Jonathan Razai

Profilbild för Jonathan Razai
Säljarfavorit
Jonathan Razai
4.9 / 5
(67 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
13 st
11 st
52 700 000 kr

Bakgrund

Jonathan Razai jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2017-07-19. Jonathan har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Jonathan har haft 14 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 59 060 000 kr.

Presentation

Jag strävar alltid efter att mina kunder, både säljare som köpare, ska känna största möjliga trygghet i en av livets största affärer. Det gör jag genom att alltid vara tillgänglig, servicemedveten och att alltid ha en öppen dialog både innan, under och efter förmedlingsprocessen. För att nå högsta möjliga slutpris, skräddarsyr jag en unik plan utifrån dina förutsättningar. Från mina kunder får jag ofta höra att jag är driven, tävlingsinriktad och noggrann. Jag anser mig själv också vara resultatorienterad och skicklig på att finna affärsmöjligheter i varje möte.

Mäklarbyrå


Säljare om Jonathan.

03 sep 2020

"Jonathan Razai levererade över våran förväntan. Professionell ifrån början till slut, höll oss underrättade igenom hela processen och sålde för rekordpris.
Vi kan starkt rekommendera Jonathan, han kommer att leverera det som utlovas...
Högsta betyg!"
säljare på Nynäsvägen 342B

20 aug 2020

"Jonathan är en fantastisk mäklare. Oerhört trevlig, personlig och tillgänglig. Allting gick så enkelt och smidigt med honom. Han var tydlig, påläst och såg till att vi kände oss väl informerade under hela processen. Hanteringen med köparna skötte han utmärkt och såg till att vi fick det pris vi önskade. Genom hans engagemang märks det att han älskar sitt jobb. Vi rekommenderar honom starkt. "
säljare på Bettnavägen 50

10 aug 2020

"Jag valde Jonathan för att jag fick intrycket av att han skulle "run the extra mile" för min bostadsförsäljning och det levde han verkligen upp till. Jonathan fick mig också att känna mig trygg och delaktig genom hela processen.
Givet omständigheterna att Corona slog till precis då vi skulle ha första visningen, gjorde han ett grymt bra jobb och gav allt för att få till min försäljning under en vår som var riktigt kärv för bostadsmarknaden."
säljare på Rutger Fuchsgatan 4

10 aug 2020

"Mycket driven och engagerad. Hade väldigt bra förslag och la ner mycket tid och engagemang vid försäljning av vår lägenhet. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Jonathan."
säljare på Ringvägen 84

06 aug 2020

"Aldrig varit med om en tryggare eller mer lustfylld mäklarupplevelse. Jonathan levererade över förväntan och visade på imponerande kunskap, skicklighet och engagemang i att ge oss bästa möjliga upplevelse genom hela säljprocessen. Rekommenderar honom till alla."
säljare på Hornsgatan 94

23 maj 2020

"Jonathan är en tillgänglig och lyhörd mäklare. Han har varit väldigt transparent under processen och väldigt tydlig med de olika möjligheter som kommit upp. Han gör sitt yttersta och levererar. Han finns där för en under hela försäljningsprocessen. "
säljare på Hornsgatan 113

23 apr 2020

"Rekommenderar Jonathan fullt ut! "
säljare på Drakenbergsgatan 16

27 mar 2020

"Jonathan är engagerad, drivande, duktig på planering och hela tiden tydlig med strategi och taktik. Han har också löpande bidragit med tips och råd och även visat starkt prov på att med kort varsel kunna anpassa redan lagda planer till ändrade förhållanden (covid-19), med gott resultat. Proffsigt bemötande mot såväl säljare som köpare. Rekommenderas starkt!"
säljare på Bastugatan 57

27 mar 2020

"Trevlig, proffsig, pålitlig och kunnig. Rekommenderar Jonatan och Svenska Mäklarhuset varmt. Kommer höra av mej, om jag ska sälj ngt igen! "
säljare på Tavastgatan 14

03 mar 2020

"Jonathan gjorde ett riktigt bra jobb från start till slut och jag kunde inte varit mer nöjd med mitt val. Han tog sig tiden att helt förstå vad som var viktigast för mig, och i slutändan jobbade han med ett högt driv och var tydligt målinriktad. Han vågade satsa högt och levererade därefter. Han gav också bra stöd under mitt eget köp av ny bostad med t.ex. tips inför budgivning och rekommenderade riktigt bra kringtjänster kring försäljningen som jag har uppskattat. "
säljare på Marmorgatan 2

02 mar 2020

"Bästa mäklaren man kan tänka dig. såå lätt att tycka om,och att få förtroende för. Mycke hjälpsam. Höll oss alltid uppgraderade. skulle med nöje rekomendera Jonathan till alla. /Carina och Yvonne"
säljare på Fastlagsvägen 4

21 feb 2020

"Jonathan gjorde ett fantastiskt jobb där jag kände mig trygg med från början till slut. Han besitter alla delar som en mäklare bör ha; kunnig, trevlig, strategisk mm. Han överlevererade i förhandlingarna och fixade ett slutpris som vi var otroligt nöjda med. Jag skulle rekommendera Jonathan till vem som helst."
säljare på Lundagatan 38B

03 feb 2020

"Kan varmt rekommendera Jonathan! Mycket bra och professionellt bemötande."
säljare på Åsögatan 194

28 jan 2020

"Även fast marknaden var högre när vi köpte lägenheten så lyckades Jonathan mot alla odds fixa så vi fick ett mycket bra pris. Vi är supernöjda över hans engagemang och kan verkligen rekommendera honom! "
säljare på Swedenborgsgatan 40

28 jan 2020

"Kan rekommendera Jonathan till alla! "
säljare på Heleneborgsgatan 6B

26 dec 2019

"Jonathan var oerhört professionell, trevlig och hjälpte oss att göra en riktigt bra affär i en tid då marknaden svajar. Han var trygg och förtroendeingivande under hela resan. Stort tack! "
säljare på Heleneborgsgatan 3

08 okt 2019

"Vi är supernöjda! Jonathan är proffsig och förtroendeingivande!
Det enda som kunde varit något bättre är tillgängligheten under själva annonsskapandet och publiceringen av denna. "
säljare på Magnus Ladulåsgatan 7

04 okt 2019

"Jonathan är en omtänksam och förstående person som tar väl hand om sina kunder. Jonathan anpassade försäljningsprocessen väldigt väl efter mina behov. Det blev en snabb försäljning enligt mina önskemål och jag är väldigt nöjd med resultatet. Han hjälpte även till att utvärdera och rådgiva inför mitt köp av nästa lägenhet och var hela tiden tillgänglig för frågor och funderingar. Jag kan med nöje ge mina bästa rekommendationer om Jonathan som mäklare. "
säljare på Ringvägen 127B

02 okt 2019

"Jag sålde en 2:a på hornsbergs strand. Jonathans förhållningssätt till både mig som säljare och till affären som sådan var präglad av eftertänksamhet, fingertoppskänsla och omtanke. Jonathan hade snabb kontakt, seriöst intryck och var väldigt Trevlig! Varm rekommendation!"
säljare på Harry Martinsons gata 13

28 sep 2019

"Jonathan utmärkte sig tidigt med sin professionalism och sociala kompetens. Vi upplevde honom som genuin och att han på ett ödmjukt sätt bidrog med en mängd infallsvinklar som vi själva eller andra mäklare inte såg. Han var tydlig i sin kommunikation och tog sig alltid tiden att besvara våra frågor samtidigt som han var mån om att inkludera oss i resonemangen så att vi verkligen skulle förstå processen. Han är i kombination med sin erfarenhet också strategiskt smart vilket dessutom gjorde att beslutsfattandet under processen gick oerhört enkelt. Som förstagångssäljare kände vi oss alltid trygga med hans hjälp och när det var dags för kontraktsskrivning hade han hittat helt rätt köpare och alla i rummet kände sig som vinnare. Resultatet överträffade våra förväntningar och vi kunde inte vara mer nöjda med valet av mäklare. "
säljare på Ringvägen 127B

19 sep 2019

"Jonathan har varit en engagerad och driven mäklare, han har funnits med och hjälpt till under hela tiden. Förutom att göra ett gediget grundarbete, fixa snygga bilder och göra en toppenannons hjälpte han till med saker runtomkring, inga frågor eller funderingar var för små. Bland annat hjälpte han till att hitta och koordinera hantverkare för att laga en skada i min lägenhet innan försäljning. I hela processen har han varit väldigt lyhörd till hur jag ville göra, men bistod med sin expertis och kunnande. Jag kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Slipgatan 5

18 sep 2019

"Proffesionellt mäklare."
säljare på Västgötagatan 22

09 sep 2019

"Allt flöt på väldigt smidigt! Vi ville komma igång så snabbt som möjligt och Jonathan fixade med allt inklusive en jätteduktig stylist och fotografer inom vårat tidspressade schema. Han lyssnade på våra önskemål och fick till bra försäljning på under en vecka! Lätt att prata med och fanns alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Kan varmt rekommendera honom och vi kommer naturligtvis anlita honom igen om det skulle bli aktuellt längre fram. "
säljare på Brännkyrkagatan 57

23 aug 2019

"Vi har haft kontakt med Jonathan i över 2 år. Saker/livet hände emellan men vi hade fortlöpande kontakt under dessa 2 år då vi fick bra känsla redan från första mötet.
När vi väl valde att sälja aug-19 gick allt toppen, och vi är mycket nöjda med resultatet på allt. Väldigt proffsigt gjort från början till slut, informationshämtning till försäljning. Jonathan gjorde en väldigt bra annons och vi fick ursnygga bilder med hans fotograf.
Han kände av personer bra på visningarna och hittade en perfekt kund till våran lägenhet.
Serviceinriktad, målinriktad, vältalig, trevlig och proffsig.
Rekommenderar varmt Jonathan!"
säljare på Kocksgatan 51

19 aug 2019

"Jonathans insats och stöd under säljprocessen har varit fantastiskt! Jonathan har varit lyhörd, professionell och han är oerhört driftig. Jag har känt mig mycket trygg i Jonathans händer. Den energi, kunskap och tydlighet han bidragit med har varit ovärderlig. Jag kan varmt rekommendera Jonathan! "
säljare på Götgatan 101

02 jul 2019

"Kan varmt rekommendera denna mäklare. Väldigt kompetent och professionell men samtidigt personlig. Framhävde det bästa med bostaden och slutpriset blev över förväntan! "
säljare på Bondegatan 33

09 jun 2019

"En toppenmäklare! Heja Jonathan! "
säljare på Gullmarsvägen 64

27 maj 2019

"Överträffade i alla kategorier, vi fick vår bostad såld till ett pris över marknaden. Jobbar stenhårt för att göra en sån bra försäljning som möjligt. Rekommenderas alla gånger i veckan! "
säljare på Magnus Ladulåsgatan 49

12 maj 2019

"Social, påläst och lättillgänglig var några av de saker som gjorde att jag tyckte det fungerade utmärkt att jobba med Jonathan. Skötte affären på ett mycket förtroendeingivande vis, rekommenderas! "
säljare på Ölandsgatan 46

11 maj 2019

"Mäklaren var lättillgänglig. Från början gjorde han klart de olika stegen i processen på ett sätt som gav förtroende. Professionell och samtidigt trevlig och personlig! Han gav sig tid och stod ut med vår osäkerhet på ett föredömligt sätt."
säljare på Maria Skolgata 77B

28 apr 2019

"Jonathan var väldigt trevlig, professionell och levererade över förväntan. Kan varmt rekommendera honom som mäklare. "
säljare på Åsögatan 196

17 apr 2019

"Jonathan är lugn, lyhörd och inger förtroende. Han är påläst om objektet ifråga samt om förfarandet kring köp/sälj och kan alltid svara på frågor. Det var heller aldrig något problem att få tag på honom. Vi rekommenderar Jonathan varmt. "
säljare på Bondegatan 27

27 feb 2019

"Väldigt lyhörda och prefessionella i sitt bemötande lyckades de sälja vår lägenhet med bravur. Snabb återkoppling av processens gång gav en trygg känsla. Jag/vi kan gott rekommendera Jonathan och firman och kommer definitivt anlita dem för framtida affärer."
säljare på Hornsgatan 70

24 feb 2019

"Mycket trevlig och engagerad."
säljare på Sköntorpsvägen 115

23 feb 2019

"Jonathan fanns alltid där att uppmuntra, lugna, svara pa fragor...
Mycket noggrann och jag hade helt förtroende för hans bedömningar.
jag rekommenderar honom om du söker totalt stöd, noggrannhet och positiv utstrålning."
säljare på Hornsgatan 70

22 feb 2019

"Han såg saker andra mäklare inte såg. Gav oss goda råd och engagerad för att få till det utifrån vad vi önskade. Han var tydlig för att inte skapa för stora eller för små förhoppningar. I den lite skakiga marknaden lyckades han få till en affär som uppfyllde våra önskningar. Kan inget annat än att rekommendera Jonathan, väljer ni honom får ni någon med driv och humor, bra kombination. "
säljare på Drakenbergsgatan 16

26 jan 2019

"Vi är mycket nöjda med Jonathans insats! Han är professionell och mycket hjälpsam. Han lyssnar och kommer med goda råd. Han såg till att både vi och köparen blev nöjda. "
säljare på Drakenbergsgatan 8

26 jan 2019

"Jonathan gjorde ett fantastiskt jobb - ett jättebra intryck från första början och levererade hela vägen (mer än förväntat)! Väldigt tryggt att ha haft med honom i försäljningen (och även som stöd i köp av ny lägenhet!). "
säljare på Bastugatan 4

25 jan 2019

"Enastående mäklare, tydlig, glad, positiv och rekommenderas starkt för blivande säljare i marknaden. "
säljare på Tellusborgsvägen 90

18 jan 2019

"Tuff försäljning med många visningar, men efter samtalen med Jonathan fick man alltid en positiv känsla utan någon skönmålning. Kämpade in i det sista för att hålla priset uppe trots att ersättningsmodellen inte gav honom något extra för det. "
säljare på Siargatan 9

14 dec 2018

"Jag är mycket nöjd med Jonathan som är både förtroendeingivande, ödmjuk och driven. Jag rekommenderar honom varmt till andra kunder. "
säljare på Blekingegatan 18

04 dec 2018

"Mycket engagerad mäklare med rimliga förväntningar (som han överträffade)."
säljare på Vickergatan 7

26 nov 2018

"Trevlig och duktig mäklare, vi är mycket nöjda med hur allt hanterades i samband med försäljningen av vår lägenhet!"
säljare på Södermannagatan 68

05 jun 2018

"Fantastisk bra person - gjorde allt för att affären gick så smidigt som möjligt och väldigt professionell. "
säljare på Brännkyrkagatan 54B

21 mar 2018

"Engagerad, lätt att få tag i, lyssnar och tar sig tid till alla frågor. Mkt kompetent. Rekommenderar och kommer absolut vända mig till Jonathan för eventuella framtida försäljningar."
säljare på Åsögatan 194

26 sep 2017

"Jonathan, var mycket bra att jobba med, kunnig, driven och snabb. Fick fullt förtroende för honom hela tiden, mycket skicklig i förhandlingssituationen och tydlig med hur han jobbade. Tycker också att han har ett mycket gott etiskt tänkande tog hand om affären så att båda parter kände sig nöjda. Nogrann vid genomgång av kontraktet. Kommer att rekommendera honom om jag får tillfälle."
säljare på Tavastgatan 31

15 sep 2017

"hela processen har känts väldigt bra"
säljare på Pålsundsgatan 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
59 060 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
67 av 67 säljare
Jonathan satte rätt förväntningar på slutpriset
61 av 67 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
66 av 67 säljare
Jonathan var tydlig och höll mig uppdaterad
67 av 67 säljare

Jonathan på kartan.

75 tidigare annonser
2 bostäder till salu
67 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

4 850 000 kr
3 rum, 61 m²
79 508 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 469 kr/mån
6 395 000 kr
3 rum, 78 m²
81 987 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 537 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 300 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 305 000 kr
2 rum, 48 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
4 070 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 120 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
4 000 000 kr
Lägenhet Gamla Enskede
+ 705 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jonathan Razai levererade över våran förväntan. Professionell ifrån början till slut, höll oss underrättade igenom hela processen och sålde för rekordpris.
Vi kan starkt rekommendera Jonathan, han kommer att leverera det som utlovas...
Högsta betyg!"
3 470 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 675 000 kr
1 rum, 32 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 850 000 kr
Lägenhet Södermalm
2 rum, 60 m²
Utropspris: 4 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket driven och engagerad. Hade väldigt bra förslag och la ner mycket tid och engagemang vid försäljning av vår lägenhet. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Jonathan."
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.