgatan 9A

30 jan 2020

"Vi är jätte nöjda med Josef,
W O W vilken service från början till slut. "
säljare på Himmelstalundsvägen 40

09 dec 2019

"Josef som mäklare skötte allt mycket professionellt hela vägen. Josef svarar i telefon och återkopplar. Josef höll mig som säljare uppdaterad från dag 1 till kontraktsskrivningen. Kan varmt rekommendera Josef då han lägger ner tid och kärlek på de han gör! "
säljare på Nygatan 30

28 okt 2019

"Josef är en seriös mäklare med otroligt engagemang och närvaro över förväntan.
Levde helt klart upp till alla våra förväntningar. Vi är mer än nöjda med försäljningen och Josefs insats.
Rekommenderas starkt av oss
"
säljare på Sankt Persgatan 33

01 okt 2019

"Vi är mycket nöjda från start till slut.
Kan starkt rekommendera honom!
Josef är mer än en mäklare."
säljare på Tunnbindaregatan 30

28 sep 2019

"Så nöjd - bättre mäklare är svårt att hitta"
säljare på Hagtornsvägen 9A

27 sep 2019

"Josef tog åt sig uppdraget med en stor ödmjukhet och förståelse för omständigheterna.
Mäklaren har varit väldigt mån om att hålla en god och tydlig kommunikation där han mötte våra behov. Under processens gång så har Josef blivit mer och mer målmedveten om vad detta faktiskt handlar om och det är att göra en lyckad bostadsförsäljning, och i slutändan så fick han både mig som säljare och köparna att vara nöjda över denna affär.
Med detta sagt och med högsta betyg så intygar jag om att Josef Dursun har gjort en bra bostadsförmedling där jag som säljare får en glädje av att få lämna över nycklarna till nästa familj..
"
säljare på Granvägen 6

26 sep 2019

"Sveriges bästa mäklare rekommenderar starkt "
säljare på Gotthemsgatan 55

20 aug 2019

"Josef Dursun är den bästa mäklare jag har anlitat. Han är mycket professionell, kompetent och är den där trygga punkten för både säljare och köpare som behövs i en bostadsförsäljning. Att bostaden såldes för ett rekordhögt pris är ytterligare ett bevis på kvaliteten Josef står för. Jag kunde inte vara mer nöjd med Josefs insatts."
säljare på Lidéngatan 4A

17 aug 2019

"Grym insats av Josef som sålde vårat hus endast 5 dagar efter det kom ut på hemnet och till ett pris högt över vad vi begärde "
säljare på Kronhjortstigen 5

10 jul 2019

"Josef Dursun lyckades sälja vår lägenhet på knappt tre veckor från första kontakt. Seriös mäklare med otroligt engagemang och närvaro över förväntan.
Levde helt klart upp till alla våra förväntningar. Vi är mer än nöjda med försäljningen och Josefs insats."
säljare på Ljuragatan 6B

26 jun 2019

"Mycket professionell!"
säljare på Lindövägen 38A

13 jun 2019

"Otrolig som ständigt är kontaktbar. Chockade även när han under en varm ledig dag valde att visa lägenheten för en intresserad. "
säljare på Tunnbindaregatan 32

06 jun 2019

"Mycket duktig mäklare som verkligen ger allt för att du som säljer din bostad ska vara nöjd och få det man vill, gör det lilla extra som andra mäklare inte gör. Rekommenderas starkt!!"
säljare på Vattengatan 3

01 jun 2019

"NORRKÖPINGS ABSOLUT BÄSTA
MÄKLARE!!!"
säljare på Himmelstalundsvägen 25

19 maj 2019

"Josef Dursun har på ett väldigt proffsigt sätt lotsat oss genom hela försäljningsprocessen av vår lägenhet. Han har varit pedagogisk, positiv och helt igenom trevlig. Det har känns väldigt tryggt och roligt att ha en mäklare som mött oss på våra premisser. Att lägenheten sen såldes snabbt och för ett pris vi inte riktigt vågade fantisera om gör det hela ännu bättre. Vi kommer absolut att anlita Josef Dursun för eventuella bostadsaffärer i framtiden och har redan börjat rekommendera honom till vänner och bekanta som funderar på att flytta. "
säljare på Gråbergsgatan 1

10 maj 2019

"Josef är en duktig & rejäl kille som jag varmt kan rekommendera. "
säljare på Djurövägen 119

15 apr 2019

"Riktigt bra jobbat av Josef! Förklarade hur allt skulle gå till. Hade svar på alla mina frågor och alltid tillgänglig på telefon eller sms. Kunde inte anlitat en bättre mäklare! "
säljare på Hagebygatan 61

08 apr 2019

"Jag vill tack för professionalitet, kvalité och ett stort engagemang i att sälja vår fastighet.
En mäklare i toppklass som håller det han lovar, levererar ett fantastiskt arbete och värdesätter personliga relationer. Bättre än så blir det faktiskt inte!
Vi ses igen!"
säljare på Hyvlaregatan 43

05 apr 2019

"Bästa mäklaren vi har träffat någonsin, otroligt kunnig, bra lokalkännedom och otroligt engagemang. Lätta att tycka om pga hans karisma och sociala kompetens.
Magic Josef är helt enkelt bäst "
säljare på Bråddgatan 27

03 apr 2019

"Stort tack till Josef Dursun och Svensk Fastighetsförmedling för engagemanget vid försäljningen av vår lägenhet.
Tack vare en väldigt professionell och lyhörd mäklare avslutades affären med nöjda säljare och köpare.
Tillgänglig för både köpare som säljare. Gör det där lilla extra för att alla parter ska bli nöjda.
Så vill starkt rekommendera alla därute till att välja Josef Dursun som mäklare till ert hem. Tack för mig."
säljare på Tunnbindaregatan 45

13 mar 2019

"En mäklare som verkligen brinner för sitt yrke, brinner både för säljare och köpare. Oerhört nöjd med servicen och engagemanget som Josef Dursun visade redan från dag ett. Josef ser detaljer, är uppmärksam och väldigt målmedveten.
Rekommenderar Josef varmt! "
säljare på Blockstensgatan 18

06 mar 2019

"Mäklare som har en tydlig idé om hur han vill sälja bostaden och förstår vad som är viktigt för säljaren och agerar seriöst genom hela processen. Kan verkligen rekommendera Josef."
säljare på Holmstagatan 5C

03 mar 2019

"Super Mäklare på alla Sätt!! "
säljare på Gustaf Janzéns gata 29A

06 feb 2019

"Fantastisk mäklare!"
säljare på Bråddgatan 22C

01 feb 2019

"En mycket kompetent och driven mäklare.
Lätt tillgänglig och strukturerad vilket bidrar till en trygghet för både säljare och köpare. "
säljare på Rambogatan 205

20 dec 2018

"Mycket seriös och engagerad. Kan varmt rekommendera Josef till din nästa fastighetsförsäljning. "
säljare på Norralundsgatan 6C

19 dec 2018

"Så nöjd över mitt val av mäklare i Josef. Försäljningen tog längre tid än jag räknat med men Josef hade hela tiden samma energi och glöd. Höll en mycket bra dialog med mig som säljare!"
säljare på Sankt Persgatan 37

04 dec 2018

"Jag är nöjd med Josefs jobb, han var duktig och bra på det han gör. Vi är även nöjda med försäljningen därför kan vi rekommendera Josef till andra bostadssäljare."
säljare på Fyrbyvägen 6

12 nov 2018

"Josef fick uppdraget att sälja min bostad inne i City. Har haft en professionell upplevelse redan från första kontakten.
Bemötandet, snabbheten, service, och framför allt tillgängligheten. Josef är anträffbar 24/7 oavsett dag/tid.
Tack Josef, Svenskfast är lyckligt lottade!
"
säljare på Sveagatan 7

31 okt 2018

"Tack Josef för en bra försäljning av min lägenhet."
säljare på Aktergatan 18

28 okt 2018

"Både köpte ett radhus och sålde en lägenhet med hjälp av Josef på Svensk Fastighetsförmedling. Från första sekund kändes Josef trovärdig och jag och min sambo fick ett väldigt gott intryck av honom. Engagerad, kunnig och övertygande (utan att vara jobbig). Helt perfekt mäklare enligt oss. Lite högt arvode, men helt klart värt det i slutänden! Rekommenderar verkligen Josef! Skulle välja honom alla dagar i veckan ifall jag ska sälja någon mer bostad. "
säljare på Skepparegatan 9A

21 okt 2018

"En driven, påläst, social och lyhörd mäklare. Som eftersträvade både nöjd säljare och köpare"
säljare på Attungsgatan 62

19 okt 2018

"Han gav mer än 1000000%
En person man fick mycket stort förtroende för.
All heder är Josef för hans tålamod då detta var ett special fall.
Stora och måååååånga kramar till Josef"
säljare på Blockstensgatan 18

17 okt 2018

"Josef hade full koll på området och föreningen varför hans arbete med att sälja vår lägenhet, var professionell från första början.
Han letade köpare och mötte potentiella intressenter på visning efter visning.
En kunnig, lyhörd och professionell mäklare! Toppbetyg rakt igenom!"
säljare på Sankt Persgatan 29

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25
Villa
8
Radhus
3
Parhus
1
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
28
Försäljningar
38
Försäljningsvärde
95 535 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
109 av 113 säljare
Josef satte rätt förväntningar på slutpriset
99 av 113 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
110 av 113 säljare
Josef var tydlig och höll mig uppdaterad
112 av 113 säljare

Josef på kartan.

153 tidigare annonser
5 bostäder till salu
112 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

3 695 000 kr
6 rum, 143 m²
25 839 kr/m²
Villa, Norrköping
1 295 000 kr
2 rum, 54,5 m²
23 981 kr/m²
Lägenhet, Norrköping
2 817 kr/mån
6 995 000 kr
7 rum, 250 m²
27 980 kr/m²
Villa, Norrköping
1 850 000 kr
3 rum, 66 m²
28 030 kr/m²
Lägenhet, Norrköping
3 419 kr/mån
395 000 kr
Tomt/Mark, Söderköping

Tidigare försäljningar.

Annonser

995 000 kr
Lägenhet Centrum
1 rum, 30 m²
Utropspris: 995 000 kr
2 900 000 kr
Lägenhet Norrköping
3 rum, 86 m²
Utropspris: 2 900 000 kr
2 550 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 155 000 kr
3 rum, 85 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 065 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 170 000 kr
2 rum, 77 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
3 650 000 kr
Lägenhet
3 rum, 109 m²
Utropspris: 3 650 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.