Jennifer Karlsson

Profilbild för Jennifer Karlsson
Jennifer Karlsson
5.0 / 5
(82 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
16 st
49 725 000 kr

Bakgrund

Jennifer Karlsson jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2016-08-31. Jennifer har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2020. Jennifer har haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och fritidshus och motsvarar ett värde på 37 825 000 kr.

Presentation

Jag är en driven och målinriktad mäklare som strävar efter att uppnå mina kunders förväntningar och önskemål. Jag är nyfiken på människor och drivs av nya utmaningar. Genom tillgänglighet, hårt arbete och lyhörd mot alla inblandade parter eftersträvar jag inte bara en lyckad affär, utan även en återkommande affär. Redan efter första året som fastighetsmäklare utsågs jag till ”Årets Rookie” på en annan mäklarfirma. Jag brinner för att du som kund får en lyckad och lönsam affär.

Välkommen att kontakta mig på 076-6237747 alt. Jennifer.karlsson@husmanhagberg.se

Kandidatexamen i fastighetsvetenskap

Säljare om Jennifer.

11 jul 2020

"Vi är helnöjda med hennes insats hon har en positiv energi har ett helikopter perspektiv på allt väldigt kompetent kanon. "
säljare på Lidaleden 578

03 jul 2020

"Vi är supernöjda med Jennifer och hennes engagemang angående våran lägenhetsförsäljning.
Otroligt professionell och hjälpsam när funderingar dök upp. Allt gick klanderfritt! "
säljare på Rådmansgatan 6D

22 jun 2020

"Vi har ingen erfarenhet av mäklare. Hon var väldigt trevlig noggrann o svarade på alla våra frågor.Ringde och informerade oss hela tiden.
"
säljare på Smedstugugatan 16C

12 jun 2020

"Supernöjd med hela försäljningsprocessen, kunde inte gått smidigare!"
säljare på Nelinsgatan 26

31 maj 2020

"Mäklaren har trots Covid-19 tider med minskat intresse för vanliga visningar, lyckats sälja min lägenhet och har dessutom på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt slussat mig genom hela processen, bemött varenda fråga, oavsett hur liten eller stor, så har jag fått snabb feedback. Ett stort Tack till Jennifer Karlsson på Husman Hagberg Norrköping, vi rekommenderar verkligen dig! "
säljare på Trozelligatan 28

28 maj 2020

"Allt gick smidigt och ett bra arbete av Jennifer genom hela processen "
säljare på Skepparegatan 42

20 maj 2020

"Hon var duktig, kunnig och hjälpsam."
säljare på Dalbystrand 1

21 apr 2020

"Jennifer är en fantastisk mäklare och en person som är väldigt enkelt att samarbeta med. Hon gav verkligen 110% procent för att vi skulle känna oss trygga under försäljningen och för att slutpriset skulle bli så bra som möjligt."
säljare på Storsvängen 33

18 mar 2020

"Väldigt Trevlig,personlig,lätt att prata med,lätt att nå."
säljare på Kristinagatan 15

05 mar 2020

" Jennifer Karlsson är tryggt, snabb, professionell effektiv mäklare.
Hon är otrolig, väldigt duktig och driven. Vi är super nöjda med allt.
Varmt rekommendera henne och Husman Hagberg.
"
säljare på Östra Promenaden 53C

03 mar 2020

"Om ni går i säljtankar eller behöver en grym mäklare rekommendera jag Jennifer Karlsson!
Jennifer har ett stort driv, kunnig och genuin! Hon vill inte bara sälja uppdragen hon får utan det viktigaste av allt är att hon bryr sig! Hon vet att hon jobbar med människor och deras stora affärer och hela tiden bryr sig om både säljare och köpare!
Ni kommer inte ångra er när ni väljer Jennifer!"
säljare på Aktergatan 8

24 feb 2020

"Fungerade väldigt smidigt"
säljare på Norsholmsvägen 100

16 feb 2020

"Jennifer är en positiv, lyhörd och väldigt engagerad mäklare som jag starkt kan rekommendera! "
säljare på Albrektsvägen 169

12 feb 2020

"Har aldrig stött på en så engagerad mäklare tidigare, och jag har träffat ett helt gäng! Jennifer lyckades med konststycket att sälja min lägenhet i en svår marknad, där både jag och köparen blev supernöjda med dealen!"
säljare på Sankt Persgatan 150A

16 dec 2019

"Fantastisk mäklare!"
säljare på Styrmansgatan 28

23 nov 2019

"”Felfritt” och ett mycket engagerat och lyhört arbete från första kontakt vid värdering fram till försäljning. Kan starkt rekommendera Jennifer Karlsson ”HusmanHagberg”. Väldigt proffsig och samtidigt ödmjuk."
säljare på Trozelligatan 23

02 okt 2019

"Energisk drivande trevlig bra blick för detaljer"
säljare på Skiftesgången 10

07 aug 2019

"Lyhörd med mina önskningar, glad och lättsam samt god kontakt. Mvh Maria Nyrfors"
säljare på Högtorpsvägen 16

05 aug 2019

"Jennifer har varit ett gott stöd under hela försäljningsprocessen och alltid varit hjälpsam. Hon har haft ett väldigt stort driv och är väldigt professionell. Vi skulle varmt rekommendera henne! "
säljare på Skepparegatan 11

27 jun 2019

"Både sålde och köpte lägenhet med Jennifer. Hon gick verkligen all in, var alltid tillgänglig och ett stöd genom hela processen. Trevlig, professionell och kunnig. Rekommenderas! "
säljare på Skolgatan 26

18 jun 2019

"Mäklaren var både säljare och köpare. Det jag uppskattade mycket var att hon tog sig sig tid i början och talade om för mig vad jag skulle ta bort från lägenheten och vad jag skulle "lägga till" (styla) inför fotograferingen. "
säljare på Blommelundsgatan 10D

15 maj 2019

"Hon överträffade mina förväntningar!"
säljare på Hagebygatan 43

14 maj 2019

"Jag är djupt imponerad av Jennifer. Hon var mycket enkel att samarbeta med. Det har varit enkelt att nå henne. Jag har hela tiden blivit uppdaterad.
Det jag ändå kanske blev mest imponerad av är hennes tydlighet, effektivitet, snabbhet och förmåga att nå resultat. Jag är supernöjd."
säljare på Styrestagatan 16

06 maj 2019

"Världens bästa mäklare!"
säljare på Gråbergsgatan 41

28 feb 2019

"Driven och kompetent mäklare!"
säljare på Värmlandsgatan 59

16 jan 2019

"Jag jämförde flera mäklare innan jag bestämde mig för vilken mäklare jag skulle välja att förmedla min lägenhet. Jennifer hade många tankar om hur man skulle kunna stajla lägenheten för så bra bilder som möjligt. Jag fick mail innan fotograferingen med tips med både text och bilder på hur jag skulle fixa i lägenheten innan fotografen kom och Jennifer hjälpte mig timman innan med stajlingen av lägenheten. Hon såg till att vi fick väldigt fina bilder på fotograferingen. Hon hade även många tankar om hur vi skulle lägga upp försäljningen och återkopplade direkt till mig när något nytt skedde i försäljningsprocessen. Lägenheten såldes mindre än en vecka efter att annonsen lagts ut på Hemnet! För ett pris som blev väldigt bra med tanke på hur marknaden idag ser ut! Jag är nöjd med försäljningen och känt mig vara i trygga händer med Jennifer! "
säljare på Slottsgatan 88

06 nov 2018

"Jennifer är den mysigaste mäklaren jag har haft. Hon är förstående inför mina behov. Hon känns trygg och lyssnar verkligen. Det jag gillar mest är hennes lyhördhet. "
säljare på Ledgränd 14

01 nov 2018

"Kompetent, lyhörd och lättillgänglig. Precis som en bra mäklare ska vara!"
säljare på Termikgatan 27A

20 okt 2018

"Väldig trevlig och engagerad. Väldigt lätt att få tag i. Enkel att samarbeta med."
säljare på Loftbodsgatan 18

05 sep 2018

"We interviewed four state agents when we sold our property and Jennifer immediately stood out from the rest through her professionalism, understanding of the target market for our property as well as energy and engagement. Throughout the selling process she supported us at all times and kept us informed of where in the process we were, what actions we had ahead and what selling strategy will we have.
Jennifer also gave us specific advice on how to style our apartment and together with the photographer Tomas, they achieved a professional and outstanding high quality set of images to promote our property.
The result of the sell overpassed everybody’s expectations and I believe Jennifer’s support was paramount and key during the process. Working with Jennifer we experienced a great team work feeling where it was easy to plan ahead with clear goals and clear communication.
"
säljare på Lilla Ågränd 8

31 aug 2018

"Trevlig, lyhörd för våra önskemål och professionell!"
säljare på Trädgårdsgatan 19

17 aug 2018

"Helt klart den bästa som finns!!!! ❤"
säljare på Mosjöstigen 7

17 aug 2018

"Jag har tidigare köpt samt sålt åtta lägenheter. Men det absolut professionella sättet som Jennifer har tagit emot min lägenhet har varit ytterst professionellt!
Jag rekommenderar henne och är så gott som helt säker på att hon är den bästa mäklare som man någonsin haft.
Adrihan Janbaz "
säljare på Vetevägen 101

27 jun 2018

"Jennifer var engagerad, intresserad och super duktig när det gällde stylingen. En riktigt topp mäklare som vi kan rekommendera till andra att anlita vid kommande försäljningar. "
säljare på Kaprisvägen 2

12 maj 2018

"Jennifer var professionell i den meningen att hon var saklig. Hon återkom med feedback, var energisk och Jennifer var effektiv. Jennifer var angelägen med att få till en affär för både säljare och köpare."
säljare på Stämpelgatan 9C

27 apr 2018

"Kunde inte fått en bättre mäklare till vår försäljning av lägenhet. Bästa Jennifer på Bjurfors!! "
säljare på Norra Belltorpsvägen 27

02 apr 2018

"Jennifer är mycket serviceminded, entusiastisk och förklarade pedagogiskt hur allt ska gå till.
Hjälpte med att få till en bra helhetslösning inkl stylingstips och visningstädning. Det var lått att få kontkat med henne. Svarade snabbt via sms om inte kunde ta emot samtal när vi ringde. "
säljare på Bergsgatan 35

27 feb 2018

"Proffsig och saklig."
säljare på Kungsörnsgatan 12

11 feb 2018

"Jennifer tog sig tid att prata och var bra att bolla tankar med. T.ex angående acceptpris som var över utgångspris. Budgivning är ju inte alltid lika med bästa/högsta priset för säljaren. Det hela var väldigt enkelt då jag inte befann mig på samma ort som lägenheten utan 45 mil därifrån. Rekommenderar Jennifer, full pott!"
säljare på Södra Skolgatan 41B

19 nov 2017

"Vi träffade olika mäklare och jämförde olika mäklarbyråer innan vi gick vidare med Jennifer på bjurfors. En engagerad, driven, personlig och kompetent mäklare. Mycket trevlig och professionellt bemötande från början till slut. Lyhörd och hjälpsam på alla punkter. Lätt att få kontakt med och vi blev ständigt uppdaterade i försäljningsprocessen. Vi är oerhört nöjda och kan verkligen rekommendera Jennifer. "
säljare på Mäster Eriks Plan 10A

20 sep 2017

"Jennifer var alltid tydlig och konkret och gav alltid snabb feedback.
Kändes betryggande med en mäklare som inte slösades med superlativen om det inte behövdes utan var rimlig och höll sig till hårda fakta.
Sen att vi fick orimligt bra pris för lägenheten skadar ju inte hur nöjd jag är heller. "
säljare på Båstadsgatan 15

23 aug 2017

"Sålde lägenheten på distanse, så mäklaren skötte mer eller mindre precis allt! Kan inte vara mer nöjd över hennes insatts!"
säljare på Vitemöllegatan 14A

23 aug 2017

"Glad, sprudlande energi med högt engagemang. Realistiskt och duktig på att ge snabb respons på eventuella frågor. "
säljare på Göingeplan 10C

17 aug 2017

"Bra verbal och stilistisk utformning av annonsen med relevant info. Bra känsla för styling. Energisk, engagerad och resultatinriktad. Väldigt trevlig mäklare som jag varmt kan rekommendera!"
säljare på Idaborgsgatan 57D

01 aug 2017

"Kan varmt rekommendera Jennifer! Hon var väldigt inlyssnande, förstående och engagerad. Det kändes väldigt skönt och tryggt för mig som förstagångssäljare! "
säljare på Bergsgatan 2A

19 jul 2017

"Jag både köpte av och sålde tillsammans med Jennifer, hon var tydlig och höll uppe en bra kommunikation hela vägen. Hon är ambitiös, målinriktad och ger allt - jag är mycket nöjd med valet av mäklare!"
säljare på Lönngatan 36A

05 jul 2017

"Jennifer har varit en driven och mycket duktig mäklare som är lätt att få tag på ! Lägenheten blev såld två dygn efter första visningen till ett av malmös högsta kvm. pris på ettor och båda parter gick nöjda ur affären. "
säljare på Skvadronsgatan 18A

04 jun 2017

"Lyssnade och var trovärdig. tog hänsyn till mins önskemål. Med realistiska mål och maximerad uppmärksamhet till både säljare och köpare förmedlade hon min lgh på bästa sätt! Är mycket nöjd och kommer rekommendera till alla andra! "
säljare på Osbygatan 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
19
Fritidshus
4
Villa
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
37 825 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
80 av 82 säljare
Jennifer satte rätt förväntningar på slutpriset
72 av 82 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
82 av 82 säljare
Jennifer var tydlig och höll mig uppdaterad
82 av 82 säljare

Jennifer på kartan.

133 tidigare annonser
3 bostäder till salu
82 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

995 000 kr
Tomt/Mark, Norrköping
1 675 000 kr
2 rum, 65,5 m²
25 769 kr/m²
Lägenhet, Norrköping
3 836 kr/mån
1 295 000 kr
50 m²
25 900 kr/m²
Fritidshus, Norrköping

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 930 000 kr
Radhus Smedby
+ 335 000 kr
5 rum, 120 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är helnöjda med hennes insats hon har en positiv energi har ett helikopter perspektiv på allt väldigt kompetent kanon. "
Slutpris saknas
Villa Lindö
7 rum, 171 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
580 000 kr
Lägenhet Eneby Centrum
+ 80 000 kr
1 rum, 30 m²
Utropspris: 500 000 kr
1 495 000 kr
Lägenhet Eneby Centrum
2 rum, 70 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
1 350 000 kr
Fritidshus Simonstorp
-245 000 kr
3 rum,
Utropspris: 1 595 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.