Jesper Täktblad

Profilbild för Jesper Täktblad
Säljarfavorit
Jesper Täktblad
4.9 / 5
(182 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
29 st
125 605 000 kr

Bakgrund

Jesper Täktblad var registrerad mäklare mellan 2018 och 2021. Jesper har fått in 29 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Jesper har enligt vår statistik haft 35 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 196 940 000 kr.

Presentation

Jesper är inte längre registrerad mäklare.

Säljare om Jesper.

27 sep 2021

"Jesper har varit väldigt lyhörd och professionell från dag ett. Han är noggrann och följer upp på alla åtaganden och så håller han vad han lovat! Vi är väldigt nöjda med Jesper!"
säljare på Sankt Göransgatan 78

26 sep 2021

"We choose Jesper as our agent after meeting him on the buy side. The way he treated us as a prospective buyer blew us away answering all questions, arranging separate showings, always being truthful and engaged with us throughout the whole period. We knew this is what we wanted prospective buyers of our apartment to feel when considering buying our place.
When we asked Jesper to be our agent he immediately found time, asked about our needs, never pushed (our apartment was on “Kommande” for over half a year.) During this time he gave us frequent updates and tips on timing and price developments.
Jesper managed to bring plenty of prospective buyers to our apartment, found the right buyer and sold them the dream of living here. We got more than we hoped and are super happy to have had him as our agent. Not surprised that he keeps winning competitions.
I would definitely hire him again and recommend anyone to work with Jesper!"
säljare på Hantverkargatan 76B

26 sep 2021

"Extremt engagerad, tillgänglig och målinriktad! Toppen på alla vis!
Att värdering inte blev helt rätt beror mer på den relativt volatila marknaden."
säljare på Sankt Eriksgatan 31A

15 sep 2021

"Jesper är väldigt enkel och trevlig att ha att göra med. Får känslan att han är seriös och väldigt engagerad i sitt jobb och verkligen jobbar hårt för att få in budgivare och få upp priset. Skulle lätt anlita honom igen eller rekommendera andra att göra det."
säljare på Parmmätargatan 9

27 aug 2021

"Skulle verkligen rekommendera! "
säljare på Geijersvägen 21

27 aug 2021

"Jesper Täktblad skapar ett lugn i denna process där stresspåslaget är högre än normalt. Att sedan få både säljare och köpare att känna sig trygga i en så stor affär är en konst och dessutom ur perspektivet säljare känna det som om man är den enda kunden är en otrolig prestation. Försäljningen i sig nådde nivåer som vi enbart drömde och vi går från denna försäljning med stor respekt för Jesper Täktblads kunskap, engagemang samt stöd i ersättningsbostäder. "
säljare på Harry Martinsons gata 3

23 aug 2021

"Riktigt vass och ger aldrig upp. Viktiga för mig med att välja mäklare är att hitta någon som är lyhörd men framför allt ärlig och aldrig ger sig, alla dessa attributer har verkligen Jesper!"
säljare på Hornsbergs Strand 15B

23 aug 2021

"Absolut den bästa mäklaren jag anlitat, tydlig, lyhörd, genuin. Alla mina framtida affärer kommer gå igenom Jesper."
säljare på Nordenflychtsvägen 64

20 aug 2021

"Effektiv och trevlig! Den bästa mäklaren man kan önska sig! "
säljare på Vitalisvägen 3

20 aug 2021

"Väldigt nöjd med Jesper! Tydlig kommunikation, trevligt bemötande, samtidigt som han arbetade hårt för att uppnå våra förväntningar. Ger ett väldigt förtroendeingivande intryck, vilket var anledningen till att valet föll på honom. Kommer använda oss av honom igen i framtiden."
säljare på Fleminggatan 11

19 aug 2021

"Väldigt professionell, förstående och duktig. Vi fick ett bra bemötande från dag ett och är supernöjda med hela försäljningsprocessen. "
säljare på Pontonjärgatan 18

14 aug 2021

"Lugn och kunnig"
säljare på John Ericssonsgatan 16

10 aug 2021

"Jesper är en grym mäklare! Otroligt engagerad, kunnig, professionell och leverade ett slutpris över förväntan. Vi kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Sankt Göransgatan 78

03 jul 2021

"Jesper är en sådan mäklare man lätt underskattar pga hans glada uppsyn och tilltalande yttre. Men han är en ytterst affärsmässig mäklare som vet vad han håller på med. Kunnig, förtroendeingivande, inlyssnande men också tydlig med vad han ser är rimligt, viktigt och angeläget för att i slutändan landa en affär som är lyckad för både säljare och köpare.
Hela processen från start till mål löpte smidigt med transparens, kontinuerlig och nära dialog. På kuppen har Fastighetsbyrån mycket bra säljverktyg.
Rekommenderar Jesper när som helst. Och kommer absolut att ha en dialog nästa gång jag ämnar sälja igen. 5/5 stjärnor helt enkelt. "
säljare på Bergsgatan 26

22 jun 2021

"Trevligt och professionellt bemötande. Han var väldigt aktiv under hela processen och höll mig löpande uppdaterad. Gjorde sitt yttersta för att få in ytterligare budgivare hela tiden, med lyckat resultat.
Med andra ord fungerade allt utmärkt både som köpare och säljare."
säljare på Fridhemsgatan 15

21 jun 2021

"Mycket bra !"
säljare på Svarvargatan 17

18 jun 2021

"Vi är verkligen supernöjda med Jesper! Vi fick ut ett riktigt bra pris på vår lägenhet trots fint sommarväder och mitt i studentperioden. Han har en tydlig strategi och taktik som han förmedlar på ett pedagogiskt sätt. Han arbetar också mycket aktivt med spekulanterna och använder sina gamla kontakter. Jesper hade också en tät dialog med oss under hela processen så att vi alltid var uppdaterade vilket kändes tryggt och bra. Inför försäljningen var han mycket noggrann och kom också med bra tips till stylingen. Fastighetsbyråns online verktyg Säljcoachen var också väldigt smidigt att använda. Vi rekommenderar Jesper varmt!!! "
säljare på Ångströmsgatan 11

07 jun 2021

"Jesper är en grymt bra mäklare! Jag kunde inte vara mer nöjd och rekommenderar honom varmt. "
säljare på Bågljusvägen 3

01 jun 2021

"Supernöjd med Jespers arbete!"
säljare på Fridhemsgatan 60

28 maj 2021

"Jesper Täktblad har genom hela försäljningsprocessen varit bra att jobba med! Jesper är engagerad, påläst, trevlig, pålitlig, har bra kontakter och har alltid varit lätt att nå. Vi är mycket nöjda med hans insatser och rekommenderar honom varmt!"
säljare på Fridhemsgatan 15

13 maj 2021

"Jesper hjälpte oss med försäljningen av vår lägenhet på Kungsholmen. Lyhörd mäklare med fokus på både säljare och köpare. God lokalkännedom och en skicklig kommunikatör. Vi känner oss väldigt nöjda! "
säljare på Inedalsgatan 2A

12 maj 2021

"Vi är nöjda med Jesper eftersom han var lyhörd men alltid med en fot på marknaden och gav oss input på hur det såg ut så att vi skulle få rätt förväntningar. Bra med erfarenhet för att ha rätt taktik vid försäljningen."
säljare på Alströmergatan 21

04 maj 2021

"Säljer man någonting på Kungsholmen är Jesper rätt man för jobbet, helt klart!"
säljare på Levertinsgatan 3

28 apr 2021

"Jesper gav ett förtroendeingivande intryck från första mötet. Fantastiskt skönt att ha Jesper med sig under hela säljprocessen. "
säljare på Frödingsvägen 4

27 apr 2021

"Jag var väldigt nöjd med Jesper som mäklare. Han var engagerad, tydlig och gav bra service genom hela processen! "
säljare på Lidnersgatan 12B

15 apr 2021

"Det är mitt enorma nöje att rekommendera Jesper som fastighetsmäklare. Han är en hängiven och effektiv mäklare. Han lyssnade på mina behov och åsikter och gav sina expertråd genom hela vägen. Han svarade också snabbt och gav en transparent kommunikation vilket gjorde att min försäljning gick väldigt smidigt från start till slut.
Förutom att Jesper var pålitlig, kundfokuserad och erfaren så tyckte jag att han var ständigt trevlig och tacklade hela uppdraget med ett leende. "
säljare på Palmbladsvägen 2

15 apr 2021

"Jesper hjälpte mig att sälja min 2a på Kungsholmen. Jesper har varit väldigt professionell genom hela process och uppnådde ett resultat som jag var väldigt nöjd med.
Jesper var alltid nåbar, gav bra input genom hela processen och framförallt uppskattade jag hans ärliga inställning till säljprocessen och ev slutpriser.
Kan starkt rekommendera Jesper!"
säljare på Fridhemsgatan 29B

05 apr 2021

"proffsig, engagerad och målfokuserad, Rekommenderas!"
säljare på Kungsholms Strand 143

02 apr 2021

"Våra allra bästa rekommendationer ger vi Jesper. Lyhörd, flexibel, professionell och lugn. Vi intervjuade många mäklare innan vi fick kontakt med Jesper och är oerhört nöjda med vårt val. Affären översteg våra förväntningar och Jesper var definitivt en bidragande anledning till detta. Vi kände oss trygga och lugna under hela processen och kommer tipsa grannar, vänner och bekanta om Jesper. Skulle det bli aktuellt med en försäljning i framtiden är Jesper den förste vi ringer."
säljare på Lindhagensgatan 137

21 mar 2021

"Vi rekommenderar att välja Jesper!
Inför vår försäljning träffade vi flera olika mäklare men valet föll enigt på Jesper. Vi blev inte bara nöjda med försäljningspriset utan upplevde även hela försäljningsprocessen som smidig och enkel. Jesper är engagerad, professionell, enkel att kommunicera och var ständigt tillgänglig - vi upplever till och med att vi fått mer hjälp än vad vi kunde förvänta oss av en mäklare.
Vi har redan rekommenderat Jesper till vänner som ska sälja och kommer även fortsätta att göra så. Vi tvekar inte heller på att ta hjälp av Jesper när det är dags att sälja igen!"
säljare på Creutzgatan 5

20 mar 2021

"Jag och min sambo är otroligt glada och tacksamma över samarbetet med Jesper. Han är en väldigt duktig och engagerad mäklare som slog alla våra förväntningar. Vi rekommenderar starkt Jesper och ger honom högsta möjliga betyg! "
säljare på Sysslomansgatan 8

13 mar 2021

"Jag kontaktade Jesper när jag skulle sälja min älskade 2,5:a i Fredhäll. Jag fick direkt förtroende för Jesper och han har från start varit otroligt lyhörd, engagerad, proffsig och lätt att kommunicera med. Hela vägen har jag känt mig trygg och involverad. Jag kunde inte önskat mig en bättre mäklare! Slutpriset och den snabba och smidiga processen överträffade mina förväntningar och jag rekommenderar Jesper till alla! "
säljare på Orvar Odds väg 10

08 mar 2021

"Jag är oerhört nöjd med Jesper som mäklare! Inget övrigt att önska; engagerad, lyhörd, tillgänglig och professionell. Över förväntningarna helt klart!"
säljare på Kungsholms Strand 111

07 mar 2021

"När vi skulle sälja vår lägenhet på Kungsholmen så var Jesper det självklara valet av mäklare. Efter att ha hört mycket gott om honom från grannar och vänner fanns det ingen anledning till att ta in fler offerter.
Jesper levererade ett slutpris som landade en bra bit över våra förväntningar. Kommunikationen var mycket god genom hela processen. Helt klart den vassaste mäklaren på Kungsholmen!!"
säljare på Kungsholms Strand 181

24 feb 2021

"Jespers engagemang, uppriktighet och transparens resulterade i en väldigt lyckad försäljning av vår lägenhet. Vi fick snabb och tydlig återkoppling samtidigt som Jesper under hela processen var ett värdefullt bollplank. Vi är supernöjda!"
säljare på Alströmergatan 32N

19 feb 2021

"Jag tog kontakt med Jesper för försäljning av min tvåa på Kungsholmen. Redan från start var Jesper lyhörd, engagerad och väldigt förtroendeingivande.
Jesper höll mig involverad i varje steg i processen och jag kände mig ständigt trygg i att han alltid gjorde sitt yttersta för att möta mina behov som kund kombinerat med sin expertis.
På toppen av ovan krossade han även vårt försäljningsmål.
Kunde inte önskat en bättre mäklare!"
säljare på Kungsholmsgatan 50

12 feb 2021

"Kan varmt rekommendera Jesper! Han såg oss och vår lägenhet på ett bra sätt och avslutade med en bra affär! Regelbundna uppdateringar, kom med tips och trix och stöttade oss genom hela processen. Så tacksamma!"
säljare på Inedalsgatan 19

12 dec 2020

"Det har varit toppen att jobba med Jesper, han guidande mig genom processen, gav bra råd, förklarade tydligt saker jag behövde göra och höll mig uppdaterade på allt som hände. "
säljare på Ola Hanssonsgatan 1

11 dec 2020

"Jesper gjorde ett fantastiskt bra arbete och var lyhörd, tillgänglig och mån om att genomföra uppdraget på ett professionellt sätt. Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Pontonjärgatan 38

30 nov 2020

"Jag är fantastiskt nöjd och har inga som helst invändningar. "
säljare på Scheelegatan 40A

25 nov 2020

"Vi är mycket nöjda med Jespers försäljning av vår lägenhet. Han är professionell, hjälpsam, lätt att samarbeta med och driven. Vi rekommenderar honom högt!"
säljare på Geijersvägen 22

15 nov 2020

"Jesper var grym, han överlevererade."
säljare på John Ericssonsgatan 14

01 nov 2020

"Mäklaren som gör det där lilla extra. "
säljare på Ola Hanssonsgatan 6

20 okt 2020

"Jesper har skött hela processen på ett proffsigt och effektivt sätt. Han har hela tiden återkopplat med uppdateringar och levererat vad som är utlovat. Jag kommer definitivt anlita honom igen. "
säljare på Hantverkargatan 44

12 okt 2020

"Jesper hjälpte oss snabbt och smidigt att sälja vår tvårummare på Kungsholmen. Jesper kommunicerade på ett bra sätt och förstod vad som var viktigt för oss. Han har ett stort nätverk av potentiella köpare och värnar om relationen med dem. Överlag är vi väldigt nöjda med Jesper."
säljare på Inedalsgatan 19

12 okt 2020

"Hjälp med hela resan från styling till strategi. Koll på marknaden och med en estimering som stämde bra med utfallet. Proffsig hantering av visningen samt detaljinriktad vilket jag uppskattar! Sist men inte minst, väldigt förtroendeingivande bemötande och mycket trevlig. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Fridhemsgatan 12A

07 okt 2020

"Trots att det, på grund av stor beslutsångest från vår sida, tog över ett år för oss att gå från första kontakt till såld lägenhet höll Jesper alltid humöret uppe och svarade tålmodigt på alla frågor. När vi väl bestämde oss gick allting mycket smidigt."
säljare på Kellgrensgatan 10

30 sep 2020

"Jesper matchade mig och köparen på er föredömligt sätt. Jag gillar att Jesper hittade en köpare som var villig att betala det pris jag kunde acceptera. Jag föredrar att jobba med spekulantregister. "
säljare på Sankt Eriksgatan 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
29
Försäljningar
35
Försäljningsvärde
196 940 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
177 av 178 säljare
Jesper satte rätt förväntningar på slutpriset
156 av 178 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
177 av 178 säljare
Jesper var tydlig och höll mig uppdaterad
181 av 181 säljare

Jesper på kartan.

234 tidigare annonser
181 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 000 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 405 000 kr
2 rum, 38 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 44 m²
Utropspris: 4 500 000 kr
7 000 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 60 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
8 425 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 1 430 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 450 000 kr
Lägenhet Norr Mälarstrand
+ 855 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 4 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"We choose Jesper as our agent after meeting him on the buy side. The way he treated us as a prospective buyer blew us away answering all questions, arranging separate showings, always being truthful and engaged with us throughout the whole period. We knew this is what we wanted prospective buyers of our apartment to feel when considering buying our place.
When we asked Jesper to be our agent he immediately found time, asked about our needs, never pushed (our apartment was on “Kommande” for over half a year.) During this time he gave us frequent updates and tips on timing and price developments.
Jesper managed to bring plenty of prospective buyers to our apartment, found the right buyer and sold them the dream of living here. We got more than we hoped and are super happy to have had him as our agent. Not surprised that he keeps winning competitions.
I would definitely hire him again and recommend anyone to work with Jesper!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.