Joel Degerth

Profilbild för Joel Degerth
Säljarfavorit
Joel Degerth
4.9 / 5
(209 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
35 st
22 st
119 545 000 kr

Bakgrund

Joel Degerth jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2014-07-09. Joel har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2019. Joel har haft 37 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 146 658 000 kr.

Presentation

På ett strukturerat och professionellt arbetssätt genomför jag mina affärer med ambitionen att skapa en högkvalitativ tjänst för mina kunder. Då jag är född och uppvuxen i kommunen har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät vilket tillsammans med mitt höga engagemang för varje affär gör att såväl säljare som köpare får en hög nivå av service.

Tidigare förflutet som officer i ett av Försvarsmaktens mer högpresterande förband. Har därefter utbildat mig vidare och erlagt en filosofie kandidatexamen i företagsekonomi med ledarskap som kärnämne.

Född, uppvuxen och boende i Upplands Väsby.

Prisad mäklare.

Säljare om Joel.

19 nov 2020

"Vi fick bättre slutpris än vad vi väntat oss. Lättillgänglig och uppdaterade regelbundet hur försäljningen gick. "
säljare på Hagtornsvägen 6

28 okt 2020

"Duktigt kille, mycket trevligt och han är mycket tydligt med all institutioner."
säljare på Ljungvägen 24

23 aug 2020

"Mycket mycket nöjda med Joel Degerth som mäklare. Bra bemötande samtidigt som han var rak och tydlig. Han hade ordning och reda och höll oss uppdaterade hela tiden. Vi rekommenderar verkligen Joel till andra som ska sälja sin fastighet."
säljare på Skultunagränd 6

30 jul 2020

"Otroligt trevlig men framför allt rak och ärlig. Inte några krusiduller. Efter att önskemål, om försäljningen, lämnats styrde han skeppet rakt i mål med mig som lugn nöjd passagerare!"
säljare på Stallgatan 9B

05 jun 2020

"Kompetent, ärlig och engagerad mäklare. "
säljare på Västervägen 10

05 jun 2020

"Verkligen supernöjd med Joel och skulle rekommendera honom till alla vänner som ska sälja sin bostad."
säljare på Pepparbodavägen 20

15 maj 2020

"Vi är så nöjda med Joel. Väldigt lyhörd och inkännande. Rekommenderar honom varmt! "
säljare på Galoppgatan 75A

13 maj 2020

"Professionell, aktiv och empatisk"
säljare på Sigtunagränd 9

11 maj 2020

"Vi rekommenderar gärna Joel till våra vänner och bekanta i deras framtida bostadsaffärer.
/Nöjda Säljare"
säljare på Kyrkvägen 22

27 apr 2020

"När vi valde Joel som mäklare så var vår preferens att vi skulle ha en mäklare som verkligen lyssnar till köparnas behov. Mäklare som kör säljpitch till säljarna är inte vad vi ville ha,då det inte är vi som säljare som ska köpa bostaden.
Tips till samtliga mäklare är att vara närvarande vid visningar och vara aktiva, man kan aldrig veta om personer som kommer till en visning är intresserade utav bostaden eller att bara se mäklaren i sin arbetssituation."
säljare på Igelvadsstråket 2

24 apr 2020

"Joel är inlyssnande, pedagogisk och anpassar sig efter säljarens behov och önskemål. Jag är mycket nöjd med vårt samarbete och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Blommelundsvägen 23

08 apr 2020

"Joel är en lyhörd, driven och målinriktad mäklare. Trots en lite utdragen process och flera visningar så visade han gång på gång prov på att han verkligen vill få försäljningen i mål, och håller en tydlig och klar dialog under resans gång. kan varmt rekomendera att du anlitar Joel om du går i säljtankar"
säljare på Havregatan 4

20 feb 2020

"Mycket kunnig och genuint trevlig mäklare. Positivt, flexibelt och tillmötesgående förhållningssätt. Proaktiv och ansvarstagande genom hela processen. Mycket god lokalkännedom. "
säljare på Vetegatan 5

18 feb 2020

"Vi är mycket nöjda med Joel Degerth som genomförde affären på ett lyhört och samtidigt effektivt sätt. Han var kreativ och såg till att båda parter var nöjda. Vi kan varmt rekommendera Joel som mäklare."
säljare på Frejavägen 17

24 jan 2020

"Mäklaren var skicklig och tillmötesgående men skulle nog tjäna på att samarbeta med en korrekturläsare. Det vore bra om säljare av bostäder blir medvetna om det faktum att ett stort intresse på Hemnet för ett visst objekt inte alls behöver innebära ett stort köpintresse.Begreppet ”lägenhetsnarkoman” var för mig helt okänt."
säljare på Kvarnvägen 14

17 jan 2020

"Nöjd, men självklart ville vi ha mer betalt. Sålde ganska snabbt, men det var ett eget val. ( i samråd med mäklaren)
Ev hade en ny visning gett lite mer pengar, men affären blev snabbt avklarad med ett acceptabelt utfall."
säljare på Dragonvägen 41

22 nov 2019

"Kanonmäklare! Kommer anlita honom igen!"
säljare på Blommelundsvägen 15

13 nov 2019

"Mäklaren fick vi bra förtroende för redan vid första träffen"
säljare på Violvägen 7

18 okt 2019

"Joel gjorde ett fantastiskt jobb och var otroligt servicemedveten!! "
säljare på Vassundagränd 35

07 okt 2019

"Jag är jättenöjd med Joel. Han är en mycket engagerad, kunnig och trygg mäklare som såg till att allt sköttes smidigt. Kommer absolut att anlita Joel igen när det är dags. "
säljare på Holmvägen 22D

06 jun 2019

"Jag är helt nöjd med Joel som mäklare. Bra information vid första mötet. Uppdaterade mig hela tiden från annons till avslutad försäljning.
"
säljare på Centralvägen 11C

16 maj 2019

"Måste upplevas.
Jag hade en totalt sett superupplevelse av vårt samarbete och det hade köparen också verkade det som när man träffades för kontraktskrivning.
Alltid glada miner, svarar jämnt eller ringer snabbt tillbaka, jordnär, superkunnig i sitt yrkesutövande, listan kan göras lång.
10/10, supernöjd."
säljare på Trädgårdsvägen 22

14 maj 2019

"Lyhörd och engagerad! "
säljare på Herrgårdsvägen 23

23 apr 2019

"Mycket trevlig och kunnig"
säljare på Herrgårdsvägen 25

21 apr 2019

"Lyhörd, seriös, kompetent och tillgänglig. Snabb feed-back när frågor ställdes. Vi rekommenderar gärna Joel."
säljare på Svedjevägen 14

19 feb 2019

"Joel är en fantastiskt trevlig och duktig mäklare/människa! Valde mellan honom och två andra, Joel kändes rätt från första början. Försäljningen har tagit lång tid, inget Joel kunnat påverka på något vis, men han har ändå alltid varit hjälpsam, vänlig och "på hugget" utan att nånsin vara jobbig!
Tusen tack för all hjälp under resans gång!!"
säljare på Stjärnviksvägen 13

08 feb 2019

"Vid valet av mäklare var det viktigt för mig att spekulanterna skulle få ett gott intryck av den mäklare som jag har anlitat på samma sätt som att jag skulle bli nöjd med dennes insats. Joel gjorde såväl valet av mäklare som försäljningsprocessen enkel för mig som säljare genom att uppvisa en hög grad av professionalism och målmedvetenhet samtidigt som han är mycket trevlig och lyhörd. Jag är mycket nöjd med Joels insats. "
säljare på Norra Årvägen 12

02 jan 2019

"Trevlig, lyhörd, tillgänglig "
säljare på Neptunigränd 52

12 dec 2018

"Jag rekommenderar i allra högsta grad Joel Degerth som är en mycket duktig mäklare, han lyckades även sälja min lägenhet med 105 000 kronor mer än jag begärt.
Jag är mycket nöjd med Joel Degerths arbete och engagemang i bostadsaffären.
Tack Joel
Vänliga hälsningar,
Håkan Tollén "
säljare på Bromsbodavägen 69

29 nov 2018

"Engagerad, kompetent och trevlig!"
säljare på Trädgårdsvägen 12

22 nov 2018

"Min kontakt med Joel började efter att ombildningen av min dåvarande hyresrätt gick igenom, på rekommendation av min pappa som tidigare fått sin lägenhet förmedlad av Joel. En väldigt trevlig kille som även är riktigt duktig på sitt jobb, jag kan bara rekommendera honom som mäklare! "
säljare på Trädgårdsvägen 4B

04 okt 2018

"Upplands väsbys bästa mäklare."
säljare på Grytagränd 7

30 sep 2018

"Erfaren mäklare med god känsla för sälj! Gav råd utan att styra beslut."
säljare på Fruängsvägen 122

08 jun 2018

"Joel är tålmodig, positiv och personlig och vi kan rekommendera honom!"
säljare på Vaxmyravägen 27

30 maj 2018

"Vi är mycket nöjda med Joels insats under hela säljprocessen och skulle inte tveka att anlita honom på nytt. Han är professionell, trevlig och tillmötesgående vilket gjorde att vi som säljare kände oss trygga under hela processen. "
säljare på Bergsvägen 8

27 maj 2018

"Mycket trevlig, kunnig och proffsig. Fick mig att känna att just min bostads affär var viktig och att jag skulle få ut det bästa. Gav mig kloka råd. Kan varmt rekommendera Joel. "
säljare på Bromsbodavägen 35A

17 maj 2018

"Mäklaren gjorde ett seriöst och gediget arbete. Även fast jag var säljare så uppskattade jag att han tog sitt ansvar som mäklare och tog köparens önskemål på lika stort allvar. Det ger ett intryck av seriositet och är förtroendeskapande. Mäklaren hade heller inga problem med att framföra "negativa" nyheter på ett moget sätt. Jag är helt nöjd med mäklarens arbete."
säljare på Herrgårdsvägen 18A

17 maj 2018

"Ang frågan värdering/slutpris: Vi hade tur och lägenheten gick upp betydligt mer än någon av oss hade väntat sig. Joel har dock varit ärlig hela vägen kring hur marknaden sett ut vilket har varit skönt då jag kunnat ha en realistisk förväntning. Att slutpriset sedan blev så bra blev ju bara en positiv överraskning istället. Har varit supernöjd med Joel hela vägen!"
säljare på Holmvägen 22C

16 maj 2018

"I mina ögon sedan han var och värdera min lägenhet för 4-5 år sedan så har han hålla mej underrättad om priser och efterfrågan mm på ett utmärkt sätt. Sa till han då att när det är dax att sälja så lova jag att han skulle få uppgiften."
säljare på Genvägen 2A

12 apr 2018

"Noggrann, lyhörd, driven, snabb återkoppling 5/5! "
säljare på Paradisvägen 3

04 apr 2018

"Var bra service. "
säljare på Centralvägen 19

19 mar 2018

"Fantastiskt bra mäklare! Riktigt trevlig och mycket kunnig! Rekommenderas starkt! "
säljare på Centralvägen 14D

15 feb 2018

"Joel var helt fantastisk! Han har visat ett förtroende som inte många mäklare kan! Lyhörd, ordentlig, väldigt bra bemötande, trevlig och han är trygg i sin roll! Han utförde arbetet över min förväntan. Kommer rekommendera Joel till alla som ska sälja sin bostadsrätt/fastighet. "
säljare på Optimusvägen 2A

22 jan 2018

"Lätt att få tag på, tydlig och engangerad. Vi är mycket nöjda med valet av Joel som mäklare!"
säljare på Trädgårdsvägen 6

16 jan 2018

"Vilken toppmäklare ! Haft 5 som värderat lägenheten o haft många olika priser dessutom skulle jag fixa en hel del innan jag då skulle få det priset Joel vad tydlig med att jag ska inte göra något o den som tar den vet vad han hon får o för göra efter sinaa önskan han behandlade köpintessantera proffsig gjorde en snabb affär med utgångspriset som jag själv med honom bestämt god information lyhörd alltid positiv i telefonen ja den pojken kan inte få högre betyg den som anlitar Joel kommer inte bli besviken tvärtom !!!"
säljare på Husarvägen 16

08 dec 2017

"Trevlig, pedagogisk, lyhörd och realistisk.
Känner att vi fått den hjälp vi förväntat oss av honom. Kunde inte fått en bättre mäklare.
Riktigt nöjda"
säljare på Herrgårdsvägen 12A

10 nov 2017

"Joel är trevlig och mycket professionell och pålitlig. Vi har anlitat Joel vid tidigare försäljningar och rekommenderar honom alltid till andra. "
säljare på Herrgårdsvägen 24

22 okt 2017

"Kan varmt rekommendera Joel om du går i säljtankar! En kunnig och lyhörd mäklare med god lokalkännedom"
säljare på Lövstavägen 50A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14
Villa
10
Radhus
7
Kedjehus
4
Parhus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
146 658 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
202 av 209 säljare
Joel satte rätt förväntningar på slutpriset
173 av 209 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
204 av 209 säljare
Joel var tydlig och höll mig uppdaterad
208 av 209 säljare

Joel på kartan.

384 tidigare annonser
7 bostäder till salu
209 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

4 750 000 kr
4 rum, 158 m²
30 063 kr/m²
Kedjehus, Upplands Väsby
5 795 000 kr
6 rum, 171 m²
33 888 kr/m²
Villa, Upplands Väsby
2 100 000 kr
3 rum, 73 m²
28 767 kr/m²
Lägenhet, Upplands Väsby
3 666 kr/mån
2 495 000 kr
4 rum, 98,5 m²
25 459 kr/m²
Lägenhet, Upplands Väsby
6 612 kr/mån
2 550 000 kr
3 rum, 78 m²
32 692 kr/m²
Lägenhet, Upplands Väsby
4 168 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 985 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 190 000 kr
2,5 rum, 63 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi fick bättre slutpris än vad vi väntat oss. Lättillgänglig och uppdaterade regelbundet hur försäljningen gick. "
1 395 000 kr
Lägenhet Prästgårdsmarken
1 rum, 34 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
7 300 000 kr
Villa Runby
+ 1 550 000 kr
8 rum, 238 m²
Utropspris: 5 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 560 000 kr
Lägenhet Smedby
+ 65 000 kr
4 rum, 94 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
2 295 000 kr
Lägenhet Runby
3 rum, 68 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.