Jonas Uhlbäck

Profilbild för Jonas Uhlbäck
Jonas Uhlbäck
4.8 / 5
(199 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
10 st
3 st
61 610 000 kr

Bakgrund

Jonas Uhlbäck jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2015-06-30. Jonas har fått in 3 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Jonas har enligt vår statistik haft 10 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 60 095 000 kr.

Presentation

Det här yrket är för mig en livsstil och jag fullkomligt älskar det!

Idag är jag en av de mest anlitade och rekommenderade mäklarna i Stockholm och ligger bakom en rad försäljningsrekord och framgångsrika försäljningar i mitt område Södermalm/Gamla Stan.

Ödmjukt sagt, så vet jag att jag kommer leverera det maximala försäljningspriset vid er kommande försäljning genom ett tryggt, metodiskt och personligt arbetssätt! Varmt välkomna.

Meriter:
- Södermalm & Gamla Stans mest anlitade fastighetsmäklare 2017-2019.
- Södermalms & Gamla Stans mest rekommenderade fastighetsmäklare 2017-2019.
- Topp 10 Sveriges mest rekommenderade fastighetsmäklare 2018.

Jag är född och uppvuxen i Dalarna, men bor sedan 2013 här på Södermalm där jag aktivt arbetar som fastighetsmäklare och är en av delägarna på HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan.

Säljare om Jonas.

24 sep 2020

"Det här är min andra lägenhet som Jonas har sålt åt mig och jag är lika nöjd som tidigare! Fantastiskt bemötande, lyhörd, ordentlig, noggrann och hjälpsam! Jonas gör det lätt och smidigt att sälja en bostad och han finns där genom hela försäljningen. Ingen fråga känns dum att ställa och det finns alltid någon att bolla sina tankar och funderingar med under tiden. Jag är verkligen supernöjd med Jonas insats även den här gången och jag kan varmt rekommendera honom till alla som går i säljtankar!"
säljare på Råggatan 10

03 sep 2020

"Mycket kunnig i sitt arbete.
Försäljningen gick smidigt och det blev en snabb affär,
vilket gagnade både säljare och köpare."
säljare på Anders Reimers väg 15

31 aug 2020

"Jag har både köpt och sålt bostad med hjälp av Jonas och har båda gångerna varit mycket nöjd. "
säljare på Brännkyrkagatan 46

18 aug 2020

"Jonas sålde fastigheten till mig drygt ett år sedan och han har idag sålt den vidare. Han har i över ett år hållit regelbunden kontakt vilket jag uppskattat! ON POINT hela vägen. Riktigt proffsig! KING KONG!"
säljare på Bondegatan 46

22 jun 2020

"Har köpt och sålt en hel del bostäder och då arbetat med en rad mäklare.
Men nu fick jag äran att få arbeta med Jonas i försäljningen av denna Brf, fantastisk!
Professionell, påläst, tydlig och har med lugn och professionalism genomfört denna försäljning på mindre än en vecka.
Kommer att arbeta med Jonas i framtiden och kan varmt rekommendera honom, mycket snyggt jobbat Jonas.
Vänligen Michaela"
säljare på Högalidsgatan 50A

30 maj 2020

"Jonas var alltid tillgänglig, rak i sin kommunikation och trygg i sitt bemötande under hela försäljningsprocessen. Rekommenderas!"
säljare på Bondegatan 1F

29 maj 2020

"Jonas fixade min försäljning med stort engagemang och på ett proffsigt sätt. Jag uppskattar att han hade bra framförhållning och såg till att informera mig om läget löpande. På så sätt kunde vi ligga steget före under hela processen. Jag kände direkt att det gick att ha en rak och ärlig kommunikation med Jonas, och att han hela tiden var lyhörd för våra önskemål och tankar. Den fotograf och stylist som Jonas jobbar med är dessutom riktigt duktiga och jag är otroligt nöjd med prospekt och Hemnet-annons."
säljare på Björngårdsgatan 11

25 maj 2020

"Jonas är tydlig, rak och ärlig samt visar på ett oerhört engagemang och precis det härliga driv jag sökt i en mäklare. Han jobbade ihärdigt för att hitta rätt köpare under en väldigt oförutsägbar tid.
Under hela processen höll han mig ständigt uppdaterad och ingav ett enorm lugn.
Jag är mer än nöjd med hur Jonas genomförde affären från första mötet till slutlig försäljning och jag kan starkt rekommendera Jonas om man man vill känna sig trygg i en omtumlande tid.
"
säljare på Ludvigsbergsgatan 1

22 maj 2020

"Högt tempo, snabb och regelbunden återkoppling även när inget hänt. Direkt återkoppling på alla aktiviteter såsom snabba visningsrapporter direkt efter visning. Stor flexibilitet kring önskemål. Detta är den andra sålda lägenheten med Jonas under senaste året för oss finns det bara en mäklare att välja på Södermalm. Det handlar inte bara om Jonas utan också om Magnus och Kia som gör affären komplett. Ett superteam på Husman och Hagberg som levererar trygghet och ett fantastiskt resultat."
säljare på Folkungagatan 142

06 maj 2020

"Även om vi inte fick det pris vi i slutändan hade önskat så är vi nöjda under rådande omständigheter. Jag tycker att Jonas har varit trevlig och professionell under hela tiden och han har gett ett engagerat intryck som gjort att vi har känt förtroende för honom hela vägen."
säljare på Borgmästargatan 4A

01 maj 2020

"Jonas är pålitlig, lugn och sansad. Vi kan varmt rekommendera honom "
säljare på Ringvägen 83

28 apr 2020

"Jonas var lätt och bra att ha att göra med. Han sålde vår bostadsrätt på Södermalm. Kan varmt rekommendera honom som mäklare! "
säljare på Vindragarvägen 4

20 apr 2020

"Vi valde Jonas som mäklare på grund av rekommendationer från bekanta vilket visade sig vara helt rätt beslut. Vi gillade att Jonas var rak och ärlig och jordnära. När vi ändrade ursprungsplanen för försäljningen gick Jonas all in direkt och gjorde allt han kunde för en snabb försäljning. Vi kan verkligen rekommendera honom vidare!"
säljare på Rutger Fuchsgatan 2

03 apr 2020

"Jonas gjorde ett utomordentligt jobb i en valdigt tuff marknad. Rekommenderar honom varmt Mvh Erik"
säljare på Bergsunds Strand 3

03 apr 2020

"Mkt förtroendeingivande"
säljare på Bellmansgatan 34

03 apr 2020

"Ren kvalité, proffsigt!"
säljare på Anders Reimers väg 14

25 mar 2020

"Utan tvekan den bästa mäklaren jag jobbat med. Jonas är en väldigt engagerad mäklare han sätter sig verkligen i försäljningen och jobbar stenhårt för att nå målet. Han får en att känna sig inkluderad i försäljningen, så att man känner sig som ett team. Men det som särskiljer Jonas från andra mäklare är hans ödmjukhet, ärlighet och arbetsmoral. Redan från första mötet kände jag ett förtroende till Jonas, ett förtroende som höll genom hela processen. Jag är oerhört glad att jag fått chansen att jobba med Jonas och kommer utan tvekan alltid jobba med honom. Sveriges bästa mäklare! "
säljare på Östgötagatan 19

15 mar 2020

"Snabb, effektiv och målinriktad."
säljare på Bellmansgatan 19

29 feb 2020

"Jonas är ett riktigt proffs som arbetar hårt och gör det där lilla extra vilket oxå reflekterades i slutpriset. Dessutom har han en mkt trevlig personlighet! Jag kommer absolut rekommendera honom för andra säljare och köpare med för den delen. "
säljare på Bergsunds Strand 3

27 feb 2020

"Proffesionell och engagerad mäklare med god lokalkännedom och en förankrad känsla för marknaden här och nu."
säljare på Katarina Västra Kyrkogata 4A

03 feb 2020

"Jonas var lysande rakt igenom och jag skulle garanterat använda han igen!"
säljare på Maria Bangata 2B

06 dec 2019

"Driven, målfokuserad, likable och förtroendeingivande. Och bitvis psykolog till en väldigt otålig kund ;)"
säljare på Blekingegatan 42

26 nov 2019

"Vi upplevde att mäklaren var lika engagerad när det gällde säljare som köpare. Han kändes pålitlig och trygg. "
säljare på Kocksgatan 60A

25 nov 2019

"Jonas är oerhört bra på sitt arbete. Mjuk och lyhörd i kontakten. Lätt att ha att göra med både som köpare och säljare. Han är tydlig samt ger motiverade rekommendationer på hur man skall gå vidare. En mäklare utöver andra helt enkelt. "
säljare på Skånegatan 86

01 nov 2019

"Tack för snabb återkoppling och lite envishet att fortsätta med aktiviteter och visningar till vi kände att vi hade fått det vi tyckte lägenheten var värd."
säljare på Folkungagatan 142

31 okt 2019

"Jonas genomförde sitt uppdrag på ett förtroendefullt sätt. Hans lugna och trevliga bemötande underlättade verkligen hela försäljningsprocessen för vår del."
säljare på Gotlandsgatan 68

11 okt 2019

"Kan varmt rekommendera Jonas. Han levde upp till alla förväntningar och lite till."
säljare på Svartensgatan 8A

20 sep 2019

"Jonas var tydlig och kändes lugn och trygg genom processen med en bra dialog. Dessutom peppande, positiv och engagerad! "
säljare på Repslagargatan 16

19 sep 2019

"Jag har haft förträffligheten att anlita Jonas Uhlbäck som mäklare för försäljning av min lägenhet på Södermalm. En oerhört professionell, kunnig och duktig mäklare. Och trevlig person som i rekordtid sålde lägenheten, till över förväntan. Jag kan varmt rekommendera Jonas och hans team, om du vill jobba med en av de bästa mäklarna i stan!"
säljare på Bondegatan 81

18 sep 2019

"Jonas var mycket professionell och engagerad genom hela processen. Skulle absolut anlita honom igen!"
säljare på Bondegatan 46

25 aug 2019

"Jonas hjälpte mig att sälja min trea på Söder. Han är mycket seriös, lyhörd och bra på att driva på affären. Bättre mäklare är svårt att hitta. //Sten"
säljare på Tegelviksgatan 69

11 aug 2019

"Jag skulle rekommendera Jonas alla gånger. Efter en gedigen efterforskning bland mäklare föll valet slutligen på Jonas som leverade och även överträffade."
säljare på Hökens gata 8A

10 aug 2019

"Kunnig och proffesionell i alla avseenden, kan varmt rekommendera Jonas! "
säljare på Tjurbergsgatan 34

08 aug 2019

"Jonas visade prov på att vara en otroligt duktig mäklare som gjorde allt han kunde för att överträffa mina förväntningar på försäljningen! Mer än nöjd!"
säljare på Södermannagatan 50

18 jun 2019

"Sålt liten bostad i Södermalm. Mycket positiv mäklare som även kunde slutföra köpet snabbt och elegant. Tydlig information och svar på alla frågor och ett fantastiskt bemötande!
Super smart och alltid svara på frågor.
Rekommenderas varmt!"
säljare på Maria Bangata 2B

04 jun 2019

"Jonas är en kompetent och karismatiskt mäklare som var väl förberedd inför varje möte och otroligt trygg genom hela processen. Jag kommer definitivt att anlita honom igen."
säljare på Råggatan 14

03 jun 2019

"Jag är mycket nöjd med Jonas insats. Han fick ta ett stort ansvar för hela processen då jag själv inte kunde engagera mig på grund av en stor operation som gjorde att jag vistades på sjukhus under försäljningen. Bra styling, fin annons och jag är helt nöjd med utfallet."
säljare på Bergsunds Strand 3

30 maj 2019

"Mycket bra bemötande och info genom hela processen. "
säljare på Bellmansgatan 21A

15 maj 2019

"Jonas är lött att tycka om och rak samt tydlig. "
säljare på Katarina Bangata 61

06 maj 2019

"Jonas såg till att det kändes enkelt.
En trygg och engagerad mäklare som har både säljaren & köparen i fokus - med sin transparenta kommunikation kände jag mig trygg under hela säljprocessen.
Rekommenderar starkt. "
säljare på Dalslandsgatan 3

11 apr 2019

"Det märks att Jonas brinner för yrket. Han har ett trevligt sätt och gav professionella råd under försäljningen. "
säljare på Bjurholmsgatan 10

02 apr 2019

"Ambitiös och lyhörd mäklare. Rekommenderas! "
säljare på Götgatan 96A

28 mar 2019

"Jonas kämpade i motvind för att få vår lägenhet såld i en dålig marknad och lyckades. Kan inget annat än buga och bocka och tacka för hans insats!"
säljare på Tjärhovsgatan 10

26 mar 2019

"Jonas är en mäklare som gör det där lilla extra. Han är tillgänglig och sätter realistiska förväntningar. Vi är verkligen glada över att Jonas var just vår mäklare som bidrog till en sån lyckad försäljning! Kan ge Jonas mina allra bästa rekommendationer!"
säljare på Östgötagatan 79

10 mar 2019

"Vi var mkt nöjda! Jonas hade väldigt bra koll och var driven hela processen. Vi kände oss trygga i vår försäljning med honom som mäklare. "
säljare på Fatburs Kvarngata 25

10 mar 2019

"Jonas är lyhörd och anpassar sig efter situationen vilket är nödvändigt som mäklare i en förhandling. Jag är helt nöjd. :)"
säljare på Hornsgatan 39B

01 mar 2019

"Jonas är otroligt pålitlig, ödmjuk och gör allt han kan för att få till den bästa affären som möjligt. Glad att jag valde just honom! Rekommenderas varmt!!"
säljare på Folkskolegatan 3

17 feb 2019

"Jonas hjälpte mig att sälja min lägenhet på Södermalm i februari 2019. Han hade genomgående ett mycket trevligt och professionellt bemötande och arbetssätt. Jag är särskilt tacksam för de fantastiska bilderna och sättet han kommunicerar på, både med mig som säljare och spekulanter/köpare. Jag kan verkligen rekommendera Jonas!"
säljare på Kocksgatan 60A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
3
Försäljningar
10
Försäljningsvärde
60 095 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
193 av 198 säljare
Jonas satte rätt förväntningar på slutpriset
161 av 199 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
193 av 199 säljare
Jonas var tydlig och höll mig uppdaterad
194 av 199 säljare

Jonas på kartan.

344 tidigare annonser
196 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
3 rum, 94 m²
Utropspris: 9 395 000 kr
9 000 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 505 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 8 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 850 000 kr
Lägenhet Södermalm
1 rum, 23 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
3 rum, 69 m²
Utropspris: 6 475 000 kr
8 100 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 1 125 000 kr
2,5 rum, 61 m²
Utropspris: 6 975 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.