Jesper Täktblad

Profilbild för Jesper Täktblad
Säljarfavorit
Jesper Täktblad
4.9 / 5
(113 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
56 st
43 st
228 525 000 kr

Bakgrund

Jesper Täktblad jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2018-05-18. Jesper har fått in 43 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Jesper har haft 56 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 323 935 000 kr.

Presentation

Jesper har inte skrivit någon presentation.

Mäklarbyrå


Säljare om Jesper.

25 nov 2020

"Vi är mycket nöjda med Jespers försäljning av vår lägenhet. Han är professionell, hjälpsam, lätt att samarbeta med och driven. Vi rekommenderar honom högt!"
säljare på Geijersvägen 22

15 nov 2020

"Jesper var grym, han överlevererade."
säljare på John Ericssonsgatan 14

01 nov 2020

"Mäklaren som gör det där lilla extra. "
säljare på Ola Hanssonsgatan 6

20 okt 2020

"Jesper har skött hela processen på ett proffsigt och effektivt sätt. Han har hela tiden återkopplat med uppdateringar och levererat vad som är utlovat. Jag kommer definitivt anlita honom igen. "
säljare på Hantverkargatan 44

12 okt 2020

"Jesper hjälpte oss snabbt och smidigt att sälja vår tvårummare på Kungsholmen. Jesper kommunicerade på ett bra sätt och förstod vad som var viktigt för oss. Han har ett stort nätverk av potentiella köpare och värnar om relationen med dem. Överlag är vi väldigt nöjda med Jesper."
säljare på Inedalsgatan 19

12 okt 2020

"Hjälp med hela resan från styling till strategi. Koll på marknaden och med en estimering som stämde bra med utfallet. Proffsig hantering av visningen samt detaljinriktad vilket jag uppskattar! Sist men inte minst, väldigt förtroendeingivande bemötande och mycket trevlig. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Fridhemsgatan 12A

07 okt 2020

"Trots att det, på grund av stor beslutsångest från vår sida, tog över ett år för oss att gå från första kontakt till såld lägenhet höll Jesper alltid humöret uppe och svarade tålmodigt på alla frågor. När vi väl bestämde oss gick allting mycket smidigt."
säljare på Kellgrensgatan 10

30 sep 2020

"Jesper matchade mig och köparen på er föredömligt sätt. Jag gillar att Jesper hittade en köpare som var villig att betala det pris jag kunde acceptera. Jag föredrar att jobba med spekulantregister. "
säljare på Sankt Eriksgatan 8

29 sep 2020

"10/10! Vi rekommenderar Jesper varmt.
Från prospektering till färdig affär har han varit med och gett oss den trygghet man vill ha genom en bostadsaffärer.
Fullträff! "
säljare på Ture Nermans gränd 4

28 sep 2020

"Väldigt nöjda med Jesper! Hade koll på marknaden och kunde vägleda oss genom säljprocessen på ett bra sätt."
säljare på Drottningholmsvägen 40

21 sep 2020

"Jesper var mycket professionell genom hela försäljningsprocessen. Han är trygg, tydlig och konkret samt höll oss ständigt uppdaterad under processen. Jesper har en hög energinivå och ett imponerande driv vilket visade sig i slutresultatet. Vi är mycket nöjda med Jesper och kan varmt rekommendera honom som mäklare!
Säljare Scheelegatan 22"
säljare på Scheelegatan 22

20 sep 2020

"Jättebra mäklare som ingav förtroende från första stund!"
säljare på Lars Forssells gata 31

13 sep 2020

"Jesper sålde vår lägenhet och vi är mer än nöjda på allting och kan varmt rekommendera honom om du vill ha en mäklare som är extremt driven och kunnig och dessutom trevlig och varm som person. Vi kommer att anlita honom igen om/när vi säljer nästa gång. "
säljare på Norr Mälarstrand 96

27 aug 2020

"Jesper var fantastisk genom hela processen när vi sålde vår lägenhet! Otroligt engagerad, kunnig, trevlig, proffsig. Han höll oss hela tiden uppdaterade och vi litade fullt ut på honom. Vi kunde inte varit nöjdare, Jesper är en stjärna! "
säljare på Drottningholmsvägen 60

25 aug 2020

"Proffsig, seriös, engagerad, lyhörd, trevlig och smidig att samarbeta med. Rekommenderas!"
säljare på Bergsgatan 25

25 aug 2020

"Lyhörd och professionell vilket resulterade i mycket lyckad försäljning"
säljare på Lindhagensterrassen 27

24 aug 2020

"Jesper sålde vår 4:a på Kungsholmen. Jesper var oerhört professionell och lyhörd genom hela processen och han jobbade verkligen stenhårt för att nå de mål vi gemensamt satte upp. Jesper är oerhört trevlig och lätt att tycka om. Rekommenderar starkt Jesper för vidare uppdrag. "
säljare på Kungsholms Kyrkoplan 4

17 aug 2020

"Jesper var magisk genom hela processen vid försäljning av min lägenhet! Han är extremt trevlig, smidig att ha att göra med, väldigt enkel att få tag på, kunnig och jag litade fullt ut på honom. Det blev en riktigt bra försäljning! "
säljare på Hantverkargatan 37

16 aug 2020

"Jesper sålde min lägenhet på Kungsholmen och jag är otroligt nöjd!
Jesper skötte hela processen väldigt proffesionellt, snabb återkoppling och fantastiskt engagemang och service! Jag är tokönjd och kan starkt rekommendera Jesper om du ska sälja en lägenhet på Kungsholmen. Han är en stjärna! "
säljare på Alströmergatan 51

16 aug 2020

"Bästa mäklaren! Vi är så nöjda med allt, från början till slut!"
säljare på Lindhagensgatan 139

10 aug 2020

"Vi är jättenöjda att vi valde Jesper som mäklare när vi sålde vår lägenhet. Jesper har varit med i hela processen i allt från förberedelse inför försäljning, support vid köp av ny bostad och försäljning. "
säljare på Baltzar von Platens gata 7B

07 aug 2020

"Jesper är både trevlig, lättsam och seriös. Lätt att ha sköna och bra samtal med. Kändes enkelt och trevlig att sälja min bostad med hjälp av Jesper. "
säljare på Fridhemsgatan 60

04 aug 2020

"Jesper hjälpte mig med försäljning av min lägenhet! Han gjorde ett fantastiskt jobb! Affären gick snabbt, enkelt och smidigt! Skulle välja honom flera gånger om!"
säljare på Gyllenborgsgatan 15

04 aug 2020

"Jag var oerhört trygg med Jesper från vårt första samtal. Han var väldigt realistisk i sina utlåtande, gav mig konkreta tips hur vi skulle gå tillväga. Jag kände en oerhörd trygghet genom hela affären då Jesper var väldigt bra i återkopplingen. Tack Jesper för att du hjälpte mig sälja min lägenhet på bästa möjliga vis!"
säljare på Sysslomansgatan 8

28 jun 2020

"Jesper var väldigt professionell, han höll oss uppdaterade genom hela säljprocessen. Det var alltid lätt att få tag i honom och få snabba svar på frågor och funderingar. Jag skulle absolut rekommendera Jesper till andra säljare."
säljare på Lustgårdsgatan 4

07 jun 2020

"Kan varmt rekommendera Jesper som partner vid försäljning! Trygg, driven, målinriktad och inger ett högt förtroende. Gav oss som säljare rimliga förväntningar och jobbar hårt för att göra oss som säljare nöjda! Fem plus! "
säljare på Bergsgatan 29

03 jun 2020

"Snabbt och effektivt arbetat. Jag hade förväntningar om högre slutpris, men på grund av säljtakten (mycket snabbt förlopp) är jag trots allt nöjd. Och till slut vem som fick köpa den, en barnfamilj, gjorde mig mycket mycket glad."
säljare på Fyrverkarbacken 21

26 maj 2020

"Allt sköttes perfekt när vi sålde vår lägenhet. Kontakten mellan Jesper och mig fungerade utmärkt och jag fick utmärkt hjälp och stöd.
Dessutom gick allting snabbt och effrektivt utan att kvaliteten blev lidande. Skulle varmt rekommedera Jesper."
säljare på Scheelegatan 40A

20 maj 2020

"Corona påverkade troligtvis slutpriset mer än mäklarens insats."
säljare på Vitalisvägen 13

15 maj 2020

"Jesper är en skicklig säljare med hög grad av professionalism. Han är kommunikativ och lätt att ha att göra med. "
säljare på Lenngrensgatan 4

02 maj 2020

"Jesper driver på med en fantastisk drivkraft men är ändå lyhörd mot våra förväntningar. Han upplevdes nära outtröttligt när marknaden pga Covid19 visade sig helt annat än förväntat så jagade Jesper vidsre och tillslut blev allt som vi planerat och hoppats på. "
säljare på Polhemsgatan 16

22 apr 2020

"Vi är otroligt nöjda med att ha valt Jesper. Vi har fått ett både personligt och professionellt bemötande från början till slut. Jesper är sympatisk, positiv och målinriktad. Vi har fått snabb respons, bra återkoppling och upplever att hela processen gått väldigt smidigt. Stort tack för bra samarbete! "
säljare på Kungsholms Hamnplan 3

14 mar 2020

"Proffsig och trevlig!"
säljare på Harry Martinsons gata 9

20 feb 2020

"Vi är väldigt nöjda med resultatet. Försäljning innan ordinarie visning till ett pris som överträffade våra förvätningar."
säljare på Ulriksborgsgatan 7

09 feb 2020

"Jesper är en riktig engagerad mäklare, som höll mig informerad under hela processen och gick above and beyond för att finnas där för mig. "
säljare på Geijersvägen 10

30 jan 2020

"Jesper Täktblad är en föredömlig mäklare på alla sätt. Rekommenderas varmt!"
säljare på Industrigatan 7A

20 dec 2019

"Vi blev supernöjda med Jesper! Han var inlyssnande och anpassade sitt arbete efter vår situation, han var serviceminded och väldigt kompetent. Stort tack Jesper!"
säljare på Norr Mälarstrand 56

10 dec 2019

"Mycket nöjd! "
säljare på Igeldammsgatan 22D

01 dec 2019

"Jesper var för mig precis som jag vill att han som mäklare ska va!! Trevlig och på läst!! Finns inget att mer att önska av honom!!"
säljare på Kungsklippan 22

29 nov 2019

"Jesper är lugn, trygg och strukturerad i sitt arbete, vilket jag som en lite nervig förstagångssäljare uppskattat enormt.
Är överlag supernöjd och kan rekommendera Jesper varmt!"
säljare på Lidnersplan 12

11 nov 2019

"Jesper hjälpte oss med försäljningen av vår första lägenhet. Hans hjälp och coaching har varit mycket uppskattat. Nästa gång vi säljer kontaktar vi Jesper direkt."
säljare på Kellgrensgatan 10

29 okt 2019

"Jag tog hjälp av Jesper för att sälja min 2a på Kungsholmen. Jesper gav ett otroligt bra och trovärdigt intryck redan vid första mötet, något som verkligen höll i sig genom hela processen. Det blev en längre försäljningsprocess där jag genomgående upplevde stor transparens samt väldigt bra återkoppling och bollning från hans sida. Det var även tydligt att det viktigaste var att jag skulle bli nöjd. Jag rekommenderar starkt att sälja med Jesper!"
säljare på Pipersgatan 16

28 okt 2019

"Jesper är den enda mäklaren vi kommer använda oss av. Han är trovärdig, realistiskt och fruktansvärt målinriktad. Han är lika mån att säljaren som köparen ska vara 110% nöjda med honom.
Rekommendera alla att prata med Jesper först!"
säljare på Geijersvägen 16

10 okt 2019

"Jesper hjälpte mig med försäljning av min lägenhet. Av olika anledningar ville jag ha en snabb process. Försäljningen var klar på fyra veckor inklusive överlåtelse. Jesper var engagerad, lyhörd och tillgänglig genom hela processen. Rekommenderas!"
säljare på Gyllenborgsgatan 15

08 okt 2019

"Jesper hjälpte mig sälja min 1a lägenhet på Kungsholmen. Väldigt trevlig kille med ruggigt gott bemötande genom hela processen. Satte höga förhoppningar från start men levererade verkligen och sålde lägenheten inom några dagar till efterfrågat pris. Över förväntan. Rekommenderas VARMT."
säljare på Gyllenborgsgatan 13

07 okt 2019

"Har sålt en 3:a centralt på Kungsholmen. Har fått ett bra, entusiastisk och lyhört bemötande hela vägen. Relevant och tydlig information löpande och vi hade en bra diskussion kring budgivning och förhandlingen som ledde till försäljning."
säljare på Fridhemsgatan 55

05 okt 2019

"Jesper is the superstar! He offered us solid advice, transparency and above all, extremely passionate and friendly service. Jesper was with me at every step, every detail. I trust him because he has an extensive knowledge of market dynamics. His hard work and dedication to my apartment make me appreciated a lot!! "
säljare på Lilla Västerbron 6

26 sep 2019

"Jesper är mycket kompetent mäklare och lätt att samarbeta med."
säljare på Kungsbro Strand 21

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
56

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
43
Försäljningar
56
Försäljningsvärde
323 935 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
109 av 113 säljare
Jesper satte rätt förväntningar på slutpriset
97 av 113 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
110 av 113 säljare
Jesper var tydlig och höll mig uppdaterad
112 av 113 säljare

Jesper på kartan.

149 tidigare annonser
4 bostäder till salu
112 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

2 195 000 kr
1 rum, 25 m²
87 800 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 698 kr/mån
3 995 000 kr
2 rum, 44 m²
90 795 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 017 kr/mån
5 995 000 kr
3 rum, 66 m²
90 833 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 563 kr/mån
3 995 000 kr
2 rum, 52 m²
76 826 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 563 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

11 700 000 kr
Lägenhet Vindslägenhet
+ 850 000 kr
4 rum, 80 m²
Utropspris: 10 850 000 kr
4 175 000 kr
Lägenhet Norr Mälarstrand
+ 325 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 3 850 000 kr
4 750 000 kr
Lägenhet Thorildsplan
2 rum, 62,5 m²
Utropspris: 4 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är mycket nöjda med Jespers försäljning av vår lägenhet. Han är professionell, hjälpsam, lätt att samarbeta med och driven. Vi rekommenderar honom högt!"
2 830 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 380 000 kr
1 rum, 27 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 900 000 kr
Lägenhet Norr Mälarstrand
+ 405 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jesper var grym, han överlevererade."
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.