Jesper Täktblad

Profilbild för Jesper Täktblad
Säljarfavorit
Jesper Täktblad
4.9 / 5
(159 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
44 st
37 st
159 920 000 kr

Bakgrund

Jesper Täktblad jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2018-05-18. Jesper har fått in 37 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Jesper har enligt vår statistik haft 50 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 257 142 500 kr.

Presentation

Jesper har inte skrivit någon presentation.

Mäklarbyrå


Säljare om Jesper.

03 jul 2021

"Jesper är en sådan mäklare man lätt underskattar pga hans glada uppsyn och tilltalande yttre. Men han är en ytterst affärsmässig mäklare som vet vad han håller på med. Kunnig, förtroendeingivande, inlyssnande men också tydlig med vad han ser är rimligt, viktigt och angeläget för att i slutändan landa en affär som är lyckad för både säljare och köpare.
Hela processen från start till mål löpte smidigt med transparens, kontinuerlig och nära dialog. På kuppen har Fastighetsbyrån mycket bra säljverktyg.
Rekommenderar Jesper när som helst. Och kommer absolut att ha en dialog nästa gång jag ämnar sälja igen. 5/5 stjärnor helt enkelt. "
säljare på Bergsgatan 26

22 jun 2021

"Trevligt och professionellt bemötande. Han var väldigt aktiv under hela processen och höll mig löpande uppdaterad. Gjorde sitt yttersta för att få in ytterligare budgivare hela tiden, med lyckat resultat.
Med andra ord fungerade allt utmärkt både som köpare och säljare."
säljare på Fridhemsgatan 15

21 jun 2021

"Mycket bra !"
säljare på Svarvargatan 17

18 jun 2021

"Vi är verkligen supernöjda med Jesper! Vi fick ut ett riktigt bra pris på vår lägenhet trots fint sommarväder och mitt i studentperioden. Han har en tydlig strategi och taktik som han förmedlar på ett pedagogiskt sätt. Han arbetar också mycket aktivt med spekulanterna och använder sina gamla kontakter. Jesper hade också en tät dialog med oss under hela processen så att vi alltid var uppdaterade vilket kändes tryggt och bra. Inför försäljningen var han mycket noggrann och kom också med bra tips till stylingen. Fastighetsbyråns online verktyg Säljcoachen var också väldigt smidigt att använda. Vi rekommenderar Jesper varmt!!! "
säljare på Ångströmsgatan 11

07 jun 2021

"Jesper är en grymt bra mäklare! Jag kunde inte vara mer nöjd och rekommenderar honom varmt. "
säljare på Bågljusvägen 3

01 jun 2021

"Supernöjd med Jespers arbete!"
säljare på Fridhemsgatan 60

28 maj 2021

"Jesper Täktblad har genom hela försäljningsprocessen varit bra att jobba med! Jesper är engagerad, påläst, trevlig, pålitlig, har bra kontakter och har alltid varit lätt att nå. Vi är mycket nöjda med hans insatser och rekommenderar honom varmt!"
säljare på Fridhemsgatan 15

13 maj 2021

"Jesper hjälpte oss med försäljningen av vår lägenhet på Kungsholmen. Lyhörd mäklare med fokus på både säljare och köpare. God lokalkännedom och en skicklig kommunikatör. Vi känner oss väldigt nöjda! "
säljare på Inedalsgatan 2A

12 maj 2021

"Vi är nöjda med Jesper eftersom han var lyhörd men alltid med en fot på marknaden och gav oss input på hur det såg ut så att vi skulle få rätt förväntningar. Bra med erfarenhet för att ha rätt taktik vid försäljningen."
säljare på Alströmergatan 21

04 maj 2021

"Säljer man någonting på Kungsholmen är Jesper rätt man för jobbet, helt klart!"
säljare på Levertinsgatan 3

28 apr 2021

"Jesper gav ett förtroendeingivande intryck från första mötet. Fantastiskt skönt att ha Jesper med sig under hela säljprocessen. "
säljare på Frödingsvägen 4

27 apr 2021

"Jag var väldigt nöjd med Jesper som mäklare. Han var engagerad, tydlig och gav bra service genom hela processen! "
säljare på Lidnersgatan 12B

15 apr 2021

"Det är mitt enorma nöje att rekommendera Jesper som fastighetsmäklare. Han är en hängiven och effektiv mäklare. Han lyssnade på mina behov och åsikter och gav sina expertråd genom hela vägen. Han svarade också snabbt och gav en transparent kommunikation vilket gjorde att min försäljning gick väldigt smidigt från start till slut.
Förutom att Jesper var pålitlig, kundfokuserad och erfaren så tyckte jag att han var ständigt trevlig och tacklade hela uppdraget med ett leende. "
säljare på Palmbladsvägen 2

15 apr 2021

"Jesper hjälpte mig att sälja min 2a på Kungsholmen. Jesper har varit väldigt professionell genom hela process och uppnådde ett resultat som jag var väldigt nöjd med.
Jesper var alltid nåbar, gav bra input genom hela processen och framförallt uppskattade jag hans ärliga inställning till säljprocessen och ev slutpriser.
Kan starkt rekommendera Jesper!"
säljare på Fridhemsgatan 29B

05 apr 2021

"proffsig, engagerad och målfokuserad, Rekommenderas!"
säljare på Kungsholms Strand 143

02 apr 2021

"Våra allra bästa rekommendationer ger vi Jesper. Lyhörd, flexibel, professionell och lugn. Vi intervjuade många mäklare innan vi fick kontakt med Jesper och är oerhört nöjda med vårt val. Affären översteg våra förväntningar och Jesper var definitivt en bidragande anledning till detta. Vi kände oss trygga och lugna under hela processen och kommer tipsa grannar, vänner och bekanta om Jesper. Skulle det bli aktuellt med en försäljning i framtiden är Jesper den förste vi ringer."
säljare på Lindhagensgatan 137

21 mar 2021

"Vi rekommenderar att välja Jesper!
Inför vår försäljning träffade vi flera olika mäklare men valet föll enigt på Jesper. Vi blev inte bara nöjda med försäljningspriset utan upplevde även hela försäljningsprocessen som smidig och enkel. Jesper är engagerad, professionell, enkel att kommunicera och var ständigt tillgänglig - vi upplever till och med att vi fått mer hjälp än vad vi kunde förvänta oss av en mäklare.
Vi har redan rekommenderat Jesper till vänner som ska sälja och kommer även fortsätta att göra så. Vi tvekar inte heller på att ta hjälp av Jesper när det är dags att sälja igen!"
säljare på Creutzgatan 5

20 mar 2021

"Jag och min sambo är otroligt glada och tacksamma över samarbetet med Jesper. Han är en väldigt duktig och engagerad mäklare som slog alla våra förväntningar. Vi rekommenderar starkt Jesper och ger honom högsta möjliga betyg! "
säljare på Sysslomansgatan 8

13 mar 2021

"Jag kontaktade Jesper när jag skulle sälja min älskade 2,5:a i Fredhäll. Jag fick direkt förtroende för Jesper och han har från start varit otroligt lyhörd, engagerad, proffsig och lätt att kommunicera med. Hela vägen har jag känt mig trygg och involverad. Jag kunde inte önskat mig en bättre mäklare! Slutpriset och den snabba och smidiga processen överträffade mina förväntningar och jag rekommenderar Jesper till alla! "
säljare på Orvar Odds väg 10

08 mar 2021

"Jag är oerhört nöjd med Jesper som mäklare! Inget övrigt att önska; engagerad, lyhörd, tillgänglig och professionell. Över förväntningarna helt klart!"
säljare på Kungsholms Strand 111

07 mar 2021

"När vi skulle sälja vår lägenhet på Kungsholmen så var Jesper det självklara valet av mäklare. Efter att ha hört mycket gott om honom från grannar och vänner fanns det ingen anledning till att ta in fler offerter.
Jesper levererade ett slutpris som landade en bra bit över våra förväntningar. Kommunikationen var mycket god genom hela processen. Helt klart den vassaste mäklaren på Kungsholmen!!"
säljare på Kungsholms Strand 181

24 feb 2021

"Jespers engagemang, uppriktighet och transparens resulterade i en väldigt lyckad försäljning av vår lägenhet. Vi fick snabb och tydlig återkoppling samtidigt som Jesper under hela processen var ett värdefullt bollplank. Vi är supernöjda!"
säljare på Alströmergatan 32N

19 feb 2021

"Jag tog kontakt med Jesper för försäljning av min tvåa på Kungsholmen. Redan från start var Jesper lyhörd, engagerad och väldigt förtroendeingivande.
Jesper höll mig involverad i varje steg i processen och jag kände mig ständigt trygg i att han alltid gjorde sitt yttersta för att möta mina behov som kund kombinerat med sin expertis.
På toppen av ovan krossade han även vårt försäljningsmål.
Kunde inte önskat en bättre mäklare!"
säljare på Kungsholmsgatan 50

12 feb 2021

"Kan varmt rekommendera Jesper! Han såg oss och vår lägenhet på ett bra sätt och avslutade med en bra affär! Regelbundna uppdateringar, kom med tips och trix och stöttade oss genom hela processen. Så tacksamma!"
säljare på Inedalsgatan 19

12 dec 2020

"Det har varit toppen att jobba med Jesper, han guidande mig genom processen, gav bra råd, förklarade tydligt saker jag behövde göra och höll mig uppdaterade på allt som hände. "
säljare på Ola Hanssonsgatan 1

11 dec 2020

"Jesper gjorde ett fantastiskt bra arbete och var lyhörd, tillgänglig och mån om att genomföra uppdraget på ett professionellt sätt. Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Pontonjärgatan 38

30 nov 2020

"Jag är fantastiskt nöjd och har inga som helst invändningar. "
säljare på Scheelegatan 40A

25 nov 2020

"Vi är mycket nöjda med Jespers försäljning av vår lägenhet. Han är professionell, hjälpsam, lätt att samarbeta med och driven. Vi rekommenderar honom högt!"
säljare på Geijersvägen 22

15 nov 2020

"Jesper var grym, han överlevererade."
säljare på John Ericssonsgatan 14

01 nov 2020

"Mäklaren som gör det där lilla extra. "
säljare på Ola Hanssonsgatan 6

20 okt 2020

"Jesper har skött hela processen på ett proffsigt och effektivt sätt. Han har hela tiden återkopplat med uppdateringar och levererat vad som är utlovat. Jag kommer definitivt anlita honom igen. "
säljare på Hantverkargatan 44

12 okt 2020

"Jesper hjälpte oss snabbt och smidigt att sälja vår tvårummare på Kungsholmen. Jesper kommunicerade på ett bra sätt och förstod vad som var viktigt för oss. Han har ett stort nätverk av potentiella köpare och värnar om relationen med dem. Överlag är vi väldigt nöjda med Jesper."
säljare på Inedalsgatan 19

12 okt 2020

"Hjälp med hela resan från styling till strategi. Koll på marknaden och med en estimering som stämde bra med utfallet. Proffsig hantering av visningen samt detaljinriktad vilket jag uppskattar! Sist men inte minst, väldigt förtroendeingivande bemötande och mycket trevlig. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Fridhemsgatan 12A

07 okt 2020

"Trots att det, på grund av stor beslutsångest från vår sida, tog över ett år för oss att gå från första kontakt till såld lägenhet höll Jesper alltid humöret uppe och svarade tålmodigt på alla frågor. När vi väl bestämde oss gick allting mycket smidigt."
säljare på Kellgrensgatan 10

30 sep 2020

"Jesper matchade mig och köparen på er föredömligt sätt. Jag gillar att Jesper hittade en köpare som var villig att betala det pris jag kunde acceptera. Jag föredrar att jobba med spekulantregister. "
säljare på Sankt Eriksgatan 8

29 sep 2020

"10/10! Vi rekommenderar Jesper varmt.
Från prospektering till färdig affär har han varit med och gett oss den trygghet man vill ha genom en bostadsaffärer.
Fullträff! "
säljare på Ture Nermans gränd 4

28 sep 2020

"Väldigt nöjda med Jesper! Hade koll på marknaden och kunde vägleda oss genom säljprocessen på ett bra sätt."
säljare på Drottningholmsvägen 40

21 sep 2020

"Jesper var mycket professionell genom hela försäljningsprocessen. Han är trygg, tydlig och konkret samt höll oss ständigt uppdaterad under processen. Jesper har en hög energinivå och ett imponerande driv vilket visade sig i slutresultatet. Vi är mycket nöjda med Jesper och kan varmt rekommendera honom som mäklare!
Säljare Scheelegatan 22"
säljare på Scheelegatan 22

20 sep 2020

"Jättebra mäklare som ingav förtroende från första stund!"
säljare på Lars Forssells gata 31

13 sep 2020

"Jesper sålde vår lägenhet och vi är mer än nöjda på allting och kan varmt rekommendera honom om du vill ha en mäklare som är extremt driven och kunnig och dessutom trevlig och varm som person. Vi kommer att anlita honom igen om/när vi säljer nästa gång. "
säljare på Norr Mälarstrand 96

27 aug 2020

"Jesper var fantastisk genom hela processen när vi sålde vår lägenhet! Otroligt engagerad, kunnig, trevlig, proffsig. Han höll oss hela tiden uppdaterade och vi litade fullt ut på honom. Vi kunde inte varit nöjdare, Jesper är en stjärna! "
säljare på Drottningholmsvägen 60

25 aug 2020

"Proffsig, seriös, engagerad, lyhörd, trevlig och smidig att samarbeta med. Rekommenderas!"
säljare på Bergsgatan 25

25 aug 2020

"Lyhörd och professionell vilket resulterade i mycket lyckad försäljning"
säljare på Lindhagensterrassen 27

24 aug 2020

"Jesper sålde vår 4:a på Kungsholmen. Jesper var oerhört professionell och lyhörd genom hela processen och han jobbade verkligen stenhårt för att nå de mål vi gemensamt satte upp. Jesper är oerhört trevlig och lätt att tycka om. Rekommenderar starkt Jesper för vidare uppdrag. "
säljare på Kungsholms Kyrkoplan 4

17 aug 2020

"Jesper var magisk genom hela processen vid försäljning av min lägenhet! Han är extremt trevlig, smidig att ha att göra med, väldigt enkel att få tag på, kunnig och jag litade fullt ut på honom. Det blev en riktigt bra försäljning! "
säljare på Hantverkargatan 37

16 aug 2020

"Jesper sålde min lägenhet på Kungsholmen och jag är otroligt nöjd!
Jesper skötte hela processen väldigt proffesionellt, snabb återkoppling och fantastiskt engagemang och service! Jag är tokönjd och kan starkt rekommendera Jesper om du ska sälja en lägenhet på Kungsholmen. Han är en stjärna! "
säljare på Alströmergatan 51

16 aug 2020

"Bästa mäklaren! Vi är så nöjda med allt, från början till slut!"
säljare på Lindhagensgatan 139

10 aug 2020

"Vi är jättenöjda att vi valde Jesper som mäklare när vi sålde vår lägenhet. Jesper har varit med i hela processen i allt från förberedelse inför försäljning, support vid köp av ny bostad och försäljning. "
säljare på Baltzar von Platens gata 7B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
50

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
37
Försäljningar
50
Försäljningsvärde
257 142 500 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
154 av 155 säljare
Jesper satte rätt förväntningar på slutpriset
138 av 155 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
155 av 156 säljare
Jesper var tydlig och höll mig uppdaterad
158 av 158 säljare

Jesper på kartan.

208 tidigare annonser
158 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Fridhemsplan
3 rum, 103 m²
6 900 000 kr
Lägenhet Vindslägenhet
+ 405 000 kr
2 rum, 70 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
4 550 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 755 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
4 550 000 kr
Lägenhet Kungsholmstorg
+ 555 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jesper är en sådan mäklare man lätt underskattar pga hans glada uppsyn och tilltalande yttre. Men han är en ytterst affärsmässig mäklare som vet vad han håller på med. Kunnig, förtroendeingivande, inlyssnande men också tydlig med vad han ser är rimligt, viktigt och angeläget för att i slutändan landa en affär som är lyckad för både säljare och köpare.
Hela processen från start till mål löpte smidigt med transparens, kontinuerlig och nära dialog. På kuppen har Fastighetsbyrån mycket bra säljverktyg.
Rekommenderar Jesper när som helst. Och kommer absolut att ha en dialog nästa gång jag ämnar sälja igen. 5/5 stjärnor helt enkelt. "
3 100 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 205 000 kr
1 rum, 32 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.