Jesper Björnsson

Profilbild för Jesper Björnsson
Jesper Björnsson
4.9 / 5
(103 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
12 st
54 565 000 kr

Bakgrund

Jesper Björnsson jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2006-07-19. Jesper har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Jesper har haft 28 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 50 525 000 kr.

Presentation

Jag har arbetat som mäklare sedan 2006 i Malmö med omnejd och har många lyckade bostadsaffärer som resultat, både villor och bostadsrätter. Jag är partner i Fastighetsbyrån Malmö och teamledare på mitt kontor. Har under åren hunnit samla på mig en stor mängd kunskap och erfarenhet vilket är en stor fördel för mina kunder.

Jag älskar mitt jobb och mina ledord är glädje och professionalism. Jag brinner verkligen för att sälja och med mitt arbetssätt maxar jag dina möjligheter att få riktigt bra betalt samtidigt som jag skapar en trygg affär för både dig och din köpare. Mitt främsta mål är alltid att nå 100 % nöjda kunder, både köpare och säljare. Varje detalj räknas eftersom den bästa reklam jag kan få är rekommendationer från nöjda kunder.

Bostadsaffären är den största affären i livet för de flesta personer och jag garanterar dig att jag går "all in" i varje uppdrag.

Slå mig en signal eller maila om du funderar på att sälja din bostad. Välkommen!

/Jesper

Mäklarbyrå


Säljare om Jesper.

30 aug 2020

"Jesper sålde vår lägenhet och vi är otroligt nöjda med hans insats. Efter att han informerat oss om varje steg i processen har han varit otroligt engagerad och arbetat oförtrutet. Vi kan inte annat än att varmt rekommendera Jesper som mäklare!"
säljare på Vannagårdsgatan 128

04 aug 2020

"Kompetent, engagerad, trevlig.Vi rekommenderar gärna."
säljare på Brogatan 8

05 jun 2020

"Jag har köpt genom Jesper tidigare och hans professionella hantering av försäljningen gjorde det naturligt för mig att anlita honom när jag själv skulle sälja några år senare. Jesper håller en uppdaterad och kommer med tips och råd under hela försäljningen. Han tar sig tid och energi att lyssna på en och se till att man är nöjd med hans arbete. Även väldigt tydlig både mot säljare samt köpare vilket jag prioriterar väldigt högt. Får 5/5 stjärnor av mig i alla kategorier. Om jag säljer något i framtiden så är det DEFINITIVT Jesper jag anlitar."
säljare på Widells väg 5

24 maj 2020

"Väldigt bra mäklare. Engagerad och professionell "
säljare på Ahrenbergsgatan 12

24 apr 2020

"Jesper Björnsson var mycket professionell och tillmötesgående.Jag kan starkt rekommendera honom."
säljare på Oxievångsvägen 260

21 apr 2020

"100 procent "
säljare på Västra Skrävlingevägen 201

25 mar 2020

"Hade svårt att slutföra affären pga av speciella krav från köparen då föreslog Jesper en kompromiss som accepterades av både oss och köparen"
säljare på Gamla Svedalavägen 59

25 mar 2020

"Jesper er lugn og rolig, med en positivt og smilende personlighed. Giver sig god tid til dig som kunde, og hjælper med alt du har behov for. Fra første gang jeg mødte Jesper for 2.5 år siden, vidste jeg han var den rette til at få solgt min bostad. Han var en rigtigt god sparingspartner for mig og jeg kan varmt anbefale Jesper.
Mvh,
Nikolaj
"
säljare på Råtegelvägen 98

17 dec 2019

"Jesper är oerhört effektiv och engagerad vilket jag förväntar mig av en mäklare. En riktigt duktig säljare som koncist och med fast hand satte min affär helt enkelt! Väldigt nöjd! "
säljare på Köpenhamnsvägen 43A

13 nov 2019

"Mäklare var en av dem bästa mäklarna. Är van vid att alltid sälja/köpa via bjurfors men detta har nu ändrats, tack vare Jesper. "
säljare på Serenadgatan 63

17 maj 2019

"Luta dig tillbaka och njut av den fina hanteringen och kundservicen, alltid kul se proffs jobba!"
säljare på Kronetorpsgatan 54C

09 apr 2019

"Jesper utstrålar en så god och trygg energi att man genast känner att det är en självklarhet att bostaden blir såld i hans händer. Jag fick inte uppleva försäljningen av min bostad som en stressfull process, och det är just för att Jesper är Jesper. En ekonomiskt vinst fick jag på köpet! "
säljare på Kungsörnsgatan 32

15 mar 2019

"Eftersom försäljningen inte är helt klar ännu kan jag ännu inte ge ett totalt slutomdöme."
säljare på Serenadgatan 17

18 feb 2019

"Jesper Björnsson är en duktig mäklare med stor erfarenhet och gedigna branschkunskaper. Han är en mycket trevlig person som är lätt att prata med och som tagit ett stort ansvar för hela säljprocessen. Han har för oss utfört sitt uppdrag effektivt och tryggt.
Vi kan varmt rekommendera honom till nya kunder och vill också ge honom vårt varmaste tack för ett väl genomfört arbete.
"
säljare på Berguvsgatan 4A

15 feb 2019

"Klar & tydlig. Tog sig tid att fundera på olika lösningar & infallsvinklar."
säljare på Sadelmakarebyn 7B

14 feb 2019

"Otroligt duktig och engagerad mäklare! Fantastiskt nöjd!"
säljare på Serenadgatan 63

22 nov 2018

"Jesper är en lugn och noggrann mäklare med ett förtroendeingivande sätt. Vi träffade Jesper första gången vid en lägenhetsförsäljning dit vi kommit som eventuella köpare. Vi hade hunnit gå på många visningar innan och bland dessa skiljer sig Jespers säljteknik, med en kort presentation av objektet, från mängden. Vi vann inte budgivningen, men vi hittade en bra säljare av vår lägenhet iallafall."
säljare på Statistgatan 8

27 sep 2018

"Skulle sälja vår 3:a på Serenadgatan. Efter att ha träffat flera mäklare, föll valet på Jesper av flera anledningar:
Han var väldigt trevlig och professionell. Att han har 12 års erfarenhet som mäklare och jobbar för Fastighetsbyrån som är Sveriges största fastighetmäkleri är magnifikt.
Jesper fick vår lägenhet såld snabbt och till ett pris vi är mer än nöjda med.
Om du anlitar Jesper för vad som kan vara ditt livs affär, kan du vara säker på att uppdraget kommer att utföras med professionallism och elegans.
Ett stort tack Jesper. You're the man!
Hälsningar från en väldigt nöjd och belåten kund."
säljare på Serenadgatan 28

30 aug 2018

"Mycket bra"
säljare på Klågerupsvägen 343J

10 aug 2018

"Jesper is a true professional! All the way through the sell process he was helpful, kind and very professional. He had a good knowledge about the area and sold my flat very fast with the exact price I had wished for.
High efficiency, professionalism and kindness are some of the qualities I am left with after knowing Jesper.
Mehran Zandian "
säljare på Sadelmakarebyn 7B

08 aug 2018

"Slutpriset blev betydligt högre än vi och mäklaren förväntat, vilket naturligtvis är positivt !"
säljare på Stengodsvägen 13

06 aug 2018

"Jag rekommenderar varmt Jesper Björnssson till alla som går i sälj tankar för sin bostad.
Redan ifrån första kontakt fick jag ett professionellt och engagerat bemötande.
"
säljare på Värmlandsgatan 8

01 jun 2018

"En bra kille som tog hänsyn till både köparen och säljaren när han förstår att köparen kanske inte helt förstår alla villkor när han köper. Han la in villkor i vårt köpeavtal som tog hänsyn till båda parters bästa. Alla villkor föll på plats och både köparen och jag (säljaren) var nöjda med avtalet och avtalat pris på fastigheten. "
säljare på Gurkgränd 19

09 mar 2018

"Han professionell ,snabb att göra affär, vi är nöjda "
säljare på Kollegiegatan 3B

15 feb 2018

"Jesper är en lugn sansad person som ger ett gott intryck från början till slut"
säljare på Serenadgatan 53

23 jan 2018

"Kan varmt rekommendera Jesper. Min försäljning gick helt enligt honom. Över mina egna förväntningar.
Första mötet med Jesper och hur vi gick igenom försäljningen, gjorde mig säker på att han var rätt mäklare att anlita. Tyckte speciellt om återkontakten om visningarna och hans råd ang dem. "
säljare på Serenadgatan 28

23 jan 2018

"Jag har haft kontakt med flera mäklare och kan varmt rekomendera Jesper. Han har lång erfarenhet som mäklare och god kännedom om marknaden. Han är också mkt engagerad och lätt att ha att göra med. "
säljare på Sadelmakarebyn 7C

21 nov 2017

"Kun bedste anbefalinger, och stor respekt for jespers professionalisme och dygtighed!"
säljare på Vagnmakarebyn 4C

19 nov 2017

"Jesper gick utöver vad man kan förvänta sig av en mäklare och hjälpte mig med en hel del som jag inte räknat med. Han lotsade mig också genom budgivningen på ett mycket professionellt sätt, la fram vilka alternativ jag hade, lät mig ta besluten och konfirmerade sedan att det var ett bra beslut, vilket kändes skönt."
säljare på Linnégatan 65C

24 okt 2017

"Jätte trevligt och jättebra på sitt jobb. Jag kommer rekommenderar till ända."
säljare på Lertegelvägen 44

19 okt 2017

"Jesper är en mycket kompetent och driven mäklare. Han gav oss många goda råd och hjälpte oss göra en snabb och god försäljning. Vi rekommenderar honom varmt! "
säljare på Kollegiegatan 1F

28 sep 2017

"En professionell och engagerad mäklare som sålde vår lägenhet för rekordpris i området. Jesper var hela tiden lyhörd för våran önskemål samtidigt som han gav nyttiga input under processen. Affären gick snabbt och smidigt och över vår förväntan. Rekommenderar varmt Jesper som en kompetent och säker mäklare. "
säljare på Sadelmakarebyn 7C

20 sep 2017

"Jag kan varmt rekommendera mäklare Jesper Björnsson. Han får saker att hända och du blir en nöjd kund. Jesper håller hela tiden dig uppdaterad och du är delaktig under hela resan. Vill du få något sålt, vänd dig till Jesper Björnsson !!!"
säljare på Ormvråksgatan 26

16 sep 2017

"Jesper Björnsson är professionel, riktad och känner branchen riktigt bra. Lyckades sälja min bostadsrätt redan innan visningen. Kan absolut rekomenderas om du skal sälja bostad."
säljare på Widells väg 5

30 aug 2017

"Allt gick på ett bra sätt och vi fick bra pris i slutet ."
säljare på Oshögavägen 206

30 aug 2017

"Engagerad, tar tag i saker, lätt att få kontakt med, vill att allt ska bli så bra som möjligt "
säljare på Serenadgatan 25

29 maj 2017

"Väldigt kompetent mäklare och alltid väldigt trevlig!"
säljare på Kabbarpsvägen 7

22 mar 2017

"Jag känner mig mycket nöjd med den hjälp jag har fått av Jesper.
Jag litade helt på att det hela skulle gå bra eftersom Jesper gav ett bra intryck från början och verkade mycket kunnig.
Jag kommer att rekommendera honom till andra säljare."
säljare på Ernst Jakobssons gata 12B

19 mar 2017

"Det var aktuellt att sälja mammas hus och jag valde att söka mig runt på nätet. Jag fann några mäklare som jag tyckte presenterade sig bra och hade en historik av lång och stadig försäljning. De bjöds in för att se på huset och jag informerade dem i förväg om att jag hade bjudit in några fler mäklare. Jesper Björnsson kändes bäst och fick uppdraget. Han var mycket närvarande hela tiden och bedömde huset väl, satte rätt utgångspris och det landade så att vi kände oss nöjda."
säljare på Odonvidegatan 6

09 mar 2017

"Pärfekt! Han är så himja Duckti ! Skole rekommendera o va jätte nojd!!"
säljare på Bäcklundagatan 6

21 feb 2017

"Efter att ha träffat några mäklare så träffade jag Jesper och det kändes rätt direkt, han var väldigt tydlig, samarbetsvillig och lyhörd. Så vi gav honom uppdraget att sälja vår lägenhet. Han förklarade allt steg för steg och allting blev precis som han lovade. Han stötta oss och var tillgänglig hela tiden för frågor och svar. Jag rekommenderar Jesper starkt. Inte bara för att han är en toppen mäklare utan också för att han är en toppen människa. "
säljare på Von Lingens väg 102

19 feb 2017

"Jesper Björnsson gjorde ett mycket bra arbete med att sälja vår villa. Han gick igenom hela processen som inledning och följde sedan upp, informerade och höll i varje steg av försäljningen enligt den uppgjorda planen. Som helhet mycket nöjd, det hela gick smidigt och med ett bra försäljningspris. Kan varmt rekommendera Jesper!"
säljare på Sockervägen 29

16 feb 2017

"Att rekommendera till andra ."
säljare på Rödkullastigen 2B

16 feb 2017

"Mycket kompetent mäklare som genomförd en synnerligen god försäljning. "
säljare på Torekovsgatan 22C

04 jan 2017

"Proffsig, Trevlig, Engagerad och gjorde det där extra! Mycket nöjd!"
säljare på Lindeborgsgatan 55

26 dec 2016

"Mycket bra mäklare"
säljare på Syster Astrids gata 19

22 dec 2016

"Har är duktig mäklare "
säljare på Camillavägen 6

21 dec 2016

"Trygg kunnig realistisk mm enbart superlativer!!!"
säljare på Östra Farmvägen 36A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23
Villa
2
Radhus
2
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
50 525 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
102 av 103 säljare
Jesper satte rätt förväntningar på slutpriset
90 av 103 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
101 av 103 säljare
Jesper var tydlig och höll mig uppdaterad
103 av 103 säljare

Jesper på kartan.

323 tidigare annonser
4 bostäder till salu
103 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

1 795 000 kr
1,5 rum, 36 m²
49 861 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 444 kr/mån
795 000 kr
2 rum, 61,5 m²
13 032 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 120 kr/mån
3 195 000 kr
4 rum, 127 m²
25 157 kr/m²
Radhus, Malmö
8 495 000 kr
9 rum, 285 m²
29 807 kr/m²
Villa, Malmö

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Gyllins Trädgård
4 rum, 89 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Södervärn
2 rum, 61,5 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Annestad
3 rum, 70 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Oxie
5 rum, 103 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Bulltofta
3 rum, 76 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.