Johan Karlsson jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2011-06-17 hos Fastighetsmäklarinspektionen. Senaste halvåret har, enligt vår statistik, 27 säljare valt att anlita Johan. Bostadsannonserna har motsvarat ett värde av 75 940 000 kr och har främst gällt lägenheter och villor.

Presentation

Att välja rätt mäklare är viktigt när det är dags att sälja sin bostad. Det är många frågor som behöver svar: När är det bäst tid att sälja? Hur går en budgivning till? Vad är en överlåtelsebesiktning? I flera fall behövs ett bollplank till alla dessa frågor- det är här Johan kommer in. Efter många lyckade affärer vet han att det som ger nöjda kunder är en fastighetsmäklare som varvar kompetens, känsla, förståelse och beslutsamhet. Johan är den typen av fastighetsmäklare och med hjälp av marknadens starkaste varumärke och tjänst lovar vi ett bra resultat. Slå Johan en signal så berättar han mer om varför ni ska välja honom som er fastighetsmäklare!

När Johan inte arbetar trivs han med att dra på löparskorna och springa en runda eller åka ner till gymmet. Skidresor och solresor är också något som lockar men när fritiden spenderas på hemmaplan uppskattas långa middagar med vänner och familj.

Varför LFF
När valet av framtida arbetsplats skulle tas var beslutet enkelt. Johan gjorde sin praktik hos en av våra konkurrenter, men ville hellre bli en del av uppstickaren Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Sveriges snabbast växande mäklarkedja där trygghet och kundens behov alltid står i fokus.

Det Johan kan bidra med till detta vinnande koncept är sin erfarenhet från byggbranschen, han vet mer om hus än sina konkurrenter, sin goda lokalkännedom, samt att han alltid ser till kundens behov i första hand. Det tycker han är en självklarhet att kunna erbjuda när man hjälper folk i sin viktigaste affär.

Bakgrund

Johan är född och uppvuxen strax utanför Varberg, men sedan flertalet år bosatt i staden där han äger en bostadsrätt som han totalrenoverat.
Innan Johan blev fastighetsmäklare var han en mycket duktig och omtyckt elektriker, så kunskapen om hus är gedigen. Han trivdes med att jobba med olika byggnader, men under dessa sju åren kom han till insikt att det är mötet med människor han verkligen brinner för – vilket märks! Mellan åren 2009 och 2011 studerade han därför på Högskolan i Borås till fastighetsmäklare.

Profilvisningar 322
Uppdaterad

Kundhistorik

Objekten nedan har registrerats av Hittamäklare i samarbete med Booli.se. Priserna avser utropspris.

130 tidigare annonser 3 till salu

Objekt i Område

Adress

Slutpris

Yta: ?

Antal rum: ?

130 tidigare annonser

Annonser markerade med visar att säljaren av bostaden rekommenderar mäklaren.

Objekt Pris Storlek Mäklarbyrå
Gård Västkusten Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
2 695 000 kr Villa Tångaberg 133  rum Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
1 695 000 kr Lägenhet Trädlyckan 80  rum Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
2 595 000 kr Lägenhet Centrum 76  rum Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
1 995 000 kr Lägenhet Fridhemsberg 75  rum Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
5 900 000 kr Villa 160  rum Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
1 895 000 kr Lägenhet 60  rum Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
1 695 000 kr Lägenhet 66  rum Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
4 195 000 kr Villa Träslöv 139  rum Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
1 795 000 kr Villa Veddige 130  rum Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Funderar du på att sälja din bostad i Varberg? Totalt har 60 mäklare haft försäljningsuppdrag i Varberg senaste halvåret. I snitt har 3,1 köpare deltagit i budgivningarna och slutpriset har landat på 2 634 000 kr.