Jesper Täktblad

Profilbild för Jesper Täktblad
Säljarfavorit
Jesper Täktblad
4.9 / 5
(140 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
50 st
33 st
191 680 000 kr

Bakgrund

Jesper Täktblad jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2018-05-18. Jesper har fått in 33 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Jesper har enligt vår statistik haft 45 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 259 462 500 kr.

Presentation

Jesper har inte skrivit någon presentation.

Mäklarbyrå


Säljare om Jesper.

15 apr 2021

"Det är mitt enorma nöje att rekommendera Jesper som fastighetsmäklare. Han är en hängiven och effektiv mäklare. Han lyssnade på mina behov och åsikter och gav sina expertråd genom hela vägen. Han svarade också snabbt och gav en transparent kommunikation vilket gjorde att min försäljning gick väldigt smidigt från start till slut.
Förutom att Jesper var pålitlig, kundfokuserad och erfaren så tyckte jag att han var ständigt trevlig och tacklade hela uppdraget med ett leende. "
säljare på Palmbladsvägen 2

15 apr 2021

"Jesper hjälpte mig att sälja min 2a på Kungsholmen. Jesper har varit väldigt professionell genom hela process och uppnådde ett resultat som jag var väldigt nöjd med.
Jesper var alltid nåbar, gav bra input genom hela processen och framförallt uppskattade jag hans ärliga inställning till säljprocessen och ev slutpriser.
Kan starkt rekommendera Jesper!"
säljare på Fridhemsgatan 29B

05 apr 2021

"proffsig, engagerad och målfokuserad, Rekommenderas!"
säljare på Kungsholms Strand 143

02 apr 2021

"Våra allra bästa rekommendationer ger vi Jesper. Lyhörd, flexibel, professionell och lugn. Vi intervjuade många mäklare innan vi fick kontakt med Jesper och är oerhört nöjda med vårt val. Affären översteg våra förväntningar och Jesper var definitivt en bidragande anledning till detta. Vi kände oss trygga och lugna under hela processen och kommer tipsa grannar, vänner och bekanta om Jesper. Skulle det bli aktuellt med en försäljning i framtiden är Jesper den förste vi ringer."
säljare på Lindhagensgatan 137

21 mar 2021

"Vi rekommenderar att välja Jesper!
Inför vår försäljning träffade vi flera olika mäklare men valet föll enigt på Jesper. Vi blev inte bara nöjda med försäljningspriset utan upplevde även hela försäljningsprocessen som smidig och enkel. Jesper är engagerad, professionell, enkel att kommunicera och var ständigt tillgänglig - vi upplever till och med att vi fått mer hjälp än vad vi kunde förvänta oss av en mäklare.
Vi har redan rekommenderat Jesper till vänner som ska sälja och kommer även fortsätta att göra så. Vi tvekar inte heller på att ta hjälp av Jesper när det är dags att sälja igen!"
säljare på Creutzgatan 5

20 mar 2021

"Jag och min sambo är otroligt glada och tacksamma över samarbetet med Jesper. Han är en väldigt duktig och engagerad mäklare som slog alla våra förväntningar. Vi rekommenderar starkt Jesper och ger honom högsta möjliga betyg! "
säljare på Sysslomansgatan 8

13 mar 2021

"Jag kontaktade Jesper när jag skulle sälja min älskade 2,5:a i Fredhäll. Jag fick direkt förtroende för Jesper och han har från start varit otroligt lyhörd, engagerad, proffsig och lätt att kommunicera med. Hela vägen har jag känt mig trygg och involverad. Jag kunde inte önskat mig en bättre mäklare! Slutpriset och den snabba och smidiga processen överträffade mina förväntningar och jag rekommenderar Jesper till alla! "
säljare på Orvar Odds väg 10

08 mar 2021

"Jag är oerhört nöjd med Jesper som mäklare! Inget övrigt att önska; engagerad, lyhörd, tillgänglig och professionell. Över förväntningarna helt klart!"
säljare på Kungsholms Strand 111

07 mar 2021

"När vi skulle sälja vår lägenhet på Kungsholmen så var Jesper det självklara valet av mäklare. Efter att ha hört mycket gott om honom från grannar och vänner fanns det ingen anledning till att ta in fler offerter.
Jesper levererade ett slutpris som landade en bra bit över våra förväntningar. Kommunikationen var mycket god genom hela processen. Helt klart den vassaste mäklaren på Kungsholmen!!"
säljare på Kungsholms Strand 181

24 feb 2021

"Jespers engagemang, uppriktighet och transparens resulterade i en väldigt lyckad försäljning av vår lägenhet. Vi fick snabb och tydlig återkoppling samtidigt som Jesper under hela processen var ett värdefullt bollplank. Vi är supernöjda!"
säljare på Alströmergatan 32N

19 feb 2021

"Jag tog kontakt med Jesper för försäljning av min tvåa på Kungsholmen. Redan från start var Jesper lyhörd, engagerad och väldigt förtroendeingivande.
Jesper höll mig involverad i varje steg i processen och jag kände mig ständigt trygg i att han alltid gjorde sitt yttersta för att möta mina behov som kund kombinerat med sin expertis.
På toppen av ovan krossade han även vårt försäljningsmål.
Kunde inte önskat en bättre mäklare!"
säljare på Kungsholmsgatan 50

12 feb 2021

"Kan varmt rekommendera Jesper! Han såg oss och vår lägenhet på ett bra sätt och avslutade med en bra affär! Regelbundna uppdateringar, kom med tips och trix och stöttade oss genom hela processen. Så tacksamma!"
säljare på Inedalsgatan 19

12 dec 2020

"Det har varit toppen att jobba med Jesper, han guidande mig genom processen, gav bra råd, förklarade tydligt saker jag behövde göra och höll mig uppdaterade på allt som hände. "
säljare på Ola Hanssonsgatan 1

11 dec 2020

"Jesper gjorde ett fantastiskt bra arbete och var lyhörd, tillgänglig och mån om att genomföra uppdraget på ett professionellt sätt. Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Pontonjärgatan 38

30 nov 2020

"Jag är fantastiskt nöjd och har inga som helst invändningar. "
säljare på Scheelegatan 40A

25 nov 2020

"Vi är mycket nöjda med Jespers försäljning av vår lägenhet. Han är professionell, hjälpsam, lätt att samarbeta med och driven. Vi rekommenderar honom högt!"
säljare på Geijersvägen 22

15 nov 2020

"Jesper var grym, han överlevererade."
säljare på John Ericssonsgatan 14

01 nov 2020

"Mäklaren som gör det där lilla extra. "
säljare på Ola Hanssonsgatan 6

20 okt 2020

"Jesper har skött hela processen på ett proffsigt och effektivt sätt. Han har hela tiden återkopplat med uppdateringar och levererat vad som är utlovat. Jag kommer definitivt anlita honom igen. "
säljare på Hantverkargatan 44

12 okt 2020

"Jesper hjälpte oss snabbt och smidigt att sälja vår tvårummare på Kungsholmen. Jesper kommunicerade på ett bra sätt och förstod vad som var viktigt för oss. Han har ett stort nätverk av potentiella köpare och värnar om relationen med dem. Överlag är vi väldigt nöjda med Jesper."
säljare på Inedalsgatan 19

12 okt 2020

"Hjälp med hela resan från styling till strategi. Koll på marknaden och med en estimering som stämde bra med utfallet. Proffsig hantering av visningen samt detaljinriktad vilket jag uppskattar! Sist men inte minst, väldigt förtroendeingivande bemötande och mycket trevlig. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Fridhemsgatan 12A

07 okt 2020

"Trots att det, på grund av stor beslutsångest från vår sida, tog över ett år för oss att gå från första kontakt till såld lägenhet höll Jesper alltid humöret uppe och svarade tålmodigt på alla frågor. När vi väl bestämde oss gick allting mycket smidigt."
säljare på Kellgrensgatan 10

30 sep 2020

"Jesper matchade mig och köparen på er föredömligt sätt. Jag gillar att Jesper hittade en köpare som var villig att betala det pris jag kunde acceptera. Jag föredrar att jobba med spekulantregister. "
säljare på Sankt Eriksgatan 8

29 sep 2020

"10/10! Vi rekommenderar Jesper varmt.
Från prospektering till färdig affär har han varit med och gett oss den trygghet man vill ha genom en bostadsaffärer.
Fullträff! "
säljare på Ture Nermans gränd 4

28 sep 2020

"Väldigt nöjda med Jesper! Hade koll på marknaden och kunde vägleda oss genom säljprocessen på ett bra sätt."
säljare på Drottningholmsvägen 40

21 sep 2020

"Jesper var mycket professionell genom hela försäljningsprocessen. Han är trygg, tydlig och konkret samt höll oss ständigt uppdaterad under processen. Jesper har en hög energinivå och ett imponerande driv vilket visade sig i slutresultatet. Vi är mycket nöjda med Jesper och kan varmt rekommendera honom som mäklare!
Säljare Scheelegatan 22"
säljare på Scheelegatan 22

20 sep 2020

"Jättebra mäklare som ingav förtroende från första stund!"
säljare på Lars Forssells gata 31

13 sep 2020

"Jesper sålde vår lägenhet och vi är mer än nöjda på allting och kan varmt rekommendera honom om du vill ha en mäklare som är extremt driven och kunnig och dessutom trevlig och varm som person. Vi kommer att anlita honom igen om/när vi säljer nästa gång. "
säljare på Norr Mälarstrand 96

27 aug 2020

"Jesper var fantastisk genom hela processen när vi sålde vår lägenhet! Otroligt engagerad, kunnig, trevlig, proffsig. Han höll oss hela tiden uppdaterade och vi litade fullt ut på honom. Vi kunde inte varit nöjdare, Jesper är en stjärna! "
säljare på Drottningholmsvägen 60

25 aug 2020

"Proffsig, seriös, engagerad, lyhörd, trevlig och smidig att samarbeta med. Rekommenderas!"
säljare på Bergsgatan 25

25 aug 2020

"Lyhörd och professionell vilket resulterade i mycket lyckad försäljning"
säljare på Lindhagensterrassen 27

24 aug 2020

"Jesper sålde vår 4:a på Kungsholmen. Jesper var oerhört professionell och lyhörd genom hela processen och han jobbade verkligen stenhårt för att nå de mål vi gemensamt satte upp. Jesper är oerhört trevlig och lätt att tycka om. Rekommenderar starkt Jesper för vidare uppdrag. "
säljare på Kungsholms Kyrkoplan 4

17 aug 2020

"Jesper var magisk genom hela processen vid försäljning av min lägenhet! Han är extremt trevlig, smidig att ha att göra med, väldigt enkel att få tag på, kunnig och jag litade fullt ut på honom. Det blev en riktigt bra försäljning! "
säljare på Hantverkargatan 37

16 aug 2020

"Jesper sålde min lägenhet på Kungsholmen och jag är otroligt nöjd!
Jesper skötte hela processen väldigt proffesionellt, snabb återkoppling och fantastiskt engagemang och service! Jag är tokönjd och kan starkt rekommendera Jesper om du ska sälja en lägenhet på Kungsholmen. Han är en stjärna! "
säljare på Alströmergatan 51

16 aug 2020

"Bästa mäklaren! Vi är så nöjda med allt, från början till slut!"
säljare på Lindhagensgatan 139

10 aug 2020

"Vi är jättenöjda att vi valde Jesper som mäklare när vi sålde vår lägenhet. Jesper har varit med i hela processen i allt från förberedelse inför försäljning, support vid köp av ny bostad och försäljning. "
säljare på Baltzar von Platens gata 7B

07 aug 2020

"Jesper är både trevlig, lättsam och seriös. Lätt att ha sköna och bra samtal med. Kändes enkelt och trevlig att sälja min bostad med hjälp av Jesper. "
säljare på Fridhemsgatan 60

04 aug 2020

"Jesper hjälpte mig med försäljning av min lägenhet! Han gjorde ett fantastiskt jobb! Affären gick snabbt, enkelt och smidigt! Skulle välja honom flera gånger om!"
säljare på Gyllenborgsgatan 15

04 aug 2020

"Jag var oerhört trygg med Jesper från vårt första samtal. Han var väldigt realistisk i sina utlåtande, gav mig konkreta tips hur vi skulle gå tillväga. Jag kände en oerhörd trygghet genom hela affären då Jesper var väldigt bra i återkopplingen. Tack Jesper för att du hjälpte mig sälja min lägenhet på bästa möjliga vis!"
säljare på Sysslomansgatan 8

28 jun 2020

"Jesper var väldigt professionell, han höll oss uppdaterade genom hela säljprocessen. Det var alltid lätt att få tag i honom och få snabba svar på frågor och funderingar. Jag skulle absolut rekommendera Jesper till andra säljare."
säljare på Lustgårdsgatan 4

07 jun 2020

"Kan varmt rekommendera Jesper som partner vid försäljning! Trygg, driven, målinriktad och inger ett högt förtroende. Gav oss som säljare rimliga förväntningar och jobbar hårt för att göra oss som säljare nöjda! Fem plus! "
säljare på Bergsgatan 29

03 jun 2020

"Snabbt och effektivt arbetat. Jag hade förväntningar om högre slutpris, men på grund av säljtakten (mycket snabbt förlopp) är jag trots allt nöjd. Och till slut vem som fick köpa den, en barnfamilj, gjorde mig mycket mycket glad."
säljare på Fyrverkarbacken 21

26 maj 2020

"Allt sköttes perfekt när vi sålde vår lägenhet. Kontakten mellan Jesper och mig fungerade utmärkt och jag fick utmärkt hjälp och stöd.
Dessutom gick allting snabbt och effrektivt utan att kvaliteten blev lidande. Skulle varmt rekommedera Jesper."
säljare på Scheelegatan 40A

20 maj 2020

"Corona påverkade troligtvis slutpriset mer än mäklarens insats."
säljare på Vitalisvägen 13

15 maj 2020

"Jesper är en skicklig säljare med hög grad av professionalism. Han är kommunikativ och lätt att ha att göra med. "
säljare på Lenngrensgatan 4

02 maj 2020

"Jesper driver på med en fantastisk drivkraft men är ändå lyhörd mot våra förväntningar. Han upplevdes nära outtröttligt när marknaden pga Covid19 visade sig helt annat än förväntat så jagade Jesper vidsre och tillslut blev allt som vi planerat och hoppats på. "
säljare på Polhemsgatan 16

22 apr 2020

"Vi är otroligt nöjda med att ha valt Jesper. Vi har fått ett både personligt och professionellt bemötande från början till slut. Jesper är sympatisk, positiv och målinriktad. Vi har fått snabb respons, bra återkoppling och upplever att hela processen gått väldigt smidigt. Stort tack för bra samarbete! "
säljare på Kungsholms Hamnplan 3

14 mar 2020

"Proffsig och trevlig!"
säljare på Harry Martinsons gata 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
45

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
33
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
259 462 500 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
136 av 137 säljare
Jesper satte rätt förväntningar på slutpriset
122 av 138 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
137 av 138 säljare
Jesper var tydlig och höll mig uppdaterad
139 av 139 säljare

Jesper på kartan.

185 tidigare annonser
7 bostäder till salu
139 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

3 rum, 65 m²
Lägenhet, Stockholm
2 373 kr/mån
3 995 000 kr
2 rum, 65 m²
61 461 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 402 kr/mån
2 895 000 kr
1,5 rum, 32 m²
90 468 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 814 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 38 m²
78 815 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 634 kr/mån
2 695 000 kr
2 rum, 35 m²
77 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 807 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 36 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
2 735 000 kr
Lägenhet Fredhäll
+ 285 000 kr
1 rum, 27 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det är mitt enorma nöje att rekommendera Jesper som fastighetsmäklare. Han är en hängiven och effektiv mäklare. Han lyssnade på mina behov och åsikter och gav sina expertråd genom hela vägen. Han svarade också snabbt och gav en transparent kommunikation vilket gjorde att min försäljning gick väldigt smidigt från start till slut.
Förutom att Jesper var pålitlig, kundfokuserad och erfaren så tyckte jag att han var ständigt trevlig och tacklade hela uppdraget med ett leende. "
4 450 000 kr
Lägenhet Lindhagen
+ 455 000 kr
2 rum, 53,5 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
4 200 000 kr
Lägenhet Fridhemsplan
2 rum, 42 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jesper hjälpte mig att sälja min 2a på Kungsholmen. Jesper har varit väldigt professionell genom hela process och uppnådde ett resultat som jag var väldigt nöjd med.
Jesper var alltid nåbar, gav bra input genom hela processen och framförallt uppskattade jag hans ärliga inställning till säljprocessen och ev slutpriser.
Kan starkt rekommendera Jesper!"
4 450 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 500 000 kr
2 rum, 43,5 m²
Utropspris: 3 950 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.