Johan Karlsson jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare hos Fastighetsmäklarinspektionen. Senaste halvåret har, enligt vår statistik, 16 säljare valt att anlita Johan. Bostadsannonserna har motsvarat ett värde av 45 660 000 kr och har främst gällt villor och lägenheter.

Presentation

Att välja rätt mäklare är viktigt när det är dags att sälja sin bostad. Det är många frågor som behöver svar: När är det bäst tid att sälja? Hur går en budgivning till? Vad är en överlåtelsebesiktning? I flera fall behövs ett bollplank till alla dessa frågor- det är här Johan kommer in. Efter många lyckade affärer vet han att det som ger nöjda kunder är en fastighetsmäklare som varvar kompetens, känsla, förståelse och beslutsamhet. Johan är den typen av fastighetsmäklare och med hjälp av marknadens starkaste varumärke och tjänst lovar vi ett bra resultat. Slå Johan en signal så berättar han mer om varför ni ska välja honom som er fastighetsmäklare!

När Johan inte arbetar trivs han med att dra på löparskorna och springa en runda eller åka ner till gymmet. Skidresor och solresor är också något som lockar men när fritiden spenderas på hemmaplan uppskattas långa middagar med vänner och familj.

Varför LFF
När valet av framtida arbetsplats skulle tas var beslutet enkelt. Johan gjorde sin praktik hos en av våra konkurrenter, men ville hellre bli en del av uppstickaren Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Sveriges snabbast växande mäklarkedja där trygghet och kundens behov alltid står i fokus.

Det Johan kan bidra med till detta vinnande koncept är sin erfarenhet från byggbranschen, han vet mer om hus än sina konkurrenter, sin goda lokalkännedom, samt att han alltid ser till kundens behov i första hand. Det tycker han är en självklarhet att kunna erbjuda när man hjälper folk i sin viktigaste affär.

Bakgrund

Johan är född och uppvuxen strax utanför Varberg, men sedan flertalet år bosatt i staden där han äger en bostadsrätt som han totalrenoverat.
Innan Johan blev fastighetsmäklare var han en mycket duktig och omtyckt elektriker, så kunskapen om hus är gedigen. Han trivdes med att jobba med olika byggnader, men under dessa sju åren kom han till insikt att det är mötet med människor han verkligen brinner för – vilket märks! Mellan åren 2009 och 2011 studerade han därför på Högskolan i Borås till fastighetsmäklare.

Profilvisningar 212
Registrerad FMI

Kundhistorik

Det senaste halvåret har 16 säljare valt att anlita Johan. Nedan visas objekt som har registrerats av Hittamäklare i samarbete med Booli.se. Priserna avser utropspris.

Till salu

Objekt Storlek Pris Mäklarbyrå
Item-apartment-placeholder Marmorgatan 102 Lägenhet Breared 75  rum 1 795 000 kr Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tidigare

Objekt Storlek Pris Mäklarbyrå
Item-house-placeholder Lobergsslätt 14 Villa Veddige 125  rum 1 950 000 kr Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Item-apartment-placeholder Sveagatan 46 Lägenhet Centrum 86,3  rum 3 200 000 kr Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Item-holidayhouse-placeholder Lesses väg 5 Fritidshus Skällåkra 50  rum 1 090 000 kr Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Item-apartment-placeholder Brunnsäpplets väg 2 Lägenhet Göingegården 92  rum 2 100 000 kr Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Item-apartment-placeholder Karl Nordströms väg 27 Lägenhet Kurorten 114  rum 2 950 000 kr Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Item-house-placeholder Pantergatan 9 Villa Träslöv 115  rum 3 795 000 kr Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Item-house-placeholder Kagabäcksvägen 6 Villa Gamla Köpstad Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Item-house-placeholder Bjärsgårdsvägen 4 Villa Träslövsläge Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Item-holidayhouse-placeholder Sylaviksvägen 1 Fritidshus Södra Näs 74  rum 3 300 000 kr Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Item-house-placeholder Sandåkergatan 18 Villa Träslöv 142  rum 2 950 000 kr Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Rekommendationer

Johan Karlsson har rekommenderats tre gånger.

Johan visar ett proffsigt och ytterst kunnande intryck, vilket gör att vi varmt kan rekomendera honom för framtida uppdrag. Han finns alltid till hands och är snabb på att besvara frågor. Inga frågor är för honom för små eller för stora.

Veddige

Bara stjärnor till Johan. Han är proffsig, ambitiös och lätt att samarbeta med. Vi kan varmt rekommendera Johan!

Galtabäck

Jag rekommenderar Johan Karlsson.

Åskloster

Funderar du på att sälja din bostad i Varberg? Totalt har 48 mäklare haft försäljningsuppdrag i Varberg senaste halvåret. I snitt har 3,0 köpare deltagit i budgivningarna och slutpriset har landat på 2 447 000 kr.